Plugg

Måste sitta och råplugga imorgon inför det kommande Biologi Provet som vi har på Torsdag. Känner att jag inte riktigt har koll på läget...Men jag kan bara göra mitt bästa och sen så hoppas jag på MINST ett VG på det här provet! Blir isåfall mitt första VG på något prov hittils ever!

Inte för att det räcker att plugga på ett simpelt No prov inte...Fransoice skrev ett långt presentations brev till mig på vår förra lektion som jag ska lära mig innan sommaren för att visa att jag åtminstone kan gå ett G i Franska. Mamma fick ett Mail av Cissi idag där det stod att jag visat en klart förbättring på den senaste uppsatsen som jag skrev på Engelskan men att jag har svåra grammatiska fel (oregelbundna verb) Vilket drog ner betyget ganska mycket. Skulle jag alltså inte ha så litet ordföråd och så svårt med Oregelbunda verb så skulle jag lätt ha ett VG i engelska, men tack vare dem "problemen" Så ligger jag idag på -G med ett åtgärdsprogram! Låter det bra kanske? Lite retligt...Men jag ska börja plugga nu! Jag lovar...

Om två Veckor har vi ett matte prov som jag ber och hoppas på att lyckas få VG-MVg på tror faktiskt inte att det är omöjligt! om jag ska vara helt ärligt! Efter det så har jag en religions redovisning att förbereda och göra så gott jag kan på också! Är mitt stressiga liv inte fantastikt? Nä I dont Think so! Föresten så har jag läkartid hos Skolsyster imorgon kl 14,10 vilket betyder att jag missar hela franskan! Måste kolla upp en ganska viktig sak med henne!

Men nu är det slutskrivet för mig, håller på somna här framför datorn blir förvirrad bara jag ser den här texten! Nä nu går jag och sover!

Godnatt!

Carro


Kommentarer
Postat av: emine

ha en bra dag

2009-04-15 @ 15:58:36
URL: http://emoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0