huvudverk, nackspärr och lite nästäppa på det

Igår var nog min tröttaste dag under hela året. Redan klockan 19 var jag färdig för sängen lixom men ÄNDÅ så sov jag inte klockan 23...Vet att jag är så otroligt stressad just nu med alla skolarbeten så jag funderar på börja äta propavan igen! Sen så ska jag även till vårdcentralen för att få en remiss till öra,näsa, hals centrum. Kanske är det mina polyper som börjat växa ut igen? jag menar det är ju inte speciellt normalt att vakna täppt varenda jävla dag? Nej så idag ska jag ringa en massa läkare och bara ta det lugnt! Låg och sov, vakna sov vakna hela jävla natten trotts jag egentligen var så himla trött! Känner mig inte som en människa idag!
För att gnälla lite mer så har även en massa pormaskar och finnar börjat visa sig i mitt ansikte nu också! Brukar i mitt fall vara ett tecken på stress och dålig sömn. Fan...
Webbkameran suger ju! Men iallafall så ska jag köpa hem en massa ansiktsmasker på Måndag när jag och Fredrik ska ta en låång shoppingrunda för ett besök på acnespecielisten för att han ska göra en konsultation, efter det så ska vi dra till butteriks, besöka någon salong och få ögonbrynen noppade osv. Dessutom ska jag strax åka iväg till Hornstull, har hört att det finns ett solarium där man solar för halva priset mellan 7-14? så jag ska strax möta upp Fredrik där och förmodligen sola lite. Ska försöka få upp Navida också nu under lovet och sola där innan festen så perfekt för vem pallar betala fullt pris lixom? ;) jag har annat att lägga pengarna på just nu faktiskt!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0