Äntligen Fredag!!

Älskar mina sovmorgnar på Fredagarna! Dock så slutar jag ju ganska sent (15.45). Efter skolan så ska jag åka över till pappas kontor och prata lite om försäljningen (secret) än sålänge allafall. Jag och Fredrik ska tillsammans ingå i ett säljteam han och jag har vi bestämt. Sen hur det går med det i framtiden får vi se. Hursomhelst det blir en fullspäckad dag idag! Under kvällen så ska jag till Nulifer och bygga naglar på henne för att sedan bara gå hem och chilla. Kan tänka mig att det blir ganska sent med allting idag men det är ju trots allt Fredag ;)
Funderar på att starta en Nagelblogg också. Tänkte att det kanske blir lättare att se hur man utvecklas, publicera bilder, tidsbokning, info om skolor och ja allting som hör till i en helt egen blogg än i endast en kategori. Vad tycker ni? Igår kväll hade jag lite svårt att somna så jag låg och kollade in lite videosar och bilder på folk som bygger naglar, tävlingsnaglar osv. Ser ni mina naglar på bilden? i guess you do dem gjorde jag på Euronails i Skärholmen i December. Igår lärde jag mig dock att om man har som jag har (väldigt små nagelbäddar) så ser det alltid mycket snyggare ut att ta rosa akryl och helt enkelt förlänga nagelbädden till önskat resultat. Någonting dem inte alls gjorde på Euronails där satte dem bara på tippar och clear färgat akryl över.
Här är en tävlingsnagel (bild nagelgrossisten.se) där hon bla förlängt nagelbädden så att det vita inte hamnar så långt in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0