Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

Frukost dax!


Har precis smällt i mig denna frukost, och ska strax gå iväg och få ihop outfits tänkte jag.

Hörs sen♥

I want!


Bilder från MarieFred

I tisdags så åkte jag poch Amina & Co iväg till MarieFred för att gå på Grippsholmsslott. Riktigt spännande var det, men synd bara att man skulle vara så förbannat trött!

Men här kommer lite bilder från vår spökvanring i slottet (Det sägs ju spöka där)









See U♥


Godmorgon på er!


Vaknade ganska så nyss av att Gustav låg och rev mig på benen....Han som inte enns gillar att sova med mig. Men hursomhelst så ska jag strax gå iväg och äta lite frukost, och ev ta en jogging runda eller något. Vid 15.00 tiden ska jag möta Linnea på Stureplan och vi ska iväg och kolla på olika Medeltida Italiensa modeskapare samt deras plagg. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Men nu måste jag kila

Hörs sen♥

Drar till parken nu...

Drar iväg till parken nu, men har lovat mamma att vara hemma till 21.00 eftersom vi ska ut till stan..

Hörs sen♥

Dagens fråga



Vad är det för något som jag håller i?

Ps: det är ingenting ätbart xD


Ny DesignTävling Startad!




Allt du gör för att vara med och tävla är att du skriver en komentar till mig om att du är med i tävlingen....Efter ca: en vecka lottar jag ut en vinnare.

Lycka till♥

(hela designen hittar du på www.carrobrudentestblogg.blogg.se )

Vinnaren till den nya bloggdesignen är....

http://dianajorringdiddi.blogg.se/

Grattis Diana till den nya bloggdesignen! Nu behöver du bara skicka mig två av dina bilder som du vill ha med och sen så är designen din :D



Fler tävlingar kommer inom kort....

Kram på er♥

Blondinbella nu Brunett!

klickade in på blondinbella.se för ett tag sen, och såg att hon färgat håret ljusbrunt!

Färgen passar ju henne perfekt! Och det spelar faktiskt ingen roll att hon är "blondinbella" för även hon har väll rätt att oxkså färga håret och begå en förändring!
Nä en stark hiss enligt mig, så jävla snyggt♥

Vad tycker du själv?

See U♥

I Love Nitar


Våldtäckt VS Skattefusk

Kom att tänka på en sak för några dagar sen. Viste ni att om man begår en våldtäckt på ett barn så riskerar man att få ett år i fängelse (skilljs ibland mer eller mindre i månader) Men om du skattefuskar så får du kort och gott sitta i inne max 4.5 år!!
Det är ju helt sjukt ju! Fubblar man med statens pengar så åker man in i mer än dubbelt så lång tid än om du våldtar ett barn. tänk då också på att om man tjänar tex. 100 000kr i månaden (nu snackar vi stort) Så får du betala omkring 50% i skatt! Inte konstigt att man fuskar då kanske? Dem flesta som har den lönen har faktiskt jobbat för den också ( det kan ju knappast vara lätt) Ofta man vill skänka borta halva vinsten i skatt? Kan kanske låta helt sjukt men jag förstår faktiskt varför egenföretagare och höginkomstagare fuskar med skatten. Men tänk efter? Hur många som sitter i staten tror ni inte fuskar med skatten och Tv licensen och allt vad dem nu gör? Men tror ni dem får sitta inne i nästan 5 år? Nä självklart inte!

Men det som stör mig allra mest är att om du våldtar människor (spec: barn) Så ansen det ändå för grövre att fuska med statens pengar? Vad är det för skit land vi lever i egentligen? Sverige är bra på alla möjliga sätt, men har vekrligen sina brister. Och det här är en av dem! Och en ganska stor brist enligt mig!

Här har ni ett exempel...
http://www.sr.se/cgi-bin/varmland/nyheter/artikel.asp?artikel=2996148
http://www.sr.se/Ekot/artikel.asp?artikel=663041

Hörs♥

Harry Potter och halvblodsprinsen

Som jag skrev i något inlägg tidigare, så var jag och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen i Sala. Och här har ni mitt tyck och tänk om filmen...

I början älskade jag filmen. Har tidigare inte gillat dem senare Harry potter filmerna eftersom dem efter "Fången från Azkaban" Dvs del tre bara blivit Too Mutch. I dem senare filmerna får man knappt se någonting med Harry, Ron & Hermione i Hogwarts. Allting är bara Fight, fight, fight från början till slut nästan. Men "Halvblodsprinsen" Var någonting nytt. Den innehöll mer än bara Fight hela tiden. Man fick se Harry återigen gå igenom vanliga lektioner på Hogwarts, Få vanliga "Kärleks" problem, och allt handlade inte om Voldermort. Älskade filmen från början och dem nästa 2 timmarna framöver. Men sen sista Halvtimmen hände något som jag tycker förstörde hela filmen. Eftersom det faktiskt finns dem där ute  som inte har sett filmen så tänker jag inte erkänna vad det var. Men där sjönk den Harry Potter filmen också. Den var värd att titta på, fast med ett otroligt oväntat och sorligt slut, för dem som inte läst boken (eller oss som bara orkade igenom dem första 500 sidorna)


Home Sweet Home!

Äntligen tillbaka i Stockholm! Home Sweet Home säger jag bara♥






Godnatt på er Sötnosar♥


Hallå på er!

Sitter i Sala nu. Klockan 19.30 börjar Harry Potter och Halvblodsprinsen som vi tänkte kolla på. Imorgon bär det av till stockholm igen, och guud va jag längtar...
Inte bara att få komma hem till storstaden utan även att få börja blogga på som vanligt igen! Vågar knappt kolla statistiken dem här dagarna jag varit i Sala....(but thats the life) man kan inte alltid vara aktiv bloggare ellerhur? Men som tur är så är det bara dem här tre dagarna jag varit borta och inte flera veckor.

Men nu måste jag sticka..

Ni får ha det så bra♥

I Sala nu!

Sitter här i Sala nu och väntar på att få gå äta, har bara ätit frukost idag...Självklart så glömde jag USB kabeln i vår lägenhet så bilderna får komma lite senare.

Vi blir kvar här tills på Söndag då vi åker hem till Stockholm igen.

Hörs sen♥

Dagens outfit


Leggings-GinaTricot
Linne-Ginatricot
Skor-Bianco
Bolero-Malins
Halsband-Glitter
Örhängen-Vila

Tävling -Ny bloggdesign!



Hela designen hittar du på www.carrobrudentestblogg.se

Vill du vara med och tävla om den här bloggdesignen, så skriv bara en komentar till mig så att jag vet att du är med och tävlar....

Vinnaren dras om ca; en vecka.

See U♥

Breakfast time!



Fick bli en skål med allderles för söta frosties tillsammans med lättsockard vanilj yoghurt.

Men oj nu svämmar vattnet snart över, måste gå bada nu!

Hörs sen♥

Smycken av döda djur!

Designern Reid Peppards kreationer gör succè över hela världen. Hon gör smycken av döda djur. Reid Peppards säger sig vara vegetarian men går sedan och gör smycken av döda djur! Hon säger själv bara att hon vill göra något fult till vackert.

Själv förstår jag inte alls hur detta kan sälja? hur fan kan man gå runt med smycken med döda djur på? Själv skulle jag inte ens sätta på mig en skinnjacka! ...
Men att sedan gå runt med smycken med döda djur på det tar väll ändå priset?
Eller vad tycker ni? skulle ni kunna gå runt med smycken med döda djur på?


Fy fan!

Vilken tycker du är snyggast?


Godmorgon på er!


Vaknade allderles nyss, och måste strax hoppa in i duchen. Vid tiden åker jag, mamma, Alex och Pekka iväg upp till Sala en sväng, och stannar där tills på Söndag.
Men än har jag varken packat någonting eller gjort mig iordning så jag antar att jag nog måste börja göra det nu...

See U♥


Godnatt på er!


Så, då var man här iallafall då. Vill inte påstå att det blev så många inlägg skrivna idag. Men imorgon drar jag till Sala, så antar att jag kommer uppdatera ganska mycket därifrån, och nu är det äntligen slut med "TheSecretThing" så BloggCarro is Back hihi :D

Godnatt på er♥

Godmorgon på er!


Har så himla mycket grejor att hinna med idag. Så vettefan hur jag ska hinna med bloggningen, men antar att jag kommer kunna slänga in ett och ett annat inlägg lite då och då.

Måste genast gå klä på mig, äta frukost, och fixa mig lite innan Amina kommer. Vi måste tillsammans möblera om här, ordna rekvesitan, springa till Ica och handla, samt öva!!!

Känner mig stressad som bara den...och inte nog med det så dog min mobil nyss, måste sätta den på laddaren!

See U♥

Vill du vinna en ny design?





Det fick bli en lila design den här gången. Så eftersom lila är min absoluta favorit färg så tog jag den i första hand! Men sjävklart kommer jag lotta ut fler designer så småningom..

Vill du vinna denna bloggdesign? Då är det bara att skriva en kommentar om att du är med i tävlingen. Om några dagar när jag fått in tillräckligt med röster, så drar jag en vinnare.

PS: självklart kan lite ändringar ske i designen om så skulle önskas...(tänk på att denna design bara är en såkallad "Demo" Version av den riktiga bloggdesignen. Vinnaren får alltså en förbättrad version av bloggdesignen.

Godnatt på er, och Lycka till! Alla som vill vara med och tävla!♥

Hela designen hittar du på www.carrobrudentestblogg.blogg.se


Vet ni vad jag gör nu?

Jo jag har precis börjat med bloggdesignen som jag tänkte lotta ut när den blivit klar. Har än inte fått några störra tankar på hur jag vill ha designen men insperationen lär ju komma! Och nu hoppas jag för gudskull xD att folk är med och tävlar om designen, eftersom jag fått så många positiva komentarer om ifall jag ska lotta ut en bloggdesign. (vore ju inte så kul att sitta i timmar och göra en design utan att sedan bli av med den)

Men nu ska jag fortsätta med designbyggandet

Godnatt på er♥



Plugga i sommar?

Tog tag i all Engelska nu och har suttigt och pluggat på det nu den närmaste timmen! Känns inte sådär jätte kul att sitta och plugga i sommar och märker hur omotiverad jag är. Men måste verkligen komma upp i ett G nu till hösten. Ska ju söka till massa Gymnasium snart! Vore ju komiskt att behöva gå IV när man har VG eller MVG i dem andra ämnena (G i NO but who cares?) xD



See U♥

Michael Jacksons hemliga son?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/michaeljackson/article5543990.ab

Självklart har jag tidningen här också, men sätter in länken på inlägget. Man är ju inte 100 på att han är michael Jacksons riktiga son, men om man kollar på bilderna så är dem ju sjukt lika! Skulle inte förvåna mig om Michael hade ett Okändt Kärleks barn i norge....

Satt med syskonen På Michael Jacksons minnesstund satt Omer

Funderar på att...

Vet ni vad jag funderar på att göra? Jo jag funderar faktiskt på att göra en bloggdesign som jag sedan lottar ut på bloggen. Men vet inte ifall är någon bra idè...

Så jag låter er läsare bestämma...Tycker ni att jag borde lotta ut en bloggdesign eller ska jag skita i det? Det är ju ändå så många bloggar som lottar ut sånt nu för tiden, lär ju inte bli någon skillnad om jag gör det...


Vilken färg tycker du är snyggast?


Veckans blogg vinnaren!!

Och veckans blogg vinnare är.....

http://www.bonellz.blogg.se/


Grattis till vinsten! ♥
Du bli nu länkad på bloggen fram till att jag drar nästa veckans blogg vinnare

Hemma från Grönan



Vart en snabb tripp till Grönan idag. klockan är bara 17.51 och jag är hemma! Nu har jag faktiskt inget speciellt att göra mer idag, förutom att träna lite granna till "TheSecretThing" samt spela Lite Thesims3 (har total fastnat i thesims3 nu) Och förhoppningsvis så är Amina hemma imorgon så att vi kan köra igång med "TheSecretThing", satt det bara smäller om det!

Men nu ska jag nog gå hälsa lite på mamma (det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig vid datorn)

See U♥

Drar till Grönan nu...



Uppdaterar så fort jag kommer hem...

See U♥


Dagens outfit


Leggings-Gina
Skjorts-Gina
Topp-Åhlens
Halsband-glitter
Skärp-H&M

Godmorgon!



Godmorgon på er♥

Nu har det blivit lite ändringar med dagen, och ska tydligen följa med Alex och Sandro en sväng till Grönan. Har egentligen ingen lust med det, men man ställer väll upp för sin lillebror? (även fast han aldrig skulle göra nått för mig xD)
men nu måste jag kila. Har ganska bråttom eftersom vi ska gå om någon timme.

Får väll uppdatera bloggen när jag kommer hem ikväll eller nått :P (där försvann min bloggdag)

See U♥


Dålig bloggdag :(

Dagen har vekrligen sugit när det gäller bloggandet...får ta igen allting imorrn igen tänkte jag, verkar inte som att Malin och Amanda vill ha med mig in till stan imårrnxD så jag får väll stanna hemma för mig själv hela dagen då eftersom Amina ska iväg till landet...


Imorgon blir en perfekt bloggdag har jag förbestämt! Då ska jag fan i mig upp alltså :O detta tolereras verkligen inte :( Men det är väll bara att bita ihop!

Godnatt på er♥

Är jag en tjej?

Allmänt...
[x] Du har fler än tio nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har haft en bild på dig själv som bakgrund på datorn.
[x] Har minst fem klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.

Utseende...
[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig ut utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.

Intressen...
[x] Du älskar skor.
[x] Du älskar färgen rosa.
[x] Du älskar shopping.
[x] Du älskar dekorationer.
[x] Du älskar speglar.
[ ] Du älskar skolan.
[ ] Du älskar delfiner.
[x] Disneyfilmer.
[ ] Ljus.
[ ] Blommor.
[ ] Mjukisdjur.

Har shoppat på...
[x] MQ
[x] Kompaniet
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[x] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters

Säger ofta...
[ ] Whatever.
[x] Oh My God!
[x] Vet inte.
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

Du läser...

[x] Frida
[x]Cosmopolitan
[x]Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Bravo Girl
[ ] Star Flash
[ ] Bild

Du gillar dessa filmer...

[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabama
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The Holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In Ten Days
[x] The Hot Chick
[ ] My Girl

Du brukar kolla på...

[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes 

Du tycker om denna musik...
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani



0-20 mer pojke än tjej
20-30 pojkflicka
30-40 rätt så tjejig
40-50 du är en tjej
50-60 du är riktigt flickig

Jahapp slutade på 42 poäng då...får väll nöja mig med att vara en "riktig tjej" och inte en "riktigt flickig tjej" som jag trodde att jag skulle bli..




See U♥


Underbara katt <3



Som alltid ska sitta i knät och kela (i världens konstigaste med sötaste ställning)

See U♥

Fika med nybaklad kladdkaka

Okej kladdkakan vart inte sådär jättegod, eftersom den var allderles för gummiaktig och lite för söt. Men några tuggor fick jag iallafall i mig.



Men nu ska jag städa lite här och efter det spela lite Thesims3...

Hörs sen♥

Dagens (sena) Outfit



Klänning-GinaTricot
Midjeskärp-H&M
Scarf-Lindex
Skor-Skopunkten
Halsband-Glitter

Söta tunikor från GinaTricot


Vilken färg tycker du är snyggast?

Carros Hissar & Dissar



Sommarrean -Finns det något bättre än när man vandrar in i en butik och hittar sin favorit skor på rea? Och att man kan strosa omkring i ett köpcenter och hitta massor av fynd på så kort tid!

Allsång på skansen -Det var tack vare Allsong på skansen som jag mötte på Alexander Rybak på Grönan för någon vecka sen. Hade inte Allsong på skansen funnits, nä då hade jag aldrig fått chansen att träffa honom.

GB`s nya sommarglassar - Nyheter såsom Magnum temptation, Ben & Jerrys Which och nogger mint.

Sommarklänningar - Älskar att gå omkring i en blommig och snygg sommarklänning mitt på sommarn. Men dock så ska man hålla sig till dem på sommaren, ser ju lite skummt ut när man kommer med en sommrig klänning och ett par leggings mitt på vintern


Vädret -Kan det aldrig bestäma sig någon gång. Ena sekunden är det svin kallt och andra så är det dövarmt! När ska det uppnås en medel temperatur i det hela? Ganska jobbigt när man ska välja Outfits för dagen!

Haremsbyxorna -Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Finns det något fulare man kan sätta på sig? Förstår inte varför tex. GinaTricot skulle komma ut med sånna, tror dem seriöst att dem får dem sålda? Det spelar ingen roll hur mycket reklam man gör för dessa byxor. Dem kommer alltid att vara lika fula!

Ben & Jerry´s - Men vad är det jag skriver? undrar nog många nu. Men jag tycker Ben & Jerrys är så himla överskattat satt det inte är sant! Vist kan dem vara goda ibland, men inte SÅ goda som jag tycker att dem framstås som att vara. Och överdrivet dyra är dem oxå...Men det kanske beror på att det är Ben & Jerry :P Nä jag håller mig till GB i sommar och lite, lite Ben & Jerrys, för även fast dem hamnar på min dissar lista, så är dem ju alltid goda, eller hur?

Dagens fråga


Godmorgon på er!

Vaknade allderless nyss, och ska strax gå äta frukost. Vid 13,00 tiden tänkte jag höra av mig till Amina, och se ifall vi ska hitta på nått idag..

Btw hade en grymt konstig dröm inatt som handlade om "The secret thing" och jag hoppas för gudsull att det inte blir lika hemskt i verkligenhetern som det var i drömmen!


Hemma igen och Svintrött

Äntligen hemma från parken! nu ska jag bara ta det lugnt och chilla hela kvällen tänkte jag. Men innan jag drar mig tillbaka för dagen så sätter jag in ett par bilder från idag.

Godnatt på er♥






Ut och ta en glass

Jag, mamma, Amina &CO bestämde oss ganska sent för att gå ner till någon park och ta en glass såhär på kvällen. Vi gick sakta ner mot centrum och köpte lite glass, och började gå ner mot parken. När vi väl var i parken så drog vi fort därifrån eftersom det var lite mycket folk, vi mötte också på Danilo och Camilo vid gungorna.

Men här är lite bilder..



Men nu ska jag och Alex ner till Parken igen tänkte möta upp Danilo och Camilo, så jag laddar upp lite fler bilder när jag kommigt hem :D

See U♥

Herregud! smygfotografer på stranden!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5537942.ab

Vad är det för äckliga idioter som härjar omkring på stränderna? Någonting man verkligen måste se upp med! hur man nu ska lyckas göra det!

Hände mig en gång i grekland när jag låg och solade. Så ser jag hur en äcklig gammal man i kanske 60 års åldern riktar en kamera mot mig. Men jag som inte kunde säga ett ord, lämnade stranden på en gång, och just när jag ställde mig upp så tog mannen bort kameran!


Hemma från Centrum

Kom allderless nyss hem från Centrum, och guud så jobbigt det var på hemvägen! Trodde jag skulle Dö av värmen!
Men nu är jag iallafall hemma i den svala lägenheten ,och väntar på att Amina ska komma. Vi tänkte spela lite Thesims 3 som vanligt.

Hörs sen♥

Nu sticker jag till Centrum



Ska strax möta upp Amina. Jag, mamma och Amina tänkte gå ner till Centrum en sväng och handla lite och ev. köpa glass i det målniga vädret (väldigt passande)

Hörs sen♥

Ego Pictures from today



See U ♥

Dagens outfit


TopShop VS GinaTricot



Dagens fråga blir alltså....

TopShop eller Ginatricot? Vilken av dem föredrar du helst?

Godmorgon på er!



Vaknade allderless nyss och tänkte strax äta lite frukost! Har inga större planer för dagen, utan jag får se vad jag gör, men trött på att bara sitta hemma nu iaf ;)

Vad ska ni göra idag då?

See U♥


Kvälls fika!




Vart nybakad sockerkaka ikväll!

See U♥

Carros Shoppingtips


Vem var egentligen Michael Jackson?

Var Michael Jackson verkligen en pedofil som bjöd in små pojkar till Neverland för att sedan våldta dem? Var en verkligen så galen och knäpp som han oftast på senaste tiden framstod som att vara?

Enligt mig så var Michael Jackson en människa med stort hjärta! han älskade barn, och barnsliga saker såsom tex. tivolin för att han själv aldrig fick vara barn. Han brydde sig om världen, om människorna och om alla runt omkring honom! Se bara på hans låtar. Hur många artister har egentligen skrivit låtar som "Heal The world" eller "Black or white"? Svar : Ingen..
Han gjorde dyra konserter där han skänkte alla miljoner till välgörenhet! Vilken annan människa skulle egentligen göra det?

Han var ett musikaliskt underbarn som tog världen med storm, och ingen, då menar jag vekrligen ingen! kommer att komma inärheten av Michael Jacksons klass! Vi har världstjärnor som Britney Spears, Timberlake, Lady gaga och många fler...Och dem är hur duktiga som helst! Men ingen kommer någonsin att bli lika bra som Michael Jackson.
Michael var verkligen ingen pedofil! hur kan man bara tro nått sånt? han ville bara barnen sitt bästa, men vad får han för det? jo bara en massa skit! Han blev stämd av en familj vars son påstod ha blivit våldtagen av Michael, men gav sig när familjen fick 20 miljoner dollar! Vad är det för något? Allt dem är ute efter är hans pengar, ingenting annat!
Dem som tror att Michael Jackson var våldtäkts man kan gå skjuta sig i huvudet! blir så fruktansvärt iriterad när jag hör en massa skit om honom från folk! att man enns kan tro något sånt om en sån fantastisk och god människa som Michael!

Media förstörde hans liv!

Må Michael Jackson vila i frid♥ En snällare och bättre människa får man leta efter!


Min älskade lilla Gustav


Ligger och vilar med mammsen



Slickar sockerkaks smet...

Kvällis!

Har precis ätit lite middag, samt fortsatt spela TheSims3 med Amina, börjar bli riktigt kul nu! Känner hur man bara fastnar i spelet och aldrig vill sluta spela...
Men nångång är man ju tvungen att sluta så...

Efter middagen så bakade jag och mamma en snabb sockerkaka som vi tänkte fika med till "Det okända" som börjar klockan 20,00, och som det ser ut nu, så vart kakan mycket bättre än den som vi gjorde igår.

Ha en trevlig kväll allihopa!♥



Ute och handlat


Jag och Amina sprang snabbt ner till ICA för att handla hem lite middag. Det fick bli grillad kyckling, pommes med gräddsås i dag.

Men nu tänkte vi fortsätta spela lite Thesims3..

Hörs sen♥

Carros Hissar & Dissar



* Blommiga sommarklänningar (än är inte sommarn över..)


*Fejkväskor...(de plastiga små sakerna)

Tror ni på Spikmattorna?

Dagens fråga blir alltså "Tror ni på spikmattorna"?

Den populära spikmatten (gjord i plast) ska tydligen behandla akupressurpunkter och nerver ut i ryggraden, och ge meditativ djupavslappning. Den ska också kunna motverka deppresioner och ha samma effekt som antideppresiva medel.

Man kan använda spikmattan vid muskelvärk och stelhet. Under avslappning har kroppen större möjlighet att läka och återhämta sig.

Så vad tror ni egentligen på hela idèen? Jag tror helt klart att allt detta bara är rent skitsnack! Varför skulle en jäkla matta kunna lösa alla problem? Nää Jonathan Hellbom (gurun bakom dem populära spikmattorna" lär vara en bra affärsman helt enkelt. ingenting mer...


Sorry darling but i think its real bullshit!


wohoo! besöksrekord igen!

Ojoj! det går bara bättre och bättre nu för varje dag som går, detta låg statistiken på när jag kollade nyss...



Men nog om det, nu tänkte jag spana in lite bloggar!

See U♥

Gud va vackert! (not)


Kan hans kändisskap ha liite med hans pappa att göra kanske? ;)



Dock så har jag lite svårt att tro på detta om Brittan!

Hemma till Sommarkrysset!

Oj viste faktiskt inte Måns tagit över Sommarkrysset! Snacka om att jag kommer sitta bänkad här hemma eller på Grönan nu varenda Lördag framöver!

Jag, mamma och Alex stack iväg och åt middag för någon timme sen, samt sprang förbi Ica snabbt och handlade lite snax..


En trött och ofräch Carro


Vår grymt frächa middag!


Tänkte testa dem nya sommarsmakerna som bara finns ute nu i sommar..


En ofräsh Carro och en "host" sjuk Alex..


Alex coola T-skirt (me like)

Men nu ska jag återgå till Sommarkrysset!

Hörs sen♥

Ut och äta middag




Nu drar jag, mamma och Alex ut och äter middag. Vad vi ska äta har vi inte bestämt än, så det får vi helt enkelt se ;)

Hörs sen när jag komimgt hem♥


Btw nu kör jag på naturliga naglar sålänge :P

Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

Fika!

Jag och Amina har passat på att öva lite på "Thesecretthing" nu under dagen, men mitt i allting så bestämde vi oss för att ta och baka en sockerkaka. Det slutade med att Hela Amina & Co, jag och mamma satt i köket och fikade. Sockerkakan tog alltså slut i ett naffs!

Efter det så gick jag och Amina ut på gården lite med Someia...


Haha fulare sockerkaka får man leta efter ;)



Lite sjuka bilder på mig och Mimmi. Och ja jag vet ser verkligen förjävlig ut! men jag bjuder på mig själv ;)


Solar lite på en bänk ;)


See U♥


I want!


Brännsår av solkrämen?

`

 Maria använde solkrämen Garnier Ambre Solaire för några dagar sen, och fick kraftiga brännsår på huden. Huden började tex. att svida, blöda och trilla av i duchen. Maria har nu krävt ersättning från Loreal. Men efter att deras egna hudläkare kollat på bilder av Maria så är det tydligen inte krämen som orsakat brännsåren, vilket betyder att Maria inte får någon ersättning utan istället får ett helt paket med gåvor från Loreal.

Kanske någonting att tänka på i framtiden när man köper en ny solkräm? Jag lär då aldrig köpa någnting från Loreal någon mer, med tanke på att Maria aldrig blivit solbränd tidigare så måste det ju bero på krämen? Känns lite risktagande...



Besöksrekord!!

Godmorgon på er! vaknade självklart av att telefonen väckte mig eftersom jag glömde att koppla bort sladden igår kväll. men konstigt nog så är jag inte alls så trött! Utan snarare upprymd! Kollade nyss statistiken och igår fick jag mitt besöksrekord för iår!!



Känns så otroligt kul att jag kommigt så långt med bloggandet, kommer ihåg tider då jag hade 20 besökare per dag ;) Nä det här känns bra det ;)

Men nu ska jag iväg och käka lite breakfest och ringa Amina

See U♥

Carro Dissar

Haremsbyxan



Fulare par byxor får man leta efter!

Allderles för långa naglar

Vad är grejen med dessa naglar lixom?

Dem såkallade "fjortis solglasögonen"

Varför kryllar hela Grönan med folk som springer runt med dessa? säger det igen...vad är grejen? Nä själv skulle jag aldrig enns tänka tanken att sätta på mig ett par sånna!

 Hörs sen♥


Myskväll!



Har precis pratat lite snabbt med Amina i telefon, så nu ska jag öva lite på TheSecretThing ett tag. Efter det så tänkte jag ha en liten lonley myskväll framför TheSims3 hela kvällen...

Vad ska ni göra ikväll?

See U♥


Hiss eller diss?

Vad tycker ni egentligen om dem här "högskurna" stövletterna från scorett? Någonting ni skulle kunna tänkas gå i? eller är det en stark diss?


Jag själv skulle aldrig köpa dessa stövletter, absolut inte min stil!
Men frågan är vad ni andra tycker?

See U♥

Finalisterna i Veckans blogg tävlingen!

1.
    http://www.livetenligtrosa.blogg.se/ 

2.
   http://www.camillasorlielindestrom.blogg.se/

3.
  http://www.bonellz.blogg.se/

4.
  http://www.ellane.blogg.se/ 

5.
  http://www.astridlund.blogg.se/

7.
   http://www.heelle.blogg.se/

8.
   www.girlinlove.blogg.se

Så nu är det bara att ni börjar rösta på eran favorit. En röst per person & blogg.

Tävlingen avslutas den 20Juli!

Lycka till alla finalister


Janice Dickinson utan smink



Säga vad man säga vill, men hon är ju en helt vanlig människa trots allt! Även fast jag personligen tycker att hon är mycket snyggare med smink än vad hon är utan. Detta visar bara att nästan vem som helst kan lyckas i modellbranshen. Alla ser vi ju nästan likadana ut under ytan, även fast vissa ser bättre ut än andra (Janice lär väll vara en av dem som ser lite bättre ut antar jag)

Vad tycker du själv? en Janice med eller utan smink?

Monsters VS Aliens

Kom precis hem från bion. Vi valde att kolla på den animerade filmen "Monsters VS Aliens". Och som vanligt så var det mycket bättre än vad jag hade trott.
Det finns väll ändå ingen normal människa som går på bio en sån fin dag som denna (förutom vi då;)) så självklart hade vi hela biosallongen för oss själva.

Ett riktigt lyckat biobesök...´










See U♥

Nu drar vi på Bio



Nu drar jag och Amina iväg på Bio. Vi tänkte se Monsters VS Aliens som börjar vid 15,10. så antar att vi måste börja gå ner mot HeronCity nu.

Hörs sen♥

Dagens outfit


Linne-GinaTricot
Skjorts-GinaTricot
Halsband-Glitter
Skor-Skopunkten
Scarf-Lindex
Örhängen-Six

Godmorgon på er!

Äntligen fick man sova ut en morgon! Har sedan tre dagar tillbaka vaknat av att telefonjäveln ringer och väcker mig! Så igår natt drog jag ur kontakten på hemtelefonen och stängde av min mobil. Verkar ju vara det enda sättet att få sova oväckt.

men nu ska jag nog gå äta frukost och höra av mig till Amina

See U♥


Dax att kolla mailen kanske?

Loggade in på min hotmail sida för någon stund sedan för att kolla om jag fått något nytt mail. och tro mig, det var inte bara ett nytt mail som väntade på att få läsas...


Orkade verkligen inte gå igenom alla, så jag markerade bara dem och klickade på "ta bort", så nu är inkorgen ren och fräsh igen ;)

Era Jävla djurplågare!

Pratade med Malin igår kväll, och hon berättade att hon vart i Sätra centrum under dagen. Där stod det en massa poliser som letade vittnen, efter att någon seriöst sjuk människa samlat ihop en hel kattfamilj med mamma och några nyfödda kattungar, sprutat på bensin över dem och brännt upp dem.

Hur jävla sjuk i huvudet får man va? Här får man dåligt samvete bara man råkat trampa katterna på svansen. Nä sånna människor borde skjutas! Dem förtjänar inte ens inte att leva! Usch va arg jag blir!


Någon normal människa därute som kanske vill hälla lite bensin på katterna här och bränna upp dem? Fy fan för dem eller den som gjorde det! Den/Dem kanske skulle ta och bränna upp sig själva sen oxå

Fikat och klippt håret

Äntligen hemma efter all stress på stan. Kom precis hem efter att ha gjort en riktigt bra affär med en spansk kvinna på stan, men mer om det säger jag inte ;)
Har också hunnigt klippa topparna lite granna men knappt så att det syns (vill ju som sagt att lite längre hår).
Men hursomhelst...

Efter klippningen så fikade jag, mamma, Amina & Co med en bit äppelpaj & vaniljvisp.




See U♥

Filmdax


Jag och Amina har nyss kollat klart på den animerade filmen "Coraline" Somnade självklart efter halva filmen men annars så var den super bra ;)

Nu ska jag iväg och klippa håret (bara topparna) vill ju ha det längre, men det vart så slitet efter blonderingarna.

Hörs sen♥


Om ni frågar mig...


Poyan Aslanian och Linda Svensson har bestämt sig för att motarbeta de
Hamnade på http://aftonbladet.se/nojesbladet/article5493549.ab allderles nyss, och läste att Carolina Gynning ska stänga ner sin blogg på stureplan.se pågrund av dem elaka påhoppen hon fått i sitt bloggande.

Där står också att Poyan Aslanian och Linda Svensson polisanmält Carolina Gynning för att hon sändt ut "osunda budskap" i bloggen. Eftersom att 90% av bloggen handlar om Egofixering, mode och yta enligt linda svensson.

Men herrigud säger jag bara! Hur många bloggar handlar inte om egofixering, mode och yta. Påverkas man så mycket av vad en annan människa skriver på sin blogg så bör man ju för fan söka hjälp! Då är man inte normal. Kommer jag in på en blogg och inte gillar bloggens innehåll, så lämnar jag genast bloggen och kommer aldrig tillbaka. Inte går väll jag och polisanmäler bloggaren heller!  I annonsen står oxå att Carolina hängt ut några av sina såkallade "mobbare" på bloggen för att få veta vilka dem egentligen är. Dem har därför polisanmält henne. Jag tycker personligen att sånna människor får skylla sig själva!   Dem skriver elaka kommentarer till Caroline Gynning, Gynning hänger ut dem i bloggen och dem polisanmäler Gynning! Snacka om att sätta sig själva i klistret! Idioter...

Påhoppen och de elaka kommentarerna har fått Carolina GynninI slutet av juli stänger Carolina Gynning sin blogg på Stureplan.se

I want!

product view of: Wedge sandal w/ studs
Plattåskor från Bianco ligger på 750kr i butiken.

Dagens fråga


Var med och bli veckans blogg!

Godmorgon alla därute! tänkte bara påminna er om det är sista dagen att anmäla sig till veckans blogg! 
Imorgon väljer jag ut finalisternam och som läsarna sedan får rösta på.



Som man har sett ut genom åren...

Sitter och kollar igenom alla gamla inlägg på bloggen. och jävlar vilka bilder man hittar! Allt är så himla annurlunda idag mot vad det var då.

Här är några gamla bilder från 2008 som gjort starkast intryck på mig inatt..



Kungen inviger SKHLM och jävlar vilka tänder man hade hehe nu sitter allt "nästan" på sin plats iaf xD


Dagens Outfit bild den 28 September 2008


En bakgrunds bild på datorn som jag hade en gång i tiden...




Dagens outfits bild förra sommaren, ska strax dra på skärgårds kryssning


Jag kan bara inte sluta tycka att jag hade snyggare kropp då! men helvete vilket liv man hade!

På middags kryssningen (kommer ihåg att jag inte åt någonting på hela dan för att kunna äta normalt den där påtvingade middagen på båten)


Alex var svart hårig medan jag var blond hehe idag är båda brunetter xD


Dagens Outfits bild i höstas




hahaha stackars Mimmi <3

Godnatt på er! borde gått och lagt mig för länge sen!


Myskväll

Så då var man hemma igen då. Har inte så mycket att göra ikväll då så jag sprang ner till Ica och köpte hem lite snax. Var egenligen meningen att jag och Alex skulle äta ute med det vart aldrig av, så jag hoppade middagen idag och sätter mig framför Tv`n med lite lantchips och cola light.

Länge sen jag bara fick ta det lugnt på kvällen...alltid är det vara något som ska hända ;)

Hörs sen♥

Dagens fråga


Volanger is the Shit!



See U♥

Tråkdag

Sitter och tråkar framför datorn just nu. Amina skulle höra av sig strax innan hon skulle komma. Men har än inte hört av sig. Solen skiner därute och Mimmi sitter nere på gården och äter av en halv råtta) så jävla äckligt!

Så vad ska man hitta på en dag som denna då? det är frågan...


Ben & Jerry hysteri?

Är det bara jag som inte förstår all denna Ben & Jerry hysteri? Alla kändisar springer omkring med en Ben & Jerry bunke under armen, kända bloggare skriver om dem regelbundet.
Har testat dem flesta Ben & Jerry sorterna och den enda som jag riktigt fastat för är den runda Ben & Jerry`s wich medan resten har bara smakat skit enligt mig. Absolut ingenting speciellt...

Men nu ska jag iväg och ringa Amina

Hör sen♥



I want!

"Hooch" Svarta Nitskor med platå

Svarta nitskor med platå från skotrend.se. Dem är gjorda av speciel behandlad textil och klacken är runt 12cm.Går att klicka hem för 598:-

Hörs sen♥

Godmorgon!



Har inte fått sova inatt heller pågrund av att jag gick och la mig allderles för sent, och vaknade 7 timmar senare av att telefonjäveln ringde. Kan man aldrig få sova ut eller?

Tänkte smsa hit Amina snart, och värma några bullar till frukost.

Vad ska ni göra idag då?

See U♥


Tävling :D























Du är med och tävlar hos www.iamemy.blogg.se

Carro Hissar/Dissar



* Sommarvärmen är påväg tillbaka, snart kan det börja kännas som sommarlov igen!

* Mina nya skor - trodde seriöst aldrig aldrig att dem skulle bli mina...

* Att Både Darin och Lady Gaga uppträder på GrönaLund i sommar (lär bli en riktig konsert sommar)

* Darin uppträder på TheVoice 09 (hoppas bara att det går bättre än sist)

* Dem nya 3D glasögonen -Tänk när man satt där och kollade på SpyKids 3 med ett par halv blå och halv röda 3D glasögonen, känns ju bara Så 1800tal med dem nya moderna (och lite snygga) svarta.



* Träningsverk -har haft sån jäkla träningsverk dem senaste dagarna satt jag knappt  kunnat gå som en normal människa

* Otrevlig personal på Grönan - Ja nu har jag ju varit där ett par gånger iår, och råkat ut för en hel del otrevlig personal (men en del trevliga också) sist var faktiskt när jag stod i kön till insane. Urk ska aldrig mer åka den på den vänstra sidan, vill ju inte möta på snubben igen ;S

* Morgonmännsikor - Som ringer och väcker än tidigt morgonen så att man inte kan somna om. ( och nej jag tänker inte på dig Amina hehe den gången kunde jag faktiskt somna om ;))

* Fästingar - Finns det något äckligare än Fästingar nu i sommar? Och tro mig, katterna kommer hem med tusentals blodsugande parasiter varenda dag! Dem borde Utrotningshotas!




Videoblogg från idag


Tillbaka från Stranden

Kom precis hem från stranden. Jag, Amina, Camillo, Annelie, Nadja, Alex, Jasmine och lilla Someia tog en tripp ner till badet för att köra minigolf, äta glass och promenera lite. Snacka om att benen värker nu när jag varit aktiv sedan två på dagen.

Men jag och mamma tänkte göra varma mackor och bara softa nu ikväll, så det blir att bara ta det lugnt ikväll medan jag är igång igen imårrn.

Btw tack alla söta som tyckt till om mina nya skor, har velat ha dem nu i evigheter men trodde seriöst aldrig att dem skulle bli mina♥









Men nu ska jag gå äta lite varma mackor :)

See U♥

MiniGolf



Nu ska jag iväg med Amina & Co ner till stranden och köra minigolf. Jag som inte enns gillar minigolf :S Men jag står väll ut...

See U♥

My new shoes

Kom nyss hem från Centrum. Amanda och Malin åkte vidare hem till Amanda medan jag traskade iväg hemåt.
Fick med mig världens snyggaste skor hem från Bianco, men dock 12cm klack!
Har räknat ut att jag blir 184cm lång med skorna. Men önskar mig ju ett par längre ben så bättre kan det inte bli.

Here you have the shoes




La ut 500 spänn på dem, men med tanke på att dem tidigare legat på 750:- så tjänade jag ju lite granna iallafall ;)



Malin & Amanda

Här står jag med både mina och malins nyinköpta skor!

Hörs sen♥

Dagens Outfit


Vittröja - MQ
midjekjol -MQ
skor-skopunkten
bolero-Malins
Sjal-lindex
väska-Bianco
midjeskärp-H&M
Halsband - Glitter

Snyggt från Friis & Co


Söta små uppfinningar


en söt liten apa som blåser dina nymålade naglar torra. Smart va? haha

Kuddar iform av dammsugare

Såhär ser det alltså ut innanför huden :P

Fräck nagelfil!

Godmorgon!



Vaknade av att telefonen ringde vid 10.00 tiden och har sedan dess inte kunnat somna om. hatar verkligen när folk ringer "tidigt" på morgonen och väcker än så att man inte kan somna om. Men hursomhelst så är jag iallafall uppe nu, och täckte strax lägga mig i ett bad.

Vid 14.00 ska jag möta upp Malin och Amanda i Centrum och efter det så ska jag ev träffa Amina.

See U♥

Om ni frågar mig...

Tänkte börja med en ny kategori vid namn "Om ni frågar mig..." Detta blir alltså mitt allra första inlägg i den kategorin, som ni snart nog kommer att förstå vad den handlar om.

So here we go!

Dagens "Om ni frågar mig..." har jag valt att kalla för Emo VS Fjortis.

Jag personligen tänker varken kalla mig för Emo eller fjortis jag är bara mitt vanliga tråkiga jag. Men jag kan på nått sätt inte förstå varför jag har lättare för Emos än vad jag har för fjortisar (gud va dåligt det där lät)

Men ett exempel är killarna. Emo Killar kan vara grymt heta medan fjortis killarna bara är...ja ni vet URK!


Så där har ni min åsikt! GO för heta Emo killar!

Vad tycker du själv?


Bilder från Grönan idag!



Idag träffade jag på tre stycken Alexander :P

Alexander Rybak, brorsan Alexander, och brorsan Alexanders kompis Alexander hehe verkar vara ett jävligt populärt namn :P

Hörs sen ♥

För jag har träffat Alexander Rybak!!

Gissa vem man stötte på påvägen ut från Grönan? Jo självaste Alexander Rybak :O och självklart så var stället fullt av folk som skulle ta foton/autografer, samt ett Tv team som var där och filmade.

Men fick ändå tillfälle att ta en bild med Rybak (och ja jag vet att kvalitèn suger på bilden, måste verkligen ha en ny kamera så fort som möjligt!)




See U♥
 
Jätte dålig kvalitè på filmen, filmad med mobilen :S

Mamma is the best!

Kolla vad jag hittade på köksbordet igår när vi kom hem från Grönan..




Nu fortsätter läsningen ;)

Hörs sen ♥

Vill du bli Veckans blogg?


Söta sommarklänningar

¨

Vilken är din favorit?


Stor Diss!



Seriöst! Finns det någon som tyckert att detta är fint? Det ser ju både äckligt och förjävligt ut! Att man kan välja att vilja se ut sådär,Jag förstår inte...

Men snygga naglar hade tjejen iallafall :P

Nattbloggning

Tänkte slänga in ett litet inlägg det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Efter Skärgårdskryssningen , så bestämde sig jag, Alex, Issa och Danilo för att dra iväg till Grönalund. Och gissa vad? Jo jag fick me fegisen Alex till Insane(hur fan gick det till)  Och det slutade med att vi var kvar på Grönan  tills det stängde. 

Slänger in ett par bilder från Kryssningen samt GrönaLund!












Jag och Isabell på Jetline :D


Jag, Alex och Danilo på Extreme
 
Jag och Danilo åker frittfall :D

Godnatt på er♥

Dagens Outfit


Leggings - ?
Klänning- GinaTricot
Midjeskärp- H&M
Skor - DonDonna (Rizzo)
Väska- Guess (NK)
Bolero - Malins
Klocka - UR & Penn

Goodmorning



Vaknade nyss av att väckarklockan tjöt av Alexander Rybaks "Farytail" Kan dagen börja bättre? 
 Jag och Alex tar T-banan som går 10.51 och möter upp pappa på strandvägen vid halv tolv eftersom båten går 12.00. Lär väll vara hemma vid 16.00 tiden eller tidigare...


Men nu ska jag gå fixa till mig lite..

 See U♥

Godnatt på er!

Måste nog gå lägga mig nu, eftersom jag ska upp tidigt imorgon (10.00). Får bli en somntablett idag också men dock inte i dubbel dos.

Bjuder på dagens sista bild hehe vad tycks?



I Can See U Girl♥

Godnatt på er!

Kul o veta :D




Tänkte bara kolla lite med er besökare. Skulle vara kul o veta vad ni tycker om bloggen? Vad är bra? och vad är mindre bra? Skriv  gärna en kommentar!

* Hur kommer det sig att just du läser min blogg?
* Vad tycker du är bra i bloggen?
* Vad tycker du är mindre bra i bloggen?
* Nått du skulle vilja läsa mer om?

Alltid kul att veta vad ni läsae  tycker :)

See U♥

Skärgårds kryssning

Imorgon vid 12.00 går båten. Har lovat pappa att följa med på skärgårds kryssningen/ lunch buffèn imorgon. Men har egentligen ingen lust. Jag var noga med att påpeka att jag endast följer med för pappas skull och ingenting annat!

Så jag lär vara hemma igen vid 16.00 tiden kan jag tänka mig och då ska jag förmodligen träffa Malin, men det verkar inte vara helt säkert.

Ha en trevlig kväll alla söta♥


I want!


Bara måste ha dem här pumpsen från Friis & Co, och dem kommer bli inköpta i början på Augusti har jag bestämt.

Vad säger ni, hiss eller diss?

Hörs♥

Världshistoriens största händelse!



Alex har diskat för första gången!! Det är värt en STOR APPLÅD!!

(dock så fick han betalt fört det xD)

Dagens Middag + Dessert




Men nu ska jag äta upp det sista av Marängsvissen...

Hörs sen ♥

Carros Shoppingtips


Nu tar vi en fika tycker jag...

Amina och jag tänker ta en fika nu. Och vila från allt jobb som vi åstakommigt nu på "morgonen" med "the secret thing".

Hörs sen ♥


Frågestund!!


Dagens Frukost


Har precis ätit upp frukosten. Det vart tillslut en jätte bulle och ett glas mjölk.

See U♥

I´m Famous







Ojojoj fastnade på denna sida nu i en halvtimme! Amina kommer när somhelst! Måste stressa iväg och äta frukost nu!

See U♥

Ice Age 3 igår

Det slutade iallafall med att jag, Isabell, Alex och Camillo mötte upp Vagelis i T-centralen en halv timme försenade! Vi stack iväg till något kebab ställe och åt middag. Vid 19.00 tiden började bion och vi singlade slant mellan "The proposoal" och Ice Age 3.
The Proposal vann tillslut men alla vet ju hur Alex är?

Så det vart Ice Age 3 tillslut, och jag gick in i biosalongen med noll förväntningar på filmen. Men vet ni vad? jo filmen var grymm! Verkligen skit rolig! ibland kunde den varit lite halvtråkig men annars så var den sjukt bra! Rekomenderar verkligen ALLA och då menar jag verkligen ALLA att kolla på den...



¨


Godmorgon!

Usch va jobbig natten har varit! Slutade iallafall med att jag somnade vid 2.30 tiden och vaknade vid 12.00. Men var fortfarande så frustrerad och arg när jag gick och la mig att jag va tvungen att ta dubbel dos av mina starka sömntabletter.

Fy fan för en del människor alltså!

Men nu ska jag iväg och äta frukost...

Hörs sen // Carro


Söt sommarklänning!


Söt sommarklänning från GinaTricot för ynka 149:-

Kvällis!

Kom precis hem från Bion. Och kan säga att det vart ett jävla kaos här när jag kom hem. Men det har lugnat ner sig lite granna nu iallafall, men känner mig fortfarande så upprörd satt jag inte vet vad jag ska ta mig till. En del människor ska bara ge fan i mitt och min familjs liv. Dem har verkligen ingenting att säga. Att folk ska lägga sig i och försöka skapa massa problem här som egentligen inte finns...Blää för sånna äckliga fittmänniskor! Ni kan ta er någonstans!

Sorry för att jag låter så jävla förbannad just nu, men jag är så jäkla upprörd så att jag skskar just nu!

Hörs sen/ (när jag lugnat ner mig lite)

Kramizar


Dagens Outfit


Leggings - Twilfit
Lång Adidas Tröja - InterSport
Midjeskärp - H&M
Klocka - UR & Penn
Halsband - Glitter

Men nu måste jag rusa! Ska möta Amina nu :D

See U♥

Möta Upp Amina

Nu ska jag strax gå möta upp Amina. Tänkte följa med henne till SKHLM en snabbis. Men kommer att ha lite bråttom hem sen eftersom jag ska vara inne i stan vid 16.00 tiden...

Hörs när jag kommigt hem♥

Önske Outfits från TopShop


Dagens fråga (svar)



Svar: Tröjan kostar 95 000:-

Goodmorgon!



Godmorgon på er alla där ute♥

Är på toppen humör idag, och ska strax gå iväg och fixa lite frukost. Vid 16.00 tiden så ska jag, Alex, Isabell och Farbror Vagge iväg in till stan och fika samt gå på bio (kan man göra något annat i det förjävliga vädret)

Hörs sen♥


Spelnörds blogg!

Nu ska jag skapa en blogg till min kära lilla brorsa....Och gissa vad den ska handla om? Jo Tv-spel såklart!
Kan man bli mer Spelnörd? xD

Godnatt alla kära bloggläsare ♥

Så jävla fint <3



Darin kommer alltid att vara min absolut största idol!! That`s It! <3

Fy fan!



Okej vad tror ni? Är det verkligen M.J som spökar?

Så sorligt :(


Mina nya naglar


Om några veckor så bokar jag tid hos Benita då jag tänkt ta akrylnaglar (eller gelè) men just nu så får dem här duga. men dem blir ju så ofräsha efter ett tag, så idag när det ändå är så dåligt väder, så såg jag till att frächa upp dem lite...

See U♥

Dagens Fråga


Chique.se



Så, vilken tycker du är snyggast?

Carro♥

You are not Alone

Måste bara få säga det igen....

We Miss you Michael Jackson! We never forget you...


I want!


Söta pumps från Scorett (har jag sagt att jag älskar scorett? xD) Men hursomhelst dem finns där för 599:- och är i märket Tiamo.

Godmorgon



Äntligen tillbaka känns det som! Har inte bloggat så mycket på senaste tiden eftersom jag vart hos pappa. Men hursomhelst så sov både Isabell och Camillo över hos oss igår. Och tro mig, det vart ett jävla liv på natten. Tur att jag fick i alla en varsin sömntablett sen, så att dem inte sover hela dagen idag! fast det lär dem ju göra iallfall :P

See U♥

Grattis Veckans blogg!

Grattis www.metrobloggen.se/adara som blev denna "Veckans blogg" !



Du får nu en länk i bloggen som är kvar forever and ever hehe!

Ha det bäst // Carro

Godmorgon?

Somnade vid 4.00 tiden inatt, hade som vanligt ganska svårt att somnna. Så det blev en lite sen morgon idag tillslut. Men vid halv två tiden tänkte jag, Isabell och Alex dra in till fika och shoppa och fika lite. Och efter det åker jag tillbaka hem till mamma. Ska bli så skönt attfå börja blogga som vanligt när jag kommer hem. Är så jobbigt att blogga på Isabells laptop när man inte är van.

Men nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad och bli lite ren xD

Hörs sen♥

Veckans blogg

Nu har jag suttigt och läst igenom komentarerna från veckans blogg. Och nu är det klart om vem som faktiskt blir veckans blogg den här veckan. Det var väldigt jämt vill jag säga. Det skillde bara en röst från vinnaren och en del av dem andra.

Men vinnaren avslöjar jag inte föräns imorgon :D'


Godnatt alla kära bloggläsare♥ nu ska jag kolla in en norsk skräckis vid namn kallt byte hehe

Hörs imorgon!

// Carro


Gammal bild från i Mars tror jag att det va :D


Sitter man i en trappuppgång så gör man hehe

We miss you!


Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

Snyggt från GinaTricot



Så vilken tycker ni är snyggast?

Missa inte!



See U♥

Nätproblem

Har inte kunnat blogga någonting idag eftersom nätet vägrat ansluta förens pappa kommigt hem från jobbet och fixat den. Så det har inte blivit så mycket bloggande för min del idag.
Jag, Issa, Alex och pappa sitter just nu och tittar på MJ filmensom gått på 4an sedan 14.10 idag. Ser fram emot direktsändningen vid 19.30 Det får man ju bara inte missa....

Hörs sen // Carro♥



Skönheter från Scorett



Och sen klassiska frågan, vilka tycker du är snyggast?

Sitter hos pappa



Kom precis hem till pappa och Lina. Sitter och chillar framför datorn medan regnet öser ner här utanför. En sån här dag skulle man vara hemma och spela TheSims 3, men otur som man har så är jag ju inte hemma just nu och kan såklart inte spela.

Någon som gör någonting kul ikväll?

See U♥

Dagens Outfit


Ursäkta röran i bakgrunden hehe

Dagens Outfit:
Linne- NewYorker
dubbelarmband-bjällrigabijou (stavning hehe)
JeansLeggings-Vila
klocka-Ur & Penn

Hörs sen♥

Dagens Fråga


Badet





Nä nu tänkte jag hoppa in i ett bad. Pappa kommer vid 16,00 tiden (lyckades få tag på honom imorse) Vet inte hur länge jag stannar hos honom, men några dar lär det väll bli iallafall...

See U♥

Sommartoppar ala Topshop


Vilken är din favorit?

See U♥

Världens sötaste katt <3

Hittade Gustav liggandes i sängen såhär i morse...



Är han inte bedårande? haha

Frukost Time

Sitter här och försökert få i mig två kanelbullar med mjölk. Väntar på att Amina ska komma så att vi kan börja öva på "The secret thing" hehe...

Vad ska ni göra idag då?

See U♥


Till Monika om de "röda högklackade skorna"

Fick en komentar från Monika om de "röda högklackade skorna" du lämnade ingen email adress eller länk så jag svarar på bloggen isället.

Självklart får du köpa dem utav mig för det...

Vill du kanske maila mig på [email protected]?

Ha det bäst
Carro


Vad tror ni jag ska göra?

Okej det här ska jag INTE och då menar jag verkligen INTE göra nu. Men jag har länge varit missnöjd med detta och perfektionist som man är, så måste jag göra något åt felet.

Jag kommer att ändra någonting som har med mitt utseende att göra. Vad jag ska ändra tänker jag inte säga. Och tänk nu på att jag bara är 15 år så att ni inte tänker er värsta grejen hehe...och det kommer att ske nästa sommar, dvs när jag är 16.
Det är någonting som som sagt har med mitt utseende att göra, jag kommer att "ändra" på någonting samt lägga till någonting.
Det kommer inte att sitta i för alltid men väljer jag att fortsätta med det så gör jag, det får jag helt enkelt se.

Så, dagens fråga blir...Vad är det ni tror att jag egentligen ska göra? :)


Myskväll hemma



Blev massa strul med pappa idag. Hade bestämt att vi skulle dit vid halv åtta tiden men han dök varken upp eller svarade i telefonen.
Så nu sitter jag här och tråkar ganska rejält framför datorn. Ska se om det blir något med pappa imorgon...

See U♥

Ice Age 3

Så sjukt gullig reklam :) någon som har sett den? Isåfall är den värld att titta på?
 

Verkar iallafall väldigt bra om man kollar på trailern...



Hörs sen // Carro♥

Hemma från IKEA

Det vart en låång dag på IKEA...Men jag kom åtminstone hem med en ny spegel till rummet (mamma tog ju sönder min sist) Så nu väntar jag på att Amina ska komma, och vi ska fortsätta med vår "verry secret Thing" hihi vad kan det vara?

See U♥


En trött Carro på IKEA

Drar till IKEA nu

Mamma fick något ryck imorsen och ville gå iväg till Ikea. Så nu ska jag och Mamma allderles strax gå ner till Centrum och möta upp Amina & Co,,

Fick bli ett snabbt inlägg det här...

Ps: Malin det är bara att smsa mig när du vill ha skorna :)

Hörs sen♥

Vill ha i sommar


Kommer från Rizzo och ligger på 899:- Dem SKA bli mina :D

Hörs♥

Dagens Outfit



Halsband - Glitter
Tunika - GinaTricot
Midjeskärp - H&M¨
Strumpbyxor - Newyorker
Pumps - Skopunkten

Sommarklänningar


Vilken tycker du är snyggast? ♥

Godmorgon



Verkar som att jag lyckats vända på dygnet lite grann nu iallafall. Vaknade vid 8.45 tiden och det är rekord tidigt för mig! Sitter här nu och äter min frukost och tänkte gå ut och jogga lite sen (men man vill ju inte få håll) så därför väntar jag någon timme innan jag beger mig ut.

See U♥

Jag vill ha!

¨


See U♥

Carro

Picture made by Me

Har sprungit rut lite i lägenheten nu och fotat lite Akryl målningar som jag gjort. Dock så hittade jag bara en bild från bilden och resten som var rätt så gamla (men alltid något hehe)




Hörs sen // Carro


Klar med sko rensningen

♥Och här har ni mina favoriter som jag plockade ut (en del hade jag till o med glömt bort :S)



Men nu ska jag gå ta ett varmt bad!

See U ♥

Sko rensning



Har precis påbörjat en sko resning, såhär kan jag ju bara inte ha det längre :P
Hörs sen // Carro ♥

Carro Dissar

Otrevliga bloggare:
Man kommer in på en blogg man tycker verkar nice, och passar på att skriva någon allmänt snäll kommentar ...och vet ni vad man får tillbaka?

-ehh känner jag dig eller?

okej jag säger inte att man MÅSTE svara på alla sina komentarer, men har man inget vettigt att skriva så håll käften istället. Bajs på sånna komentarer säger jag bara :) Nä ska man svara på en komentar så får man faktiskt se till att vara lite trevlig tycker jag :D vara tacksam för att man överhuvudtaget får några komentarer ;P eller har jag fel?

Carro

Hemma från Shopping rundan

Kom precis hem efter 5 timmars shopping! Jag och Amina mötte upp Diana i centrum vid 13.00 tiden och började små shoppa lite i centrumet. Tiden bara gick och gick och jag köpte ett paket små klistermärken som jag tänkt ha till naglarna, ett midje skärp (som jag länge letat efter) ett par nya Pumps och två Toppar.

Vid 17.00 tiden tog Diana bussen hem medan jag och Amina mötte upp mamma och gick och köpte en varsin glass. Mamma gick lika fort som hon kom medan jag och Amina gick för att möta upp Heiro. Vi virvlade runt lite i Centrum och vid 18.00 tiden började vi gå hemåt.

Här är lite bilder från en allderles FÖR långa shopping runda...









Men nu ska jag fortsätta läsa min nyinköpta tidning...

Hörs sen // Carro

Drar ut nu

Går och möter upp Amina och Diana nu. Vi ska ner till Centrum och shoppa lite. Men känner på mig att det mesta nog är slut såhär i REA-tider.
Men något fint kanske men hittar..

Hörs sen // Carro


Wanted!


Bullar till frukost

Tänkte gå iväg och äta lite frukost nu..Och gissa vad jag tänkte äta? hihi bulle med mjölk såklart!  :)
Efter det så ska jag kolla med Diana och Amina om vilken tid vi drar ner till Centrum.

Hörs sen // Carro


Att fuska funkar bara inte (sorry)



Yasmine kommer att få en ev dem där rösterna och inte fyra. Det funkar inte att fuska till sig röster genom att skriva ett annat namn (men utan länk såklart) och rösta på samma flera gånger. Jag ser IP nummret och vet att det är samma person som skrivit.

Så nej då att fuska funkar bara inte (I can see U all haha)

Hörs sen // Carro


Bullbaket!

Äntligen klar med bakningen och det vart verkligen jobbigare än jag trott eftersom jag var tvungen att springa ner till ICA två gånger för att vi glömt saker! Först så var det ju jästen som vi glömt och efter det när jag står mitt i baket så tar mjölet slut!





Mimmi ville också vara med i baket mjölig som hon är!


Det vart stoora bullar tillslut :D

Bara tvungen att lägga upp den här videon haha


Mera läsning


Presenter från Amina

Amina kom hit nyss och vi tänkte börja med att baka lite bullar. Har fortfarande sjukt ont i magen men hoppas klara av att baka iallafall.

Amina kom med lite presenter till mig och mamma..
Gissa om jag blev glad? :)



New moon på engelska :)

Men nu ska vi fortsätta med bakningen...

Hörs sen// Carro

Nu förstår jag ingenting....


Sitter här med Aminas Iphone och försöker ändra ringsignal. Men seriöst! Jag fattar iiingenting..nog med att allt ska stå på engelska. Så jävla svårt borde det väll inte vara?

kommer aldrig i mitt liv få för mig att köpa en iphone! blir så iriterad när jag inte fattar någonting!

hörs sen// Carro

Ännu mer läsning...


Misslyckat bullbak

Följde ju med mamma och handlade bullrecept en snabbis på ICA, och vi passade också på att gå förbi bolagret och kolla in lite nya lampor. Men alltid så ska man ju glömma någonting! och den här gången var det jästen vi glömde! Utan den så blir det ju knappast några bullar...

Men som tur är så har man ju en sån snäll lillebrorsa som gick ner till Ica igen och köpte jäst, så jag,Amina och mamma ska allderles strax börja att baka.
Hade ju också planerat att ta en tripp ner till Centrum en sväng men har avbokat det mesta som jag skulle göra idag eftersom jag har så fruktansvärt ont i magen (av privata själv xD)

Hörs sen // Carro

Oj kolla killen i bakgrunden hehe


Carro loves Lila (på bolagret)


Drar till Centrum nu



Ska följa med mamma och handla lite nu..

Hörs sen♥


Dagens Outfit



Topp-MQ
Midjekjol- MQ
Friend halsband- Glitter
Skor - DonDonna (Rizzo)

Dagens Fråga


Finalisterna i Veckans blogg V.27

Här kommer dem bloggarna som fashinerat mig mest. Nu har ni läsare exakt 4 dagar på er att rösta på eran favorit. Vinnaren koras den 8 Juli!

Lycka till allihopa!

1. 
     http://www.sofija.blogg.se/

2.
   http://www.ffashioncore.blogg.se/

3.  
      www.niiiiilla.blogg.se/

4.
         http://www.blingstyle.blogg.se/

5.
    http://www.monkeyrocks.blogg.se/

6 .
   www.metrobloggen.se/adara (Hoppas att ni ser headern, som verkar fösvinna ibland)

7 .

   www.johannazz.blogg.se/

8.
   www.amandly.blogg.se/

9.
    http://www.boho.blogg.se/




  


Myskväll!


Har precis slängt i mig en varm choklad med vispgrädde, samt två persikohalvor med massa grädde opå! Gissa om jag känner mig uppsvälld? xD Men sålänge inte vågen visar någonting annat än 54kg så är det lugnt för min del...

Nu ska jag ta och göra en privat grej som jag inte kommer att ta upp i bloggen (det handlar om Michael Jackson) och kommer att vara klart i slutet av Juli ;) Nu blir ni allt misstänksamma va? hihi men jag håller locket på :)

ha en super trevlig kväll allihopa!

Hörs // Carro

Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

kvälls läsning...



Hörs sen // Carro

My Best Friend 4-ever


Det här är halsbandet som både jag och Amina går runt med runt halsen just nu. Vi har lovat oss själva att ALDRIG ta av oss det och när Amina kommer till sverige nästa sommar (hon bor i Algeriet) så ska den fortfarande hänga kring våra halsar.
Jag har kännt Amina nu sedan barnafödseln och är säker på att vi kommer ha kontakt i resten av våra liv (något annat vore konstigt)

Jag älskar dig Amina <3

Dagens fråga ?

Vilken av dessa TopShop klänningar är snyggast enligt dig?


Hemma från Centrum

Kom precis hem från Centrum. Jag och Amina tog en tripp ner dit vid 18.00 tiden. Och besviken som jag blev så hade varken Åhlens den brun-utan-sol krämen som jag ville ha och Glitter dem nagelklistermärkena som jag så länge tänkt köpa. Men tur i oturen som man har så hittade jag och Amina en gemensam sak som vi delade på och köpte. Vad det är för någonting får ni se i nästa inlägg.....

Nä nu ska jag gå och fortsätta med middagen!

hörs/ Carro

 Hela dagen har jag gått runt i dessa sommriga men allderles för jobbiga skor, som jag längtat efter att få ta av nu i några timmar!

Hemma igen


Kom precis hem från stranden och mötte upp Diana på hemvägen. Vi stod och pratade ett tag innan jag återigen begav mig hemåt.
Nu har jag och Amina bestämt att vi ska ta en tripp ner till centrum allderles strax eftersom jag fått för mig att jag ska köpa en ny brun utan sol som inte är lika lätt, bronzig och glittrig som doves kräm. Har hört att Åhlens egna kräm ska vara super bra? bara man inte ser ut som en morot när den börjat värka så är jag nöjd.

Hörs / Carro


Drar till stranden nu!



Såhär ser jag ut idag och har precis smörjt på två lager brunt utan sol, som kanske var lite halvt onödiga eftersom jag allderles strax går ner till stran för att bada lite...

Hörs sen // Carro

I want!


Utseendet genom tiderna


Ganska tidig morgon

!


Mamma ringde och väckte mig allderles nyss...Snacka om att jag kommer att vara helt slut hela dagen idag! Hittils så har jag ingenting planerat under dagen, men eventuellt så följer jag med mamma ner till stranden en sväng.

Men nu tänkte jag gå iväg och äta lite frukost..

Hörs sen // Carro



Bilder på mig som liten 12 åring (Alex var dock bara 10) haha

Vill du bli veckans blogg?


Skönhets kväll!

Nu är det väll på tiden att jag börjar ta hand om mitt lilla yttre! Är så trött på tex mitt hår som alltid och då menar jag ALLTID är så tunt satt det bara stretar ner från huvudet utan något som helst volym! Är så trött på min vita kropp som bara vägrar att bli brun! Och mina ben! har ett helt parti med bristningar kring det övre låret (ja jag erkänner det) som jag nästan gör vad som helst för att få bort!

Tänkte sätta mig och kolla lite på internet om det står något om vad man kan göra för att bli av med fula bristningar! samt lägga mig i ett varmt bad och smörja på lite brun utan sol när jag kommigt upp. Så fort jag fått ihop tillräckligt med pengar så är det första jag gör att gå och köpa lite hår (fan va fel det där lät) men ni förstår väll att jag menar extensions hehe

Hörs sen // Carro



eeh det där var väll lite att ta i ! Så illa är det inte riktigt hehe


Nu fortsätter läsningen ännu en gång!



Hörs sen // Carro

Vill du ha en ny design?





Har börjat få oändligt mycket frågor om vad jag tar för att göra en design osv, och efter att ha pratat ihop mig med en del personer så har jag bestämmt  mig för att jag tar 40 spänn för en ny design.

Och med en ny design så menar jag:

Både bakgrund och header (du bestämmer själv vilka färger du vill ha med)

Vill du ha med några linjer på bloggen som markerar inlägg/bilder eller någonting annat (eller om du vill ta bort oönskade linjer som finns där)

Ändrar färg på komentatorsrutan

Sätter ett namn i hörnet efter varje inlägg

Kan sätta in ikoner på bloggen om så önskas dvs (klockor, räknare, bloggvärde osv)


Ändrar färg på texten/typsnitten i bloggen och på rubrikerna

Plus att jag sätter in en länk i min blogg på alla som jag gjort designer åt

Men som sagt så bestämmer du själv vad du vill ha med i designen på din blogg...

Vill du ha en ny design  så är det bara att skriva en komentar samt din email adress så kontaktar jag dig så fort som möjligt.

Ha det bäst allihopa!

Carro


Budget VS Lyx?


Ett "måste" från GinaTricot i sommar


Hemma igen

Äntligen hemma från chock värmen. Tror att jag måste ta en alvedon innan jag beger mig ut igen i den här värmen eftersom huvudet värker så in i helvete just nu!


Såhär ser jag ut idag (bortsett från dagens outfits bilden)

Glass är ett måste för mig i den här värmen! och brun utan sol skadar ju inte heller, trots den strålande solen där ute!

Träffa Amina


Nu går jag och möter upp Amina någonstans. Hon har varit snäll och gått med på att följa med mig och handla lite...

Hörs sen // Carro

Dagens Outfit



Klänning-GinaTricot
Armband - Bjilriga bijou (stavning)

Ha en super bra dag allihopa! // Carro

Disco Babe från Bianco

product view of: Glamour pump

Bilder från Grönan igår


Danilo, Jag och Amina on FrittFall Tilt :D






Hörs sen // Carro

Ala Shorts!


Sen Morgon!



Vaknde vid 12.30! förstår inte hur jag har kunnat sova så länge! Kanske beror på att jag bara har en sjukt tråkig dag framför mig? det ända jag har att göra idag är att städa och dona här hemma. Känns inte som den kanske mest roliga dagen på hela sommarlovet direkt.

Hörs // Carro


Kommigt hem från Grönan!

Hej allihopa! kom precis hem från Grönan! (lite väl sent hehe) men tänkte gå lägga mig vid 1.00 tiden ungefär. Under tiden ska jag svara på lite komentarer som jag fick under tiden som jag var borta! Och det var mig inte bara NÅGRA komentarer hehe, men det är alltid kul :) ♥ så jag tänkte ägna mig lite tid åt att svara på dem nu :)

Godnatt allihopa och sov så gott! hehe ♥


RSS 2.0