Skoooor!

Känner av livet som 18åring och beställde nyss två par skor från nelly.com på faktura. Utnyttjade att deras fraktfria order går ut om tre dagar så passade på! fakturan kommer inte förens i juni men skorna är här redan på Fredag (får jag hoppas)! ihh trodde inte att köpet skulle gå igenom men äsch man är ju 18 nu!! :)
Hehe folk ser fram emot krogen när dem blir myndiga -medan jag ser fram emot att kunna shoppa skor på faktura (får dock se till att inte hamna i någon betalningsfälla dåra) Men summan var löjlig! ville bara testa lixom! :)
1274312743
Min lilla skiiit till dator vägrar att ladda upp stora bilder!!! jag står inte ut mer! och picasa har uppdaterats under dem senaste två veckorna (????) Men här har ni två miniatyrer av mina blivande skor!! Hoppas bara att dem passar i storleken! vet ni hur länge jag har velat ha leopardskorna? har spanat in dem sedan i höstas men har aldrig funnits i min storlek förens idag :D

Då var man 18år..

Min vita Iphone är påväg och abonnemanget är tecknat och klart! Då var man alltså 18år då! På fredag blir det utgång med Navida & Fredrik. På lördag kör vi festen!! tror att jag har fått runt fem sms från igår av folk som antingen bjuder in sig själva eller frågar om dem får ta med folk. Jag räknade ihop att om jag skulle säga "ja" till alla så skulle vi vara runt 58 pers i MIN lägenhet på lördag. Ja ni hör ju? Jag vill absolut inte vara bitch på något sätt men ni hör ju själva att det är helt orealistiskt! På söndan dundunduuun så ska jag beställa min Imac, så om en vecka lär jag ha min nya dator hos mig! blivit värsta applefreaket nu med både lur och imac! vad blir nästa steg? en Ipad 3?
Nåja på Måndag så ska jag även åka förbi ANT och boka min tatuering -blir bara texten den gången 30/4, Gklaven får jag ta i höst! Har enorma utgifter just nu känns det som!
Btw fick ett par underbara klackar av Elgeryd I födelsedagspresent! Av sofia så fick jag den lilla presenten i går vilket var ett best friendshalsband och en ring. På lördag kommer den stora IIiihh ;)






Nu är det snart dags!

Dagen jag har väntat på i 18år nu!♥ fyfan vad förstörd jag kommer vara på söndag! Men det är nu, det är snart det gäller!
Åååhhh längtan! Folk skriver om festen, messen rullar in och jag sitter här och bara väntar på att äntligen få fylla 18 år!!♥

Boka konsultation

Har suttigt och läst en massa bloggar, kollat bilder osv på folk som opererat sig på Proforma clinik på Söder. Tycker att Örjan verkar vara hur grym som helst både personlighetsmässigt (vad det verkar, får ju se det på konsultationen) och kirurgiskt eller vad man kallar det. På onsdag ska jag boka min första konsultationstid på Akademieklinken (ska gå på tre konsultationer) och se vart det leder. Men just nu är jag ändå mer inne på proforma! Känns så overkligt att det snart är dags (okej det är 4 månader kvar) men ändå! nu vet jag helt säkert att ekonomin finns, och letandet efter den bästa kliniken kan börja! har haft mina riskuddar i snart ett år och nu är det dags att dem hamnar på sin plats känner jag! Blir helt nervig av att tänka på det! narkosen och om någonting skulle gå fel! Jag var ju med S på konsultationen i sommras och dem gick igenom konsekvenser & risker m.m någonting som jag  måste göra med min läkare också! såklart...
Så fort jag har bokat konsultationstiden så startar jag upp en kategori på bloggen där jag kommer att skriva allt om min "bröst historia" från starten tills läkningen är över! jag är på riktigt rädd, men ändå så grymt uppfylld och glad att det faktiskt blir av! Om tre dagar (snart två) fyller jag 18! och ja jag ser starkt fram emot det för nu ska en eller förhoppningsvis två (körkortet) av mina drömmar gå i uppfyllelse! Jag är så sjukt glad! Men även otroligt rädd och nervös! narkos, snitt, smärta och morfin herrigud vad jag ska gå igenom innan jag blir nöjd! det helt sjukt egentligen :O!

3 dagar kvar

Tiden går framåt! Igår under lunchrasten så rusade jag in på Tajmahal och köpte mitt nya löshår i färgen mörkbrun 60cm! och ett paket hårfärg i färgen svartbrun! Håret bleks mer än man tror i solen, så mitt hår såg verkligen risigt ut med en fet utväxt dessutom!
Nu ska jag strax ner till Centrum och möta upp Sofia för lite shopping! Måste hitta en överdel till festoutfiten!
psst: Min mamma var på banken igår och kollade försäkringen! Ihh nu är det klart att det blir en operation i augusti! Men samtidigt så känns det så otroligt nära nu (ska boka konsultation på akademiekliniken på onsdag) så att jag nästan börjar tveka lite! Dem flesta tycker att jag ska vänta tills jag är 20-22 just för att hjärnan hinner mogna under tiden men fan jag har ju ställt in mig på att göra brösten nu :( Nåja jag ska gå på konsultationen och se vad läkaren säger! Det är ju trotts allt mitt beslut!
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och springa ner till centrum!
Puss!

6 dagar kvar...

Satt återigen och planerade en massa under håltimmen idag! Funderade lite på vart jag, Fredde och Navida ska dra på fredagen och hittade Viper room på Kungsholmen, där verkar det vara grymt! och inte för snoffsigt som på andra ställen så det kanske blir av att dra dit?
Nåja har iallafall hittat en del av min Outfit till helgen! På Måndag så ska jag försöka hitta överdelen någonstans. Skulle verkligen önska en svart spetsbody men som om jag skulle ha sån tur?
Kvar att göra innan festen:
# Skriva lapp i porten
# Fixa Outfit
# Köpa dricka, snax, inredning!
# Färga håret
# Köpa löshår och sy in clips (tog två timmar för mig sist och hade nackspärr i två dar efteråt, så ser inte fram emot det)
# Göra en gästlista
# Låtlista på Spotify ( No elgeryd crap! xP)
# Städa lägenheten och möblera om innan festen

Det är säkert en massa mer men som jag inte kommer på just nu bara för det! Kan knabbt fatta att det bara är 6dagar kvar nu! dem 6 längsta dagarna i mitt liv!!! och sen kommer klassikern "jaha var det bara det här?" nej men har aldrig och kommer nog aldrig mer att se fram emot min födelsedag såhär mycket! Jag kan gärna stanna i åldern om sådär en vecka, och aldrig bli äldre tack!


En vecka kvar!

Har räknat ner sedan det var 79dagar kvar, och nu står vi här med bara en vecka kvar till min 18års dag! Jag vet att bloggen är rätt död för tillfället och det är faktiskt min dator med! Har mycket att fokusera på just nu känner jag, det mycket med skolan, födelsedagen, bankbesök, festplanering osv på gång! Därför vill jag bara säga till er alla som vill ha naglar av mig att jag lovar att höra av mig så fort jag tar tag i byggandet igen! För just nu finns verkligen ingen tid! och knabbt någon komunikation heller just för att min dator funkar till 2/100%. Men jag tänkte försöka att uppdatera med iaf ett inlägg om dagen, med ny info om festen, planeringar osv! Och så fort jag köpt min nya dator så kör vi igång som vanligt igen med ny design dessutom!
Nåja så vart var vi. Vi kallar detta för dag 1 av 7 dåra! Och efter 7de dagen så är det ytterligare tre dagar till utgången och 4 dagar till festen!
Viktig information till alla inbjudna
Jag och Fredde kommer att slå ihop våra födelsedagar iår igen så alltså är det inte bara min fest utan även Elgeryds. Ni som är inbjudna på facebook är antingen mina kompisar eller våra gemensamma. Men han har även bjudit in 11 stycken egna gäster, vilket betyder att vi nu är fullbordade! Vi ligger på 28pers hittils och i och med det så är det ingen ide att ni bjuder in er, om ni inte redan är inbjudna för det finns verkligen ingen plats!
Toche=Min sockertopp och bästa vän Fredrik E och jag skulle beställa min födelsedagspresent som han skulle ge mig idag, vilket var ett par Jeffrey fucking Campbell foxy shoes i svart! Vet ni hur glad jag blev eller? har alltid drömt om ett par jeffrey Campbell och så är dem slut!!??!! Dem är slut både på Nelly och Bubbleroom! Det är inte klokt! Dem har alltid funnits och nu när JAG ska beställa dem så är dem slut? Men livet går vidare och vi får väll se vad som sker i slutändan :D


MVG

Igår var en av dem mest påfrestande dagarna på länge! Men idag är en bättre dag får jag hoppas! Fick tillbaka mitt företagseknomiprov i marknadsföring som jag skrev i Tisdags (läste bara igenom kapitlet en gång dagen innan) men lyckades trots det att få MVG på provet! Så sjukt glad ni anar inte!
Efter skolan så ska jag iväg till Umo en sväng och sedan ut och springa! Det läskigt vad min kropp förändrats på baa några månader! Fyfan! Nu är det onyttigt en dag i veckan som gäller! och ut och springa så ofta jag hinner (ska lägga upp ett schema)
Men nu måste jag upp på lektion!
Pusss

19 dagar kvar...

Inte nu på tisdag, inte nästa tisdag utan näst, nästa Tisdag fyller jag äntligen 18!! Egentligen så ligger inte min lycka i att jag äntigen blir myndig. Utan för att jag har så jäva mycket att vänta!  Min dator går 90% segare än vad den ska och min lur lägger av lite när den känner för det! Men allt det där ordnas så fort jag fyllt år, med nytt abonemang och ny laptop. En konsultation väntar, och två nya tatueringar i april! Ser så sjukt mycket fram emot allting!
Festevenemanget är klart på facebook så nu får vi hoppas på en riktigt lyckad utgång samt fest under den helgen! men idag har jag dock inte lika kul. Vaknade upp med en täppt näsa som vägrar sluta rinna. Har tagit en massa alvedon så att febern håller sig borta. Men nu ska jag återgå till sängen och sova lite till! Måste verkligen till skolan imorgon vill inte förstöra terminens närvaro!
Puss på er!

Godmorgon världen

Sov i nästan 12 timmar inatt! Ville aldrig vakna upp! Så nu ska jag strax gå göra iordning frukost, sätta ricinolja i håret och ta en dusch. Hittils så känns allting mycket bättre idag men jag är fortfarande halvt irriterad! Nåja ikväll kör vi då men på ett annat sätt än planerat.
Det blir nog inte svårt för den här dagen att vara bättre än gårdagen.
Puss påer!

Vilken dag

Trodde inte att det kunde bli värre än gårdagen! Men jag hade så fel man bara kan ha...Jag är så sjukt besviken på så jävla många människor runt omkring mig. Jag hade sett fram emot fredagens minifest hos mig men nu vill jag inte ens ha den längre. Jag tänker inte lägga ner någon mer tid på den eller någonting mer. Jag försökte iallafall anstränga mig så att vi alla skulle få en kul sista helg på lovet men är det bara är jag som är fokuserad då lägger jag ner.  Idag var en sån där dag när "bägaren rann över". Jag vill inte gå in på detaljer utan bara skriva av mig. Jag lät luren vara avstängd under stora delar av dagen men orkade inte längre när jag låg i badet för andra gången idag. Då bad jag Sofia ringa upp mig, berättade allt, brast ut i gråt kunde verkligen inte sluta och efter det så kändes det lite bättre. Vad skulle jag gjort utan Sofia idag? Möjligen mått ännu värre! Jag frågade Emily om vi kunde ses på Söndag istället för idag jag viste redan inatt när jag skrev smset att den här dagen kommer jag inte orka med några mottgångar, jag kommer inte orka åka ut dit, och låtsas att allting är bra. Men motgångar är just det jag mött på idag en efter en. När man börjar tänka på allting på alla relationer man har, om hur folk värderar dem och vilka som bara tar den för givet. Jag kan inte beskriva känslan som jag bär på just nu, jag känner mig så himla ovärd, jobbig, dålig ungefär som en papperskorg som folk bränner papper i, sparkar sönder och kastar skräp i. Jag orkar inte mer nu jag måste ta tag i saker! jag vet bara inte hur....(jag har bestämt mig för att inte besvara några sms under resten av lovet, förutom dem jag redan bestämt träff för naglar med dårå, jag vill va för mig själv så mycket det går och fundera ut hur jag vill göra med allt) jag har nog aldrig varit så förvirrad som nu :/

Gelènaglar

Mina första gelenaglar! mina nagelbäddar var så sjukt små och nerbitna så att även fast jag har clear tips och inte vita så ser det lagom bra ut...Men dem växer förhoppningsvis ut! Nu har jag gjort allt för att tipparna inte ska ploppa bort från ingenstans så nu får vi se hur länge naglarna håller sig fräscha..
Ps:
Jag kommer boka en 9dagars utbildning i början på april det vill säga under påsklovet. När jag har mitt diplom och nyinköpta starkit så kommer jag göra naglarna för 250kr/set. Nu så länge så är det fritt fram att höra av er till mig om ni vill sitta modell. (kommentera det här inlägget) så bokar vi in en tid.

Kram på er!

Svar på tal

haha gumman vi ska inte träffa Göteborskan någonstans! hahah men vi hade absolut kunnat men nu tror ju han att jag är en brud från Borlänge så ;) haha

Bakis Torsdag

Dålig uppdatering på bloggen som sagt så har jag ingen dator för tillfället då den har sjukt mycket virus och när det tar 10 minuter att öppna en ny flik då tröttnar man! Så ingen ide att klaga på min dåliga uppdatering jag har en anledning! Men på min födelsedag om exakt 26 dagar så inköps en sprillans ny laptop :) Så ni får stå ut!
Okej nu ska jag berätta om min sjukt händelserika Onsdag. Jag och mamma var och tömde en hel lägenhet under förmiddagen i Mälarhöjden, jag hade mitt vanliga möte med Gloria och åkte därefter tillbaka till Mälarhöjden och fortsatte tömma! Mitt i allting så messar Sofia och frågar om jag vill hänga med på Fest i Rågsved. Så det var bara att åka hemåt och stressfixa mig innan vi möttes i Tcentralen vid 21.00 tiden. Festen var helt okej. lite segt mot slutet men annars var det grymt! Dock så blev hemvägen ett helvete då tunnelbanorna inte går vid 3.00 tiden på Vardagar. Men fredrik var snäll och köpte en sms biljett till mig så att jag kom in till stan iallafall. Det slutade med att jag irade omkring i slussen helt själv, halvpackad, död mobil och inget sl-kort. Jävligt lyckat! Dock så tog jag tillslut taxi och kom hem vid 4.00.
Idag ska jag ta det luugnt och verligen bara chilla!
Imorgon är det som sagt mini fest hos mig :)
Puss!

RSS 2.0