Carro testar "Maybelline dream mousse bronze "


Tänkte skriva om min senaste make up produkt som jag köpte i Lördags! Ett bronzigt puder i mousse form..

Positivt:
Lätt att applicera på, och smeta ut på huden! Färgen blir jämn och inte ett dugg fläckig. Går att ha över de mesta dela på kroppen som tex, armar och eventuellt ben! Ger ett fint skimmer som håller hela dagen! Prisklassen är också ett stort plus!

Negativt:
Ger inte så mycket färg som jag hoppades på, och syns knappt! varning för att applicera på för mycket, då det kan se tjockt och äckligt ut! Som sagt så gav den inte en lika bronzig känsla som den lovade! Jag hade velat se mer färg!

Betyg: 2/5


Höstfebern är här!


Äntligen hemma!

Kom nyss hem från mitt möte med Gloria...Skolan gick helt okej faktiskt. Lite jobbigt att den börjar på alvar nu, men sista året står jag väll ut!
Sitter här med en So läxa som ska läsas klart tills imorgon också...

Men nu är det nog dags för lite mellis...dvs ett glas med yoggi yoghurt!



Nu drar jag till skolan!



Leggings - Ginatricot
Pennkjol - GinaTricot
oversizetröja - GinaTricot
Klocka - UR & Penn
Halsband1-Glitter
Halsband 2 -Glitter
Underlinne - Cubus








Men nu måste jag strax börja gå ner mot skolan. Skippar gympan idag eftersom jag har tid hos Gloria klockan 14,00, så jag måste se till att ändra på den tiden ;)

Hörs sen♥


Kvälls inlägg

Kom precis upp från badet, som också blev det sista i detta badrum. Imorgon river dem stället, och om ca: 6 veckor har vi ett nygg och fräsht! Fast fram tills dess får vi leva som grottmänniskor, utan toalett och dusch. Satt och åt middag vid 19.00 tiden framför reprisen av Michael Jackson programmet som gick på Tv3 igår kväll. Där visade dem bla hur MJ bodde, och hur han var som person. Han verkade vara en sån underbar person! Ödmjuk och snäll och brydde sig om allt och alla. Kolla bara hans låtar, som tex Human Natur. Hur många andra superstjärnor sjunger om något såndant? Nej MJ var speciell och ingen kommer någonsin, att kunna ta hans plats som "The King of Pop"



Gick ni på det där?


 

http://www.expressen.se/noje/michaeljackson/1.1688843/tyska-tv-kanalen-vi-gjorde-fejkade-jackson-videon


Är det bara jag som sett den här videon på Michael Jackson? Som om han hade hoppat ut ur ambulansen, mtt framför en kamera!
Nu har det kommigt ut att det det var en 14 årig tysk pojke som spelade Michael. Filmen gjordes alltså i Tyskland.

Tycker det är så jävla dåligt gjort! Men med tanke på hur stor Michael är, så är det faktiskt inte så konsigt att det nu kommer upp spekulationer om att MJ lever! Även fast de flesta och även jag skulle vilja tro på alla dessa spekulationer. Så kommer alla tyvärr att vara fake! Michael Jackson lever inte längre, och så kommer det alltid att vara...




Checka Beyoncès skomodeller!





Nå vad tycks? Hiss eller Diss? Själv tycker jag att skorna är sjukt fula! not my style för fem öre!

Budget VS lyx


Shoppat igår...

Fick hem tre nya saker igår iallafall, under barnvaktstiden. Tänk att jag inte ens kan vara barnvakt i några timmar utan att gå shoppa lite! Stackars barn som var tvugna att hänga med mig i butikerna...



See U♥

Carro testar Åhlens brun utan sol

Igår fick jag för mig att prova Åhlens Brun utan sol. Har hört så mycket negativt om just brun utan sol krämer, och har tidigare endast vågat prova Doves lätta nyans...
Resultatet vart dock liite för fläckigt!

Positivt:
Färgen var grymt snygg på och man får ingen orange tonad nyans, utan en snygg solbränne färg! Den luktar heller inte lika illa som jag vet att en del andra brun utan sol krämer kan göra. Färgen är färgad vilket gör det lättare att applicera på krämen och se vart man har tagit. Åhlens brun utan sol, tillhör lågpris klassen och ligger på 85kr. Men ett stort plus, är att den tillhör de lite bättre brun utan sol krämerna..

Negatigt:
Svår att applicera på jämt, och blir mycket lätt fläckig! Färgen kletar lätt av sig på kläderna trots att man väntat i över 3 timmar på att färgen ska torka in! Lakanen riskerar också att bruna under natten, trots att man kletat på brun tan sol krämen morgonen innan!

Slutsats:
Det här är en väldigt bra brun tan sol kräm! trots sina nackdelar så har denna brun tan sol väldigt mycket mindre nackdelar än de flesta andra brun utan sol krämer. Att man lätt blir fläckig av en brun utan sol är nästan självklart, och man bör vara väldigt försiktig vid applicering. Jag kan starkt rekomendera andra att prova denna brun tan sol kräm. Var bara lite försiktiga när ni applicerar på!

 

 

 


Godmorgon!


Äntligen fick man sova ut! Lördags kvällen spenderade jag framför "En Shoppaholics bekännelser" och vid 23,00 tiden gick jag raka vägen in till sängen...Idag har jag ingenting planerat utan tänkte bara vara hemma och ta det lugnt!

Vad ska ni göra?

Hörs♥

Happy Birthday MJ!


Hemma igen!

Äntligen hemma för en lugn lördags kväll! Vart inte så mycket "festande" för mig idag eftersom jag är så otroligt trött! Vid 11,00 tiden mötte jag upp Amina & alla barnen! Vi gick runt lite i centrum, gick iväg till Kungens kurva och slutade med att vi var hemma 16,30. Vid 16,45 mötte jag upp lite tjejer och vi gick iväg till festen. gav upp efter två timmar och gick raka vägen hem! Att man kan vara såhär trött!...Men imorgon ska jag bara ta det lugnt hela dagen, och förhoppningsvis träffa Amina lite...

Hörs sen







Barnvakts dax!

Nu drar jag och är barnvakt! Kanske hörs under tiden♥

 



Ena ögat såg ju liite CP ut xD




Dagens Outfit


Dagens Planering & ny kategori






Carro testar heter den nya Kategorin som jag nyss skapat! Där testar jag allt från nya hårprodukter, hudprodukter, make up och massor av andra nya eller mindre nya saker samt sätter ett betyg på produkten.

See U♥


Grejorna jag fick hem från igår..

Svart pennkjol från GinaTricot



Brun-utan-sol Åhlens City



Dependnagellack...


Godmorgon!

Mimmi väckte mig vid 6,30 tiden. Kunde självklart inte somna om igen! Så vid 7,00 tiden gick jag upp och spelade lite Thesims3. Nu tänkte jag snart hoppa in i dushen och prova min nya brun-utan-sol...

Vad ska ni göra idag?



fick brev hem från Agria igår också! Så nu är försäkringen igång, för både Gustaf & Mimmi!

Hemma från stan!

Kom hem för någon timme sedan, och jar precis käkat klart kvällsmålet! Tänkte spendera resten utav fredags källen framför massor utav både gamla och nya delar av "Two and a half man.". Samtidigt som jag har lite småångest om imorgon...Vid 11,00 tiden skulle jag vart iväg hemma hos morbror Pekka för att hjälpa honom med hans nya laptop, Klockan 11-16 ska jag och Amina vara barnvakter till lilla Someia, och vid 17.00 ska jag eventuellt iväg på 15 års fest! Hur fan ska jag orka med allt det där? Får nog eventuellt försöka hjälpa morbror via telefonen istället, vara barnvakt medan jag fixar mig inför festan..och ja ni fattar...

Ingen vila ingen ro...













Hörs sen♥


Skulle jag passa i...

Hårfärger..






Ögonfärger..



Okej kanske inte den bästa på photoshop men...

Drar in till stan nu..



Har proppat i mig alvedon under hela dagen nu, samt vilat & vilat...Känner nog att jag orkar åka in till stan en liten stund iallafall...Ska möta Yasmin,Amanda & Malin i Skärholmen och så åker vi därifrån. Lite smått orolig över tandställningen, men blir det några problem så tar jag med mig ett par alvedon!

Hörs sen♥



Jeans - BikBok ( Malins)
Tröja - NewYorker
Jacka - Stadium
Halsband - Glitter
Örhängen - Vila

Dagens "Önske" Outfits


Godmorgon!

Vaknade upp med en sprängade huvudverk! vet inte vad det kan ha berot på, men kom på att det nog hade med tandställningen att göra. Jag har nu tagit en huvudverkstablett men innan den börjat verka så blir det ingen skola för mig! Tur att vi bara har en simpel kamratdag idag, så att man slipper missa en massa. Men nu tänkte jag gå iväg och fixa lite frukost och efter det, vila lite och hoppas på att huvudverken och svettningarna släpper..Känns nästan som att jag skulle ha feber :/

Hörs sen♥



Nätet is back!

För någon timme sen var grannen Frans här och krånglade med datorn, och efter att ha fått installera om Windows en gång, så har jag nu en välfungerad dator! Känner inte riktigt för att börja blogga såhär drastist på kvällen, så jag väntar med det till imorgon..

Och vet ni vad...Jag börjar bli förkyld :/ känner hur näsan bara börjar rinna mer och mer och huvudet dunka hårdare & hårdare. Fy...

Hörs imårrn da♥

Hemma hos Amina

Internet verkar inte vilja börja fungera än sålänge iallafall...Sitter hemma hos Amina nu och ville bara meddela det..Kommentarerna svarar jag på och godkänner såfort jag fått tillgång till mitt internet igen...

Hörs♥
Carro

mobilbloggar

sitter på tbanan o bloggar. Har vart hos tandläkaren och spänt tandstälningen. Va verklien tvungen att gå ida då d knappt har några tider. Blir inte någon skola för m ida eftersom d e ute på någon utflykt. Någon internet har ja inte heller eftersom datorn strular..kul da verklien! Kram på er!

När man har tråkigt...

 Lista från Madde

Om dig själv:
Namn: Caroline Alexandra Paraskevas
Födelsedatum: 27mars 1994
Stjärntecken: vädur
Stad du bor i: Stockholm<3
Tandställning: jaa
Husdjur: två katter och ett marsvin
Syskon: en lillebrorsa (Alex 13) plastsyrra (Isabell 11)
Vem är din modeikon? Inspereras av både Elin Kling & Kenza

Din kropp:
Hur lång är du: 171cm
Hur mycket väger du: 53-55kg
Vilken sko storlek har du: 38-39
Är du nöjd med din kropp: Ibland, beror på vilket humör jag är på...Har hatkärlek till den :P
Vilken ögonfärg har du: bruna
Vilken hårfärg har du: mörkbrunt

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är du i ditt humör nu: Uttråkad
Vad tänker du på just nu: Tänker på svaret till denna fråga
Saknar du någon: njaa
Gillar du någon: jaa det klart :P
Är du kär: nää inte just nu...
Älskar du någon: jaa
Hatar du någon: Nja beror på hur man deffinerar "Hata" xD
Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: Alexandra (?)
Du skulle egentligen vela bo i: Only Stockholm <3 (fast mer centralt)
Din högsta önskan är: Att lyckas med mina mål i livet ;)
Du skulle vilja ha: allt (?) xD

Sommaren 09

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? jaa men det tar vi inte upp i bloggen xD
- Dog någon som stod dig nära? nej
- Vilka länder besökte du? Bara Sverige ;(
- Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Nja nej det tror jag inte...
- Vilka datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? Minns inget...
- Största misstaget?  Tar vi ej i bloggen hehe
- Har du varit sjuk eller skadat dig? neej klarade mig under hela sommaren!
- Bästa köpet? Mina snygga skor från Bianco <3
- Vad spenderade du mest pengar på? Skor, kläder, nöjen och fritid
- Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa!
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? Svennebanan usch hatar den låten xD
- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Gladare I Think ;)
- Vad önskar du att du gjort mer? Rest runt lite och inte bara stannat i Sverige!
- Vad önskar du att du gjort mindre? varit hemma och inte tagit ordentlig vara på dagarna!
- Hur tillbringade du midsommarafton? Hemma med Amina, med en skål full av färsga jordubbar tillsammans med glass och vispad grädde! Inge grod dans här inte!
- Blev du kär i sommar? joo fast det gick över...It`s not meant to be ;)
- Favoritprogram på tv? Kollade knappt på tv i sommras, hela Tv`n gick sönder...xD
- Bästa boken du läste i sommar? kommer inte ihåg vad den heter...
- Något du önskade och fick? neej
- Något du önskade dig men inte fick? neej önskade mig inget ..
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Var på NJR in the PArk med Sandra och Issa ;)
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? neej den var HELT perfekt, även fast jag bara stannade kvar i Sverige...
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? Trendig, mycker vardagsklänningar och tunikor från Gina..
- Vad fick dig att må bra? Mycket!
- Vem saknade du? En del kompisar!
- Sommarens sötaste? kompisarna <3
- Sommarens besvikelse? Min & Aminas "Plan" som gick på tog för långt!
- Sommarens bästa? Aminas tripp till Sverige :D
- Sommarens snällaste? Amina <3
- Sommarens roligaste? Alla kvällar på Grönan!
- Sommarens somrigaste? Grönan <3 Grönan+guldkortet=sommar!
- Sommarens mysigaste? Alla fikakvällar på Kungsholmen med Sodan <3
- Sommarens frihetskänsla? Första doppet
- Sommarens räddning? Malin <3
- Känsla inför skolstart? nervositet, ångest. vill inte! Allt negativt!
- Känsla inför hösten? Mys! varma koftor, mysiga hemmakvällar <3


Äntligen hemma!

Äntligen hemma från en "lång" och jobbig skoldag! Slutade vid 14,00 efter att vi lekt en hel rad olika trista lekar..Mötte upp Malin efteråt och gick iväg till SKHLM för att äte lite Lunch/middag. Vart en kycklingsallad på Millas! Vid 17.30 tiden var det egentligen meningen att jag skulle iväg på en pianolektion men tydligen så var det bara upprop den här gången, så jag har nu fått en fast tid på tisdagar...



Dem ska bli mina!



På Torsdag blir dessa Boots mina, under höst/vintern, tillsammans med ett par varma benvärmare!

Vill ha!



Är dem inte söta? älskar armbanden i färgerna ljusrosa och violette. Liggerpå 299:- och finns i de flesta butiker som säljer Snö of Sweden smycken...


Godmorgon!

Godmorgon på er! Har precis ätit lite furkost och gjort mig lite i ordning. Slutar vid 14.00 tiden idag och då sticker jag, Alex & Malin iväg till Centrum ett tag. Jag måste käka någon middag där innan pianolektionen börjar...

Vad ska ni göra idag?

Kram♥


Ser ni att jag klippte av volangerna? Såg ju ut som en jäkla ballerina innan...


Och så ser man exakt likadan ut dag ut och dag in...

Det här viste ni inte om mig..

Jag kan inte använda jeans! Dem sitter alltid helt åt helvete (ursäkta ordvalet). Alltid haft svårt för att hitta jeans. Skulle jag testa 100 par jeans så skulle max och då menar jag verkligen MAX 5 av jeansen sitta okej, två stycken kanske skulle sitta bra. Antingen är dem för slappa i benen, för spända i midjan, för lösa i midjan, och spända i benen, för långa osv...

Därför använder jag mycket sällan jeans!



Jeansleggings däremot! dem frossar jag i, i alla former! Här har ni ett par (blåa ej gröna som det ser ut på bilden xD) som kommer från Vila. Vist ser man knappt att det är leggings? fast bara om man drar upp dem såklart. Och självklart ska dem ha fickor...
Så nej inga jeans här inte, utan fram med jeansleggingsarna bara! Dem sitter alltid perfekt, eftersom dem är i så mjukt material så att dem formar sig efter kroppen!

Love // Carro♥

Chanel inspiration


Viste ni att...

För ca ett år sen var jag blondin...









Men ingenting jag funderar på att göra om! trivs Mutch better i mörk brunt hår. Ju mörkare desto bättre brukar jag säga ;) Vist var det kul att prova någonting nytt men tröttnade fort som fan på att vara blond, så efter ca 4 månader, var jag brunett igen!
Kändes så tråkigt som och om jag inte hade någon hårfärg, allt var ju nästan bara vitt...

Skolkalendern Före & Efter

Har suttigt här och haft tråkigt nu den senaste timmen. Kom på att jag kanske skulle pimpa upp min skolkalender lite grann? Den såg ju så himla tråkig och ful ut först. Men jag tycker faktiskt att resultatet vart ganska bra iallfall ;)

Före:


Efter:


Kenza fick vara med också ;)



Vad tycks? ;)


See U♥

I´m home!




Vet inte riktigt vad jag ska säga om första skoldagen. Första skoldagen är alltid första skoldagen. Vet bara att veckan kommer bli tuff! Längtar redan tills nästa måndag även fast det innebär att vi har gympa. Tror nog att sista året kommer bli ett rent helvete om jag ska vara ärlig. Men det får jag stå ut med! För det är ändå sista året, och sen så slipper jag V-holm. Men nu ska jag försöka tänka på det positiva och gå och färglägga min nya loggbok ;)

Hörs sen♥

Dagens Outfit & Facelook



Jeansleggings - Only (& nej dem är inte gröna xD)
Långtröja - H&M
Halsband - Glitter



Men nu ska jag strax börja bege mig mot skolan...Första dagen och alltid lika nervös!

Kram på er♥


Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

Hiss/Diss



*Alla mysiga koftor man kan slänga över sig på hösten, samtidigt som man ligger och spanar in en film på fredags kvällen medan regnet öser ner där ute...

*Sista året i grundskolan - Äntligen det sista året! Kan knappt fatta att jag går gymnasiet nästa år!

*Bästa vännerna - Som man kan ringa mitt i natten och dem ställer upp för en. Dem som finns där när man behöver dem, och aldrig sviker än...




*Slut på sommarlovet - Och så var den här sommaren över! Det har gått otroligt fort och jag längtar redan till nästa sommar! förhoppningsvis ska jag sommarjobba på en hotellbåt på kungsholmen då, men det innebär ju också att man slipper ha pengarproblem under sommaren...

*Falska vänner - Sånna som är ens vän till en början, men som sedan sviker än rakt av! En som inte har något bättre för sig än att snacka skit om andra och trycka ner andra människor. Sådanna behöver ju för fan hjälp!

*Skolstarten - Varför? Vi kunde likagärna kunna ha sommarlov till i Oktober! Usch för skolan säger jag bara!

Vi är inga maskiner



Låg och tänkte på detta igår natt nu när skolorna börjar och man är back on track igen! Många liksom jag känner nog stor ångest och oro över att skolan sätter igång igen. Från att ha levt helt fritt och enligt sitt egna tidsshema ska man nu börja gå i skolan igen, ha tidspress och all jävla press som sätts på en igen! Många har pressen att vara duktiga på allt, ha många kompisar, vara den perfekta dottern, vara smal snygg, osv...Jag själv har ganska så sträva mål i höst, men har också under sommaren blivit mer mån om min hälsa. Jag har själv försökt gå i skolan på fastnade mage, allt för att bli smal, samtidigt som jag pluggat så otroligt mycket satt det kännts som att jag ska få hjärnblödning när som helst, Men nu har jag faktiskt acepterat det! Ingen är perfekt! och vi är inga maskiner. Vi tonårstjejer borde tänka mer på vår hälsa än på våra måsten! Vist är det bra att ha MVG i alla ämnen, men hellre ha VG i alla ämnen och må bra än att ha MVG i alla ämnen och vara helt slutkörd!
Hellre vara normalviktig och äta vad man vill och när man vill vare sig det är godis eller en sallad än att vara underviktig och jämt behöva tänka på vad man äter samt inte äta någonting onyttigt.
Det jag vill förklara i detta inlägg är att ta det lugnt! tänk på er hälsa i första hand! Och era måsten i andra...

Dagens "Önske" Outfits


Godmorgon


Mamma väckte mig & Alex vid 9.30 tiden. Kanske dags att börja gå upp "tidigt" på mårnarna nu innan skolan börjar. Men jag låg kvar till 10,00. Idag har jag faktiskt ingenting planerat men jag tror nog bara att jag ska sitta hemma och ta det lugnt nu sista dagen på sommarlovet. Och frukta inför morgon dagen såklart.
vad ska ni göra?

Hörs sen♥

Godnatt på er!


kom inte på någon mer passande bild så det fick bli den här (25 Oktober 2008)

Ska lägga mig i sängen nu och kolla klart på Scary Movie 2 som går på kanal5 just nu. Får inte glömma att gå och ta in Mimmi sen också..
Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt och förbereda mig inför måndagen, skulle egentligen åkt in till farsta centrum och fikat med en del personer men det skippar vi nog imorgon.


Godnatt♥

Hemma från kusinerna

Kom hem för någon halvtimme sen. Gjorde inte så mycket hos kusinerna idag, utan låg mest bara framför datorn, lekte med Alexia och lite sånt. Nu sitter jag här kvällen som denna och börjar få lite småångest inför på Måndag. Kan knappt fatta att jag börjar 9an! Känns hur skumt som helst! Fatta att jag verkligen måste börja råplugga nu innan gymnasiet?

Men här är lite bilder från idag..





kolla vi har samma hårfärg ;)







Ja det var ju mest bilder på lilla Alexia..

Hörs sen♥

Hemma hos kusinerna

Sitter här i Farsta hos kusinerna nu. Dem vill att jag sover över här men jag vet helt ärligt inte om jag orkar...Är ovanligt trött idag fasten jag sovit i runt 8 timmar inatt. Vaknade imorse och undrade vart allt borrande tagit vägen. Men sen kom jag ju på att det är Lördag och att byggarbetarna inte jobbar på helgerna.

Farbror Vagelis kom hit för någon timme sen med en CD skiva med massor av bilder på mig, pappa & Alex på vår Greklands resa år 2007..
Kan knappt förstå hur mycket man ändrats sen två år tillbaka. Här har ni lite bilder på mig som 13åring..




Dagens Facelook





Dagens Outfit



Leggings - GinaTricot
Midjekjol - GinaTricot
Tröja - Ginatricot
Midjeskärp - H&M
Halsband - Glitter

Dagens "dröm" Outfit


Godmorgon

Ska allderles strax gå iväg och fixa lite frukost tänkte jag.. Vid 13.30 tiden åker jag iväg till Mina Kusiner i Farsta, och spenderar resten utav dagen där. Usch va jobbig dit resan blir bara, hatar verkligen att åka T-bana!

Men överlever gör man nog!

Hittade ingen nyare bild hehe rensade bilder igår kväll ;P

See U♥


Idag kör vi på en sminkfri dag!

Tänker faktiskt börja köra på en sminkfri dag i veckan! Tänk vad mycket stryk min hud får ta tack vare all foundation och puder och skit! Tur bara så har man en väldigt bra hudtyp så inga finnar hittar man på mig iallafall :P Men kanske ändå någonting att tänka på! Idag körde jag hursomhelst på en sminkfri dag! Kanske därför jag på något undermedvetet sett inte satt in så många bilder på mig idag.

Pressar in två färskpressade bilder i inlägget iallafall...Nu ska jag spela Thesims (börjar bli lite beroende)



Hm..tror ni jag skulle passa med lila nyanser i håret? påminner om min lilla Emoperiod jag hade när jag började 7an. Men märkte fort som attan att det inte var min grej och gick snabbt tillbaka till det vanliga carro ;)

Klar spelat för idag

Kände att det var dags att kanske stänga av TheSims3 nu och får fortsätta imorgon. Kom ganska så långt på min Fredriksson historia nu tror jag. Har ingen koll på vilken generation jag ligger på men kan tänka mig att detta är den fjärde-femte generationen kanske?


Natasha mötte Demarcus på Bistro ala Fredriksson (Som Natasha döpte om det till när hon köpte stället)


Hon bjöd hem Demarcus och det började hetta lite kring dem två...


Första kyssen



Kan väll erkänna att dem gick lite väl fort fram men Demarcus sov över hos Natasha och nästa morgon friade hon!


Och så började bröllops klockorna ringa...Är hon inte en vacker brud?


JA är det rätta ordet!


Bröllopsfesten är fullspäckad!


Bruden och brudgummen köpte ett nytt litet hus, med den lille krabaten i magen så blir det en fin liten familj som flyttar in i det nya huset!

Välkommen till ert nya hem!

Kvällens middag



Men nu ska jag nog spela lite Thesims3..

Spelar just nu med min ultrablonda sim vid namn Natasha fredriksson, som på bilden sitter och har picnik i stadsparken.


Här sitter Natasha och äter en måltid på Bistron

Hörs sen♥

Å-dra på trissor! (expressen)


Satt och läste lite i expressen nyss och kolla Ådrorna på Sarah Jessica Parkers hand. Det här var då inte den bästa bilden men Stjärnor som Jessica Parker och Madonna ska tydligen ha hela armarna fulla av ådror. Tycker nog dem borde ändra lite på det! Vist är dem ju inte mer än människor men att ha en slät och perfekt kropp fasten fulla med ådror på armar och händer Nä då borde man nog ändra lite på det med! Händerna ser ju ut att tillhöra en tant i kanske i kanske 70 års åldern!

Då var det dags igen!


Har blandade känslor inför på Måndag. Känns både spännande & Tråkigt! Massa positiva & Negativa tankar väller över mig...Ibland längtar jag till och med till gymnasiet! Men ett år till får jag stå ut, och nu måste jag verkligen skärpa mig med betygen!  Har satt ett mål på 290 poäng denna termin! Och det ska jag väll ta mig fan klara? ..

Bloggproblem ??



Känns inte som att det går så himla bra med bloggandet just nu! När jag loggar in på blogg.se så ser jag inte dem mest aktiva, mest besökta osv...Och när jag får kommentarer så syns dem inte på min sida förens sådär en timme efter..Vilket betyder att jag gång på gång måste klicka på "kommentarer" för att läsa de nya kommentarerna.

Ganska så jobbigt att allt bara inte kan gå som det ska!

Hemma från joggingrundan


Sittrer här varm och svettig och försöker komma på något kul att göra idag. Har precis smsat Malin för att kolla vad hon ska göra. Är sjukt sugen på att gå ner till centrum och kolla runt lite, samt ta en fika eller nått sånt. Behöver bara någon att gå med. Amina är inte hemma idag så henne stryker jag..Så nu får jag väll se vad Malin skriver om hon svarar. Annars så stannar jag nog bara hemma idag...

Nä fy så ofräsh man ser ut just nu, ska nog hoppa in i dushen nu...

Godmorgon!

Springar runt och försöker hitta mina hörlurar just nu. Tänkte springa ut och jogga någon timme, men det gör jag bara inte utan musik i lurarna.
Mer än det har jag faktiskt inte planerat idag. Känns som en såndär tråkig dag idag när man bara ska sitta hemma och sura & kanske kolla in en film. Men jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra idag. Förbereda mig inför skolan på Måndag? No way! jag har förberett mig tillräkligt! Kan inte fatta att jag går sista året iår!


Min sommarhistoria

Sitter här och tänker och tänker...Sommaren har gått så otroligt fort! Och trots att vi inte gjorde något speciellt i sommar, så har det här varit en sommar som jag sent kommer att glömma. Allt som hände med min & Aminas tillbörjan plan men som sakta sakta smällte in mot verklighet! har ni sett filmen "Hur man blir av med en killa på 10 dagar"? har varit med om en liknande grej nu i sommar...fast det slutade självklart inte lika lyckligt som i filmen. Sitter här och funderar och tänker...Tänker på hur allting var förra sommaren! Då jag trodde att jag skulle tillbaka till Engelbrekt, när jag sprang ut och sprang det första jag gjorde varje morgon, då jag sällan umgicks något med Amina, då jag varken umgicks med NÅN! Allt jag var inne i var mat, motion och kaloriräknande. Men än idag ett år senare. Så är jag så förbannat rädd att hamna i samma sits som jag var i förra sommaren! Allt jag tänkte på var viken!, vad jag åt, och hur jag såg ut. Jag kommer ihåg första dagen i åttan, på kvällen stod jag framför spegeln i mina nya jeans och kände hur jag sakta men säkert började hyperventilera! Jag kollade på min spegelbild i spegeln och allt jag såg var fett,fett och åter fett! Trots att jag hade ett BMI på lite över 15 så kändes det som att jag rullade fram. Jag kommer så ihåg hur jag sprang in i köket och frågade mamma om jag var tjock. Men nej svarade hon, du är allderles för smal! Då kunde jag inte hålla gråten inne. Helt plötsligt bara mitt från ingenstans började jag storbölla och frågade hur hon kunde ljuga så för mig. Jag såg ju själv att jag såg ut som ett äckligt monster! Varför tvingade hon i mig alla äckliga näringsdrycker, varför var jag tvungen att äta enligt det där jävla matshemat! Allt jag ville var att vara smal! I skolan började jag gömma undan mat från lärarna. ALLA KOLLADE MIG! när dem gav mig en näringsdryck så slank den ner i fickan och sedan in i papperskorgen..Tillslut orkade jag inte mer! Jag ville vara som alla andra! Jag orkade inte med att börja storböla så fort jag satte min fot i matsalen. Varför hade jag drabbats av det här! Varför just jag? En natt vaknade jag av att mamma låg och grät. Jag gick upp för att kolla vad det var. Då sa hon att hon var så rädd för att jag skulle bli sjuk, bli magsjuk och gå ner ännu mer i vikt. Min kropp skulle inte klara det! Då sa det bara stopp för mig! Den 23 Oktober 2008 bestämde jag mig! Jag skulle bli normal! Jag började sakta men säkert att släppa på kontrollen och i Februari 2009 så var jag någurlunda frisk. Så frisk så att jag inte längre behövde ta dem där äckliga näringsdryckerna! Idag är jag friskförklarad från Anorexin och lever ett helt normalt liv! Men jag är fortfarande sjukt rädd, att jag ska hamna i skiten igen.

DÅ:

En smal och blond Carro

25 Oktober 2008. Två dagar hade gått, och jag kommer starkt ihåg hur äcklig jag kände mig på den där bilden! att vara så fet.. Det var skamligt!


September 2008

Idag Augusti 2009




Även fast jag inte är världens lyckligaste! Så är jag 100 gånger lyckligare idag än vad jag var 2008.
Hoppas starkt att mina inlägg kan komma att påverka unga tjejer OCH killar som hamnar eller är i samma sits som var i för ett år sedan. Jag vill att ni ska veta att det GÅR att blir frisk! Det är jag ett levande exempel på...

Tusen kramar♥

När man har tråkigt...

Kan man alltid svara på lite snabba frågor...

Har du någon
som förstår dig
: jaa
någon som du saknar: aa
någon du längtar efter: nee (?)
du hatar
: japp


Vem:
kramade du senast:
En kompis i Centrum
pussade du senast: pappa
ringde dig senast: Malin <3
var hemma hos dig senast: Amina
var du hemma hos senast: Malin

Har:
du några kärleksproblem:
inte längre..
du ätit något idag: ehh ja
du pratat med någon idag: jaa
du gråtit idag:
neej
du skrattat idag:
jaa


Jag:
är singel:
japp
Är rädd för att bli övergiven:
ibland
Svär ofta: hell yeah!
Sjunger i duschen:
njaa sällan
Är en morgon person:
beror på från dag till dag
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: absolut inte!
Är kär i kärleken: vadå?
Skrattar åt mina egna skämt: nee
Vill ha barn: NEJ!
Skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis: faktiskt ;)


Har du:
glasögon/linser: nej

Piercingar: bara i öronen

Syskon:
en lillebrorsa (alex) plastsyrra (issa)
Rymt hemifrån: neej
Färgat håret: jaa

Bra självförtroende:
nja sådär tror jag
Sagt att du älskar någon: ja
Varit kär: ja

Dumpat någon:
neej
Gjort något olagligt: Ja gissa vad det kan va? ;)
Somnat i skolan: hållit på!
Brutit ett ben: nej (pepparpeppar)
Sett en stjärna falla och önskat dig nåt:
ja för bara en vecka sen ;)
Gjort något som jag lovat mig själv att aldrig göra:
aa ;(
Smugit ut utan lov: nja behöver nog inge lov för att gå ut ;)
Ljugit om vart jag varit för mina föräldrar: aa usch där rök min mobil xD
En hemlighet som många inte vet: japp
Sovit en hel dag: jaa
Somnat gråtande:
många gånger


Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: jaa

Haft ångest:
jaa
Drömma mardrömmar: ibalnd inte så ofta

Klä dig svart:
svart är snyggt!
Hata folk: då skulle det vara något extremt som hänt!

Lita på folk:
beror på hur dem är, man vet aldrig vad dem döljer ;)


Sista personen som:

sov i din säng: jag (?)

Som fick dig att gråta: hmm..Alex eller Amina?
Du delade en dricka med:
Malin & Amanda
Skrek på dig: oj kommer inte ihåg xD
Du fick sms utav:
Amina

Lyx VS Budget


Men har vi blivit Emos (?)


Jag & Malin sitter och softar på plattan. NO WAY! jag skulle bara byta skor ;) kom nämligen inte på något lämpligare ställe..

Hörs sen♥

I`m home again!

Äntligen hemma! Har varit borta i nästan 6 timmar nu, och benen verker som fan! Sitter här nu med alla nya grejor som jag köpt och väntar på att datorn ska ladda upp alla bilder. Blev rätt mycket onödiga köp idag men det spelar ingen roll just nu iallafall. Malin & Amanda skulle också följt med och shoppat lite idag, men det vart aldrig av eftersom jag & Amina helt plötsligt skulle iväg till HeronCity med hennes föräldrar och äta Lunch/middag.

Men här har ni lite bilder på det som jag shoppade idag...


En Midjekjol från GinaTricot

Och en till Midjekjol från GinaTricot fast i rosa

Jeansleggings från Only

Benvärmare från Cubus

Långtröja från H&M utmärkt framåt hösten


Och favoriten från NewYorker


Skrivblock från Gallerix (alltid bra att ha lagom till skolstarten)


Men nu ska jag nog lägga mig ner i sängen och läsa VeckoRevyn...

See U♥

It`s time for SHOPPING!

Möter upp Amina vid 12,00 istället! Så jag går nog ut nu. Blev lite ändringar på Dagens Outfits så här får ni lite uppdaterade bilder..

Hörs sen♥




ojoj Hästansikte xD gud va det är kul att mobba sig själv alltså..Tragiskt men sant..


Slängde till med en kofta samt midjeskärp också

Kinesisk nakenhund (?)

Men nu måste jag nog kila..

Hörs sen♥

GodmorgonGodmorgon

Åkte hem från pappa vid 10,00 tiden och sitter nu här hos mamma och har precis ätit lite frukost! Ska möta upp Amina om någon timme & vi drar förmodligen till SKHLM och shoppar lite..Måste se till att köpa mina benvärmare, ett par jeans leggings & någon skön kofta.

Men nu drar jag nog och sminkar mig lite. Bjuder på dagens Outfits bild sålänge..


Sorry för dålig bildkvalitè...

Leggings - Ginatricot
Linne - GinaTricot
Jacka - Stadium (gammal)

Lär känna mig..

OM MIG
Namn
- Caroline Alexandra Paraskevas
Bor - Stockholm

Syskon - En lillebrorsa (Alex) & en plastsyrra (Isabelle)
Född - 27mars 1994
Ögonfärg - Bruna
Längd - 170cm
Sko storlek - 39
Höger eller vänsterhänt -höger

Stjärntecken - vädur
Hårfärg - svart/mörkbrun
Födelseort - Huddinge
Hudfärg - Ganska ljus (beror på vad man gemför med)


Dagens...
Låt - Pokerface pianoversion med LadyGaga

Saknar - Gustaf & Mimmi <3
Kläder - Jeansleggings!

Dagens humör - Sjukt bra!
Underkläder - Persikorosa BH mer behöver ni inte veta xD
Mat - Kinabuffè
Köp - Nya Leggings & ett långt linne
Göra sen - ska gå zoova
Godis - Skumnallar & geléhallon
Pinsammaste - Inne i stan med malin & Amanda, snubblade omkring med mina 12cm klackar


SVARA ÄRLIGT!!
Tycker du om att plocka svamp - verkligen inte

Var någonstans på kroppen har du mest muskler -låren/benen tror jag
Tycker du att du själv är söt/snygg - nja beror på...olika från dag till dag
Du ger mycket komplimanger till andra - Dålig på att ge komplimanger, kan istället tänka typ -gud va snyggt hår hon eller han hade. Borde nog gå fram o säga det istället för att tänka allt i mitt lilla huvud.
Är du nöjd med ditt förnamn - ja det duger..
Du tycker att du själv är smart - på en del saker ja

Vad är det sämsta hos dig - Tar illa upp allderles för lätt..
Vad är det bästa hos dig - Bra kompis! Lätt att prata med och förstående
Har du bra självförtroende- Tycker nog att mitt självförtroende är ganska bra
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - ojoj vet inte 3-4timmar per dag kanske?
Du tycker om att vara med killar? - Lättare att vara med killar än med tjejer..Tjejer blir sura allderles för lätt, medan killar inte alls bryr sig...
Känner du dina grannar - ja dem flesta
Vad har du för färg på dina underkläder - olika men mest rosa, röd eller vit
Använder du trosor varje dag - eehh ja?
Svär du ofta - Hell Yeah!
Gillar du skolan - Ibland
Har du någon gång skolkat -japp ;(
Spelar du något instrument - Piano :P
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i: Simning,Piano, tar sånglektioner.

Vad ska du jobba som? Psykolog eller mäklare?
Har du några piercningar - bara i Öronen men ska ta Madonna så fort tandställningen är borta
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ganska så många. Fast stirrar jag nog mer för att hitta fel på mig själv  än att beundra mig själv
Tycker du om djur - Riktig djurälskare<3




Men nu ska jag nog försöka gå lägga mig (hur det nu ska gå till) Imorgon blir det shopping med Amina och ev Malin & Amanda..Fast först så ska jag & Amina åka in till stan och hämta min friis & Company väska som ligger på ett hemligt ställe hehe

Godnatt på er♥


118100

Sitter här hos pappa och har hur tråkigt som helst. Men kom på en liten lustig Idè allderles nyss och smsade 118100.

Jag -Vem har bloggen carrobruden.blogg.se

Svar: Tjejen som startade bloggen carrobruden.blogg.se heter Caroline. Hon startade bloggen mestadels för sin egen skull, men sen när hon märkte hur många som läste hennes blogg så tycker hon det är kul med uppmärksamheten (?). Hon har många vänner som önskar att de var i hennes kläder...

Haha nu blev ju kvällen mycket roligare...Vad ska jag fråga härnäst? X)

Ha en trevlig kväll♥


Mini Shopping & Kinabuffè

Kom nyss hem från Kinarestaurangen. Vid 16.00 tiden mötte jag upp Malin & Amanda på plattan och vi gick raka vägen till GinaTricot. Gina är verkligen en butik där man alltid hittar nått i. Så jag kom hem med ett par nya leggings och ett nytt Linne. Inte mycket med alltid något ;) Synd bara att vi inte hann vara i stan lite längre...Vid 18.00 tiden mötte jag upp Pappa, Lina, Alex, Simona, Valeria & Isabell på Odenplan för att gå käka KinaBufè. Är inte så mycket för Kinamat egentligen, men Desserterna är ju alltid bra.

Här är lite bilder från idag..







mmm Sushi haha (amina)









Hörs sen♥

Dagens Outfit




Jeans - Malins från Bikbok
Tubtopp- Monki
Armband -Veckorevyn
Halsband - Glitter

This is me today


Har ni sett något hemskare? En trött och osminkad Carro. Kanske dags att börja fixa sig? Ska möta upp Amanda & Malin istan vid 15.00 tiden. Hade turen att hitta en USB kabel hos pappa, så nu lär det komma in massor av bilder på bloggen inom kort...

Hörs lite senare♥

Lyx VS Budget?


Hemma hos pappa

Sitter här ganska så nyvaken nu. Pappa, Lina o Isabell har gått iväg till Isabells skola för en första dag. Tråkigt för dem som redan börjar den här veckan. Vid 15.30 tiden ska jag, Alex och Isabell möta upp Malin & Amanda i stan. Tror knappast att Alex & Issa kommer orka springa runt där med oss, så jag antar att de kommer gå runt lite själva. Gårdagen hos pappa gick faktiskt väldigt bra...Jag satt mest och pratade i telefon med Malin halva kvällen. Men hon var snäll och gick hem till min mamma klockan 22.00 och hämta mina högklackade som jag ville ha med till stan idag. Resten av kvällen så låg vi och kollade på filmen Seventin again...Sjukt bra film som jag absolut kan rekomendera alla där ute!

Men oj nu kom pappa och dem hem, så nu måste jag kila.,.,.,
Självklart glömde jag USB kabeln hemma så jag bjuder på en gamal bild till detta inlägg..


Åker hem till pappa



Nu kommer pappa och Lina strax och hämtar mig och Alex. Blev en ganska spontan tripp till pappa ikväll. Byggarbetare kommer hem till mamma vid 7,00 tiden i morgon och börjar borra gärnet för att byta ut våra eluttag. Så det blir nog bäst om vi åker till pappa ikväll...

Hörs sen♥

Problem



Igår så sov ju Malin & Amanda över här. Vi bestämde oss för att göra en ganska så dum grej, fast som egentligen inte är så dum enligt mig. Jag menar så himla långt gick vi ju faktiskt inte. Men dumma som vi var så fick mamma reda på allt och ringde Malins mamma på en gång! Malins mamma ringde upp Malin imorse, och sedan dess har det varit Kaos här! Fattar mamma inte att hon bara överreagerar! Tänker verkligen inte gå ut med vad det är vi har gjort.
Men jag hoppas för guds skull att Malin & Amanda överlever det här!

Mamma har nämligen gjort världens minsta grej till världens största...Jag blir så trött...

This is me Today





Jeansleggings - Vila
Tubtopp -Monki
Nitarmband - Veckorevyn
Halsband - Glitter

Hissar/Dissar



*Ett Extra långt sommarlov - Medan de flesta skolor redan började i Måndags så har jag ett extra långt sommarlov. Vi börjar nämligen nästa Måndag, vilket innebär en veckas extra paus innan helvetet bryter lös!

*Hösten är snart här - Egenligen borde jag nog Dissa hösten rakt igenom! Men tänk på alla mysiga koftor, benvärmare, och andra plagg man kan köpa på hösten och som känns extra murriga i det dåliga vädret...



* Bloggare som ljuger om statistiken
- Den enda dem ljuger för är ju egentligen sig själva...Tycker det är så otroligt fult att ljuga om statistiken! Då tycker jag hellre att man kämpar på tills man fått det antalet besökare man vill ha och sedan sätter in en stor fet bild på statistikrutan. Vill man inte visa vad man har för statistik så skit i det då! Men att ljuga om sin statistik...Nä då ljuger man bara för sig själv...

Godmorgon


Lyckades vakna någurlunda tidigt idag iallafall. Amanda och Malin sover fortfarande och det lär dem nog göra ett tag till tror jag.
Ser inte alls fram emot den här dagen eftersom jag mest bara kommer att vara tvungen att städa hela tiden. Har lovat mamma att diska och plocka undan...Hur nu ska jag orka med det.

Men det går nog..

Hörs♥

Hemma igen

Kom hem för någon timme sen ( det blev lite senare än planerat) Så nu bestämde vi oss för att Amanda och Malin ska sova över här inatt.
Vet att det inte blev så mycket bloggande idag men det får jag helt enkelt ta igen imorgon :P

Kom hem med lite snygga stuffs iallafall, så här har ni lite bilder..








haha usch va äcklig tungan såg ut på bilden :P

See U♥

Drar och möter Malin & Amanda nu



Har bråttom bråttom! Har blivit lite sen nu...
Så nu springar jag ner till SKHLM och möter upp tjejerna...

Ses sen♥

Godmorgon (?)


(har varit vaken i 5 minuter så vadå? xD)


Kunde inte fatta att klockan faktiskt var halv ett när jag klev upp ur sängen. Har sovit i närmare 10 timmar per natt nu dem senaste dagarna. Hur ska det bli när skolan börjar? när man är tvungen att gå upp 6.30 varenda morgon?

Menmen..Klockan 14,00 ska jag ner till SKHLM och möta upp Malin & Amanda. Vi tänkte ta en liten runda runt i Centrum och ta en fika.
Men nu ska jag gå iväg och äta frukost..

See U♥

Kvällens kväll

Spenderar jag hemma framför min käraste dator. Kom på att det kanske är dags för en ny höstkappa snart? ska kolla in Ellos.se dem brukar alltid ha så himla snygga höstkappor. Plus att jag hittat en ny digitalkamera på Onoff från Samsung med 10,2 megapixel. Så nu gäller det bara att införskaffa lite Cash. Hur det nu ska gå till...

Här är lite bilder från denna mysiga men tråkiga kväll!

Snacka om dålig kamera! Gör verkligen allt för en ny kamera just nu!




Sorry för dålig bildkvalitè...Men nu ska jag gå kolla lite på TV...

Hörs sen♥


Hemma från centrum

Kom nyss tillbaka från min lilla runda i Centrum. Jag och Amina stack ner dit vid 15,00 tiden och blev kvar i ca:tre timmar. Alex kom också ner efter ett tag. Hittade as snygga jeansleggings på Veromoda samt en grymm hoodtröja. Synd bara att man inte hade så mycket pengar med sig!
Men förhoppningsvis så får jag med mig Amanda och Malin imorgon så då blir det att shoppa alla dem där grejorna jag bara måste ha!

Tänkte strax gå ner och möta Amina och hänga lite med henne ett tag. Hon åker ju tillbaka om bara två veckor som vi får faktiskt passa på nu!

Men här är lite bilder på det jag fick hem från centrum..


En snygg "keps/mössa" från H&M Som passar till min blivande kappa (som jag än inte hittat men det kommer)


Ojoj det börjar bli panik nu! Måste få tag på en digital kamera 8-10Megapixel fort!!



Billie Jean is not my love...



She just a girl. And then i...

Ska ut och möta Amina nu!
See U♥

Drar till Centrum nu..

Ska möta Amina 14.40. Så det är bara att springa ner strax.
Men viste ni att jag losade mitt Guldkort till Grönan i Onsdags? Men mamma har Polisanmält det (vilket man måste göra för att få ett nytt) Så nu väntas ett nytt guldkort till mig. Får dock köpa det, men det blir ganska så mycket billigare...





Vet ni vad jag också är trött på i bloggen? jo alla mina fula collage jag jämt sätter in efter varje inlägg! Nu är det slut på sånt! Här har ni ett par färsk pressade bilder som inte är ett dugg redigarade. Vissa ser väll lite sjuka ut, men det är det bara att leva med♥

Jag är Tillbaka!



Känner äntligen att jag kan återgå till mitt vanliga bloggande igen! Och nu även med min nya header :) Känner inte att jag är 100% nöjd med den. Men den duger!
Amina kommer att höra av sig när som helst och då drar vi ner till SKHLM och tar en glass och bara chillar.

Vad ska ni göra idag?

Hörs sen♥

Uppdate!

Oh nej min bloggpaus är inte över. Men kunde seriöst inte hålla mig! Har suttigt och deppat i stortsett hela dagen idag fram tills att pappa kom över och frågade vad det var. Jag sa såklart ingenting eftersom att jag själv bara tror att denna deppighet inte beror på något annat än att jag bara sovit i 5 timmar inatt.
Men han gav sig inte och ville absolut veta vad det var som fick mig att må såhär? Så rätt som det var så frågade han om jag ville ha den nya Photoshop elements 7.0. Eftersom pappa vet att jag gillar att designa bloggar på fritiden (han designar själv hemsidor till olika företag på fritiden) Så frågade han frågade mig om jag ville lära mig något nytt om designer och sånt..

Så nu har pappa stuckigt iväg för att köpa den åt mig. Allt för att göra mig på bättre humör! åå jag älskar verkligen pappa & Mamma dem är precis likadana när det gäller sånt här. Dem gör verkligen allt för att jag och Alex ska må så bra som möjligt!

Men hursomhelst så funderar jag nu på att byta ut min header på bloggen till en mer avanserad...Fast det beror helt på hur bra jag klarar av den nya photoshopen.

Hörs sen ♥

Bloggpaus

Känner att jag nog borde ta en bloggpaus ett tag nu. Anledningen är att det händer ganska mycket saker i mitt liv just nu och jag har helt enkelt inte tid och lust att blogga just nu.
Imorgon sticker jag iväg till pappa i några dagar och kommer eventuellt hem på Torsdag. Får se hur det blir med bloggandet då om jag börjar blogga direkt när jag kommigt hem eller om jag väntar lite.

Men nu ska jag gå tillbaka till Alex & Isabell innan dem somnar :P

Godnatt på er, och vi hörs om kanske någon vecka♥


Godmorgon på er!

Spenderade hela gårdagen på Grönalund och sommarkrysset . Allt för att se Darins MJ Medley. Men eftersom Isabell, Danilo och Alex inte orkade ta några platser 6 timmar innan sändning, Så valde vi att gå runt och åka attraktioner istället  och stå vid stängslet och kolla på Sommarkrysset.
Men trotts det så åkte vi hem ganska tidigt från Grönan, Så vi vart hemma vid halv elva tiden ungefär.






Världens dåligaste mobilkamera menmen...

Hörs sen♥

Går ner till stranden nu

¨
Egenligen lite mot min vilja. Men jag väljer att följa med iallafall...

Hörs sen♥

Lyx VS Budget


Carros Höstshopping lista!


Självklart får jag utöka listan med saker från några fler butiker än bara GinaTricot.
Men hittils så ser min blivande Shoppinglista ut såhär...

See U♥

Godmorgon på er!


Somnade självklart framför gamla avsnitt av Bigbrother igår kväll. Men vaknade av att jag fick sms av Amina. Ska strax gå iväg och fixa lite frukost. Har absolut ingenting att se fram emot idag. Mamma vill nog gå ner till stranden igen men själv vet jag inte om jag orkar. Imårgon ska jag försöka få in Danilo och Alex till Grönan och kolla på Sommarkrysset. Isåfall lär vi ju behöva vara inne på Grönan ganska tidigt.

Men vi får väll se om jag får med mig någon...

Hörs sen♥

Kvällspromenad


Nu drar jag och mamma ut på en liten kvällspromenad! Har så fruktansvärt tråkigt ikäll, så jag kom inte på något bättre...

Hörs sen♥

Vill ha!

"Rebel" svarta gladiatorskor med platå
Höga Gladiatorskor från skotrend.se 398:-

Hissar/Dissar


Hissar:

*Värmen - Regn, Regn & åter regn. Men nu ser det ju riktigt fint ut igen! Så fint så att man kan ligga på stranden.

* PrideFestivalen -Den avslutades i helgen, men ett riktigt bra event i Stockholm.

*UNG-08 -Snart är det dags för Ung08 igen, kan knappt vänta!

Dissar:

* Augusti - Sommaren närmar sig sitt slut, och snart är det dags för det gråa trista vardagen igen! Verkligen ingenting jag ser fram emot.

* Det kommande skolåret - Ser verkligen inte fram emot detta skolår. Det kommer bli ett helvete med pluggandet och allt som ska göras inför gymnasievalet. Längtar redan till nästa sommar...

*Amina åker till Algeriet - I början på September. Sen ses vi inte igen föräns i början på Juni 2010. Gud va jag längtar till nästa sommar! Bara för det så kommer det säkert bli rena helvetet! Men nu ska man väll inte tänka på det. Vi har ju ett långt och jobbigt skolår framför oss :S

Dagens Fråga

Är du rädd för tjejen i Apoliva Reklamen?
Själv så tyckte jag första gången jag såg reklamen att hon var lik Samara från filmen Thering.



Men vad tycker du?

Hemma från stranden

Kom äntligen hem från en medelhavs varm dag på stranden. Men kritvit som man är så hoppas jag på fått lite färg åtminstone. Eller så får man invistera på en brun-utan-sol helt enkelt :P
Men nu ska jag nog hoppa in i en dusch och fräsha till mig lite.

Hörs sen♥





Går ner till stranden nu



Jag och mamma drar ner till Johannesdal nu...Amina & co kommer eventuellt ner senare...

Hörs sen♥

Dagens Outfit


Klänning - Cubus
Halsband - Glitter
Bikiniöverdel -Isabells

Hotties


Godmorgon på er!


Vart inte så mycket bloggande igår. Men dagen vart helt upp och ner i början. Men vid 16.00 tiden så åkte jag, Camilo,Danilo och Alex iväg till Eriksdalsbadet en sväng och kom hem runt 22.00 tiden.

Men nu ska jag väll gå fixa frukost :P

See U♥

It`s me Baby!


I love Pink


En bättre bild på resultatet


Här har ni en osminkad och ganska så nyvaken Carro. Men det bjuder jag på.

Nu ska jag gå ringa Isabell

Hörs sen♥

Godmorgon på er!


Sitter här med mitt nästan svarta hår nu. Och fy fan va bra det känns! Ju mörkare hår desto bättre hehe!
Amina har tydligen fått någon sorts feber och mår grymt dåligt :( Nej amina nu får du krya på dig så att vi kan gå till parken xD

Men nu tänkte jag gå iväg och fixa lite frukost!

See U♥

Resultatet!


Sitter här med nyfärgat och nästan kolsvart hår. Förhoppningsvis så syns resultatet mer imorgon eftersom håret fortfarande är ganska blött,
Men det vart en lyckad färgning iallafall :)

Men nu ska jag lägga mig och kolla på tio år gamla avsnitt av Bigbrohter hehe kul va?

Godnatt♥

Min nya hårfärg


Kvällens middag


Indisk kycklinggryta med ris och sötpotatis!

Miss Landmina -Hon kan vinna ett nytt ben

Song Kosal, 24: Som femåring trampade hon på en mina i risfä

Song Kosal som hon heter trampade på en ungersk Landmina ute på ett risfält, och var så allvarligt skadad att hon var tvungen att amputera bort det högra benet.

Nu är hon med och tävlar i en skönhetstävling som Miss Landmina 2009, som skulle ägt rum på Fredag. Men mitt i allt så ändrade sig regeringen och ställde in Tävlingen. Tävlingen kommer dock att fortsätta på internet, där alla som vill kan gå in och rösta på sin favorit.

Usch så hemskt! Land minan som ska ha bombat sönder hennes ben ska ha kostat en hundring. Men förstörde nästan hennes liv! Nu tycker jag fan regeringen kan göra någonting iallafall och låta dem ha den här tävlingen!

Eller vad tycker du själv? vist kommer tävlingen fortsätta på nätet men var det rätt av regeringen att bara ångra sig mitt i allt och ställa in tävlingen?


Guldfeber


Minimum shopping


Kom precis hem från Centrum, och ska strax börja städa hela lägenheten en snabbis med mamma. Efter det så börjar mamma med maten och då kör jag igång min hårfärgning. Blev tillslut en mörkbrun permanentfärg. Sprang förbi Ginatricot med mamma också och hittade ett par vita jeans leggings. Perfekt för mig som inte passar i jeans, har helt fel kroppsform för jeans. Så då sitter de stretchiga leggingsarna perfekt, som formas efter kroppen.

See U♥

Drar iväg och handlar nu


Får inte glömma bort att köpa hårfärg! Tänkte tona håret mörkbrunt ikväll så det får jag absolut inte glömma bort att köpa.
Hörs när jag kommigt hem♥

Dagens Outfit


Tunika - GinaTricot
Leggings - GinaTricot
halsband - Glitter

Svar på Frågestunden

om du skulle få byta liv med en kändis för en dag, vem skulle det då varit?
puss!
http://onlyoursunshine.blogg.se/

Svar: Tror jag skulle vilja byta med någon ganska stor kändis som tex Britney Spears eller någon liknande, bara för att få se hur det är att vara så stor som hon faktiskt är. Tror det skulle vara ganska skrämmande oxå att inte kunna gå ut på stan som en normal människa.

Har du någonsin köpt skor som kostar nästan 6000 kr? Känner du någon som brukar göra det? :)
http://annnne.blogg.se/
Svar: Nej det har jag inte. Jaa du det vet jag inte, men det gör jag säkert ;)


varför började du blogga ?
vad hoppas du uppnå med bloggen ?
vad gör du helst när du är ledig ?
har du några planer för resten av sommaren ?
http://sweetthingss.blogg.se/
Svar: 1. Jag började helt enkelt blogga för att jag inte mådde bra. Jag startade bloggen för att kunna skriva av mig när något kändes jobbigt. Men också för att använda bloggen som min personliga dagbok. Det blir ju på nått sätt mycket roligare när andra läser det man skrivit än när allt bara står i en övergiven gammal bok.
2. Jag vet inte riktigt vad jag vill uppnå med bloggandet men en sak jag hoppas på är att kanske kunna hjälpa andra som haft samma problem som jag haft. Det hoppas jag kunna göra med kategorin (anorexi) att människor som lider av en ätstörning ska se att det faktiskt går att bli frisk.
3. När jag är ledig umgås jag mycket med kompisar, bloggar, shoppar eller spelar Thesims xD
4. nej det har jag faktiskt inte, ska bara ta det lugnt och vänta på att skolan ska börja :S


Använder du picasa? eller något annat program ?
Tack så jättemycket :D

http://enlitensandraa.blogg.se/

Svar: Ja jag använder massa olika program med bla Picasa :)

1. hur lång tid hade du anorexia?
2. How the hell blev du frisk?!
MVH lovisa <3

http://meworld.blogg.se/

Svar: 1. I ungefär 2 års tid. Det är svårt att säga exakt, men ungefär två år.
2. Om jag ska vara ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle bli frisk. Det kändes inte som det iallafall.Men när jag började i 8an fick tillbaka massor av gamla kompisar så förstod jag snabbt vad det är jag har missat. Och jag vill inte vara "tjejen med anorexi" Jag ville vara som alla andra normala tonåringar och inte behöva tänka på vad jag åt. Så med den motivationen så tror jag att jag lyckades bli så frisk som jag är idag. men jag förstår fortfarande inte hur det gick till.

vad är din högsta dröm?

 http://sofieeeer.blogg.se/ 
Svar: Min högsta dröm är nog att jag ska lyckas med det jag vill i livet och att jag och min familj ska hålla oss friska och lyckliga :)

Jag har aldrig läst din blogg. men verkar du ha bra i status? :)
http://omjosefinsliv.blogg.se/

Svar: Det beror på vad du menar med "Bra status"? om du tänker på besökarna så har jag inte jätte lite besökare men inte heller jätte många. Så det är nog gamska lagom tror jag...


vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
http://linaerikaivarsson.blogg.se/
Svar: Jag skulle ge bort en del till nära och kära och sen skulle jag nog sätta in allt på mitt sparkonto, som får ligga där tills jag är 18 :)



1. Har du några djur?
2. Hur många läsare har du?
3. Vem är din förebild och varför?
4. vad är dina intressen?
Kraam :)<3
 http://lillaajaag.blogg.se/

Svar: 1. Ja jag har ett marsvin (Puffis) och två katter (Gustav & Mimmi)
2. Det är olika men mellan 180-250 per dag.
3. Min mamma är min förebild. För att hon visat mig att om man bara vill så kan man. Hon har gjort och klarat av saker med endast hjälp av sig själv och utan något som helst stöd från någon annan. Men det finns fortfarande saker som hon gör eller har gjort som jag aldrig i hela mitt liv enns kommer tänka tanken att göra.
4. Jag gillar att vara med kompisar, spela piano, blogga och självklart spela TheSims3.


Vad heter du i andranamn?
Hur gammal är du?
kram,

http://toveelundberg.blogg.se/


Svar: 1. Heter Alexandra i andra namn. 2. Jag är 15år :P

skulle de va svårt för dig att sluta blogga?
vilken jackson-låt speglar din blogg bäst? :)
kram

http://katrin.blogg.se
Svar: Jag vet faktiskt inte. Men nu när jag kommigt så långt med bloggen och haft den sålänge så tror jag nog att det skulle vara ganska svårt ja.

hmm gud vilken svår fråga xD Tror det måste vara någon ganska dramatisk låt som kanske "you are not alone" eller så.

Brukar du peta dig i näsan offentligt?

http://deafeem.blogg.se/


har du pojkvän?
favo mat ?
fin blogg :D

http://mnds.blogg.se/


Svar: 1: nope är singel :P
2. Hm..Tacos tror jag :P
3. tackar hehe :P

vad är din absolut värsta mardröm? (något som du är rädd för?)

http://zeniita.blogg.se/

Svar: Att jag ska falla tillbaka i det helvetet jag var i för ett år sen. Att jag ska förlora alla kompisar och bara stänga in mig i mig själv. Börja svälta och hamna på någon jävla behandling igen. Att jag helt enkelt ska få börja om från ruta ett.

Vad är speciellt med din blogg?
Vilket tema har du? ex vardag, mode

http://mammaulrica.blogg.se/

Svar: Temat på bloggen är nog just Mode & Vardag xD men jag skriver om så mycket olika saker så det är svårt att säga just ett tema på bloggen. Skriver ju om allt som faller mig in.

Har du haft nån annan blogg förut?
Vem är din idol?
 http://onlymeelicia.blogg.se/

Svar: 1. Ja det har jag, men dock ingen lika seriös som den här. 2. Har svårt att bara säga en idol men den största är helt klart Michael Jackson annars så är mina idoler Darin, Lady gaga och Alexander Rybak.

Vem är din favvoartist i musik? Kram

http://jennyvestbro.blogg.se/

Svar. Darin, Lady Gaga, Michael jackson och Alexander Rybak

Vilket är ditt drömyrke?

http://lojsss.blogg.se/

Svar: Artist & Modell

vad tror du att du gör om 10 år :))
puss

http://emmia.blogg.se/

Svar: Det vet jag faktiskt inte. Går det helt år skogen med artist och modell drömmarna så hoppas jag att jag är färdig utbildad psykolog och jobbar inom det någonstans, bor i innerstaden med min lilla Chiuauha (eller Mimmi) och bara lever livet!

Om du vill välja att blogga om sånt du egentligen inte har intresse av men får stora summor pengar av eller blogga om sånt du tycker om men få lite mindre summor, vilket skulle du välja?

http://saras.blogg.se/

Svar: Självklart tänker jag blogga om det jag tycker om och få lite mindre summor.

Hur skulle du beskriva din klädstil?

http://emilianicklasson.blogg.se/

Svar; Jag skulle nog beskriva den som ganska alldaglig men ändå inte tråkig. Undviker helst en tråkig outfits på jeans och T-skirt utan pimpar gärna till mig med midjeskärp, vardagsklänningar och asessoarer utan att det blir allderles för festligt.

tjänar du några pengar på din blogg?
vad är det roligaste du har gjort i hela ditt liv.?
ha det bra :)

http://fanniisday.blogg.se/
Svar: nej det gör jag inte. Bloggar för att jag tycker det är kul och inte för att tjäna pengar på det.
Det roligaste jag gjort i hela mitt liv måste vart när jag var i Grekland med pappa och hans familj förra året. Det var gymt kul!

Tack alla som ställde frågor, det vart grymt kul att svara på dem :D

See U♥

Godmorgon på er!

Gick och la mig igår natt med spänd huvudverk och starkt illamående. Är det kanske svininfluensan som är påväg? Nej så ska man väll inte tänka. Men med tanke på att Amina nu istort sett blivit magsjuk så har väll jag eventuellt oxå blivit det. Så idag ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt tänkte jag.

Hörs sen♥

Hemma från parken

Stack ner till parken en sväng. Efter några timmar ringde mamma o bad mig komma hem och fixa middag. Så nu sitter jag här och väntar på att potatisarna ska koka klart. Efter det så drar jag, Alex och Danilo ner till Parken igen. Gud så mycket Parkbesök det blivit nu i sommar.

Hörs senare♥


Dagens Outfit



Klänning - GinaTricot
Midjeskärp - H&M
Halsband - Glitter

Godmorgon på er!

Samma Godmorgon rubrik dag in och dag ut får man väll säga. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig samt såg att jag fått två nyinkomna sms från Amina.
Kan verkligen inte säga att jag ser fram emot den kommande dagen om man säger så. Gårdagen var ett rent helvete. Absolut inget fel på att vi åkte in på pride, men känner inte att jag mår som bäst just nu, och Alex & Co gjorde ju inte allting bättre heller när Malin & Amanda ringde mig i panik igår vid tolv tiden och jag sprang ner till Parken mitt i natten.

Men nu ska jag väll försöka se positivt på den kommande dagen..

See U♥


Vinn en ny Design!



Hela designen hittar du på..
www.carrobrudentestblogg.blogg.se

Vill du vara med och tävla om denna design? Skriv då bara en kommentar till mig om att du är med och tävlar!
Tävlingen avslutas om ca: en vecka!

Lycka till alla som är med och tävlar♥

Frågestund!! (Avslutad)




Nu startar jag en frågestund på bloggen.
Alla som ställer en fråga och som har en blogg får självklart en länkning med i svaret!


High Heels av olika slag


Dagens fråga (frågor)


It`s Pride baby!


Kom äntligen hem från Pride Paraden ,och grymt kul var det! Såg massor av kändisar i tåget som tex, Blondinbella, Bobby, Jonas Gardell, Mark Levengood och Alexander Bard. Stod och kollade på i ungefär två timmar, tills vi sedan tog bilen till Stureplan och satte oss på ett mysigt fik.

Here is some pictures from today...























Och från fiket...







Det var den dagen det...

Hörs sen♥

Sticker till Pride!



Nu sticker jag till Pride..Sotiris väntar på oss här nere :D

See U♥

Dagens Outfit


Leggings - GinaTricot
Tunika- Ginatricot
Halsband-Glitter
Örhängen - GinaTricot




See U♥

Godmorgon på er!

Vaknade allderles nyss och ska strax börja fixa mig inför pride paraden. Eventuellt så tar jag och Sotiris motorcykeln in till stan medan mamma får ta T-banan. Men hoppas vekrligen vi tar bilen xD
Hursomhelst så vart det inte så mycket bloggande igår eftersom jag åkte in till Stan med Linnea. Vi gick på något litet museeum på Östermalm och kollade in Italienska designers och deras klänningar genom åren. Riktigt snygga var en del av dem faktiskt. Men efter det så stack vi till Söder och fikade lite tills Linnea sedan åkte hem och jag stack till Grönan för att möta Alex, David och Danilo....

Här är lite bilder från igår




¨






RSS 2.0