Hem från skolan

Kom nyss hem från skolan. Kan inte säga att det varit en av dem bästa dagarna idag men helt okej. Dock får jag för mig att exakt ALLA är emot mig just nu. Dem senaste dagarna har jag bara råkat ut för så jävla mycket skit alltså!
Har jag gjort någonting fel eller? Vad gör jag för att förkäna vissa grejer?

Alex kommer hem vid 15,15 tiden och då har han lovat att vi ska gå iväg till SKHLM och köpa nya vårskor! Dock så är det med hans egna pengar så jag förväntar mig inga dyringar!
Men hursomhelst så gick det åt helvete hos tandläkaren idag. Eftersom jag bara går hos min likala tandläkare här i centrum ungefär en gång om året på kontroll, så har jag ingen fast tandläkare utan olika hela tiden. Men sist jag var där, så hade jag en kille och tjej som tog några bilder, var hur trevliga som helst, jag hade inga hål, och gick därifrån med ett leende på läpparna.
Men den här gången dock! fick jag en hur sur och otrevlig kille som helst i kanske 25års ålderna och en ganska medelmåttlig tjej i samma ålder ungefär. Men guud va han klagade! Han klagade på att jag inte kunde namnet på dem fyra tandläkarna jag har på Eastman och på att jag borstar för slarvigt och att jag borde kunna det i min ålder nu! Aldrig har en tandläkare klagat sådär mycket på mig förr! Men jag borstar ju tänderna EXAKT likadant, morgon och kväll samt listerin! Jag hade lust att bara ge den där äckliga tandläkaren en fet smäll i facet och gå raka vägen därifrån. Okej om han klagade på att jag hade början till hål i en tand men måste han gå på att jag inte vet vad mina tandläkare på Eastman institutet heter, när jag är där en gång var tredje månad!
Så bara för det så ska mamma nu köpa Fluortabletter till mig, jag ska börja borsta tänderna TRE gånger per dag i 5 minutar var + en sjöljning med listerin. Jag ska sluta med dem söta frukostflingorna och sluta äta sötsaker och godis och det gäller HELGER också! Inget socker mer för mig inte!! Då ska vi väll se vad gubbjäveln klagar på nästa gång vi ses!!

Vart ett långt inlägg ser jag nu hehe

Kramar
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0