This is me Today

Dagens låt: Beyonce- Halo
Dagens humör: Trött och irriterat!
Dagens mående: Trött?
Dagens frisyr: Snelugg, plattat!
Dagens smink: Foundation, rouge och maskara
Dagens klädsel: Jeans, linne, halsband, adidas kofta
Dagens planer: sova zzzz
Dagens vill ha:  Min nya mobil :)
Dagens saknad: Min gamla mobil!!
Dagens beroende: ??
Dagens måste: Pianolektion (orkar verkligen inte idag!)
Dagens mat: Skollunch för en gångsskull, INGET ANNAT!
Dagens dusch: morgon?
Dagens händelse: Fick hem min nya mobil :)
Dagens drog: ??
Dagens tråkigaste: .Skolllaaaa!! Pallar verkligen inte just nu!
Dagens finaste: Min mamma <3<3
Dagens dricka: Cola light
Dagens köp: inget
Dagens sjuka: mår illa som fan!
Dagens kärlek: DDDDD


Tripp till Kungenskurva

Igår vid 18.00 tiden ville Alex att jag skulle följa med honom till kungenskurva och hämta ut hans nya mobil. Men trött som jag här höll jag på somna framför gamla avsnitt av TopModel då han väckte mig och tvingade mig att följa med. Jag följer med honom hela vägen till Elgiganten, och när vi kommer fram, då måste man vara 16år för att få hämta ut en mobiljävel! Jag är ju 15 för helvete! Och eftersom jag var så trött så vart min humör bara ännu sämre och vi bestämde oss för att gå äta middag på IKEA och sedan gå hem!


Dagens Outfit



Jeans - Cubus
Linne - Ginatricot
Adidas kofta - Stadium (tror jag)

Mia törnblom

ö

För några veckor sen så var min mamma på en av Mia Törnbloms föreläsningar som höll på i över tre timmar! Men enligt mamma så var det en grymt bra föreläsning som i längden vart som en riktig show och inte alls som en tråkig vanlig föreläsning man har på universitetet! Mia tog upp mycket om Självkänsla och sånt och då da mamma  själv att hon satt och tänkte på mig under nästan hela föreläsningen! Och hon tror att det skulle vara sjukt bra om jag också gick på hennes föreläsning någon gång.
På öppethus i lördags (som jag valde att inte skriva om i bloggen) så passade mamma på att prata med min gympalärare Linda (Mias Syrra) Om att hon tyckte att föreläsningen var så himla bra osv....Då sa Linda att hon hon jätte gärna ger mig och mamma fribiljetter till ännu en föreläsning om jag skulle vilja det! (eftersom att det skulle vara bra för mig personligen)
och det skulle jag absolut vilja göra vare sig hon ger oss fribiljetter eller inte! Är det någon som vart på någon av hennes föreläsningar? vad tyckte ni isåfall? var hon så bra som min mamma tyckte?

Carro

Carrobrudens Shoppingtips!


1.Jeans Gina tricot 400kr
2. Kofta Forever21 200kr
3.Pärlhalsband TopShop 124kr
4. Väska DonDonna 499kr
5. Skor Christian Louboutin 6250kr

En shoppaholics bekännelser!


På Fredag så ska eventuellt jag och Irena gå på filmen "En shoppaholics bekännelser"! Ska bli grymt kul att se den filmen eftersom jag läst alla böcker om Rebecka "Becky" Blomwood!
Är det någon som sett den? Vad tycke du isåfall om den? var den värd att se?

Carro

Persikorosa


Är det någon mer en jag som älskar persikorosa nu till våren?

Shopping med Irena


Svar på Ginas kommentar om varför min bror ska till BUP! Jo för att han behöver någon att prata med, han måste börja gå i skolan igen och sluta skolka och sitta hemma och spela XBOX live hela dagen! Det funkar lixom inte i längden!

Men hursomhelst så kom jag precis hem efter att ha vart på möte hos Gloria. Jag träffade Irena vid 11,00 tiden och vi gick direkt ner till centrum för att shoppa lite! Vi gick runt en lång stund och letade efter ett par skor till mig och en vår jacka till henne!
Men det vart tillslut att jag köpte en vårjacka från H&M, en sjal från Lindex och en tröja från New yorker. Vart riktigt nöjd med mina köp eftersom jag för en gångskull bara köpt saker jag behöver. En vårjacka kan man lixom inte vara utan! Irena däremot köpte en hel del klädes plagg medan vi gick runt och pratade och pratade i nästan tre timmar! Men det var grymt kul att äntligen träffas igen efter så mycket problem och shit som vi båda vart med om!
Men sedan så avslutade vi shoppingen vid 14,00 tiden eftersom jag var tvungen att gå iväg på möte hos Gloria!




Ha det bra!
Carro


Godmorgon!


Sitter här och har precis ätit frukost! Skulle egentligen ha grymt brottom nu, men Alex valde att avboka BUP Så han går dit någon annan dag!
Vid 11,00 tiden tänkte jag att jag ringer Irena och kollar när vi ska träffas och har förhoppningsvis fått min nya mobil då...
Vaknade vid 8,00 tiden idag av att en byggarbetare plingade som en galning på dörren medan mamma ringde hem till oss non stop. Han skulle tydligen byta ut vår ytterdörr, så nu står han här i hallen efter tre timmar och är inte klar än. Hade inte en aning om att det skulle ta så jävla lång tid att byta ut en dörr...

Nu har jag nog inte så mycket att göra, utan jag ska nog ta fram papper och penna och skriva upp oliva personer vars nummer jag måste lägga in på mobilen! Det kommer bli ett jäkla jobb att få in alla nummer igen eftersom jag inte har nått kvar!

Carro

Aldrig varit så här arg!

Jag kan lova er att jag aldrig varit så här arg förut! Både jag och mamma sitter här och KOKAR av ilska! Mamma ska upp vid 6,00 imorgon men ligger och grubblar och är iriterad i sängen. Inte konsigt att hon inte kan sova! och jag sitter här och har nästan gråtit av ilska!

Som sagt vid 22,00 hände en grej som fick mig, Alex och Mamma på ett jäkla humör! Jag vill inte och tänker inte ta upp det i bloggen men jag, pappa och ev Vagelis kommer att åka till Hässelby antingen imorgon eller på Måndag för att ordna upp en sak. Mamma har kollat med dem så att dem kan åka istället för henne ifall något skulle hända någpt! Dem är ju två "stora män" Så vist klarar dem av sånt, och jag är helt enkelt så jävla arg att jag bara vill slå ner den här personen!  Det är inte vad han har gjorts om är det viktigaste utan det är hans atityd och personlighet! En sån jäkla äcklig människa utan någon som helst medkänsla! han är inte värd att leva efter den personen han är idag, och jag kan lova er att han ska FÅ den jäveln!

Mamma har hittils bara pratat med pappa men det vore nog bäst om lite fler personer också kunde följa med för att vara på den säkra sidan. Så imorgon ska jag prata med Sotiris och Vagelis också. Sotiris tror jag inte vill följa med men någonting kanske han kan göra! För sånt här accepterar vi INTE här ska ni veta! Då får ni FAN med mig att göra!! Så jag tycker så jäkla synd om dig som sitter där i din äckliga lägenhet i Hässelby och beter dig som om du vore ett barn! Du kommer att ångra dig fattar du!


Söndag kväll!


Sitter här nu klockan 23,35 och kommer absolut inte kunna sova! Men som tur är så har vi inte skola imorgon eftersom vi var i skolan i lördags. Och det hände en ganska stor grej här vid 22,00 tiden som jag inte har någon lust att ta upp i bloggen men som bara har förvärrat allting för mig just nu!

Vaknade vid 11,00 tiden imorse dvs 12,00 med den nya tiden vilket betyder att jag bara varit vaken i 12 timmar! Men imorgon tänkte jag fälja med Alex och Pappa till Bup vid 10,30 tiden eftersom Alex har sitt första möte där imorgon, och han ville att jag skulle följa med! Efter det vid 11,30 ska jag möta Irena i SKHLM och så ska vi gå runt lite i Centrum och jag ska ev köpa en ny vårjacka!
Och vid 14,00 har jag möte hos Gloria!
Så ser början av min dag ut, sen så får vi helt enkelt se vad som händer!

Kram
Carro

Kvällens middag!



Kvällens middag vart Kycklig gryta med ris som Sotiris Lagat!

This is Me Today!


Ställa om klockan!

Ni har väll inte glömt bort att ställa om klockan idag!


Sweet 15 hos Pappa

Födelsedagen vart inte så speciell där, pappa och Lina bråkade, mina kusiner var där, min faster, Valeria och hennes mamma. Min farbror dykte aldrig upp...
Vi kollade lite på TV, chillade, åt mat osv...Inget spec egentligen men det var kul att träffa Alexia!





Fick Adidas Jackan av Isabell och Lina <3<3<3<3
Smycken från Isabell och mina kusiner!
Samt lite pengar av min Faster :D

Carro

Mobilen snodd av en kompis!

Efter att alla mina kompisar vart hemma hos mig i fredags kväll så upptäckte jag sedan på Lördagen att nån av dem snott min mobil! Jag hade den i fickan när vi kommigt hem och den var fulladdad! Jag, mamma och Zeineb vände upp och ner hela huset och letade efter den! Men den är avstängd och ingen stans!
Hur i helvete kan man gå sno en kompis mobil! Jag vet inte vem det är som gjort det men någon av dem är det iallafall!
Så igår var det bara att beställa en ny mobil, som i nufallet vart en Sony Ericsson W302!


My Sweet 15

var i skolan till 14,00 i fredags tills jag sedan gick hem och städade ( kul att göra det när man fyller år) Sen så hoppade jag i badet, och gjorde mig iordning inför kvällen!.
Efter bara någon timme hemma så blev det jordens snöstorm så jag och mamma tog T-banan till Skärholmen, där vi mötte alla!
Vi tog då bussen till Heron City och började med att äta! Efter att alla sjungit för mig och vi ätit upp vår mat och glass, så började vi gå mot Mediamarkt för att köpa en ny kamera till mig. Och jag hittade den perfekta ljusrosa kameran från Casio, men så självklart var den slut! Och fanns bara i silver, så jag bestämde mig för att vänta tills den rosa kommer in.

Efter mediamarkt vid 20,00 var det dags för Discobowling, men först gick tjejerna och jag på Toa i spelhallen, där vi mötte på två Fulla ungdomar!
Men efter att vi vart på dem alkohol stinkade toaletter så gick vi trots allt iväg till bowlingen tillslut! . Trots dem tråkiga 80-tals vs Lugna favoriter låtarna som kom, så tycker jag att vi hade rätt kul på bowlingen, även fast det ibland blev ganska långtråkigt med dem mobbade låtarna!

Efter bowlingen så var vi tvugna att vänta på bussen nästan en timme och där vi då mötte på ett gäng killar som höll på med Navida hela resan och som sen också skulle följa efter oss till T-banan! patetiska jävlar xD
Men jag, olivia, Steffie, Zeineb och Navida kom hem tillslut! Och när vi äntligen kommigt fram så började vi med lite chill i mitt rum, där vi plattade håret, hade tjejsnack och målade naglarna! Riktigt kul faktiskt, och jag öppnade mina presenter och endast bestod av grymt snygga smycken och en parfym!
Och inte föräns vid 1,00 tiden gick alla! Medan Zeineb sov över!

Det vart en riktigt lyckad födelsedag trots den jäkla insidenten som hände dagen därpå! Men det skriver jag om i ett annat inlägg!

Kram
Carro







Första Presenten

Fick jag av min kompis Irena som ett brev från posten! Och gissa om jag blev glad? trodde helt klart att hon hade glömt bort min födelsedag! Men det hade hon inte <3


Hon skickade ett JÄTTE fint Happy Birthday kort med två armband som hon gjort <3

FiskbensFläta!



Vad tycker ni om min firskbensfläta som Danni gjorde till mig på franskan? Tycker själv att den blev grymt snygg! Känns lite tråkigt att ta bort den nu när jag ska bada :(

Ha det bäst

Carro

Idag är det MIN dag!

Idag fyller jag 15 år!!!
Och ska precis hoppa in ibadet och fixa mig till 17.00. Sen kommer Navida till mig och så möter vi alla andra vid T-banan. När vi träffat dem så drar vi till Heron City, och jag ska först till Mediamarkt för att välja ut en födelsedags present från min mamma, och efter det så går vi och käkar middag !.
Vid 19,00 så har mamma bokat disco bowling åt oss, och sen så är det bara PARTY som gäller!!!!



PS: lovar att jag tar många bilder :D:D

Acne is the grej!

Finns det nått fräshare än ett par krit vita jeans nu till våren? Just dem här Jeansen kommer från Acne och kostar 995kr..


Bergdorf Goodman

Bergdorf Goodman är ett stort exklusivt varuhus i New york, där dem riktiga Gossip Girl människorna shoppar som bara den!

Här ett exempel på vad du kan hitta på Bergdorf Goodman!




Valentino Bag
Marc Jacobs bag
Väska från Jimmy Choo
Rosa Pumps från Christian Louboutin
Pumps från Christian Louboutin 
Röda Hottisar! från Fendi

Så vad säger ni, dreglar man inte bara man ser bilderna!!

Ha det bra
Carro

Parfymer



Här är mina två absoluta favorit parfymer och som jag bär dagligen. Jag tänker dock inte sitta här och försöka beskriva hur dem luktar eftersom det lär bli allderles för kompliserat hehe...
Men dem har någonting gemensamt dem här två parfymerna och det är att båda luktar rätt mildt  plus att det bara krävs en liten droppe för att man ska lukta gott hela dagen!

Men jag gillar verkligen milda parfymer, som gör att man luktar mildt men gott hela dagen och man slipper gå runt och lukta stark apa!

Världens nyttigaste middag!

Jag var tvungen att gå ner till Centrum vid 17.00 tiden lite tidigare idag! men ville verkligen inte gå själv så Alex var snäll och följde med!
Det första vi gjorde när vi kom till SKHLM var att gå och låsa upp min mobil, som jag velat göra nu i två jäkla år! Så nu slipper jag använda 3 och kan istället använda tele2 Comviq som alla andra!
Efter att det var klart, så var det bara att börja smsa hela sin kontakt lista och skicka ut sitt nya nummer till alla! Tills vi sen gick iväg för att äta middag på Donken!

Efter det så gick vi bara snabbt och handlade lite på ICa och gick hem! Nu sitter jag här och kollar på Efterlyst samtidigt som jag bloggar och väntar på att mamma ska göra varm Oboy med vispgrädde!
Imorgon är det en kort dag som gäller, börjar 8,45 med NO, där vi just nu håller på med droger! efter det ska vi börja med vår HM och Idrotts uppsats i datasalen, vilket betyder att vi slipper gympa imårrn! Och vid 12,00 så har jag musik i två timmar tills jag sedan slutar!

Ingen vanligt Torsdag till 16.00 blir det imårrn!

Ha det bra
Carro


Dagens Outfit



Leggings - Gina Tricot
Linne - Gina tricot
Tröja - MQ
Cashmere Halsduk - ??
Armband - Glitter!

Shopping inköp!


Leggings från Gina tricot 149kr


Vårens Snyggaste skor!



Balmainskor 19 500kr

Lila Converse 599kr

Färgglada Sneackers 1 099kr

High heels Top Shop 1000kr

Godmorgon!

Nu sitter jag här, en Onsdags morgon med Gustaf i mitt knä. Börjar inte föräns 10,20 idag, så egentligen skulle jag kunna ligga och sova nu! Men nej då, jag var tvungen att gå upp 7,00 för att väcka Alex!

Så nu har jag precis ätit lite frukost framför The Voice på kanal5 som vanligt och tänkte gå vila lite nu till 9,00 ungefär...

Ha en bra dag!

Carro


Nu närmar det sig....

MADDE- säger:

ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år , javisst ska hon leva ja visst ska hon leva javisst ska hon leva uit hundrade år , ett STORT grattis för caroline paraskevas , hon leva HUUUURRRAA HUUURRRAAA HUUURRRRA HURRRRAAAA , BARABAMPBAMPBAAA! GRATTIS I FÖRSKOTT STORASYSTER ! ÄLSKAR DEJ

PÅ FREDAG ÄR DU KNULLMYNDIG !!


Carro - Fyller 15 på fredag!! ! säger:

hahahahaha naaaaaw<3<3<3 men TACKAR <3<3<3 hahahah

hahaha ja men precis hahaha


MADDE - säger:

hihihiii , 
 

Elise BWO säger:

ja grattis i förskott gumman


Carro - Fyller 15 på fredag!! ! säger:

naaw taack


navida. säger:

grattis i förskott !!

Carro - Fyller 15 på fredag!! ! säger:

Taack ja juste skulle smsa dig, jo asså mamma har redan sagt till mig XD haha hon fick dåligt samvete xD




I Love Cerise



Lyx! Väska från Miu Miu/Net-a-porter.com 10 274kr

Drömlyx! Klänning från Lanvin/Mytheresa.com Ca: 19 000kr

Örhängen från H&M. 29,50kr

Pumps från Alexander McQueen/Net-a-porter.com.  2971kr


Härliga vårköp enligt VeckoRevyn!

Vilken är din favorit?


Veckans plugg!

Har en hel del skolarbeten att ta igen nu tack vare det missade skolåret, plus att jag har en hel del åtgärdsprogram att fixa!
Så veckans plugg är helt enkelt

SO-pappret, dvs kunna alla länder i europa, landskap, städer you name it!

Kemi - Kunna alla 30ord samt kolla med Michelle när jag kan göra provet!

Engelska - Lära mig mer verb och tempus samt göra engelska häftet och skriva om uppsatsen på 4 sidor!

MÅSTE börja med HK och GYMPA uppsaten (är en väldigt stor uppsats)

Det är allt plugg jag måste hinna med! och helvete jag blir stressad bara jag ser sakerna men jag orkar verkligen inte börja plugga nu!

Carro

My Diary

Jag vaknade som vanligt vid 6,55 imorse och hade som vanligt svårt att somna igår natt! har ingen aning om när jag somnade, men det lär väll ha varit någonstans vid 1,00.
Men jag klarade av skoldagen iallafall och den gick väldigt fort idag, av någon anledning.
Efter skolan vid 14.50 så gick jag och Olivia hem till mig, och vi mötte på några as jobbiga fjortiskillar påvägen hem...
Men när vi väl kommigt hem till mig så kollade vi lite greklandsresor på internet (eftersom Olivia ska på semster) , spelade Piano och bara chillade. men jag var tvungen att stänga in katterna i vardagsrummet medan Olivia var här eftersom hon verkligen är livrädd för katter!

Men hursomhelst så gick vi tillbaka till skolan igen vid 15,30 tiden eftersom hon skulle hämta sina lillebröder och jag begav bara hemåt.
Har en del saker att prata med mamma om idag och jag känner mig så jäkla förbannad att jag bara vill gråta, så jag måste verkligen prata av mig med någon! Synd att jag inte hade tid hos Gloria idag! Sen så har jag ju Piano idag också, så jag har ju en del andra saker att tänka på också :P

Carro




My Birthday

Nu har jag fått ihop allihopa som ska hänga med på fredag och det blir...

Navida
Zeineb
Steffie
Olivia
Nilifer

Nu gäller det bara att boka bana för discobowlingen, det är ju som sagt bara 3 dagar kvar!


Falska vänner!

Jag är så jäkla trött på allt nu! Det är fan inte konstigt att jag drar mig undan från allt och alla hela tiden, att jag inte vågar ha några nära kompis relationer längre, när alla bara sviker mig!
Jag har nästan blivit "rädd" för kompis relationer och vågar inte bli allt för bra kompis med nån!

Jag är rädd att bli sviken, eftersom jag ALLTID blir det! Folk man tror är enns bästa kompis, snackar skit bakom ryggen på en, dem ignorer en och hånar en totalt tillslut! Jag är så jäkla trött på dessa osäkra människor som inte kan göra annat än att förstöra livet för än! Men det jag stör mig mest på, är att jag tar åt mig! Att jag bryr mig om vad dem säger och tar till mig all skit istället för bara skita i dem och stå på sig!
Jag har haft fel! Jag har trott att det är jag som gjort allting svårare för mig själv men det är det inte! Det är alla falska jävlar därute som mosar ner mig psykiskt varenda jävla dag! och jag tillåter det!

Jag måste fan börja skita i dessa personer nu och stå på mig! Men är skadan skedd så är skadan skedd, alla dessa situationer har gjort mig så mycket osäkrare på mig själv och om jag duger som jag är eller inte..det är alla dessa situationer jag varit med om med två av mina FD kompisar som är anledningen till att jag hamnat i deppresioner och fått dålig självkänsla!  Dem har försvårat livet för mig som fan och dem fortsätter med det också!
Jag längtar till gymnasiet som fan så att jag slipper se dem där personerna i ögonen mer och att dem bara kan ruttna bort i mina minnen!
Jag har aldrig haft en riktig kompis en sån man kan prata om allt med och som aldrig är falsk eller går bakom ryggen på än, men jag har TROTT att jag har haft det. hur fan ska jag kunna lita på någon igen!

Nu är det bara tiden som kan läka min sår!


Födelsedag


På Fredag fyller jag äntligen 15år!!
Och jag och mamma har kommigt överäns om att jag ska få ta med mig några kompisar max 5, till Heron City för att äta middag där, och sedan gå iväg och bowla (måste boka bana).

Men det kommer inte bara bli jag och mina kompisar på Heron City, utan både mamma, Alex och kanske min farbror vagelis kommer följa med för att äta middag  Heron City eftersom jag ska få gå till Media Markt och välja ut en födelsedags present vilken jag tror blir en digitalkamera!

Efter att vi allihopa ätit middag och på Heron City så sticker jag och mina kompisar iväg och kör Discobowling!!

Här har ni min önskelista special gjord för PAPPA, så pappa om du läser det här, så vet du vad jag önskar mig xD







Darin på Let`s Dance!


My Diary

Måndag morgon vart det ju igen då!
Alltid lika jobbigt att gå upp klockan 7,00 på morgonen. Men imorse var det faktiskt extra jobbigt eftersom jag somnat vid ungefär 1,00 tiden inatt!

Skoldagen började 8,00 och började med Demokrati där vi idag tvättade rent våra allderles nerklottrade bänkar. Efter det fortsatte det med NO, engelska och So.
Vi slutar ju 13,20 varje måndag och eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal vid 13,45 så var det bara att stå och vänta på pappa i en kvart. Men utvecklingssamtalet gick bra och jag känner att det faktiskt börjar gå lite bättre för mig nu!

Nu har jag också haft oturen att råka ha sönder min kamera :S eller den har helt enkelt sluta fungera, det funkar att ta kort och så men på den på digitala skärmen så är det helt svart! Har pratat med mamma om det och hon har lovat mig en ny kamera när jag fyller år på fredag! Eftersom den här kameran ändå är några år nu!

Hursomhelst så var jag helt slut när jag kom hem från skolan och la mig ner framför tv n det första jag gjorde och kollade in gamla avsnitt av Top model. Jag somnade och vaknade inte föräns efter 1,5 timme!
Så nu sitter jag här och bloggar och väntar på att mamma ska komma hem! Börjar få sjukt ont i huvudet nu eftersom jag inte har druckigt nått idag!

Men såfort mamma kommer hem så ska jag ta och dricka nått med en alvedon.
Sitter spänt och väntar på det nya programet som kommer på SV1 ikväll klockan 21,30 vid namn TONÅRSLIV! Det är en dokumentär om tre normala tonåringar vars en av dem har ätstörningar och en av dem är mamma. Man kommer få följa dem i åtta delar och idag är det då premiären!

Carro


Joanna (längst ut till höger) har under flera år tampats med sitt förhållande till mat och sin kroppsuppfattning. Nu kämpar hon för att bli frisk från sina ätstörningar. Hon går sista året i gymnasiet och bor tillsammans med sin mamma och tvillingsyster.

Monica blev gravid när hon var 16 år. Hon är en stolt tonårsmamma som snart ska tillbaka till skolan efter sin mammaledighet. Monica säger själv att Felice blev vändpunkten för henne. Innan Felice föddes levde hon ett destruktivt liv men när hon blev mamma förändrades hennes tillvaro totalt.

Cecilia tycker att skolarbetet är tungt men hon kämpar för att få godkända betyg till studenten. Hon bor tillsammans med sin mamma och hennes kille och hon tränar cheerleading fyra gånger i veckan.


Fashion Style






1. Glamour pumps från bianko 700kr

2. Pumps Bianko 400kr
3. Sweater Top shop 250kr
4. Tunika Top Shop 250kr
5. Nessesär Bianko 320kr
6. Väska Friis & CO 399kr
7. Pumps Friis & Co 899kr
8. Jacka Top Shop 550kr
9. Jeans Top Shop 400kr



Dagens Outfit


Jeans - Cheap Monday
Linne - H&M
Kofta - Stadium

My Diary

Jag började inte föräns 8,45 idag men var ändå tvungen att gå upp vid 7,15, för att väcka Alex. Mamma åkte till jobbet/skolan som vanligt vid 6,50 och väckte mig innan hon gick.

I skolan började det men att vi hade NO, och vi avslutade sexualkunskapen och påbörjade kursen om droger och nikotin. Efter det så hade vi gympa, geografi, Engelska, Matte och tillslut kör! Och jag kan säga på en gång att denna dagen inte var någon höjdare precis. Den här Torsdagen var en riktig skit dag helt enkelt!
Men det är så det kan va ibland, ibland är det bättre dagar eller som idag, en sämre.

Efter skolan gick jag raka vägen hem och pluggade lite Kemi och bloggade. Och nu sitter jag här och fruktar inför morgondagen! Kan säga på en gång att det också kommer att bli en riktig skit dag!
Jag börjar  vid 8.00, och då ska vi iväg till ungdomsmottagningen och prata om sex och sånt...vilket betyder att vi missar 3 lektioner (det ända positiva) och när vi kommer tillbaka så har jag NO, franska och gympa! Efter skolan går jag ner till T-banan och åker raka vägen till Bergshamra för att möta upp mamma.

Vi går då och äter middag någonstans och vid 18,00ska vi var på högstadiets disco i Bergshamra skolan, Någar elever ville att mamma skulle komma dit privat så då frågade hon mig om jag ville följa med!
Men vi kommer väll hem vid 22,00tiden kanske, det är ju bara ett simpelt skoldisco så det blir absolut inte sent! Men tillräkligt sent för att jag ska missa Darin på Lets Dance!
men det är ju bara att se repisen. Men när jag sedan kommer hem så måste jag kasta mig på datorn och skriva klart min uppsats till Tomas som ska vara inne imorgon innan 23,59!

Så jag har en hel del att se fram emot (eller inte)

ha en trevlig kväll allihopa!

Carro


videoinlägg


Darin i Let`s Dance

http://www.tv4.se/

Darin gästar Lets dance

Dansanta och singelaktuella Darin bjuder på en specialkomponerad show i Let´s dance på fredag.


På fredag när Morgan Alling, Laila Bagge och Magnus Samuelsson möts i säsongens semifinal får de får sällskap av ingen mindre än Darin. Han tävlar visserligen inte om en finalplats, men han utlovar en hel del dansmoves.
- Jag kommer att blanda ganska mycket gammalt med nytt. Och det kommer såklart att innehålla dans.


Hur har du lärt dig dansa?

- Jag lärde mig dansa hemma, framför tv:n och spegeln. Jag stod ofta framför MTV och härmade det jag såg.

Vad skulle du säga om du blev erbjuden att vara med som deltagare i Let´s dance?


- Man ska aldrig säga aldrig...




Komentar: Synd att jag är på fest imorgon när Let`s dance är på TV. Men jag har bokat in i almenackan nu att jag Absolut INTE får glömma bort att kolla på reprisen på Söndag klockan 12,50...


Dagens "Vill ha"



Skor från Friis & Company 899kr

Vårens Måsten!



High heels
Lace Zipper Dress
Midje kjol!

Dagens outfit!



Jeans - Cubus
Linne - Gina tricot
Svart/vitt Linne - H&M
"lila tröjsak" MQ

Min Historia mars-Dec 2008


Mars - Den här månaden startade jag bloggen som sagt!. Jag hade ingen aning om HUR man bloggade och skrev väldigt opersonligt och la sällan in bilder på mig själv. Jag la oftast upp tråkiga bilder från gogle som nästan ingen ville se.
Jag gick i Sjunde klass i engelbrekt skolan och vantrivdes som fan! Varje dag var ett helvete! Och inte nog med det så var det den här månaden som mina ätstörningar/anorexi tog fart på alvar. Jag var väldigt väldigt ensam den här perioden, och även fast jag hade kompisar att umgås med så har jag aldrig kännt mig ensamare!. Min Anorexi tog fart på alvar och just den här månaden låg mitt BMI på ungefär 15.4. Jag fattade att jag behövde hjälp men sket fullständigt i vad dem på öppenvården sa (mobila). Allt jag ville var att gå ner till 40 kg och sen skulle jag ju vara världens lyckligaste människa! Jag var så fruktansvärt ledsen den här perioden, tror faktiskt inte att jag mått sämre! Jag var aldrig i skolan, fick ångest över det, betygsvarningarna dempade ner i brevlådan, och det ända jag gjorde på dagarna var att sitta hemma och kolla på Nyhetsmorgon! På Nätterna Grät jag mig till söms över allt skit jag ätit, och åt desto mindre nästa dag. Jag motionerade som FAN och åt knappt någonting. Ja det var faktiskt den här månaden som Anorexin tog fart på alvar och jag såg absolut ingen utväg! I mars fyllde jag också 14 vilket kom att bli en hemsk månad!

April - Den här månaden hände det faktiskt inte så mycket. Jag var på Musikmuseet för första gången, och hade väldigt mycket problem med mina ÄS, så därför vart det väldigt mycket Anorexi inlägg den månaden. April var också den månaden då jag startade upp min facebook, hade ju bara hört talas om facebook tidigare.
Jag gick också på min allra första modevisning, där jag satt på andra raden. Jag var  med och tävlade om att bli sveriges snyggaste glass, och även fast jag fick en hel del röster så vann jag inte...Jag mådde som sagt riktigt dåligt den här månaden och skrev en plan där jag lovade och svärde på att gå upp till 55kg till sommaren så att jag skulle vara frisk till 8an och kunna börja i skolan igen som en vanlig människa och leva ett normalt tonårsliv. Vilket jag misslyckades starkt med!



Maj - Den här månaden lämnade jag öppen vården på Stockholms centrum för ätstörningar eftersom dem inte viste vad dem skulle göra med mig, ja dem kunde helt enkelt inte hjälpa mig. Jag föll bara djupare och djupare ner i Anorexin. Så då fick jag börja på Dagenheten NIKE tillsammans med 8 andra tjejer och killar med Ätstörningar. Så jag Sjukskrev mig det sista från skolan och började gå på nike varje vardag från klockan 9.00-15,00. Men problemet var att jag fortfarande saknade motivation till att bli frisk! Jag gick fortfarande bara ner och ner i vikt och tillslut vart det att beställa hem 150strycken äckliga näringsdrycker...

Jag vann en tävling på www.simsnorden.blogg.se och blev interjuvad via mail om TheSims vilket var lite kul eftersom jag är ett stort Fan av thesims! I maj började jag också att umgås väldigt mycket med Navida, och vi var ofta ute och gick och gjorde allmänt ingenting. Alex köpte playstation 3 och jag vart beroende i den nya Singstar...


Ser ni där jag har ringat in med rosa. Där hade jag tagit blodprov på Nike för att kolla kvaliteen på mina blodvärden. Och jag som är så jävla rädd för nålar. Det slutade med att en tjej från Nike (tänker inte nämna några namn) kom in och höll mig i handen medans läkaren tog blodprovet :P

Juni - Jag gick dem åtta veckorna på Nike tills jag inte pallade mer och avslutade behandlingen och började då sakta men säkert återgå till mina ätstörningar.
Jag åkte iväg till Grekland i två veckor, och där var jag med om massa roligheter och jag önskade att dem där två veckorna aldrig skulle ta slut. Men ja kom ihåg hur jag satt och skakade på planet eftersom jag skulle hem och väga mig när jag kom hem efter två veckor. Men när jag kom hem så hade min bästis Aminas mamma gömt vågen (för min skull) Men den hittade jag samma dag gömd i garderoben. Fast då upptäckte jag ändå till min förvåning att jag inte gått upp ett skit i vikt!.

På Midsommaren åkte jag, Pekka, Alex, Anna och Mamma till Waxholm och det var ingen annan än Lina som betalade för resan vilket ju var väldigt snällt!
I juni månad umgicks jag också mycket med mina kompisa Navida och Linnea. Jag och Linnea hängde ofta på Stureplan och fikade bland alla galna studenter i bakrunden! Vi gick oftast ner till Humlan och bara satt i solen eller tog en fika vid Kafeet.
Jag och Navida gick också och fiskade en dag med Pappa, Lina, Isabell och en hel del andra människor som jag inte känner så bra!
Vi fick en hel del fisk, men vågade inte ta hem några så Lina fick dem av oss hehe



Juli - Månaden då jag vart blond. Och helvete vad jag fick kämpa för att inte få det orange. Det började med att jag färgade det ultra blont två gånger hemma, men resultatet vart inge vidare. Så Lina var snäll och bokade tid hos frissan till mig och där färgade jag det samt la in massa slingor. Sedan kom jag tillbaka till frissan efter två dagar och färgade det igen. SEN så vart det tillslut som jag ville ha det!
Den här månaden var jag väldigt besviken på Amina, vi åkte aldrig till grönan ihop som vi haft som tradition sen 2002! Hon åkte dit med sin kusin istället...

Pride festivalen gick av stapeln i stockholm och min kompis Elise var faktiskt med och gick i tåget bland alla stolta homosexuella. Det var meningen att jag också skulle komma och titta bara, men det var så regnigt väder så jag stannade hemma istället..
Mer än så tror jag inte det hände i Juli som var en ganska tråkig månad!




Augusti - Gick tillbaka till min gamla skola västerholm och trivdes som fisken i vattnet direkt! Fick tillbaka en hel del gammla kompisar, mådde lite bättre och det gick skit bra i skolan! Fick dock massa sömnproblem och sov aldrig mer än 5 timmar per natt! Jag köpte många böcker om ätstörningar och min favorit var jätten i spegeln vars författare komenterade mig här på bloggen sen..:)



September -Hände inte så mycket den här månaden. Jag gick i skolan, umgicks mycket med Regina, och min kära mamma fyllde 37år. Men trots att det inte hände så mycket så var jag ändå väldigt deppad den här månaden också. Jag var ju fortfarande sjuk i anorexi men hade lämnat Nike. Jag var så himla rädd för att sabba allt. Det kändes som att stå på en gungbräda och antingen åker man åt ett håll eller så åker man åt ett annat. Jag viste inte hur allting skulle bli i åttan och om jag skulle orka med!



Oktober - Jag träffade Darin på en signering i vällingby Centrum emd min kompis Sandra. Det var också den här månaden som jag började acceptera en förändring och faktiskt den här månaden som anorexin började att släppa lite!
Jag var också på Linneas Halloween fest...


November - tror aldrig att jag mått sämre! Jag fick kompis problem av en anledning, klarade inte av i skolan och gjorde allt för att bli smal igen! Jag kom in i jordens depprision och var hemma från skolan jämt för det mest! Jag klarade verkligen inte av att vara i skolan just då, bara tanken av skolan fick mig att Gråta! Den här månaden kom att bli den värsta månaden i mitt liv och en månad jag snabbt bara vill glömma!



December - Mådde jag lite bättre och hade gått upp några KG. Nu vägde jag äntligen åtminstone 49kg. Julen vart bra tillslut och jag gick ut skolan med två IG 2 VG och resten G! Dem sista veckorna i skolan började jag må mycket bättre och jag gick och pratade hos gloria runt en gång i veckan! Men jag såg ändå till att försöka göra 2009 till ett mycket bättre år än 2008!



Idag -Mars 2009 - Mår jag betydligt bättre. Jag äter medicin dagligen och går i skolan utan problem...Jag har blivit friskförklarad från mina ätstörningar och är nu 172cm lång och väger 55kg. Mitt mål har hela tiden varit att lyckats gå upp till 55 kg, och nu har jag det! Jag har lärt känna många nya kompisar på kort tid samt kännt att jag börjat leva som en normal tonåring tillslut.
nu sitter jag här ett år senare och känner mig som en ny människa. Det känns inte änns som att det är jag som har vart med om alla dem där sakerna! Som att det är någon annan tjej!  Idag kan jag äta vad jag vill och när jag vill, jag träffar kompisar regelbundet och känner mig absolut inte ensam! Nu för en gångs skull har jag blivit lycklig och jag hoppas att jag kommer kunna hjälpa andra killar och tjejer som har samma problem som jag har haft, på något sett!

Carro

PS. det här blir då också mitt sista inlägg om mig själv i kategorin "Anorexi". Eftersom jag nu går vidare och Anorexin är ett avslutat kapitell i mitt liv!

Carrobruden 1år!

Idag fyller Carrobruden 1år!
Idag är det exakt ett år sedan, jag satte mig och ner och startade upp den här bloggen! och Jag har använt bloggen till så mycket bra!
Den har hjälpt mig i många Situationer där jag behövt skriva av mig, och Ibland har det till och med vart ni läsare som hjälpt mig att må mycket bättre!

Bara för att Carrobruden.blogg.se fyller 1år idag så tänkte jag sammanfatta året som gått med en hel del bilder och text från den forna året 2008, och som ska inspirera in mig i det nya blogg året, eftersom det är om exakt ett år som min blogg faktiskt fyller 2år! Jag måste få fundera över vad jag kan göra bättre och hur jag kan förändra bloggen till det bättre.

Har ni läsare några tips på vad jag kan göra för att förbättra min blogg? Skriv i såfall en komentar och gärna om vad ni gillar med bloggen och vad jag kan bli bättre på eller vad ni helt enkelt skulle vilja se mer av?

Ha det bäst alla där ute!
Kram
Carro


Risa och Rosa


Rosa

Jag fick börja i Matte Rödgrupp
- Vilket betyder att jag nu kanske kommer kunna nå åtminstone VG i matte!

Jag träffade Navida - Det var några månader sen! Alltid kul att träffa någon man inte träffat på länge!

Bytte Hårfärg! - Älskar att byta hårfärg, man känner sig som en helt ny person

Final i Melodifestivalen - Trotts att fel låt vann så är Final delen alltig lika rolig att kolla på!

Risa

Betygsvarningar - Sitter och pluggar varena jäkla lunchrast, ger det inga resultat eller?

La Voix - Snarare ett skämt än en vinnarlåt!

Fläckigt resultat - Håret vart som sagt lite fläckigt, vilket var lite trist men som ska åtgärdas idag :)

Carro


Dagens Outfits!



Leggings - Gina
Linne - Gina
Kofta - Gina

Ja allting från Ginatricot idag hehe

Ha det bäst!

Carro

Betygsvarningar

Kom precis hem från skolan, eller slutade egentligen 13.20 men hade möte hos Gloria från 14.00 - 14,50. När jag kom hem upptäckte jag till min förvåning att jag fått TVÅ betygsvarningar. Ett i Fysik och ett i engelska. På Fysiken förstår jag vekrligen inte vad det är jag har missat eftersom jag fick ett G i betyg förra terminen och vi har ju inte haft nån mer fysik? På engelskan står det att jag har grammatiska fel, och det vet jag om eftersom jag inte har någon som helst koll på "Verb" och grammatiska böjningar, men det som störde mig mest va att det stod att jag har hög frånvaro på engelska lektionerna. Jag har vart hemma TVÅ veckor den här terminen och det var när jag fick tre sjukdomar på varandra och fick käka 30 tabletter pencilin. Jag har inte vart hemma en enda dag den här terminen utan att ha varit Jävligt sjuk! jag har inte enns varit hemma när jag varit lite små förkyld utan jag har vart så sjuk att jag tvungen att åka in till vårdcentralen för att få pencilin. Har jag hög frånvaro för att jag varit hemma i två veckor på tre månader? och utan att ha skolkat desutom, jag har ju för fan varit sjuk!

Jag ringde genast upp mamma och berätta och hon tyckte det lät skit konstigt och ska ringa upp Cissi. I mammas skola I Bergshammra finns det elever som skolkar varje dag och bara kommer när det är stora prov, och dem har starka MVG`n. Ska jag då få IG i ett ämne för att jag varit sjuk i 10 dagar? Tycker det låter as orättvist! Nej det här ska jag reda ut på en gång!



Mina Outfitsar!



Nå...Vad tycks??

När man har Tråkigt

Kan man ju alltid kolla in dem här bilderna, och så blir allting genast roligare!


'











Kuligt från Lisbeth Dhal

'

Smyckeshållare 189kr
Rosa Salladsbestick 29kr
Servett hållare i äckta siver 259kr

Fyfan va Pinsamt!



Det blir för Sverige iår!

Min Nya hårfärg!

                            


Okej såhär vart resultatet tillslut.
Men jag ska tona det en gång till lite senare idag eftersom jag vill ha en lite mörkare ton.
Men annars så vart det helt okej faktiskt.

Igår vid 19.00 tiden kom Navida och vi tänkte kolla på The Grudge 3, men kollade istället på Melodifestivalsfinalen och SAW 5 som kom på TV000 efteråt. Har inte velat se någon av Saw filmerna eftersom jag vet att dem är så jävla äckliga. Men jag låg iallafall till klockan tolv inatt och kollade på den. Och ÄLCKLIG räcker inte! Den är ju för fan hemsk! Men så himla dålig var den inte :P

Idag ska jag och Navida åka in till stan vid 15,00 tiden och när jag kommer hem så Tonar jag håret Igen och hoppas på ett bättre resultat!

Carro

Så jävla fiint!


Hottis!



Friis & Company 899kr

Jag ska bli mörkbrunett!

Idag har det varit den absolut tråkigaste Lördagen hittils. Jag har vart i Centrum med Alex och köpt hårfärg, samt en ny foundation, och sedan bara legat hemma och varit grinig.
Men om någon timme kommer Navida hit och det var egentligen meningen att vi skulle kolla på en shoppaholics bekännelser men det gick inte...Så vi bestämmer film när hon kommer.

Vi har också bestämt att nu när jag ändå ska färga håret mörkbrunt ikväll så ska jag färga Slingor på henne också, eftersom hon frågade om jag kunde göra det.  Nu hoppas jag bara på att det blir en lyckad färgning ikväll eftersom jag inte tänker hålla på färga om det...

ha en trevlig Lördags kväll!!

Carro


Måste ha!



Armband  Friis & Company 149kr
Plånbok   Friis & company 299kr
Skorna  Friis & company 1499kr
Väska  Friis & company 449kr

Goodmorgon!

Vaknade vid 7,00 idag. och  vem fan vaknar 7.00 en lördags morgon? Men sen kom jag på att jag faktiskt legat och sovigt i tre timmar efter att jag kommigt hem från skolan igår.

Idag ska jag hem till pappa, eftersom han ska ha en liten fest, eftersom han fyllde 37år i Tisdags! Men innan det så ska jag gå tona håret Mörkbrunt samt välja vilka kläder jag ska ha på mig ikväll (alltid lika kul)

Carro


Hittade faktiskt dem här bilderna på datorn nyss XD Dem är tagna på påsklovet 2007 alltså för 2 år sen. Usch får ångest
när jag ser bilderna. Där viste jag verkligen inte vad jag skulle få vara med om! Bilderna är tagna preciiiis innan jag vart sjuk! ungefär 1 månad sen började helvetet!

I love Lady gaga

Joanne Stefani Germanotta , född 20 Mars 1986 (en vecka innan mig xD), mer känd som Lady GaGa, är en amerikansk sångerska och låtskrivare som bland annat har gjort låtar till Pussycat Dolls och Britney Spears.
I juni 2008 släppte hon sin första singel Just Dance. Hon var med i Sommarkrysset 2008. Hon har nu släppt låtarna Pokerface och Eh Eh (there's nothing else I can say)

www.wikipedia.com

Älskar verkligen Lady gaga! Både hennes Musik/låtar och hennes stil!
Skulle verkligen göra vad som helst för att se henne live och jag är säker på att det kommer att hända någon dag men vet bara inte när :S
Jag kommer ihåg tiden då jag var blond och hade likadan lugg som lady gaga. Jag fick ofta höra att jag var lik Lady gaga utseendemässigt, men jag viste själv aldrig hur hon såg ut haha, jag lyssnade sönder hennes första singel just Dance men viste inte änns hur hon såg ut.
Sen så kom ju Poker face, och nu när EhEh (there nothing else i can say) Och nu är jag helt fast! Hennes Musik har blivit som värsta drogen för mig! Jag lyssanr på hennes platta The Fame vart jag än går i mobilen. Men min nya favorit är ändå låten "fashion" Synd bara att den inte vore någon minut länre bara!
Hon och Darin är mina absolut största idoler och deras musik lever jag för <3




Lady Gaga - Fashion



I am, I'm too fabulous
I'm so fierce that it's so nuts
I live to be model thin
Dress me I'm your mannequin

J'adore Vivienne habillez-moi
Gucci, Fendi, and Prada. Valentino, Armani too
Madame love them Jimmy Choo

Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be
Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be

La La La, we love designer

I need (I need) some new stilettos
Can't walk down the street in those
You are who you wear it's true
A girl's just as hot as the shoes she choose
oh yeah

J'adore Weitzman habillez-moi
Louis, Dolce Gabbana, Alexander McQueen at all
Madame love those Manolo
[Fashion lyrics on http://lyricsmusicvideo.blogspot.com ]

Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be
Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be

La la la we love designer (repeat)

Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be
Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be

Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be
Fashion put it all on me
Don't you want to see these clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be

Greece 08



Här på bilden ser ni Mig, Alex, Savvas och Issa! Älskar verkligen den här bilden xD

My Diary 12 Mars

Morgonen vart verkligen ingen höjdare. Jag vaknade vid 7.00 fast jag hade sovmorgon och kunde inte somna om. Så jag gick upp och åt frukost och fixade mig inför skoldagen som vanligt.

Första lektionen var Sexualkunskap med Michelle i en timme tills vi sedan hade möte i Aulan inför våran såkallade uppsats som vi ska skriva i HK och Idrott. Jag hade tänkt börja redan idag men jag har varit allderles för trött. Sov ju bara i upp till 6 timmar inatt :O men ska försöka göra några skisser imorgon!
Men iallafall så satt vi där i Aulan i typ 1.5timme...Snacka om att man var trött i benen när man gick därifrån.

Men hursomhelst, så hade jag bara massa vanliga ämnen sen, som ex matte, geografi och Engelska. Ingenting kul alltså :P
Men sista lektionen var det musik som gällde och jag vart kvar i en halvtimme efter att vi slutat, så därför vart jag alldeles förkenad med allt jag hade att hinna med idag. Men det är bara att köra på imorgon då är det ju ändå FREDAG igen!!, och jag ska iväg och tona håret mörkt :) Ser fram emot det jätte mycket, älskar att byta hårfärg! Man känner sig nästan som en helt ny person!.
Och som tur är så tänker jag TONA håret den här gången så att det inte sliter så mycket på håret,. Toning sliter ju knappt någonting alls! Så det är bra!
Men resultate får ni se sedan imorgon :D
Men nu ska jag gå göra lite fruktsallad med vaniljvisp och kolla på TV

Ha det bäst
Carro


Dagens "Måste ha"



Topp/Linne - Bikbok 149kr
Matt Foundation (för oss med fet hud) Face 350kr
Armband Bijou brigitte 79kr
Väska - Oasis 349kr

Dagens Pryl

Är ingenting annat än "Läppglans"


Jag ska bli Mörkbrunett

Imorgon tonar jag håret mörkbrunt! vad säger ni? ska jag göra det?


Dagens Outfit



Jeans - Cheap Monday
Linne - Gina tricot
Rosa hoodtröja - Skoltröja

Hemma igen...

Och så vart man hemma från ännu en dag i skolan då. Vart hemma alldeles för sent idag, var ju meningen att jag skulle gå från skolan klockan 15.30, men det vart 16.00 istället :/
Men hursomhelst så har väll skoldagen vart bra  bortsett från att jag inte kunde somna igår kväll, Har sovigt riktigt dåligt och somnade inte föräns vid 1.00 och gick upp 7.00 eftersom jag plötsligt vaknade så tidigt.

Hade det varit Lördag idag så skulle det här ha varit en sån dag då jag för det mesta gick runt i morgonrock och softade hela dagen, utan att orka göra någonting!
Men jag har ett stort och då menar jag verkligen STORT arbete att påbörja. Istället för att ha Gympa idag så fick C och D klassen sitta i Aulan medans tre lärare pratade om projektet i en och en halv timme! Så nu har jag bestämt mig för att plugga 40 min om dagen med den. Men om man verkligen vill så får man lämna in den nästa år men då får man dock inte hörge i betyg än G i idrott, så jag lämnar in den när jag ska, den 16 april.

Här har ni lilla jag idag...



Herrigud jag ser ju helt "död" ut!


Nyss ätit mellis!

ha det bäst
Carro

När man glömmer tvätta sig

Så nu ska jag försöka sammanfatta dagen så gott det går!
Jag vaknade vid 8.00 tiden eftersom jag hade sovmorgon till 10.20. Jag var i skolan som vanligt och det kändes helt okej, känner att jag är på bättringsvägen nu även fast jag tvivlade lite på att gå till skolan idag. Men det vart absolut inga problem!
Första lektionen hade jag bild och jag kämpade på med min bild men det var deffinitivt inte den bästa lektionen för idag. Men efter bilden hade vi Lunch så då satt jag och pluggade till svenska provet eftersom jag glömt att öva dem senaste dagarna eftersom jag varit sjuk, men det gick as bra ändå!

Så efter lunchen var det dags för svenska och efter detta oförberedda prov så hade vi matte.
Pelle kom fram till mig på rasten och kollade ifall inte jag ville börja i Rödgrupp. Vi pluggar i olika grupper där Blå är för dem som satsar på G Gul grupp är lite högre, Gröngrupp är väll såkallade G-VG gruppen och Röd är VG-MVG gruppen. När jag gick tillbaka till västerholm i höstas så fick jag börja i Blå grupp och efter det Grön och nu har jag då fått hoppa till Röda, bland alla MVH-barn! Men det känns helt okej faktiskt, ser nästan fram emot matte lektionerna nu när jag har någonting att satsa på. Jag vill ju ha VG i matte till sommarn, men då gäller det att jag börjar plugga eftersom Matte verkligen inte är mitt ämne.
Men efter Matten så hade vi franska och vi kollade på Någon tråkig fransk film från 60-talet i svart/vit färg. Den var ganska så långtråkig i början men i slutet var den faktiskt nästan bra. Jag och Danni höll på somna hehe! Men efter det så var det ju hemgång som gällde!

Nu har jag precis badat och har hela kvällen på mig att skriva klart Irenas brev och skicka det, att det alltid ska ta så jävla många dagar innan jag får iväg ett brev!!!

Såhär ser man ut när man glömmer att tvätta sig




Är jag inte vacker? Haha

Kolla skulle jag inte passa in i en riktig skräckis? xD

Dagens Fråga

Vad lagar jag för nått?
Mamma var med Sotiris och eftersom hon hade ätit så mycket i skolan så ville hon inte ha någon middag idag. Så det var bara för mig att ställa mig och laga middag till mig och Alex, fast han slängde ju i stort sett hela sin portion eftersom den enligt honom var äcklig (för mycket peppar) och det kan jag kanske hålla med om eftersom jag tappade i nästan hela pepparsburken men tog upp det värsta med en Tesked så, så farligt var det väll inte! (ungjävel) Här har man vart snäll och lagat middag i en timme och han slänger bara hela sin portion eftersom det var för mycket peppar!

Okej jag orkar inte vänta på komentarer, så jag avslöjar mig direkt.
Jag lagar Spagetti och Köttfärssås såklart, fast för mig blev det potatis och köttfärssås eftersom jag i sista sekund upptäckte att min glutenfria pasta var slut!


Mina Mål 2009

Jag har många saker jag verkligen måste förändra på. I höstas var det katastrof! Men jag har kommigt en bra bit på vägen men det finns fortfarande en hel del både Psykiska och Fysiska saker som jag måste förbättra.

1. Jag måste ha VG på nästa Matte prov det funkar inte att bara få G på alla, så nu när vi börjat med chans och risk ska jag plugga som fan på matten!

2. Sluta tänka så mycket! det har jag till viss del redan börjat med tack vare min medicin, och det känns som att det bara blir bättre och bättre.

3. Gå ut med VG -MVG i betyg till sommaren, någonting jag verkligen satsar hårt på!

4. Äta nyttigt och jogga samt träna pilates regelbundet!

5. ALDRIG SKOLKA - Bara vara hemma när jag verkligen är sjuk, som i måndags och igår tex. Förra terminen var det ju mycket psykiska problem och jag gick och grät på vägen till skolan pågrund av en del saker. Skolan gav mig svår ångest (och det fanns skäl) Men som nu är avklarade så just nu så mår jag inget annat än bra :) Så mer skolkning No way!

6. Ta skolan mer på alvar - Vilket jag tycker att jag redan börjat göra den här terminen. Men nu gäller det bara att hålla kvar här och inte börja gå neråt!

7. Sluta tänka och oroa mig över huvudtaget, bara leva!!


Dagens Pryl

Tatueringsplåster!




Det blir ju så mycket roligare med lite färggladare plåster när olyckan är framme, men det kan dock kännas lite tråkigt med classikern Nalle Puh plåster som man alltid hade när man var liten.

Så här har jag hittat en lite "roligare" och ovanligare variant...

Carro

Darins -Run Away

Här har ni Darins nya singel "Run Away" Som länge varit min favorit från skivan.
Nu har jag dock lyssnat sönder låtarna, så det börjar kännas liite tjatigt...

Men hursomhelst, här har ni den....Skriv gärna en komentar om vad ni tycker om låten :D

Snyggt från Guess by Marciano

Har ända sedan Guess by Marciano öppnade på Birger Jarlsgatan den 26 mars 2006 älskat deras klockor! Tycker dem ser så himla flashiga ut och inte så "To Mutch". Men det har alltid blivit att jag köpt klockor på andra ställen eftersom Birger Jarlsgatan ligger så långt bort, man tänker lixom att man bara ska gå ner till Centrum en snabbis och köpa en klocka där istället.

Men en dag, när jag är i närheten och har fått barnbidraget då jäklar ska jag ha en av deras klockor, men än så länge får jag väll bara sitta här och dregla framför skärmen!


Dagens Outfit



Jeans - Cubus
Linnne (vinrött) Gina tricot
Linne - H&M
Halsband - WWF
Klocka - UR & penn
Armband - gyldfynd och glitter
Adidas jacka - Footlocker

Sjukling

I Fredags så vart Alex sjuk, I lördags så vart mamma sjuk och i söndags vart jag sjuk. Så nu har jag legat här hemma i två dagar med en rejäl förkylning. Men efter dem här två dagarna nu så börjar det kännas bättre och jag lever i stort sett på alvedon. Tror nog att jag klarar av denna lilla skoldag som jag har idag. det är ju ändå en så kort dag. Jag börjar inte föräns 10,20 och slutar 15.10.
Sen så har jag ju vart jätte smart och ser nu att jag har svenska prov idag :S Men det är väll bara att sitta och plugga på lunchen då som vanligt.

Efter skolan har jag lovat mamma att jag ska komma hem och städa det första jag gör. Det är inte så jätte stökigt här men mamma ville verkligen att disken skulle vara borta när hon kom hem, så då har jag nått att göra iallafall

Vad ska ni göra idag då?


kram
Carro



En förkyld och blek Carro

Som Kung och Drottning

Här har ni en bild på min underbara gullunge Gustav med hans mamma Tindra. Jag kommer så himla väl ihåg den dagen då jag, Alex, mamma och Sotiris åkte till Mammas Kompis Jennie för att välja ut en kattunge en tidig vårdag 2005.
han var dock 2 veckor gammal så vi var tvugna att vänta i 6 veckor innan vi fick ta kattungen som vi valt.

Gustav var den förstfödda och var en väldigt kaxig kattunge. Han var den som stajlade mest inför sina syskon med att kunna gå längst bort från mamman först. Alla andra låg bara med sin mamma och sov hela dagarna. Gustav kom då först fram till mig och började nosa och klättra på mina ben. han var så otroligt söt! Och eftersom han var den som var mest Orange av alla andra ponkarna så fick det bli honom vi tog!
Dock så tog vi honom 4 veckor för tidigt från sin mamma vilket var väldigt taskigt mot honom men det hade vi ju ingen aning om först, tills han börjad ekissa i mammas säng regelbundet! och pölarna blev bara större och större ju äldre han blev.
Jag och Alex hade vart hos pappa och mamma ahde sagt att vi skulle gå Gustav på onsdagen istället för på Söndagen.
Så jag och Alex åkte hem besvikna från pappa men vad tror ni vi ser när vi kommer hem? Jo in från köket kommer en liten skrikandes kattunge endast 8 veckor gamal! kommer aldrig att glömma bort den dagen. Och va försiktig jag var med honom. Jag sulle täcka för alla Elutag med stora kuddar och skulle kolla honom var han än gick. Ja jag var som en riktig överbeskyddande förälder.



Här har ni familjens Kung Gustav och hans mamma Tindra. Är dem inte söta? <3<3

Carro

Sjuk :(

Kom för en liten stund sen hem från skolan. Alex sov hos pappa igår eftersom han i Fredags blivit grovt förkyld, och var tvungen att stanna hemma från skolan.

När jag och mamma vaknade imårsse så hade vi också blivit sjuka :(
Det dunkar i mitt huvud som bara den, näsan rinner och så fort jag ställer mig upp vinglar jag till och det känns som att jag ska svimma.
Mamma funderade på att stanna hemma idag och ta en karensdag men bestämde sig sedan för att försöka gå iallafall och likadant för mig. Jag slutar ju ändå 13.20 idag så det är ju inte en så lång dag iallafall.
Men sedan satt jag igenom en 40 minuterslektion medans näsan kliade och rinnde och jag kämpade för at överhuvudtaget få upp dem svullna, röda ögonlocken.
Men nej då det var bara att palla sig hem redan efter första lektionen och sitter nu och bloggar som ni ser.

Kommer nog inte orka att blogga så mycket idag tack vare den här jäkla förkylningen som jag inte tror blir någon lätt liten förkylning utan ikväll kommer nog ocks¨å den efterlängtade febern :S Så inte blir det här någon rolig dag inte.

Men nu ska jag nog gå svara på mitt brev som jag fick från Irena igår kväll!

Ha en super bra dag allihopa

Carro


Min TheSims Familj





Här ser ni då en del bilder på min nuvarande TheSIms familj. Den består av Mamma Jessica, Pappa Benjamin, Äldsta dottern Margareta, sonen Theo och minstingen Emely.
Familjen Simolius kämpar för att få ihop vardagen. Benjamin jobbar inom vetenskap och Jessica inom Affärer. Dem är inte den rikaste familjen men dock en väldigt kärleksfull familj som önskar så många barn som möjligt.

För bara några år sedan bodde Familjen Simolius i en trång liten Etta tillsamans med deras första Dotter Margareta. Men en dag fick dem ett stort lån på hela 50 000 simdaler och kunde då köpa sig ett lite störra familje hus i skönköping. Familjen har sedan dess fött barn efter barn och nu väntar Margareta Sitt fjärde barn. Dem gör allt för att Skönköping så småning om ska krylla av små blonda Somliusar. Och drömmer om att den dag kunna bli den allra rikaste familjen i hela Skönköping. Hur det nu ska gå när Margareta hela tiden måste vara mamma ledig?

Igår...

Hade inte någon störra lust att blogga igår. Anledningen var att jag var så otroligt stressad under hela dan.
Först vid 13.00 tiden åkte jag, Valeria, Alex och Issa till Kista, vi missade självklart bussen i sista minuten och fick vänta på nästa i tolv minuter.

När vi väl kommigt till kista Så gick Alex för att lämna in några Spel på Game. Och köpte tre nya spel för det presentkortet. Jag som avinstralerat alla TheSims Expansioner på datorn nu hade bara grundpaketet instalerat på Datorn fram tills igår, Då Alex var super skjysst och köpte TheSims 2 Kök och badrum till mig. Tänkte att det kunde vara kul med åtminstone ett prylpaket till.

Sedan så satt vi för det mesta och fikade, med både hamburgare, Glass och milkshake tills Lina tillslut kom och hämtade oss.
Känner mig så fruktansvärt onyttig just nu, och det ska det absolut bli ändring på. Allt jag åt igår var Pizza (som Lina gjort) Kulglass, milkshake, smågodis och ostbågar. Snacka om att kroppen värker idag! Magen är svullen och fy fan va äcklig jag känner mig efter den där "ätar" Dagen.
Så idag blir det "Börja om från början" Dagen och än en gång börja köra Pilates en gång om dagen, jogga två gånger i veckan och göra 20 minuters magövningar per dag samt utesluta allt som kommer i närheten av ordet onyttigt. Så ska väll magmusklerna börja synas lite mer fram tills sommaren! eftersom det är allt jag är ute efter när det gäller att äta nyttigt. Skiter fullständigt i hur mycket jag väger, jag är nöjd med min vikt just nu, så med det så är det absolut inga problem, snarare att jag vill få fram lite mer muskler! Och det får man ju inte av Ostbågar och pizza inte!


Videoinlägg och bilder från idag!



Från Hemvägen












Lördagen i Stan!

Det började vid 13.00 tiden då jag, Valle, Alex och Isabell gick ner till Centrum för att ta T-banan till stan. Vi fick självklart inte vänta mindre än 7 minuter men tillslut så kom vi äntligen i väg!

Vi gick av i T-centralen för att sedan byta T-bana mot Ropsten eftersom vi tänkte åka till Östermalmstorg. När vi kom fram så gick vi runt i lite affären som bla Guess och Mulberry där jag bland annat hittade en Skit snygg Hermes Väska, som jag egentligen bara kan drömma om!

Men hursomhelst så tog vi sedan en tripp till Lagerhaus där Issa köpte en födelsedags present till Savvas som fyller år den 29 mars. Dock vad hon köpte vill jag inte skriva ifall Savvas skulle få för sig att titta in i bloggen...

Men vi vart kvar på Lagerhaus ett bra tills vi sedan gick iväg till Sturegallerian. Där hittade jag en as snygg Friis & company väska, men som jag inte kunde köpa eftersom jag inte fått mitt barnbidrag än! Så det är väll bara att vänta då. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Fan vad jag hatar det där ordspråket haha Vill jag ha någonting så vill jag ha det nu!

Men efter det så ville Alex gå kolla på spel på Webbhallen så Han och Issa gick iväg dit medan Jag och Valle gick till Adidas för att kolla in deras Jackor.
Jag har bestämt mig för att köpa ännu en Adidas JAcka så fort som möjligt men jag vill inte ha någon klassiker som tex en vanlig tråkig svart, utan jag vill ha ha någon snygg men annurlunda. MEn så hittade jag en rosa med Oranga ränder, i en lite annurlunda modell som verkligen var as snygg! Vart dock lite sur på att sträcken var orange eftersom jag verkligen avskyr den färgen, det är verkligen min största "hat" färg. Men den ska självklart införskaffas så fort som möjligt.

Men iallafall efter allt tittandes i affärer så stack vi till Gallerian och satt på Donken eftersom Alex vart hungrig vilket pappa vart as sur på eftersom Lina och Han stått här och bakat Pizza Hela dan. Men den där ungen äter ju så jäkla mycket så lite Pizza klarar han väll av.

Sen så vart klockan så mycket satt vi åkte hem.
Vi vart alltså kvar i stan i ungefär 5 och en halv timme och tro mig. Det vart MÅNGA bilder! Och här kommer dem då såklart :D












Jag och Valeria gemför våra läppglans från Face!















Det vart kaous på Donken haha






Lördag!

SItter hemma hos Lina just nu och väntar på att vi strax ska dra ner till stan en sväng. Jag, Alex, Valeria och Isabell! Vi hade inget annat för oss och tänkte att det kunde vi ju göra!.

Sen ikväll blir det ju melodifestivalsfinalen klockan 20.00 så det måste man ju se.
Nu har vi ganska bråttom eftersom vi tänkt va i stan ett tag, men allt stänger ju redan vid 16.00 så vi måste verkligen skynda oss.

Men Alex och Isabell sitter bara och kör Guitar Hero så jag måste nog gå iväg och dra i dem nu!

Vad ska ni göra idag??

Kram
carro

Videoinlägg


Dramatisk Fredags kväll


Det började med att jag, Alex, Valeria och Isabell körde lite Guitar hero World Tour innan vi vart så trötta på att vi ornade upp en liten picnik på vardagsrums golvet bestående av chips, dipp, godis och cola zero! Kan det bli bättre? Sen så låg vi och kollade på Snakes on a plain som gick på TV lite tidigare i kväll tills vi vart så äcklade av alla Ormar.

Vi bestämde oss för att göra kvällen lite roligare och satte på lite "Hög" musik och då menar jag verkligen hög. Det gick tillslut as vilt till här i vardagsrummet eftersom vi hade huset för oss själva (pappa och Lina är och skjutsar någon från arlanda) Så varför inte starta ett litet disco när dem ändå inte är borta.

Jag och Valeria vart allderles svettiga och drog upp våra tröjor halvvägs över naveln för att inte bli allderles för svettiga! och helt plötsligt ser vi hur två poliser står i hallen och in kommer helt plötsligt Savvas (Isabells storebrorsa) Dem har tydligen gått på Savvas och hans kompisar helt utan anledning och ringt upp Lina, Lina hade då bett dem att sktjussa hit Savvas.

Så då avslutade vi vårt Disco eftersom polisen tyckte att det var allderles för högljut och nu sitter jag här och tråkar framför datorn.....

VAd har ni gjort ikväll då?

Kram
Carro
















Videoinlägg


Darin i Vällingby Centrum









Dagens Outfits



Jeans - JC
Top - ZARA
Adidas Kofta - Footlocker
Halsband (synd inte så bra) SIX
Skärp - Friis & CO

Äntligen Fredag!

Idag började skoldagen redan klockan 8.00 med ett matteprov! Känner absolut som att det gick bättre på den här delen än delen som jag gjorde igår. Men jag hoppas på ett G på detta matte prov iallafall!!

Idag hade vi som sagt halv studiedag och fick sluta direkt efter hemkunskapen klockan 11.00. Dock så var jag tvungen att gå möta Alex eftersom jag hade hans spel som han behövde i min friis & Co väska, så det var bara att bege sig till matsalen efter skolan och vänta på honom!

Nu en timme senare så är jag äntligen hemma! Och sitter just nu och äter semlan som vi bakade på hemkunskapen till Lunch med lite iskall Cola light till det!

Nu tänkte jag blogga lite och sen ska jag köra THe sims 2 tills pappa kommer och hämtar oss!

Ni får ha en super bra dag allihopa!!

Carro



Såhär hittade jag Gustav sovandes igår kväll!!

Black or White Beauty?


Dagens fråga

Vilken stil tillhör du, och vilken tycker du är coolast?








Eller tillhör ni inte någon av dem här, här ovan? Gissa vilken jag tillhör?

Nu är den min!

Skoldagen har varit en riktig Succè! Istället för att sluta 16.00 varje Torsdag så kommer vi nu att sluta 15.30! Plus att vi har bytt ut kören eftersom så många slutat till att bli en timmes musiklektion istället där vi dem åtta personerna som går kvar på kören får bestämma själva vad vi vill göra. Vi kan tex skriva låtar, sjunga, spela öva sångteknik och allt det där!

Idag valde vi att spela Avril Lavines låt "Complikated" Och jag ville sjunga! Och eftersom Danni inte viste vad hon ville göra så vart det vi två som sjöng!
Och den är så jäkla svår den där låten eller iallafall HÖG och gud va vill höll på!! Vi kämpade och kämpade för att det verkligen skulle bli bra och gud va vi tog i alltså haha ändå så vart hela låten bara falsk rakt igenom hehe men det blir nog bättre med lite övning!

Efterskolan så följde jag med Danni för att hon skulle vänta på Sin pappa som skulle hämta henne, efter det stack jag till SKHLm för att hämta ut min KÄRA adidas kofta! Så nu sitter jag här och skriver i bloggen med den!

Såhär ser den ut!!

ha det bäst

Carro


Greensleevs



Nää såhär ska det låta :D Den är så jäkla fin!



Videoinlägg


Fashion!


MVG på franska provet!

Förre terminen gick jag ut med IG i franska eftersom jag nästan gett upp det ämnet för att jag mått så dåligt, och fokuserat på att klara av kärnämnena istället! Jag gick alltså ut med VG i musik, VG i SO IG i gympa (fick inte vara med på hela terminen) Ig i Franska och resten G!

Nu har jag satt upp ett nytt mål för vad jag ska klara av att få för betyg den här terminen och det är...

Svenska VG
Hemkunskap VG
Matte G-VG (beror på)
Engelska G
Bild VG
Musik MVG
So -VG
NO - G
Franska - G
Gympa - G

Fredagen
innan lovet så hade vi ett stort franska prov. Jag bestämde mig för att ge fan på att få G i Franska den här terminen och sket i lunchen i skolan och bara satt och pluggade och pluggade två veckor innan Non stop! jag har ju Ig i franska och det vore ju dumt att gå ut med IG/ inget betyg alls den här terminen också! men hur som helst spm kändes det grymt bra efter att jag gjort provet och jag vart klar på endast 10 minuter!
och idag fick jag veta vad jag fått för betyg! jo MVG! Jag vart så jävla glad alltså, tänk att gå från inget betyg alls till MVG på en gång!!
verkligen ett stort framsteg för mig och jag hoppas att jag kan fortsätta såhär!! Då lär jag ju gå ut med mer än G i franska iallafall!


För er som vill börja köra Pilates

Det var inte länge sen jag själv var en av dem som inte enns viste vad Pilates var för något. Men sedan så sålde min lillebrorsa jultidningar i höstas och i just den katalogen hittade jag en Pilates DVD vid namn Teem Unity Fittnes! Och bestämde mig för att jag skulle bli lite vältränad till sommaren. Så jag köpte DVD`n och det är verkligen något jag INTE ångrar.
Jag vart som beroende Av pilates! Dels för att det hjälper mig att hantera stress och slappna av, och dels för att man använder och stimulerar musklerna på ett lugnt sett. Det är alltså inte alls fysiskt anstrända att köra pilates eftersom man gör långa och mjuka rörelser men man känenr verkligen varje muskel man använder, och jag ser stora resultat på mig själv redan nu. Först och främså så övar man magmusklerna i stort sett hela tiden i ett Pilates pass, men man tränar också rumpan och ryggraden. Dvs man får en fast rumpa, snygga magmuskler, man blir slank och musklerna börjar synas på ett snyggt och hälsosamt sett alltså man blir inget muskelberg av pilates. Men man får musklerna att börja synas vilket betyder att man ser vältränad ut.

Men man brukar också säga att Pilates är den tänkande personens perfekta träning eftersom det krävs en hel del konsentration när man utför övningarna.
Här är en film som jag hittat på youtube det är dock ingen nybörjar övning men jag sätter in en lite lättare övning och en för dem som kört pilates ett tag.

Så känner du för att bli lite vältränad och börja köra pilates, kan du ju alltid testa dem här övningarna, kanske blir du som jag helt beroende av det hehe!


Den första är den lite svårare och den andra är den lite lättare. Det var svårt att hitta någon passande video men hoppas dem här funkar!

Carro

Dagens fråga!


This is me today! (dagens outfit)




Jeans - Cubus
Tröja - Cubus
Kofta - Gina
Halsband - Six

Skoldax

Om ungefär 25 minuter måste jag sticka iväg till skolan! har ju som sagt somvmorgon idag till 10.20. Alex har hålligt på bråka med mamma hela morgonen nu och det slutade med att han gick hem från skolan. Hans lärare Joakim ringde hit och Alex bara vägrade prata med honom och la bara på luren! (vilken unge!) Så efter ca: 10 minuter ringde Joakim upp igen och jag svarade. Han sa dock bara att han hörde vad jag hade sagt till Alex och att jag hade gjort allt jag kunde osv!
Mamma har nu tagit kontakt med BUP och dem ska sanrt få en tid! Fan såhär kan han ju inte hålla på han lär ju få gå IV programmet om han inte skärper sig den ungen!

Men hursomhelst så blir det en kort dag idag...endast 4 lektioner har jag! Sen tänkte jag komma hem och plugga lite, öva på piano läxan, köra lite pilates osv! Dock så har jag knappt fått någon sovmorgon idag tack vare min jäkla tandställning. Den väckte mig vid 7.00 tiden och spände som in i helvete! Var ju bara att be mamma om en alvedon och nu känns det iallafall lite bättre!
Men jag ska ta en till innan jag går i skolan så att jag klarar av denna korta skoldag!

Vad ska ni göra idag?

Kram
Carro



Gustav dricker ut mitt alvedon-vatten!

Dagens fråga!

Vad tycker ni om mitt nya "trendiga" sätt att sätta upp den lite för långa luggen som jämt hänger framför ögonen på mig?
Vet inte om det är så snyggt men praktiskt är det ju iallafall medan man väntar på att luggen ska växa ut! haha!

Carro Rekomenderar



Idag rekomenderar jag Face läppglans i färgen "Rose"! Den ger ett bra rosaskimmrande resultat och håller länge! Ser naturligt ut och priset för läppglanset är inte det högsta!
Den är lätt applicerad och ger ett plumpigt intryckt! Perfekt för oss med små och tunna läppar alltså!

Finns på alla Face butiker och kostar 95kr


Budget eller Lyx?

Gissa!
Två av sakerna är Budget och två av sakerna är Lyx! Kan du se vilka som är Billiga och vilka som är dyra?



Dagens "Måste ha"


Tråkiga lektioner

Nu sitter jag här och käkar mina två brukar safari yoghurtar. Ena i persikosmak och andra i hallonsmak så får jag med lite jätte intresant fakta.
Nu tänkte jag sitta här och blogga någon timme och efter det ska jag väll försöka leta upp DVD fjärrkontrollen också så att jag kan göra lite Pilates. Det var ett tag sen nu efter all träningsverk.

Imorgon har jag tack och lov sovmorgon till 10.20 vilket betyder att jag förhoppningsvis inte behöver vara trött i skolan imorgon.
ikväll 19.00 har jag piano också fast den börjar inte förens 19.20 egentligen men jag måste nog sticka hemifrån vid 19.00 för att hinna med T-banan! Just nu håller jag på spela Greensleves och den är så jäkla fin alltså! Jag och mamma sitter nästan hela tiden och lyssnar på den på youtube. Men just nu spelar jag bara en väldigt väldigt förenklad version men ska kolla med min pianolärare Christer om inte jag kan få göra den lite svårare, skulle isåfall vara sjukt kul att spela den på skolavslutningen sen hehe bara ett önskemål :P

Hursomhelst så satt jag och gjorde dessa konstverk under So lektionen idag innan jag sprang hem för att hämta min skrivbok!


Äntligen Hemma!!

Okej klockan är ungefär 15.00 och jag stack från skolan vid 12.30.
Åkte in till Odenplan, gick hela jäkla Dalagatan tills jag framme hos Tandläkaren :) Men det var verkligen skumt för min tandläkare hade för sig att jag skulle sätta på räls på underkäken idag och hade gjort i ordning för att sätta på färstena och shit. Men jag har ju redan räls där :S Men så det blev att bara byta räls där uppe och nere och ursäkta uttrycker men helvete va ont det gör! Jag är riktigt avundsjuk på alla som slipper ha tandställning för det är verkligen inte kul.
Ibland gör det så fruktansvärt ont att jag tänker att jag heller skulle ta bort rälsen och ha sånna fula tänder hela livet för jag har verkligen förjävliga tänder. Dem sitter för långt fram, har överbett, dem är stora, dem är snea och jag har i stort sett alla problem man kan ha i munnen!

Men gud va snyggt det ska bli när jag är klar :)
men hursomhelst så har skoldagen gått ganska sådär. Den började bra klockan 8.00 på morgonen men sen kom jag på att jag glömt mitt So häfte hemma och vi har 120 minuters So idag så det var bara att springa hem på rasten och hämta den så att jag slipper göra allt hemma tänkte jag! Så jag hämtar mitt häfte och kommer tillbaka till skolan.Sätter på en dator och öppnar ett dokument. Sitter och skriver 2 sidor non stop och precis innan jag ska börja gå bort mot t-banan för att åka till tandläkaren så sprarar jag mitt dokument och ska bara snabbt kolla så att allt sparats okej. Men tror ni jag hittar dokumentet någonstans? Nä då var det bara att sitta tordag eftermiddag och skriva om allt då! 

Men hur har er dag varit då?

Ha det bäst!!

Carro


Måndag Kväll


Vist är jag "vacker" när jag precis har legat i badet? nä fan jag ser verkligen förjävlig ut! Men såhär ser jag ut utan smink hehe!

Har precis suttigt och ätit Lasagne till middag, det tog sjukt lång tid eftersom mamma råkade ha i den liite för länge i ugnen så att den verkligen var kokhet! och svart runt kanterna hehe

Innan det satt jag och Chattade md Nulifer på Msn och hon är verkligen en sjukt skön kompis! Hon fårstår en på alla sätt och hon och jag har nästan samma problem när det gäller skolan!
Hon gjorde mig verkligen på bättre humör ! har snackat med henne som jag inte gjort med någon annan tidigare! She`s the best! Love you tjejen!! <3

Men nu väntar jag på att hemtelefonen ska bli ledig (mamma har suttigt och pratat med någon försäljare nu i nån halvtimme om cigaretter!) fan nu får hon väll prata klart, jag hade tänkt ringa pappa lite, var ju flera dagar sen man hörde något från honom! Saknar honom!

Men nu ska jag gå tjata på henne att lägga på luren, gud va jobbiga dessa telefonförsäljare är!

ha en jätte trevlig kväll allihopa!
kram
Carro

Bad hair Day!

Idag har vart en jobbig dag! För det första ser jag totalt förstörd ut! påsar under ögonen, smuttsigt hår, blek i ansiktet osv. Men det kan bero på att jag bara fått sova 6 timmar inatt och var sen tvungen att börja skolan igen!
Känns som att varje dag är en kamp. Jag är stolt så fort jag klarat av en hel vecka i skolan innan jag är hemma igen! Men den här terminen har jag gett mig fan på att jag bara ska vara hemma när jag verkligen är sjuk och ta skolan mer på alvar! Det visar sig ju ändå bara på betygen sen!
Men det har vart så jäkla jobbigt nu i snart två år! Jag har inte gått i skolan på ett helt år, och att sen bara börja igen!  Jag har förlorat så jäkla mycket under det här året, men jag önskar ändå inte att det varit ogjort...

Jag ångrar ingenting,för allting sker av en anledning. Men en sak ångrar jag starkt! Och det är att jag bytte till Enhelbrektsskolan förra året! det var nog det dumaste jag gjort i hela mitt liv! Hade jag inte börjat där skulle jag aldrig råkat ut för dem sakerna som jag råkade ut för och alltind skulle vara så jäkla mycket lättare nu!

Men vet ni vad? Jo jag skiter i att jag är en sån osocial och tråkig människa just nu! Jag skiter i om jag är i skolan endast av att höjja mina betyg än att umgås med kompisar som många andra.
Mitt liv har gått upp och ner i hela mitt liv! Jag vet att tiden är det ända som kan läka mina sår just nu och att jag helt enkelt bara måste vänta och hålla ut! Allting kommer att bli bra en dag! Och när man är i en sån här kris så märker man också ilka som är enns riktiga vänner....

Jag känner mig så fruktansvärt ensam just nu och det är nästan det ända jag är just nu "Ensam" Jag vet att det är jag som dragit mig undan för att jag inte orkat umgås med folk just nu, och det är mitt fel att mitt sociala liv är så dött som det är just nu! Men jag kan inte göra någonting åt det, jag mår inte bra just nu men jag mår bättre än vad jag gjort på länge..Jag gråter inte längre, jag får inga ångestattaker, jag kan äta vad jag vill oavsett hur mycket socker det innehåller!

Allt mitt kämpande har gjort att jag har blivit så ensam och jag vet att det är tack vare min dåliga självkänsla. Men vad gör man åt det egentligen? Jag käkar tabletter en gång om dagen (anti depp), jag går och pratar hos gloria! Kanske är det just det som gjort att allt blivit hundra gånger bättre än när jag sprang hem gråtandes från skolan och försökte komma på nått sätt att ta livet av mig...
jag har börjat känna livslust igen, jag kan tycka att saker är roliga! Det ända som trycker ner mig just nu är att jag känner mig så förbannat jävla ensam!

Månadens Shopping Budget!

Har samlat ihop Allt jag måste köpa nu till våren!
Måste verkligen sluta med mitt små shoppande eftersom jag känner att det börjar gå överstyr!
Har aldrig tidigare älskat kläder, skor och acessoarer lika mycket som jag börjat göra denna månad! vad är det som har hänt egentligen?

Nej det här är grejorna som ska införskaffas denna vår!

Adidas jackan - Har beställt in en från stan så den kommer på fredag :D

Adidas Jacka - Ska köpa en till har jag bestämt mig för men vet dock inte vilken färg! Vilken färg tycker ni jag ska köpa?

Foundation - Måste ha en ny eftersom min börjar ta slut!

All star converse (neon rosa) från footlocker!

Skinnjackan! Som jag skrev om igår! Finns på Halens.se dock har jag sett en liknande sjukt snygg på cubus!

Mjukisbyxor

Jeans Leggings (ni vet sånna från gina tricot)

Fred Perry jacka - var på jackt efter en i vintras och nu har de äntligen kommigt in på MQ :D




"Måste ha"


Svart Louis Vuitton Mahina L Bag! Väskan jag Fastnade på direkt! Men denna stora Lyxbag kommer säkert aldrig att bli min :(
Men hoppas kan man ju :)

Carro

Videoinlägg



Jävlar va odyligt det låter, någonting jag verkligen måste jobba på!

Chery Cherry Bom bom!

Dagens outfits!



Tunika (älskar den klarblåa färgen!) Gina
Leggings - Gina
Linne Gina

Jävlar allting kom tydligen från Gina idag!haha

Cherry Cherry Bom bom!

Hemma från skolan!

Nu kom jag precis hem från skolan! Vart lite retligt när jag egentligen slutade 13.20, men kommer hem 15.40 lixom! Men grejen e den att vid 14.00 tiden hade jag möte hos Gloria och klockan 15.00 var jag tvungen att gå göra Hemkunskaps provet på omprovstiden!
Så det var bara att bita ihop och kämpa på.
Har också fått ett nytt uppdrag. Nu är det nämligen dags för mig att designa min kompis Olivias blogg.
Så medans jag väntar på att youtube klippet ska laddas upp! Så tror jag att jag börjar med hennes Design!

Vad ska ni göra idag!

Carro






Dagens mellis: Grekisk yoghurt, nötter och MASSOR av honung!

Cherry Cherry bom bom

Vårjacka

Har suttigt i månader nu och letat efter en vårjacka. Känner inte att jag har så bråttom med det, jag menar våren är ju knappast på väg.
Det är ju fortfarande is och snö på vägarna.
Men nu tror jag faktiskt att jag har hittat den!


En Brooker från http://www.halens.se/ 559kr

Och på sidan hittade jag också en hel del andra skönheter..

LackskoSko 249kr
SkinnskoSkinnsko 499kr

Armband 2-packarmband i tvåpack! 179kr

Mockaväska Frans Mockaväska 699kr


Juisy Lips!

Det här är då jag idag.
Jag ska precis gå ner till Centrum med Alex för han ska iväg och äta någonstans och ville inte gå själv, så då föreslog jag att istället för att bara gå ner till grillen som han alltid annars gör, att vi skulle gå ner till SKHLM.
Det gör ju allting liite roligare när man kolla lite fashion stuffs när man ändå håller på :D Plus att jag får tillfälle att använda min nya väska för första gången också :)

vad ska ni göra idag?

Kram




Mitt nya läppglans ala läppförstoring haha!
men nu måste jag nog sticka iväg så att Alex också hinner plugga ikapp!

Agnes -Min nya Favorit

Agnes är helt klart min nya favorit i Melodifestivalen! Vet inte hur bra det skulle gå för henne i Europa men hennes låt har hel klart vart den bästa i melodifestivalen iår!

Vilken har varit er favorti iår?




Ha det bra!
Carro

Darin som mellanakt i meldofestivalen

Har ni inte sett det här så måste ni se det! Jag förstår verkligen inte att det finns folk som säger att Darin inte kan sjunga! Kom att tänka på det eftersom jag läste en artikel om Darin i Aftonbladet. Såhär komenterade nån 63 årig kärring från Bromma.

"Darin har alldrig kunnat sjunga om han nu är så bra varför går han inte hem i Sverige längre utan måste vända sej till Tyskland nu är kall där också så nu försöker han i Frankrike det kommer att sluta likad,ant där också "

Det där är ingenting annat än "Årets skämt" Vist håller han väldigt låg profil i sverige just nu men det är ju för att han precis fått skivkontrakt i Frakrike! Och går hem i Sverige, det gör han ju ta mig fan ALLTID!
Så den där kärringen som påstår att Darin inte kan sjunga kanske skulle ta och gå och undersöka sina hörselgångar lite? Det lär ju ha vart några år sen....


Ber om ursäkt om jag lät lite för "Iriterad" i detta inlägg men vissa saker gör mig verkligen förbannad!

Ha det bra allihopa!
Carro

Veckans Ris och Ros



Veckans Ros

Sportlovet
- Vem gillar inte att få 10 dagars ledigt mitt i allting. Synd bara att det går så fort!

All denna veckas Shopping - Denna vecka har jag shoppat som bara den, kan vara för att jag inte haft nått annat att göra vissa dagar, hittils har jag hunnigt köpa, En adidas jacka, En vit skinnväska, Ett par örhängen, ett par pumps, och tre halsband!

Birka Paradise kryssningen - Aldrig har jag haft så kul på en kryssning någonsin. Jag, isabell och Valeria dansade verkligen NON STOP! plus att vi sjöng karaoke..

Darin som mellanakt i melodifestivalen - Var det inte grymt bra igår när Darin sjöng 90-tals låten "Se på mig" igår kväll som mellanakt i melodifestivalen! Absolut melodifestivalens höjdpunkt!!

Veckans Ris

Pia och hennes familj kom aldrig - Lite tråkigt när man suttigt och väntat på dem hela dan, och så ringer dem inte enns :/

Sport lovet är slut! - Och så var ännu en vecka förbi och imorgon börjar helvetet igen!

Allt plugg - Som jag fått sitta med nu på lovet och än är jag inte klar!

Träningsverk - Aldrig har jag haft sån här träningsvärk tidigare. Allt för att vi skulle dansa så länge på discot. Mamma fick sitta och massera min vader nu varje kväll och ändå har jag inte kunnat gå som en normal människa. Nej hela mitt träningsshema sprack denna vecka!




Dagens fråga!

Vilken frisyr är snyggast?


1                                                        2                                                          3

My Fashion Dream


Morgonens frukost

trots att det snart är lunchtider så har jag precis ätit klart min frukost. Känns som att dett akommer bli en såndär tråkig dag man bara vill för överstökad.
Men jag hoppas att jag kommer på nått kul att göra iallafall, gillar verkligen inte att bara sitta hemma och ha tråkigt...

Men nu ska jag nog gå klä på mig, sitter här i ett långt linne och fryser..och Gustaf ligger och sover på fönster brädan!
Gud vilken tråkigt inlägg det här blev men det händer ju inte så mycket just nu!

Men ni får ha en bra dag!
Carro




Godmorgon

Jaha då var det söndag igen då. Och det känns deppigare än vanligt. Kanske för att vi just har haft en veckas lov och ska nu tillbaka till den tråkiga vardagen!
Idag är det 1 mars och om 27 dagar fyller jag 15år :) Har ingen aning om vad jag vill göra när jag fyller år, men vill nog bara göra någonting lugnt, kanske gå ut och äta nån stans eller sådär, känner inte att jag orkar med nån "fest" nu...

Men hur som helst, så ska jag allderles strax äta frukost och sen tänkte jag väll blogga lite och bara ta det lugnt idag.
Måste försöka tänka på vad jag vill göra när jag fyller år också, börjar känna mig väldigt stressad inför det!

Vad tycker ni jag ska göra?

Ha en bra dag

Carro



Hittade ingen passande bild till detta inlägg :P

RSS 2.0