Angående Fet hy

Fet hy


Fet hy har en överproduktion av sebum, som är hudens naturliga fett.


Huden blir lätt blank, särkskilt i ansiktets T-zon (panna näsa och haka) och du får lätt finnar och synliga pormaskar. Rengöring är A och O, men även fet hy behöver faktiskt återfuktas med mycket fukt och mindre fett.


Rengöringstips för fet hy
En fet hy behöver en lite kraftigare rengöring för att allt smuts och överflödigt fett skall avlägsnas. Rengöringen bör dock ändå vara mild och skonsam samt säkerställa att fuktbalansen återställs efter rengöring.

För fet hy passar det utmärkt att avsluta med ett ansiktsvatten som tar bort de sista smutsresterna och drar ihop porerna. Ansiktsvatten för fet hy innehåller ofta alkohol för att smuts och överflödigt fett skall avlägsnas.

Ca 1 gång i veckan kan den feta hyn rengöras lite extra med hjälp av en scrubcreme. Den tar effektivt bort döda hudceller, och din hy blir renare och klarare. Scrubcremen bör inte användas på inflammerade finnar för då kan den bidra till att inflammationen sprids.

Återfuktningstips för fet hy
Det är lätt att tro att fet hy inte behöver återfuktning men så är inte fallet. Även en fet hy kan kännas stram efter rengöringen och behöver då få fuktbalansen återställd. Krämen bör dock inte innehålla fett (eller bara lite fett) utan en lätt fuktgivande kräm, lotion eller gel räcker.




www.aconordic.com



Produkter för Fet hy

CLINIDERM HYDRA BOOST Hydrating Day CreamCLINIDERM HYDRA BOOST Replenishing Night Gel CreamCLINIDERM PURE&CLEAN Cover Up CreamCLINIDERM PURE&CLEAN Deep Cleansing Mousse

Kommentarer
Postat av: [ Vill du vara modell för en dag? Kolla in min tävling!]

Tjena!



Hur är det?



Vill du vara modell? Har du alltid önskat dig det? Missa inte chansen att vara med i min tävling. All info finns där. Goodluck!

2008-12-17 @ 20:26:16
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack för tipsen :)

Borde ha tagit reda på det här, jag har rätt mycket pormaskar / finnar. Iförsig har jag en pormaskkräm som inte fungerar. Mycket skumt .. Haha.



Love /Anna

2008-12-17 @ 20:38:06
URL: http://naannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0