Om ni frågar mig...


Poyan Aslanian och Linda Svensson har bestämt sig för att motarbeta de
Hamnade på http://aftonbladet.se/nojesbladet/article5493549.ab allderles nyss, och läste att Carolina Gynning ska stänga ner sin blogg på stureplan.se pågrund av dem elaka påhoppen hon fått i sitt bloggande.

Där står också att Poyan Aslanian och Linda Svensson polisanmält Carolina Gynning för att hon sändt ut "osunda budskap" i bloggen. Eftersom att 90% av bloggen handlar om Egofixering, mode och yta enligt linda svensson.

Men herrigud säger jag bara! Hur många bloggar handlar inte om egofixering, mode och yta. Påverkas man så mycket av vad en annan människa skriver på sin blogg så bör man ju för fan söka hjälp! Då är man inte normal. Kommer jag in på en blogg och inte gillar bloggens innehåll, så lämnar jag genast bloggen och kommer aldrig tillbaka. Inte går väll jag och polisanmäler bloggaren heller!  I annonsen står oxå att Carolina hängt ut några av sina såkallade "mobbare" på bloggen för att få veta vilka dem egentligen är. Dem har därför polisanmält henne. Jag tycker personligen att sånna människor får skylla sig själva!   Dem skriver elaka kommentarer till Caroline Gynning, Gynning hänger ut dem i bloggen och dem polisanmäler Gynning! Snacka om att sätta sig själva i klistret! Idioter...

Påhoppen och de elaka kommentarerna har fått Carolina GynninI slutet av juli stänger Carolina Gynning sin blogg på Stureplan.se

Kommentarer
Postat av: LINDEROTH

Det där är helt sjukt tycker jag också. Det är klart att unga tjejer påverkas som fan av bloggarna i dagens samhälle, men vi har fortfarande yttrandefrihet i Sverige. Och jag tycker det är fel att man ska trakasseras bara för att ytlighet råkar vara ens intresse.



Du kan just nu vinna en bloggdesign i min blogg:) Eftersom jag inte har en stor blogg är det större chans att just du vinner! :)

2009-07-16 @ 15:24:38
URL: http://dlinderoth.blogg.se/
Postat av: Katarinya

Tackar :D! Du har också en jätte fin blogg måste jag säga :D!

2009-07-16 @ 15:46:55
URL: http://katariinya.blogg.se/
Postat av: Jelli

Tack!! Jag uppskattar verkligen det :) Din blogg är med jätte fin! :)

2009-07-16 @ 16:06:59
URL: http://jelli.blogg.se/
Postat av: SOFIE

sv; Tack så mycket! Detsamma! Din var ju superfin!

Allt är super!

Allt bra med dig? :)

KRAMAR!

2009-07-16 @ 16:30:11
URL: http://sofffih.blogg.se/
Postat av: BELLIS

sv: Tjooh! Tack så jätte mycket ;)

Jorå allt är finemang, lite trött dock :) Hur ere själv?



kram

2009-07-16 @ 16:50:00
URL: http://isabelcarlsson.blogg.se/
Postat av: amanda

svar: tack så mycket du! din är också jättefin!

jo allting är bara bra med mig :) är det bra med dig`?



jag håller med dig, vilka pajasar. vem orkar gå och polisanmäla någon för vad den skriver i bloggen? sluta läs den helt enkelt liksom!

2009-07-16 @ 17:04:23
URL: http://aliceamandaalm.blogg.se/
Postat av: scout. out and about.

Im right behind you on this one!

2009-07-16 @ 18:20:33
URL: http://www.hawaiiavenue.blogspot.com
Postat av: carola

håller med dig helt..Gillar jag inte vad någon skriver så läser jag inte den bloggen helt enkelt..Dom måste ju tycka att hon är intressant eftersom dom lägger ner så mycket tid på henne..

Ha det...

2009-07-16 @ 19:15:44
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0