Utvecklingssamtal

I Tosdags hade jag mitt ganska så fruktade Utvecklingssamtal.
Inte för att jag va så orolig över mitt uppförande eller så, men mest för betygen.
Så som jag mått och som jag kämpat, vissa perioder har jag ju inte änns pallat att gå i skolan i ett par dagar.
Det blir säkert många åtjärdsprogram tänker jag innan...

Men så vart det då inte...
Det som det stod på dem flesta ämnena var att dem viste att jag klarade av mer än vad jag visade, och i dem flesta ämnen stod det också att jag beräknades kunna komma upp i mycket högre betyg än vad jag visade eftersom att dem vet att jag kan mer än vad jag just nu pallar visa.

I matte, engelska, bild och No Har jag i nuvarande betyg G+ det blir ju bara ett G i betygen men att jag sen när jag mår bättre kanske i nästa termin och allt börjar gå lite bättre för mig så kommer jag lätt kunna komma upp i VG kanske i 8an och Om jag kämpar på, så är det inte omöjligt att komma upp i MVG i 9an sen till slutbetygen, men då måste jag verkligen ta tag i mig själv och lösa allting runt omkring först.

I svenskan vet jag inte vad jag har men Lisa sa att det kommer vara omöjligt för henne att bara sätta ett G på mig efter den uppsats jag skrivit och att jag nog kan vänta mig ett VG i svenskan åtminstone, och i Musiken hade jag VG redan nu, vilket jag tycker va väldigt konstigt hehe eftersom att jag inte ansträngt mig ett dugg, och det är härmed också det ämne som det gå bäst i för mig just nu. I Franskan och Son fick jag inga papper för än men jag vet att jag redan nu har G+ eller VG i båda ämnena hehe..

Så enligt Lsa har jag lite tur i oturen också att jag har en hjärna jag har.. För efter den frånvaron jag har som absolut inte är lika hög som i 7an men jag har ändå vart borta en del tack vare alla problem och shit och som jag mått så kunde jag faktiskt ha sjukigt ännu längre ner till kanske IG och massa åtgärdsprogram och shit.

Så jag har ju sjunkigt i betyg det vet jag, men det kunde lixom vart ännu värre. och det är faktiskt det här som peppar mig så jäkla mycket till att bli frisk.
Tack vare Anorexin har jag sänkt mina betyg, men jag kunde sänkt dem ännu mer, så jag är glad att jag åtminstone har G och Vg i betyg just nu och att jag har Enligt faktiskt det flesta lärarna goda förutsättningar att höja dem till slutbetyget i Nian.

Såhär hoppas jag att det kan se ut i nian.

Svenska- Jag hoppas faktiskt på ett MVG där och jag tror nog inte det är omöjligt för mig heller

Matte- VG kanske MVH har ju alltid haft lätt för just matten, men jag vet inte riktigt hehe

So- VG-mvh

No- VG

Franska - tror nog bara att jag klarar av ett VG

Musik- MVH helt klart, ska jag klara det

Slöjd - G särskillt om jag har syslöjd Carro+symaskiner är lika med katastrof

men men...det Lisa sa var viktigast just är att jag ska ta hand om mig och inte köra på för hårt när det gäller btygen eftersom att det är viktigare att jag komme igång och blir som vanligt igen än att jag får för bra betyg och mår dåligt.
Alltså hellre VG och må bra än MVH och må dåligt,..

Så det va mitt utvecklinssamtal det. Hörde mamma och Pappa prata igår kväll och jag vet att dem planerar en överaskning till mig för att det går så bra för mig i skolan hehe undra vad det kan va :D

Alex därimot vart jätte avis när han hörde det haha kanske peppar honom ännu mer? eftersom att det går ganska så dåligt för honom i skolan just nu, han skiter i allt, och gud vet vad.
Kanske dags för mig att bli en liten pluggförebild haha ...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0