vart ingen IKEA

orkade inte följa med alex och dem till Ikea, eftersom att dem först tog hundra år på sig att komma ivög och sen när vi kommigt ut ska vi vänta på danilos kusin en kvart ute i spöregnet, så jag gav upp och gick hem igen.
Skiter i lunchen idag, allt har ändå blivit förstört, Jag är besviken på dem på nike, besviken på en del kompisar, osv.

Allt håller på att gå åt helvete just nu, för bara några dagar sen, typ sådär tre dagar sen. så var allt skit bra, men nu när det är dags att börja på nike igen, så går allt åt helvete, ibland undrar jag om jag gör nånting bra?
Linnea smsade mig för en timme sen, men såg smset nu, hon hade pratat med M och M hade då sagt att jag ska hoppa av Engelbrekt.
Jag smsade tillbaka om vi kunde chatta på msn nån kväll, orkar inte skriva allt i ett sms.
Undra vad hon kommer att säga?
Det lär inte bli så stor skillnad i klassen iallafall med tanke på att jag nästan aldrig var i skolan i 7an.
Hon kommer säkert tycka att jag är jordens svikare eller nått.

Men det som har förstört mest för mig idag är dem på nike, en av personalen, en del är skit trevliga och jätte bra tex min KP Christina, medans andra verkar ha lite attitydsporblem och endast tänka på statistiken.
hur fan kan jag förstöra för gruppen, för att min katt ligger hemma och håller på dö, och att vi måste springa till vetrinären och ta massa prover för att se vad som är fel?
Ska jag då gå till Nike iallafall och ligga där och deppa och förstöra för alla andra ännu mer än vad jag redan gör när jag ligger hemma med en katt som betyder mer än livet för mig?
Jo det är faktiskt sant, Jag älskar verligen Gustaf, som i det här fallet är väldigt sjuk.
Han varken äter eller dricker, seg som in i helvete går runt och jamar och gud vet när han åt något sist.
Vi var hos vetrinären i går och dem sa att han ahr något alvarligt fel men att vi skulle återkomma imårrn (idag) för att ta lite prover.
Men dem sa också att i värsta fall måste han äta tabletter mot nånting jag kommer inte ihåg ad måste kolla på papprena hehe men att han iallafall kommer överleva helt klart, så det r inte nån farlig canser eller nått sånt, MEN att dem inte var 100%säkra heller.
Det får vi se efter att dem tagit proverna.

Men iallafall, satt jag ska prata med mamma nu när hon kommer fr¨n tvättstugan om att jag kanske hoppas av Nike nu dem sista tre veckorna det är ju trots allt mamma som bestämmer.
För just nu så sjönk nike väldigt långt ner i mina ögon.
Men det jag verkligen är besviken över hos dem som sagt, det var att hon sa att jag försörde för gruppen för att jag vart hemma nu i två dar för att följa med mamma till vätrinären för att gustaf är så sjuk att han kan dö av uttorkning.
Förstör jag inte mer av att gå och deppa där då?

Aja ska nog prata med mamma snart

ha det bra
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0