Fem snabba Frågor!

Natten mellan lördag och söndag ställde vi tillbaka klockan en timme. Nu kommer solen gå ner tidigare på kvällen/eftermiddagen. Vi går in i vår allra mörkaste årstid och fram till jul kommer det nu bara att bli mörkare och mörkare på eftermiddagarna. Visst känns det lite konstigt att både gå till och från jobbet/skolan i mörker?


1
. Kom du ihåg att ställa tillbaka klockan natten till söndagen?
Nej faktiskt inte. Har aldrig hänt förut med just iår så glömde jag bort det. Jag som tyckte jag vart så duktig som sovigt till 9.15 var sen tvungen att ställa om klockan till 8.15 XD Men det jag inte viste om va att klockan redan hade ställts om så hela dan vart i stort sett pannkaka!

2. Om du fick välja, skulle du då vilja ha ljusare en timme tidigare på morgonen, eller ljusare en timme senare på kvällen/eftermiddagen? Vad betyder mest för dig?
Jag skulle nog vilja ha en ljusare timme på Morgonen. Känns så deppigt att gå upp klockan 7.00 på morgonen och kännas som att man går upp mitt inatten

3. Märker du någon skillnad på dig själv när vi går in i vintertid/normaltid?
Nej det gör jag inte, förutom att jag går upp 7-730 varje morogn nu för tiden ;/ Känns lite trist när det faktiskr är lov!

4. Vad gör du för att fortsätta hålla dig pigg under den mörkare tiden?
Jag vet inte vad kan man göra? Man blir ju bara så trött och Grinig den här perioden känns det som. Allt är ju så mörkt hela tiden...

5. Skulle du vilja ha ljusa sommarkvällar året runt, eller har mörka eftermiddagar sin tjusning?
Ljusa sommarkvällar tror jag. Men tycker också att dem kan vara rätt så jobbiga. Tycker det är

 Nu väntar bara den långa kalla och mörka vintern!! Men jag har iaf en sak att se fram emot. Gissa vad det är? vad är det man som mest ser fram emot när snän kommer och Det är mörkt nästan dygnet runt?

Haha julen såklart <3<3 Förra Julen vart ett helvete!" Men jag tänker inte Låta Anorxin få förstöra det här årets jul<3<3


Carro

Halloween fest!

På Fredag dvs imorgon tänkte Lina och pappa ha en Halloween fest.
Bara ett sånt där enkelt Barnkalas ni vet...
Och dem ville att jag och Alex skulle komma på det.

Men grejen är den att Alex tänkt ha en egen halloween fest imårrn och mamma vill att vi ska åka till pappa på Lördan.
så jag ringde pappa idag för att kolla om han inte kunde ha festen på Lördan istället, efter som att dem först bestämt att ha den då.

Men nej då dem har redan ringt alla och bestämmt att ha den på Fredan, så jag och Alex kommer därför inte att kunna gå på den eftersom att mamma också tänkt bjuda hit mina kusiner imårrn.

Så jag hoppas verkligen inte att pappa och Lina blir allt för besvikna om vi inte kommer.
Dem som ville att jag skulle baka massa halloween bakelser och shit, fan asså jag som hatar att baka XD
Måste nog ta det nån gång med pappa eftersom att dem av en anledning tror att jag älskar att baka XD och ofta pratar om massa recept och vill att jag ska baka och sådär.
Men det var ju egentligen bara en period av Anorexin som jag vart helt galen och började Laga mat och Baka till andra människor hela tiden utan att änns våga röra en smula själv.

Men jag började baka till folk hela tiden till min Granne som började beställa saker, till mamma samt ibland till hennes arbetsrum och elever , jag började baka och sälja i Sotiris kafeteria, pappa, Lina till olika event.
Ja i stort sett hela tiden.

Men grejen är den att jag nu fattar att det var nått jag gjorde för Anorexin, ett sett att kontrolera hetsätningar och sånt.
Inte för att jag någonsin har haft hetsätningar men jag har alltid vart livrädd för att hamna i det så kallade "Mia helvetet"

Så nu när det börjar gå lite bra och jag börjar komma tillbaka till mitt vanliga liv så har jag kommigt på att jag verkligen inte tycker det är så kul att baka som jag tyckte förut.
Men det vet ju inte någon om, så jag får gång på gång beställningar och kommer bara på massa undanflyckter för att slippa  haha, så nu är det nog dags att jag berättar sanningen för dvs Pappa och lina haha
Nej nu får jag det att låta som värsta grejen hehe....


Men jag får väll se hur det blir med Halloween festen, Känner mig inte sådär Jätte På..när det gäller den..

Men ni får ha det så bra!!

Kramar

CarroBrunett och Tråkig dag!!

Har precis vart ute och joggat ett tag.
Vaknade vid 7.00 tiden och känner mig sjukt trött just nu, så att jag orkade bara jogga ungefär 3km innan jag gick hemåt igen.

Mamma har åkt in till stan för att fika med en kompis, Irena ska till sin mormor, Regina är i London, så jag har verkligen Ingenting att göra just nu.
Mamma har kommigt med massa förslag men jag orkar verkligen ingenting hehe.

Så jag kommer säkert bara sitta hemma idag och kolla på tv.
Igår så va jag, mamma och Alex samt några av Alex kompisar på Ikea för att köpa hans Sänggavel.
Och när jag ändå var ute på språng så passade jag på att köpa en till Chokladbrun Hårfärg eftersom att jag hade kvar en hel del Blonda Slingor i håret.

Så det första jag gjorde igår när jag kom hem var att börja färga håret för tredje gången.
Och jag stod nästan en timme och la på hårfärgen och förskte ta det så nogrant som möjligt för att inte missa något av det blonda som var kvar.

Men nej då, när jag skölt av hårfärgen och håren ytterligare torkat så är det en jäkla blond slinga kvar i håret.
Och jag orkar verkligen inte gå köpa en till hårfärgs förpackning och färga om håret bara för den.
Så tack och lov så låg den ganska långt in och syns inte sådär jätte bra beroende på hur jag har håret och det.
Plus att mitt hår tillslut skulle vara helt svart om jag började färga det igen

Nej nu får det vara nog med färgande, nu ska jag låta min natruliga hårfärg växa ut och sedan inte färga det på flera år.
Håret har verkligen nästan förlorat hela kvalitèn det en gång hade.
Så nu kör jag på med olika balsamer och hårinpackningar så ofta som möjligt...

Men jag lägger in en bild så fort jag laddat kameran


Ha en bra dag!!

Caroline

Brunett

Nu har jag ju som sagt vart och köpt chokladbrun permanent hårfärg.

Men tänkte att jag skulle testa att färga det hemma nu om några dagar.
Men och sen om det skulle bi helt misslyckat, så får jag helt enkelt boka tid hos frissan.

Inte som jag tänkt mig!

Pappa kom och hämtade mig vid 11.00 tiden idag och vi skulle iväg till IKEA och MIO för att köpa min och Alex sänggavlar.

Men nej då så vart det naturligtvis inte.
När vi var på Mio så gick jag och pappa runt i kanske 20 minuter för att leta upp någon personal eftersom att hela stället värkade vara helt tomt.
Men sen när vi äntligen fick tag på en av personalen så finns min säng tydligen inte inne på Någon Mio i hela Stockholm utan den kommer in någon gång i mitten av November.

Så jag och pappa gick och köpte två bruna hårfärgs förpackningar till mig och en mörkbrun till mamma.

Sedan så hade pappa inte så mycket tid satt vi får ta Alex säng på Ikea imårrn.

Efter det så skjussade pappa bara hem mig och nu sitter jag här och försöker komma igång med städningen här.
Det ser verkligen förjävligt ut. Men det tar emot s å jävla mycket!!

Men ska nog sätta på Rix FM och börja städa lite nu!

Ha det bra

Carro


Nu väntar min natruliga hårfärg :D

Mamma Mia "The Move"

I Tisdags tror jag att det var, så kollade jag på filmen/musikalen Mamma Mia!

Kan säga på en gång att jag både har hört och läst så otroligt mycket om filmen, men alltid tänkt att den nog inte är någonting för mig.

Men när jag sedan hade sett filmen ,så insåg jag fort att filmen faktiskt hade överträffat mina förväntningar rätt så rejält.

Det här är en sån film som jag skulle kunna kolla på om och om igen tills jag tillslut kan hela filmen utantill.

Donna är en självständig ensamstående mamma som äger ett litet hotell på en av Greklands mest idylliska öar. Nu står hon i begrepp att släppa taget och dotter Sophie som bestämt sig för att gifta sig.
Till Sophie bröllop har Donna bjudit in två av sina bästa väninnor - den praktiska och frispråkiga Rosie och den förmögna Tanya, som har många skilsmässor bakom sig. Som unga spelade de tre väninnorna i bandet Donna and the Dynamos. Också Sophie har bjudit tre gäster - men i hemlighet...

Sporrad av en längtan att få ledas fram till altaret av sin riktiga far, har Sophie bjudit in tre män ur Donnas förflutna, män som alla besökte detta paradis i Medelhavet tjugo år tidigare.
Under 24 kaotiska, men ack så magiska timmar, kommer nya kärleksrelationer att uppstå och gamla åter knytas, på denna frodiga ö full av möjligheter.

Inspirerad av ABBAs rika sångskatt från Dancing Queen och S.O.S. till Money, Money, Money och Take a Chance on Me,hyllas härmödrar såväl som döttrar, gamla vänskapsband och nya familjekonstellationer.High School Musical 3

Igår Träffade jag Zeineb och Hennes Lillebrorsa på Heron city.
Vi hade tänkt ta Bion som gick 18.00 och jag satt här hemma vid 16.15 och bara väntade på att tiden skulle gå så att jag kunde börja springa iväg mot Heron City,
Men inser jag att vi faktiskt har ställt om klockan två gånger!!
Så klockan är egentligen 17,15, och både jag och Mamma får Panik och jag sprang in på toaletten och fixade håret som såg ut som jag vet inte vad.

Och sedan så sprang jag raka vägen ner till Heron City.
Och det var faktiskt rätt läskigt att gå där på vägen helt själv när det var kol svart ute.
Men när jag hur som helst kom fram, så var klockan redan 17.55 så vi bestämde oss för att ta den som gick 18.30 istället.

Så då köpte vi biljetterna gick och köpte lite cola light och tack vare dem långa köerna så var vi på plats på bion exakt 18.30 nära på reklamen.

Men hur som helst så pågick filmen i två timmar och den var kanske inte min favorit men den var faktiskt riktigt bra.
Men känns som att det var liite mer sång i den här än var det var i dem två andra filmerna och detkändes ibland som att det kanske var liiite för mycket.

Caroline


Måndag Morgon!

Äntligen en Måndag morgon man får sova ut på!!

Men nej då skulle inte tro det. Eftersom man ställde om till Vintertid i går så vaknade jag vid 7.00 tiden och kände mig helt utvilad.
Så då var det väll bara att gå upp och kolla på Rix FM morgon zoo som jag gör varje morgon annars.

Idag har jag faktiskt ingenting att Planera. Känns lite konstigt eftersom att jag har haft saker att göra nu varenda dag.
men en sak vi ska göra i eftermiddag jag och Mamma är att vi ska åka iväg till Ikea och Miio för att köpa min och Alex efter längtade Sänggavlar.

Säng


Men nu på förmiddagen, ska jag bara passa på att gå ut och Jogga så mycket som möjligt medans mamma är på jobbet, eftersom att det var så länge sen jag gjorde det.

Ha en bra dag

Carro

Darin Signering!!

Vid 13.00 tiden träffade jag Sandra i Vällingby Centrum.
Vi gick iväg till Kfem där Signeringen skulle äga rum kl 14.00.
Vi satte oss i den nystartade Signerings kön men bestämde oss sen för att gå iväg till scenen där Darin Först skulle uppträda två låtar.

Vi fick dem perfekta platserna mitt framför scenen på övervåningen av Kfem.
Dock med en Sur mama som satt och åt lunch precis bakom oss, (allitid ska det vara nån)
Men hur som helst så hann det ju komma fler fans innan Darin började Uppträda så Hon och hennes familj gick ändå iväg sen hehe.
Man kan ju inte förvänta sig att man ska kunna sitta en meter från räcket och sitta och äta lunch och samtidigt kolla på Darin.
Nej det måste man ju förstå själv att det kommer komma fler fans.
Men hur som helst så sjöng han tre låtar varav en av dem var Step up.
Och när han sjöng den sista låten dvs "breating your love" Så kollade han upp på mig och sandra och kollade på oss o kanske sådär tre-fyra sekunder, och då stod jag där och började storböla haha.

Efter låtarna sprang jag och Sandra som galningar ner för rulltrappan och till stället där han signerade på.
Vi stod i kön i omking en halv timme och vakterna tog fram gäng för gäng när man träffade honom.
Så Jag och Sandra stod Sjukt nervösa och väntade på att få gå fram till Darin när det bara va 2 tjejer kvar hos honom

Sedan var det vår tur och han började med att signera sandra singel, och två singlar till och ett foto.


Sedan Singerade han ett foto som sandra skrivit ut på mig och Darin sist vi träffades alltså för över 1.5år sen.  och Den nya Singeln.
Och innan han började signerade mina saker så sa han att Han kände igen mig men att jag är blond nu.
Och då höll jag på dö med tanke på att det var 1.5 år sen sedan jag träffade honom sist :O och att jag faktiskt funderat över att det skulle va skit kul om han kom ihåg mig nu igen, fast sedan gett upp och tänkt att det då måste vara något som är fel haha.
Men han kom ihåg mig hur som helst och frågade vart jag och SAndra Bodde osv.
Och så tog vi foton med honom och kramade honom och lite sånt.

Och pappa stod och filmade allting hehe men nu gäller det bara att jag får tag på filmen också, eftersom att det är pappa som filmat så lär det nog ta några år.

Här är bilderna från igår!


fy fan för det här fotot säger jag bara !! kolla hur jag såg ut:O!!


Svar till Elly

Fick en komentar från Elly, som precis köpt TheSims2 Året runt.

Hon skrev att Väggarna och simbasängarna i spelet lyser Röda.
Och eftersom att du inte skrev någon länk till komentaren och för att det är rätt så många som har/haft det där problemet, därmed jag också faktiskt, så tänkte jag att jag skriver ett helt inlägg om det.

Om väggarna, snö, basängen och helt enkelt allt i byggläget lyser rött, så är det för att man måste uppgradera sitt grafik kort, och det gör man genom att gå in på sitt grafikkorts hemsida och väljer sedan "uppdatera".
Efter det så ska allting vara som det ska vara i spelet.

Fick själv det där problemet för ungefär 2år sen när jag instalerat prylpaketet "Glitter och Glamour" men då ringde mamma Till EA Games och jaa dem  sa till oss att det ända som behövdes var att uppgradera grafikkortet.


Så nu vet ni det :) alla som har det problemet eftersom att det tyvär verkar vara ganska vanligt har jag märkt :S


ha en trevlig Lördag allihopa!!

Kramar
Caroline!!


IDOL 2008


Snacka om att jag kom igång med bloggandet nu.
Tycker det är så sjukt kul att blogga och tror nog jag kommer göra det i all närmaste Framtid :)

Men hur som helst, var det någon som INTE såg på idol I fredags? Kanske är lättare att fråga.
men ni som iallafall såg det, vad tycker ni om att yasmina åkte?

Jag har alltid tyckt att Yasmina varit väldigt duktig och så, men i fredags var det som om något gick fel.
Det fanns lixom inget speciellt i vare sig hennes uppträdande eller som hon sjöng.
Utan det lät mer som om vem com helst stod och sjöng.
Så jag tyckte helt enkelt att det var dags för henne att lämna idol, men tyckte ändå så jäkla synd om henne, när resultatet kom.
Hon kunde verkligen inte sluta gråta stackarn.
Och jag tycker verkigen att det är så jäkla taskigt att dem som åkt ut ska behöva sjunga sin låt en gång till, förstår verkligen inte vad det är för jäkla idee dem kommigt på.

Men hur som helst, så håller jag på Johan, Kevin och Alice.
Känns som att det blir lite ändringar varje vecka, men kevin är ju för rolig och BRA!

Och när det gäller eftersnacket med Katrin Zytomierska så läste jag i gårdagens Expressen att hon nu fått sparken från att vara programledare i fortsättningen.
Hon skrev tydligen i sin blogg att Markus Birro var judehatare eller någonting sånt, och det var tydligen då som tv4 fick nog och sparkade henne.

Men jag förstod inte riktigt varför tv4 anställde henne över huvudtaget, jag menar alla som vet vem Katrin (schulman) zytomierska är vet ju hur hon är, och att det egentligen bara var en tidsfråga innan hon gjort nått sånt som hon gjort.
DVS trakasera folk på sin blogg, och kalla idol finalister för bögiga,
Hon är ju bara lite för speciell..

Såhär sa några av idol deltagarna om Katrin i gårdagens Expressen..

Loulou Lamotte. Foto: Daniel Ohlsson/TV4 loulou - Hon verkar inte ha något samvete, hon har fått 15 minuter i rampljuset som hon nu försöker förlänga. Hon gräver sin egen grav.

Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4 johan- hon har inte förstott att hon ska leda programet inte vara huvud attraktionen. Jag skulle skämmas om jag var hon.

Yazmina i tårar Foto: Daniel Ohlson/TV4 Yasmina- Jag blir så upprörd. Jag har varit mobbad och jag vet precis hur det känns. Det är hemskt.

... och Anna och de andra idolerna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4 Anna- Provocera och få oss att tappa fokus. Men jag tänker inte sjunka till hennes nivå.


Yazmina tar farväl av kompisarna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Darin i Vällingby

På Lördag Signerar Darin sin nya Singel i V-by.
Läste det nyss på Darin.nu och har precis Smsat Sandra för att kolla om hon ska gå.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det men, fy fan alltså, det är exakt 1.5 år sen jag träffade honom sist, och jag hoppas verkligen att jag kan gå på Signerigen.

Känns nästan självklart att jag ska dit, men jag måste prata med lite kompisar först, och kolla om pappa kan skjussa.
Så nu hoppas jag för guds skull att jag kan lugna ner mig lite och sluta tänka på det där haha
sitter här men jordens hjärtklappning och är sjukt nervös, och jag vet att jag knappast kommer sova någonting under natten tills på lördag.

Men jag får försöka ta det lite lugnt men tänk om jag skämmer ut mig?? tänk om nått går fel?
Fy fan allstå, det är ju rätt många dar kvar alltså.
Nej måstre nog sluta tänka på det men jag ska TRÄFFA DARIN OM 6 DAGAR.
Kan man vara lugnare?

nej nu ska jag nog gå kolla till Mias Banankaka jag har i ugnen

Puss o kram

Caroline

tragiskt

Har nästan glömt bort att blogga nu de senaste dagarna.
Har haft så mycket annat för mig att det inte blivit nått med det :(

Men tänkte att det nu kanske är dags att börja igen och det är väll aldrig förkent hehe

Idag ska jag och mamma baka Pizza om bara nån timme.
Är Två och ett halvt år sen jag åt en pizza bit sist.

Sedan ska jag plugga Hemkunskap, engelska fyskik m.m

Kolla på lite filmer, ta det lugnt och frukta dagen tills imorgon.

Kan det bli bättre?

Nej men så ser min söndag ut. As tråkig jag vet.

Men ni får ha det så bra!!

Kramar
Carro

Så otroligt mycket att göra just nu!

Ja som Regina sa idag.
Veckan har knappt börjat än och vi har redan blivit bombaderade med läxor och prov.
Kommer därför inte kunna blogga mer än ett inlägg per dag :( men det är bara just nu när det är såhär mycket.

Den här veckan har jag So prov, engelska läxförhör, fysik läxförhör, franska förhör, piano läxan, samt en HK uppgift.

På Fredag har jag och regina redovisning för vår So lärare Tomas om vårt parti.
Dvs jag och Reginas parti kallas Livsdemokraterna och tillhör Liberalismen och ekologismen.
Vi har alldeles nyss skrivit en låt om vårt parti med musiken från Himmlen runt hörnet med Lisa nilsson hehe.

Och om bara en halvtimme måste jag börja gå till Min pianolektion, och har försökt öva lite på låten jag börjat på.
Men helt ärligt så har jag verkligen glömt bort allting som vi gjorde förra veckan så det är bara att helt enkelt förklara det för Christer och så får han ta det med tröga mig en gång till hehe.

Sedan efter Pianot ska jag springa hem för att bada och kolla på Desperate Houswifes samt plugga lite hemkunskap och So.

Och imorgon har vi sovmorgon (pust) vilket betyder att vi bara har bild första lektionen innan lunchen och börjar 10.30.
Och då på bilden får jag och Regina fortsätta med vårt Parti kollage.
och sedan fortsätter då dagen på tills vi slutar vid 15.00.
Efter skolan ska jag Och Regina plugga lite på vår redovisning och sedan klockan 17.00 är det Bup för mig.
Sedan vill jag bara hem och ta det lugnt och råplugga på So provet

Sedan på Torsdag för att samanfatta veckan väl hehe så börjar vi 9.00 och slutar 15,00 och är den jobbigaste dagen enligt mig,.
Och då är det bara att gå raka vägen hem och råplugga på Hemkunskapen.
Men på fredag blir det en lugnt Fredag tror jag nog.
Bara det att vi har redovisningen efter skolan.

Men sedan så är det då den efter längtade helgen hehe kan man inte bara spola fram tiden lite hehe

Så, så ser min vecka ut, och jag får verkligen inte tro att det blir lättare nästa vecka hehe nä då absolut inte då är det både HK prov och Engelska prov.
Fast det är iförsig sista veckan innan lovet <3<3 på fredagen den 24/10 får jag se om jag orkar gå iväg på Linneas Halloween fest.
beror på om pappa skjussar eller inte, pallar verkligen inte åka dit kommunalt, plus att det är första fredagen till lovet, kanske är helt slutkörd då hehe men jag får väll se hur det blir :))

Ha det super

Carro
 Välkommen till världen Carro!!


Breating your love!

Äntligen är Måndagen över, eller iallafall snart.

Skoldagen gick super bra iallafall och det känns inte ett dugg jobbigt att gå dit imorgon.
När jag var på väg hem från skolan efter syslöjden kl 15.00 så satte jag på radion på mobilen och satte på NRj.
Och Direkt när jag satte på den spelade dem Darins Nya singel "breating your love" som kom ut idag :) precis när jag satte på radion.
Hade inte hört låten tidigare och verkligen sett fram emot att få höra den.

Men den var jäkligt bra kan jag säga.
Så nu är det bara att vänta på hela albumet som kommer ut nån gång i december, kommer inte riktigt ihåg när men..

Men nu ska jag iväg och prata lite med mamma XD

Ha det bra

Caroline !


min nya bakrund på datornDet här är min nya bakrund på datorn :D
Tänkte göra den Rosa med ett hjärta och ett Rosa band inför Rosa Bandet galan.

Men nu ska jag gå tillbaka och kolla på Idol.

Vad tycker ni om årets sessong? hejar ni på någon än?

Själv gillar jag Alice och Johan nu hehe Sepide var min föredetta favorit om man säger så hehe
Men nej, nu är det nog johan och Alice som gäller.

Sen så blir det lite mer Fredag hela vecka!det här är min sims familj som jag körde lite med idag :D
Gud vad jag längtar tills nästa gång jag kör.
Tänkte göra det lite nu efter idol och fredag hela veckan..


Dagens Mellanmål En kopp THE en grovmacka med smör och ost samt ett äpple

Mamma har bestämt att det är dags att ta tag i det här nu. så hon gick upp och gjorde min frukost imorse.
Nu blir det inte längre någon kavli lättmjukost på mackan utan nu kör vi med smör och ost som "normala" människor.
Men när mamma hade i två teskedar socker i tet fick jag panik och började stor böla.
Jag vet att det egentligen är as töntigt att göra det för två jäkla skedar rent socker, men det gick bara inte,
Men hon förstod mig och vi kom överäns om att ha i en te sked socker och 1 sukett och så vart alla nöjda.
Men mamma var as snäll och sa att hon förstod mig eftersom att jag inte haft socker i tet på flera år, satt det är klart det är svårt för mig då :) <3 men så fort jag vänjer mig, så kan det bli lite gamla vanor :)

Jag kan säga att fortsätter det såhär så är jag frisk inom ett år, men då ska det gå BRA hehe som nu :D men kart att allt inte kommer gå på räls hela tiden, det bara vet jag ju.

Men ni får ha en trevlig kväll allihop

Caroline

Bilder från Ica igår

'

Bilder

Här kommer lite bilder från igår och idag.
Hade lite tråkigt så satt och redigerade lite bilder haha.

Var hos tandläkaren på eastman institutet idag kl 10.00 och vi pratade om min tandreglering,
Jag ska få Min tandställning den 25 november och innan dess måste jag ta ut 4 tänder.
Jag börjar då med Det övre och sedan om det går bra så sätter dem på en tandställning på undekäken också´.

Är verkligen i behov av en tandställning just nu, kan ju inte gå runt och se ut såhär:

jaja jag hade ju inget att göra XD


är jag inte vacker hahaha NOT!!Hemskaste dagen på Terminen

 Gustaf vill gå ut :P
 Mamma är hemma och är förkyld.
 Jag imorse då jag inte viste vad jag skulle vara med om haha

 Dagens outfits bild :P Jag framför min kära dator just nu hehe

Okej men så här gick det då till..
Jag kom till skolan när vi började vid 9.00. Och vi hade NO helt som vanligt.
Regina hade knappt hälsat eller sagt ett ord till mig på hela dagen.
så efter No`n när dem andra gick iväg och hade gympa så bröt jag ihop totalt och ringde mamma.
Jag kände mig tvungen att stanna kvar i skolan eftersom att båder hade matteprov och engelsak förhör efter lunch.

Så mamma ringde min mentor Lisa och jag och hon gick in i arbetsrummet för att prata.
Jag berättade då att jag trott att Regina kanske var sur på mig för någonting och att jag inte orkade med den stressen och ja lite sånt.
Så hon ringde till Regina och frågade, men nej då hon var inte sur på nånting.
Det var bara nån överdrift jag fått för mig, men jag fattade ju sedan att allt berodde på mig.
Jag pratade lite med Lisa om Regina och att hon verkligen bryr sig fast hon egentligen inte skulle behöva och så,
men att hon idag vart lite annurlunda och då har jag då fått för mig på en gång att jag gjort någonting fel.

Men sen efter det samtalet så fick jag gå in i ett klassrum och plugga lite resten av gympa timmen, så jag satt mest där och läste boken jävulen bär Prada och väntade på att tiden skulle gå.
jag ville ju absolut inte gå hemåt eftersom att det bara förtränger problemen och jag är en sån som löser problemen p en gång satt jag kämpade mig kvar i skolan.

Efter all denna psykiska stress på morgonen så vart hela dagen helt fel och jag mådde i stort sett dåligt hela dagen och  var hur deppad som helst.
Jag fick flera lärare på mig hela tiden so, frågade om allt var okej med mig osv.
Först förstod jag ingenting eftersom att man knappast kunde se på mig om hur jag mådde.
en sen gick jag in på toaletten och kollade mig i spegeln och då förstod jag ju allt hehe.

Men när dem hade lunch sen så fick jag höra att Regina letat efter mig men inte hittat mi, så hon satt uppe i matsalen och åt.
Men jag hade verkligen ingen lust att äta någon lunch idag satt jag stod bara i koridoren och väntade åp att lektionen skulle börja.

Men då mitt i alltihopa så kommer helene och frågar om jag ätit nått.
Hon viste ju då att jag inte hade det och tog med mig till Kafeterian och gav mig en Risifrutti bara så att jag fick någnting i mig plus att jag åt ett jätte litet päron på So´N som vi hade efter lunchen.

Men hur som helst så gick dagen på och jag hann med mitt engelska läxförhör samt Matte provet.
och helt plötsligt på matteprovet vart jag helt som vanligt.
Ena sekunden bara ändrades allt och jag vart mig själv igen. regina vart som vanligt och allt var lixom bra igen

Så jag gjorde matte provet och efter det hade vi egentligen kör.
Men då kände jag att det ngo var bäst att jag går hem och vilar upp mig lite efter denna långa ångestladdade dag.

Men det är en sak jag är säker på..och det är att detta verkligen inte har någonting med mitt ätande att göra.
Eller kan det var för att jag gått upp i vikt imorse? Vikten stod ju för helvete på 47.8 imorse fan ta den!!

jag har ju ätit rätt så okej idag med tanke på att mamma gapade och skrek på mig för att få i mig en jäkla näringsdryck och en mandarin nu på efter middan, fan ta henne!(nej gud va jag svär XD) 
 men tydligen vill hon bara mitt bästa men jag har ju ätit lixom.
eftersom att det bara var typ en halv timme sen jag drack denna äckliga dryck så är jag inte på jätte bra humör just nu, men det får jag faktiskt tåla.
men det påverkar bloggen lite ser jag hehe

Men så har min skit dag rent ur sagt sett ut.
Nu ska jag snart gå iväg ner till centrum och handla middag igen.
Måste ju hjälpa mamma lite nu när hon ligger hemma och är sjuk.
Några psykologiska tester

Hittade en jätte bra Sida för folk som går i terapi samt terapefter och Psykologer.
Där man kan bla kolla i forum om Psyiska saker och andra sjukdomar.
Tycker sidan verkar vara väldigt intressant eftersom att jag själv vill bli Psykolog en vacker jag :D

Men hur som helst så har jag just gjort ett test på sidan om jag har Anorexi haha och här är mitt resultat :P
(ps: gör flera test imorgon) :D

Carro

Testresultat: Har du anorexia?

 

Ditt score: 53


Du lider med all säkerhet av anorexi eller annan ätstörning. Dina höga svarspoäng indikerar och det finns risk att du ska drabbas av fysiska och psykiska komplikationer. Dina psykologiska funktioner kan vara neråtgående. Sök omedelbart läkarvård eller hjälp av en expert. Din hälsa kan vara i fara. Om du vill kan du ringa Nanna kostnadsfritt.

okej egentligen var det väll lite onödigt att göra testet ,men blev ändå lite nyfiken haha 
Vart  dock inte så chockad över resultatet


Vill du göra det här testet eller något annat gå in på http://www.psykologitest.se/test/resultat_anorexia.php


Testresultat: DEPRESSION

 

Ditt score: 27


Flera av svaren kan tyda på att du har utvecklat en depression. Du behöver inte känna så här. Forskning visar att 80% av alla som drabbas av depression kan behandlas framgångsrikt i första hand med kognitiv terapi eller om det är en tyngre problematik med medicinering eller en kombination av båda.Testresultat: BDD

 

Ditt score: 20


Några av dina svar indikerar att du kan vara lite väl kroppfixerad, men det kan också vara så att förhållandet till din kropp är viktigt för dig och att det ligger på en okej nivå. Om du har några frågor kan du ringa till Marie eller Nanna.


Testresultat: PANIKÅNGEST

 

Ditt score: 16


En del av de svar som du gett kan tyda på att du lider av en ångestproblematik som kan vara panikångest. Om det är panikångest behöver du inte känna dig så här. Vi vet av erfarenhet att de flesta som lider av panikångest kan behandlas framgångsrikt i första hand med kognitiv terapi,medicinering eller en kombination av båda.

Testresultat: SJÄLVKÄNSLA

 

Ditt score: 54


Dina höga svars poäng indikerar att du inte verkar ha något bra förhållande till dig själv.det finns risk att du ska drabbas av fysiska och psykiska komplikationer. Det behöver inte leva med dålig självkänsla. Kognitiv terapi har visat effektivt för att bättra på självkänslan. Om du har några frågor kan du konatkta Nanna Annika Marie eller Sara.

Testresultat: TVÅNGSTANKAR, OCD

 

Ditt score: 13


Av dina svar framkommer att du antingen är väldigt noggrann, perfektionist eller har tendenser till tvångssyndrom OCD. Forskning visar att många som lider av tvångssyndrom kan behandlas framgångsrikt, i första hand med kognitiv terapi KBT eller om det är en tyngre problematik med medicinering eller en kombination av båda.Testresultat: BMI

 

Ditt score: 15.8869659275


Det kan vara så att du är underviktig och kanske skulle må bra av att öka något i vikt.
Om ditt BMI ligger under bör du söka hjälp kan det var så att du att du leder av anorexi eller bara är smal i din konstitution. När du ökar i vikt kommer du märka att du kommer känna dig piggare och får en bättre prestationsförmåga. Gå in på www.comunicera.se /terapifragor eller kontakta någon av våra experter om du har frågor..

Slutkörd?

Jag ska allderles strax gå och sova.
Vet att klockan bara är 21.30 och att jag vanligtvis inte alls brukar kunna sova den här tiden.
Men efter att dagen vart så hektiskt med all meninredning, matlagning och pluggande så har jag nog kört slut på mig själv rätt ordentligt.

Vid 17.00 tiden var det egentligen meningen att Alex skulle gå iväg och handla nässpray till stackars mamma som ligger här och har åkt på jordens förkylning. Plus handla lite grejor på Ica till middagen.

Men bortskämd som han är så hade ju ungen allderles för ont i lill-fingret för att kunna gå handla åt mamma, så jag fick gå iväg istället, trött som jag var.
Men efter ca en halv timme var jag hemma igen och lagade snabbt ihop en Pasta Bolognese.

Så nu ska jag ÄNTLIGEN gå lägga mig framför tvn och kolla klart på efterlyst och sedan gå sova!
Och jag ser verkligen inte fram emot Torsdagen med både matte prov, engelska förhör och slutar inte föräns 16.00.
Längtar verkligen 24 timmar fram i tiden hehe <3

Godnatt allihopa!

Caroline

Vad gör jag hemma en dag som denna?


Ja tack jag vet att jag ser fruktansvärt hemsk ut idag är det bara jag som tycker att håret ser väldigt flottigt ut? konstigt isåfall :S med tanke på att jag faktiskt tvättade det i går :S eller så smälter håret bara ihop med resten av mig haha


Clownfärger om inget annat :P


gamal väggfärg på byxorna från i mars när vi målade om mammas sovrum mörklila :P

Veckand Blogg fråga

Älskar att svara på dem här blogg frågorna som kommer in en gång i veckan hehe
Och just den här veckan handlar den om såkallade matvanor :P

1.
Lagar du din egen mat?
Svar: Oftast så är det jag som lagar mat åt hela familjen, och det är aboslut ingenting jag har någonting emot.

2.
Hur ofta använder du en micro?
Svar:Jag hatar att äta kalla måltider så det blir oftast om middagen kallnat lite och jag genast måste ha den varm.
Men jag skulle aldrig sitta och äta näringslösa micromåltider.

3. Om du måste välja en maträtt du skulle äta varje dag i resten av ditt liv,  Vilken maträtt väljer du då?
Svar: Hm..svår fråga ska jag gå efter ätstörningen eller mig själv nu? går jag efter anorexin så skulle jag nog vilja äta Millas Kycklingsallad med vinegrätt dressing resten av livet.
Men går jag efter mig själv så skulle jag nog äta chicken Tikka Masala i all oändlighet :P

4. 
Mysig och lyxig middag hemma eller på restaurang, vad väljer du och varför?
Svar: På restaurang såklart, men ingen höjdare att äta ute för min del men..

5.
Vilken är den godaste och vilken är den äckligaste maträtten du vet?
Svar. Helt seriöst så har jag alltid hatat att få frågan om min favrot rätt. Jag har ju ingen hehe jag har alltid vart en sån som ätit allt utan att tänka på om det vart gott eller äckligt fast inte för att jag skulle sitta och äta as äckliga saker men aa ni förstår nog hehe,
Men okej då säger jag godaste Tacos och potatismos  och äckligaste Mc donalds. Måste nog vara världens komstigaste Unge som inte gillar mc donalds men helt ärligt så har jag ALDRIG gillat mcdonalds av någon anledning, satt det var några år sen man åt sån mat haha


Som jag kämpat idag

Började redan vid 9.00 tiden med att plugga matte tills klockan 11.30, med lite bloggandes emellan.
Efter det åt jag min lunch som vart lite si sådär med att sitta och äta ensam.
Men jag gjorde det ändå, och det vart kyckling pytt, med stekt ägg ,en smörgås och ett glas fanta free.

Och bara för att mamma inte ska tvivla på om jag ätit lunch eller inte, så tog jag fram digitalkameran och fotade lunchen haha.

Men hur som helst, så pluggade jag matte sen (har ju prov imorgon) och fick något konstigt ryck och fortsatte med att måla om i rummet.
Och igår så kom pappa och satte ihop min nya bokhylla som jag och mamma köpte på Ikea i Söndags.


gud vad det ser ut just nu haha

Och det hör målade jag :D

 Min lunch :P

 dålig bild kvalitet hehe men dem här örhängena köpta jag i måndags när jag var i centrum med Regina :D

Men iallafall, så nu har jag vart fullt akitv i 7 timmar snart,.
Så vid 15.00 tiden satte jag mig framför tvn med några mandariner ochj en kopp the och kollade in gamla avsnitt av desperate houswifes, och nu sitter jag här ..

Ha det bra allihopa

Carro


Sims 2

Det här är min The Sims familj just nu, och dem har precis fått två tvillingar men fråga inte vad dem heter hehe för det kommer jag inte ihåg.


här är vardagsrummet :D (hoppsan tonåringen vad hon nu hette har vist kissat lite på golvet)
Nej men dem här två simmarna är så gifta, men tjejen som då har ett namn vart kär i en rik affärsman med en tonårsdotter så dem flyttade in i denna lilla men dyra lyxiga lya, och hon fick tillgångar i över 200 000simdaler, satt nu när hon varit otrogen med sin nuvarande man, så har den rike flyttat ut men tonåringen stannade kvar.
men grejen är att det vart en held el bråk med tonåringen satt n uär hon död av en enledning hehe

på resan hehe


han var inte särskillt förkust i den bortskämde dotterna satt här slår han sönder hennes urna och skrattar åt hennes dödsfall

och in med den bortskämde i papperskorgen

Så här är det just nu!

Igår var jag, mamma och pappa på Nike, det näst sista mötet.

Det gick absolut mycket bättre än det förra.
Jag hade gått upp några hg i vikt, och dem var mycket mer positiva nu när inte pappa satt och skyllnde allt på mamma, utan både två satt där, samt min FD kp Kristina och läkaren Agnes.
Själva mötet gick as bra hehe och jag gick verkligen därifrån med ett leende på läpparna.

Just nu känns det som att jag har lyckats få tillbaka mitt sociala liv ochalla mina kompisar och så.
Jag orkar med skolan och satsar på relativt bra betyg.
Så just nu känns det som att jag bara vill bli av med ätstörningen så att jag verkligen kan bli som alla andra snart.

Men i helgen när vi åkte till min farbror och jag träffade mina kusiner så kom ännu en gång en av mina morgångar.
Min farbror Vagelis vet verkligen INGENTING om anorexi och andra ätstörningar.
Men enligt mamma så tror han att han vet allting, och tyvär så är både pappa och vaglis sånna människor som egentligen inte vet ett skit men som på nått sätt ska ha någon j'vla makt på andra människor.

Som tex min faster hon är 18 år och hade piersat tungan, när hon kom till sverige, och fy fan vilket liv det vart när vagelis såg det.
Men jag menar det är ju hennes tunga hon får väll göra vad hon vill emd den.
Enligt mig kan han ju säga vad han tycker, men herrigud vilket skrik det vart och det kom saker kastandes in i väggarna och gud vet vad, vilket liv det blev.

Men hur som helst så sa vagelis såhär
- jaha carro så du har gått upp i vikt ser jag
- ehh nej det har jag inte
mamma- nej tvärt om
vagelis- så du har gått ner i vikt, men du ser ju helt normail ut?
mamma- nej gud nej (försöker skydda mig) hon har gått ner 2kg i vikt och väger bara 47kg
vagelis- nej men carro så kan du ju inte göra, jag trodde du var smartare än så, du vet att man måste äta för att överleeva, får jag se på din arm? det är där man ska kolla
jag- gråten i halsen lyfter upp tröjan för att visa min feta armjävel
vagelis- (som mäter min armstorlek för tredjegången) ja du är fortfarande för smal. men va fan carro du måste gå upp i vikt, det är du som bestämmer hur länge det här ska fortsätta. är du helt sjuk i huvudet eller?

Sedan fortsätter allt som vanligt tills tiden kommer då vi ska äta middag.
Mamma gick ut med min faster på ballkongen och rökte och min faster är faktiskt en av syskonen Paraskevas som faktiskt är jätte trevlig och helt normal enligt både mamma och mig, jag menar hon är inte alls lik både pappa och vagelis.
jag har inte träffat henne sen jag var liten så mamma förklarade allt om anorexin och att man inte ska tjata på mig med ätandet som tex ja men ät godis kom igen drick det här glaset fanta eftersom att det bara ger motsatt effekt, det blir inte bättre, det stannar inte utan det blir till och med värre.

Så sen när vi skulle äta middag kotlett med potatis och sallad, så frågade vagelis om jag ville ha fanta
Jag- nej tack vatten blir bra
vaglis- men kom igen vad tror du händer om du dricker lite fanta?
jag- ingenitng men jag vill ha vatten tack

sen s¨började vagelis med sin jäkla närningslära om att vist är det mycket socker i fanta men om man dricker det nån gång och massa shit, och för en med anorexi/ätstörning så är det JÄVLIGt jobbigt att lyssna på näringsläran om och om igen, jag ahr gått på nike jag har haft dietist möten och jag vet ALLT man kan veta om näringslära, så är det nått jag inte behöver kunna så är det det.

Men hur som helst så var min faster jätte snäll och hällde upp ett glas vatten till mig och bad vagelis att sluta gå på mig hela tiden.

Jag vart lugnare och åt min kotlett bit, efter den var det då potatisen, som jag förstört inte ville äta, och mamma tjatade och tjade så jag gav upp och åt upp halva och sen fick hunden halva mängden hehe pallade inte äta den efter allt som vagelis sagt.
men jag försökte verkligen tänka positivt till att han sagt att jag sett normal ut.
Jag menar när jag vägde 49kg i april så var jag som mest deprimerad, jag gick inte i skolan utan följde med mamma till skolan, jag hade förlorat alla kompisar, vantrivdes i skolan och allt sånt, jag sov inte på nätterna ochj ag gå verkligen sjuk ut i ansiktet.
Då när jag träffade honom så sa han att jag verkligen såg helt förstörd ut, han frågade då om jag gått ner i vikt och att jag verkligen såg helt bokstavligt talat sjuk och ledsen ut.

Men nu, så sover jag på nätterna, jag är mycket gladare lever det liv jag levde förut fast med en ätstörning.
Så jag försökte tänka att vist det klöart jag såg smalare och sjukare ut när jag är helt svart under ögonen, tårögd dagarna ut, deprimerad och gud vet vad. Det är ju klart att jag kanske ser mycket sjukare ut än vad jag är.
Än när jag kommer och har gått ner i vikt, är glad och beter mig fullt normalt.

hade jag gått upp i vikt hade jag vart helt förstörd idag och säkert gått ner väldigt mycket i vikt, fast jag vet ju att jag har gått ner ett antal kg vilket betyder att jag måste ju vara smalare nu än tidigare,.
men men, sen så var resterande kvällen full av tjat som du måste gå upp i vikt, du är jus mart ju du vet att du inte blir lyckligare över att gå ner i vikt ingen blir det.

Jag ochmamma försökte verkligen prata med honom, särskillt mamma och jag försökte sitta och prata lugnt och förklara att det inte är så ltt som man trro det är ju inte jag som vill det här, det är ju en fucking sjukdom precis som canser och alla andra sjukdomar.
Men jag har märkt att väldigt många tror att anorexi är nått man skapar själv och det gör mig helt förtvivlad och rädd över vart världen är påväg.
tex jag vaknade ju inte direkt en dag och tänkte - nej men gud va jag är tjcok jag trorn og jag ska gå och bli anorektiker.
nej det jag tror är nog att sjukdomen dels beror på jävligt dåligt självförtroende och sälvkänsla, jag tror nog att det är en av anledningarna osv.
får an höra skit om sig själv dag ut och dag in. man blir alltid hånad och massa skit, så är det ju klart det sätter spår.-
men hur som helst satt när ag och mamma försökte prata med honom så var det bara som att han satte en hårdvägg mellan oss.
- Nej det är såhär, det är du som bestämmer själv när du vill bli frisk det är du som skuter upp sjukdomen, allt hänger på dig carro

och jag vet ju att det bara är jag som kan blifrisk om man säger så, men när man bara blir ner tryckt och nertrcykt så är det OMÖJLIGT har jg lärt mig att blir frisk.
Man behöver oerhört mycket stöd för att klara av det, och tänker att ha anhöriga som skiter i att du har en ÄS som fullständligt skite ri dig. Det är verkligen illa nog, men att sedan ha anhöriga som ska göra allting värre för dig och din familj då är anorexin verkligen en dödsdom.

Men när vi åkte hem, så pratade mamma med mig om det här, och hon sa att vagelis tror att han vet allt och att allt jag och mamma säger är fel ochallt han säger på ÄS är rätt, medans det är tvärt om.

Men det jag mest tänker på är att han faktiskt inte bara förstör för mig utan också för mina föräldrar eftersom att jag lika gärna kan vara sjik resten av livget det är inte mer än jag förkänar.
Men jag är så jäkla trött på att mamma blir tårögd varje gång hon väger mig, och att hon vaknade på nätterna och gråter för att hon är rädd att jag ska drabbas av vinterkräksjukan och gå ner ännu mer i vikt. (det gjore hon i förrgår()
och gå in på skoltoaletterna och grina för att hon mår så dåligt just nu.

Det är allt det där som gör mig så jäkla förbannad alltså.
Vafan ska alla andra runt omkrinng mig få lida så jävkla mycket bara för att jag lyckats drabbas av en sjukdom som heter Anorexia Nervosa.

Så just nu gör jag verkligen ALLT som går för att bli frisk, men det känns som att alla runt om kring mig förstör för mig så himlla mycket, som igår när olivia kom fram till mig i skolan och frågade varför jag jämt satt och grät i matsalen.
Jag hann komma fram till att jag gått ner i vikt, sen kom massa tjejer och jag sa att jag berättar sen
, vilket jag absolut inte tänker göra heller.
Men sen igår kom hon fram till mig och sa att jag inte var smal, hon sa att jag var fin och normal men absolut inte smal.
Sen började vårl ektion så jag var tvungen att såpringa iväg.
Hon fick väll för sig att jag grät för att jag gått ner i vikt och inte ville att alla skulle tycka att jag var smal eller nått, eftersom att jag hört en och en annan komentar i skolan om - guud va Caroline är smal och blablabla
Så hon ville väll helt enkelt bara vara snäll, men nått som VERKLIGEN gav motsatt effekt.
Efter att två tjejer för några veckor sen stått och snckat om att guud va caroline är smal blablabla bröt jag ihop rejält, men det var ju verkligen inte för att dem tyckt det utan för att jag verkligen inte kan hålla med. ser dem inte hur jag ser ut eller?
Jag har just nu lyckats komma upp i ett BMI på 16 exakt efter att det låg på 15.8 förra veckan.

Men på nått sätt så tog jag olivias komentar inte så himla hårt.
Eller jo rent psykiskt gjorde jag nog det, men efter att ha gått ner till 46kg förra veckan och jag märkte direkt hur osical jag blev och grät hela tiden och alt vart mycket värre.
Så har jag nu fått erfarenheten att veta att går jag ner i vkt mera så kommer jag bara att må sämre, jag såg ju själv hur hela förra veckan vad.
Den har helt katastrofals helvetsikt jobbig.
Men jag har blivit starkare nu, för så fort jag började äta lite mer igen, så vart jag genast mycket piggare och gladare.
Och sen så har jag ju mitt stöd från regina också. Iförrigår när vi gick och kollade lite i affärer så sa hon att hon tyckte det var jobbigt att jag var så ledsen hela tiden i skolan.
Jag blir så arg på mig själv för att jag är så jobbig så att alla människor ska behöva trösta mig och gud vet vad hela tiden.
Jag vill bara vara en normal tonåring, som inte gråter hela tiden i skolan och så.
Men det finns ju som sagt saker som påverakar än hela tiden, kanske har nått hänt dagen innan som gjort så att jag äter lite mindre den här dagen osv.
Allting handlar ju inte bara om ätstörningen.

Men hur som helst så ville jag också säga att sånt stöd som jag får i Västerholm, sånt stöd har jag inte fått av någon tidigare.
jag vill inte änns tänka på hur mitt liv hade vart om jag gått kvar i Engelbrekt, det finns lixom inte.
just nu känns det som att jag kommer klara det här, och bli frisk för mina anhörigas skull, och inte för min egen, absolut inte.
men det kan ju komma att hända nånting som förstör allt någon stress eller så.
Men just nu är jag så stark till att bli frisk, att folk gärna kan kalla mig normalviktig om dem vill, jag tänker fan inte sänka mig så lågt och gå ner till 46kg igen bara för att dem inte kan hålla tyst.
Jag förstör inte bara för mig själv. för skulle jag bara förstört för mig själv så skulle jag vart kvar i sjukdomen resten av livet.
men Anorexin förstör för alla mina anhöriga också, och det kan jag verkligen inte tilåta.

Om tex Vagelis inte har någonting att säga som gör så att det går bättre för mig och mina ätsörningar så snälla kan inte han bara vara tyst då istället för att göra allt värre, för jag ska bli frisk nu för mamma, pappa, alex, reginas och alla anhörigas skull, och det ska fan inte några jäkla komentarer få förstöra, för dem förstör inte för mig (eller jo rent tekniskt gör dem ju det) Men jag kan gärna förstöra hur mycket som helst för mig själv, men fan inte för mina föräldrar <3<3

Nu ska jag gå plugga lite!!

Ha en jätte bra dag allihopa!!
Många kramar
Carro

Jäkligt mycket plugg alltså!

Har suttigt nästan hela morgonen med att kolla upp min frånvaro den här terminen på Adela.
Där stod det att jag har 21.5 timmars frånvaro, så då kollade jag igenom varje vecka och ser att jag för det första har tre lektioner ala 3 timmars ogiltig frånvaro på lektioner jag varit på, någonting att ta upp med min mentor Lisa imorgon.
Plus gympa lektionerna 3 timmar (får ju inte vara med ) fast det är iförsig giltig frånvaro.
Och sen alla jäkla Nikebesök, och tandläkar besök 2 timmar.
Och sen finns det en del lektioner ungefär 2-3 som jag mått för dåligt på, så jag vart ut och vilat lite istället.

Så efter lite räknandes och trixandes kom jag fram till att själva frånvaron jag har efter att ha vart hemma en hel dag från skolan endast är 10 timmar dvs en och halv dag den här terminen.
Och det är ju verkligen ingenting hehe, tack vare alla problemen jag har just nu, så blir det ju att man inte orkar vissa dagar osv efter som att jag enligt mamma, min mentor och dem på nike kör slut på mig själv om jag börjar för hårt i skolan nu och så..

Men hur som helst så har jag hur mycket plugg som helst den här veckan.
Särskillt idag.
Tills imorgon har vi Matte prov på potenser och negativa tal, samt två frågor är på binäma tal och engelska läxförhör på oregelbunda verb
Sedan tills på fredag har vi endast franska läxförhör på oregelbunda verb men då ska jag ju till eastman instetutet för min tandställning, satt vet inte om jag hinner tillbaka till skolan.
Och sen tills på måndag har vi Svenska inlämning/maila en uppsats.

Så det har inte vart så mycket bloggande på senaste tiden hehe,

Men ni får ha det så bra

Carro


IKEA

Om en halv timme tänkte jag och mamma sticka iväg lite till IKEA.
Mamma måste handla lite nya Glas och jag behöver Målarfärg till mitt nya rum.
men jag vet inte än vilken färg jag vill, men jag vet att jag vill ha Någon sorts lila, men det bestämmer jag sedan på färgkartan hehe.

Igår vid 17.00 tiden var jag och Mamma i tallkrogen i Enskede och träffade mina Kusiner samt min farbror.
Vi var där i några timmar tills vi sedan åkte hem för att kolla på stjärnor på is.

somnade sedan inte föräns vid 3.00, eftersom att jag låg och tänkte på MASSOR av saker, som jag inte orkar ta upp nu.
Men så fort jag kommigt hem från IKEA så skriver jag ett Inlägg om det.

Ni får ha en bra dag!

Carro

Helgerna !

Är det bara jag som tycker att veckorna verkligen rullar iväg.
Det går så himla fort alltså!
Känndes som att det inte alls var länge sen det var helg sist.

Men skönt är det iallafall. Och jag tänker faktiskt som sagt bara ta det lugnt den här Helgen , och kolla in alla nya tv program som börjar, och kanske spela ett och annat TheSims eller nått.

Men just nu, så ska jag snart börja gå göra klart middagen medans mamma kämpar med damsugaren som vägrar starta.
Måste ju hinna klart med allt tills sjukhuset börjar om 19.30, fastnade framför Engla i gårdagens program, och att hon desutom ska falla medvetslös i kvällens program!
Nej det får man ju bara inte missa, eller ja JAG får inte missa det hehe

Ska ni andra göra nått kul i helgen då?

Många kramar
Carro

Fredag Hela veckan!!

I kväll är det premiär för Fredag Hela veckan igen!!
Fick reda på det nyss av mamma hehe. älskar alla dem där programen som Pyjamas och Hey baberiba.

Så då har man en sak inbokad tills i kväll då haha, Tv-kväll om inget annat.
Måste kolla upp när Stjärnor på Is börjar också.

Äntligen är alla jäkla smörsommar tv program borta och allt nytt börjar komma tillbaka igen.

Fredags TV

20.00 Idol

21.30 Fredag hela vecken <3

Lördags TV

Lilla Melodifestivalen haha missade det faktiskt förra året så iår ska det tittas på.

Stjärnor på Is??


Ha det bäst!!

Carro

David och Peter Foto: TV4


Hemma från skolan

Har precis knallat hem från skolan, och mötte på ett par kaxiga Första års elever på vägen också.
Kan det bli bättre?

Men hur som helst, så tänkte jag bara vara hemma idag och ta det lugnt eftersom att Veckan har varit VÄLDIGT hecktisk.
Så nu vill jag bara ta det lugnt och vila ut i helgen, och ser verkligen inte fram emot nästa vecka.

Imorgon ska jag kanske iväg till min farbror vagelis och hälsa på lite, samt träffa mina kusiner som jag inte träffat på MÅNGA år.
Vet inte änns vad dem heter haha, har ingen bra kontakt :PP

Men ni får ha det så bra idag och trevlig helg allihopa!!

CarroSjukhuset, Du är vad du äter

Jag och Mamma satt och kollade på tv, när programet Sjukhuset började.
klarar inte av att kolla på sånna program där man ser människor i akut behöv av sjukhusvård, barn och vuxna med Canser osv,
 Verkligen för hemskt!!
I kvällens avsnitt handlade det om lite olika människor bla om en tio åring som ramlat ner från ett högt träd i trädgården, och ett litet canser sjukt barn i finland tror jag det var.

Och sen då Engla med Anorexi.
Hon är 170cm lång och väger 26kg, tycker så otroligt synd om både henne och hennes anhöriga, herrigud det är ju  Verkligen ett Under att hon överlevt :O

men nu väntar jag på fortsättningen som fortsätter nångång nästa vecka tror jag det var hehe.

efter sjukhuset var det sessongsstart av Du r vad du äter med Anna skipper och ikväll är det ett Par där Kvinnan behöver gå ner i vikt och Mannen gå upp i vikt.
Lite kul att dem börjat ta med underviktiga personer också och inte bara Överviktiga.

Men sen när mamma serverade fram middagen till Alex och henne så började han bråka eftersom att han hellre ville ha Pizza, så mamma som precis hoppat ur duchen klädde på sig, sminkade sig och stack iväg och köte pizza till den bortskämda ungen.
Hon skulle ALDRIG och då menar jag ALDRIG göra så om det var jag som ville nått.

Gud vilken lillebror jag har alltså :O Nåja bara att slänga Grytan jag stod och lagade till middag då.


men ni får ha en trevlig kväll

Carro

BILD FRÅN FÖRR Engla Louise när hon mår som sämst och vägerPå Capio anorexicenter i Upplands Väsby har patienterna på s


Middag

Har precis Lagat och ätit min Middag helt själv.
Ingen mer än mig här hemma just nu, eftersom att mamma jobbar över till 18.00 och rättar massa prov med Åsa.

Mamma sa att jag fick välja mellan att äta själv eller vänta på henne.
Och jag vill verkligen inte sitta och vräka i mig en hel middag klockan 20.00 i kväll, så jag valde att laga den nu så att den är klar när hon kommer hem.

Självklart var det jobbigare att sitta och äta själv eftersom att tallriken egentligen kunde gått rakt ner i papperskoreg.
Men jag gav mig inte, och åt upp allting.

Så nu sitter jag här och chattar på msn, bloggar och magen värker som in i helvete :(
Men jag har lärt mig att det går över, och jag går hellre upp i vikt tills imårrn än att skoldagen imorgon blir som igår.

Ha det bra alla

Kramar
Carro

Lite bättre

Satt och kollade lite på tv, och när Elle började så somnade jag ett tag, för att sedan vakna 30 minuter efter.

Konstigt nog så kändes allt mycket bättre efter att ha fått sova lite.
Så jag gick ut i köket och gjorde i ordning en skål med flingor, yoghurt och honung över.

Tänkte vanligtvis skippa det där melliset efter den hemska lunchen, men på nått konstigt sätt så kändes det för en gångskull bra att äta det där.

Så nu tänker jag bara ta det lite lugnt fram tills mamma kommer hem och ladda krafterna tills imorgon.
Sedan så är det ju helg helg igen och då tänker jag BARA ligga hemma och ta det lugnt.

Kramar
Carro


ååå Jag vill inte!!

Är ju som sagt inte i skolan idag eftersom att mamma tyckte att jag borde vara hemma och vila bara idag och återhämta mig på nått sätt.
Men jag hatar att vara hemma från skolan.
Är min tredje dag jag är hemma nu, kanske inte så mycket egentligen men det känns som att jag missar sjukt mycket.
men som tur är så har jag en del skolböcker här hemma, så jag kan plugga lite iallafall.

Men just nu när jag tänker på framtiden, så ser det så jäkla mörkt ut.
Har ju egentligen i stort sett bara gått på Nike och varit hemma ända sedan i Maj dvs i 5 månader nu,
Så när jag kom tillbaka till min gamla skola i 8an nu, så kändes allt så jäkla bra,
Jag hade krafter trots att jag inte åt så mycket, och jag orkade med skolan, kompisar och allt det vardagliga.
Men nu när det gått lite mer än en månad, ungefär 5 veckor, så håller jag på falla tillbaka igen.
jag menar det är ju klart att ja orkade i början så länge som jag vart ehmma och vilat.
Men nu börjar dem krafterna ta slut enligt mamma, och jag måste sova bättre och börja gå upp i vikt för att orka.

Men jag vet verkligen inte hur det ska gå till.
Bara tanken av hur det var i skolan igår får mig att må illa.
Jag hatar verkligen mig själv när jag är såhär jäkla fast i denna sjukdom.

Och inte kan jag prata med dem på Nike heller, eftersom att mina lärare tycks förstå mig mer än vad dem gör nu för tiden.
Dem förstod mig till en början, men nu , säger dem bara emot allt jag har att säga.

Kanske blir allting bättre i skolan imorgon, eller så blir det mycket sämre, men då måste jag ju göra nått åt saken på nått sätt.

Märker att inlägget verkar bli rätt så konstigt hehe men jag skriver bara ner mina inersta tankar just nu.

Har blivit väldigt Mållös nu när det gäller framtiden.
Vet ju inte alls vad som kommer hända och så..har jag nått dåligt att vänta, eller kommer allt att bli mycket bättre bara jag ger det en chans?
men mn största fråga just nu, är om jag kommer klara av skolan??
Skulle vilja spola fram tiden tills Jul ochs eh ur allting ser ut då...


Hemma och Vilar

Idag vart en vilodag efter allt det jobbiga som hänt dem senaste dagarna. Så idag har jag bara legat framför tv`n och kollat in repriserna av andra avenyn som jag missat från i går och förra onsdagen.

Känns väldigt konstigt att veckan snart är slut, det går så otroligt jäkla fort just nu.

Men hursom helst så ska jag försöka att inte sitta framför datorn idag utan mest bara vila och äta hela dagen :S så att jag på nått sätt orkar med morgondagen i skolan.
Det får aboslut inte bli som igår, imorgon för då lär man inte se mig i skolan nått mer på hela året :S

Nej men det blir det nog inte, så länge jag inte hoppar över frukosten och lunchen så klarar jag mig hyffsat i skolan.

Har precis kämpat i mig en portionm lunch här hemma.
Alltid mycket jobbigare att sitta och äta själv hemma, dels för att det påminner så mycket om i 7an, och för att jag lika gärna skulle kunna skita i att äta.
Fast jag pratade med mamma i telefonen medans jag gjorde iordning lunchen och tänkte att jag idag gör detta för hennes skull.

Och eftersom att jag inte alls viste vad jag skulle fixa idag,
så vart det bara en halv korv (ni vet den färdig kokta)
Risgrynsgröten med Kanel och 1dl mjölk, en fibermacka med kavlimjukost och två clementiner och en kopp the.

Känns om en jäkligt stor lunch :S och eftersom att jag precis ätit klart den, så är det extra jobbigt.
Vilket betyder att det lär vara den jag tänker på nu, dem senaste timmarna.
Önskar jag kunde trolla bort dem här tankarna och bara glömma att jag ätit nått, och fortsätta som vanligt.
Men det går ju inte :S

Aja nej nu ska jag nog gå och göra något annat än att sitta här och blogga.
Vill ut och röra på mig, hatar att bara sitta inne en hel del :S
Vill ut på en timmar lång promenad med någon kompis eller nått.
Men alla är ju i skolan , och idag ska jag ju bara vara hemma och vila.


Mitt Emo test

Fastnade faktiskt på www.testportalen.se så, såhär såg mitt Emo test ut hehe
Du är 8% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Ett emo test från testportalen.se


Men jag vet inte riktigt om mitt liv är så jäkla fantastiskt och rosenskimmrande haha men men...

Mitt godhets test

Du är 13% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se
Vart lite FÖR god ett tag haha så fick göra om testet och verkligen tänka efter ;D

Min kära lilla vän<3

Haha Regina är ju bara för söt alltså!
Fick ett sms av henne nyss där det stod såhär:

Se här, hittade en rubrik så går du upp i vikt!
1 ät regelbundet hoppa inte över måltider. även när du inte är hungrig!
Ät inte massvis av godis och snacks men försök att göra måltiderna och mellanmål  mer energi rika genom att tex strö nötter över fil och yoghurt (nyttit fett).
Undvik LÄTT och LIGHT produkter och välj mer KALORIRIKA m´livsmedel som standardmjölk.
Puss.

Blev faktiskt väldigt rörd av inlägget, eftersom att Regina faktiskt är den som ser till så att jag äter när anorexin styr, hon stöttar mig osv.
Även fast jag känner stor skuld till att ska behöva göra det :(  hatar att jag inte kan vara normal och att alla människor ska behöva anstränga sig så mcyket för mig :( men jag är ändå Jäkligt tacksam för att de faktiskt finns dem som bryr dig! <3

Men Det här medelandet  gav mig bara ännu mer bevis på att hon bryr sig! <3

Älskarey Regina <3<3<3

kramar
Carro


Parfym fråga?

Vilken Parfym föredrar ni av dem här nere?Coco Chanel Nr 5

Hugo Boss femme

J adore Dior

Armani Code

Versace Bright Crystal
Blondin så fin, brunett så hett

vet ni vad?
nu börjar jag faktiskt tröttna på att vara så blond som jag är idag.
Kollar in gamla bilder där jag har mitt standard bruna färgade hår.

Funderar på att färga tillbaka håret brunt snart, eller varför inte testa svart? Har aldrig varit svart hårig förut.
men jag föredrar att vara mörkbrunett som på den gamla goda tiden i 6an haha, snyggt som fan var det :D

Men jag ska nog ha kvar det blonda åtminstone till Jul.
Så någongång i December blir jag Brunett igen :)
Eftersom att jag inte riktigt vill släppam det blonda håret  riktigt än :)Så vad tycker ni som läser bloggen då?
brunett eller blondin på mig?
Skulle vara lite kul att veta vad ni tycker?

ha en trevlig kväll

Caroline

Dags för ett kuligt inlägg

finns faktiskt inget "kuligt" i mitt liv just nu.
Har börjat Fasa för skolan igen, och mamma klagar på att jag börjar se helt sjuk ut i ansiktet, jag börjar låsa in mig i mig själv igen.
fan asså jag som bara vill gå neer lite i vikt.
Varför allt detta negativa?
Går nog mest runt och är arg och sur på dagarna nu för tiden.
Kan inte något kul hända snart?

kom på att jag inte alls kan skriva min svenska uppsats på datorn, nu  eftersom att sen Frans rensade hela datorn så ar han inte lagt till Mickrosoft offies än.

Och nej gud mamma undrade om jag inte ville stanna hemma från skolan imorgon och vila upp mig efter allt som hänt dem senaste dagarna.
Men jag vet inte riktigt om jag vill det.
Inte för att jag har så hög frånvaro men känns bara som att jag fördröjer problemen då. men jag vet ju samtidigt att sover jag på nätterna och äter på dagarna så klarar jag av skolan någurlunda iallafall.

Så jag tänker vänta och se hur det blir jag menar nu har jag ju fått det bekreftat om vad jag har att välja på.

Val nr 1.
Äta det jag ska.
Gå i skolan och orka vara social och, samt orka hänga med och konsentrarad på letionerna vilket leder till bra betyg.
Gå upp i vikt :S ( känns inte som nått alternativ just nu)
Kunna sova på nätterna
vara glad och utåtriktad
mamma kan sluta oroa sig för mig eftersom att jag sköter mig.

komentar: Bara lite rädd för pappa när det gäller allt det här, känns som en stor chans att falla tillbaka när man umgås med honom tyvär :( tack vare alla kränkningar både jag och alex får samt all manipulation.

Val 2.
Sluta äta dvs svälta
gå ner till 40kg minst
förstöra hela kroppen samt utveckling
stimulera anorexin ett tag samt vara tillfälligt glad när man loosat vikt.
förlora alla kompisar
vara osocial
ensam
deprimerad
anhöriga oroliga
tvinags sluta skolan
ingen ork
ingen livslust
dåliga betyg
hög frånvaro i skolan


Ja vad ska jag välja då?
klart som fan att man väljer alternativ nr 1,
Men så är man ju också fast som en jäkla magnet vid val nr 2 även fast det inte alls är det hållet man vill gå.

jaha så vad ska jag söga m det här då?
Jag har ju misslyckads rejält med att försöka få ihop ett bra och roligt inlägg.

jaha bättre lycka nästa gång då hehe

Carro


Middag

Har precis ätit middag för kanske 40 minter sen´. Inte så precis kanske men hur som helst.
Jag och mamma åt middag själva idag eftersom att Alex är ute med sina kompisar.

Vi åt bara potatisbullar, omellet och lite sallad.
Mamma ville laga nått som gick fort eftersom att Sotiris ska komma, så det fick bli det.
Plus att mamma tvingade i mig en Näringsdryck också :S

Satt nu är det bara kvällsmålet kvar då.
Fan asså mamma bad mig våga mig innan vi åt, och jag väger tydligen under 47kg nu och är över 170cm lång, så mamma fick panik och tvingade i mig en näringsdryck.
Eftersom att jag själv börjar märka att ju mer jag går ner i vikt desto mer går jag in i mig själv, och mår dåligt psykiskt och fysisk, så har jag bestämt mig för eller ja snarare funderar över om jag inte skulle börja äta lite bättre.
men hur fan ska det gå till?
tror att jag kommer misslyckas med allting just nu.
Känns som en så stor risk att bara helt plötsligt börja äta.

men men..nu ska jag iväg och skriva en svenska uppsats på datorn.

Ha en trevlig kväll

Carro

Drack den iförsig i vaniljsmak, skulle aldrig kunna tänka mig att drick apelsin fy fan va hemskt det verkar.
nej vanilj är hemsk nog :S

Idag blir Gloden Rosa

(kopierat från rosabendet.se)

Globen blir rosa 1 oktober

Onsdagen den 1 oktober startar Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj som pågår månaden ut. Globen kommer att lysa rosa under hela oktober för att symbolisera kampanjens syfte - att uppnå medvetenhet kring bröstcancer och att samla in pengar till fortsatt forskning.
Invigningen av Rosa Bandet-kampanjen inleds den 1 oktober med att Globen i Stockholm lyses upp i rosa. Samma dag börjar det rosa bandet att säljas. Förra året samlades rekordsumman 52 miljoner kronor in. I år är målet att, med hjälp av privatpersoner, företag och föreningar, samla in 57 miljoner kronor.

- Det känns väldigt spännande med årets Rosa Bandet-kampanj, säger Ursula Tengelin, Cancerfondens generalsekreterare. Cancerfonden har ett mål att 90 procent av dem som får bröstcancer år 2015 ska överleva.  Tack vare så många människors engagemang i kampanjen och i frågan är jag övertygad om att vi kommer att nå det målet.

De är ambassadörer för Rosa Bandet
I årets kampanj är ett flertal framstående, engagerade kvinnor knutna till kampanjen som Rosa Bandet-ambassadörer, till exempel Lena Adelsohn Liljeroth och Elisabeth Massi Fritz.

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, Kommunals förbundsordförande Ylva Thörn, brottsofferadvokat Elisabeth Massi Fritz, Emma Wiklund från Lindex och Ingegerd Råman glaskonstnär och formgivare av 2008 års rosa band, är några av de engagerade kvinnor som stödjer kampanjen som Rosa Bandet-ambassadörer.

Rosa Bandet-galan
Artister som Anastacia, José González, Lena + Orup, Uno Svenningsson och sonja Aldén uppträder på den direktsända tv-galan i Globen den 28 oktober.
Läs mer om tv-gala, artister och biljetter

Rosa Lördag
Den 25 oktober är det Rosa Lördag. Då dekoreras butiker och köpcentrum runt om i landet rosa. De har olika erbjudanden och insamlingsaktiviteter och de säljer rosa band. Lokala ljusmanifestationer arrangeras också denna dag på flera orter runt om i landet bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Också var det dags igen för årets Rosa bandet gala.
Känns ju inte alls som att det var länge sen sist, kan inte fatta att det har gått ett år lixom, känns så mycket kortare.
Men nu är det då tiderna börjar när man ser allt och alla med rosa band på kappan, vilket ju är otroligt bra. jag menar det visar sig ju bara hur mycket folk bryr dig om kampanjen.

Själv måste jag snart gå köpa årets rosa band.
Förra året valde jag ett cerierosa band, men iår satsar jag på ett ljusrosa hehe


Vila!

Har legat och kollat lite på film sen jag kom hem, vid 13.20 tiden.

Känns mycket bättre nu när jag sovigt någon timme och fått i mig en risifrutti.

Mamma är påväg hem nu också, så nu måste jag nog börja fixa middagen tills hon kommer.
Vet ärligt talat inte hur jag ska palla med skolan imorgon, när det desutom är en så lång dag.
Men jag får väll se vad som händer, vill ju inte direkt få för hög frånvaro, men försöker nog alltid att gå, och går det inge bra, som idag ex, ja då får jag väll traska hemåt då.Förjävlig skoldag!

Kom precis hem.
Stack från skolan vid kvart över ett tiden.
Hela dagen har varit ett rent jävla helvete, och nu sitter jag här med jordens huvudverk.
Alla andra sitter och räknar matte just nu och efter det skulle jag haft franska.
Men jag pallade verkligen inte mer idag :( jag gör verkligen allt för att det inte ska bli som förra året, och jag vet att jag ALDRIG kommer sjunka så lågt igen, jag skulle verkligen ALDRIG att tillåta det.

Egentligen får jag ju skylla mig själv lite efter hur jag mår idag.
Det var jag som sket i frukosten, det var jag som bara åt 3ynka grukskivor till lunch och knappt det, och jag har inte druckigt något idag, och knappt sovit något inatt.
Kanske inte så konstigt att jag mår såhär just nu :(

Men som man säger, man lär sig ju utav sina misstag, min kropp klarar sig inte utan mat och vatten så är det bara, det finns det ju ingen som gör.
men jag av alla människor vill ju så gärna tro på att min kropp skulle klara sig utan mat och vätska,
Skulle det här vart för ett år sedan, så had ejag skitigt i hur jag mår och fortsatt svälta dagarna ut.

Men jag har vart med om så jäkla m ycket skit tack vare mina ätstörningar och jag VLL inte dit igen.
Jag dör mycket hellre, och jag MENAR DET.
 
Så aldrig mer att jag skiter i frukosten och lunchen, hur fan ska man klara av skolan då hade jag tänkt?
nej jag gör inte om det här absolut inte, och det är inte för att jag verkligen bryr mig om att min kropp ska må bra o blablabla nej utan jag vill verkligen inte att det blir som för ett år sedan, jag vill inte heller att mina anhöriga ska mås omd em gjorde förra året, tack vare ätstörningarna.

vanligtvis skulle jag skyllt på mig själv och tyckt att allt skulle vart mitt fel.
Men jag vet bättre nu! jag vet att vad än ätstörningarna skriker i mitt huvud, så är det inte mitt fel att jag fått dem.

Så nu tänkte jag gå koka lite the, sätta på en bra film och äta något litet.

usch jag kände verkligen en klump i magen när jag skrev orden "äta något litet" kanske borde det räcka med att bara dricka lite the .
Fan asså, jag vågar inte gå äta min risifrutti, inte nu när jag klarat allting så bra den här dagen.

fan jag hatar verkligen mitt liv just nu.
Men det är bara just nu, om några timmar så kanske jag mår lite bättre, känner ju  vekrligen hur anorexin försöker ta kontrollen över mig bara för att jag inte ätit nått idag.
Men jag tänker fan inte låta det ske, inte när min kropp redan mår såhär.

Så bara för att hämnas lite, så kanske jag gör två mackor till risifruttin eller nått moahaha ..

kramar
Carro

RSS 2.0