Dålig bloggdag!

Jag kan inte fatta att den här dan snart är över. Jag har inte gjort nånting! Jag somnade vid 23.00 igår kväll och vaknade vid 9.15. Jag gick upp och åt frukost sedan jag jag och sov igen. Var lite obehagligt med tanke på att vi hade 6-7 gubbar som sprang ut och in ur mitt sovrum för att bygga in något bredband, som dem ska göra i alla andra lägenheter också. Men så ligger jag där och sover...
När dem hade gått efter 2.5 timmar gick jag motvilligt upp för att kolla på klockan. Och gissa vad den va? Jo den var 15.00! jag har alltså sovigt till klockan 15.00! i hela 16 timmar ! fast jag var ju uppe och skuttade ett tag också men har kännt mig helt slut hela dan.
Frågan är bara hur jag ska kunna somna ikväll? Jag som skulle pluggat musik och HK idag. Hur ska jag orka med det när jag är såhär trött? och gå kan jag inte heller göra. Har aldrig haft sån här träningsverk någonstans nånsin! Jag kan knappt gå, går som omjag våre 90år eller nått....
Undra om jag ska vara så lat så att jag börjar plugga imorgon? Men då ska vi ju till IKEA och fixa mitt sovrum samt så ska jag få min Adidas grejs som jag ville ha.
Nä fy det tar i som fan, när jag tänker på att jag måste plugga! Inte konsigt att ungdomar mår som dem mår nuförtiden, vilken jäkla press vi har! Och sen blir det ju bara värre på gymnasiet också! Nä fan låt den här tiden vara över snart! Längtar tills tiderna då jag slipper plugga!

Ha det bra
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0