skola eller inte?

T-banan har jag iallafall redan missat, så det är ingen ide.
Jag kan lika gärna skita i att gå på hela dan, eller så går jag ev bara på engelbrektsdagen. jag vet inte än.
Känns verkligen inte bra att åka iväg nu och ha SO.
Ringde mamma, men hos sa bara att jag skulle bestämma själv.
kommer ju bara bli deprimerad av att sitta hemma hela dan samtidigt som jag går en klump i magen av tanken på att gå till skolan idag.

vissa dagar som den i fredags är helt perfekta, men jag vet att jag kommer va osocial i skolamn idag eftersom att jag mårsåhär på morgonen. Tex i Fredags så mådde jag ju bra på morgonen och så. Då gick lixom hela skoldagen bra.

Så jag antar att det blir att stanna hemma idag. Även fast det inte känns bättre än att gå till skolan.
Nej usch vad jobbigt. Hela 7an har vart ett helvete. längtar som fan till sommarlovet, så att jag kan ege igen allt i åttan.

Men jag har iallafall nått målen i ´7an+att lärarna vet hur dte ligger till, så det kanske inte gör nått om jag stannar hemma idag, vi ha rju även bara en lektiion.
Samtidigt som jag tänker att det skulle va kul att gå på Engelbrektsdagen.
Men om jag är hemma och kanske Spelar TheSims2 någon timme, så kanske jag kan bestämma själv. Kanske kan åka in till stan och gå lite på engelbrektdagen iallafall. Jag har faktiskt ingen aning.
Hoppas att det inte blir någon underbar sol idag XD lite ego tänkt, hehe för då slipper jag tänka att jag måste komma ut.

Kan det inte bli något riktigt oväder XD så att engelbrektsdagen ställs in och alla får åka hem istället jag menar man kan ju inte stå därute och sälja då :P XD

tyvär så är det runt 20 grader därute och strålande sol och bara liite måln. vilket gör att jag känner mig tvungen att gå.
Jag menar vilket liv man har om man bara sitter hemma och spelar TheSims2 hela dagen när det desutom är skit snyggt väder.

nee jag pratar med mamma när hon har rast om vad hon tycker.

ha det bra // Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0