Akuten och tandläkare

Kom precis hem från Akuten i Liljeholmen! Så fel det kan gå ibland :( Men nu sitter jag och älsklingen här med en bunt pencilin/antibiotika. Kommer nog bli bättre snart känns som att jag sprungit hos läkare ganska ofta den här veckan. Var ju på en akuttid i Torsdags och lagade ett ilande hål också -.-....

Satscore

Godmorgon! Har ingen aning om när jag somnade igår men vaknade iallafall kl 6.0 pigg? Lyckaes iallafall tillslut att somna om och vaknade 9.30 istället. Ska strax gå skära upp melon och koka några ägg till frukost. Vid 10.30 ska jag ta en promenad til gymmet och köra ett Sats Core pass. Inte så mycket mer planerat idag vi får vart dagen tar oss...

Ristest

Har precis gjort ristestet! Var ju på akademikliniken i Onsdags med S och L, faktiskt riktigt intressant! Känner mig ganska spänd och förväntad trots att det inte är jag som ska opereras än ;) Men är så spänd på resultatet samt mina egna konsultationer. Har läst rut en hel del på internet nu och trots att jag funderade på strandkliniken ett tag så trr jag ändå att jag väljer akademikliniken iallafall. En av anledningarna är att 1. S ska opereras där 2. Har läst om en massa som först gjort på strandkliniken men gjort om dem på akademikliniken och blivit helnöjda. Jag är dock fortfarande lite orolig över min ålder...Men vi får se vad dem säger på konsultationen i April. Nå iallafall så gjorde jag ristestet med 350cc. Kändes skitbra men i och med att jag ska sätta dem till viss del bakom bröstmuskeln så försvinner ju lite granna. Så jag funderar på minst 380-390cc DOCK lär det vara lite olika i dem båda brösten då dem inte har en jämnstorlek i dagsläget.
Men hursomhelst så fick jag så mycket info bara genom att följa med på konsultationen samt internet så att det känns som att jag vet det mesta med risker osv. Behöver nog bara tänka igenom det hela en två och flera gånger innan. Det handlar ju om hela 53 000 kr varav 4000 av dem är en försäkring mot kapselbildning. Fast tänker egentligen inte så mycket på pengarna, tänker mer på mitt egna välmående efteråt! Tänk om dem blir för stora? för små? konstig form? rippling, kapselbildning allt det psyiska tänk om jag tycker att de bara är i vägen? Nå jag har ju lite tid att tänka ändå...

Mamma på korfu

Mamma kome hem på Tisdag natt, innan dess så är det jag som sköter allting hemma. Jag, Fredde & ev Alex ska strax ner till centrum och handla lite. Känner mig as seg idag var på strandfesten vid Mälarhöjdsbadet igår men drack bara typ två cider dock 7or så får väll paya lite idag iallafall.... Det var ganska chill faktiskt, vi var runt 30 pers och mest chillade. Synd bara att bergsprängaren inte fungerade :S Men vi hade sån jävla tur med tuben påvägen hem! Höll på missa sista tuben om inte Fredrik räddat oss hihi! Nå as kul att inte ha någon kamera så mamma lånat den! Men wtf klarar mig väll tillpå Tisdag?.
Shit på Måndag firar jag och Fredde 11 månader..iiihhh snart ett år :)))

Mamma har min kamera

Har gjort mitt syntest nu som har skickats till transportstyrelsen. Allting gick bra och inga fel hehe! Fik även med mig en svart bikini från Ginatricot! Min femte bikini iår :) Glömde även bort att berätta att jag köpte min underbara parym Fantasy av Britney spears på flygplatsen Taxfree love♥ och även ett par solbrillor från Rayban! Mer än så vart det inte!
Puss!
Tar alltid bort banden...

back in Sweden

Sorry för dålig uppdatering! well planering på hög nivå nu!
Imorgon kl 10.00 ska jag möta upp Sanna och åka på hennes konstruktion på akademikliniken. Efter det så bär det av till Grönan med Alex, Fredde & David.
På Torsdag ska jag först iväg till Grönan med Amina & co (Amina är seriöst den roligaste personen att åka till grönan med, när vi sitter där påväg upp på Insane och diskuterar om hur dåligt samvete vi har för att vi dissat någon halvpsykad brud you know what i mean ;))
Nå vid 20.30 så möter jag upp Fredrik i Bredäng för att gå på Johans Strandfest vid 21.00 :)
På Fredag bär det eventuellt av till Norrköping med Fredrik & Emily.
Wohoo Im so exited!
Men först...Ska jag på bio med Olivia och Navida! <3
See U! ;)

Copa Copana

Var skit kul! Jag och Vagge åkte alla ;) btw så var det lite kul för när vi var i parken 2008 så häll dem på bygga två banor, som jag tog förgivet skulle vara klara nu tre år senare. Men nejnej de var precis likadana som för tre år sedan inte kommit någon vart hehe!
Kändes kul att för en gånsskull komma utanför hemmet lite! Har ju suttigt hemma och segat i två dagar nu. Men längtar ändå till på Söndag! Och sverige! Och Fredrik, och mamma, och...Theodor x)

Jag älskar dig


Wellness

Började nyss att prenumerera på tre nummer av tidningen Wellness. Får då även en showergel och body butter från Thebodyshop i doften pink grapefruit. Åhh älskar mina bodybuttrar som jag nu har i dofterna cocos, mango och snart pink grapefruit. När dessa är slut så kör jag på sheasmör har jag bestämt! Luktar sjukt gott och gör huden typ gudomligt mjuk och len!

Saknar dig för mycket...

Bara några få dagar kvar nu! Kan på riktigt säga att jag saknar Sverige! Blev verkligen en lugn och ro resa det här, ingenting speciellt. Bara skönt att komma bort från hemmet ett tag...Saknar min älskling! För mycket! Igår pratade vi i telefon i 2 och en halv timme!!!! och idag skypade vi i 4 timmar ungefär! Men roligare det än att bara sitta här värmen! 40 grader! Nejfyan nu orkar jag inte med mer Grekland. Fan ta er Navida, Fredde och Alex att ni inte hängde med haha ;) Allting skulle varit SÅ mycket roligare då! Menmen Påsklovet och nästa sommar då jävlar!!! Btw Navida så ska jag försöka hitta någonting fint hehe bara lite svårt när vi inte rör oss så mycket här ute :S Men jag ska vad jag kan göra :)
Puss och kram!

Stranden

Igår kväll/natt så hittade vi en hel gata bara med en massa barer och klubbar. Vi beställde in två rundor dricka, och vin till mig. Efter dem två rundorna som kom servitrisen med ett fat med varsin Tequila Shot, vilket dem också hade fortsatt med att servera oss om vi beställt in flera rundor. Hm vem tackar nej till gratis dricka ;)? Så idag vart en ganska seg dag på stranden..
Jag säger bara en sak..
Fuck Johannesdhal ;)!

18 Juli

Igår kväll gick jag, Vagge och Christos ut en sväng. Bara ut bland de lokala Cafeerna här nere. Jag tog ett glas vin och en bacardi, känns så sjukt skumt att kunna beställa vad som helst utan att de ens frågar efter legg! Nu ska vi strax iväg till någon strand igen och ikväll åker vi in till staden för lite fler uteställen :)
Puss på er!



Andra dagen i Grekland!









36grader!

Legat på stranden idag! Har saltvatten i ögonen fan va det svider! Nu ska jag strax hoppa in i duschen, och fixa mig lite. Hoppas på utgång ikväll. Kanske sätter in lite nya bilder också :)
Puss på er!

Jävla fittFacebook

Aldrig hänt mig förut men nu när jag sitter här i Grekland och mitt ända komunikationsätt med tex mamma och Fredde är via Facebook så är mitt konto från ingenstans spärrat? Jävla Horfacebook !!!! Får panik, har ju all kontakt med mamma där som fortfarande håller på fixa lite grejor till mig under resan. Och Fredrik? Hur ska vi kunna prata. Dett har ALDRIG hänt och självklart ska det hända nu när jag är i Grekland och verkligen inte kan prata med någon i Sverige på något annat sätt! Horfacebook kan ta sig någonstans!

Framme i Grekland ;)

Har sovit i ca två timmar inatt! Vi kom fram vid 12.00 tiden. Gud vilket väder, kan knappt andas! Imorgon drar vi till stranden och sola, sola, sola och bada ;)
Älska♥
(nu vill jag dock bara sova...)

Ses om 11dagar

Då var resan klar Imorgon klockan 7.00 går planet från Arlanda. Nu ska jag sola, klubba och bara ta det lugnt. Känns som att  jag måste bort ett tag allt har varit as jobbigt de senaste dagarna, har räknat dagarna till skolan börjar så tråkigt har det varit. Och då ni, då är det dags att göra något åt saken!
Så nu mina älsklingar ska vi se om jag uppdaterar något under resan annars lär ni få en bildchock om en och en halv vecka. Btw jag ska till Grekland ;)

Old Fashion

Imorgon har Fredrik lovat mig att följa med till Nordiska Museèt och kolla in deras nya utställning även kallad "modemakt". Dem har ställt ut flera flera värk från flera hundra år tillbaka i tiden, och visar hur modet har utvecklats fram till idag. Vi tänkte även skippa spårvagnen och promenera hela strandvägen tillsammans. Lär nog bli ganska mysigt♥
Modemakt Modemakt

Bakat bullar och planerat Göteborg

Har lovat Fredrik att om han hjälper mig med ett fotojobb, så bjuder jag honom på en dag på Liseberg samt en natts hotel. Vi åker den 8 Augusti och bilar ner dit med mamma, Sodan, Alex, Fredrik och jag. Skönt att komma bort från Stockholm någonting i sommar iallafall...
Sliten! Efter ett Corepass på Gymmet. Imorgon är det cykling som gäller :)

Akademikliniken

Ska me Sanna till Akademikliniken på Stureplan den 27Juli för att kolla hur en konstruktion går till samt ställa lite frågor osv. Ska bli intressant faktiskt. Blir ju 18år om 8 månader men i och med att jag fyller år i Mars så kommer nog själva operationen att skè i höst. Men ska på en hel del konstriktioner från och med Mars månad. Gud blir nervös bara jag skriver det här. Men jag har iallafall efter en hel del snack med sanna kommit på vilka mått jag vill ha och vart jag ska opereras. Just nu lutar det åt Strandkliniken som ligger på strandvägen, hos Dr Oya som verkar vara skit duktig (men det verkar dem ju alla, bättre att gå efter folks omdömen). Lär fylla ut med 400g, runda implantat, gelehallon vilket ger mig en klar Dkupa och ett ärr under bröstet. men självklart måste jag disuktera storleken med kirurgen under konstruktionen då man får testa olika storlekar i Bhn osv. Sitter och läser och läser och läser på nätet, för att få så mycket information som möjligt. Ska bli så kul att se Sannas resultat sedan i Oktober nu iår, kommer åka in med henne innan operationen och efteråt tänkte jag, om det inte blir några ändringar osv :)
why? - Mamma säger alltid att jag skulle fått större bröst om jag inte blivit sjuk när jag var 13, i och med att kroppens utveckling hävs. Jag är kurvig, eller jag har åtminstone rumpa och lår, hade jag inte haft min rumpa skulle jag väll vara en klar e4a skulle jag tro. Men jag tycker inte alls att mina nuvarande A/B kupor alls är propertionerliga till min annars ganska kurviga kropp. jag menar jag har halva paketet varför inte fixa hela? ;) you know what i mean. Hade jag inte blivit sjuk så hade jag kanske varit nöjd, jag ÄR nöjd men vill bara förbättra inte nå perfektion vilket är omöjligt.

Övningskört för första gången

Igår mötte jag och Fredrik upp Emily vid Bro (stationen innan bålsta) för att åka och bada lite. Emily ville att jag skulle testa att köra lite, vilket jag först absolut inte ville men efter ett tag lyckades hon övertala mig. Jag körde nästan en hel mil! det tog sin tid då jag bara kom upp i 45km/h (landsväg så max är ju 50) Det var riktigt läskigt mina ben darrade, men det gick bra! Jag körde inte ner i diket iallafall, men stackars Fredrik som satt där bak och var livrädd.
När vi kommit fram så badade vi i någon timme innan vi åkte hem till Emily och grillade. Vi var där i hela 7 timmar, och åkte hem vid 22.00 tiden
Idag har jag ingenting planerat. Har nog aldrig varit såhär uttråkad :O var meningen att massor skulle göras men allting ändras ju hela tiden i sista sekund. Jag lovade även Fredde att han skulle få ha en Carrofri dag så...Funderar på att åka och sola solarium?


Grönan = Dagens Diss!

Måste bara få uttrycka min frustration angående Guldkortet på Grönalund.
Jag köpte mitt guldkort i Maj som vanligt. Iår har dem gjort det nytt så att man själv måste registrera kortet hemma dvs fylla i sina uppgifter osv innan du kan börja använda kortet. Detta var inga problem.Men när jag i Juni då slarvig som jag är tappar bort mitt kort så ringer jag upp kundtjänsten.
I och med att jag inte har något kvitto kvar så ber hon mig ta med en polisanmälan/förlustanmälan på kortet. MEN det ska inte vara någon tvång sa tjejen i och med att dem kan kolla upp mig via deras dator genom mitt personnummer.
Jag åker till Grönan och vandrar in på kundtjänsten UTAN polisanmälan då jag inte hunnit skriva ut den (dock gjort en) och en dryg liten brud anser att jag då MÅSTE ha med mig en polisanmälan även fast den "andra" tjejen sa att det inte var någon tvång. Jag står där och skakar av frustration i och med att mina kompisar redan är inne och åker.
Mamma åker till Grönan med min polisanmälan och vips så har jag ett nytt guldkort efter ungefär 30 minuter inne på kundtjänsten. Hur kan dem ge olika information??? Varför i helvete har dem gjort det så krångligt tänker jag...Men wtf jag har mitt guldkort och nu är allt bra igen...trodde jag...
Jag registrerade mitt nya kort dagen innan mitt andra besök på Grönan och går till biljettluckorna för ett åkband. Tjejen i kassan frågar om jag registrerat mitt kort då det inte finns några uppgifter. Jag svarar att jag gjorde det dagen före mitt besök och hon är tvungen att stänga kassan och gå iväg och ringa sin chef. Hon kommer tillbaka efter ca 5 minuter och säger att det i datorn står att jag registerat mitt kort den 25 juni utan uppgifter. JAG som registerade den den 6 juli MED uppgifter. Då ger hon mig informationen att ju fler som köper kortet desto trögare går det för deras datorer att kunna se våra uppgifter. Det kan tydligen ta upp till en vecka innan kortet går att använda. Skulle det bli något mer problem så får jag kontakta kundtjänsten.
Sammanfattning: Grönans guldkortsystem kan ta sig i arslet bokstavligt talat. Här gör man som dem ber om och ÄNDÅ blir det en massa problem. Sega datorer? borde inte deras datorer klara av att fler köper guldkortet utan att sega upp sig med en vacka!!?!. Det har blivit så otrolit mycket strul för att jag tappade bort skitkortet och tro mig blir det problem nästa gång jag är där då jävlar!!....
Sist men inte minst SISTA ÅRET JAG FÅR FÖR MIG ATT FIXA GULDKORTET! Dem borde ju ta mig fan ge samma information till gästerna samt se till satt allting går så rätt till som möjligt men nejnej det är jag som får stå och gnälla i kundtjänsten resten utav sommaren.
Så dagens diss går LÄTT till GRÖNALUNDS guldkortssystem...


Utekväll

påvägen hem...

Bilder som glömts att lägga upp


Bokade klasser

Åh kan inte gå gymma när mina hörlurar gått sönder :S Så nu har jag suttigt inne på sats hemsida och bokat en massa klasser att gå på. Tyvärr fanns inga piloxingklasser under de närmaste två veckorna :( men kör därför på lite satscore och cykling :)


Blev ingen Ticket

carro 2009 x)
Vi måste ha med oss våra föräldrar när vi bokar -.- så på Måndag sista sista annars blir det typ ingen resa -.- är sista dagen då vi åker in dit.
Men iallafall jag och Fredrik låg vakna till 3.00 ungefär och pratade om allt...Väcktes av ett jävla buller och borrande kl 9.00 och kunde inte somna om. Nu sitter jag här med en fruktansvärd huvudverk och ska strax kolla på film tänkte jag. Kanske bara kanske får jag sova lite också..
Puss

Because im a redhead bi&%¤%

ååhh va jag har tråkigt! Fredde, Raffe & Viktor sitter i köket och babblar på medan jag sitter här alldeles själv! Idag gick jag och Fredde upp till mamma för att äta middag. Fastnade framför en del universitetsprogram på studer.nu med Anna. Fan jag kan nog inte räkna med att bli någon akademiker inte :O 20.00 är maxmedlet på gymnasiet. ALLT som jag vill gå tex psykologprogramet (22.00) Juridikprogramet lika så. Känns inte som att man kommer någonstans utan toppbetyg :S Well i höst då jävlar! Ska hänga på bibblan VARJE dag (nästan) efter skolan och verkligen lära mig att planera! Med några VG.n kommer du ingenstans i livet darling...

Jag är så duktig

Fredrik slängde in en färdig (halvfabrikats) smulpaj i ugnen medan jag smulade ihop en glutenfri. Så nu har jag fixat naglarna, ätit smulpaj med vaniljvisp och kollat på hancock. 
Mitt från ingenstans så dimplar Vicktor och Raffe innanför dörren. Snacka om att jag och Fredde blev rädda :O där ligger vi och kollar på film i tystnad...

Grekland nästa!

Imorgon ska jag möta upp Navida i stan för att gå förbi ticket och hämta lite papper (i och med att vi är under 18) Sofia hänger tyvärr inte med iår, men vi pratar om att åka i vinter (svindyrt men har ett nytt cafèjobb på gång) Så iår så åker jag och Navida ner till Grekland i två veckor! Bjöd med mig brorsan också, vars vilkor var att han ska va min SLAV under hela resan! Servera mig drinkar, ge mig MAT osv i och med att det faktiskt är lilla JAG som bjuder honom hihi! well om två veckor åker vi!!! Så taggad!

tröttis

Åhh ja orkar onite! ingen energi, sorry nu ska jag äta äpplen med vaniljvisp och soova!
Puss

Grillning på Gömmarn


Art of the day


Dagens Outfit

Armbanden är från Guldfynd
Klockan är från Ur&Penn
Skärpet från Ginatricot
Klänningen från H&M

Mamma ska tatuera sig :O

Sitter hos mamma och bara svettas just nu känns det som. Och vet ni? jo mamma ska tatuera sig, på East street efter sommaren! Trodde man ju aldrig om henne! Vad hon ska tatuera in är dock hemligt, ni får självklart se det färdiga resultatet sen men det är som sagt "sen".
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och byta klänning. Vid 16.00 tiden ska vi träffas några stycken och dra ner till gömmarn och grilla. Lär väll bli lite krök på kvällen sen också. Alltid chill men kom på att jag måste hinna till bolaget innan 15 också..stress!!

Idag är det vår dag bebis!


Polkagrisar från gränna

Freddes mamma var på Ullared idag så hon sprang förbi Gränna en snabbis. Jag och Fredrik fick varsin polkagrisstång, mjuk och färsk! Jobbigt bara när den fastnade i tungpiercingen x)
Nu ska jag och Fredrik fortsätta kvällen med film och godis! Jag som har tandvärk ;S tror nog jag måste boka tid hos tandis nu snart :S

Jobbigt väder!

Gud vilken dag! finns ju ingen som helst luft!! Var i centrum med Alex och åt lunch vid 15.00 tiden. Mötte upp Fredde och Emil och gick ner till stranden en sväng. Låg mest där som en fuktig fisk och sipprade eftter lunch medan killarna badade??
Nu ska jag börja fixa mig för jag och Fredriks ka iväg till PizzaHut och äta middag :)
Pöss!

Tio månader idag!

Tänk att det redan gått tio månader :O Sedan den där dagen på solariet! Om två månader är det ett helt år! Jag älskar dig Fredrik! DU är mitt liv♥min bästa kompis♥min älskling♥mitt allt♥
Vi passar så himla bra ihop du och jag Fredde, tänk tio månader och allting har för det mesta gått så himla bra! Ja menar vi kommer bra överäns, bråkar sällan om ens någon gång???, hittar på saker tillsammans (när du inte spelar wow din nörd), och under de senaste 6 månaderna har vi till och med bott tillsammans vilket också kan vara krävande ibland men det har inte varit några stora problem! nästan inga problem alls, vi är så lika du och jag fast ändå olika på något sätt! jag vill va med dig för alltid Fredrik! ♥ Jag älskar dig♥

Jag och Amina diskuterar

Satt och läste lite i min teoribok som jag fick av Emily igår när jag var på stranden med Amina & Co. Vi satt och diskuterade detta?? tycker det låter as komiskt att du är en FARLIG förare om du stannar och låter haren skutta iväg, en van förare kör över haren...WTF???? gud va hemskt :O jag skulle nog hellre köra av vägen (av ren reflex) och riskera att kolideramed annan bil än att köra över haren :( oh god i think im a bad driver...

Rålis & kvällschill

Var på Rålis med Sofia för några dagar sedan, kvällen på det så var vi hos Sodan och chillade en kväll.
jag satt och gjorde en kopia på min blivande neda tatuering...

RSS 2.0