Internet strul

Har inte haft någon internet anslutning sen i Måndags....Men idag bär jag kom hem från skolan hade det precis börjat funka igen.
Slutar egentligen 15,10 idag, men Francois lät oss gå hela 50 minuter tidigare. Men trots det så har hela dagen gått Heelt åt helvete.
Min medicin har tagit slut och min läkare är på semester, och jag börjar känna att den sista tabletten jag tog börjar sluta värka. Började vid 8,00 då jag och Tansu har egen lektion på Gympan för 6orna och det gick väll sådär. Efter det var det en hel timme kvar tills bilden skulle börja. Och då började jag känna effektev av de uteslutna tablettera.

Efter lunchen dvs på lunchrasten satt jag och pratade lite med Irena samtidigt som jag grät och grät. Förstod först inte vargör jag varit så nere dem senaste dagarna. Men direkt när jag började gråta så förstod jag att tabletterna slutat verka. Jag överlever verkligen inte utan mina Sertralin och det har jag verkligen fått bevisat idag. Jag ringde snabbt upp mamma som i sin tur ringde upp en annan läkare som direkt skrev ut nya tabletter som jag ska gå och hämta ut om någon timme. 

Vid 17.00 ska jag träffa Sandra och marika inne vid Fridhemsplan. Har ingen aning om vad vi ska göra utan det får vi bestämma när vi kommer fram. men antagligen blir det väll Råcksta eller Fika. vad mer kan man göra i tråkiga stockhom? xD

Ha det bäst

Carro
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0