Fan då...

Ingen fungerande usb ingång till datorn...lär ju inte få in några nya bilder på ett tag då...och inte kan man använda paint när musen inte funkar. Fan vad allt går sönder hemma hos oss. Inte går det bättre i skolan hellre. Är det meningen att man ska få höra utav en kompis att en lärare sagt till henne att JAG kommer få en Ig varning i ett ämne. Sen när slutade lärarna ha tystnadsplikt egentligen? fick höra av Regina idag att Sara pratat med henne och en till tjej om att jag kommer få en Ig varning i gympa och att jag inte klarat simningen ( som jag klarat i 4an typ) men jag har fan inte fått någon Ig varning! mamma rinde upp min mentor lisa och pappret har tydligen "slarvats" bort...Så min iriterade mamma ringde då upp min "nya" gympa lärare sara och frågar varför hon snackar med andra elever om mina betyg, och vet ni vad hon säger? -ja men det märker de ju själva, hon är ju aldrig på gympan!

Fyfan vilken lärare! Ska det få gå till så? jag ska medge att den här terminen vart lite krasslig och att jag bara varit på ungefär 6-7 gympalektioner av 13-14(kollade skolans hemsida) så bara för att jag "aldrig" är på gympan, så tar hon sig rätten och gå runt och snacka med andra elever om att hon skickat hem en IG varning till mig...


Kommentarer
Postat av: Nilufer

Så Sara kör den stilen?

Det har hänt mig med men med andra lärare -.- .... TYSTNADSPLIKT HA?

2009-12-15 @ 10:45:34
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lärare har inte tystnasplikt. I en kommunal skola kan en lärare eller vem som helst som arbetar ii skolan tala med andra både om dina skolresultat och betyg samt närvaro el frånvaro. I fristående skolor kan är det oklarare regler men därmed är det inte ett okej agerande från din lärares sida. Det är önskvärt att läraren om hon/han kontaktar din vårdnadshavare i första hand. Detta borde du påpeka för rektorn på din skola.

2009-12-15 @ 21:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0