Kan det verkligen stämma?


Drar till Grönan vid 12.00


Nu har jag snackat klart med Amina & Co och det är bestämmt att vi sticker till Grönan vid 12.00 tiden istället (fan skulle jag ställa klockan på så tidigt)

Och hela barnskaran hänger naturligtvis med. Men som tur är så följer både Danilo och Amina med så att jag får åka någonting "roligt" iallafall...

See U

Carro

Dagens Outfit



Usch va varmt det kommer bli på Grönan med denna Outfits! Men det är väll bara att bita ihop och hoppas på sämre väder (va dåligt det där lät xD)

Hörs // Carro

I Like!

product view of: Party gladiator w. plateau
Härligt höga platåskor från Bianco, som ska bli mina i en nästa shoppingrunda!

Hörs / Carro

Uppe tidigt idag!



Var så duktig och gick och la mig vid halv tolv tiden igår och ställde faktiskt klockan också :) Drömde en hel rad med komstiga drömmar och det slutade med att jag vaknade av Alexander Rybaks Farytail helt kallsvettig!
Vet att det inte kommer att bli så mycket bloggande för min del idag eftersom jag ska in till Grönan med Isabell om några timmar.
Så därför tänkte jag sitta här ett tag nu och bara blogga gärnet så att jag slipper tänka på det på Grönan...

Ha det bäst alla Söta läsare ♥

Hemma kväll



Kom precis hem efter att ha varit med mamma, Camillo, Alex och Simon på Willys och storhandlat! Mamma åkte direkt hem till Sotiris och Alex & Co är kvar på Heron City.

Och eftersom jag sitter här helt ensam nu så tänkte jag kolla på filmen "En Shoppaholics bekännelser" igen eftersom jag inte kolladek lart på den igår och bara ha en allmänt tråkig men mysig "myskväll"

Vad ska ni göra ikväll?


Pashion for Fashion


Nu fortsätter läsningen ännu en gång!



Hörs!

From The Beach!

Kom precis hem från stranden! Och jösses va trött jag är! Har bara lust att lägga mig ner och somna någonstans just nu, men dock så måste jag följa med mamma till Willys och storhandla...

Här är lite bilder från dagens strand besök!









Hörs // Carro

Nu drar jag till Stranden...



Hörs sen // Carro

Dagens strand Outfits


Söta Bikiniöverdelar


Godmorgon!

Vaknade nyss vid halv tolv tiden, och tänkte faktiskt vara smart nog och följa med mamma till Stranden idag. Men jag tror nog att jag ska sitta och blogga ett tag och springa ner till henne om någon timme.

Vet att det har blivit ett jävla tjat om min statistik för tillfället hehe men kolla vad den var uppe i igår...


Känns entligen som att man har en anledning till att blogga :) och det har blivit grymt mycket roligare än när man hade runt 30 besökare per dag. Kanske skulle jag ta och ordna upp den klassiska frågestunden? eller har jag än för lite besökare för det? skulle kännas så otroligt fånigt att ha en frågestund utan att få en enda komentar xD

Jag får tänka lite på saken :)

See U // Carro

Guitar Hero "Greatest hits"



Eller Smash Hits som den heter i Usa.

Tänkte gå iväg och köra lite grann med min nya gubbe som jag skapade lite tidigare ikväll...har ju inget bättre för mig.

Hörs sen // Carro

Läser på som F*n!


Såhär ser det ut, när jag sitter och läser om denna stora och tragiska händelse!

Kommer att köpa varenda jäkla kvällstidning  med namnet "Michael Jackson" på nu den senaste tiden. Det här är verkligen en händelse som tagit på mig ganska hårt sedan dösbeskedet kom, jag har ju ändå vuxit upp med Michaels musik (men vem har inte det) och båda mina föräldrar vart stora Michael Jackson fans redan innan jag föddes. Han har lixom funnits här i familjen och vi har varit på alla dem tre konserterna han hade i Sverige (eller iallafall mina föräldrar) Han har betytt så otroligt mycket för både mig och min familj.

Och nu är han borta....

Bloggen Strular



Bloggen strular igen :S när jag klickar på vissa sidor här inne på min sida, så öppnas dem ibland inte. Kan det ha någonting med blogg.se att göra? några fler som har det problemet kanske?

Men hursomhelst så kanske det här blir mitt sista inlägg för ikväll med tanke på strulandet.
Nu ska jag och mamma kolla på "En shoppaholics bekännelser" och efter det (om jag inte somnar) så tänkte jag börja på min nya bok (gud vet hur många böcker jag läser ut varje sommar hehe)

Vad ska ni göra ikväll då?

Kvällens Middag (Tacos)


Nu fortsätter läsningen!



Hörs sen!

Hemma igen

Kom nyss hem från Centrum och jösses va varmt det var ute! Lyckost mamma man har som legat på stranden hela dan. Men jag får helt enkelt skylla mig själv för att jag valde att inte följa med.

Men hursomhelst så tog jag, Amina och lilla Someia en promenad till Centrum för att äta en glass och gå lite ute i värmen.




Drar och möter Amina nu



Drar och möter Amina nu. Vi tänkte gå ner till Centrum och ta en glass.

Hörs sen sötnosar!


Dagens "enkla" Outfit


Min riktiga ålder



Hmmm ehh okej?

Summerbeauty (me like)


Stilrent från H&M


Bilder från Stan

Igår vid 20.00 tiden åkte jag, mamma och Sotiris in till stan för att äta middag, och eftersom mamma fick bestämma så fick det bli kinamat som vanligt, Jag som på något sätt inte tål kinamat gick ifrån restaurangen övermätt och illamående.

Men för att göra det hel bättre så åkte vi in till Slussen för att gå strandpromenaden men som vi sedan insåg var avstängd, så vi åkte in till Stureplan för att gå Strandvägen, men var helt enkelt för trötta. Så vi avslutade Natten med att ta en sväng runt Grönalund klockan 23.30 för att möta upp Alex & co som hängt på Grönan hela dan.









Godmorgon

Godmorgon alla söta läsare♥ (som på senaste tiden bara blivit fler och fler) :) Det tackar jag för och är grymt glad för att statistiken på bloggen för en gångs skull rört sig uppåt lite grann (det brukar den vanligtvis inte göra hehe)

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem, vi tänkte gå ner och steka lite på stranden. Och efter det har jag planerat att träffa Amina en sväng.
Så det är nog det jag ska göra idag. Vad ska ni göra?


Nattläsning


Nä nu måste jag nog gå lägga mig snart! Får läsa klart resten imorgon! (kommer att följa detta så länge det går nu, känns som att det här är det största och sorligaste som hittils hänt i hela mitt liv)

Update: Ojojoj Michael åt exakt samma medicin som jag äter dagligen fast i dubbel dos! Här står även att han åt en hel del annan medicin också! Stackarn, han kan inte ha haft det lätt i livet ;(

Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

Sommrigt


Kan man hitta någon sommrigare klänning?
Denna skönhet kommer ifrån GinaTricot för 299 svenska riksdaler!

Vad tycker du?



Om min nya design? Ska jag behålla den? eller gå tillbaka till den gamla som jag hade?

Säg precis vad du tycker?

Hörs //


Hot lips koppar

Hot Lips Mug
Snygga va?

// Carro

Carros Shopping tips!


Micheal Jackson & Britney Spears



Hörs // Carro

Ipod Alarm

iPod Alarm Clocks


Nu har det kommigt en ny moderna form av Alarmklockor, där man bara stoppar i Ipoden, väljer sin favorit låt att vakna till och vips så fungerar den som en helt normal väckarklocka (fast i lite moderna fort)

Dyr är den inte heller. Ligger på 399:-

Carro

Lyx VS Budget ?


Godmorgon




Gick upp vid 11.30! länge sen man fick sova ut så länge ju!

Idag tänkte jag och mamma pallra oss ner till Stranden och sola lite (dock inte bada). Och efter det lite senare ikväll så åker jag, mamma och Sotiris in till stan och äter middag.

Kan dagen bli bättre?

Hörs // Carro


En dikt av mamma <3


Sommarglass!

Blev precis medlem på sommarglass! där man samlar in poäng för att sedan få en glassbiljett rakt in i mobilen. Tycker det är så himla kul att det kommigt så mycket nya hemsidor där man samlar in just poäng för att sedan byta ut dem mot presentkort, prylar osv.

Och eftersom det nu är sommar, så passar det ju super bra med en eller flera glassbiljetter, och jag antar att dem kommer väl till rätta nu inför den kommande värmebärljan (som nästan redan börjat)

Vill du också bli medlem? då är det bara att klicka på denna länk :)

http://www.sommarglass.com/?r=4147



Hörs! // Carro

Nyinsatt dokumentär i SVT

Göm inte att kolla på Dokumentären om Michael Jacksons liv på SVT klockan 22.00 ikväll!

Hörs // Carro


Kvällstidnings läsning



Nu bär det av med lite läsning ;) (dock ingen kul läsning)

See U

Carro

Shopping med Mammsen!

Hann köpa hem lite grejer och plagg från REAN iallafall, även om det mesta redan var slut.



Vi sprang runt i timmar och letade efter en Såkallad "Babyolja" bikini till mamma men gav upp letandet och började shoppa lite på rean istället. Efter Timmar av shopping och letande så gick vi iväg till Donken och åt lunch/Middag och fortsatte sedan shoppingen ett par timmar till, och slutade allt med att gå köpa lite fräsha jordgubbar samt en glass på vägen hem.





Hörs sen // Carro


Bilder från Gårdags kvällen


Åkte in till Gamla Stan vid 21,00 tiden för att ta en glass vid Ben & Jerrys glassbar. Efter Glassätandet gick vi ner mot Kungsan och åt middag på Donken, och slutade vår härliga Stockholms tripp vid Stureplan...

Carro






Michael Jackson (the king of pop) 1958-2009



En levande legend har somnat in.

50år hann Michael Jackson bli innan han dog i en hjärtattack. Så jävla tragiskt så att det inte är sant! Satt inne på nätet igår natt vid 00,30 tiden då alla youtube klipp från amerikanska nyhetskanalen CNN kom in och allt började skrivas i tidningarna.

Från början var det dock inte helt bekräftat att Michael dött, Men läkarna försökte och försökte rädda honom men hans liv gick tillslut inte att rädda ;(

Nu på morgonen har mängder av folk ringt hit för att berätta om händelsen som jag själv vet kommer att bli världshistorisk. Micheal Jackson ÄR en legend och kommer så också att vara nu ÅR fram över. Han må vara en person som vi sent kommer att Glömma!

Carro

Godmorgon!



Ska precis hoppa in i badet. Kom hem vid 23,00 tiden igår och fick veta en jävligt tragisk grej som väll ingen har missat? Det första jag gjorde när jag fått veta nyheten var att smsa farbror vagelis mitt i natten (släcktens största MJ fan)

Men det tänkte jag ta upp lite senare..

Ha en bra dag allihopa

Carro

In till Stan



Drar in till Stan nu...

Hörs sen // Carro

Dagens Outfit nr:2



I Behov av Energi

Sov bara 6 timmar inatt, och eftersom jag är van vid att sova nästan det dubbla så länge så  fick kroppen sin lilla smäll...



On the Beach!




Snacka om att man har blivit brun nu ;) 

Nu drar vi till Stranden...



Hörs sen

Carro

Beach outfit !


My new Nails



Såhär vart dem tillslut. Korta och bekvämma men samtidigt snygga ;)

Hörs! / C

Budget VS Lyx?


Godmorgon



Somnade vid ungefär 4,00 tiden och vaknade vid 10,00. Mamma komme väll hem vilken sekund som helst och då följer jag och Malin me mamma och Amina & Co ner tll stranden en sväng. Men dock så tänker ja vekligen inte bada! Halsen har ömmt och brännt sen igår kväll (kan det ha någonting med badandet att göra?)

Men vattnet va verkligen kallt, så nu blir det inge mer badande för mig innan vattnet värmts upp lite.

See U

Carro


Sommrigt värre...


Nya Lösnaglar





Jag och Amina gick ner till Centrum vid 18,30 tiden för att möta upp Malin. Och eftersom vi ändå var där, så passade vi på att gå runt lite i affärerna. Och det slutade med att jag köpte ett paket nya lösnaglar från Depend eftersom naglarna man använt blir så sunkiga efter ett tag. Så måste passa på att byta dem någon gång när jag orkar...

See U

Carro



Min dag vid gömmarn

Vid 12,00 träffade jag och mamma upp Amina & Co. Vi började med att gå iväg mot stranden tills vi sedan vände av för att komma till Gömmarn. Men dumma som vi var så tog vi den långa vägen dit och kom inte fram förens efter en timme ungefär, och jobbigt värre så sken solen exakt hela vägen dit.

När vi precis kommigt fram så tänkte jag och Amina gå ner och doppa oss för första gången för iår, men det vart inte mycket till bad eftersom vi bara lyckades doppa överkroppen lite snabbt innan vi sedan sprang upp på land....

Efter några timmar begav vi oss hemåt och tog den korta vägen hem och det slutade med att vi var hemma efter ungefär 1.5 timme...

Här är lite bilder från dagen på Gömmarn






Hörs!

Carro

Drar till Gömmarn nu!



Ses sen ;)

Carro

Bilder från Grönan!






















Tjockare hår!

På senaste tiden har mitt hår tunnats ut som bara den! Och eftersom jag är så desperat efter tjockare hår just nu, så bestämde jag mig för att tupera upp håret innan Grönan igår och efter det borsta ut håret precis som vanligt. Och gissa vad? Jo det funkade!


En Osminkad och trött Carro med allderles för tuperat hår! (men det gav ju resultat så)

Också vart det tillslut klart :) men vill inte påstå att det ser så himla tjockare ut på bilderna hehe

Hörs! / C

Gomorgon



GodmorgonGodmorgon♥

Vaknade nyss av att mamma kom innanför dörren. Vi ska tydligen gå ut till Gömman med Amina och hennes familj strax. Jag och Malin hade tidigare bestämt att vi skulle ut till Gömman idag, men det slutade med att vi bestämde oss för att träffas efteråt istället :)

Grönan igår vart lika fantastiskt som alltid. Jag och Danilo sprang iväg och åkte Insane 2 gånger, FrittFall 5 gånger och FrittFall Tils 3 gånger! Men Alex däremot satt och varvade Extreem mest hela kvällen medan jag och Danilo varvade frittFall tit. Isabell och Valeria sprang runt och åkte småsakerna, men jag kände bara att jag inte hade någon större lust att gå iväg och åka lilla fritt fall och blåtåget hela dagen så vi stannade kvar vid frittfall...

See U!

Carro

Budget VS Lyx?



Uppdaterad: 24 juni- 09

Rätt svar: Vänster= Lyx       Höger= Budget

Godmorgon




Godmorgon alla Söta läsare♥

Fick för mig att ställa klockan igår kväll, och vaknade av alarmet vid 10,00. Måste se till att inte söla allt för mycket nu eftersom jag ska möta Isabell i Fridhemsplan vid 12,00.
Jag och Isabell tänkte åka iväg till Grönan medan Alex och Danilo kommer dit lite senare. Steffie följer också eventuellt med men det beror helt på.

Men nu måste jag nog gå iväg och äta lite frukost, har vart sen till allt viktigt dem senaste dagarna, men jag tänker inte bli sen idag ;)

See U
Carro

Gammal FrittFall bild


Versace Dream


Söta små bilder

Polaroid Two - Digital Instant Camera
En digitalkamera som printar ut bilderna i miniformat. Aldrig enns tänkt på det där tidigare, men riktigt söta lär ju bilderna bli iallafall...eller vad tycker ni?

carro

Tandis



Kom precis hem från Tandläkaren på Odenplan. Kom ungefär 10 minuter sent så det fick bli ett snabbt jobb för de stackars tandläkarna.
Känner hur tänderna sakta men säkert bara blir ömmare och ömmare. Tror nog att jag får leva på glass ett bra tag nu framöver (inte mig emot)..

Lyx VS Budget?


Godmorgon




GodmorgonGodmorgon! Somnade vid 2,00 inatt och gick upp vid 12,00...Tänkte allderles strax lägga mig i ett bad och har sedan samtal med Gloria klockan 14.00. Efter det dvs vid 14,50 så ska jag möta Amina i centrum och vi åker tillsammans in till Odenplan eftersom jag ska spänna min tandställning....

Ska ni göra nått kul idag?

Carro

Söt dress


Från TopShop

Carros lista

 1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? Steffie & Camillo
3. Hur lång är du? 172cm
4. Vilken var den senaste film du sett? News Movie
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ja okej :) smsa mig när du kan till Amina
7. Vad är dagens planer? inget speciellt dagen är ju snart slut!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Ser henne nu xD
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 11,00
13. Har du någon gång hittat en katt? vadå hittat? klart jag har...
14. Vilken är din favoritplats? Grönan 09!
15. Vilken plats föredrar du minst? Ehh skumma platser antar jag :S
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? gud vilken jobbig fråga..inte fan vet jag ;)
17. Vad skrämde dig som barn? Onaturliga saker...
18. Vem fick dig att skratta senast? Camillo (tror jag)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? hm..ja det tror jag
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda ;)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor <3
26. Är du social? ja det är jag väll ;) om allt är som det ska så ja ;)
27. Vilken är din favoritglass? Solero exotisk
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Gå och Shoppa med Malin xD
29. Tycker du om kinamat? sådär
30. Tycker du om kaffe? nää (men ibland tvingar jag i mig några koppar iaf ;))
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Nepp
33. Kan du spela poker? gud NEJ!
34. Tycker du om att mysa? ehh jaa
35. Är du en beroendemänniska? Nej verkligen inte, tvärt om!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej inte om  jag känner men jag vet några ;)
37. Vill du ha barn? kanske
38. Kan du några andra språk än svenska? ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, väskor och "prylar"
42. Äger du dyra smycken? jaa
43. Har du någon gång testat narkotika? NEJ
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En zooapa ;)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Maalin! <3
46. Välj ett ärr på din kropp?.Ärret jag har precis över läppen (syns knappt men har haft den sen jag var riktigt liten)
47. Vad har du för ringsignal? Alexander Rybak "Farytail"
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Neej
49. Flirtar du mycket? nee
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Modelhouse
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter?  Neej
53. Vilken var den senaste bok du läste? En shoppaholic i väntans tider
54. Läser du dagstidningen? Ibland när jag har riktigt tråkigt
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mitt mobilnummer ;)
59. När var du i kyrkan senast? ojojoj det var ett tag det
60. Vilka personer utmanar du?  alla som utmanar mig ;)

mobilbloggar:-)

hej allihopa. Tänkte att jag skulle testa att mobilblogga för första gången:-) o det gick ju perfekt. Hörs/carro

GlassTime



Var precis nere i kiosken med mamma. Vi tänkte ta en kvällspromenad och äta en varsin glass...Men direkt när vi gått ut så började det ösregna. Så mamma köpte cigaretter oh jag köpte med mig en glass hem till Tv`n. Och vad tror ni hänt när vi kommigt hem då? Jo då kom solen fram!

¨Hörs!
Carro

Dagens Outfit


Skorts - GinaTricot
Tröja - GinaTricot
Väska - Bianco
Skor - Skopunkten
Halsband - UR & Penn

Middag med mamma

Vid 18,00 tiden kom jag, Camillo och Steffie hem efter en lång runda i Centrum. Jag, Danilo, Alex, Camillo och Steffie gick ner dit, och tog en varsin Red Bull. Efter det så stack Alex och Danilo hem till Sandro, så jag, Steffie och Camillo fortsatte mot alla mode butiker och testade ett och ett annat plagg! Och efter ett tag vart vi så trötta så vi åkte raka vägen hem till mig, och Steffie och Camillo åkte tillslut hem..




Steffies blivande shoes från Scorett

Jag testade ett par likadana fast i annan färg ;)


Skor från Bianco



Småå hårspännen från GinaTricot...


Camillo testar hattar GRRR xD....



Hörs!
Carro

Frukost



Har precis ätit upp min frukost, och väntar på att resten ska äta klart. Har inga speciella planer för dagen, men får väll se vad jag hittar på..

Vad ska ni göra idag då?

Hörs!
Carro


Videoinlägg från hemvägen...


Bilder från Grönan igår

Vid 16.00 tiden kom jag, Danilo,Camillo och Alex till Grönan, det vart lite senare än planerat eftersom, Alex hade glömt sitt guldkort hos pappa...


Men hursomhelst så började vi med jetline..och mitt i kön så ser jag Steffie och hennes lillesyrra lite längre fram. Dem väntade på oss efter att vi åkt jetline och efter det så hängde Steffie med oss hela dagen, och vi åkte allt från, Frittfall, Frittfall tilt, Insane till PopExpressen.
Vid 23,00 så började vi åka hemåt, och vid 1,00 tiden så vart vi tillslut hemma. Eftersom hela gänget sov över hos mig så hyrde vi en film genom Tv`n och jag somnade på en gång (man blir ju trött efter en hel dag på grönan)...

Här är lite bilder från Igår..

















Hörs!
Carro

Godmorgon

Måste fixa en massa grejor nu på morgonen och efter det så drar jag, Alex, Danilo och ev Camillo till Grönan. Det blir den 8de gången för iår. Men som sagt först och främst måste det fixas en del saker först!
Vid 20.00 tiden är Sommarkrysset på Grönan och idag kommer bla. BWO, Miss LI, Tingeling Malody Club och massa fler dit.

Så idag blir det et fullspäckad dag!

Hörs!
Carro

Miss Li, BWO, Melody Club, Patrik Isaksson och Tingeling. Foto: SCANPIX

Bianco


Ganska lika dem som jag redan har...men funderar på att införskaffa ett par sånna nu i sommar! Kommer från Bianco och ligger på 700kr

Hörs!
Carro

Pastell beauty


Lyx VS Budget ?


Ena ringen ligger på 1300kr medan ena ligger på en simpel 100-lapp :P

Midsommar middag


Alex....(?)



Glad Midsommar!


TheSims3 (??)

Var inne och läste lite på www.simsnorden.blogg.se och guud va sugen jag blev på att starta TheSims3 nu!! Måste ju passa på eftersom det ska bli fint väder nästa vecka! Och eftersom det inte kommer någonting bättre på Tv nu så tror jag att jag ska dra mig tillbaka och fortsätta jobba på familjen "Fredriksson" (gifte till sig namnet)

Hörs!
Carro



Simsnörden tävling




Jag tävlar om The Sims 2 - grundspelet till alla expansions på Sveriges största simblogg. Simsnördens tävling pågår fram till den 7/7-09 och alla med en blogg kan delta!"


"Disco Queen"


Kvällens Middag


Bio med Sandra

Har äntligen ätit upp min Ost och skink sallad som mamma köpt till mig. Kom hem för ungefär en timme sen. Vid 18,00 träffade jag Sandra vid Sergel och vi kollade då på filmen "17 again" med Zac Efron. Jag gick in på bion med noll förväntningar på filmen och blev faktiskt lite överaskad eftersom filmen faktiskt va grymt bra!

Innan jag mötte upp Sandra så åkte jag in till Fridhemsplan för att lämna hem Isabell innan jag sedan åkte tillbaka till Hötorget.




Big Size


Present av mamma

Mamma kom nyss hem från ICA, hon, Amina och Annelie gick för att storhandla och mamma kom hem med ett gäng av påsar.
Och kolla vad jag fick av mamma allderles nyss, hon tyckte att jag förkänade en liten present eftersom jag fått så bra betyg i år :)

Det var kanske inte den största present man kan få men verkligen jätte söt och lucktar as gott!





Jätte söt liten flaska :D Tack mamma!!

Snygga plåster (eller bara äckliga)







Mina personliga favoriter kommer här...




Hörs!
Carro

17 Again

Sandra ringde nyss, och i bestämde oss för att mötas vid Sergel Biografen vid 17.45 och gå på filmen "17 Again" som går vid 18.30.
Jag vet helt ärligt ingenting om den filmen, utan har bara hört talas om titeln, men jag antar att jag kanke borde gå in på sf.se och läsa lite om filmen så att jag åtminstone vet lite om vad den handlar om (men titeln säger ju det mesta xD)

Hörs!
Carro


Godmorgon

Känns som att klockan inte är mer än 9.00 just nu. Men faktum är att det ju är lunch tid nu. Mamma har gått ner till Ica för att handla frukost, och Alex och Isabell ligger fortfarande och sover.
Ställde klockan på 8,00 men det vart tillslut att jag på något sätt stängde av larmet i sömnen och vaknade sen av att jag fick ett sms av mamma vid 11,50.

Här kommer några bilder från igår :)

Hörs! / C


Alex och Isabell vid Tekopparna...(var mycket roligare än jag hade trott xD)


Alex och Danilo



Usch vad jag ser sjuk ut på den här bilden :/


Okej anledningen till att den här bilden sög var att jag tod den från Danilos nyckelring hehe Vi träffade på tre kompisar på grönan men dock två av dem ville åka fritt fall med oss....




Efter det så gick vi in tll Spelhuset och körde Singstar :)

Problem med bloggen

Kom precis hem från Grönan. Jag, Alex, Isabell och Danilo kom dit vid 16.00 tiden, och åkte hem när dem stängde vid 23.00. Ett åk i Insane vart det och helvete vad den snurrade! Inte alls som när jag åkte med Filips kompis...Men lyckades tvinga med Danilo på Fritt Fall och det slutade med att vi åkt den 5 gånger!

Våhar inte skriva jätte långa inlägg idag eftersom jag vet att mer än jag har problem med att publisera inläggen! Hoppas blogg gänget tar itu med probleme snart så att man kan börja blogga som vanligt igen!

Kramizar

Carro

Vänta på Isabell

Sitter här och väntar på att Isabell ska ringa. Har pratat lite med Sandra nu, och hon valde att inte hänga med till Grönan idag utan vi tänkte träffas i stan imorgon och ta en fika samt gå på bio. Men det ll


Grönan

Bloggen strular inläggen kommer ej fram :( men drar iaf iväg till grönan nu!

Hörs/ C


Godmorgon

....

Tv Kväll






Nu är reklamen strax slut!

Hörs!
Carro

Paris Hilton My New BFF

ÅÅ om en kvart börjar Paris Hiltons My new BFF på TV, och strax efter det så är det sässongsavslutning av Desperate Houswifes. Så ikväll blir en riktigt bra Tv kväll ändå.
Men ska gå och göra mig i ordning inför TV kvällen!

Hörs!
Carro


Ala Supersöt!


Kolla vad jag hittade på TopShop för några dagar sen! Är den inte både sommrig och söt? Verkligen en av mina favoriter i sommar :)

Åklagare

Jag och Mamma kom precis hem från Åklagaren. Hände inget speciellt där faktiskt, utan vi satt mest bara och pratade, skrev under lite papper och sen fick vi åka hem. Kändes jävligt onödigt att åka dit faktiskt. Kunde de inte bara skickat hem lite papper som vi skulle skriva på?

Men hursom helst så tänkte jag inte göra något speciellt mer idag, utan bara ta det lugnt hemma.

Vad ska ni göra då?

Hörs! / C


Odiskreta pärlor



Vad tycks? ska dem vara sådär stora? eller lite mer diskreta?

Hörs! / C

Frukost

Ja, jag vet att det är lunch tider nu, men var verkligen inte hungrig imorse. Så jag, Amina och Nadja gick iväg ner till bibblan, lånade lite böcker och gick sedan bara raka vägen hem och åt frukost.

Jag och Amina måste verkligen komma på något roligt att göra i sommar. Varje år när hon och hennes familj kommgit till sverige så har vi hittat på något speciellt som vi sent kommer att glömma. Vi har hållt på med allt från teatrar, shower, tjejklubbar osv. Men iår vet vi verkligen inte vad vi ska hitta på?

Hoppas för allt i världen att denna sommar inte blir lika tråkig som den förra!

Hörs!
carro


Hotties



Dagens Outfit


Tunika - GinaTricot
Stickad kofta - GinaTricot
Skor - Skopunkten
Leggings - GinaTricot

Träffa Amina snart

Vaknade vid 9.00 tiden av att telefonen ringde non stop. Men fan är så dum och ringer någon non stop klockan 9.00 på morgonen. Och det vara inte bara en gång personen ringde, utan det vart några gånger...

Men hursom helst så ska jag strax börja fixa mig och äta frukost. Vid 10.30 ska jag träffa Amina och vi ska iväg ner mot SKHLM

Hörs!
Carro

 Söt liten plånbok ;)


Carros nästa Shopping lista

 Mörka Jeans Leggings från GinaTricot

Hårförlängning

Svarta leggings med dragkedja!

Måste ta en shopping runda till någon dag! Får väll kolla om någon kompis kanske vill hänga med!

Hörs!
Carro


Mysis

Då va det dags för kvällens mysis! Kommer ha hela lägenheten för mig själv, under kvällen, men eftersom jag är så trött så blir det bara en simpel myskväll (som vanligt)....och ingenting annat. Vad ska ni göra ikväll då?

Carro






TV kväll

Nu tänkte jag lägga mig framför TV`n med lite snax och kolla om det kommer någonting bra på gång. Mamma sticker strax till Sotiris och söver över där under natten. Imorgon ska jag förmodligen träffa Amina, samt åka in till stan med mamsen.

Nä nu ska jag nog iväg mot soffan ;)

Ha det bäst!

Carro

Coola Stuffs

USB Cup Warmer
Ser ni vad detta är? haha det är en usb kabel och samtidigt en koppvärmare ;) Hur fan kommer man på något sånt :)
USB Fridge En Usb kabel men samtidigt en frys som kylar ner din läsk (energin kommer från USB kabeln)

Hörs!
Carro

I Want!



Skönhetsdag!

Gick och la mig i ett varmt bad i morse! Efter det så smörjde jag på ett lager brun utan sol (som jag hoppas ska börja verka snart) och testade min nya foundation för första gångem. Har försökt mig på en lite ljusare ton denna gång, man vill ju inte få några fula fjortisstreck  ;)
Och resultatet vart faktiskt bättre än någonsin. Har jag kanske hittat min färg nu? efter många års letande? Passde ju också på att försöka mig på att klistra på lösnaglarna allderles själv, och det gick ju toppen!

Här ha ni resultatet av min skönhetsdag!







Amina & CO

Amina & CO gick nyss. Vid 14,00 tiden var jag på möte hos Gloria men lyckades komma några minuter sent. Efter det så kom Amina o Co hem till mig på en fika. Det var faktiskt väldigt kul att träffas igen efter ett helt år. Och vi ska förmodligen ses igen imorgon.

Vad har ni gjort idag då?

Ha det bäst
Carro

Goodmorgon!

Vaknade nyss av att Alex och Mamma bråkade som vanligt. Kanske inte den bästa starten på dan, men iallafall. Nu tänkte jag allderles strax gå och göra iordning frukosten, dusha och sätta på mig lösnaglarna!
Efter det så har jag inte så mycket planerat idag. Faktum är att jag aldrig har någonting att planera nu för tiden känns det som. Jag bara sitter hemma och deppar!
Vid 14.00 tiden har jag iallafall möte hos Gloria, och efter det så får vi se vad jag hittar på. Tråkigt att det aldrig är någon som hör av sig. Kanske är det snart dax för mig att smsa någon, såhär kan man ju inte ha det? Sitta hemma varenda jävla dag!

Kramar
Carro


Vi hade iallafall tur med vädret igen!



Nä nu är jag så trött på att sitta här framför Datorn och sega. Nu tar jag fram Godis påsen och hyr filmen "Vi hade iallafall tur med vädret igen" Älskar ju Ettan så hoppas bara att tvåan är lika bra (fast det är den ju aldrig) Någon som har sett den? Isåfall vad tycket ni?

Hörs!

Carro

Jesus i min Toast!

$name

Haha tycker det är så fruktansvärt kul när man läser eller ser folk på TV som fått för sig att tex Ordet "God" kommit upp när de stått o stekt tre ringar falukorv, eller när dem säger sig hittat jesus i en kellogs flinga, som dem senare säljer på Ebay för om omkring 11 000kr. Vem vill inte ha en flinga med Jesus på? Eller när Jesus kommer fram i en ostmacka!

Frågan är hur sant sånt där egentligen är. Men hursomhelst så kan vem som helst nu gå upp på mårnarna och göra sig en Jesus macka. Och som endast kostar 59kr :)

Hörs!
Carro

Korv
Toast

Nu vill vi ha sommar och sol!

När ska sommaren börja egentligen? Nu får det ju för fan sluta att regna någon gång! Roligt att bara sitta hemma med huvudverk hela jävla lovet. Nä nu hoppas jag att det vänder snart och att man kan börja ligga och trycka på stranden (för oss som inte ska utomlands i år)

Lightsabre Umbrella
Är man trött på alla tråkiga och gamla paraplyer så kan man ju alltid invistera på ett Paraply med ljus i! Så blir ju hela grejen liite coolare!

Hörs!
Carro

Regn Shopping

Kom nyss hem efter att ha varit i Centrum och shoppat lite småprylar. Kände att jag var i behov av lite nya sommarlinnen, tunikor och speciellt hårtoffsar eftersom jag inte hittar en enda här hemma.

Det slutade iallafall med att jag kom hem med..


1, Marinblå tunika från GinaTricot
2.Hårsnoddar från H&M
3. Foundation
4. Två bas linnen från NewYorker
5. Depend Lösnaglar Cubus
6. Hårnålar och spännen Glitter
 

Fashion Cakes







Blogglovin



Okej det var ett tag sen jag la in bloggen på Bloglovin. Men inte föräns igår kväll kom jag att börja använda den på riktigt. Dvs började prenumerera på en hel del bloggar osv, kanske dax att börja göra det tänkte jag.

Så jag tänkte att om det är några fler som också använder Blogglovin (vilket jag vet att det är xD) Så kan vi väll börja prenumerera  på varandra? Skriv bara en komentar så börjar jag prenumerera på din blogg förutsatt att du prenumererar på min :)

Carro

Pianofingrar

Piano Hands
Ja vad ska man kalla det här egentligen? Piano fingrar? Man sätter på sig "Handskarna" , kopplar in en sladd och vips så kan du spela Piano med endast fingrarna.

Coolt va? :)

Carro

Carros "Vill ha" Lista


Budget eller Lyx



Kan ni gissa vilken som är i Budget och vilken som är i Lyx? och vilken tycker du är snyggast?

Dåligt väder

Vaknade av att Regnat öste ner över fönsterrutan. Ingen bra dag idag heller då antar jag. Tänkte allderlex strax starta The Sims 3, och spela ett tag. Att Spela The Sims 3 är väll det ända jag gör nu för tiden (roligt sommarlov) Men har jag något bättre för mig?

Måste ju se till att träffa Amina och C/O nu när dem kommigt til Sverige också. Nä jag har i stort sett ingenting planerat ändå har jag så jävla mycket grejer som jag skulle vilja göra.


När kommer Sommarn egentligen?

Ska jag uppdatera min bloggdesign?

Nu är det så att jag skulle behöva lite hjälp här. Har funderat på detta i ett par dagar nu, men vet verkligen inte vad jag ska göra. Ska jag börja att designa en ny design till bloggen, med lite mer neutrala färger så som svart, grått och vitt, eller ska jag ha kvar min tjejiga lila design? Vad tycker ni?

Carro

Patric 1,5

Nu tänkte jag, Camillo och Alex hyra filmen Patrik 1,5, har hört att den ska vara jätte bra :D Så nu är det bara fram med Chipsen, Cola Lighten och sen hyr vi filmen.

Vad ska ni göra ikväll då?

Hörs!
Carro


Glamourös Middag!


Dax för The Sims 3

Har smsat lite med Malin nu, och kommigt fram till att vi ska träffas någon mer dag på lovet :) Börjar känna mig ganska tråkig som bara sitter hemma framför The Sims 3 varenda dag.
Men jag tror nog att jag ska starta spelet nu igen! Det är ju ändå inge fint väder, så :)

See U

Carro


Dagens Fråga (The Sims3)

Har du köpt Thesims 3 än? Isåfall vad tycke du om spelet? Hade du kanske för stora förväntningar? Eller vad det precis som i dina drömmar?



Själv så är jag väldigt nöjd med spelet! Jag hade det förhansbokat sedan i Februari vilket visar vilken Simsnörd jag egentligen är`dock så vart jag lite besviken på Grafiken, när jag ändå har ett riktigt bra grafik kort. Men jag hoppas att EA tänker förbättra den i någon av de kommande expansionspaketen!

Carro

Thesims 3 Framsidan


Sådär skulle den ha sett ut. Eller vad säger ni? Är inte den här framsidan snyggare än...

Den här..


Mår illa

Har varit en riktigt skumm dag idag! Den började med att jag satt och spelade Thesims3 i hela 5 timmar! Tills jag sedan la mig framför TV`n och bara låg, tills jag ännu en gång gick upp för att Spela Thesims3!

Nu sitter jag här och mår illa som fan. Håller på göra iordning lite middag till mig och Alex...

carro


Det trodde man verkligen inte...

Någon på inspelningen av den nya Harry Potter-filmen skvallrar om stjärnan Emma Watson! Det sägs att Emmas uppträdande bara blir värre och värre! Tydligen så klagar hon hela tiden, kommer för sent och har upprört många med sin oförskämdhet. Alla har nu börjat tröttna på den unga skådisen. Vi är chockade, hon som verkar vara så en så himla gullig tjej! (Källa:Suntimes)

Emma Watson är en riktig diva!Diva!

Budget eller Lyx?

Gissa vilken av klänningarna som är i Budget och vilken som är i lyx.
En av klänningarna kommer från Oscar De La Renta och ligger på 16 200kr, medan en av dem kommer fårn Oasis för omkring 999kr


TheSims 3 Galning

Har suttigt uppe nu i 5 timmar exakt och spelat Thesims 3 oavbrutet! Börjar känna mig smått beroende, men tro mig, det går över :) Idag är väll en sån där tråkig dag igen, då man bara sitter inne och tråkar.
Inga kompisar har hört av sig än, så jag sitter bara här hemma med morgonrocken och bara tar det lugnt.

Hörs!
Carro


Min Sim börjar bli Poppis!


Bugg?

Dax för Thesims 3

Kom precis hem från mina kusiner, vars en av dem tagit studenten idag. Jag och mamma Stannade där i någon timme, innan vi började gå hemåt (vilket inte är så långt eftersom vi är grannar) Innan dess så sprang jag och mamma till Centrum för att så fort som möjligt hitta en present åt henne. Efter ganska mycket let så vart det en bukett rosor, en vinflaska, ett kort och ett grymt snyggt armband från snö...

Nu tänkte jag strax spela lite Thesims3 (ja jag vet, jag har blivit beroende xD) och efter det ha en mysig fredags kväll med mammsen. Vi köpte hem massor av gott, som tex jordgubbar med vispgrädde och massa massa snax, hoppas nu bara för gudsskull att det kommer någonting bra på TV annars jävlar,,,,xD

Hörs!

Carro



Dagens Outfit


Jeans Leggings - Vila
Rosa randig tröja - GinaTricot
Skor - H&M
Jacka - H&M
Scarf - Lindex

Årets regnigaste dag!

Började verkligen ÖS regna för kanske en halv timme sen. Så där rök vår Gröna Lunds dag! Får väll bli en Film/Thesims 3 dag idag då! Passa på nu innan värmen kommer! Har bara legat framför Tv`n med jordens huvudverk! men tänkte starta Thesims3 nu :)

Hörs!

Carro


Godmorgon

Godmorgon! tänkte precis ställa mig i dushen och göra mig iordning inför Grönan. Vet inte om jag pallar åka idag igen, det får vi se, men Alex och hans kompisar är på mig som fan om att åka, så jag kanske gör det bara för att vara snäll :)
Kan inte riktigt fatta att sommarlovet har börjat nu, det känns verkligen hur konstigt som helst! Men nu gäller det att uttnyttja tiden och göra allt det man annars inte brukar göra.

Btw kolla vad jag hittade mitt på strandvägen igår när jag väntade på Isabell, var bara tvungen att fota det lilla konsverket!



Det var mig ingen liten bild!

Hörs!

Carro

Grönan igen...

Jag och Isabell åkte dit lite tidigare för att utnyttja vårat guldkort lite....Vi kom dit vid 16.00 och började med den vanliga hederliga Jetline!

Vi sprang runt och åkte allt från Katapulten till bläckfisken. Dock så var det ju så jävla lång kö på de flesta attraktionerna så vi tog alltid den med minst kö.
Vid 20,00 tiden kom Sandra och vi ställde oss och kollade på NRJ in the Park, där bla Janet, Flipsyde, Måns och några fler uppträdde....Kan erkänna att man vart rätt trött efter ett tag, och när Flipsyde uppträtt sin sista låt, så sprang vi till Bussen, och började åka hemåt.

I hornstull kom Sotiris och Mamma och hämta upp mig, lämnade mig här hemma och körde iväg hem till Sotiris....

Men nu anropar myskvällen!

Hörs!

Carro



Carrobruden Loves Katapulten ♥




wohooo ut med benen! för extra sug i magen!


Myskväll!

Mamma sover hos Sotiris inatt och Alex är ute och ränner med kompisarna. Själv kom man precis hem från NRJ in the Park på Grönan, som jag var på med Isabell och Sandra.

Har inte ätit något mer än frukost idag, så håller på göra iordning lite middag samt snax till ikväll. Jag och Mimmsen tänkte ha en liten myskväll tillsammans (hoppas det kommer någonting bra på TV)

Carro


Ingen som hört av sig

vart har alla tagit vägen? Tänkte dem komma till Grönan när det stänger eller? Själv sitter man och Chattar med Amina som just kommigt till Sverige. Får se till att börja träffa henne också nu under sommarn, eftersom det inte blev så mycket med det förra året.

Antar att jag får sitta här och fortsätta vänta....

Carro





Lyx VS Budget?



Kan du gissa vilken som är i Lyx eller budget?

Dem flesta som svarade hade faktiskt rätt :) Den vänstra skon är i lyx och den högra då budget, fast även jag tyckte nog att den högra skon var liiite snyggare :)

Tråkar

jahapp då var det sommarlov då :) Sitter här och väntar på att Isabell ska vakna, att Sandra ska svara på mitt medelande och att Alex ska komma hem.
Jag, Alex, Danilo och Isabell drar iväg till Grönan så fort Isabell vaknar. Sandra lär jag träffa där vid 19,00 tiden tror jag...

Så nu sitter jag bara här och tråkar, och spelar thesims3. Vad kan man göra under dessa tråkiga stunder???

Carro


SOMMARLOV!!

Kom precis hem efter den efterlängtade skolavslutningen! En timme tog allt som allt och nu sitter jag här med mina nya betyg i högsta hugg!

Kan erkänna att jag förbättrat mig ganska mycket sen förra terminen, men är också grymt besviken på en del betyg...

Termin HT

Bild-G
Engelska-G
Hem och konsumentkunskap-G
idrott och hälsa- ***
matematik - G
Franska - ***
musik - VG
biologi - G
fysik - G
samhälle - VG
historia - G
slöjd - G
svenska - G

TOTALT - 120 / 320 poäng :(

Termin VT

Bild - MVG
Engelska - ***(grymt besviken)
Hem och konsumentkunskap - VG
Idrott och hälsa - VG
Matematik - VG
Franska - VG
Religion VG
Musik - VG
Biologi - G
fysik - G
kemi - G
geografi - VG
Historia - G
Samhälle - VG
Slöjd - G
Svenska - VG

205 / 320 poäng

Men nu ska jag bara se fram emot en långt och lyckat sommarlov!

ha det bäst
Carro


Uppdaterad 12 juni 2009

Skumm dag!

Kom hem från skolan idag, och mådde skit! Gick och la mig och sov i ungefär 3 timmar, men mådde fortfarande dåligt. Har knappt ätit någonting idag, och försökte få i mig lite middag nyss, men det gick ju allt annat än bra! Känner mig propp mätt och illamående trots att jag inte ätit någonting mer än lite chips i skolan.

Ska lägga mig i ett bad nu och börja fixa mig inför imorgon. Jag och Sandra pratade om att eventuellt åka in till Grönan och kolla på NRJ imorgon kväll, hoppas bara att guldkortet gäller då så att man slipper med inträdet..

Carro


The Sims 3

Tror att jag ska starta Thesims3 en stund. Eller kanske borde jag lägga mig och vila lite? Eller varför inte ta en Ipren? Malin sov över hos mig igår, men gick härifrån strax innan jag kommigt hem! Och tur för henne det! Mig vill man inte umgås med just nu när jag mår såhär!

Måste gå ladda inför morgondagen så att jag inte mår såhär imorgon också. Imorgon kommer ju Amina och hennes familj till sverige igen! Förra sommaren vart ju mer än misslyckad, tror inte att vi umgicks någonting då. Så man får hoppas på en bättre sommar iår!

Kramar
Carro



Drömväskan

Hur många har inte sett folk springa runt med denna skönhet runt armleden nu i sommar?


Tror inte att jag vart inne i stan en enda gång utan att ha sett minst tre med denna Mulberry Bayswater väska!
En stor "Vill ha" dröm för mig eftersom väskan ligger på strax över 7000kr...

Carro

Hem från skolan

Kom precis hem från skolan. Vi satt och kollade på en super jobbig film, från 10.00 till ungefär 13,00 (lunch emellan). Och just nu mår jag inte alls bra! Vet inte vad det beror på, men tror att det är massa småsaker som smälter ihop till en stor sak. Bedövningssprutan som jag fick igår hos tandläkaren känns fortfarande i käken, det ösregnar ute, jag är grymt trött osv...Vet inte vad jag ska ta mig till! Men tror att jag bara ska försöka ta det lugnt idag och ladda inför morgondagen!

Men vart så iriterad idag iskolan när jag fått höra så mycket blandade åsikter om att jag och Malin ska ha likadana avslutningskläder på oss imorgon.
En del tycker det är skit kul att vi kommer se likadana ut, en del tycker vi passar i kläderna och att de är grymt snygga och en del undrar vafan vi tänkte på, när vi kom på att ha likadana avslutningskläder.

Men jag skiter fullständigt i vad alla andra tycker om mina kläder! Så what att vi ska ha likadana avsltningskläder? Bryr man sig så jävla mycket om vad andra har på sig för kläder så har man ju knappast mycket till liv! Jag känner verkligen hur ilskan bubblar i mig just nu! Men jag har en massa andra jävla saker som jag också oroar mig över! Saker som jag väljer att inte ta upp i bloggen!
Orkar inte bry mig om massa andra saker just nu, jag har tilltäckligt med saker!

Ha det bäst!

En grinig Carro



Ångrar lite att jag inte köpte tröjan i svart randig! Känns lite för "girly" med en rosa och vit...Menmen....

Då var det dags för TheSims 3

Nu ska jag och Malin spela Thesims3, finns ju inte direkt någonting annat som JAG kan göra, med den här jävla bedövningen!

Ha det bäst!

Carro


Tandläkaren

Kom precis hem från Tandläkaren. Var och lagade ett hål som jag hade i en av dem tänderna där tandställningen inte sitter i, som tur är!
Vid 10,30 tiden så pratade jag lite med min mentor, och eftersom jag inte hade någonting annat att göra i skolan idag (eftersom jag hade tandläkare sen) Så fick jag välja om jag ville gå hem eller stanna kvar i skolan och äta.

Så jag och Malin gick hem till mig och åt Lunch, var inne lite på datorn och gick sedan ner till tandläkaren!

Carro

Godmorgon

Malin kommer upp hit snart, hon ville ha sällskap till skolan så.
Börjar vid 9,15 idag, och måste sticka iväg vid 11,20 för att hinna till tandläkaren. Så det blir inte någon lång dag idag, som tur är! 

Pratade med min HK lärare Ann igår om mitt betyg i Hemkunskap, och av henne så lät det som att jag har skyhög frånvaro även iår! Jag förstod inte riktigt om hon syftar på förra terminen eller den här :S men det kan ju inte vara den här? ingen annan lärare har ju klagat på min frånvaro, eftersom jag knappt har nån!

Jag har inte skolkat en ända dag den här terminen, utan dem gånger jag har varit hemma så har det varit för att jag varit sjuk och inget annat! Jag har höjt mig i ALLA ämnen, och det går bra för mig nu gemfört med förra terminen.




Godnatt!

Känner mig så jävla arg och förbannad på en del människor just nu! Har hänt ganska mycket iriterande saker på senaste tiden....
Har bara lust att lägga mig ner och skita i allt....men som tur är så är det skolavslutning på Torsdag, är jätte skoltrött just nu, mår bara illa när jag tänker på skolan..
Men tur att man har ett två och ett halvt månads långt sommarlov sen då :) Och på Torsdag kommer Amina och hennes familj till sverige för iår. Och jag hoppas verklien att denna sommar blir mer lyckad än den förra...

Men nu ska jag iallafall försöka gå lägga mig även fast jag vet att jag inte kommer kunna sova. Har en trååkig skoldag att se fram emot och ett tandläkar besök vid 12,45 (ska laga ett hål). Fruktar verkligen tandläkaren, finns det något värre än att laga hål? Som tur är så har jag bara ett enda, så det är nog inte så farligt...

Godnatt!

Carro



(sorry Malin för att jag snodde din bild, men jag medverkar faktiskt i den haha :))

Kväll med Malin



Satt och spelade Thesims3 för fullt, när jag fick ett sms från Malin. Vi träffades sedan vid T-banan och åkte iväg till SKHLM för en glass..
Efter vår glass fika så började vi gå hemåt, och sitter nu och tråkar framför datorn. Fruktar som fan för den kommande skoldagen imorgon. Känns så skumt att gå till skolan när nästan alla skolor har skolavslutning imorgon, och att vi måste gå ända till Torsdag...Känns så jävla onödigt och jobbigt!

Nä nu vill vi ha sommarlov!

Kramar
Carro


Dagens Outfit



Leggings - GinaTricot
Tunika - GinaTricot
Skor - Rizzo
Jacka - H&M
Scarf - Lindex
Väska - Bianco

Shopping med Malin

Igår var jag och Malin ute och shppade avslutningskläder. Vart inte dem som jag planerat eftersom pennkjolen jag ville ha från TopShop var slut. Men tillslut så hittade vi våra kläder och konstigt nog så kommer vi se exakt likadana ut! Det var inte enns någonting som vi planerat, det bara råkade bli så...


Godmorgon!

Har haft så jävla dålig uppdatering nu dem senaste dagarna. Har mest suttigt hemma och spelat Thesims 3 hela dagen.På Torsdagen sprang jag och Alex ner till Eb Games och köpte The sims3, jag mötte upp Malin och hennes kusin på Bianco, och sen var det bara hem och spela!

Men kan säga att jag är så grymt besviken på grafiken! trodde den skulle vara bättre än tvåan, men den är ju precis likadan om inte ännu sämre! Men bortsett från det så är jag mer än nöjg, även fast jag kanske hade liite för höga förväntningar!

Men hursomhelst så började jag 9,15 idag och tänkte börja gå hemifrån om ungefär 20 minuter....

Ha det bäst!

Carro


Dagens outfit



Leggings - Gina Tricot
Svart linne - GinaTricot
Lila tröja - MQ
Rosa kofta - Fått av pappa
Halsband - Glitter

Är jag lik Jessica Alba?

Tror jag har hört det från 5 olika personer nu. Men vet inte om jag kan hålla med riktigt....

Vad tycker ni? är jag verkligen lik Jessica Alba?



Träffa Alex och Malin

Så nu ska jag strax iväg ner till skolan igen och möta upp Alex och Malin. Jag och Malin ska följa med Alex till Eb Games, och sen ska jag på jackt efter min svarta midjekjol.

Efter det så är det väll bara hem och plugga sen, engelska prov imorgon!

Ha det bäst
Carro


Juni Shopping!

På söndag tänkte jag och Malin dra iväg och shoppa lite. Måste ju köpa hårförlängning, skolavslutningskläder samt pierca en madonna piercing, känner mig grymt nervös inför den där Madonna grejen....men ska gå köpa emla plåster på apoteket innan, så attdet är bedövat.

har inte funderat ut vad jag vill ha på mig på skolavslutningen än, men tror att jag vill ha någon snygg Top. tillsammans med en svart midjekjol, ett långt halsband, samt ett par höga pumps.
Men då gäller det ju att hitta den kjolen som jag letar efter. Har sett många gå runt med den på stan, men kan verkligen inte hitta den! gud va störd jag blir!

Men på Söndag har vi ju hela dagen på oss!

Ha det bäst!

Carro

 Kan man hitta en liknande sån här kjol någonstans? fast utan vita knappar?

Britney Spears 14 Juli

Ringde upp min bonus syrra igår kväll för att prata med henne om en speciell grej. Då när vi pratat klart så frågade hon mig om jag ville gå på Britney Spears med henne den 14 juli.

Och självklart ville jag det..Så det blir Britney Spears  i juli då!

Carro


Sovmorgon!

Börjar inte förens 10,30 idag...men vaknade av att jag hade 13 missade samtal på mobil (?). Så då var det bara att pallra sig upp då. Har fysik prov idag och knappt pluggat någonting! men får väll se hur det går..

Ha det bäst!

Carro


Snart smäller det..

Inte lång tid kvar nu....På torsdag släpps äntligen TheSims3, och gissa om jag kommer vara hemma och spela? Har väntat på spelet nu sedan 19mars 2008 när de första bilderna släpptes, och hann med att förhandsboka det i Februari. Men sen kom det ju en massa förkeningar in i bilden också!

Nä fy fan nu vill jag ha Thesims3

Carro


Full Pott!

Fick tillbaka mitt andra franska prov för iår. Fick inget betyg i franska förra terminen och har du just därför tagit mig i kragen. FIck ju MVG- på det förra provet som vi hade i Februari någon gång, och fick tillbaka mitt andra prov idag. Och gissa vad?
Jo det vart full pott! dvs MVG++ stod det på provet!!



En osminkad, trött, slutkörd och ful men GLAD carro! Nä fy fan Piano ikväll måste hem och fräsha till mig innan dess!

Ha det bäst!

Hemma hos Malin



Sitter och Surfar på Malins Badgolv just nu. Malin ligger i Solariet och jag sitter och bloggar. Känner inte för att sola idag, Allderles strax så drar vi iväg till SKHLM för att kolla in någon snygg midjekjol samt ett par snyga pumps på Bianco.

Efter det vill jag bara hem! Känner mig helt slut idag igen....

kramisar
carro

Dagens Outfit



Leggings - GinaTricot
Tunika - Ginatricot
Adidas jacka- Footlocker

Gårdagens Gröna Lund

Jag och Alex mötte upp Isabell vid Strandvägen som vanligt och tog närmasta båt till Gröna lund. Skönt att åka dit en Måndag tänkte vi, kommer säkert inte alls att vara mycket folk. Och det var det inte heller, även fast det var mycket mer än vad vi trott att det skulle vara.

Vart inte en så rolig gång på grönan då jag fått stå i kö till katapulten TRE gånger med Isabell som hoppade av alla tre gånger. Men när jag äntligen fått upp både ISabell och Alex så fick vi inte platser bredvid varandra och det slutade med att Vi gick ställa oss sist i kön igen (vilket vi verkligen inte gjorde) är det meningen att vi ska behöva stå om i kön flera timmar för att få åka tillsammans eller? En sak dem borde tänka lite mer på på grönan tycker jag. Kan man inte låta två stycken gå före eller något? måste man verkligen ställa sig sist i kön? Vilken jävla skit regel!

Och inte nog med det så tappade Isabell sin väska under Popexpressen som innehöll, allt från pengar, mobil, SL kort och Guldkort. Men som tur var så hade någon snäll människa lämnat in den på servicen indränkt i någon okänd människas spya. Fräsht va?

Nä ingen höjdar dag på grönan inte...

'


Virus

Pappa är påväg hem till oss för att lämna den efterlängtade Windows Skivan. Har råkat ut för något virus på datorn som gjort att jag inte kommer in på datorn utan att den fastnar rätt regält och måste startas om. Men som tur är så ringde jag upp pappa på en gång och nu är han på väg med skivan.

Lite jobbigt bara att man måste instalera om exakt ALLA program igen efter rensningen.

Men vad gör man inte för en Snabb och ren dator?

Kramar
Carro


RSS 2.0