Godmorgon!

Fredrik sover fortfarande. Usch vilken tråkig dag det här verkar va! Funderar på att klä på mig och åka och gymma lite. Kan ju behövas. Känns som att alla äckliga cigaretter sänkt min kondition som in i helvete. Gudgudgud dålig vana! Men hursomhelst så ska jag prata med Sanna idag om vilken dag vi åker och piercar oss. Min tunga är nu helt läkt men är fortfarande grymt osäker på om jag vill utsätta mig för risken igen. Men ska prata med Tyron (piercären) så får vi se vart det leder. Förhoppningsvis så piercar vi oss imorgon :)
Puss

Ren och fräsch igen...

Ser ni nått som inte passar in? hm..Shampo, balsam, klocka, puder, minipiller, tetrasyl och hm....riskakor???????

Schhhh Fredrik sover...

Söta Fredrik ligger och sover i världens sandigaste säng...
Är vi inte söta när vi sover tillsammans? :)
fast nää jag? söt när jag sover? skulle inte tro det...
Puss på er!

Last weekend

Usch vad man var bakis! men kom på att jag än inte publiserat mina bilder från söndagen. Då jag alex och Fredrik åkte till skäris för en lååång lunch, för att sedan gå över till Fredrik och äta räkmackor...
Vår mini picnik på sängen ;)
Sanna visade lite ubersnygga klänningar på Nelly.com :)
osv osv....

Tröstshopping?

Vet ni hur man märker att man tröstshoppat? jo man kommer inte ens ihåg vad man beställt...
Satt inne ett tag på nelly.com när jag hade som allra tråkigast och beställde hem lite "prylar". Men nu när jag sitter och kollar på min orderlista så kommer jag inte ens ihåg vad jag beställt!
Wtf är en matsimuto 3 lixom?
Nå hursomhelst...efter en liten tankeställare så fick jag fram att jag beställt...
tre par lösögonfransar! var dem inte as häftiga?
Ett par "matsimuto 3" mina nya vårskor!
Glansserum...Freddes syrra Sanna beställde även hon hem ett sånt här och tro mig det luktar gooottttt!!
Och en vit och en svart ögonskugga från MakeUpstore...
Herrigud vad onödigt! Där rök 1000:- på typ nothing.....
Aja nu ska jag iallafall ta en snabbdusch, kasta upp Fredde ur sängen och bädda om ( ja han ligger faktiskt och sover..suck...) och sängen är en jävla sandlåda så sorry Fredrik men efter duschen så ryker din sömn...
Puss på er!

Vilket liv!

Snälla skjut mig bara...
Gud ja vet inte vad jag ska säga. Varför ska det alltid vara en massa jävla problem hela tiden? Igår spenderade jag hela dagen med att ligga i sängen. tycka synd om mig själv och röka cigg efter cigg. Att jag ens tar åt mig? Gud jag vill verkligen inte göra mer idag än att bara ligga i sängen och äta Ben and jerrys jordgubb och cheesecake. Tror nog jag ska börja röra mig hemåt från Fredde och göra det. Måste ju avsluta min lilla deppbytta med glass...Usch känns som att jag skrivit en bok nu! Men så långt kan det ju inte vara? ÅÅÅHHHH just nu hatar jag SÅ mitt liv. Men samtidigt så har jag gjort allt jag kan nu. Eller jag kanske borde ringa? neeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
hahaha kanske har jag skrämt bort han? ....

Min helg

Min helg...ingenting stort...

A lots of shopping again...

Eller så gick allting till Pressbyron! Nja var rättare sagt sugen på att uppgradera mitt SL kort så att det nu funkar både kvällar och helger resten av terminen. Så där rök 800kr, plus 150 kr på tankningskort till både Freddes och min mobil. HAr jag nämnt att jag nu bränt ca 1000kr på pressbyron????
Fick iallafall med mig ett nytt sl kort moaha ett par rosa uggs (jupp jag och Navida köpte likadana) ubersöta ju ;) ett ansiktsvatten från nivea en ny BH som jag dock glömde fota och en jävla massa godis och chips!

fråga inte vad jag gör med munnen??? Navidas fel ;)




puss!

Dagens Outfit

Kom precis hem från en tripp till centralen samt skäris med Navida & Steffie. NU när Steffie är i dushen så passar jag på att blogga lite.

Här har ni dagens outfit att börja med..



Jeans - BikBok
Linne: H&m
Halsband & Klocka: Ur & Penn
Kofta: GinaTricot

Snabbt inlägg!

Ska strax möta Steffie och Navida i centrum. Vi ska in till stan och kolla läget lite. KOm på att jag måste handla lite hudvårsprodukter till fredde också! Nå hursomhelst så måste jag börja gå ner snart. Kameran är på laddning och ikväll blire chill. Tungan är redan bättre! Men sköljer med munvatten heeela tiden! Så snart ska det tas om. Gissa om jag kommer vara rädd? Men nu tar jag tillsammans med Sanna Navida och Alex dåra. Så vi blir ju ett helt gäng som ska pierca oss på olika ställen. Men måste såklart kolla så Tyron har tid.
Puss på er!

Fick min lön igår!

Så innan den misslyckade piercingen så gick jag runt och shoppade lite behövliga saker! Roligt nog så gjorde jag bara av med en tredjedel av min lön. Så på Fredag så möter jag upp Navida och shoppar lite mer. har ju sagt att jag skulle shoppa upp hela min februarilön samt spara endast en tusenlapp till greklandsresan!
ett nytt navelsmycke äntligen i 8mm samt en BH eller vad det heter ja ni ser ju på bilden,
Men nu ska jag och fredrik strax iväg till Ungdomsmottaningen. Ska prata lite med min barnmorska om en eventuell P-stav eftersom Ppiller enligt mig är väldigt lätta att glömma, hittar inte kartan osv har varit jätte slarvig med det. Efter det så åker vi till centrum en snabbis och äter lite lunch och vid 16.00 så går jag och jobbar. Vågade inte riktigt gå till skolan idag heller eftersom jag bara har två sånglektioner idag och med en sån här tunga kommer man inte långt med vad gäller sången.
Men nu ska jag fortsätta sminka mig!
see U!

Min nya tungpiercing

Så fort det här har läkt så åker jag och Sanna in till ANT i GamlaStan. Satt och kollade lite på deras hemsida och hitta detta...

Body piercing and scarifications are done by Tyron.
He has over 10 years of experience in bodyart/piercing.
you can either drop in or book a time.
scarification or branding you need to contact Tyron first
for a consultation and further info.
You have to be at least 18 years old to get a piercing
and Valid Identification is needed.
If you are under the age of 18, your parents or your custodian
can give there permission.
Contact Tyron for more information.
The minimum age for navel piercing is 14,
everything else is 15.

All in all, a smashin' geezer, cheers!

jaa han verkar ju vara van vid tungpiercingar iallafall hehe!


Min lilla tungpiercings mardröm

Jag kommer till klippotek1 ganska så sansad. Navida följer med mig in. Tanya börjar kolla nerver i min tunga och tydligen fanns det en jävla massa i ena sidan. Hursomhelst så sticker hon in nålen och AJ det gjorde ASA ont bokstavligt talat. Efter det så forsade det blod! Tanya bara stod där och såg helt chokad ut! -Så här ska det inte va gud va är det som är fel. om det inte slutar blöda så måste jag ta ut den
Jag håller med en jävla massa papper, blodar ner hela toaletten och sköljer. Tillslut avstannar blödningen en aning men då känner jag -gud ska det kännas såhär i tungan?
Tanya-Ja men det bara för att du är ovan med det nya smycket. -Jag börjar då dra i min tunga och upptäcker att det ligger död hud över hela tungans om jag kan dra bort. Tanya kollar chokerat och säger att DET DÄR det har inte hon gjort. Jag börjar dra av hud och blödningen bara forsar igen! Hon drar ur smycket på en gång och då börjar det blöda ännu mer. På grund av all blodsbrist så börjar jag känna mig yr. Jag går in i en annan toalett och Tanya springer efter och torkar bort allt blod helt målös. Det här har ALDRIG hänt förut. Din tunga borde vara jäätte svullen nu men den är inte det. Varför lossnar all hud? all skinn? Ingen vet och allt mer personal från Klippoteket kommer ner och är helt chokerade över händelsen. Mamma den stackaren sitter bara och nästa gråter av rädsla. Tillslut var jag tvungen att ta servett efter servett för att avstanna blödningen. Jag hade förlorat så mycket satt det SÅ var nödvändigt. Till och med Tanya var rädd att jag skulle svimma. Navida hjälpte mig hela tiden och hämtade nytt papper hela tiden tills jag började spotta köttbitar! Stora skelee bitar av slemm och kött! Det här har tydligen ALDRIG hänt förut. Och Tanya skulle ringa upp sin föreläsare där hon utbildade sig till piercare och berätta Fallet. Hon skulle även diskutera med Paunlina den andra piercaren på klippoteket.
Tillslut efter 40 minuters blödande avstannade det och Tanya skussade mig och mamma omedelbart till Huddinges Akutmottagning. Vi slapp vänta så länge och fick träffa läkaren på en gång. Han kollade på tungan och den var tydligen helt frisk inga problem alls. Det var bara att gå hem och låta det läka. Alltså inga konstigheter egentligen :S När jag kommer till Fredrik den kvällen så kollar hans mamma på tungan hon säger att det var en allergisk reaktion på grund av att all hud lossnade. Men när hans syrra Sanna sedan kollade på den som även hon har en tungpiercing så brister hon ut - MEN DEN ÄR JU HELT SNE hon har ju kört upp nålen snett rakt in i ett blodkärl :O Inte konstigt att det blödde! Fredde säger då att det är klart att huden lossnade på grund av att hon kört in nålen helt åt helvete. Shit asså! Så nu ska jag bara låta den läka och om några veckor så åker jag och Sanna till det stället i Gamla Stan där hon och hennes kompisar piercade sig. Och så piercar hon bröstvårtan medan jag piercar tungan och berättar händelsen för honom (piercaren)...
Mamma däremot är inte villig att skriva på något nytt papper om piercing men eftersom det ändå finns en förklaring nu så ska jag kolla lite med den nya piercaren sen. för att DETTA får INTE hända igen!
Mamma ringde upp Tanya igår kväll och berättade att allt gått bra hon var så glad för det och bad mig komma in på Klippoteket för att få en present. Kanske ett shampo eller ett navelsmycke. hehe var ju liten gulligt av henne. Men shit det här var alltså ett rent ut sagt helvete!

Suck och stön!

Fan jag vill inte gå på kör lektionen vill inte vill inte! Känner hur jag bara draaas tillbaka till sängen när jag försöker kliva ut ur dörren. Men jag måste ha närvaron MÅSTE! Faan känns så jävla meningslöst att sitta på en körlektion och hålla på somna när jag istället kan fummla lite på en ny design, läsa Jane Austins Stolthet och fördom samt skriva klart Historia uppsatsen. Skulle kunna göraklart allting idag! Men samtigt MÅSTE jag till skolan! Har slarvat as mycket med skolan på senaste tiden! Tänkt lixom att äsch vadå jag ligger hemma och sover idag så går jag imorgon jag kommer ikapp blablabla....
Suck och Stön bokstavligt talat!
Nä nu ska jag in på Sl och kolla när tuben kommer!
Puss!

Ang min bloggdesign!

Har bestämmt mig för att köra på en ljusrosa design. Ja ni vet typ babyrosa, lite ljus. Hm...blir så frustrerad när jag tittar in på bloggen. Så det ser ut! Allt jag ser är bara kladdig mörk rosa suddiga bilder, och ytterligare kladd kladd och kladd!
Suck asså känner mig för fan bitter!
Men nåja den ska fixas snart jag lover er snart!!'
exakt den här färgen ska jag ha!

My day!

13.45-16.00 Skola! Har dock bara KörA, Ensamle Sång och en pianolektion..
16.30-17.15 Möte med Gloria!
Träna med Navida -Om jag lyckas ladda min mobil blir lite svårt annars
-Hem till Fredrik kolla på Sex and the City Sässong 2!
har man tråkigt så har man...Måste iallafall börja röra mig mot skolan om sådär 40 min...
Maybe hinner jag blogga lite mer?
Puss!

Hot bitch...or not?

eller inte...
Har precis skrivit lite på min uppsats om Franska Revolutionen. Skrev faktiskt i över en timme nontop. Nå skönt att börja 13.45 iallafall!
Usch och fy och blää! Känner mig SÅ ofräsh! Ska nog börja fixa mig strax!
See u!

Tragus

Fråga inte ens. Vilken jävla skit dag det vart igår. Jag som skulle piercat tungan och komma hem och plugga. Ingenting blir någonsin som jag vill. Hela dagen vart ett helvete! Men nu är det iallafall bestämt att min tungpiercing blir nästa tisdag. Och händer någontign då? ja då stoppar jag en nål i min tunga all by myself. Men hursomhelst så mötte jag upp Navida lite senare på kvällen för att jag skulle följa med henne och ta ett hål i hennes öra. Och när vi ändå var där så passade även jag på att göra en Tragus piercing.
Blev så nöjd över resultatet! Blev mycket snyggare än vad jag trott!
ååhh måste bara få kommentera att jag ÄLSKAR Min kamera! Tänk att jag levt så länge med en simpel mobilkamera. Man ser ju verkligen allt. Just love it!

ChillChill!

Navida goes on Grannyyyys :D
'
Me and my boys ;)
såhär såg bilden ut när Fredde skulle ta en bild på min outfit,...suck...
sen vart man ....ehh aa inte så nykter...
hm...behöver jag förklara mer? det var kul. haha nu ska jag lägga mig i freddes skööööna säng och kolla på tio avsnitt av Solsidan :D
Puss på er!

Lördag med pappa & Chill

Jag och Alex mötte upp Pappa i Kista vid 13.00 tiden. Vi åt lite på MAx och gick runt i affärer, tills vi tillslut gick och tog en kaffe på CoffieHouse. Vilket ju inte låter som så mycket, men när man väl går där. Fyfan va trött man vart!
Jag hade på mig,
Strumpbyxor från H&M
Tunika - Ginatricot
Pälskrage: H&M
Kofta: Ginatricot
Skor: Monki
Papi :) Pratandes i sin samsung Galaxy surfplatta:)
Alex messandes i sin Blackbarry...haha vilken jävla Hightek familj bara jag som nöjer mig med en vanlig ordinary fone?

Bion i Fredags

Vis åg tillslut Love and Other drogs. En helt okej film, men är fortfarande sur över att vi inte reserverade biljetter. Vi vart tillslut sex pers och försök få platser bredvid varandra när man kommer dit en halv timme innan? Så vi fick platserna längst fram och gosh vilken jävla huvudverk man hade efter filmen...:S
Menmen...här har ni bilderna..
hahaha kolla vad jag hittade på min väska! Ellinor lekandes med mamma Mimmi.

Snabbbloggning

vart ska jag börja? har ungefär 200 bilder på kameran som ska publiseras. Hm..hursomhelst så måste jag strax iväg på ett "privat ärende" men ska hinna blogga lite innan dess.
I Tisdags åkte jag och Fredrik iväg till HeronCity. Tragiskt nog skulle det egentligen varit vår 5 månaders dag, jaja Navida flippa inte för att jag fortfarande räknar xD. Men trots lite svajigt här och där så umgås jag ju och för tillfället bor hos Fredrik av lite olika anledningar, så vi tyckte att vi kunde fira lite iallafall. (eller jag firade, och han satt och gnällde på den dyra notan)
Here you have some picture ;)

Försovigt mig!

Måste springa till skolan nu! Mobiljäveln stängdes av under natten suck...Men hinner iallafall med en Matte B lektion samt samhällsprovet.
Men nu måste jag springa!
Ikväll blir det bio med Navida, Sofia, Alex, Fredrik, Sara, Linus och Emil :)
puss på er!

Sleeping Beauty!



kolla nu! Ellinore somnade när hon satt i mitt knä, när jag skrev Samhälls uppsatsen :)




Men nu ska jag iväg och plugga lite. SKa ju jobba vid 15.00 :S suck...

Godmorgon!

hmm.het man känner sig ;)
Usch vilken jävla dag! Mamma kommer tyvärr inte kunna vara på Klippotek1 idag vid halv tre så jag var tvungen att boka om till imorgon samma tid. suck...
Hursomhelst så slutar min pianolektion vid 14.00 och efter det så möter jag upp Fredrik. Han och jag ska ut och äta middag på PizzaHut på HeronCity, och efter det följer jag förmodligen med Navida in till stan och shoppar lite. Gosh ibland har jag verkligen mitt jobb att tacka, känns som att jag småshoppar lite varenda dag nu för tiden. Menmen sliter man bakom en kassa då och då så antar jag att man förtjänar det?
Fast har ju en uppsats som ska mailas in imorgon också, så får se hur det går med det.
Puss på er!

RSS 2.0