Migrän och blivande Imac

Var på ett avslutningsmöte i skäirs idag och kom precis hem till Fredde! Var egentligen meningen att jag skulle med mamma hem men smart som jag är så glömmer jag ju självklart mitt SL-kort hos Fredrik så jag stannar nog här för i natt.
Kom på att jag har företagsekonomiprov på Tisdag så måste börja råplugga inför det nu trots att jag håller på att få ett migränanfall -.- Ska lägga mig i sängen och släcka ner samt se om skiten går över..
Igår satt jag och Fredrik E och kollade på datorer till mig och just nu känner jag bara -fuck laptops! jag är sjukt trött på alla jävla problem jag har haft med mina och hjälpt andra med, så jag tänker faktiskt skita i macbooken och satsa på en Imac istället! Mamma och pappa ska betala den delvis i 18års present till mig och så ska jag möblera om rummet lite så att jag får in ett miniskrivbord och min nya dator!
Ser fram emot att äntligen kunna spela Thesims hemma! att kunna redigera med photoshop utan att datorn laggar sönder. Och sist men inte minst att lämna PC och fortsätta med Mac istället. Kommer nog bli jobbigt att vänja sig men tror nog det funkar tillslut.

True...


Inget proffs

Ni får ett sneakpeak på hur dem nya naglarna ser ut gjorda av moi. Vissa tippar blev inte i perfekt storlek då dem flesta har använts men jag gjorde mitt bästa med det jag hade. Men jag orkar inte riktigt ladda upp kamera bilderna så ni får lite halvdåliga bilder från camen hittils.
(bättre bilder kommer) dont judge me vet ni hur svårt det är att trycka på webbcamen med foten? xP
Här har ni mina naglar som jag gjorde 30 novemberpå euronails.
Nåja jag har en del att på långsikt köpa in.
Såsom Uv-lampa plus gelöverlack och elfil. Men eftersom jag lagt två studiebidrag efter varandra nu så känner jag att jag måste jobba lite till och på tu man hand köpa in dem lite "dyrare" grejorna som behövs till! Sen så tycker jag elfilen är lite halvläskig jag menar vem vet vad jag är kapabel till att göra med den? ;) nej men man lär sig ;)
(mina naglar på euronails var gjorde med båda uv-lampa och elfil) så mycket enklare! plus att det blir ett bättre resultat!
en fot? min kommer dock endast användas till händer! euw...
Och så elfilen!

Befinner mig i trans..

Eller något sådant. Har precis gjort akrylnaglar på mig med dem sista tipparna. På tisdag ska jag beställa hem 500 vita tippar och 500 genomskinliga, en massa glitterburkar, en ny pensel, lim,primerpenna, penselsrengöring och ett testpaket med nagelgigantens akrylpulver. Idag köpte jag hem några flaskor aceton och ett genomskinligt nagellack att ha över! Har varit grymt ensam den här helgen! Låg bara i sängen igår, var och handlade idag och nu ska jag strax kolla på film. Det är ju lite långtråkigt men jag behöver verkligen det! Vill inte träffa någon eller göra någoting just nu känner jag!
Det får jag ta nästa helg.
Puss på er!

60 dagar kvar...

Egoshock om inte annat! Idag är det exakt 60 dagar kvar till min födelsedag! Kommer ni ihåg den hemliga presenten som jag skulle få av mamma? Den behövs inte längre! (eller jo kanske i sommar) men inte redan i April ;)
Så nu håller jag på det ännu längre ! iihh ;)
Jag och mamma ska strax ner till centrum så innan dess så bombade jag min kamera och webbcam för att se lite skillnader.
Har fått en konstig bula/blåsa i mitten av underläppen :/ plus att de nästan frasat sönder i kylan så nu bombar jag med vaselin♥ för att få dem mjuka och lena.
Kvalitetsskillnad som fan! Ser ut som ett kråkbo i håret också! Hinner inte fixa det måste dra nu!
Sofia messade mig och frågade om jag ville hänga med på bio idag! - min mobil gick som vanligt inte att svara med! Den kan hänga sig men om 60 dagar fixar jag min iphone så då är jag back on track igen! Men om du läser det här så ringer jag dig från mammas mobil så fort jag kan!
Puss på er!

Mammas naglar

Gjorde ju naglar på mamma i Måndags som jag har glömt att publicera!
Blev inget vidare nöjd med dem här naglarna. Men jag har kommit på ett knep för att få akrylen mer jämn nu som jag tänker prova på nästa modell. Nu börjar tipparna att ta slut men jag ska försöka mig på att bygga egna. Dock så vill jag först prova på det jag tänkt på och sen får vi se hur det blir :)
Puss på er!

My big fat day

Failad bild som togs i lördags innan Navidas födelsedagsfest. Ser ut som en TRRR x)♥ eller nått :) kanske inte....x)
Vaknade vid 6.40 av att Fredde messade mig som en galning! Åkte iväg till gympan vid halv nio och vet ni vad? om bara två eller tre veckor så är det sportlov och jag har 100% närvaro! Så sjukt stolt över mig själv! Inte missat en minut av undervisningen och på något konstigt sett så har skolan blivit mycket lättare!
Det var egentligen meningen att jag, mamma & pappa skulle till banken idag och lösa in lite mixfonder till min Macbook air men mamma blev så upptagen och ringer mig en kvart innan banken stänger? så vi tar det på måndag istället!
Så efter skolan så gick jag hem till fredrik och softade där till 18.30 tiden. Har alltid så svårt att slita mig därifrån när jag väl är där! Att gå ta på sig skorna och gå hemåt blir så krävande när jag bara vill va med fredrik! (fastnade ju där i 9 månader förra året) av dock lite olika anledningar men iallafall.
Den här veckan har gått sjukt fort! Och imorgon är det äntligen Fredag! Är bjuden på krök på Lördag men vet helt ärligt inte om jag kommer palla? Och har inte pratat med några kompisar, eller tänkt så mycket på det över huvudtaget så vi får se med det!
Men nu ska jag fortsätta äta min mat!
Puss på er!


So noth worth it!

Hämta ut min Ricinolja påvägen hem från Fredde. Beställde den stora flaskan i Lördags och den gick på 89kr och är på 500ml medan den lilla kommer från Apoteket för 41kr 60ml. Så jävla ovärt egentligen! tar ju slut på en vecka också -.-
Så nu har jag olja så det räcker en månad eller kanske två ;)
Puss på er!

Glömde publisera

Sitter hos Fredrik och har precis hjälpt honom att skriva ett personligt brev samt söka sommarjobbet på Grönalund år honom. Skrev ett inlägg i skolan idag och såg nyss att jag glömde publisera? Nåja fick sluta en timme tidigare idag (sånt händer ju aldrig) Men jag ska strax börja gå hemåt och äta middag. Imorgon är det Fredag! Äntligen! Har sovmorgon, tre lektioner och efter det väntar en lång helg! Har inga planer denna helg utan tänkte bara chilla lagom!
Puss på er!
Och Fredde hade tydligen visst Picasa...

Älskar känslan

Av att komma innanför dörren och inse att en ny utgåva av veckorevyn ligger vid brevlådan och väntar på att bli läst!
Kom alldeles nyss hem och är lite små irriterad. Min dator gick sönder i Söndags och Lördagen innan så hämtade jag upp min reparerade mobil som idag vägrade sända iväg några sms. Den ända som jag tror fick mina sms idag var Elgeryd..-.-
Nåja jag vill även be om ursäkt för dem textiga no picture inläggen! Jag har bara så mycket för mig just nu att bloggen kommer väldigt mycket i kläm. Idag efter skolan så hade jag möte med Gloria som valigt och efter det så mötte jag upp mamma för en förhandstitt av en pjäs på unga dramaten som höll på till Klockan 21.00 på Östermalm. Där fick vi se delar utav pjäsen "rövarna" mingla med skådisarna, äta, dricka osv. Det var väldigt kul men samtidigt annurlunda för lilla mig lixom.
Men nu sitter jag med ricinolja i håret (hinner knabbt duscha känns det som) och ska strax hoppa in i duschen. Börjar 8.30 imorgon med gympa -- yey!
Såhär skumm blev cambilden med en färgsprucken skärm.

Äntligen hemma!

Äntligen hemma från öppethus-kvällen i skolan! Slutade vid 15.00 tiden så då samåkte jag med Maria till Skärholmen och mötte upp mamma. Vi åt Tacos i restaurangerna och handlade lite på Coop! Mötte därefter upp Fredrik och vi åkte in mot min skola för två timmars öppethus! Nu sitter jag äntligen i min älskade säng och ska strax hoppa in i duschen för att sedan göra mackor och kolla film!
Tror att jag spenderade två timmar i telefon med sofia idag under rasten också! Hon vill också hänga med och ta modellbilder i April (tyvärr får man bara ta med en kompis) men jag ska se om jag kan dubellboka kanske? Nåja mycket jobbsökande pågång! är fett hypad på att jobba i sommar vilket jag inte va förra sommaren men nu jävlar! Isam messade mig igår om att dem söker 1200 personer till Grönalund i sommar så det jobbet passade jag på att söka på direkten!
Men ni ska jag hoppa in i min efterlängtade dusch, kännt mig sjukt ofräsh hela dagen idag kan jag säga!
Puss på er!

Snart så..

Har precis skrivt klart min svenska uppsats och har strax företagsekonomi. Igår kväll så gjorde jag naglar på mamma (bilder kommer ikväll) blev bara en vanlig fransk men hon får måla dem själv om hon vill det senare. om tre dagar så är det exakt två månader kvar tills jag fyller 18! Har jag nämt hur taggad jag är? Räknar verkligen dagarna bokstavligt talat!
Igår så ringde dem från Modellhouse. Jag och Fredrik ska åka och ta modellbilder under påsklovet, så det ska bli grymt kul får vi hoppas! Trodde verkligen inte han skulle gå med på det, men det gjorde han! Usch på Torsdag så ska mamma och pappa till banken för att lösa ut mina aktier och obligationer (har aldrig råd med min macbook annars) så det ska bli sjukt spännande och se hur mycket dem är värda!! Blir ju 12k på datorn, 50k på brösten och ca 10k på körkortet! Iiihh är så jävla taggad! Kollar lite olika kliniker osv men först och främst så ska jag boka konsultation på Akademikliniken där S gjorde sina i November. Där går dem på 53k med kapselbildningsförsäkring. På proforma däremot så går dem på 38k dock så har jag läst sjukt dåliga omdömmen om den kirurgen som jobbar där. Man ska verkligen aldrig tänka på pris när man gör sånna ingrepp (man får ju leva med skiten sen) Docktor Oya på Strandkliniken verkar grym hon också! Beslutsångest!! Men ska boka konsultation på påsklovet So wish me good luck! ;)


Ska även ordna en stoor födelsedagsfest den 31 mars (lördagen) är det tänkt! eller på fredagen och så drar jag ut på lördagen! Hm vi får se hur det blir :)
Puss på er!

Min skärm är så fucked!

Åkte till Net-on-Net för att kolla vad jag kunde göra åt min spruckna skärm och nja det fanns inte så mycket att göra åt. Det ända jag kan göra sålänge är att koppla in den i en annan skärm och surfa på det sättet. Nåja har kollat lite på Macbook air läst lite recensioner osv och den verkar grym! har bestämt mig för att köra på storleken 13.3tum vilket är den mellersta. Så jag får överleva sålänge!
Idag så var jag i skolan som vanligt, ganska sur distraherad och irriterad mestadels utav dagen pågrund av min dator! Men efter net on net så gick jag och Alex till Skäris och jag köpte ett par nya jeans samt åt kräftskärtsallad till middag. Det är så konstigt det där med storlekar jag har alltid haft 28/32 på Jeans, men nu har jag helt plötsligt 26/32? jag har inte gått ner mer än ett/två kg i vikt? Omedvetet vill säga!  Dem svarta jeansen fanns bara i 27 men dem var för stora så ska kolla om dem finns i liljeholmen imorgon.
Måste vara i skolan 9.00 imorgon för uppsatsskrivning på svenska B lektionen så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!
Puss på er!

Måndag -.-

Ska strax gå iväg och möta mamma för att hämta upp en grej. Blir en asjobbig skoldag idag som vanligt! Men ska försöka hinna med jeansen under håltimmen iallafall!
Puss på er!

Macbook air

Glöm "pro"versionen som jag pratade om. På fredag efter min skola så ska jag möte upp min bror i stan och gå vidare till Apple i hötorget. Det blir förmodligen en Macbook air som är världens tunnaste laptop. Den lär ju förhoppningsvis hålla längre än 4 månader någonting som mina båda senaste laptops inte gjort -.-

Min helg

Sitter hos Fredrik just nu, han gick precis ner till ICA för att handla lite snacks inför filmen. Helgen har varit helt perfekt fram tills idag när min laptop skulle gå sönder igen. Dock utan anledning denna gång! Nåja i Fredags gjorde jag inte så mycket mer än gjorde ett sett akrylnaglar på Anna, chillade med Elgeryd och spelade in lite roliga videosar.
I lördags så åkte jag Fredde och mamma till Eriksdalsbadet och simmade (jag låg mest i bubbelpoolen men iallafall) och efter det så gick vi till Ringen och åt kinamat samt kollade runt lite!
När jag kom hem så var det Navidas 18års fest på G! Sofia kom över och tillslut så var även killarna här. Vi kom fram till festen vid 21.00 tiden och vi började dricka redan på en gång! Det blev riktigt kul när alla väl kommit in i det med mycket dans, dricka osv! Sjukt kul! Men i slutet mådde jag dock sjukt illa och Fredrik (som var nykter) passade min väska. Tills någon äckelbrud kom fram till honom och började skumprata precis som om hon kände honom medan hennes kompis sakta rörde sina händer in i min väska. Som tur var så märkte Fredde det på en gång så idioterna lyckades inte baxa någonting! Verkligen sjukt moget vad folk ska utnyttja att man druckigt. Fyfan vilka pinsamma människor! Nå påvägen hem så åkte vi fyra med Flemmingsbergsbussen. Men föraren var grymt snäll och lät oss åka en liten "private ride"ända till huddingesjukhus istället för att han skulle lämna någonting där, så vi kunde lika gärna hänga med eftersom bussen vi skulle ta gick därifrån.
När vi kom hem lagades det mat, spydde lite (självmant mådde grymt illa) pratade om telenor-mannen och somnade nog till mitt egna skratt x)
guuud va stor min överarm ser ut gemfört med underarmen x) men älskar bilden annars! :) Jag och mina tre homies verkligen! Jag, Fredde, Sofia och så Fredrik som tar bilden hehe Dock tar det ganska lång tid att ladda upp bilder på freddes dator då han inte har picasa. Men på fredag så ska jag köpa min MacBook pro är det nu bestämt så uppdateringen är lite sådär sålänge...
Puss på er!

Macbook

Startade upp min minilaptop nyss och ser att hela fucking skärmen är spräckt innifrån! Har inte tappat den eller behandlat den som skit! Förstår inte hur det kunde hända efter att bara ha använt den som vanligt? verkligen ingenting har hänt! och jag som har alla mina bilder, skolarbeten osv på den! Har redan köpt två sånna laptops i år för att båda ska gå sönder! Ska åka till lagershopen med garantin och se vad som händer. Så otroligt trött på pc,s skitdatorer så jag , mamma och pappa ska till banken och förlosa 10k och så ska jag beställa en macbook pro fort som fan så att jag kan fortsätta plugga på datorn. Ger upp fittPC nu och kör på mac! Som ni säkert förstår kommer detta att påverka bloggen men jag ska försöka göra så gott det går innan jag får min nya dator.
Puss på er!

Nu kör vi!

Då så nu är vi klara! Ska bara vänta in Elgeryd och så tar vi bussen utåt!

Annas Naglar

Igår vid 22.00 tiden tittade Anna förbi och vi satte igång med akrylnaglarna. Mitt livs andra set blev gjort och vid 00 tiden var jag äntligen klar! Hon ville ha dem ganska korta och lite rundade. Här har ni resultatet.

Ricinolja ala 500ml

Beställde äntligen ricinoljan från bodystore.se så trött på apotekets 60ml flaskor som tar slut efter bara några gånger.
Har sovit sjukt dåligt inatt! Hade ont i nacken när jag vaknade och sitter nu med en svag men jobbig huvudverk. Ska strax hoppa in i duschen och skölja ur oljan innan jag och mamma ska åka och simma i Eriksdalsbadet.
Får leva på kaffe och ipren nu innan festen ikväll! Är supertaggad men samtidigt sjukt seg! Kanske beror på att klockan hittils bara är 9.40 :P
Puss

oförberedd lön!

Wihoo fick min lön idag! Låg lite över vad jag förväntade mig till och med, så jag och brorsan drog ner till centrum, åt middag och shoppade lite!
Behövde bla en rougeborste osv kanske egentligen var det enda jag behövde men detta fick jag med mig...
En glittereyeliner från Thebodyshop som speciellt ska användas för imorgon :)
'
En ansiktstvätt och dagkräm :)
Hittade inte det jag letade efter men på Måndag eller när jag har tid så tänkte jag handla ett par svarta nya jeans. Det är någonting jag verkligen måste ha just nu känner jag!

Sofias naglar

Nu har jag gjort sofias akrylnaglar. Det var absolut första gången jag testade på akryln och det var mycket svårare än jag trodde att få tillräckligt men ändå inte för mycket pulver på penseln, den torkar fort och blir lätt kletig. Men det är ju sådant som jag måste lära mig! Läste även på nätet att akryl är den svåraste nagelformen man kan jobba med! Så jag antar att ni som jag ska jobba på inte får ha så höga förväntningar! Efter två timmar blev jag klar med naglarna! Här har ni resultatet
Resultatet vart långt ifrån perfekt, men såhär blev det tillslut iallafall.

Nagelkurs

Tänkte gå ut med lite info innan jag sätter igång och ringer er som är intresserade av att vara nagelmodeller för mig. Idag ska jag försöka träffa Sofia och göra ett nagelsett på henne och på Söndag så kör jag på mamma. Jag har kollat in produkterna lite och tror nog att det kommer bli svårt, men kul! Jag har även fått in ungefär 5 kommentarer till om folk som vill sitta modeller, Jag kommer ta dem som hört av sig till mig i december först men sedan så får vi se hur långt lagret räcker vad gäller tipparna. Jag hade tänkt mig runt 9 modeller men just nu är ni 17 intresserade så jag kämpar på men kommer tyvärr inte kunna öva på alla. Sättet som jag fått hem nu är endast för övning så mitt nästa sätt ska förmodligen bli mitt riktiga och bästa kvalitetsmässigt.
Jag ska anmäla mig till en nagelkurs i april som pågår i två veckor och efter det så fortsätter jag med naglarna hemma och har förhoppningsvis lärt mig någonting och blivit bättre med all övning. Jag kommer börja med ett pris på 250kr per akrylsett och 200kr för utväxten under min nybörjartid. Men som sagt så vill jag öva på mina modeller först där jag erbjuder er ett akrylsett var, gå kursen och eventuellt om det går bra registrera en enskild firma. :)


Grattis Navida!!

Grattis på 18-årsdagen hjärtat!! Om jag kunde så skulle jag messa dig hehe men hoppas du ser inlägget iallafall! :) Äntligen 18, är super avis på dig som nu äntligen fyller år (själv gör man ju det om 68dagar xP) Hoppas du får en riktigt bra dag!! och så kör vi gärnet imorgon :)!! <3
Puss på dig♥♥♥

Ny dag = nya tag!

Okej igår var en riktig skitdag! Jag sitter ännu utan lur (så alla som messar, messar min bror). Ska vara kvar i skolan till 17.00 idag och öva med Yulia inför redovisningen på Måndag och konserten Måndagen därefter. Efter övningen så ska jag möta upp Pappa i stan för att hämta deklarationen till stipendiet jag ska söka! Och därefter så ska jag försöka möta upp Sofia för att hinna fixa hennes naglar (hur det nu ska gå tll utan lur) Men jag ska försöka, så får vi se! Måste även knacka på Anna och fråga när hon vill ha sina naglar gjorda :)
Kram på er!

För i helvete!

Är så jävla sur just nu! Ska strax iväg och lämna in mobiljäveln! HIttade inte mamma i skäris när vi skulle mötas, åkte hem ingen här heller, och luren funkar inte, den var fullladdad på samhällslektonen och då  bara dog den och det står att den inte har något batteri. Den går inte heler att ladda asså skjuut mig! Låt mig fylla 18 NU så jag kan fixa min förbannade jävla Iphone! Jag som hade planera för dagen alltså ALLT går i knas pga av en lur???? Jävla fittsamsung som till och med är ny? Jag har nte ens tappat den en ända jävla gång? :O skjut mig! nej nu måste jag springa innan det bara blir värre...
Puss

Carro tycker till!



Nu är naglarna här!

Nu har naglarna äntligen kommit! Ska försöka locka hit Sofia imorgon så kan jag börja prova på henne! Mamma vill ha akrylnaglar till helgen så det ska jag också försöka hinna med. Nu är det otroligt mycket skola som gäller i första hand men speciellt på helgerna så kommer jag sitta med naglarna och fummla. Lär bli svårt nu i början men det är ju det jag har mina modeller till :)

En förändring

Igår kväll låg jag i sängen och kollade på det danska programmet "unga mödrar" vet inte varför men fastnade bara för den så jag låg och kollade igenom ungefär 4 avsnitt innan jag somnade. Jag fastnade för en av mödrarnas frisyrer. Tycker det är snyggt med extremtmörkbrunt/svartbrunt hår och solbränd hy. Så jag ska nu under dagarna fundera på om jag också skulle fixa till det där lilla extra bara för att göra en miniförändring. Jag är bara sjukt rädd att jag ska ångra mig (vilket jag nästan alltid gjort) eller att det ska bli jobbigt att bära. Hmm men som sagt så ska jag fundera på det och OM jag nu väljer att göra det så bokar jag tid på Klippotek1 nästa vecka.
Kolla vilken upptäckt jag gjorde! på den här bilden så ser ni lite av mitt löshår och mitt riktiga hår. Det längsta stråt längst ut är mitt riktiga hår. Dock så är det uppklippt så allt är ju inte sådär långt MEN det här beyder att jag snart måste fixa nytt längre löshår eftersom mitt egna hår snart är längre än det här (var ju bara ute efter förtjockning)Mitt nuvarande löshår är 45cm så jag undrar om jag ska go on och köpa 50 eller längre? risken om jag köper 50 är att (med hjälp av ricinoljan) jag måste köpa nytt snart igen eftersom mitt hår växer ikapp.
Men vi får se hur det blir...

Håltimme


Då var det dags för den årliga håltimmen! Men jag passar på att blogga och plugga körkortsteori under denna timme. Har precis haft en Gehör/musikteorilektion och sitter nu vid datorn med en påse godis! Klockan 12.00 har jag en pianolektion, följt av en körlektion och sångensambel!
Gjorde precis en liten upptäckt! coolt! men det får ni veta i nästa inlägg!
Puss

Alex 16år!

Grattis Alex!!! Idag blir min kära broder hela 16år!!! weey! Gud kommer ihåg när jag fyllde 16, det var ju inte alls länge sen :O
Nåja idag blir en dag då jag måste åka fram och tillbaka mot olika håll. Efter skolan så ska jag till Gloria och efter det så ska jag och Alex möta upp pappa i Rådmansgatan för att äta födelsedagsmiddag!
Inte nog med det så går min comviq ut idag också (så ni vet ni som messar) men ska tanka den ikväll!
Frukost och en extremt nyvaken Carro! Nu ska jag strax springa ner mot tuben!
Ha en bra dag!
Puss på er!

Semla

Tro det eller ej men min lördagskväll förra veckan spenderades i köket genom att baka denna! eller nja en hel sats faktiskt! Det går verkligen bra just nu känner jag! Jag är ofta glad, mår bra och allting känns bara så bra just nu! Jag har ingen bra anledning kring varför men just nu leker livet verkligen ! Är grymt stolt över mig själv att jag tog det lugnt denna helg! Det är faktiskt stort för mig att varken festa eller chilla på lördagarna för att sedan må skit på Söndagarna och stressa igenom skolveckan! Nu känner jag mig lixom okej med skolan på något sätt! Jag har sån energi till att ta igen allt jag missat och kuggat på i höstas och ser så jävla mycket fram emot trean och studenten. Shit nästa år tar jag studenten :O
Men iallafall så har jag bunkrat upp med en semla och en FET klick vispgrädde nu vid sängkanten. Jag och Gustav delade på den! Jag åt bullen och han tog grädden!
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt resten av kvällen tills jag somnar!
Puss på er!

Carro tycker till!

Pust! Äntligen klar med alla möten och springandes. Har sprungit runt ända från Sundbyberg till Solna och tillbaka för att sedan hålla på missa bussen. Pratade med Sofia under hela vägen hem då jag var tvungen att ta en buss ut till Alvik så jag hade väll typ lite sällis kan man säga.
Nu har ätit en middag bestående av Tacos och ska strax hoppa in i badet! Skapade även en ny kategori på bloggen vid namn..
Här kommer jag att skriva lite olika "recensioner", svar på tal och annat smått och gott. När man behöver göra en röst hörd för kanske en produkt, en film eller kanske en komentar? Då kommer jag att köra på Carro tycker till kategorin! den kommer iallafall att dyka upp minst en gång i veckan!

Tisdag?

Vaknade alldeles försent! Jag som trodde att gårdagen var en bra dag! På kvällen bara föll allt! Men nu ska jag till skolan och hoppas på bättre tider!
Puss på er!

Godnatt på er!

Kvällen blev inte alls som det var tänkt! nu ska jag sätta på en film, peppra med choklad och falla i en djup sömn. Imorgon väntar en hel dag skola samt två timmars möte yeey -.-
Var jätte smart och glömde min datorladdare i skolan någonstans! Får leta upp den imorgon!
Puss!

Djupet är djupt

Jag kommer ihåg när jag för ungefär två år sedan valde att byta blogg just för att jag hade personer som läste den, som jag inte ville skulle läsa den pågrund av olika anledningar. Visst har jag valt att ha bloggen öppen för allmänheten men när folk ska utnyttja vissa inlägg och försöka sätta allt till sin egen fördel då kan det bli för mycket ibland. Men som jag sa så var det här ett tag sedan och idag så ser ju livet heelt annurlunda ut! Dock så förstår jag inte folk som läser vad jag, vad mina kompisar och andra skriver på sina bloggar för att sedan lägga sig i på ett sätt som gör det bara pinsamt? Nu pratar jag rätt allmänt om folk som tror att dem vet allt om en i ens liv. Som dömer en rakt av efter att ha läst ca en mening? Då känner jag bara för stunden att lämna bloggen om det inte passar. Jag har pratat med otroligt många människor som råkat ut för just det här! Att man inte kan känna friheten att publisera det man känner för, utan att folk ska komma med sina idiotiska kommentarer. Jag tycker det är pinsamt! folk sjunker otroligt lågt! Jag vet var jag har mig själv i livet! Jag lider varken av dålig självkänsla eller självförtroende! Det är en framjobbad trygghet i mig själv som jag under 3år kämpat med genom olika sorters övningar som ex måbra dagbok. självkännedom, musikterapi, bildterapi, en massa samtal och övningar. Vilket har gjort att jag idag känner att jag får faktiskt tycka och tänka vad jag vill om saker och ting i livet utan att få en massa idioter efter mig. Ni borde prova på det ni också? nu som tänker -jävla bimbo efter tjejen på gatan när ni inte vet ett skit om henne i verkligheten, ni som inte kan acceptera andras åsikter utan att döma dem. Ni skulle behöva en klick av alla dessa övningar så kanske ni kan fokusera lite mer på er själva istället för att vara så jävla upptagna av hur andra tänker, tycker och lever.
Det är mycket sällan jag bryr mig om vad andra människor tycker och tänker om mig, den ända gången jag sätter något värde i det, är när det är någon som betyder någonting för mig.  Men jag vet att även jag har en del kvar att jobba med. Det är en del jag inte väljer att skriva ut (därav den suddiga 18års listan) pågrund av den förbannade jävla jantelagen! Snart börjar jag påriktigt att kämpa för mitt greencard! men först...studenten!
Puss på er!

I found that lashes!

igår när jag städade rummet så upptäckte jag mina övergivna fransar som jag skulle bärt på nyårsafton. Då jag appliserade på dem så sved det i ögonen tårarna rann, och det slutade med att jag kasta dem åt helvete! Men igår upptäckte jag att jag hade ett annat lim och gav mig på ett nytt försök. -Nackdelen= jag hade bara dem allra största fransarna kvar av tre stycken i förpackningen. Men vet ni vad? dem satt fast, ingenting sved och ja lite stora var dem kanske men wtf? I helgen är det ju födelsedagsfest! Kan det bli bättre!
Dem här kör vi lätt på, på lördag! Hann tyvärr bara ta två dåliga bilder innan batteriet dog -.-

Heliga eftermiddag

Kom hem för inte sådär jättelänge sen efter en lång dag i skolan! Hade även mitt möte med min rektor angående MatteC och D kurserna i trean. Jag fick välja bort dem och ska då istället läsa KörB och Barn & musik. Hm..både två var på hennes alternativ och mitt job nu är att fundera ut om det är så jag vill ha det i trean. Hon tänkte på dem kurserna just för att det inte är så mycket hemmaplugg och mest bara "gå på lektionen för ett G" ämnen. I det sammanhanget kände jag mig lite dålig, menar hon att jag är dålig på att plugga hemma? Nej egentligen vet jag ju att hon går efter mina usla omdömmen från förra terminen och att jag inte framstår som en såkallad "pluggis". Men jag ska verkligen ta igen mig den här terminen! 100% närvaro och massa plugg! Så hur tänker jag nu? Barn & Musik, det första som sipprar upp i mitt huvud är -inte min grej! Känns inte alls som det! MEN det är iallafall 100 "lättförtjänta" poäng så jag kanske står ut?

Det går framåt

Kanske berorende på att jag suttigt och pluggat nu till och från i två timmar.
Fick ju bara 46% i Lördags när jag och Fredrik E gjorde provet. Funderar på att köpa hela versionen med 1000 frågor för just nu börjar jag känna igen alla frågor och vet därför svaret! Fusk? nja man lär sig ju på så sätt också! tror inte att jag skulle få 60% dock om jag gjorde transportstyrelsens prov än. Men som sagt hoppas kunna boka provet så fort jag känner att jag är redo! Hoppas att jag klarar det till sommaren!

Donken blev det

Har en håltimme på 2.5timmar varje måndag, så nu har jag försökt utnyttja tiden genom att göra en kopp kaffe och plugga en massa körkortsteori. Men mitt i allt så messade Fredrik mig och bad mig springa ner till donken för att äta lunch. Så nu sitter jag i skolan igen och har ca en timme kvar på håltimmen och ska strax fortsätta mitt pluggande!
Vi hörs after the school bitches!
Puss!

Hos fredrik nu

Somnade i min säng vid 18.30 tiden och vaknade upp är larmet gick! Sprang ner till Centrum och mötte upp Fredde snabbt. Så nu sitter jag bara här och ska strax lägga mig och kolla på film. Imorgon börjar jag 9.25 hur orkar man? Men jag ska klara denna termin! Det är verkligen ett mål!
Puss på er!
Freddes färdiga resultat på håret! Dock är bilden inte rättvis men jag blev jätte nöjd iallafall! :)

Test -Coccomania

Kom precis upp ur badet och har smörjt in mig med Coccomania provet. Det blev tyvärr ingen "wow" faktor eller något Hallelujah moment. Men den doftar helt okej ändå, jag skulle nog beskriva det som choklad, lite oljigdoft som tar bort den där "jag vill äta" känslan. Den var dock ingen kräm jag kommer springa och köpa direkt på lanseringsdagen utan en scrub och ett smör ska inhandlas så fort jag känner att det är dags! för just nu har jag ju som ni ser en ganska rejäl samling som ska hinna användas innan bäst före datumet! ;)

En gammal krönika

Kollade runt lite på bloggen och hittade min första skrivuppgift som jag gjorde på svenskalektionen i 9an.
Den kallade jag för - Vart är världen på väg.

Vart är världen på väg?

 

När jag tänker på framtiden, blir jag rädd. Jag blir rädd när jag tänker på vart världen egentligen är på väg. När jag tänker tillbaka på tiden så ser jag framför mig hur folk strosar omkring på Stockholms gator, med neon rosa midjekjolar, fula axelvaddar och stort permanentat hår. Sverige ser jag som ett mindre mångkulturellt samhälle, där man inte tog in mer invandrare än vad man ansågs vara nödvändigt. Familjerna satt kvällarna ut och kollade på tv serien ”varuhuset” och ungdomarna dansade nätterna ut till dålig 80-tals rock.

Men tiden gick och samhället förändrades, sakta men säkert. Idag lever vi striktare än någonsin. Vi tonårstjejer ska vara smala, populära, snygga, duktiga i skolan och sist men inte minst ha en pojkvän snyggare än självaste Brad Pitt. De vuxna ska ha de perfekta jobben, de dyraste kläderna, de ambitiösaste barnen, de största husen och den mest perfekta familjen. Hur går detta egentligen ihop med verkligenheten? Det vore dumt att säga åt folk att bara sluta, och vara nöjda med den man är och det man har. För ingen lyssnar på sådant trams nu för tiden. I dagens samhälle får man inte vara sig själv och ytterst få starka individer klarar av det.

Hela våra liv försöker vi banta oss till den perfekta kroppen, fuska oss till de bästa betygen och fjäska oss till de falskaste kompisarna. Vi sviker och bedrar våra närmaste till vår egen fördel, vi gör allt för att vinna över de andra och slår ner de svagaste. Allt för att ta oss själva till toppen. Detta kanske låter mer eller mindre som en mardröm, men det är det inte. Det är verkligheten. Men om vi beter oss och lever såhär idag, hur kommer så världen och samhället se ut om 25år?

Jag blir rädd när jag tänker på att vi kanske knivhugger våra arbetskamrater för att få en befordran, gifter oss med chefen för att behålla jobbet, tar droger för att hålla oss smala, och äta receptbelagda mediciner för att klara av den stressande vardagen. När jag tänker på de här sakerna, så går det upp för mig att verkligheten till viss del redan ser ut sådär idag. Igår läste jag i tidningen om en mamma som dödat sina två barn för ett modellkontrakt. Alla vet ju att modelljobb och barn inte går ihop.

Men detta får mig verkligen inte undra. Vart är världen egentligen på väg?

 

Fick sånna otroliga flashbacks av att läsa texten om igen! Minns precis hur jag tänkte och kände när jag skrev dem här raderna! Hur hela lektionstiden bara rann iväg medan jag satt där i mina djupaste tankar och bara skrev och skrev. Tyvärr görs inte sådanna skrivuppgifter så mycket alls i SvenskaB utan nu läser vi mer litteraturhistoria som inte alls är min grej på samma sett! Jag älskar friskrivning, men har inte varit duktig på att använda det på ett tag nu! Nu för tiden är det så mycket ämnen på svenskan man ska använda sig av så mycket teknik, haiku-dikter, teman osv. Vilket jag tycker är otroligt tråkigt! Me det hindrar mig ju inte från att skriva fria texter på fritiden, om du tiden bara räcker till!

 


Juste ja!

Kom nyss på vad jag ska göra hela förmiddagen! Så fort jag orkat ta mig upp ur sängen så ska jag lägga mig i ett varmt bad, ricinolja i håret, ansiktsmask i facet och skrubba hela kroppen! När jag kommer upp så ska jag prova på Choccomania-provet innan jag sätter mig ner och pluggar teori. Värsta planeringen va? ;) Nu återstår bara att se just när jag orkar gå upp!

Söndag igen :(

Vaknade upp för ett litet tag sedan och insåg att snart så har jag en hel vecka av skola att se fram emot :( Känns verkligen inte alls bra! Idag har jag inga planer alls förutom att plugga lite körkortsteori och gå ner till Fredde senare under dagen.
Men nu ska jag upp och göra iordning en semla!
Puss!
Gammal tråkkig cambild...-.-

Godnatt sötnosar

Känner mig gryymt ofräsch nu i och med att jag inte fick mitt vardagliga bad idag! men det tar vi imorgon tycker jag, jag ska ju ändå gå ner till Fredde igen eftersom jag ska hjälpa han med att komma upp till skolan på måndag "otaggad"! Gillar inte alls att helgerna tar slut såhär jävla fort! Men är samtidigt jätte glad att jag tackade nej till två hemmafester för att chilla med mina homies som vi kan kalla Alex och Fredrik! Danilo var också här. Så jag slipper bakisdagarna den här veckan för att sedan köra all in nästa! Ska bli grymt kul och jag ska prova klänningar hela veckan!!! :D
Puss på och godnatt!

Lördags uppdate!

Weey hittade mitt körkortstillstånd! Så jag och Fredde gjorde teoriprovet och nja det gick väll sådär 46% :( men som jag sa att den dagen jag är uppe i 55-60% den dagen VET JAG att jag äntligen har kommigt någonstans, just för att jag ALLTID ligger runt 45-49% :( Nåja jag ska ju börja plugga nu så!
Semlorna ligger och jäser! Ska skära upp lite jordgubbar och bananer nu samt viska vaniljvisp! Killarna är i Alex rum och "spelar" -.- så jag ska fortsätta med min bakning -Äkta hemmafru ;)
Vi hörs snart!
Puss på er!

Min fredag

Blev ju inte så mycket bloggande igår när jag var i skolan och ute mestadels av dagen. Efter skolan så kom jag hem och planerade lite med mamma, innan Fredrik ringde. Han ville bjuda mig på Middag på Pizzahut just like old days! Jag tvekade lite först just för att vi inte har varit där sedan vi firade vår ett års dag. Pizzahut har verkligen blivit mitt och Freddes place. Men tillslut så träffades vi iallafall och tog bussen in till Heroncity. Vi åt en god middag, gick förbi willys och handlade hem massa snacks, kom hem till Fredrik och färgade håret på honom (det blev grymt!) och slog på en film och somnade! Verkligen en grym Fredag med den bästa! Jag saknar verkligen inte vårat förhållande (vist låter det konstigt?) men det vi har nu är så otroligt kravlöst, vi har inte släppt varandra alls bara skapat någonting nytt! Vi har kommit överens om att vi fortfarande ska vara bästa kompisar men utan förhållande stämpeln. Och det har funkat hur bra som helst hittils! :)


Nytt från Thebodyshop

Kunde verkligen inte gå ut ur butiken utan att få med mig någonting! Tänkte först köpa en extra stor burk med kokosskrub men bestämde mig sedan för att det fick bli en shea just för att jag redan har kokos.
Har provat en hel del olika skrubbar speciellt på mina lår som jag tycker haft alldeles för mycket celluliter och bristningar. När jag började använda kokos skrubben så är jag idag heelt len på låren! den var verkligen sjukt mycket bättre än jag trott och vekrligen någonting jag kommer döda mina lår med i sommar!
Fick även med mig en choccomania bodybutter test! så ikväll efter badet så ska jag dofta choklad tänkte jag! Perfekt för att se om den är värd att köpa när den lanseras! :)

Lördag!

Kommer bli en lugn och tråkig helg tror jag! Känner inte för att göra något speciellt idag utan taggar till inför nästa helg istället! Navida har hyrt fetaste lokalen där hon ska fira sin 18 års fest nästa lördag. Den ligger dock ganska långt bort men känner på mig att det kommer bli gryymt! Åh nu mitt i allt så kommer jag på att - vad ska jag göra när jag fyller 18? Vist är det ungefär 8 veckor kvar men ändå! Min 17 års dag vart såå tråkig så nu när jag blir myndig och allt så gäller det att tagga till! Hemmafesten i all ära! Eller? ;)
Vi får se!
Puss på er!
Fråga inte...t

Truly


Godnatt på er!

Fredriks hår blev precis klart! Han gnällde som fan när jag drog håret genom hettan! Stackare! Så jag fick vänta ett tag och fortsätta därefter. Men nu efter 2 timmar så är båda färgningarna klara och så fort håret torkar så ser man resultatet!
Men nu är jag sjukt trött så ska lägga mig i sängen nu och kolla en film!

Färgning på G

Fredrik sköljer just nu ut den mellanbruna hårfärgen. Vi ska göra en liten grej till när han kommit och upp och torkat håret! Så länge medan färgen sitter i så passar jag på att leta fram alla mina körkortsteori böcker som jag fick av Emily i Sommras! Så nu när allt är framme så ska jag planera mitt pluggande osv för mitt mål som sagt är att ta körkortet i Augusti i år! Skulle vara sjukt najs att ta det innan jag börjar 3an!
Men svårt kommer det att bli, har ju gjort en del demoversioner av teoriprovet och ligger just nu på 45procent ungefär, när jag behöver 80 för ett godkänt! Ska även köpa hem Bonniers trafikskola till datorn som ska vara ett kul sett att inlära den tråkiga teorin.
Puss på er!

Äntligen Fredag!!

Det är hemskt vad webbcameran är dålig! jag undrar om det kanske har lite med ljuset att göra? eller om jag kommit åt någon inställning för SÅHÄR hemsk brukar inte bilderna bli alltid tycker jag...Men jag är tyvärr illa tvungen att lägga upp den usla bilden då jag såklart skulle glömma min kamera hos Fredrik! Jag börjar inte förens 11.25 idag vilket betyder att jag sovit i hela 9.5 timmar inatt! Är hur pigg som helst men vet att efter en svenskalektion så är jag tillbaka där jag var igår. Men nu har jag iallafall klätt på mig sminkat mig och överdoserat håret med hårprodukter! Körde på balsamspray, torrschampo, hårspray och en stor klick av allt det sista ur biosilk flaskan.
Psst: Idag ska jag börja plugga körkortsteori igen!!! dock kom jag på att jag inte vet vart mitt körkortstillstånd är :S shit asså!!

Truly


Dagens Diss

Nu tänkte jag ta och dissa något de flesta faktiskt hyllar just nu! Läser på så otroligt många bloggar om personer som ska börja gymma och bli så nyttiga nu inför det nya året! Hälsa är faktiskt en av alla grejer som dock även jag prioriterar men jag undrar även lite kring om jag och Navida var dem ända som tecknade sats medlemskap i oktober? Hade det gått bättre om vi angett det som ett nyårslöfte? Nej att gymma är nog någonting jag aldrig mer kommer att lägga en massa pengar på! Räknade ut att jag sammanlagt betalade 6500kr under min tid på Sats. För vissa är det kanske värt det men för mig märkte jag väldigt fort att gymma, nej det var nog ingenting för mig ändå! Den där adrenalinkicken som alla pratar om? att man blir så pigg och mår så bra. Jag kände inte riktigt det jag var bara "tvungen" att gå dit eftersom jag betalade för det. Nu i vår tänker jag för min del dissa gymmet ordenligt, inte känna några krav eller någon press utan min kost är nog rätt så okej (trots att allt festande såklart också tar på kroppen) men jag är ung så wtf? ;) från och med den 1 Februari så ska jag gå ut och jogga 1 mil tre-fyra gånger i veckan! Det är en träningsform jag trivs och mår bra med! Och så är den ju inte speciellt dyr heller! Så det är någonting som jag själv kommer satsa väldigt hårt på nu i vår! Att så ofta jag kan bara gå ut och springa en timme eller två, springa bort allt det jobbiga, all press, skola, osv då mår iallafall jag som bäst!

Uppdate

Imorgon så ska jag, Alex och Fredde ut och äta tänkte vi. Vi har kommigt överens om att jag ska sova där imorgon igen just för att jag glömt både nyklar och kamera och lite skor där. Så för att göra Fredagen lite roligare så går vi ut och äter, handlar hem lite snacks och kollar film och chillar under kvällen.
På lördag däremot så ska jag, Alex och Sofia in till stan! Har lovat Alex att vi ska gå till musikmuseet och gå äta på max! Lite min och Aminas ställe men det var ju för länge sen! Fredrik E dissade så jävla hårt idag :(! Jo känn dig träffad! ;) så jag är lite ledsen just nu :( närå men jag ska strax följa med mamma och handla lite, samt hem och ta mitt efterlängtade bad! Blir ju aldrig som man tänkt sig!
Pusss

Dagens "måsten"

Det är fortfarande ganska slappt vad gäller skolarbeten! Men har en del saker att göra ändå! Bara för seg idag för att komma igång med någonting! Ska klara mig ur en kulturhistorielektion, engelska B och MatteB lektion och EFTER DET får jag åka hem och bada! x) Så fruktansvärt frusen idag! Så ser fram emot att få gå hem och INTE behöva gå ut något mer idag! Lägga mig i badet och bara chilla resten utav dagen!
Puss på er!

Nygamla tillbaka

Var inne på ThebodyShop igår och såg att dem fått in en hel hylla med nygamla dofter då dem funnits förut. Det fanns Mandel, blåbär, papaya, brazilnut, och körsbär! Jag som har längtat efter någonting nytt nu (väntar fortfarande på chokladen) Så idag eller imorgon så tänkte jag ta en promenad dit och köpa ett nytt kroppssmör! Papayan luktade jätte fräscht och fruktigt medan mandel och blåbär enligt min åsikt luktade hm skit?
Men vi får se vad det blir!

Inte riktigt som jag tänkt mig...

Blev att jag sussade hos Fredrik igår efter mitt möte hos Gloria. Glömde självklart min kamera där så för tillfället bjuder jag på en hemsk cambild. Somnade vid 1.00 inatt och vaknade 4.00 av att Fredrik gick upp och satte på datorn -.- Suck vilken dag det blir när man därefter börjar så tidigt! Har legat i skolan och sovit från 10.30-11.30 innan sånglektionen. Nu ska jag försöka ta igen lite bloggande och äta min lunch. Kanske vila lite också? Nästa lektion börjar 13.00 så jag har ju lite egen tid tills dess!
Puss på er!
Då ska jag fortsätta min planering!
See U

Låt mig få presentera

Chocomania serien av The Body Shop som lanseras i slutet av januari/i början av februari. Är jätte spänd på hur dem doftar i verkligheten! Va tror ni? Bli chokladdoft en succè?
Måste börja rappa på med att använda alla mina bodybutter, har precis tagit slut på min Cocos som jag fick av Fredde på vår ett års dag i september lixom! Då är det bara att öppna den jag fick av mamma i Julklapp och börja använda! Min mango går ut i sommar så även den måste användas! shea och pinkgrapefrukten har jag ingen bråtska med!

Just nu

Ganska mycket att hinna med nu under rasten fram tills 13.00. Förstår inte hur jag ska stå ut i två timmar till! Håller på dö känns det som! Ibland kommer skolan ganska mycket ivägen trots att den egentligen borde vara prio ett. Känns enormt retligt att behöva stå här och sjunga en massa kör när jag har massa annat som jag skulle vilja hinna med idag istället! Menmen det var ju mitt val från början! Nu är det bara att bita ihop i ett och ett halv år till studenten!
Puss på er!

Onsdag

= kördag! Fyfan! ska överleva till klockan 15 måste rädda mitt körbetyg! Knas!
Håret är färdiglockat!
Kör på mitt naturliga idag så det blev riktigt kort..
Men nu måste jag rusa!
Bloggar mer under rasten!
Pussss

Jag är nästan där

Men bara nästan!
Snart så...

Funderar på att börja om

Sitter och funderar på att börja om på nytt! Starta en ny blogg och se hur jag känner. Har bloggat på Carrobruden nu sedan 2008 och här finns i stort sett hela mitt liv! Hela min tonårstid finns här, bilder, tankar, känslor ja allt! men samtidigt så känner jag att jag skulle vilja börja om någonstans! Men jag älskar ju att se tillbaka några år bak i tiden och tänka shit såg jag ut sådär då? gjorde jag det där? ja juste det var den dagen! Osv...
Men bara för att jag börjar om så betyder det ju inte att Carrobruden inte kommer att finnas kvar, för jag kommer aldrig att stänga ner den! Anledningen till att jag började blogga för fyra år sedan :O var just för att jag ville kunna se tillbaka på mitt liv och se hur det förändrades och utvecklades. Men otroligt mycket har hänt, mitt liv ser heelt annurlunda ut idag än vad det gjorde för fyra år sedan! Kan knabbt förstå att jag levde så som jag levde då! Finns så mycket dåliga tider här men även väldgt bra tider som jag fortfarande vill minnas. Genom att börja om på nytt så glömmer jag inte allt jag varit med om, jag bara går vidare! Men jag ska tänka på det nu ett tag för kanske är jag inte redo? Kanske blir det bara en onödig flopp som gör att jag kommer tillbaka hit? Vi får se!
image35
Jag på musikmuseet 2008 jag hade precis startat Carrobruden ;)

Helt förstörda

Ser ni långfingret där typ i stort sett halva naglen är av -.- Naglarna svider och känns jätte konstiga! Har försökt fila ner all gammal överflödig akryl men jag antar att jag måste jobba mer på det! Nu ska jag iallafall låta naglarna vila en låång stund innan jag gör någonting med dem igen!
Har precis tagit ett bad, tvättat mig med Thebodyshops cocos tvål och showercream, balsamerat håret, haft neutrogena i ansiktet och känner mig fräschast! Men det är en sak jag bara inte kan sluta tänka på! Och som oroar mig väldigt mycket, så mycket att jag inte ens vågar skriva ett "hej". Hatar när personer fastnar i mitt huvud och jag inte vet hur jag ska hantera det! Tänk om jag gick för långt? borde jag skitigt i det? asså ååhh blir galen, känns sjukt överdrivet! så nu slutar jag på en gång
Puss och hej!

Lily = Mitt lilla hjärta

Hon är så sjukt lik sin mamma! Fast typ en tioendel så stor! Mitt lilla Hjärta som ska leka heeela tiden! De andra två är också så jävla fina! Men nu syftar vi lite på Lily eftersom hon har hoppat på mig, halvt rivit sönder mina jeans och tar fan aldrig det lugnt♥ here you have her! Nu är hon runt 5 veckor gammal tror jag? :P

När jag blir 18 ska jag

Satt och klottrade lite i skolan idag! Vissa lektioner är bara så sjuukt långtråkiga så då kommer jag alltid på en massa skit att klottra ner.
Idag satt jag på företagsekonomi lektonen och skrev ner allt som jag ser fram emot att göra nu när jag snart är 18!
Gjorde även en lista som jag bockar av för varje dag som går nu! Kan tänka mig min nervositet natten mellan 26-27mars! Det så mycket som händer när jag blir myndig, så mycket som jag väntat på! Mina försäkringspengar som legat och grott nu i 18 år blir tillgängliga för moi ÄNTLIGEN! Då är en systemkamera det första jag tänker investera i!
Vill ju ha det lite secret secret ju ;)
Men lite av det som kommer att hända efter det att jag fyllt 18 är...
Ta körkort! Ska börja plugga IGEN på fredag har alla mina böcker hos Fredde + höra av mig till Emily ang körlektioner.
Tatuera mig i studio
Teckna abonemang och fixa mina vita Iphone
Får försäkringspengarna
klubba
Fixa lite kring utseendet ;) (?)
Registrera den enskilda firman!

Det här är då ungefär hälften av allt jag helst vill hinna med iår!
Så taggad på bli 18 nu asså!!
Frihet är att bli myndig efter att ha väntat i 18 långa år!


Jag ska bli en bättre bloggare

2012! Fyfan vad dålig man varit på att blogga under 2011. Från och med nu så ska jag
-Sluta lägga upp billiga dåliga webbkam/mobilbilder
- Det vill säga använda min kompaktkamera fram tills jag köper en systemkamera!
- Skriva minst 5 inlägg om dagen!
- börja med tävlingar/länkbyten
- Skriva roligare och mer inspirerande inlägg - att skriva om min vardag who cares? syftar på roligare mer underhållande inlägg om skönhet och mode!
- Starta upp en blogg där temat endast är naglar.
- mer MYCKET mer bilder ska publiseras!

Vet inte om jag kommer på någonting mer men isånnafall får ni reda på det senare. Detta är alltså mina såkallade nyårslöften när det gäller bloggen!
Hope you like it!
psst: My hairday today
Nackdelen med att locka är ju att det blir så jävla kort! Längtar tills jag köper mitt 50cm! Kommer bli såå mycket snyggare!
btw alla som har messat mig så kan jag inte svara på sms fråga inte varför alla blir misslyckade :S
Puss

Naglarna åkte av

Har suttigt och pillat av naglarna nu under Svenska B lektionen! Fyfan va ont jag har i ena fingret nu när typ halva min riktiga nagel följde med! Men orkade verkligen inte vänta till jag kom hem! Så mycket skönare utan naglar! Har ju haft dem sedan i slutet av November nu, så fräscha var dem ju verkligen inte!
Nu ska jag inte ha naglar på ett BRA tag!
Fixade håret i över en halvtimme imorse och det blev inte ens fint -.- Nya maskaran som inhandlades igår
Suger...Har suttigt och torkat ögonlocken hela morgonen för att den kladdar så jävligt! Aldrig använt en maskara från Nivea så den här får bli den första och den sista!
Så sur och grinig när jag kom till skolan idag! Hatar sånnadagar verkligen! Och vad ska man skriva på svenska B lektionen? Jo en text med humor! Finns ingen humor alls i mig idag tyvärr
Tack och hej!

Hemma igen

Kom hem för någon halvtimme sedan! Var hos S och kollade film under kvällen. Blev "Just go with it" som vanligt, tröttnar verkligen inte på den filmen!! Men han har dock skola imorgon så jag drog hemåt liter efter tolv. Nu sitter jag och chattar lite med Rod som även fyller år idag! Grattiiis!! men måste även försöka ta mig ur resten av natten och ställa klockan på 10.00. Måste ju komma upp till skolan på Tisdag! Ny termin = Nya tag!
Puss på er
hahahha asså guuud! Knasbild på mig och sofia igår! Nyvaken. bakis, död hehe fyfan! Vi träffades aldrig idag som planerat -.- men imorgon får vi hitta på någonting igen som sista dag under lovet♥

Väntar på Sofia

Mycket ofräscht läge! Ska följa med Sofia till Tuben och sen hoppa in i en låång dusch och bara ta det lugnt! Måste fräscha till mig ordentligt och senare ikväll blir det film kväll hos Navida..:P
Pusss...

Answer

Hej! Tack! den kan man beställa bodystore.se :) Kram!

Godmorgon....

Det var en väldigt lugn kväll igår och vi tog det mest bara lugnt och chillade. Vid halv ett tiden så gick jag, alex, Fredrik, Fredde och Sofia till Donken en snabbis. När vi kom hem så kom mamma och Anna in med nybakat bröd så då satt vi i köket och drack te och fikade innan jag deckade vid 4.00....

Världens bästa födelsedagspresent

Jag och mamma diskuterade min födelsedagspresent när jag fyller 18. Jag som först ville ha en tatuering i present ändrade mig till någonting annat. Säger inte vad det är än men den är lite dyrare än tatueringen som skulle gå på 1500kr. Det är någonting jag velat göra länge nu! Någonting som jag planerar att göra så fort det finns en tid ledig i mars eller april. En ledtråd til..kroppen bryter ner det efter ca ett halvår. Att mamma gick med på att betala det åt mig i present :) Åhh världens bästa present!! :D Kommer förmodligen att göra det i Nacka eller på Stureplan ska kolla upp lite mer om det :)
Men nu ska jag börja gå ner mot fredde!
Puss på er!

Nya hårprodukter

Köpte hem en balsamspray med flytande keratin för färgat hår (har ju redan den rosa för skadathår) Så nu uppgraderade jag min Glisssamling! Älskar iden med flytande keratin i håret! Älskar doften, konsistensen allt! deffinitivt mina favorit produkter näst efter...dun..dun..DUN
Ricinolja! Gud vad det skär i mig och köpa den lilla flaskan med 60ml på apoteket för 41kr när man kan beställa en flaska på 500ml för 85kr på internet! Måste beställas när lönen kommit in! ;)

Mot skäris

Snöstorm ute! Fyfan vad jag inte vill gå ut! Men ska med mamma på Coop och köpa en Ricinolja som sagt. Senare ikväll så ska jag till Fredrik J och geeka Thesims! och bara chilla vi båda har ju vänt på dygnet så vi kan ju sitta uppe och nörda tillsammans -.-
Imorgon däremot blir det Galet Chill hos mig! och på Lördag kör vi filmkväll hos Navida. Älska planer!
men nu ska jag platta håret!
Puss på er

Min blivande älskling

  • 16,1 megapixlar
  • 5 x optisk zoom
  • Optisk bildstabilisator
  • 2,7-tums LCD display
  • HD-video inspelning
  • Enkel webbdelning

  • För ca ett år sedan köpte jag ju min Canon men har börjat tröttna och tycker bilderna blir grymt färglösa -.-

  • Min nuvarande kamera dårå! Men så fort jag kan så beställer jag den rosa kameran så kan mamma få den gamla skiten eller nått! ;) Hon lånar den ändå så ofta så den kan lika gärna behållas ...

  • Puss på er!

  • Ny ricinolja

    Kom nyss på att jag måste ta en promis ner till centrum och köpa en ny flaska ricinolja. Är helt förälskad! Mitt hår har fått den volym och tjockhet den hade innan jag började färga håret! Att håret växer fortare är också ett plus! Igår fick jag tex frågan två gånger om jag hade löshår i mitt hår när jag inte hade det. Och tro mig för dem lilla stråna jag hade på huvudet vid 2010 så är detta stort!
    Fredde med mitt löshår igår! Är han inte vacker hahaha

    Fixad och klar

    och så nya läppglanset!
    Vid 19.00 så ska jag och Fredrik Elgeryd mötas upp, blir middag på Grekiska kolgrillen och sen bio! Hoppas fan inte att stormen från igår kommer tillbaka!! Men det ska nog gå bra!
    Puss på er!

    Onsdag = Bio

    Godmorgon sötnosar! Igår vid 00.00 tiden gick jag ut i stormen och tog en promenad ner till Fredrik. Har suttigt uppe nu ett bra tag och spelat Thesims, och ska strax börja gå hemåt. Ikväll så ska jag och andra Fredrik E på Bio och äta middag ute! Går ju inga superbra filmer på bio just nu men vi tänkte kolla Johnny English.
    Puss på er!
    psst va tycks om min nya design? Ville bara få bort juldesignen så den blev ganska enkel ;) Men ja gillar den!

    2012..

    År 2012 så ska jag...

    Småsur

    igår kväll så mötte jag och Fredrik E upp Tommy och två till, vi gick vidare mot lindvreten för att de andra skulle äta och tog en låång promenad hem. Vid tolv tiden så var jag och Fredde hemma igen så då lagade jag lite äggröra, gjorde några mackor och chillade lagom under natten. Kom i säng vid 4.00 vaknade 12.30, somnade om vid 15.00, gick upp och åt middag och la mig igen! Är lite småsur över denna meningslösa dag trots att jag vet att jag behövde den. Att bara ligga och sova vila och ta det lugnt!! Imorgon ska jag och Fredrik E på bio så kom på att jag måste reservera biljetter! Och på Torsdag så ska jag på ett två timmars möte på ungdomsenheten -.- så jävla onödigt!
    Nu tänkte jag fummla på en ny design! 2011 var inte mitt år typ allting som kunde gick fel men IÅR 2012 jävlar asså!
    Jag och Fredrik J ;)

    Bilder från nyår


    Kära vänner

    Nu inleder vi det nya året med en feet bakfylla (bilder kommer) men kvällen var helt sjuuk! Har enorma minnesluckor, spydde i porten, hallen, toan, mitt rum trots att jag bara drack vin och cider :S Men vi dansade shottade och hade minst lika kul som förra året :) Nu återstår det roliga - kolla in bilderna på kameran som man inte minns. Knas!'
    Pussss

    RSS 2.0