Inatt smäller det!

Kan verkligen aldrig få en problemfri dag känns det som! Idag gick elen från ingenstans och kom inte tillbaka förens efter tre timmar! Va sjukt kallt hemma :( Jag,mamma.isam,sodan,layla och Nina spelade TP med massa tända ljus hela kvällen. Har massor att göra och ingenting gjort!Sitter just nu med hårfärg i håret mitt i natten -.-. Lyckades få en ögonbryns tid imorgon kl 13! Anyway fick en sen julklapp av älsklingen idag också! Ett kit med massssa makeup borstar! Perfekt när jag lyckats trasha min gamla puderborste! och rosa va dem också! Tack mitt hjärta!!<33 Inatt smäller det! Nyårsfest på G!! Puss på er!


Shopping

Jag Och Alex var i skhlm idag en stund efter att jag kommigt upp. Idag var det lite lugnare och vi kände oss inge lika uppstressade. Fick med mig ett par nya skor, tre linnen,leggings, ögonskugga, läppglans, nagellim, vantar som funkarpå lurskärmen och en hårborste. Imorn ska jag möta upp Sofia i stan och fixa lite mer fortfarande saker som måste inhandlas. Har sprayat pch smörjt skorna nu och helvete vad krämen stinker skit! usch!!


Chillkväll

Väntar på att Elgeryd ska pallra sig upp hit! Jens kom hit med en låda, så det blir chillkväll här ikväll! Hade ingenting bättre för mig så I just go with the flow! Puss på er!


Två månader!

Tiden går så fort! Idag har jag och D varit tillsammans i två månader! Jag älskar dig mitt hjärta! Så glad att det är du och jag! Kommer göra allt för att det ska förbli så!<3 Att träffa dig var årets största höjdpunkt! Jag älskar dig<3


Julen är över!

Redan...känns det som! Nu är nyår nästa steg ;) Idag så var jag och älsklingen i Sickla och kollade lite innan vi åkte hem till honom. Nu står jag och lagar mat (bakad potatis med kycklingröra) medan D vilar. Stackarn börjar bli sjuk och vi som ska på bio ikväll?:( Han får hälla i sig varm choklad från Tassimomaskinen han fick av mig i julklapp. Sjukt smidig, nu vill jag också ha en sån ju:(


Annan dag...

Jag, Sofia,Alex och David var iSkhlm vid elva tiden imorse! var sjuukt mycket folk så vi stannade inte så länge. Gick därifrån med fem ansiktsmasker, hårfärg, ny maskara och en sjuk huvudverk! Just nu chillar jag och sofia at my place och väntar på att älsklingen ska hämta upp oss!


Världens bästa pojkvän!

Igår firade jag och Älsklingen mini jul hos honom, och bytte juklappar! Fick en persikokroppsmjölk från TheBodyshop, En 60 minuters ansiktsbehandling! ♥ och en dundunDUN Resa till Berlin den 23 Januari!!! 
Blev verkligen sjukt glad! Bästa julklappen ever!! Jag älskar dig Älskling! Du är verkligen världens bästa!♥
 

JulNr2 hos älsklingen!

Igår firade vi julafton hemma med mina kusiner på förmiddagen. Runt fem tiden så kom pappa, farbror vagge och Isam och vi åt julmiddag! Blev en sjukt mysig julafton med massa tv tittandes, julklappsöppning, middag och mot kvällen körde vi allihopa TP! Älsklingen kom över vid tio tiden, jag och mamma gick ner till parkeringen för att kolla så den inte var helt insnöad. Min älskling försökte verkligen få bort all snö men det slutade med gästparkeringen tillslut! Anyway vid halv ett tiden åkte vi mot Bromma och deckade direkt! Är jätte glad för alla julklappar :) fick en massa presentkort, Rihanna parfym,chanel örhängen och en kräm från Thebodyshop!


Mot skolan

Måste vara i skolan vid ett och hämta en sak! Sista dagen så kan inte skjuta upp det mer nu. Efter det ska jag möta upp Älsklingen i stan för julklappsshopping! Imorgon hämtar jag ut nyårsklänningarna :D

Nyårslöften

Kind of! eller vad ska man kalla det? drömmar? förhoppningar? whatever...
2012 har varit ett bra år! men 2013 kommer bli bättre (tänker ha den inställningen)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggen

Kommer inte som första prio just nu. Måste ta tag i en del saker just nu speciellt med mig själv. Medicinen gör att jag lyckas hålla fokus -på allt! Även på alla jobba tankar som jag annars bara skulle stänga in och glömma. Men idag har varit en bra dag. Men igår då? 
 
Jo började dagen med att reklmera skorna från bubbleroom (har skjutit upp det ett tag) och efter det åkte jag och Alex till skäris, vi fixade och donade med en massa saker som julklappar, julsaker m.m Mötte även på min gamla psykolog mitt i allting också. För några kvällar sedan låg jag och tänkte på om jag skulle återuppta kontakten med henne, och vips så möter jag på henne från ingenstans? Har aldrig ens under tiden jag gått hos henne mött på henne i centrum även om jag hängt där ganska ofta. Hmm kanske var ett tecken??..
 
Nåja efter allting så åker jag och möter upp Sofia i Liljeholmen och vi åker vidare mot Bromma. När älsklingen inte var hemma så julade vi in hans lägenhet med små julsaker, ljus och en blå ljusslinga. När vi gjort klart allting så bakade vi pepparkakor, så att det skulle lukta jul i hela lägenheten. När han kom hem låg vi och kollade på Tv en lång stund innan Sofia åkte hemåt.
 
Har försökt plugga socialpsykoloi i badet idag och jag har gått i skolan i 13år!! och aldrig fått något IG men jag undrar hur fan jag klarat det utan medicin. Började tänka på annat mellan meningarna och helt plöstligt kom jag på mig själv med att ha läst klart en hel sida utan att veta vad jag läst (va så upptagen med att tänka på annat) hm...
 
 

ADD blogg..

Har nu startat en ny blogg angående ADD-diagnosen. Just nu går jag igenom en bearbetnings process efter utlåtandet och det var egentligen inte meningen att jag skulle starta bloggen redan - men jag känner att det behövs då det är otroligt mycket tankar som virrar om allt just nu (även om medicinen hjälper till att strukturera) 
 
Välkomna till AddCarro  - Där skriver jag om allt som har med mig, diagnosen, fakta och övriga tankar om neuropsykiatri att göra. 

Börja om..

Allting går upp och ner hela tiden..Just nu är det inte sådär jätte bra även om det borde va det! Bokade in några möten med min psykolog då hon får ha 5 möten efter ett utlåtande. Enligt henne är min reaktion helt normal, det är en process man måste gå igenom och enligt henne har jag en jobbig tid framför mig. Alltid ska det vara nått :/ Snart är det dags att sammanfatta året som gått! 2011 var ett riktigt skit år men 2012 har varit händelserikt på många sätt. 
 
Övrigt då? vad händer? Skolan går inte så jätte bra just nu även om jag ligger på MVG både på psykologin och rättskunskapen (mina favvoämnen). Har en del att ta igen, men hur ska jag kunna göra det när jag inte har landat i mig själv än? Har en termin på mig att ta igen allt, framför allt närvaron. Har ökat upp Concerta dosen till 36mg, men när terminen börjar igen kommer jag att ligga på 54mg. 
 
Slutsats: Kommer vila upp mig mentalt så mycket det bara går under lovet nu och lägga allt skolarbete åt sidan. Det här inlägget är mest en motivering för mig själv, typ som terapi fast ändå inte ;) Jag kanske håller på bli knäpp av alla förändringar? Mitt liv för ett år sedan - Det känns inte ens som jag längre, idag ser mitt liv så jävla mycket annurlunda ut, jag hänger inte med ibland. Det är inte bara negativt...
Rörigt? välkommen till mitt liv! 

Första skalet

Har varit antiskal på senaste tiden tyckt det varit snyggare utan! men har hört att femman repas så lätt så blir ett skal på den ändå ;)


Iphone 5

Igår kom min Iphone5 på posten, vit såklart! så nu tar min kära broder över mitt förra abonnemang! Sitter btw på centralen och väntar på älsklingen, han skulle upp och prata med någon på sitt jobb snabbt bara! efteråt åker vi hem mot mig och hämtar upp mina nya vinterskor från have2have på vägen! väntar på så många paket just nu! var ett tag sen ja nätshoppade men nu är det på G igen! har beställt massa skyddsplast och ett rosa skal till nya luren också! Menmen får se när allt kommer! puss på er!


Over and out!

Imorgon ska jag börja ta min medicin på alvar, varenda dag tills kroppen har vant sig. Den går heller inte ihop med alkohol så blir några lugna veckor nu framöver. Fått nog efter igår, blir inge mer sprit nu kommer hålla mig till Cider/vin i fortsättningen när jag kan börja festa igen efter att tabletterna gjort sitt. Ska träffa min läkare imorgon också för att följa upp medicineringen, då tänker jag kolla upp KBT terapi, aldrig provat det, men tror att det behövs i nuläget. 

Förra helgen - Fucka ur!

a h
Har krökat sönder nu Fredag och Lördag i flera veckor nu! Så igår tog jag det bara lugnt hemma och idag lika så! Jätte tråkigt verkligen :( Elgeryd kommer över och förkrökar innan han drar ut också men jag är fett motiverad till att stanna hemma då Min älskling kommer till mig efter jobbet vid 3.00. Tror dock ändå inte att det kommer bli lika lugnt som igår ;) 
 
Puss på er!

 


Nyårsklänning - Beställd!

Medan min lussebullsmet jäste så satt jag och mamma på Nelly och beställde varsin nyårsklänning. Alla storlekar börjar redan ta slut! Men nu är den beställd iallafall, så då slipper jag tänka på det mer!

RSS 2.0