Aj! aj! aj!

Förra söndan kom jag hem och kände mig lite konstig i halsen. Sen Måndag morgon hade jag ännu ondare och hade legat vaken halva natten och hostat och hostat.
Jag stannade alltså hemma från skolan med hopp om att kunna gå på tisdag. Men i Tisdags vart jag förkyld och försökte först att gå till skolan eftersom jag trodde att det blviit bättre, men nej då det vart bara sämre.
Så hela veckan har jag legat och hostat och vart förkyld. Men det tycktes gått över igår och jag kände mig för det mesta helt frisk, förutom att jag var lite små förkyld bara.

Nu för en halvtimme sen började jag känna lite verk i ena örat. Och vips nu 30 minuter senare har jag as ont!  Nu har jag alltså råkat ut för en öroninflammation.
Mamma har ringt akutmotagningen på vårdcentralen och jag har fått en tid idag klockan 18.00 Hur ska jag klara mig innan dess? det gör så förbannat jävla ont!!! så att det inte går att förklara.

Men nu ska jag spela sims och se hur det går, vill bara dö just nu så jäkla ont det gör!!

Carro


Alex sitter och spelar Xbox live



Mamma sitter och jobbar!


Jag sitter och har ooonnnt! (jag vet, en lösnagel har ploppat av)  eller faktiskt tre om man ska vara exakt, men ska fixa dem så fort jag blir frisk! Om jag blir det nångång!

Kommentarer
Postat av: emelie berglund

men gud, stackare ...

och det värsta är ju att det inte går över på en gång ... :S

2009-02-01 @ 18:26:32
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0