The sims 2 Kök och Badrum

Designa om de mest nödvändiga boytorna för dina simmar till lyxiga oaser. Förvandla badrummet till en romantisk fristad med stiligt lejontassbadkar och lugnande belysning. En vacker glasdusch och skålhandfat ger badrummet en modern stil. Gör kök som passar just dina simmar med moderna vitvaror, gjutjärnsspis, bänkskivor i granit och köksskåp i naturträ. För att dina simmar verkligen ska njuta av sina nya överdådiga rum, behöver du förse dem med passande kläder och accessoarer, såsom lyxiga spa-badrockar och designade förkläden. Skapa drömbadrum och kök med nya möbler, inredningsdetaljer och kläder!

Utrusta dina simmar
Ge dina simmar de rätta attributen och accessoarerna för att njuta av deras helt nya kök och badrum. Bland annat lakansturban, spa-mask, förkläden och lyxiga cashmere tröjor.

Moderna vitvaror
Uppdatera dina simmars kök med det allra nyaste som du endast har drömt om tidigare, stiliga kylskåp, matberedare, smörgåsgrill och mycket mer.

Charmiga kök
Renovera köket till det trevligaste rummet i hela huset och få en romantisk känsla med tematapeter, träsnidade köksbänkar och takmonterade grytställ.

Designade badrum
Skapa det ultimata badrummet för dina simmar, där de kan uppleva lugn och ro. Eleganta speglar, modern belysning och designade skålhandfat är några av de saker som du kan inreda dina simmars badrum med.

Drömbadrummet
Skäm bort dina simmar i ett romantiskt badrum med nytt golvkakel, fina handdukshängare, romantiska tavlor och designade badrumsmattor.

Preliminärt 2008-04-17
http://www.playzone.se/shop_product.asp?id=27650


Nu är det altså klart att det nya Prylpaketet kommer ut nästa Fredag.
Jag har dock inte förhandsbokat det, utan får springa efter skolan och köpa den.
Längtar grymt mycket till den kommer ut. Bara 8 dagar kvar nu

/ carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0