Jag funderar!

Ni som känner mig känner säkert även till att jag är ett extremt kontrollfreak! Budgeterar mina inkomster - utgifter ganska extremt varje månad och när det inte går som jag hoppats (vilket det sällan gör, oväntade saker händer alltid) så faller jag sönder, exploderar och blir boktavligt talat galen!
Jag såg dock nyss att Jeffrey Campbells klassiska Lita skor kommigt in på Nelly. Dem har inte funnits på hur länge som helst och jag funderar, funderar och funderar lite till om jag borde beställa dem! dem är klassiker, passar till allt vare sig det är en klänning eller ett par jeans! ååhh beslutsångest! Jag ska fundera lite till och kanske höra lite åsikter från er läsare? (om det finns några kvar med tanke på hur det gått med bloggen Xd)
1700:-
Dessa skor är skorna som jag slog till fredde VARJE gång vi var ute på stan och det kom gående någon brud iförd dessa! och sa -Fredde jag vill jag vill jag vill OXÅ ha sånna! men jag fick dem aldrig :( och nu när jag är myndig så har jag lite mer än bara studiebidraget att leva på, så kanske borde jag slå till? jag vet inte, kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0