Stressig morgon

Hade ingen aning om att klockan var så mycket redan! Så ska stress sminka mig nu, kasta i mig frukost, packa allt och ta första bästa tub mot D <3.
See u <3


Godnatt?

Inte för att jag redan kommer kunna somna! Gick upp vid 13 tiden idag men är redan sjukt seg! Regnet öser ner här utanför så ska kolla en film och invänta bättre tider..puss på er<3


Ett år sen..

Igår kväll/natt hade jag och Fredde lite lite för mycket fritid och eftersom ingen av oss var trötta så kollade vi in gamla inlägg på bloggen! Helt sjukt vad man kan ändras på ett år? Okej så stor skillnad kanske det inte vad men kolla brynen? Dem existerar typ inte? X) Efter att Fredde hade gått så pratade jag med D i lite över en timme innan jag somnade framför Solsidan. Sover alltid så bra efter våra samtal<3


Paket från Nelly!

Har sprungit runt i typ fyra timmar! Innan jag kom hem igen! Först skulle halloweenoutfiten inhandlas och efter det så gick jag och Fredde och åt lunch på Max, innan jag mötte upp Alex och hämtade ut paketet! Älskar mina nya skor dem är såå onödiga men såå underbara!!<3 nu ska jag ta det lugnt ikväll och städa rummet, för kläder och skor, kartonger och tvätt ligget verkligen överallt!


Söndagsmys!

Har varit en sjukt seg dag idag! Låg kvar i sängen till ungefär fem och innan Fredde kom över bokade jag och mamma makeuputbildningen till sommaren så snart så!:) sticker den 6 augusti och är tillbaka den 27augusti! Efter det så har jag, fredde och Alex segat och kollat tv och planerar Halloween! Imorgon ska min utklädnad inhandlas;)


Makeupartist i Marbella

Jag och mamma ska kolla in datumen inför sommarens kurser. I sommar ska jag och Sofia gå en makeupkurs i Marbella! Den är ganska kort för att vara en makeup utbildning så antar att jag kommer behöva kompletera den om jag nu får för mig att jobba med sånt i framtiden. Så nu går jag emot allt hos mig själv som har med högskoleprov, höga betyg och psykologi att göra och byter riktning helt. Men det är ju så jag är just nu, förvirrad! x) Men oavsett vad jag väljer att göra med kursen i framtiden så kommer det vara en upplevelse. Så ikväll ska den bokas! 
 

Done!

Hundra år senare känns det som! Kände att det kanske var dags att förnya designen så just nu får den här faktiskt duga! Har inte kommit upp ur sängen än, somnade vid sex imorse efter att ha pratat med D typ halva natten <3 men måste hinna fixa mig innan fredrik kommer över! puss!


Utkast: Oct. 28, 2012


...


Hos pappa!

Ska strax börja åka hemåt! Kom fram till pappa vid 14 tiden och la mig direkt framför en film med Alexia. Stackarn ville ut och leka i parken men det är ju så jäävla kallt nu :( Så soffan lockade lite mer,,Ikväll blir det "nunnkväll" för mig då jag har kvar några tabletter antibiotika! Känns ju jätte kul när alla andra ska ut och festa :( Så fredde, drick åt mig med ikväll! ;)

Älskar att jag och Alexia typ har samma hårfärg, då kan hon låna mitt hår ibland när hon vill ;)

Bio!

Uppdateringen har sugit den senaste tiden som vanligt! Men ska försöka hålla bloggen igång nu specielt när det inte är så långt kvar inför halloweenfesten. Nu är det äntligen lov, och igår så var jag, Fredde, Fredrik, Sofia, Rebecca och Niklas på Pizzahut och såg Paranormal Activity 4! Höll på dö i slutet :( Både jag och Sofia var helt förstörda på hemvägen :(!
 
(även fast jag var sjukt stressad under hela eftermiddagen så hann jag fixa brynen innan vi skulle ses, gjorde dem likte smalare den här gången!)


För en gång skulle så kände jag mig riktigt jävla kort x) Sofia var typ tvungen att ställa sig på knä för att komma ner i min "längd", då är det ganska knas!
 

Skola?

Ska försöka ta mig till skolan om någon halvtimme. Har påbörjat ett nytt project nu också som jag går ut med så fort utlåtandet är klart! ska bli så kul, intressant, jobbigt och svårt det är mycket som ska göras! men det är en av anledningarna till att ja bloggat i fyra år också! Ingenting som jag gjort får gå i spillo! Är spänd på resultatet men son sagt det är långt dit! Menmen.. kör på en maskarafri dag idag då ja vill ha fransarna så länge som möjligt! puss på er!


Lugn kväll!

Börjar känna mig bättre nu och ska nog försöka åka iväg till skolan imorgon. Har inte fått min antibiotika än så får se om det blir en lugn helg eller inte.. antar inte.. Kom precis upp från ett långt bad med en ansiktsmask har fått så dålig hy på senaste tiden av någon anledning? så det behövdes verkligen! läste även lite ur min neuropsykiatri bok också snart är det ju dags för mitt utlåtande gaah va nervös jag är för resultatet:(


Ögonfransar

Gjorde de längre den här gången! är så sjukt nöjd! :)


Jag är fan knäpp!

Har jordens magverk! Tror dock att det någonting annat som spökar då jag inte har feber! Är så rastlös av mig!:( Så nu ska jag peppra massa alvedon och åka mot solariet! och efter det ska jag förlänga ögonfransarna sen får jag vila! puss


Magsjuk?

Som om jag inte missat tillräkliigt med skola! Kunde verkligen inte sova inatt! Redan när jag och Alex satt och kollade på Svenska Hollywoodfruar så började jag må sjukt illa! Vid 1.00 tiden låg jag och kved i sängen för att sedan gå upp oh spy upp hela middan (fett med fräscht) Ringde upp Fredde mitt i natten också han är nog den enda jag känner som lever på nätterna xP för att prata lite med honom, usch jag hatar verkligen att vara sjuk :( Jag som skulle åkt till D idag!! och jag som har en tid för att förlänga ögonfransarna:( Ska vila upp mig lite nu och se om jag kan gå på den tiden iallafall! 
Måste plugga familjejuridik och psykologi sen också!
Puss
Åhh dampade på en nagel i Måndags också och drog av den, så halva min egna följde med:( Men får stå ut iallafall en vecka till för snart ska jag göra nya naglar hos en ny nageltjej :)
 
 

Uppdate Halloweenfest!

Folk har redan börjat bjuda in sig och det är jag inte så förtjust i då jag bad alla hålla festen hemlig. Men nu eftersom folk ändå känner till den så kan jag lika gärna gå ut med det. Så vill bara påminna er om att om smsen fortsätter komma insåhär från folk jag knabbt känner så ställer jag in skiten. Ni som är bjudna är bjudna thats it! Jag känner att jag hellre satsar på att ha en kul kväll än att springa runt under kvällen och vara orolig över att klungor av folk ska komma och störa/bjuda in sig som folk gjorde när jag fyllde 18!
Just so U know! 
Puss
 

Spårad Lördag

Jag och Fredde åt middag och drack lite vin innan i viste vad vi skulle göra. Det höll på att bli en riktigt tråkig Lördag och mot slutet var jag så sjukt otaggad! Menmen man får väll göra det bästa av situationen så vi drog ut istället och fasten jag var så sjukt otaggad så hade vi fett med kul! Speciellt mot slutet när vi skulle hemåt! Någon tappade ett glas på dansgolvet och så kommer jag springandes i bara strumpor! Men som om jag brydde mig om det! När alkoholen gick ur kroppen var det dock inte lika kul längre...x) Deckade vid 4.00 och åkte till D på söndan. Och ja Fredde jag kommer fortsätta skriva D! D,D,D,D,D;D;D;;D;DD;
 
Puss på er!

Mot Sofia!

Bråttom,bråttom! Har handlat vinet och ostskruvarna och är nu på tuben påväg! Ska bli sjukt mysigt med spakväll me vin och massa prat om allt och inget. Behövs verkligen en sån här mörk och kall fredag som denna! Ser fram emot på söndag när jag ska träffa D också! Typ första gången jag längtar till söndaf på en fredag x) något måste ju va fel?;)


Solat!

Hann sola 24minuter innan skolan började idag! Nu börjar min lektion strax! Slutar vid fyra idag och lite senare mot kvällen så blir det myskväll med Sofia puss!


Huddingesjukhus

Spenderade hela förmiddagen framför thesims! Det är verkligen ett grymt tidsfördriv! Efter några timmar mötte jag upp mamma för att åka till huddingesjukhus och hälsa på mormor... Imorgon är det fredag! Äntligen! Vet inte om det blir någon utgång imorgon med men på Lördag ska jag och Sofia ha tjejkväll hos henne med vin, film, ansiktsmask och en massa girltalk och på Söndag ska jag träffa D igen:) Så där har vi hela helgplaneringen då:) puss på er!


Facelook

Orkar sällan sminka mig på vardagar! Så blir osminkat idag me! Juste tröttnade på min franska manikyr oxå och satte på glitter på tipparna;) vad tycks? dock börjar jag tröttna på euronails slarv så nu har jag hittat en ny nageltjej jag ska prova :)tycker inte det är okej att naglarna ska få luftbubblor efter två dagar?? så kommer smälta ner dem här om ca tre veckor:p Puss på er!


Mot skolan!

Ska strax börja röra mig mot skolan! Har bara en lektion idag så efter skolan ska jag hem till fredde och fixa lite saker! Har även bokat in hela helgen ny så det bra! Får köra gärnet! för helgen efter det kommer jag förmodligen gå på antibiotika:/ kram på er!


Dålig uppdatering!

Sorry jag vet! Har varit så mycket runt omkring just nu så bloggen har hambat åt sidan ett tag! nåja i fredags var jag och Elgeryd ute och festade helt spontant! slutade dock inte så jätte bra men det är en annan femma xd i lördags träffade jag D igen och vi hade det lika bra som vanligt! Kom därifrån på måndag då jag och mamma åkte tilk strokeavdelningen på huddinge sjukhus:( så det var min helg det och snart är det dags för en ny;) see u!


In tha school!

Älskar känslan när man pluggat på ett prov i ca en timme men när det ändå går hur bra som helst! Lite segt att jag skulle kunna dra hem nu men måste invänta en sånglektion vid 15 -.-. Har mycket som ska hinnas med idag!
 
*Posta ett brev
*Fixa naglarna
*Spa dag! raka benen, applicera på Bus, fixa brynen, sy fast ett klipp i löshåret
* Fika med Vagge och Alex
*X-factor med Elgeryd :)
*Hämta kläder hos Fredrik
*Tunna ut topparna!
 
Nu är det Oktober igen vilket ju är den rosa månaden. Den här bilden publiserade jag i Oktober 2008, en 14årig blond Carro fyfan..
 
 

Naturalbeauty?

Eller inte! Har spenderat denna ikväll filosoferande i badet en låång stund! Tänkte smörja på med ett lager bus nu också innan jag går och lägger mig så att jag har en fin bränna imorgon (naglarna blir ju gula i solariet) :( Men skjuter upp det till imorgon då jag även ska fixa brynen! Viktigare att se bra ut på lördag ju ;)
Mitt munsår vägrar att försvinna trots att jag praktiskt taget dränker den i anti !! Faktiskt första gången ag använder det trots att jag blev smittad som fyraåring! Trodde det skulle funka bättre :( menmen var finns mirakel...

Nyårsoutfit och Fråga Olle!

Väntgar på att Fråga Olle ska börja (gud va länge sen det gick sist) och kollade in lite Grrmaterial på Nelly.com istället. Helt omedvetet tror jag att jag hittat min nyårsoutfit! Förre året gjorde jag misstaget att fixa kläderna ca en vecka innan nyår så allting var ju slut :( Iår tänker jag beställa klänningen i November!

Kanelbullens dag!

Har pluggat massa musikhistoria idag och ätit en sjukt äcklig kanelbulle! Efter lunchen idag gick jag iväg för att träffa min psykolog, som också heter Carolline;) för ytterligare ett samtal i utredningen. Allting är snart klar och är så nervös över resultatet!!!
Imorgon efter skolan ska jag möta upp min bror för att sedan möta upp Vagge i stan. På kvällen väntar Xfaktor och fredagsmys med Fredrik E och Alex! Fan ta antibiotikan :( Behöver också fixa brynen kom jag på! Helst innan på Lördag när jag ska träffa D kan inte se ut såhär då :/
Kolla va jag hittade idag! Viste inte att syoss hade granspray? Fett värt att prova! 

Godmorgon!

ska strax börja röra mig neråt mot tuben! Har bara en lektion idag och efter det ska jag vidare och träffa min psykolog för att fortsätta utredningen! (men sålänge ligger jag här med min barbiekudde xd) Hörs under dagen! puss på er!


Halloweenfest

Har börjat planera årets halloweenfest! Vet inte alls vad jag ska va för något iår, men det ordnar sig! Så nu jävlar! den 2november kör vi!:)


Psykologi

Har gått igenom 52 sidor i psykologiboken nu och jag är inte ens trött! Varför får ja alltid sån kraft på kvällarna? Somnar på lektionerna i skolan men är överhypad på kvällarna? skumt...


Värsta dagen ever!

Varfrör är vissa läkare så jävla inkompetenta?? Tre barnmorskor och en läkare samt två kliniker senare får jag antibiotika utskriven! Och ett fett munsår på det! Så nu blir det att knapra två sortersantibiotika i 14 dagar och peppra med anti. Hela processen gick från 9.00-13.00??? Halva studiebidraget gick till apoteket sen också! Men hursomhelst så blev det då som man kanske förstår ingen skola för mig idag :( kom hem och gick och la mig! Men nu ska jag lägga mig i badet, plugga psykologi och tycka synd om mig själv!
Puss!

Helgen!

Uppdateringen har sugit under helgen, men det har ändå hänt en hel del! I lördags fyllde lilla mamsen år och det firades med middag hemma med bästa folket! I Fredags träffade jag D, och vi hade det sjukt mysigt som vanligt! Nåja mammas födelsedag vart sjukt lyckad! Vi åt middag, tårta, hon fick sina presenter osv. Men lilla mamma börjar känna av åldern nu moaha och gick och la sig vid ett tiden. Då Stack Jens,Mia, Jens brorsa och hans tjej till Patrisia. Hade också tänkt hänga med men kände mig ganska otaggad så jag stannade kvar hemma och blandade groggar med Fredde, Frans och Anna. 

RSS 2.0