Ny foundation

Dock samma märke som innan (true mutch). Känner att jag vill köra på något jag känner till lixom. Köpte den i färgen golden beige men hade egentligen velat ha den ännu mörkare "honey" men som var slut. Anledningen = en foundation som funkar till solbränna ;) Min vanilla rose är alldeles för ljus. Så imorgon innan bion så kör vi på med denna.

Solning med Navida

Såhär kan man se ut i skrattkamaren på Grönan...
Mötte upp Navida vid tre tiden. Vi åkte och småshoppade lite i skärholmen, eller rättare sagt "jag" småshoppade. Köpte en ny foundation, maskara, puderborste och ett par nya shorts. Efter shoppingturen så gick vi ner till Stranden och solade de sista timmarna innan solen lagt sig. Riktigt mysigt! Påvägen upp hem till Fredde så möter jag på Malin & Nadya vid bänkarna. Stannade kvar där ett tag och pratade på om lite allt möjligt, bla tungpiercingarna osv. Eftersom att fredde varit så petig och inte låtit mig installera Picasa på datorn så får ni vänta med bilderna tills dem är uppe på laptopen.
Ser fram emot imorgon, då ska navida hjälpa mig att ev vaxa benen och sy in löshåret. Yey kan äntligen börja känna mig som en real women again.
Puss på er!

Bättringsväg

Vaknade upp och det första Fredde sa va - Du ser ju inte sjuk ut längre! Well maby not! Men jag mår fortfarande skit även om det börjar bli bättre. Det blir inge kryssning på Fredag så tänkte att vi kör på krökning både Torsdag och Fredag. Eller någonting sånt...Måste prata lite mer med Fredde och Navida också. Men det är ju fortfarande 2 dagar kvar så!. Men hatar fortfarande när alla mina planer går åt helvete, ja menar nu har jag planerat in kryssningen osv...

Sjukling

Tänkte börja gå upp och göra lite frukost nu. Vill kolla film men Fredde spelar :/ Börjar 12.30 idag och har nationellaprov i Engelska. Känner mig tvungen att gå. Kanske bara åker iväg till engelskalektionen gör provet och åker hem sedan. Men jag orkar inte ens upp ur sängen :/ nåja jag väntar fortfarande på att Maria ringer mig sen så ser vi vad som händer.
Puss på er!

Kryssning!

Mamma ringde upp med lite dåliga besked och pappa ringer kort därefter upp med roliga besked, hm det kallas balans? Nå på Fredag ska iallafall jag, Alex och Pappa åka på 24timmars kryssning med Birka. Verkligen jätte länge sen jag var på kryssning så ser verkligen fram emot det! På Lördagen när jag kommer hem hoppas jag dock på en jävla massa krök. Om jag nu kan bli firsk någon gång. Har tappat rösten, varje litet ord skrapar i halsen, och huvudet dunkar trots snart en överdosering av ipren. Det va länge sen jag var SÅHÄR sjuk. Okej lite småförkylningar osv men SÅHÄR??? Jag och Fredde åkte på shoppingtur på apoteket igår, slutade med att 200 kr bara rök på massa skit som ska göra mig friskare. Men nu ska jag vänta på att Maria ringer mig måste prata med henne om terminsuppspelet på Onsdag. Jag kan lixom inte ens prata och så ska jag sjunga? :O

Sjukskriva mig

Kul att behöva sjuksirva sen redan sitt fjärde arbetspass :S Men blir man sjuk så blir man. Både jag och Fredrik låg och vände och vred hela natten! Vi både vaknade vid 2.00 tiden och gick upp och gjore varsin kopp med the. Gud vad jag hatar att vara sjuk! Känns som att min kropp ska koka sönder, men har tagit en alvedon så får se om den hjälper något. bajs....

Tillbaka hos Fredrik!

Aj! mår as dåligt just nu! Vet att bloggen för det mesta bestått utav gnäll, gnäll och lite mera gnäll nu de senaste dagarna men vafan jag har ju annat att göra än att gå och bli sjuk. Well stannade lite hos Navida under dagen, och kom precis till Fredrik. Sitter och planerar Lördagens fest också. Har inte festat på ett jävla bra tag nu, börjar nästan känna mig som värsta ****. Så nu när både jag och Navida har rummen fylla med dricka så jävlar ska vi köra hårt! "host" eh typ dåra ;)


Bloggdesign till Navida

Sitter hos Navida och designar hennes blogg just nu och vi är strax klara. Både två sitter här och nyser och hostar, sjuklingar! Men jag ska strax börja gå hemåt, och lägga mig ner och bara ta det lugnt...
Såhär kommer hennes header att se ut! Den är gjord på Photoshop elements 8 samt lite skuren på picasa. läs hennes blogg på www.naavidaas.blogg.se!
Testade på att byta kulan i tungan till en vit sten iställer för min turkosa. 

Förkyld

OMG! tror att jag vaknade MINST 5 ggr i natt av att halsen ömade. Nu sitter jag här med enorm huvudverk, och as ont i halsen. Näsan har jag inte kännt av så mycket faktiskt men eftersom både Fredde och mamma snorar så lär väl det överföras det också. Asså skjut mig jag som hade planer för dagen????

Ont i huvudet

Har så jävla ont i huvudet! Vet inte vart jag ska ta vägen! Kom precis hem, och hjärtat ligger och sover :S. Han är så söt när han kryper ihop i fosterställning och bara ligger där. Ibland när jag inte kan sova så brukar jag sitta och kolla på fredrik när han sover. Hihi ganska creapy för honom med en stirrande galning lixom men han är ju för söt! Ibland ser jag honom till och med som min lilla bebis, han ser ju näästan ut som en. Fast så fort han öppnar munnen så är jag tillbaka i verkligheten jag menar what the fuck? kan bebisar ha så där mörk manlig  röst? :O Fan fredrik tack för att du förstörde allt! Men jag älskar dig ändå♥
Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och kolla på film tror jag. Har varit en sjukt jobbig dag idag! även fast jag sov den mesta tiden på dygnet...

Tack för allt sötnos!

Well hittade ingen bättre bild på oss men wtf lixom? :) Vill bara tacka dig för att du är en sån bra vän! du finns verkligen där i alla stunder, och hjälper en och stöttar! Jag vet och du vet att jag inte är den ända som tycker det! Jag vill bara tacka dig för ditt stöd under Västeråsresan you know what i mean :(. Vet inte vad jag hade gjort utan dig där ute :( Du är så omtänksam, stöttande och en otroligt fin människa. Du är verkligen en guldklimt bland alla sandkorn...
tack för att du finns Yulia ♥ och krya på dig gumman! vi ses snart!♥


The day before ...

Kom nästan precis hem...Åkte och solade lite efter skolan, gjorde aldrig det igår. Påvägen hem mötte jag upp Nadya, och i och med att vi nuförtiden är grannar så gjorde vi sällskap hem och pratade om nästan allt mellan himmel och jord. Nu vill jag bara ta de lite lugnt för en gång skull! har så fruktansvärt ont i huvudet. Kanske borde lägga mig i ett bad? Varit en mycket hecktisk dag idag men det är ju iförsig det flesta av mina dagar...Ställde alarmet på 5.00 åkte till Gullmarsplan vid 6.00. Jobbade 7-10, åkte till skolan till 12.30, åkte till Bredäng och hade pianolektion 12.50-13.35. Åkte till Liljeholmen och gjorde ett historieprov, efter det tog jag tuben till Hornstull, solade och åkte hem! Gosh, blev ju anfått bara av att skriva det där! well my life is hard to live people. Men vill man så kan man! Det är jobbigt att ha ett jobb innan skolan varje dag, men jag kämpar på. Man vill ju ha både cashflow och bra betyg inte sant? ;)
En ny tjocktröja, som jag köpte från Newyorker i Västerås. Inte så speciell men gillar det vanliga vardagliga,.
Fick panik idag efter jobbet. Tog ut min madonnapiercing i tre timmar och hållet gick igen :O Jag tog t-banan fråt som fan till skolan och mötte på en kvinna på tåget som hade en i mitten under läppen you know? Hon såg att jag försökte trycka i smycket, och sa verkligen att man ska vara försiktig när man tar ut den den täpps igen på några minuter. Jag var på vippen att gå av i GamlaStan för att kolla om Tyron kunde göra om hålet, men bestämde mig för att åka till skolan och försöka sätta in den. jag tryckte, tryckte, det sårade, gjorde bajsont, jag grät till och med ville bara få in den! älskar min madonna, den är verkligen en del av mig! Känns nästan som att jag inte är jag utan den. Tillslut efter 45 minuter kom det lilla silvriga ut på andra sidan! Gud vilken lättnad! Jag ska ALDRIG plocka ut min lilla diamondstone again ;)

Hallelujah

Fick tillbaka mitt betyg efter det muntliga föredraget som jag höll i Fredags om boken "Svinalängorna". Fick ett MVG på den!! Carro is back säger jag bara! Så jävla glad!

Det första jag kommer göra när jag fyller 18

Teckna tele2 abonemang med en Iphone 5 (som lär ha kommit ut i mars 12)
Känns som att det kommer bli ett långt år! 17år måste vara den sämsta åldern i och med att man är så nära på att bli myndig och självständig men ändå inte. Vist är jag fortfarande bara 17år men jag känner mig så överdrivet vuxen ibland, jag menar jag har ju så gott som flyttat hemifrån, till min älskade Fredrik. Jag har ett jobb att sköta, iallafall EN ynka liten SATS räkning som ska betalas varje månad osv. Ändå så finns det otroligt mycket jag INTE får göra en. Jag får inte gå in på krogen och beställa en cider för att jag anses vara för ung (iallafall i Sverige) men om 10månader så är jag helt plötsligt tillräckligt gamal för att gå ut på krogen, ut och dansa, fixa kreditkort, ta lån, fixa egen lägenhet, ta körkort, teckna abonemang, resa utan några tillstånd, skriva under alla papper utan målsam, gå på utvecklingssamtal utan mamma eller pappa och starta företag. Den här gränsen känns just nu så fullkomligt "töntig" då allting bara reduceras på en och samma jävla dag. Men gränsen måste ju ligga någonstans. Nä Fan va jag längtar tills jag blir 18! Att känna den friheten att faktiskt INGEN kan bestämma över mig längre utan jag kan endast själv lära mig utav mina framgångar och misstag.

Dagens planering

Har lite pluggtid nu, så har hunnit öva på minuetten på Pianot, pluggat historia och nu tänkte jag blogga lite. Är inte helt klar, men är dock helt slut! Så resten gör jag idag på lektionen och när jag kommer hem. Har ju även en del att göra dag.
9.45-16.20 skola
16.30 Möta upp Sofia i Hornstull och sola
- Hem till mamma och hjälpa henne med lite grejor.
Gå ner till Fredrik och plugga Historia.
Ingen höjdar dag direkt! men hoppas att det dåliga vädret snart försvinner så att man kan sitta ute och sola lite kanske?

Godmorgon!

Då var det dags för en ny vecka igen dah. Sista vanliga veckan för året! Shit nästa år är vi tvår lixom :O Känns så overkligt att det har gått ett helt år snart :O. Hursomhelst så har jag grymt mycket att göra, inte bara skola utan även en massa jobb. Wellwell på Lördag innan partyt så ska jag jobba ett pass mellan 11-14, efter det så möter Fredde upp mig, och så åker vi in till Grönan. Där möter vi upp Mamma, Selcuk, Alex, Greta, Yasmin och Guggi i think. Några timmar på Grönan innan kvällen funkar ju ;)
btw hittade denna bild på Alex och Greta på FB. Fett söta ;) va bara tvungen att lägga upp den :)

Söndag kväll


Solarium på G!

Känner inte att jag fick tillräckligt med färg efter min timme ute i solen. Har så jävla tråkigt satt nu bär det av till Solariumet! 20 minuter och det är perfekt! tatueringen är ca 6 veckor nu, så den täcker jag över med Freddes bandana, inga konstigheter ;)

Solat!

Gick hem till mamma för att hämta lite kläder. Invigde min nya tunika från Ginatricot. Vid 12.00 tiden tog jag med mig en filt, lite plugg och en pocket och satte mig ner i gräset och solade lite samtidigt som jag pluggade till historieprovet. 
Mamma kommer hit till Fredde vid 18.00 och tar en fika. Inget annat planerat för dagen, btw så går jag på antibiotika nu :s mår så illa!

Bokat in en massa arbetspass

Vill bara bort från allt just nu! Samtidigt som jag inte vill bort från mitt hem. Har en massa att plugga, men är så jävla trött! Har även bokat in mig på tre arbetspass på Tisdag, Onsdag och Lördag. Fan att de har ledigapass på Tisdag klockan 15.00, då har jag två omprov att göra :S Fanfan! Men nu tänkte jag äta lite och kanske hitta på något senare?

Mot västerås

Då va det snart dags! har en svenskalektion vid 10.15. Efter den ska jag till apoteket och hämta ut Pencilinen. Vid 12.45 tar vi bussen mot Västerås! Hörs på söndag i think ;)

Facelook!

Ska strax börja röra mig mot T-banan. Har en engelskalektion, sånglektion och samhällslektion, sen bär det av till Grönan! Regnväder ute :S Men ska bli finare under dagen så får hoppas på det :)
Puss på er!

Nya navelsmycket!

Försökte byta till mitt långa vita smycke men eftersom staven är en tia och inte åtta så såg det förjävligt ut! Plus att hålet blev as iriterat och rött av det smycket :S Antar att det inte är kirurgiskstål? nåja bytta till den här fjärilen som jag fick av Irena istället :)!

Min och Freddes favorit!

Kolla vad jag hittade på Youtube för några dagar sedan! Kissies brorsa Sture-Ps officiella video till låten som tydligen ska bli årets sommarplåga? hm... Nå Här har ni då min och Freddes nya favoritlåt :) Skämt åsido! Även fast den sätter sig i huvudet som en /&(/%/%. Slutar oftast med att jag ligger i sängen på kvällarna, har lite svårt att somna samtidigt som jag försöker fundera på vafan han har för färg på byxorna? :)
Verkar dock som att vi är de ända fansen här :S :)

Hiss eller Diss?

Som ganska ständig skoköpare så känner jag till de flesta sko-paren på Nelly.com vid det här laget. Idag när jag klickade in på sidan för att spana in de senast inkomna skorna så möttes jag av dessa...
Skorna kommer då från Jeffrey Campbell ni vet han som är känd för dem här...
Även dessa är nyheter på nelly.com!
1600kr kostar paret iallafall och likaså dem silvriga. De silvriga skulle jag lätt kunna dö för! Synd att man inte får någon lön förens den 25 Juni :S. Nåja åter till saken. Vad tycker ni om den första nyheten? Hiss eller diss? Själv säger jag nog HISS! Känns annurlunda, kul, lagom och snyggt! Me like ;)

Jag och Fredrik bakar Scones

Jag och Fredde bakade lite Scones för några dagar sedan. Men glömsk som man är så glömmer man ju självklart bort att ladda upp bilderna. Fredde som slängde in osthyveln i diskmaskinen precis innan vi skulle skiva ost tog fram rivgärnet och rev osten haha. Han förkänade en puss efter allt jobb :)

Glömde bort!

Imorgon blir en lång dag! Börjar inte förens 10.50 och slutar 14.10. Väntar på att Fredrik slutar vid 14.30 och möter upp Alex och ev Sofia i slussen. Tänkte att vi drar till Grönan under kvällen :) Men innan dess så ska jag försöka hinna med att tvätta/inpacka håret, rensa ögonbrynen, tanka mobilen, skriva klart en svenska uppgift osv..Mycket att göra! Menmen på Fredag åker jag till Västerås på RUM festivalen! Kommer hem igen på Söndagen!
Puss!

Ni är ju för roliga!

Well! Fredrik har gått och lagt sig, så jag passar på att blogga lite. Har lite ont i huvudet så känns inte som att det kommer bli något mer pluggandes ikväll iallafall. Har suttit och läst en massa om Ryska Revolutionen nu så nu kan jag historien utantill och framtill hih. Har även kollat upp lite IP-nummer också. hehe alltid kul att se vart en del anonyma komentarer kommer ifrån ;)! Särskillt när det är samma IP-nummer på flera komentarer. Ni är ju för roliga! :) Men som jag sagt tidigare, inte värt att lägga ner energi på, utan skrattar mest bara åt er patetiska fegisar. Jag tittar ner på er och är så jävla glad att jag inte sjunkit lika lågt som er och tackar så mycket för att ni ökar min statistik. Verkar ju som att ni läser bloggen ganska ofta då kommentarerna kommer in olika dagar moahaha :) Puss på er me!
Hårinpackat klippsen som får sitta i under natten :)
Titta! Älsklingen ligger och sover :) klockan är bara 20.00 hehe!

Grönan 11


Nytt jobb som konsult

Yes fick jobbet! Var på intervju igår och började jobba idag. Jag jobbar nu på företaget BackupEvent där jag fick jobbet som konsult/marknadsförare. Första arbetspasset började 7.00 var tvungen att gå upp 5.00 :O Hur som helst så trivdes jag rätt bra och ska strax boka lite fler pass. Äntligen har jag ett jobb plus att jag är ledig under heela juli månad :)!

Just need it!

Köper skor efter skor! Dock så är 90% alldeles för höga för att gå med till vardags. Så tänkte att så fort studiebidraget rullar in, så ska jag försöka få tag på ett par söta ballerina skor.
Kanske blir det dessa baby rosa från Lacoste? finns på bla: Scorett :)

Håltimme

Sitter i skolan och pluggar lite. Min sista lektion börjar inte förens 13.30. Köpte med mig en burk fanta och lite smågodis till lunch. Inte konstigt att jag är så trött! Men jag vaknade faktiskt 5.00 imorse och låg och vred på mig till klockan 7.00. Så har egentligen inte alls någon ork till att plugga just nu. Vill bara lägga mig ner och sova en stund. Har övat piano i ungefär en timme nu, tänkte blogga lite och kanske läsa Svinalängorna? Fredagar är seega, ganska tråkiga faktiskt. Kan jag inte bara få gå hem??

Äntligen Fredag!

Äntligen fredag säger jag bara! Har två lektioner nu fram till 15.20. Efter skolan ska jag hem till mamma och fixa lite grejer. När allting är klart så åker jag Alex Greta och Fredrik till Grönan och köper ett varsit guldkort! Inte för att vi ska hänga där hela sommaren men det är ju bra när man inte har något bättre för sig lixom :)

Världens bästa bok!

Började läsa Svinalängorna igår och ligger redan på sidan 150! så sjukt bra bok! Den finns ju även på film idagslägen också! Måste fixa filmen så fort jag bara kan! Boken handlar om en finsk familj som flyttar till ett underklassområde även kallad svinalängorna. Där träffas tre tjejer med alla tre missbrukarföräldrar, och ser hur det präglar vardagen med bråk, alkohol och sex. En riktigt bra bok!

Engelska lektion...

Sitter och väntar på Emily. Har en sånglektion samt en Samhällslektion innan jag är fri! Tänkte möta upp Fredrik efter skolan och samåka hem..Måste plugga lite idag också. Speciellt Historia och Natur...pust min hatämnen? Men får tänka lite positivt om morgondagen, när jag Alex, Greta och Fredrik åker till Grönan och fixar guldkortet! Ska bli SÅ kul!

Godmorgon!

Ska strax börja åka mot Brunnaskolan och hälsa på mamma lite. Börjar inte förens 13.45 idag så! Efter skola har jag ett möte med Gloria och efter det så tänkte jag gymma lite. Men nu börjar det bli brottom. Ska springa ner till tuben nu :) Btw så inviger jag mina nya shorts från bikbok idag! 21grader ska det bli sen under dagen! Puss på er!

Nyss beställt

Även nu körde jag på storlek 36 på överdelen och 38 på underdelen. Nu får det fan bli rätt i paketet också :) Dock så var tubtopparna slutsålda vilket betyder att jag kommer få mitt paket i mitten av juni :S Aja den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge :)

Känner mig som en kratta!

Har såå mycket att göra och så lite tid! har två prov att plugga till, ett i historia och ett i natur. Tre inlämningar i historia, samt en inlämning i Engelska. Kan någon inte bara skjuta mig? Nå jag får nog börja strukturera upp det hela. Dvs göra en sak i taget. Men mitt i alltihop så kommer jag på att jag har en svenska uppgift som också ska vara klar snart. Måste läsa ut Svinalängorna samt göra en redovisning. ÅÅH jesus ingen fritid kallas detta? Men får fan vara glad att det snart är lov! Och jag hoppas verkligen att jag slipper jobba under sommaren. Förra sommaren vart ju såå bortblåst pga av jobb. Den här sommaren? Då ska jag ligga på stranden varenda jävla dag! Pank eller inte ;)

Tisdag!

Goodmorgon! Dagen ser ut att börja hyffsat bra! Börjar vid 9.45 idag och slutar vid 12.00. Har pianolektion efter det, och nationella prov i engelska efter det!. Ska hem till mamma en stund efter allting idag eftersom jag är i stort behov av min dator,  nya kläder och lite noter. Men nus ka jag nog börja gå fixa mig, vill ju inte se ut som den soppåsen jag såg ut som igår :S
Puss på er!

Världens kuligaste Fredag

Ingenting vart som planerat...
Jag och Fredrik gick upp till mamma för att göra lite grejor. påvägen tillbaka till Fredrik så gick jag, Alex, Fredrik och Greta in på Ica och handlade lite mat. Det slutade med att jag och Fredrik låg och kollade på filmen ...Och så kom Polly och åt mikromat. Ganska mysigt men ingenting planerat. Ja juste glömde bort att säga att vi städade rummet lite granna innan filmen. Fredrik lärde mig hur man använder tvättmaskin :) Dock åkte informationen tyvärr in på ena sidan och ut på den andra.
Puss på er!

Sommarplaner?

Slutar vid 15.20 suck...
Ska som sagt hem till mamma efter skolan, hoppa in i duschen och fixa mig lite. Vid 17-18 tiden så ska jag och Fredrik ut och äta middag. Navida vill kröka senare ikväll, så vi får se vad som händer..har så troligt mycket att berätta för Navida nu när hon varit i Spaninen i två veckore. Bla sommarplanerna till Rohdos. Funderar på om vi ska boka biljetter till TheSummeparty. Då betalar man 8000 för en vecka eller 11000 för två veckor. Vi kommer att bo på det lyxigaste hotellet på hela rhodos, gratis dricka i baren, gratis jetski, privat pool, lyxig frukost varje morgon och feest varenda jävla dag! Låter så sjukt perfekt så det finns det!
Men som sagt så måste jag prata med Navida först :) Men skulle vara sjuukt kul!

Morgoninlägg

Verkar vara det ända jag hinner med nuförtiden. Menmen..börjar 9.00 idag och slutar vid halv fyra. Tänkte gå hem till mamma efter skolan och fixa lite grejor. När jag är klar med det så rusar jag ner till Fredrik för Sanna ska eventuellt hjälpa mig att spraya på lite Spray Tan på mig idag så att man blir lite brun. fan jag som hade hoppats på riktig bränna nu resten av tiden, men så börjar det snöa???? Btw Navida ring mig?? :)
Puss på er!

More is less

Godmorgon! Börjar inte förens 10.50 idag men Fredrik väckte mig innan han gick så nu är jag uppe. Kunde inte sova igår kväll utan låt mest och tänkte. Funderar på att göra en mörkbrun toning i håret och köpa ett till paket löshår. Kan hända att det håret då blir lite mörkare än det som jag har nu, tänkte då att jag skulle blanda. (blir ju ingen jätte skillnad men..) Är dock bara liite rädd för att mitt egna hår ska bli så mörkt så att mitt nuvaranda löshår inte går att använda :S...Därför kör jag nog hellre på en toning, som känns som ett liite säkrare kort...

Morgondagens Planering

10.50-14.10 skola :/
14.30 - Möta upp Sofia i Gamla stan + Följa med Sofia till A.N.T för att pierca tungan! Gud blir nervös bara jag tänker på det! Stackarn, men det kommer gå bra! Som sagt Tyron är proffs, PROFFS verkligen!
17.00 Utvecklingssamtal
Och efter det så hämtar jag upp min saknade mobil!
Suck kan det inte bara bli helg??

Tack mamma!

Hämtade ut mina nya skor från Nelly.com igår!
Älskar dem verkligen! Dock är dem otrooligt höga. Mycket högre än va dem ser ut att vara på bilden...

Med valp?

Har tänkt på det i månader nu! Eller iallafall sedan i Januari. Vill ju ha någonting tillsammans med Fredrik you know, och har sedan dess funderat på en liten valp? Ras har jag inte tänkt på än men vill ha en liten hund (ingen chihuahua) men en mindre hund ni vet. Dock så är det så mycket som kommer ivägen! Fredrik har 4 katter jag har 3! Vi bor fortfarande hemma, vad gör den när vi är i skolan om dagarna? En jävla massa ansvar osv. En valp är ingenting man bara skaffar hur som helst..Men nu har jag tänkt på det så länge. Tänk! Det kan bli vår lilla Baby, någonting som vi uppfostrar och tar hand om tillsammans. Fredrik vill absolut inte ha någon hund tyvärr :( även fast han idag faktiskt sa att han funderade på det....Men så fort jag fått min egna lägenhet så ska en valp införskaffas på en gång!

Valborg!

Riktigt chill! ja jag nämnde ju det! Här har ni lite bilder från kvällen...

Back on track

(älskar mitt nya tungsmycke (turkos, ser vit ut på bilden)
Fredrik ringde upp min mobil under dagen. Tydligen ligger den kvar på Svensk Säkerhetstjänst. Suck! Nu har jag varit utan mobil sedan igår kväll. Men imorgon efter skolan så åker jag och Fredrik in och hämtar den! Trodde aldrig mer jag skulle få se den! Hur som helst så har bloggandet gått åt helvete. Ja allting har gått åt helvete kan man väll säga. Skrev Nationellaprovet i Engelska A idag och fine det gick helt okej. Efter provet åkte jag hem för att äta lunch och plugga lite. La mig ner i brorsans säng och vad tror ni händer? jo jag somnar vid 12.00 och vaknade 15.40 :O Där rök min körlektion!

Första skoldagen

Vart det för mig idag. Gick väll någurlunda bra iallafall. Efter skolan åkte jag iväg för en andra infodag på det nya säljar jobbet. Det såg ljust ut igen och jag ska tillbaka dit imorgon och testjobba i två timmar samt en timmes utbildning. Så sjuukt nervös! Tänk om jag inte säljer någonting på två timmar :O Jesus!
Hursomhelst så har jag en hel del plugg också..
TÄNK att en gång i tiden var jag också en duktig elev ;) Då kom skolan i första hand! fast till det här musikhistorieprovet kommer jag ihåg att jag pendlade mellan att va på Yirumas river flows in you på piano samtidigt som jag flummade igenom plugghäftet. Ändå gav det mig ett MVG. skulle ALDRIG hända idag! Idag är jag ett G kaanske VG barn. men idag kommer inte skolan i första hand. tyvär. Skulle önska att det var som i 9an (utan no ämnen dåra) men saker kommer före, vare sig jag vill eller inte...

Bakis

Valborg igår behöver jag säga mer? Nja men ganska chill vart det iallafall. Jag, mamma, selcuk, Alex, greta, sandro, fredde, emil, Sara, Sofia, niklas, Linus, och Irena ner till Majbrasan en sväng. Efter det så fortsatte de flesta av oss ner till Fredde och chillkrökade lite. Chillkrök på nynivå om man säger så (ganska mycke dricka inblandat) Men kul var det! Faktiskt skit mysigt! Men nu sitter jag hos mamma och pratar lite. Bilderna kommer in så fort jag har min kamera. (den är hos redrik) sålänge får ni nöja er med..

RSS 2.0