Svar på tal!


Anledningen till att jag ska börja träna är inte av någon annan anledning än att jag mår bra av det. Och nej jag har absolut inga planer på att komma tillbaka till anorexin. Tvärt om! jag älskar min kropp och mina 53kg! Så länge jag äter so0m jag ska, och tränar för att jag mår psykiskt bra av det och känner att jag ökar mitt självförtroende & självkänsla av det så ska det inte vara några problem. Jag känner idag att jag lever ett väldigt bra liv! jag vet att lyckan inte sitter i vad jag väger och är medveten om att jag till och med kommer att gå upp i vikt av att börja träna. men det har jag asbolut ingenting emot! Sålänge jag är nöjd med mig själv som person, och känner att jag gör någonting vettigt med mitt liv så är jag nöjd! Så sammanfattningsvis så tänker jag börja träna för att jag mår bra av det, och för att det är hälsosamt. Det ska absolut inte finnas något destruktivt med min träning, utan tvärt om!

Kommentarer
Postat av: Malin

nu jävlar carro, nu snackar jag för oss båda, haha efter vårat samtal kunde jag inte låta bli x)

Who tha fuck cares du är fortfarande anonym?! Om hon var tillbaka där vad fan har det med dig o göra? man frågar fan inte sånna frågor! Alla männsikor får väll träna utan att behöva ha ät störningar! Jag vet att carro störde sig på din jävla idiot kommentar o fan gjorde jag det oxå! Det är ett känligt ämne. Känns? du ska fan få se på känns bitch jävel! usch du skulle suttit i hennes sitts när hon hade det som svårast o då jävlar skulle du få känna på "känns"!

Älskar dig Carro ;) <33



Du är starkare än någon annan jag känner o vill inte förlora dig men jag har inget att oroa mig över. I know u will make it! U can do enything om du verkligen vill och det har du bevisat för alla!

2010-01-07 @ 01:09:11
URL: http://soblondie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0