Sista inlägget för iår

Vet att jag inte varit jätte aktiv nu dem här mellandagarna men anledningen är helt enkelt att det inte har hänt så mycket´i mitt liv.

Just nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Alex, vi ska iväg till Lina och fira nyår där vilket betyder att det här blir det sista inlägget för iår.
Jag har packat med mig allt jag kommigt på som ex det nya idol spelet (karaoke) Lips, och en hel drös med smink och nyårskläder.
Kommer såklart att lägga in bilder från nyår i bloggen sen :) fast det får bli nästa år det..xD
Känns lite tråkigt att 2008 är över och jag ser inte särskillt fram emot 2009 direkt, men jag hoppas verkligen att 2009 blir ett bättre år än 2008.

Nä allt som finns att se framemot 2009 är nog sommarlovet! lär nog bli en hel del sommarjobb, shopping och greklands resor i sommar :) Kanske lite för tidigt att börja tänka på sommaren men det är nog det ända jag längtar till just nu.
Fast TheSims 3 är ju någonting jag också börjar se framemot nu, har ju väntat sen i mars nu :)
Nej nu ska jag inte sitta här och skriva ska ringa pappa och kolla hur långt han har kommigt...


Men hur ska ni fira nyår iår?

Ha det bra och ett HA ETT GOTT NYTT ÅR allihopa!!

Kramar
Carro


Kärnan, Idol Karaoke, spel

En Chihuhaua i Beverly Hills

Kom hem för någon timme sen, träffade Regina vid 17.00 tiden och vi gick till HeronCity för att kolla på "Chiuauan från Beverly Hills" Som började 18.05.
Vi var där ganska för tidigt så efter att vi köpt våra biljetter spenderade vi resten av tiden på att bara kolla in folk.

Bion var faktiskt sådär, satt någon skit skum tjej två rader över oss som både skrek och hejjade i filmen, och man vart lite trött på hennes rop tillslut:S
Filmen var faktiskt väldigt bra, bättre än Australia iallafall, och så höll den på i 1tim 30min ungefär så det var ganska skönt att slippa sitta där i tre timmar iallafall.
Chiuauan i Beverly hills var verkligen en film som jag rekomenderar till alla komediälskare där ute, hehe jag är en av dem och jag älskade filmen :)

Efter filmen började vi gå hemåt och det tog ungefär en halv timme bara att komma till skärholmen centrum och det efter att vi vart tvugna att springa över en och en annan motorväg :S
Men sen kom vi fram till busshålls platsen och ser då att tidigaste buss inte kom förens efter 25 minuter, så det var bara att sitta och vänta...

Men sedan vid 21.00 tiden lyckades jag vara hemma iallafall :P





Australia

Iförrgår var jag och en kompis på filmen Australia (med Nicole Kidman, Hugh Jackman) och, tänkte att jag måste ju gå på bio lite nu på lovet också eftersom att jag fått så mycket biobiljetter i julklapp.
Hennes Pappa och hon kom och hämtade upp mig vid 13.00 tiden , och vi tog den tidigaste bion som gick klockan 14.00 på Heroncity.
Vi var framme redan vid 13.15 och hennes pappa gick i förväg och beställde biljetter och Popcorn, medans vi gick iväg till Mcdonalds eftersom "min kompis" inte hade ätit någonlunch.

Vid 14.00 satt vi i biosallongen och hennes pappa hade bjudit mig på både Bio och popcorn vilket ju var väldigt pinsamt eftersom jag ju redan hade massa presentkort, men det får bli att jag bjuder henne nångång också, kanske nu på lovet eller någon annan gång.

Men hursomhelst, så var det ju evighets lång reklam också så filmen började inte föräns 14.20 och slutade strax innan 17.00.
Jag gillade Australia men jag hade hellre kollat på en rolig komedi eller nått sånt, men grejen var den att när jag ringde min kompis så kunde vi verkligen inte bestämma oss, antingen hade hon redan sett filmen eller så gick den på väldigt konstiga tider, så tillslut fick det bli Australia iallafall, men filmen var någurlunda bra och den gick att kolla på, men vart lite långtråkig i längden och man trodde hela tiden att den skulle ta slut men när man sedan kollade på klockan insåg man att det faktiskt var en timme eller två kvar på filmen.
Själva filmen var 2.45tim lång.

Slutbetyg för "Australia" 3/5 trots att den enligt mig var väldigt långtråkig så var den också både ganska spännande och sorlig, och väldigt bra om man gillar dramafilmer.

Hjälten Hugh Jackman och hjältinnan Nicole Kidman får varandra redan i mitten av filmen. Efter det exploderar Australia i en svulstig kavalkad av...allt.


Sovmorgon

Vaknade inte föräns vid 10.30 idag vilket är helt fantastikt om man är mig, går alltid upp vid 8-8,30 varje morgon nu för tiden.
Igår kväll kom jag hem ifrån pappa medans Alex stannade Kvar en natt till, men jag och mamma låg bara och kollade på filmer hela kvällen och smsade med kompisar.

Klockan 15.00 har jag läkarbesök annars har jag ingenting annat planerat idag, men jag har gjort så himla mycket nu dem här dagarna så det gör väll inget om jag är hemma och tar det lugnt en andra dag på lovet.

Tråkig dag ;/

Har inte så mycket att blogga om just nu.
Igår var verkligen den tråkigaste dagen på länge, och jag satt bara hemma och chattade och smsade hela dagen.
Och inte nog med det så lär ju den här dagen också bli sådär tråkig, så tll och med mamma är på mig om att jag borde ringa någon och gå på bio eller nått, eftersom att jag fått så många biobiljetter i julklapp.
Men något går väll att hitta på....

Carro

Ang Nyår

Känns så tungt att det bara är 12 dagar kvar till skolan börjar igen :( Drömde till och med en mardrömm om det inatt :/ Nää verkligen ingenting att se framimot direkt..
Men nu kanske jag borde fokusera på dem lite bättre dagarna som kommer.
Ex förra nyårsafton firades ju med Linnea och hos Linnea.

Och iår blir det Regina jag firar med hemma hos pappa, kommer bli kul att ha med någon kompis så att man slipper sitta där själv med alla andra människor XD


Men hursomhelst idag var det egentligen meningen att jag och mamma skulle åka till mormor en stund för att hälsa på henne lite och få våra julklappar.
Men sen när mamma ringde henne sa hon att vi skulle komma imorgon istället, vilket jag verkligen inte tror på.
Så det vart en grej ma slipper idag iallafall, så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, har ingen lust med att bara sitta hemma och låta dagarna bara rinna iväg, och plugga lite kan jag ju också glömma, är ju ingenting man orkar med på ett lov :/
Har smsat några kompisar nu, men väntar fortfarande på svar, sen får jag väll se då:P

Ha det bra

Carro



Årets Julklappar

Det här fick jag i julklapp detta år och som jag kan stryka från nästa årets önskelista :P

Mamma
Presenkort 500kr MQ
Presentkort bokhandeln (önskade mig pocketar :)) 200kr
Puma Parfym set med lotion, parfym, duschkräm
Badskum
morgonrock
Läppglans
Presentkort SF bio 100kr
Mina kusiner och morbröder
Presentkort på Ginatricot 500kr
Bio upplevelse 2 biobiljetter +2 popcornmenyer

Pappa, Lina, Isabell, Valeria och hennes mamma
Badsett med badskumm, lotion, badbomber och lite andra badsaker
Armband
sminkask med ögonskugga, läppstift och nagellack

Alex
Lips Xbox 360

Det här var årets julklappar, kommer bli sjukt kul att kolla detta inlägg om ett år, och se vad jag då fått då förra året men jag är verkligen inte som min bortskämda lilla lillebrorsa, jag går inte och kräver kvitton av allt och alla för att jag istället ska kunna köpa från Ebgames  spel när jag redan  present kort på 1500kr ...gud vilken unge! ...XD




Julafton

Mamma öppnar julklapp :D


Sista Julstöket

Nu sitter jag här och har precis stoppat in den mjuka pepparkakan i ugnen, och den är klar om sådär 50 minuter.

Imorgon ska jag äntligen få ha på mig min nya klänning som jag och mamma sprang och köpte för några dar sen efter många timmars letande.
Imårrn kommer Mina morbröder hit, mina kusiner och ev min mormor också, så eftersom vi ska va här, så är det jag och mamma som får fixa allting.
Allting ska rengöras extra noga, vi måste baka, laga maten osv, ganska jobbigt men också kul, Alex kan man ju inte förvänta sig så mycket av iallafall, han sitter inne på sitt rum och kör Guitar Hero, och bara väntar på att få öppna sina julklappar.
En jul utan julklappar för honom är som jorden utan vatten det finns inte lixom, julklappar ÄR julen för honom den bortskämda ungen.

Menmen..nu ska jag ev spela lite thesims och vänta på att kakan blir klar och vänta på att filmen som kommer klockan 21.00 ska börja..

Men ni får ha det så bra allihopa och GODJUL!


 Katternas julklappar :)



Dagens fråga


Detta har hänt 2008

* Jag slutade i Engelbrektsskolan och började i västerholm igen

* Fick tillbaka fler av mina gamla kompisar i västerholm men förlorade också några..

*Jag träffade Darin 3gånger

*Jag vart blond ett tag tills jag sedan blev brunett igen

*Gick på Dagenheten Nike på Stockholms centrum för ätstörningar.

*Fick mina första betyg

*Gick från världens olyckligaste tjej till en normal Tonåring

*Jag fyllde 14

*Fått grymt Dålig självkänsla

*Darin kom ut med nya skivan Flashback

*fått Tandställning


2008 har verkligen INTE vart något toppen-år, men mycket har hänt, och jag har gått från att ha varit helt insatt i Anorexin och dvs inte haft något liv överhuvudtaget till att få tillbaka mitt gamla liv och bli någurlunda frisk.

Det här är saker jag önskar med år 2009

*Träffa Darin fler gånger (på nått sätt XD)

*Darin går ut på turnee dvs gå på Någon Darin konsert?

*Bli av med tandställningen

*Få upp min självkänsla och bli med säker på mig själv...

*Börja leva livet och inte tänka så jävla mycket

*Börja jogga mer

*Bli helt fri från mina ÄS

*BLI ETT MYCKET BÄTTRE ÅR EN 2008!

*Få bättre betyg till sommarn


Kommer inte på nått mer nu :P
'





Nyårs klänningar

Om bara en vecka och en dag så tar år 2008 slut och vi påbörjar året 2009.
Känns väldigt konstigt och det har hänt så jävla mycket under 2008, både bra och dåliga saker, och det finns så himla mycket jag vill hinna med under 2009.

Men iallafall, så tänker jag fira nyår med Pappa och Lina iår, Förra året firades det hos Linnea och vi satt och spelade TheSims halva natten :)
Nu år blir det en arangerad fest med Lina :D
Och till det behöver jag då en riktigt snygg klänning.. Såhär kommer några favoriter från http://www.nelly.com/ (sdärjag tänker köpa min nyårsklänning för iår :)

Vilken av klänningarna är er favorit?


1.Prom Dress 
2.Net Band Dress
3.Litta Tunic
4.Close Dress
5.Leopard X Back Dress
6.Leopard Tube Bow Dress ( min favorit)



7.Tube Bow Dress (en av mina favoriter) 
8.Tulle Tier Dress

9.Joelle Dress 
10.Eastern Halter 

Före och Efter bilderna



Här är årets sista pepparkakor

Före och efterbilderna på rummet jag hållt på med i nu 2timmar

GOD JUL

Tänk, nu är det bara en dag kvar till Julafton :D
Idag ska jag bara vara hemma och baka pepparkakor (igen), städa rummet, gå handla lite, och bara ta det lugnt inför imårrn.

fast lugnt lär jag ju inte ha det, med tanke på att jag måste möblera om rummet lite (ser förjävligt ut) lägger in en före och efterbild sen..
Hämta ut skorna från skomakaren, handla julklappar till katterna och Puffis, och Handla några grejor åt mamma.

Men hursomhelst, jag skriver så fort det har hänt nått för nu ska jag gå duscha, har precis vart ute och joggat i kylan..

Ha det bra!
Och GOD JUL Allihopa!



Caroline


Dagens Bilder

Herrigud säger jag bara, har varit riktigt aktiv nu i 9timmar, sen 10 imorse.
Vid 10.00 hade jag samtal med Gloria kom lite förkent men det pågick till 11.00, så då gick jag och mamma och tog en fika medans vi väntade på Alex.

När Alex kom gick mamma snabbt in på Vivo eller VI som dem heter nu, där hon jobbat i 16år fram tills att hon vart fördig pluggad lärare för ett och etthalvt år sen.
Hon kollade ifall inte jag och Min kompis Regina skulle få sommarjobba där som kassörskor i sommar, och han sa att det kanske var lite tidigt för sånt men att det absolut skulle gå, vi skulle höra av oss lite längre fram.
Och på Ica Kvantum och Coop vill dem ha in våra CV`n först, så jag antar att vi måste skriva en först.
Men jag tror nog på Vivo hehe skulle vara grymt kul med lite nya erfarenheter osv...

Men hursomhelst, efter det åkte vi in till MariaTorget för att hämta mammas Julklapp hon köpt till Sotiris och henne på live it.se vilket vart "En chokladprovning för två"
Sedan efter det gick vi runt på lite Julmarknader bla på Centralen och i Gamlastan innan vi sedan gick till Kungshallarna och åt på TacoBar.
Men det roliga var att påvägen till Kungshallarna så gick vi igenom NK, och då får jag en komentar av Alex

-Asså Carro är du blind eller?
Jag- Va?? vafan kommer du med?
Alex- Kolla det är ju hon från Andra Avenyn

Och då står hon som spelar "Kitty" i andra avenyn där och kollar på någonting.
Snacka om att vara lite blind först, men sen såg jag det vilket ju var lite kul hehe

När vi sedan är påväg in till Kungshallarna så kommer Robert Wells och hans Son ut och har förmodligen redan vart där och ätit..
Och när vi sedan sitter och äter så står han från Sylvan reklamen (ni vet han som klagar på att dem verkligen inte kan ha allt på sylvan) och pratar i Telefon innan han också sätter sig ner med nån tjej och äter.
Rena rama kändisträffen om inget annat XD

Efter det åkte vi bara hem och gick och handlade Julmaten..

Anyway...Här är några bilder iaf..

NKs julskylltning

Nyvaken Carro, är ju helt röd runt ögonen :S

Hej

Känns som att det dem här dagarna innan julafton kommer bli ganska så tråkiga inlägg här i bloggen.
Jag har lixom ingenting att skriva om, tycker inte det händer så mycket mer än Julgrejer just nu.

Men hur som helst, så ska jag strax spela TheSims (har fastnat för det igen) XD och sen om en timme börjar jag gå ner till SKHLM igen för att handla mina kusiners presentkort samt, Alex julklappar. kanske borde kolla efter någonting mot min feta hud också?  



Stress

Klockan är 19.40 och jag håller på kokar korv här medans mamma städar och städar.
Har precis spelat Thesims, och klätt granen vilket vart lite svårt när Mimmi skulle hålla på klättra i den hela tiden :S
Men, nu ska jag bara sätta upp ännu fler julsaker, tills jag sedan förhoppningsvis får ta det lite lugnt och kolla på tv vid 21.00 tiden.

Men drömma kan man ju göra iaf



Julshopping

Nu ska mamma bara göra sig klar, och så ska vi börja gå ner mot Skärholmen Centrum och börja handla lite.
Jag har gjort mig klart och bestämt mig för att gå i min "nya" skor idag :)
Hoppas det går bra i centrum bara eftersom att golvet där är så jäkla halt haha
mamma börjar med att handla julklappar till mig, och medans hon gör det så går jag upp till Ginatricot och handlar julklappar till Mina kusiner samt lite kläder till mig och mamma på julafton.
Efter det så ska jag och mamma gå tillsammans och köpa julklappar till Alex, köpa inslagspapper och tejp +gå till ica och handla ingredienser till allt julgodis vi sen ska göra :D





Lördags morgon

Har precis vaknat, och gjort en kopp kaffe latte till mamma.
Nu tänkte jag bara spela lite TheSims2 tills ungefär 9.30 ochs en börja fixa mig.

Det vart inget klädshoppande igår eftersom varken jag eller mamma orkade, så idag är vi på SKHLM vid 10.00 när dem öppnar, köper det vi vill ha och åker hem innan allt folk kommer.

Efter det har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, Zeineb kommer inte idag vi kanske gör något imorgon istället, eftersom hon ska på bröllop, så jag får se vad jag gör :)

Men nu ska jag gå starta TheSims!

Ha en bra dag!


Carro



Julklappar

Har precis suttigt en timme nästan exakt och slagit in Julklappar.
Nu är min farbror och Sotiris dem ända som inte fått några juklappar än, annars har jag handlar klart till, Mamma, pappa, Isabell, Lina, Min faster, mina 4 kusiner, och Alex.

Och det var en hel del att slå in. Men nu är jag äntligen klar, och kan ta det lite lugnt nu en timme innan vi ska klä granen :D
Imorgon kommer Zeineb och då blir det pepparkaks bakning, och Sims spelande som gäller :D Måste bara kolla med henne om vilken tid och sådär först.

Men här kommer lite bilder som jag tagit allderles nyss :D

Ha en trevlig kväll!

Carro








Bilder på mig

Jag vet, känns lite Ego att bara lägga in bilder på mig själv XD, men 10 minuter innan jag skulle gå imårrse så kom jag på att jag kunde testa den där 10 sekunders grejen på kameran.
Ni vet när den automatiskt tar foto efter 10 sekunder,

Resultatet var väll kanske inte sådär jätte bra bilder, men här är dem iaf :D



Min mamma är Poppis XD

Nu har jag precis kommigt hem från skolan , och äntligen är det jullov!
Vi började som sagt vid 8.50 och slutade vid 10.00 faktiskt, så då träffade jag Olivia lite  och vi gick till mellanstadiets avslutning för att kolla på deras uppträdande i Aulan,
 eftersom att mamma ville att jag skulle komma och kolla på när hon och lärarna uppträdde + att jag behövde hjälpa till och bära hem alla hennes presenter.

Men jag och Olivia va tvungna att sitta utanför aulan och väntade eftersom att Alex lärare Karin, tyckte att vi inte skulle få vara där inne och kolla på eftersom att vi kom från högstadiet.
Jäkla kärring alltså, alla lärare gick med på det utom hon då. Det var inte så att jag hade VALT att komma dit, utan det var ju mamma som ville att jag skulle komma och kolla.
Suck vilken människa alltså, enligt henne blir ju alla mellenstadie barn rädda för mig och olivia om vi kommer eftersom att vi är från högstadiet,
Vilken riktig kärring alltså, 6orna blir ju jäkligt rädda när två tjejer från åttorna kommer och kollar när deras lärare uppträder.

nej så vi fick vänta utanför en timme :S

Efter det så följde jag med mamma till arbetsrummet och vi bärde hem alla hennes precenter och hon fick skriva atografer till eleverna som vägrade släppa henne haha, synd att det bara var vikariat hon jobbat, annars hade hon ju fått vara kvar, men nu blir det att hon får söka nytt jobb.

Men jag har aldrig i hela mitt liv vart med om att en lärare blivit så populär att hon fått skriva Atografer till eleverna haha, dem var så gulliga :D

Här är mammas alla precenter som hon fick..





Carro

Jul Avslutning :D

Måste nog börja gå om sådär 20 minuter, har precis lockat håret (ångrar mig lite, undra om det inte skulle vart bättre om jag plattat det) och sminkat mig lite.

Mamma tyckte att jag borde gå i min lila tomteluva idag till skolan men hehe tyckte först det känns lite halv töntigt, men spela roll när det ändå är julavslutning haha

Men såhär ser jag iallafall ut idag..( i min Lila tomteluva från Grönalund)


Först i det lockade håret..


Första bilden, som inte vart så bra i min lila tomteluva XD


En glad Carro med en missbildad tand på bilden..




En extra ful bild på mig med min lila tomteluva :P

Okej nu har jag lagt upp bilder på hur jag ser ut iad iaf.

Här är dagens planering:

8.50-9,00 klassrummet
9,00-10,00 Aulan
10,00-? klassrummet (får våra betyg osv)
Sen slutar vi :D
11,00 Aulan -kolla på när mamma och dem andra uppträder streetdance haha
Hjälper mamma hem sedan med alla presenter och bär hem alla jäkla skolböcker jag måste plugga på nu på lovet :(

Sen efter det, så ska jag och mamma iväg till SKHLM och jag ska handla klart alla julklappar, samt vi ska köpa lite nya kläder till oss som vi ska ha på oss på julafton.
Har nästan blivit en tradition för mig och mamma att gå handla nya kläder några dar innan julafton hehe förra året vart dock bara en blus, men det är ju nått iallafall :P

Nu måste jag nog börja gå snart..

Ha det bäst!

Kramar
Carro

Dagens Fråga!

Dagens fråga vänder sig till alla som går i skolan, eller är lärare osv..

Vilket lov tycker ni är absolut bäst att ha?

Jullov Eller Sommarlov





Tandläkare

Trodde allt var bra när jag vid 16.00 gick och möta mamma för att få lite sällskap hem från skolan.
Men Ikke sa Nikke säger jag bara
Nej 15 minuter senare sitter jag i pappas bil påväg till Eastmaninstitutet, för att limma fast min tandställning som gått av två gånger nu på tre veckor.

Sen när jag var där vid 16,15 så såg hon att det var en till tand till som fästet hade lossnat på, så det var bara att börja limma på, och min första tanke var..
-aldrig mer att jag äter någonting som närmar sig ordet "hårt".

Kan ju inte börja åka dit en gång i veckan för att tandställningen går av, så nu ska jag verkligen börja vara mer försiktig än jag varit och kanske börja ha lite överdriven koll på vad jag äter, det börjar bli lite pinsamt att springa där hela tiden...

Anyway, så kom jag precis hem och klockan är 17.30, nu ska jag allderles strax äta lite middag, sen så blir det att planera morgon dagen har så himla mycket jag måste hinna med nu innan jul, men vem har inte det egentligen?

Här är lite bilder från idag!



Och där åkte cola flaskan i golvet!




En nyvaken osminkad Carro


Med lite smink i facet


 Mitt lilla underverk :P


Har lite ångest över att jag valde att skriva "jag är bäst" på kudden, nu tror ju alla att jag tycker att JAG är bäst, men så var inte själva tanken, utan det var bara meningen att det skulle stå så som ett motiv lixom :P


Ha det bäst!!

Många kramar
Carro


Tillbaka till Skolan

Tänkte egentligen sticka iväg till Bibblan och plugga lite medans dem andra har gympa (sista lektionen jag inte är med på) och sen vid halv tolv börja gå tillbaka.
Men sen kom jag på att dem öppnar ju inte förens 13.00 idag, så då gick jag hem istället en snabbis och har precis ätit lite lunch och går iväg mot skolan om 5 minuter.

Här har jag dagens planering iaf..

11,50-12.30 SO

12.35-13.15 Engelska

13.20-14.20 Matte

14.20 -syslöjden och göra klart kudden + gå tillbaka till Kören

16.00 Slutar!!

16.15 Hemma igen!!

Efter det vet jag inte vad jag ska göra, men nått kommer jag ju på iallafall :P


Carro

Morgon inlägget

Godmorgon!
Vid 8.15 tänkte jag börja gå iväg mot skolan, eftersom att vi inte börjar förens 8.45 idag och slutar inte föräns vid 16.00.
Förstår inte hur jag ska palla med denna dag, men får försöka tänka att det faktiskt är den sista dagen innan avslutningen:) och sen får jag förhoppningsvis tabletter eller nått sånt, så att jag klarar av att gå i skolan som en normal människa nästa termin.

Vid 14.20 ska jag först upp till Syslöjden för att göra klart min kudde, som jag hållt på med nu i allderles för lång tid, vilket också betyder att jag är mer än tvungen att stanna kvar idag.
Men det får gå åt helvete det är okej, men nästa termin ska ta mig fan bli bättre, inte för att jag vet hur det ska gå, men annars får jag helt enkelt bita ihop tills jag börjar gymnasiet.

Jag har inga planer sen efter skolan vid 16.00 tiden, kanske bara går hem och bloggar lite eller så.
Måste bestämma ett datum med Zeineb också när vi ska träffas, men det blir nog någongång denna helg, så att jag har nått bra att se framimot iallafall...

Ha en bra dag!!

Carro



Hjälp! Mimmi löper

Satt och kollade på tv vid 20.00 tiden och eftersom att det inte kom något bättre så vart det bara det där charter programet som gick på tv3 där folk från Norge åker på semster till Malorka och så får man följa dem osv, inte så jätte kul, men hur som helst, sen så mitt i allting så hör jag Mimmi gå runt i hallen och jama.
Och då menar jag inte jama som vanliga katter utan det var riktiga skrik jamningar ja ni vet så som det låter när katter löper.
-inte nu igen, tänkte jag

Var ju inte så länge sen, sen sist, nu får hon väll hitta en Hane snart, eftersom mamma har gått med på en kull.
Men det verkar tyvär inte finnas så många han katter där vi bor :( men som tur är så är hon en liten katt (dvärg) så hon ser ju ut som en liten kattunge nästan så det låter inte SÅ mycket när hon löper men låter gör det ju :P
Hur ska små bebisar få plats i henne? Kan tänka mig att dem också blir ganska små.

Men nu ska jag snart gå sova och frukta för den kommande dagen imorgn ;/

Godnatt allihopa!

Carro



Angående Fet hy

Fet hy


Fet hy har en överproduktion av sebum, som är hudens naturliga fett.


Huden blir lätt blank, särkskilt i ansiktets T-zon (panna näsa och haka) och du får lätt finnar och synliga pormaskar. Rengöring är A och O, men även fet hy behöver faktiskt återfuktas med mycket fukt och mindre fett.


Rengöringstips för fet hy
En fet hy behöver en lite kraftigare rengöring för att allt smuts och överflödigt fett skall avlägsnas. Rengöringen bör dock ändå vara mild och skonsam samt säkerställa att fuktbalansen återställs efter rengöring.

För fet hy passar det utmärkt att avsluta med ett ansiktsvatten som tar bort de sista smutsresterna och drar ihop porerna. Ansiktsvatten för fet hy innehåller ofta alkohol för att smuts och överflödigt fett skall avlägsnas.

Ca 1 gång i veckan kan den feta hyn rengöras lite extra med hjälp av en scrubcreme. Den tar effektivt bort döda hudceller, och din hy blir renare och klarare. Scrubcremen bör inte användas på inflammerade finnar för då kan den bidra till att inflammationen sprids.

Återfuktningstips för fet hy
Det är lätt att tro att fet hy inte behöver återfuktning men så är inte fallet. Även en fet hy kan kännas stram efter rengöringen och behöver då få fuktbalansen återställd. Krämen bör dock inte innehålla fett (eller bara lite fett) utan en lätt fuktgivande kräm, lotion eller gel räcker.




www.aconordic.com



Produkter för Fet hy

CLINIDERM HYDRA BOOST Hydrating Day CreamCLINIDERM HYDRA BOOST Replenishing Night Gel CreamCLINIDERM PURE&CLEAN Cover Up CreamCLINIDERM PURE&CLEAN Deep Cleansing Mousse

Fet hy

Jag har nästan alltid haft torr hud, och har därför alltid dissat alla krämer som man rekomenderas för sin feta hy.
Men nu när jag kollar på alla mina vardags bilder, så ser jag att min hud verkligen blivit fet.
det bara glänser i ansiktet vid varje bild, och det ser inget annat än väldigt ofräsht ut.
Hur kan det komma sig? att jag ser så fruktansvärt trött, sliten och ofräsh ut på alla bilder.
Ska jag köpa någon kräm? börja använda grymt mycket puder vardagligen? vad kan hjälpa mig att inte se så jäkla glansig ut på foton och i verkligheten?

This is me Today





Smal och Blond

 
Hittade den här bilden, när jag kollade på lite bilder från arkivet i Oktober.
Varför, varför, varför ser jag inte ut sådär idag??
Ångrar mig lite när jag färgade om håret brunt, men vad skulle jag gjort när mitt hår vart så slitet efter alla färgningar att det kändes som en hård buske, eller som svinto som mamma brukade säga haha
Får försöka tänka posivt, och att mitt hår nu kommer att växa ut  och jag lär ju inte bli gråhårig vid 20 iallafall, men jag vill inte säga att jag är lyckligare nu när jag gått upp dem där kilona än vad jag var när jag såg ut sådär.
Jag var faktiskt lyckligare där på bilden än vad jag är nu, kommer ihåg när jag tog den där bilden.
Men om jag ska försöka tänka positiv, hur hade mitt liv sett ut idag om jag fortsatt som jag gjorde då? det där är ju trots allt två månader eller mer, sen den där bilden togs.

Orolig

Gick ner till Ica för en stund sen för att handla hem lite middag, medans mamma tog en snabb dusch.
Men det vart bara linssoppan från igår samt två mackor.

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen hade jag tänkt, och kolla lite på tv, men man har ju ingen aning om vad som visas på tv längre eftersom att allt nästan haft sässongsavslutning. 
Är sjukt orolig över framtiden också. Är nästan livrädd över att bara tänka på den. 
Såhär kan det ju inte fortsätta, jag kan ju inte gå hem från skolan efter halvaskoldagen och sätta mig på bibblan och deppa. 
Nej usch jag vill inte änns tänka på det just nu, så jäkla jobbigt så jag väljer nog att förtränga det sålänge :/



katterna ville ut, men inte så länge till sen när märkte att det faktiskt regnar..


Alex försöker ta bort kameran för det ostädade rummet, men vad säger ni? kanske dax för en storstädning eller?


 

Dagens fråga!

Vad tycker ni är godast såhär i Juletider?

1.Lussekatter

2.Pepparkakor

3. Både och dem är lika goda




Strömavbrott

Imorse klockan 8.30 väckte Alex mig, av att Elen hade stängts av.
Först fick han för sig att vi hade fått besök av andar här hemma, men sen efter att jag gått upp och kolat läget så kom vi båda fram till att det bara var ett vanligt strömavbrott, eftersom att det var mörkt i resten av huset och hissen fungerade inte.

Eftersom jag hade sovmorgon idag och inte började förens 10.30 så hade jag tänkt att jag skulle kunna blogga lite på morgonen.

Fast så vart det ju naturligtvis inte, istället satt jag där, med gustaf iknät, drack min pucko framför tre tända ljus vilket ju verkligen var jätte kul och absolut vad jag hoppats på idag...

Men hur som helst, så gick det absolut inget bra i skolan idag som vanligt, och jag satt på bibblan i tre timmar tills jag fick ont i huvudet,.
Efter det var det möte hos Gloria med Pappa, vilket också gick lite sådär, kändes inte som att det fanns så mycket att prata om idag, men vi kom hur som helst fram till en hel del saker iallafall..


Det här var vad jag sysselsatte mig med i mårrse, en inte så kall pucko och boken djävulen bär Prada, kan det bli bättre?


Kolla vad jag hittade i sängen imorse..




Här har ni en nyvaken morgon trött Carro


Här har ni dagens tråkiga outfits

(inte för att man ser så mycket)


vet inte varför jag lägger in den här bilden men kände bara för det :P


Julkalendrar

Kommer ihåg att när jag tidigare idag svarade på dem där julfrågorna, så skrev jag att jag kollat på ett avsnitt av årets julkalender "skägget i brevlådan" eller vad den heter.

Men jag kommer nog inte att se på den mer, och enligt mig så var den allderles för Ojulig eller vad jag ska säga.
Hela kalendern ser ut att utspela sig på ett mental sjukhus och ingenting i den säger mig att det är en Julkalender.
En julkalender för mig ska vara Julig, och mysig, det ska vara mycket snö osv, gärna lita sagolikt också.

Nej men det jag försöker komma fram till är att min favorit kalender abslut är Pelle Svanslös år 1997, fick filmen i julklapp då också kommer jag ihåg, och jag kan lova er att jag till och med nu 11 år senare kan rabbla upp båda videosarna utantill..Jag vart en riktig pelle svanslös nörd på den tiden haha..

nej mina julkalendersdar är nog förbi haha kanske har jag gått och blivit liite för gamal, eller är det dem nya "moderna" versionerna som bara är så himla tråkiga?




Julfrågorna

1. Har du sett årets julkalender?

Svar: Jag har sett ett avsnitt bara och det var tillsammans med Regina för någon vecka sen, och efter det avsnittet vart det inget mer, gud så dåliga julkalendrarna har blivit med åren. I årets Julkalender är ju allting för modernt enligt mig och vitt, fick kännslan av mentalsjukhus bara av att kolla på den, nej Pelle Svanslös 1997 är fortfarande min favorit (kan hela utantil ju XD)

2. Hur går det med julklappsköpen? Klappat och klart?

Svar: Nja nästan, var och julshoppade i helgen, samt gick på julmarknader på Grönalund, kul men iskallt, sista julhandeln blir nu på fredag då jag tänkt handla klart allt :D


3. Vad tänker du ha i år - riktig gran eller plastgran?

Svar: Har aldrig haft en "riktig" gran bara haft plast, mamma skulle aldrig ha en rikig gran tack vare alla jäkla småkryp och barr man måste sopa hela tiden..


4. På lördag är det lucia, ska du se något luciatåg?

Svar: Nej såg bara lite av det som gick på nyhetsmorgonen haha orkade inte gå upp klockan 7.00 när det gick på svt..

5.
Tror du att det blir en vit jul i år? Är det viktigt för dig?

Svar: Nej det t ror jag verkligen inte, kommer bergis vara en regning och "höstig" jul som förra året, tråkigt men för mig är det nog ganska viktigt med en vit jul annars försvinner ju julkännslan lite, men vad gör man när det bara är regnigt och slaskigt hela julen?


Carros Önskelista



(Tänker inte sitta och skriva in allt, men anyway det här vill jag helst ha i julklapp iår )

1. Rosa ipod nano 8GB
2.Presentkort
3.Singstar ABBA till playstation 3
4.Svarta Uggs
5 .Hugo Boss femme
6. Narnia Prins Caspian på Bluray
7. Vardags klänningar
8. Lips till xbox360 med mickar
9. fashionista boken
10, Idol almenacka
11. Morgonrock
12. Nintendo wii och wii fit
13. Your in the move på xbox 360
14. Friis & co Väska


Mina Sötisar

Här kommer lite bilder på mina två Sötnosar Gustaf och Mimmi, kändes som en evighet sen dem fick vara med i bloggen.
Så nu tänkte jag att det nog vore dax att lägga in lite nytagna bilder på dem.

Carro




Dagens Fråga

Okej jag vet att jag nästan är en vecka efterbliven nu, men efter att Kevin vann Idol i fredags så har jag iallafall innan dess kännt att "alla älskar Kevin" att nästan vem man än frågar, så hejar dem på Kevin, ja ALLA älskar Kevin helt enkelt.

Men nu när han då vunnigt Idol 2008 så har jag börjat läsa att fler som Ex Robin B, och lite andra människor ändå hellre hade sett Alice som vinnare av Idol 2008.

Känns som att alla först håller på Kevin och jag kan helt ärligt säga att jag inte hört ett ända skit om Kevin innan han vann Idol..men att man nu börjar höra att folk ändå hellre hade sett Alice som vinnare.
Men jag vet inte, det kanske bara är jag som tänker lite konstigt eller nått..

Men Dagens Fråga:

Vem hade du sett som Vinnare av Idol 2008?

Kevin Eller Alice??




Förtidiga julklappar

I Lördags så var jag, Lina, pappa och Alex i Kista Centrum, och år lite frukost och kollade runt lite innan pappa sedan skjussade med till SKHLM så att jag fick ga handla lite julklappar.

Men hursomhelst så gick och Lina in på Rizzo, och jag hittade ett par JÄKLIGT snygga boots från "Donn Donna"
Och Lina köpte dem till mig som fick bli årets julklapp av henne :D

Och sen igår när jag låg och var som deppigast så ville Min kära lilla lillebror Alex gära mig lite glad så jag fick en för tidig julklapp av honom också som han gjort på slöjden hehe, och det var ett par röda vantar som han hålligt på med Hela terminen hehe..





Carros Julklapps Handel

I lördags så var ju både jag och Regina istan för att handla klart julklapparna, och eftersom att jag bara fick halva min månadspeng då, så fick jag resten på söndagen, då jag gick runt själv i SKHLM och handlade klart det sista.
Men det är inte riktigt klart än utan på fredag (efter skolavslutningen) så blir det lite julhandel också, då jag handlar det absolut sista.

Det här har jag handlat: (nu tar jag förgivet att ingen av dem som jag skriver här nu sitte och läser bloggen)

Till Alex: En svart stor spargris med en vit döskalle på, Och lite andra små döskalle prylar ja ni fattar nog,

Till mamma: En fin present grejs från Åhlens city (ni vet alla precent askar man kan köpa från Dior och Lancome och dem) men mamma fick en liten rosa väska, med lotion tvålar, och lite andra badsaker i.

Pappa- Darins Flashback -kan erkänna att denna julklapp inte så så himla seriös men pappa gillar faktiskt Darins musik.
Senast jag åkte med pappa när han sjussade mig och Regina till stan så bad han mig till och med att springa upp och hämta darins skiva så att vi kunde lyssan på den i bilen, och förra tisdagen när han skussade mig till tandläkaren så frågade han om han fick låna hans skiva några dagarhehe men det fick han givetvist inte haha så nu får han faktiskt en EGEN darin skiva i julklapp av lilla mig :D ni ser, det är inte bara småtjejer som jag som älskar Darins Musik :P

En choklad bok, med massor av recept i,

Till Isabell - Ett paket med grejor så att man kan göra egna smycken, alltså ett smyckes sett, och ett paket med scrapbooking prylar (hon älskar scrapbooking hehe)

Maria- Min kusin får ett par örhängen, ett halsband från glitter samt lite badsaker från H&M
Debbi- Ett par örhängen, ett halsband och lite badsaker från H&M Dock inte likadana som Maria
Kikki- Ett stort badsett med lotion från H&M och ett Halsband från Glitter

Lina- Hittils har jag bara hunnigt köpa ett snyggt Halsband från Glitter (jag kan hennes halsbandsstilar nu tror jag)
Hon har sömnproblem idag så därför får hon också en skiva från "beauty and neature" med lugnande musik i.

Kvar att köpa:

Min faster- Månads pengen börjar sticka iväg lite nu va, så det får bli något litet men kul

vagelis- får också något litet bara..

Alexia- Min lilla älskling får nog någonting från BR tror jag, honär ju så liten, så med henne blir det nog lätt :D ps: hon tror fortfarande att jag är en batteridriven docka hehe när vi träffas, måste nog vara alla tre åringars dröm att få leka med en batteridriven docka :D

Mamma och Lina - får någonting litet mer, har ingen aning om vad men någonting ska det nog bli.

Alex- kan vänta sig en hel del den ungen hehe

Sen så har jag och Alex som tradition att vi alltid springer iväg till Panduro och köper ett sätt där man kan göra antingen tvålar eller egna ljus, också gör vi dem och ger bort till alla i Julklapp.

Men jädrans säger jag bara, kom nyss på att jag glömt bort att köpa någon julklapp till Sotiris också, men det får bli nått på fredag :D


Så det var alla julklappar det, och jag har också passat på att skriva (eller med ett annat ord TA från internet) lite julrim också,...men dem skriver jag in sen hehe


Ha det bra allihopa och glöm inte bort att INTE gå handla julklappar i sista sekund som jag och mamma gjorde förra året, då när allt är slut och man får nöjja sig med skitet som blev över hehe


GODJULL

Carro




Törstig!!

Okej jag vet att detta nog är jordens både tråkigaste och töntigaste inlägg ever!!
Men just nu har jag så otroligt tråkigt satt det inte finns något roligare hehe

Jo jag sitter nu här och väntar på att bedövningen ska lossan, ena tanden har nu slutat blöda medans den andra blöder på, men får faktiskt också sluta snart.
Och jag är verkligen VRÅL törstig, allt jag nog kommer kunna göra ifortsättningen idag är nog att dricka.

Allt jag tänker på just nu är att dricka, men jag kan inte, tack vare bedövningen....



Okej kanske vart lite överdrivet med bilder, men det kanske hjälper en aning av att sitta och glo på dem, eller blir det kanske värre! Är det nån mer än mig som avskyr att bli så jäkla törstig när man sen inte kan dricka heller??


Engelbrekt kan ta sig någonstans

Jag har fått en Räckning på typ 2000kr för gamla böcker som jag tydligen inte lämnat tillbaka från i sjuan.
Men  jag och Pappa var där i sommras för att skriva ut mig därifrån och för att hämta alla mina gamla skolböcker och lämna in dem.

Men nej då, då sa tanten i expeditionen att dem redan rensat skåpen och kastat dem för att dem beställt nya så om jag hade nått som var mitt därinne så är det nu borta.

Men nu är det alltså så att alla mina gamla böcker LÅG i mitt skåp och vadå är det då meningen att jag ska använda alla mina jäkla julklapps pengar för att betala böckerna som DEM slängt.

Nää då skulle inte tro, det, mamma får nog ringa dem så fort som möjligt, här ska ingenting betalas inte hehe..




Vill ni veta en Hemlis?

Jag var på en Darin signering förra lördagen allstå den 3 december..på Åhlens city där han signerade sin nya skiva "Flashback" och vet ni vad fula dem var på Åhlens, man var tvungen att visa upp kvittot på skivan så att dem såg att man köpt den på Åhlens, alltså om man köpt den på internet eller någon annanstans så fick man den alltså inte signerad,
Så jäkla fult av Åhlens tycker jag, såg så många som inte fick den signerad för att dem inte köpt den på åhlens, så jäkla typiskt dem!!
men vill ni se hur bilden iaf..



Här har ni den, och bara för att detta är MIN blogg och ingen annans så tänker jag lägga upp bilden i orginal också,(det har jag och tänker jag inte göra någon annanstans heller) och då inser ni kanske varför jag valde att sätta din en liten röd julstjärne grej hehe



Okej nu har ni sett den, haha kolla mitt face! kan erkänna att jag kanske inte var på det bästa humöret den dan men vafan, jag kanske kunde lagt på liite mer maskara runt ögonfransarna? ser ju förjävlig ut..


Carro

Mina Eating Disorders (eller stavas det så?)

Okej vad är det nu då som har hänt sen sist jag bloggade?
har det blivit bättre? sämre?

Jo såhär är det, jag hade ju mitt sista möte med dem på Nike för någon måndad sen, och har nu fått hem ett brev om en uppföljning på Stepwise (frågor man svarar på, för att kolla vart man ligger i sjukdomen) eftersom att det var ca: ett år sen sist jag gjorde ett.

Men eftersom det var den sista tiden som Göran sjöholm hade och jag inte kunde så, så valde både jag och mamma att tacka nej till den eftersom att det var frivilligt.
Just nu känns det som att det går väldigt mycket framåt med anorexin och så, och jag är inte längre vad ska man säga så "anorektiskt" smal som jag var när jag vägde 46kg.
men hur som helst, så sen jag började i Västerholm, så har jag dels fått mycket fler Andra problem, men det har aldrig påverkat mina Ätstörningar, när jag började i Västerholm igen har jag fått väldigt bra kontakt med min kompis Regina igen, och jag kan faktiskt här och nu sitta och skriva att jag aldrig hade klarat detta utan henne!
hon har stöttat mig så Himla mycket, och verkligen gett mig motivation till att bli frisk och leva ett normalt liv.

Egentligen har hon inte sagt så mycket om just ätstörningen och så, men hon har stöttat mig bara genom att vara sig själv, och vet ni hur? Jo tex så kollar jag på hur jag lever och hur hon lever.
Några exempel är tex hennes kropp, hon har uttvecklas (precis som alla andra i min klass) hon har fått kvinnliga former osv, hon har mycket kompisar, bra betyg i skolan, är en allmänt jäkligt bra kompis.
För att säga detta rakt ut, hon är en Jäkla bra förebild för mig just nu.

jag och regina har ända sedan vi lärde känna varandra i 6an varit Väldigt lika. Jag menar vi har alltid vart ungefär lika långa, haft likadana kurvigt snygga kroppar, vart duktiga i skolan, gillat ungefär samma saker osv osv..
Men sen så har jag också kollat på hur hon utveckats och lever och hur jag utvecklats och lever.

Hon är lycklig, har dem vanliga vardags problemerna (men vem har inte det) och lever ett normalt tonårsliv dvs..
och kolla på mig? Jag har en slank jäkla Pojkkropp utan varken rumpa eller bröst.
Jag är olycklig, dålig själv känsla, inte alls social dvs inte alls många NÄRA kompisar, nog har jag kompisar alltid, men jag orkar vekrligen inte med nära relationer just nu eftersom att det krävs så otroligt mycket av mig då, och jag MÅSTE ju fokusera på att börja leva normalt först ju! Så därför håller jag mig till dem närmaste jag har just nu, och SEn när jag börjar må bättre, så kan jag börja söka mig runt haha

Men hur som helst så ska jag inte prata på så mycket om Regina nu eftersom det kanske inte hon blir så glad över att jag sitter och skriver om henne utan att kolla med henne  osv men det var mest bara det jag ville säga.

Hon är en av dem som påverkat mig så Jäkla positivt nu under hela denna jäkla process.
Jag har nu äntligen börjat leva ett någurlunda normalt liv, och jag äter i stort sett VAD JAG VILL, utan att sen träna eller kräkas bort det.
Jag äter fortfarande på fasta tider men sen jag skippade mellisarna har jag på nått sett börjat med tiden att äta lite hulle rom buller.

I mårrse stod vågen på 49.5 till mina 172cm vilket betyder att jag sammanlagt lagt på mig 3.5 kg allt som allt, men jag känner mig redan frisk, allt hänger väll inte på vikten? nog har jag kvar min viktfobi alltid med tanke på att jag i lördags vägt 51.3 kg, vilket betyder att jag lyckats gå ner ungefär 2 kg på dem här ynka 4 dagarna.
men Jag bryr mig inte ett skit om det, mina ätstörningar är verkligen grunden till att jag mår som jag mår idag, och knappt orkar med skolan, men det känns som att jag ska ge allt på jullovet nu och den 30 decemper får jag Anti depresiva medel sen JÄVLAR säge rjag bara.

Undra om jag kan bli frisk förklarad nu? tror inte det med tanke på att vikten fortfarande är för låg, men jag har ändå gjort STORA framsteg med ätandet.
Förra Måndagen åt jag till och med på Mc Donalds för första gången på ett år, (innan jag fick ÄS) och tänkte först ta minimorötter istället för pommes, men då kom ju tandställningen i klämm så det fick bli pommes istället, och vet ni, jag dog inte för det, vikten har ju knappt rört sig.

Jag kommer ihåg när hela vändningen kom, det var när hag vägde 48kg i slutet av Oktober precis den helgen när jag var på Darin signering i Vällingby centrum. mamma låg vaken på näterna och grät för min skull, hon var rädd för att jag skulle drabbas av vinterkräksjukan och gå ner ännu mer i vikt. Så då kände jag att nu får det fan i helvete var nog (ursäkta språket) sen dess kan jag lova er att jag sakta men säkert börjat äta allt.
Det var varit hårt, med det som har saknats för mig nu i ett års tid, är motivationen, jag har alltid strävat efter att bli smalast och hur i helvete hade jag tänkt mig att bli frisk då??
Men nu har jag motivationen, och jag vet inte varför men på nått sätt har jag insett att det inte går att leva såhär, när jag började i skolan eftersommaren nu så gick allt jätte bra och jag vägde 48kg men sen bestämde jag mig för att börja äta mindre igen ochgick ner till 46, och GENAST gick allt åt helvete och jag drog mig tillbaka, vart kännslig och allt det där, så kanske måste varje person med ätstörningar  själv inse dem negativa konsekvenser som kommer när det gäller viktnedgång.
Nu har jag alltså i 1.5 månaders tid ätit vad jag vill, och till och med marabou choklad på kvällen, mc donalds (en gång) jag har ätit smågodis och gett mig på MASSA utmaningar, och bara gått upp 1.5kg på nöstan 2 månader, hur kan det stämma? har jag faktiskt ingen aning om.
Men jag tänker vänta och se nu, fortsätter det såhär nu så tänker jag friskförklara mig själv snart haha men det tar ju vekrligen sin tid det, jag vet att även fast det gått så bra nu, så är jag LÅNGT ifrån bra, tror nog att jag måste gå upp lite mer i ivikt men men..

Så så ser det ut

Många kramar, och alla med ÄS därute, det GÅR att bli frisk bara så ni vet, jag har länge haft den kännslan av att det ör omöjligt, och vist har jag också en hel del kvar innan det är helt bra, men jag har kommigt en BRA bit på vägen verkligen, och det kan ni andra också göra!
Allt som krävs är MOTIVATION och inte bara en massa jäkla tjat från anhöriga det gör det bara värre, eller det gjorde det verkligen förmig, för det är inte föräns nu, när alla fattat att det bara blir värre av att dem tjatar som det går grymt mycket framåt,

Nä nu är jag så jäkla törstig så att det känns som att jag ska torka ut när som helst, undra om det har slutat blöda än? har haft den här grejen nu i snart en timme.


Carro

Jag vet att jag kanske inte gått så jätte många kg i vikt även fast det känns som ett ton, här kommer en före och efter bild

 Här väger jag 46kg, ( jag vet att jag aldrig kommit inärheten av mitt sanna ideal, men sen fick det fan vara nog med allt)
 Kanske var jag snyggare där när jag var sådär smal än vad jag är nu, men på nått sätt så skiter jag i det, för jag vill verkligen inte leva som jag gjorde då..

 Här väger jag 49.5 igår, okej är medveten om den dåliga bilden men hittade ingen annan, kanske borde jag ta en bild nu?

orkade inte rotera på dem hehe, men mamma sa faktiskt för några dar sen att
- Carro, jag vet att du inte gått upp så mycket i vikt än men du har ändå börjat få tillbaka tll grymt fina kropp som du hade förut, du har börjat få dem där naturliga formerna igen och ser inte längre ut som ett fyrkantigt skellett,
Jag tänkte- En del av mig blev glad, medans en liten liten del gjorde så att jag kände mig som jordens fetto.

Första inlägget då

Hejsan allihopa!
Nu kom jag precis hem ifrån Tandläkaren.
Jag var faktiskt i skolan idag, men jag klarade verkligen inte av mer än två lektioner innan jag sedan gick hem, hämtade lite skolböcker (eftersom att jag ligger efter som sjutton!) och drog ner till Bibblan och pluggade lite.
Tills sedan pappa kom och hämtade mig, och vi stack och åt lite lunch och vid 14.00 hade jag tandläkare.

Pappa är tydligen "rädd" för tandläkare hehe så han fick vänta utanför medans jag gick in och drog ut två till tänder, alltså har jag sammantalgt dradit ut 4 tänder nu (hurra!) alla tänder klara, nu är det bara den nedre tandställningen som ska sättas på i Januari.

vart det inte snyggt med dem två tussarna??
Det är inte lite jobbigt just nu med tanke på att jag är Grymt Törstig!! Kanske har vi kvar lite cola light sen igår? men det får vänta en timme eller nått...


Här är två bilder från bibblan..





ha det super!!

Carro

I`m back!

Nu är jag tillbaka i bloggandet igen.
Och TRO MIG! Här har det hänt mycket!
Skulle aldrig orkat blogga under all denna förjävliga tid.
Men nu känner jag att det är tillräkligt bra för att jag ska kunna fortsätta blogga som vanligt igen, och faktiskt på ett lite annurlunda sett än vanligt.


Mer om det kommer ni som läser märka imorgon hehe...
Kommer inte rikitgt ihåg när det var som jag slutade blogga men det var väll någon gång i början av Dec eller i slutet av November.

Så vad har jag då gjort under tiden?
jo jag har försökt ta reda på anledningen till att jag faller i deprisioner hela tiden och inte orkar med dem vanliga livsrutinerna.

Anledningen är helt enkelt min Dåliga självkänsla och INTE ¨dåligt självförtroende, jag har nog rätt så bra självförtroende och bryr mig inte så mycket om mitt utseende och mina presstationer.
Får jag bara G+ på ett prov så går inte hela min värld under.

Men hur som helst, vad är det som har gett mig så dålig självkänsla som jag ändå har idag har jag funderat på?

Jo Jag har  låtit mig kränkas av människor, tagit åt mig all den skit som finns här ute i världen, samt sugit åt mig av andras problem, har jämt ända sen jag varit en liten skit unge fått hård kritik av en del människor om hur jag är som person jämt fått höra dåliga grejor och INTe så ofta bra grejer över huvudtaget.
Efter ett antal besök hos Gloria så har det nu kommigt upp att det är det som under hela mitt liv vart mitt allra största problem..
jag har bara inte vetat om det själv, utan skyllt på andra saker, har tex för några år sen trott att jag ska bli lycklig om jag bara fåt den där väskan för 15 000kr, eller som nu bara för några månader sen, 43kg och jag är världens lyckligaste.
tack vare ett helvetes mycket tänkade och besök hos gloria vet jag att jag ALDRIG kommer kunna bli lycklig om jag inte förbättrar min självkänsla,
Jag ser mig själv verkligen inte som en bra människa, jag pratar inte mycket på lektioner eller räcker upp handen och så, vet ni varför? jo för hela klassen ska inte behöva sitta och lyssna på vad JAg har att säga.
jag låter andra människor köra med mig, tillåter andra att inte ha någon respekt mot mig, och vet ni varför?
jo för att jag knappt inte har någon respekt mot mig själv längre.
Jag gillar inte mig själv längre hur ska då andra kunna göra det?
och vad ger min dåliga självkänsla för negativa tecken på mig?

Jo jag blir tillbaka dragen
Pratar inte mycket eller högljut (mer normalt, skulle aldrig dra åt mig uppmärksamheten mer)
Tar åt mig av alla dåliga saker och tror inte på dem bra
Helt jävla socialt handikappad helt enkelt.


Jag vet att om jag inte gör någonting nu, så kommer min dåliga självkänsla förstöra grymt mycket för mig.
När jag var i Grekland i sommar och spådde mig, så stod det faktiskt att jag skulle kunna bli något stort men att jag kommer förstöra mycket för mig själv.
men jag trodde verkligen inte på det, och fortsatte på som vanligt. Idag vet jag nu vad kortet menade med det där och jag måste Öka på den annars kommer jag bara att förstöra ännu mer för mig själv, helt jäkla omedvetet desutom.
Lite konstigt men sant..det är helt enkelt nått jag fått lära mig med tiden.

Jag har kommigt på att genom att blogga om mitt vardagliga liv kanske det kan hjälpa mig att bygga upp min självkänsla, och kanske tillslut kommer jag kunna leva ett så normalt liv som möjligt, vilket jag absolut inte gör nu.
Allt jag vill med min självkänsla är att leva normalt och ingenting annat..

men hur som helst det där skrev jag mest för att ni skulle veta att jag nu lägger till en kategori i bloggen vid namn "Självkänsla" och snart är jag faktiskt redo att ändra Kategorin "Anorexi" mot "FD Anorexi" eller nått sånt hehe men mer om det skriver jag sen..

Här är lite Information jag hittat på nätet som just självkänsla..

Jonas Palm Vad är det som gör att får dålig självkänsla ?

Om vi hade kunnat kommunicera i våra dåliga stunder, skulle vi kanske fråga oss själva: "Varför bryr sig ingen om mig?", "Varför måste jag vara ensam"?, "Varför blir jag slagen, men inte min syster"? Alla dessa tankar hjälper till att ge näring åt dålig självaktning.
När den här typen av föreställningar blivit etablerade, är det som om vi sätter på oss ett par glasögon med vilka vi betraktar oss själva. Om vi har vuxit upp i en miljö med upprepade svek och brutna löften, är det helt naturligt att vi förlorar tron på oss själva och framtiden. Omedvetet börjar vi sätta tilltro till ödet istället för vår egen kapacitet. Det innebär också att vi tappar tron på framtiden, eftersom den aldrig blir som vi tänkt oss.


Det är därför helt naturligt att människor med låg självaktning gömmer sig bakom murar av misstroende och drar sig undan de dagar då de inte är tillfreds med sig själva. Rädslan för att misslyckas gör dem hårda mot sig själva. Det kan bli svårt för dem att tänka klart och antalet valmöjligheter för dem blir färre. När någon känner sig utan värde, väljer han eller hon att inte se de olika valmöjligheter som alltid finns tillgängliga. När människor upplever att de har låg självaktning, förväntar de sig ofta att bli "blåsta", trampade på och nervärderade av andra. Detta leder ofta till att de börjar betrakta sig själva som offer. Genom att förvänta sig det värsta, får man det också ofta som ett brev på posten - snacka om dilemma!




Många människor är förhindrade att vara stärkta av en god självkänsla. Upplevelser i barndom och/eller kriser eller påfrestande situationer längre fram i livet har istället bidragit till att ge dem en låg självkänsla. "Jag duger inte", "Jag är värdelös", "Jag gör aldrig någonting bra" är typiska tankar för en person med låg självkänsla.



Anledningen till varför självkritik gör mer skada än nytta

  • Självkritik lamslår dig och gör dig illa till mods - tänk dig att du har en kompis som har ett gott självförtroende och att du följer efter honom och hela tiden berättar om vilka misstag han gör. Tillrättavisar honom och säger "visserligen gjorde du det bra, men gör du som jag säger nu så blir det bättre i framtiden". "Bortse från det som gick bra och tänk istället på hur du kan förbättra dig" Så här kanske du tänker om dig själv mest hela tiden. Reflektera över på vilket sätt detta kan göra dig modfälld, vara demoraliserande och paralysera dina försök att växa och utvecklas.
  • Självkritik är orättvist - att vara självkritisk innebär att reagera på minsta lilla misstag, misslyckande eller felbedömning som om det berättade hela sanningen om dig. Var realistisk, ge dig själv ett erkännande för dina fördelar och styrkor likaväl som att erkänna att du har svagheter och brister.
  • Självkritik bortser från verkligheten - Förutom att kritisera dig själv när saker och ting gått snett, säger du kanske till dig själv att du borde ha agerat på ett annat sätt. Med facit i hand har du säkert rätt och du kan peka på saker som du gjorde fel. Men hur uppfattade du saken vi det aktuella tillfället? Se till omständigheterna som gällde. Du kanske var uttröttad och kunde därför inte tänka klart. Du hade kanske inte den information du behövde för att hantera situationen på bästa sätt. Om du i efterhand kan se klarare på situationen kan utnyttja insikten och ta lärdom av erfarenheterna. Om en liknande situation uppstår igen kan du ha en annan syn och dra nytta av dessa lärdomar.
  • Självkritik sparkar på dig när du ligger - Människor gör sig själva missmodiga då och då, och minskar sitt eget självförtroende ännu mer genom att kritisera sig själva för att vara osäkra, vaga, ängsliga och deprimerade. Men det är vanliga problem som nog skulle kunna drabba de flesta av oss under de rätta förutsättningarna.

"Terrormekanismer"

Ja, det finns författare som benämner självkritiska tankar så och de tar mycket energi från personen. För att kunna frigöra sig från dem så är det bra känna till följande:

  • Negativa förväntningar ("Du kommer aldrig att lyckas!") och fullt av "borden" ("Du borde verkligen ha tänkt på detta")
  • Ett självkritisk skiva som har hakat upp sig och spelas om och om igen i vårt inre och sänker självkänslan ("Du är värdelös").
  • Ständig jämförelse med andra där resultatet är givet negativt ("Pelle är duktig, men själv klarar jag ingenting.
  • Perfektionskrav som är omöjliga att leva upp till (Om jag inte kan göra jobbet perfekt är det ingen idé att försöka!)
  • Katastroftänkande, där vardagliga händelser upplevs som katastrofer. Det minsta misstaget kan få dig att tänka: "Jag är värdelös som misslyckades med en så enkel sak." Jag kommer aldrig att få något nytt jobb.

Drar jag förhastade slutsatser?

Människor med låg självkänsla är "bra" på att dra förhastade slutsatser som ger en dålig bild av dem själva.



Bota dålig självkänsla?

Jag undrar om det är någon som känner till någon metod som verkligen fungerar för att få bort dålig självkänsla. Går det att gå från att nästan vara socialt handikappad till att bli en social människa?

Du ser ner på och pratar skit om andra. En person med riktigt låg självkänsla kan bete sig fullkomligt hänsynslöst mot sin omgivning utan att förstå hur det sårar, medan han eller hon själv nästan blir tillintetgjord av en liten gliring.
Du går runt och känner dig som en bluff och tror att du snart kommer att bli avslöjad. Vi lever i en värld där många drivs av rädslan att bli påkomna som odugliga och otillräckliga. Vi vågar inte prata om det utan spelar teater för varandra.
Du gör saker (presterar) för att bevisa för andra att du kan, i stället för att göra det du vill. Är självkänslan låg vet man aldrig vad man är värd.
Du tycker du är ful och tror att du vore lyckligare om du vore snyggare. Något som ofta följer med låg självkänsla är konstigt nog självcentrering. Den gör att vi blir självupptagna och tror att allting har med oss att göra. Vi överdriver vår egen betydelse samtidigt som vi blir oerhört sårbara för andras kommentarer.
Du jämför dig ständigt med andra och du är bra bara om ingen annan är bättre.
Du ljuger för att göra dig själv mer intressant. Vi tror gärna att omgivningen ska tycka bättre om oss om vi förskönar lite. Vi ljuger också för att mörklägga tankar, känslor och handlingar vi inte kan stå för eller vars konsekvenser vi vill undvika.


 

Mer om just självkänsla kommer jag snart att publisera


PS: När det gäller bloggen så kommer jag börja blogga på alvar imorgon, och jag kan knappt vänta med allt jag bara vill säga!!
Men jag får helt enkelt vänta tills imårrn då jag också kommer att ändra lite på designen, vill vekrligen ha vort årets fula skolfoto från designen XD

// Carro




Så nu har jag lyckats komma igång med mitt första kvällsinlägg hehe mer om det kommer imorgon, då jag tänkte börja blogga på alvar hehe,

Men ni får ha en super trevlig kväll en tredje advent som denna

Ha det bra och GODJUL allihopa!!
Carro



RSS 2.0