Nu vill vi ha vår!!

Det var ju SÅ nära, att bli en riktig vår tillslut.
Men vad hände? jo det blev snöstorm och vintern kom tillbaka. Nä, jag säger bara att NU vill vi ha vår!!






Dior väskor " Top 5 "

Runway Dior Jazzclub Medium Flapped Bag
1. På första plats har vi den här, enkla svarta Dior Väskan.
Jag gillar väskan för att den på ett sätt ser väldigt snygg ut, men det är samtidigt inte för mycket, men den ser dock inte för tråkig ut heller. Den är helt enkelt "perfekt"


My Dior Medium Canvas Bag
2. På andra plats har vi den här, vit/beiga Dior väskan, den kom tvåa för att jag älskar enkla väskor, med fickor, på framsidan. Anledningen till att den kom tvåa och inte etta är så enkel som att den svarta väskan, ser lite bättre ut bara.

Trotter  Romantique Zipped Pochette
3. Den här väskan, kommer då som nummer tre, och nu börjar det bli lite svårare att motivera varför just den här väskan kom som nummer tre. Men jag säger bara att den passar in som nummer tre.

Ethnic Zip Shoulder Bag

4. som nummer 4 kom den här bruna lilla Dior väskan. Själva Designen är enligt mig skit snygg, men jag gillar inte färgen. Den finns som svart också, men den ser nästan ännu värre ut. Men jag säger så att om den här hade funnits i någon annan färg, så skulle den vara as snygg.

Le Plisse Hobo
5. Och på sista plats, kommer då denna Dior väska, som helt enkelt var "sådär" snygg. Den var helt okej, men om jag skulle se den i butiken så skulle jag inte direkt bli helt "förälskad i den"


ja det var min top 5 lista över snyggaste dior väskor, från luxury.com

kram// carro

The sims 2



Nu är det klart, att det kommer ett nytt prylpaket, nångång i det andra kvartalet.
Vet inte varför men jag kan tänka mig att det är i april, bara för att gissa allstå.
Jo som jag inte nämnt tidigare så älskar jag verkligen pc spelet sims 2. Jag har alla expansioner och prylpaket. Och för ett år sedan, när jag började spela the sims 2, så är jag helt säker på att jag höll på att bli rikigt beroende av det. jag spelade helgerna ut, från kl 7.00 på morgonen till 23.00 på kvällen, och hade nästan ingen sociallt liv alls. Men det tog jag stop på ganska fort, när jag anade att jag börjat spela lite för mycket.

men har man väl börjat med det, så är det nästan helt omöjligt att sluta.
Nu för tiden spelar jag bara omkring 1-2 timmar i veckan, och bland mer eller mindre.
Angående det nya prylpaketet, så heter det " TheSims Kök och badrum, och det verkar vara med en hel del snygga möbler i det.
 Men som vanligt så kommer jag nog ha för höga förväntningar på det, jag menar det är ju ändå bara 60 nya mörbler man får, men jag hoppas att dem är lika snygga, som jag tror.
   Kitchen & Bath Interior Design Stuff

kramar// The-sims nörden


Ett Avsnitt av " Dr Phil "


Idag vaknade jag klockan 6.00 och kunde inte somna om. Jag gick upp och kollade på tv, Vid 7.25 började "Dr Phil"
Avsnitten handlade om en fru och man som vart skillda i 8 månader och som inte sett varandra sen dess. Mannen var verkligen en riktig Gris.
Han hade misshandlat kvinnan, strypt henne, slagit henne, sagt att hon haft feta lår, slapp mage och småbröst. Plus att han hade vart otrogen över 50 gånger.
Ett rikigt Monsert enligt mig. Men det mest iriterande var att han inte erkände någonting, han kallade det för att "hålla ihenne" han sa saker som,
-när hon försöker slå mig, så håller jag i henne. Då menar han såklart slå henne osv. Och den stackars tjejen satt bredvid honom och skakade som bara den, tillslut gick Dr Phil där emellen och bytte plats med henne.

Då kom det någon expert som hjälpte folk som hade familje problem osv. och då kom dem fram till att det där äcktenskapet inte gick att rädda, på en gång, utan att det skulle ta några år, innan dem skulle kunna bli tillsammans på nytt.

Men iallafall, efter att ha sett två avsnitt av Dr Phil, så bestämde jag mig för att gå en promenad till kungens kurva, till Mediamarkt för att se ifall dem hade singeln till Charlotte Perrelis låt "Hero". Det är ungefär 3kg dit, och när jag kom fram så ser jag att dem inte har några singlar, så jag gick runt och kollade lite kor, på din sko och skopunkten, kollade n lite kläder på hm, och gud va snygga kläder dem har på hm i kungenskurva,. har aldrig tyckt särskillt mycket om kläderna på HM.

men dem kläderna var verkligen super duper snygga. Det jag är på jackt efter är en ny vårkappa, hälst en vit. Benita är en tjej som mamma brukar gå hos och fixa sina naglar hos. Och när jag en dag mötte henne i centrum så hade hon på sig en super snygg, vit kappa. varför frågade jag inte henne vart hon köpt den? jo för att jag  trodde att dem skulle vara lätta att få tag på, vilket dem abslout inte var. Jo vist är det inte så svårt att leta reda på en snygg kappa, men jag vill ha en JUST sån där desgin. Men jag ska kolla lite på internet och se ifall jag kan hitta någon snygg där.


Är det någon som vet någon bra och seriös shopping sajt som kan ha en snygg vårkappa? så skulle det vara jätte snällt om ni kunde skriva en komentar. (börjar bli lite desperat just nu, trots att den tråkiga vintern är tillbaka)

När jag gick förbi butiken "Harges" i centrum, så kollade jag snabbt in deras "guess by Marciano väskor" och Jag älskar den designern. deras väskor är verkligen underbara!! Jag har två guess väckor och en plånbok, dock så är mina väskor svarta och min blånbok beige av någon anledning,
så jag är också på jackt efter en snygg beige guess väska.
 men iallafall när jag gick in i butiken så ser jag att det kommit in nya väskor.
 Och dem var mer än underbara, det var dem snyggaste väskorna jag sett i hela mitt liv utan att överdriva. Jag MÅSTE ha en av dem väskorna innan dem tar slut.
Dem var 100 gånger snyggare än dem som dem säljer i butiken på birger jarlsgatan, Men jag kan inte köpa någon denna månad, efter som att jag redan handlat upp halva månadspengen.

men imorgon ska jag iväg till Sotiris kaffeterie och jobba lite, så nångång kanske jag kan köpa en till väska, jag får väll se. men annars kanske jag kan få en av pappa. har ju inte fått någon precent av honom än. eller ja OKej nu börjar jag bli lite väll, desperat XD

ha det bra // Carro

Let`s Dance

Igår gick lets dance Finalen äntligen igång, på tv4. Det stod mellan, Tina och Tobias, Tony och Annika.
Ända sedan Lina lampenius, åkt ut, så har det var självklart att jag hejat på Mat-Tina.
Men efter att ha sett paren framföra sina danser, igår, så blev jag bara mer och mer osäker på vilka som skulle kunna vinna.
Alla som jag pratat med har hejat på Mat-Tina, så det kändes som om hon redan vart allas favoriter. Men när jag sett båda parens danser, så vart jag så osäker på om Mat-Tina verkligen skulle vinna. Men allt jag kunde göra var ju att vänta och se.

Tiden gick och tillslut var det dags att avslöja, vilka som hade vunnit Lets Dance 2008. Jag satt som förstenad framför tv`n, och bara stirrade och stirrade.
och tillslut sa dem det.

Det var Tina och Tobias som vann Lets Dance 2008!!!!
Och där släppte den hemska nervositeten, och jag blev istället super lycklig. Vist det var ju inte jordens undergång direkt, men så jävla kul att just HON av alla kändisar vann.
Men det kan jag iallafall förstå, för hon är ju duktig, och allt hon hade gjort under lets dance, visat trosorna. gjort ett dödshopp ja ALLT. Mat-Tina förkänade verkligen att vinna Lets Dance 2008.
Här kommer lite bilder från lets dance tagna ifrån http://www.tv4.se/

Annikas bikiniklänning fick flera kommentarer. Men så här sa juryn om dansen. Mia: Jag tycker du har bjudit på en enorm show härute. Tony: Du rör din rumpa så pass bra, i like it! Foto:Linus Hallsenius
Tina och Tobias dansade bugg till Song 2 av Blur. Foto: Linus Hallsenius


Kramar // Carro

Lördags shopping

Fick ju min månadspeng igår, och eftersom att den här dagen redan på morgonen vart så otroligt tråkig, så bestämde jag mig för att gå och shoppa lite. Jag har tappat bort mina pluppar till hörlurarna till mobilen, så först och främst så köpte jag nya såna.
Och efter bara en timmes tittande, så vart jag på så himla dåligt humör, vet inte varför, bara var på skit dåligt humör helt plötsligt, så då bestämde jag mig för att börja gå hemår. När jag gick förbi skopunkten, tänkte jag att jag bara skulle gå in snabbt och kolla lite.
Men så blev det såklart inte, köpte tre par nya skor,

(såg inte så snygga ut, fast det gjorde dem dock när jag hade på mig dem :P)

innan jag gick hem, så köpte jag två nya singar, som jag ska ha till nästa show
// carro


Födelsedagen!!


Det här har vart mitt livs bästa födelsedag.
Dagen började med att jag träffade två kompisar, i centrum och vi åkte in till stan för att möta 3 av mina andra kompisar.
vid 14.00 tiden var vi på kungshallen och åt lunch, sedan började vi gå mot oscarsteatern, där talang 2008 skulle hållas.

Vid 15.30 var vi på oscarsteatern, vad vi inte viste var att insläppet inte började föräns vid 16.00. dem blev dock "några minuter" försenade. Vid 16.30 började insläppet, och vi hängde in våra jackor, och fick dem bästa platserna på andra raden.

17.00 började showen, och efter många omtagningar, så kunde äntligen den första talangen börja.
Det var några som uppträdde en afrikansk dans, och som tyvär inte gick vidare.
Showen fortsatte med många omtagningar samt talanger. det var allt mellan, sångerskor, sångare, trollkarar, dansare,akrobater, m,fl. Mina personliga favoriter, var trollkaren och imitatören och båda gick vidare.
Showen varade i ungefär 3.5 timme och var slut vid  20.30, då kom min farbror och hämtade mig, och vi åkte hem.

på fredag den 4 april sänds talang 2008 på tv4 kl 20.00

När jag kom hem, så möttes jag av Min mamma samt min lillebrosa alex, och jag fick min precent från mamma. Jag fick en grå festväska, ett halsband, och ett par örhängen från glitter, samt några guldiga hårsnoddar, som passade in. Riktigt snygga faktiskt,
födelsedan vart rikigt lyckad, och ungefär 100gånger bättre än förra året, när jag hade en totalt misslyckad fest här hemma, gud va tråkigt det var då. ett rikigt helvete gemfört med den här födelsedagen :)

Imorse vaknade jag av att mamma och sotiris satt i köket och pratade, och när jag gick ut dit, så satt en stor blombukett i kristallvasen på köksbordet. den var till mig från sotiris en helt jävla underbar bukett med blommar!!

kram// carro


nu har jag gjort det igen

ja nu har jag gjort det igen.
Har inte skrivit i bloggen på super lång tid nu. Jag startar ALLTID bloggar, men det rinner bara ut i sanden.

Igår var, jag, alex och mamma i Sala och hälsade på mammas gamla barndoms kompis.
Det var super kul, och vi lär åka tillbaks igen. MEn det var lite kallt.
 Har aldrig vart sådär långt upp i sverige förut, så jag var inte direkt beredd på att det skulle vara så himla kallt.
Men iallafall, idag så blev jag förkyld IGEN. Så det ända jag har gjort idag var att sova och kolla på film.




Imårrn fyller jag 14år,
 ska träffa fem kompisar i stan, och först ska vi gå äta lunch ( mamma ska boka bord på nån restaurang) och sen ska vi gå på "talang 2008"
Gud va kul det ska bli, men jag hoppas verkligen att jag blivit frisk till dess, men jag tror faktiskt det,
för att jag har en super bra nässpray med menthol ( den är hemsk, men bra) och för att jag sovit i typ 12 timmar i natt, och det känns redan mycket bättre.
Men nu ska jag gå kolla klart på "de okända" ha det bra // Carro


ps: har gjort klart målandet i rummet nu, lägger in bilder imårrn, när det är städat.
 Det ända som behövs nu är lite fler ljus, och två hyllor på väggen, sen måste jag plocka fram lite böcker ( mamma vill inte ha mycket stuffs framme) och mitt smink, och sånt.

kollat på 5 filmer idag. Och Disney-filmer kan man aldrig bli för gammal för enligt mig ds:

Påsk!!!

Idag är det då påskafton. Sitter bara inne på internet nu. Väntar på att pappa ska komma, ska hem till honom idag, och sen ska vi på bio, med Lina ,pappa och Isabell.

Hela morgonen gick åt att måla klart rummet, men det gick bra, nu är hela rummet lila, och UTAN afficher XD
jag valde ut tre darin afficher som jag ska köpa ramar åt och sätta upp på väggen, då ser rummet iallafall lite frächare ut, än att ha runt 50 slitna afficher över hela väggen.

Men iallafall Om 5 dagar blir jag fjortis XD Då ska jag och några kompisar ut och äta och sedan på "Talang 2008" Det kommer nog bli super kul.

Sen har jag och Sandra pratat om att jag skulle ha en darin kväll, nåndag nu på lovet också,
Så ska vi typ se på idol 2004 och andra tv-program darin har vart med i :)
Så det är mycket att se framimot nu :) kanske därför som jag är på så himla bra humör nu på lovet. Men men
igår åt jag min första godispåse, det här året, den innehöll typ 1 hg godis, eller aa det var lite mindre, men men...nu ska jag iväg och ringa pappa.
ha det bra // Carro


i Skolan!

När jag skriver den här artikeln, så sitter jag i klassrummet, och har matte. Vi slutar om 10 minuter, och sen har vi lunch. Efetr det så är det lov!!
Men då ska jag till tandläkaren och dra ut en tand, bara tre tänder kvar nu tills jag ska få tandställning.
Påtal om matte, så började jag nyss i fördjupningsboken om tal och diagram.
Verkar ganska lagon svåry. Men det blir nog värre.
Just nu sitter jag och försöker räkna ut stambladsdiagram, och det går sådär.
Det är inte så svårt faktisk, men jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Skönt att slippa skolan ett tag sen. Nu är det ynka 5 minter kvar på lektionen, Min lärare Daniel märker inte att jag sitter här och skriver i min lilla antckningsbok, istället för att räkna. Men nu ska vi plocka undan
/ Carro

Det där satt jag och skrev för ungefär 1.5timme sen. Nu är jag hemma från skolan och det är äntligen lov!!!
Jag och mamma ska börja att  möblera och måla om rummet imårrn. lägger in en före och efter bild, under nästa inlägg. Btw så har jag snart läst ut boken, "En shoppaholics bekännelser" av Sophie Kinsella, så efter det så skriver jag en kort recesion. Nr jag har läst ut den boken, så är det tags att ge sig på harry potter och fenixorden. Har bara läst upp till flammande bägaren.
men men...sånt är livet
ha det bra // Carro


super tråkig dag!

Har inte vart i skolan på hela dan. Kunde inte sova igår kväll så jag sov typ i 4 timmar tills det var dags att gå upp.
jag åkte ända till mariatorget, tills jag gav upp. Mamma tyckte att jag såg helt sjuk ut på t-banan och tyckte att jag skulle åka hem och vila. Alla mina vattkoppor hade ändå inte torkat ut än. Så skulle jag gått idag, så hade jag kanske smittat en och annan elev :P
men imorgon går jag.
Längtar till på torsdag, då är det lov!!!! och på fredag har jag lovat mamma att jag ska ´äta min första godispåse på typ ett halv år :P men tror inte att jag klarar det än, så om jag gör det så får det bli min lunch typ 1 hg smågodis. Mamma blev rätt sur när jag sa det. men det är antingen det eller ingenting. usch vet inte hur det ska gå med det XD men jorden lär ju inte gå under precis.
Pappa var hos stockholms centrum på ett möte i fredags. Och nu ska jag bara gå hos dem en gång i månaden och sen så ska dem kolla min vikt i skolan och det. för det hjälper inte att jag går hos dem. Så då blev det ju precis som jag hade förutspått, jag kommer aldrig att bli frisk, jag får nog snart lära mig att leva med detta.
nu ska jag snart gå kolla på kockduellen!
ha det bra // carro

Så vart det i filadelfia kyrkan!

Jag och Sandra träffades vid st eriksplans t-bana och hennes pappa skussade oss, till filadelifia kyrkan, som låg precis vid hörnet.
 När vi kom dit möttes vi av två långa köer.
En med inbjudna gäster och  för dem med förköpta biljetter och en för dem som skulle köpa biljetter där. Vi gick och satte oss på våra platser vid 16.50 tiden. Trotts att det stod att vi hade rad 2 , så hamnade vi på rad 7. Dem hade inga numreringar.
Galan började inte förens vid 17.15 tiden så den vart lite förkenad, vad jag inte viste var att den skulle hålla på ända till halv åtta. Men iallafall det var mängder med folk och politiker som höll tal, och vi såg en film om offrena i Halabja.
Det var faktiskt riktigt hemskt, att se den där filmen. Men i längden så vart det lite lång tråkigt att vänta och se andra artister sjunga deras inte så korta låtar.
Jag och sandra blev med tiden grymt ivriga på att få se Darin snart. Men han kom aldrig.
-Och nu kommer nästa artist sa programledaren och det är en manlig artist.
Jag och Sandra höll på dö av nervositet. Ända tills vi insåg att det inte alls var Darin. Det var tre killar som spelade några instrument och sjöng en grymt lång låt. den var i runt en kvart. När vi hade vart där i ungefär två timmar, så vart det en 10 minuters paus, men som istället blev en 20 minuters paus eftersom att en av artisterna inte var närvarande. Men direkt efter pausen, så kom Darin. Och det var helt underbart att se honom igen efter 8 hemska månader, Först sjöng han "Homeless" Och jag var inte säker på om han sjöng live eller inte. men tillslut hörde jag att det var live, så bra var han.
Och sen när "everything but the gril" började, så började den mitt i versen, haha alla skrattade och Darin fattade typ ingenting haha XD. Men det var så Himmla bra!! Och jag längtar sjukt mycket tills jag får se honom igen
mvh / Carro

Darin i filadelfia kyrkan

Det var den 22 juli 2007 altså 8 månader sen jag var på en darin konsert. Och sista gången jag såg honom i verkligheten. Sen har han ju vart i österrika, tyskland och massa andra länder. 


Darin sjunger för offren i Halabaja!!

Den tidigare "Idolen" Darin Zanyar avbryter sin skivinspelning i Tyskland i helgen. På söndag den 16 mars ska 21-åringen sjunga på en insamlingskonsert för de överlevande i Halabja.

Darin Zanyar är själv född i Halabja, en kurdisk stad i norra Irak som bombades med kemiska stridsmedel och senapsgas under dåvarande president Saddam Husseins regim. 5 000 människor uppskattas ha omkommit i attacken.

Insamlingskonserten håller till i Filadelfiakyrkan i Stockholm. (TT Spektra)



Sandra bokade biljetter igår, och vi fick platser på andra raden :) Men iallafall, sen får man ju inte glömma att det är en kyrka :)
Jag och sandra ska troligtvis (smsade henne nyss) träffas utanför st eriksgatans t-bana klockan 16.20, eftersom att kyrkan precis ligger runt hörnet där. men iallafall, angående texten så skulle jag bara vilja rätta lite saker haha XD'
jo asså Darin är 20 år, han fyller 21 den 2 juni. Darin är också född i stockholm.
Så nu vart det sagt!
ha det så bra / Carro

Melodifestivalen 2008

Det blev som vi alla säkert hade tänkt. Charlotte Perelli med låten "Hero" ska representera sverige, i eurovision song contest i seribien.
Jag tror helt enkelt att  det kommer gå bra för sverige iår, till skillnad från förra året, när The ark var med. Vi slipper nog iallafall kvala nästa år. Men iallfall det bästa i melodifestivalen 2008 var väll ändå Björn Gustavsson. Kan man bli bättre än honom? svar: nej!. Här är min top 5 lista av alla låtar i melodifestivalen 2008!!!
1.Charlotte Perelli "Hero"
Charlotte Perrelli bloggar på gylleneskor och ger mycket bakom kulisserna information

2. Sanna nielsen "empty room"
Med Empty Room tävlar Sanna Nielsen i Melodifestivalen 2008. Låten visar upp en helt ny sida av Sanna, som till våren också släpper sitt första engelskpråkiga album.

3. Sibel "That is where i go"
2007 tävlade Sibels Idol-kompisar Sebastian och Måns Zelmerlöw i Melodifestivalen. I år är det hon och Ola


4. Caracola (tycker att dem var värld en final plats ändå)


5. Linda Bengtzing "hur svårt kan det va?"


Här kommer lite bilder från genrepet igår. ps. dem är från www.melodifestivalen.se






Första inlägget!

Nu sitter jag här, denna söndags morgon och skriver mitt första inlägg, i min nya blogg.
Okej, hur ska jag börja?
jag kan ju börja med att sammanfatta veckan. Från i onsdags.
Jag hade sovit i omkring 7timmar natten till onsdagen, vilket är jätte bra, eftersom att jag haft sömproblem i nu två veckors tid. Men i skolan var jag ändå sjukt trött, nästan så trött så att jag inte änns orkade vara kvar. Jag var osocial och blev bara tröttare och tröttare. Innan vår sista lektion, som var engelska, orkade jag inte mer, Jag hämtade min jacka och åkte hem.
när jag kom hem, var det första jag gjorde att gå lägga mig och sova.
Jag gjorde det och vaknade inte förens vid 16.30. Jag märkte att det kliade på magen. Jag drog upp tröjan och såg några röda prickar. Men så tänkte jag inte mer på det. Men sen när mamma kom hem, och hon kollade på prickarna så, upptäckte hon att jag hade vattkoppor.
HERRIGUD! vad det ända jag kunde tänka.
jag ska ju på rihannas konsert dag! hur sak jag göra? Men jag gick ändå. Jag kunde ju inte ringa och svika Sandra nu. Gud nej det fanns inte änns i mitt huvud att jag skulle ställa in det.
Så var det bara att skynda på, på med kläder, smink,packa väskan m.m.
 Vid 17.30 gick jag hemmifrån. Jag skulle möta sandra vid globens t-bana kl 18.30.
vi skulle nämligen på Rihanna, som hade konsert på hovet.
När jag och Sandra kom fram till hovet, ungefär en timme innan, så möttes vi av en jävligt lång kö, vid insläppet. Insläppningen började inte förens vid 19.00. Men iallafall, först var det förband. Adam Tensta.
han var inte sådär jätte bra. inte min musiksmak direkt :P Men jag och Sandra var så himla nöjda med våra platser. Vi fick dem Bästa platserna på läktaren.
vid 21.00 började Rihanna och höll på i en timme ungefär. Konserten var hur bra som helst, men lite jobbigt bara eftersom att jag hade hur ont i huvudet som helst. Men så fick det vara. Kunde inte tänka på alla som jag skulle smitta denna kväll :P
Men iallafall för mig så får konserten en klar 4a av 5
ha det bra / Carro

Rihannas resension från Aftonbladet!
saggig superstjärna Rihannas konsert förstörs av skräniga rockgitarrer, trist scenografi och hemska scenkläder. "Både världsstjärnan Rihanna och hennes fans förtjänar en bättre show", skriver Aftonbladets Jenny Seth. Foto: CAROLINA BYRMO

Rihanna trist - och porrig



Rihanna

Konsert på Hovet, Stockholm.

Bäst: "Don't stop the music".

Sämst: Rockifieringen.

Jenny Seth: Fansen förtjänar något bättre

Om arrangörerna hade infört elgitarrsförbud i stället för att fridlysa paraplyer kunde den här konserten varit tusen gånger bättre.

Nästan alla de låtar som superproduktiva Rihanna gjort till jättehits på bara två och ett halvt år, lyckas nämligen konsertproducenten förstöra under en dryg timme.

Dancehalldängorna "Pon de replay" och "Break it off" görs i hemska, rockskräniga versioner och sången dränks i oväsen och gitarrsolon.

Och Rihanna, vanligtvis snygg och nytänkande fashionista, har i kväll en trist porrig s/m-look med hotpants, behå och lårhöga stövlar i svart lack.

Pumpiga "Don't stop the music" och "Push up on me" är, tillsammans med fina balladen "Hate that I love you", de enda som undgått rockstraffet.

Tack vare publikens allsång klarar sig också "Unfaithful" ganska bra.

Saknar fyrverkerier

Att pojkvännen Chris Brown aldrig dyker upp som gäst var väl ganska väntat, men vad är ursäkten för tråkig scenografi, daterade danssteg och fula kläder?

Inte ens "Umbrella"-finalen bjuder på något extra.

Var är fyrverkerierna, färgerna och konfettin liksom?

Visserligen är det lite spektakulärt när en otroligt fånig keyboardist råkar missa att fånga sin bärbara keytar, som han kastat upp i luften, och instrumentet går sönder.

Men jag tycker nog att både världsstjärnan Rihanna och hennes fans förtjänar en bättre show än så.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0