Guldkortet på Grönan

För några helger sedan så åkte jag, Malin och Isabell till grönalund. Vi mötte upp Isabell och hennes mamma Lina vid Kajen på Strandvägen för att hämta ut biljetter till Djurgårdsfärgan. Lina följer med oss in på Grönan och berättar att hon tänkt köpa guldkort till mig och Isabelle så att vi ska kunna åka när vi vill under sommaren.

Hittils har vi varit på grönan 4 gånger i år och ska dit ännu en gång imorgon efter skolan. (Tänk vad skönt att bara kunna varva allt utan en jävligt lång kö) Har hunnigt med att åka nykomligen Insane en gång, och stod då i kön i omkring en timme (vilket ju är ganska kort tid för just Insane) Har också hunnigt med att se en och en annan kändis där, som bla Laila Bagge, Bloggaren Kissie och Myror i Brallan "jonas" (kommer ni ihåg?)

Men nu ska jag iväg och bada! Ha det bäst!

kram
Carro





Tillbaka!

Varför har jag slutat upp med att blogga på ett tag nu?

1. Jag har tröttnat på det, och tycker att det börjat kännas ganska långtråkigt och trist

2. Jag har varit på klassresa på Gotland och inte haft tillgång till någon dator

3. Jag har fått så många negativa komentarer på bloggen som gjort att jag velat ta en bloggpaus ett tag.



PS. börjar blogga på alvar igen imorgon :)

Ha det bäst!

Carro

Godmorgon!

Får bli ett kort inlägg nu....
Börjar egentligen 8,45 idag, men Regina undrade om vi kunde träffas en timme tidigare och plugga lite.  
Så om ungefär 20 minuter drar jag ner mot skolan för att möta upp Regina.

Kramar
Carro


Då var man påväg hemåt då...

Lektionen slutar allderles strax, och då åker jag och mamma bara raka vägen hem! jag går av en station före eftersom jag ska träffa Regina.

Ses snart!
Carro


Då var det dags!

Två år tog det! två jäkla år för mina föräldrar att fixa så att jag kunde få börja ta sånglektioner. Mamma tog sig själv i kragen nu eftersom det bara är ett år kvar till Idol och fixade tid hos en Sångpedagog åt mig. Har fått en tid hemma hos henne nästa Torsdag (röddag) vid 11.00 tiden. Och med tanke på att det bara är ett år kvar till Idol så kommer jag börja gå hos henne en gång i veckan!

Fan va dyrt det kommer bli för min stackars mamma! Men jag hoppas verkligen att det är värt det! Kan ju knappast räkna med att pappa kommer hjälpa till lite där. Han gör ju verkligen SÅ mycket för mig!

IDOL 2010 Here i COME!!!



Kvalet i Schlager!

Vad tycker ni om Sverige iår då? Kan säga att jag vart super glad att Sverige gick vidare men vet inte om låten egentligen är någon favorit...
Hade nog hellre sett Måns i Finalen!

Carro


Me like!



Cerise rosa leggings från BikBok 149kr

Knappt en Månad kvar...

Den här terminen har gått så otroligt fort! Känns som att det var igår som jag låg i sängen och vände och vred och oroade mig för den kommande terminen. Men det har för en gångs skull gått bra! Vist lever jag på tonvis med mediciner varje dag men jag mår så jävla mycket bättre nu än vad jag gjorde förra terminen.
Men vet ni vad? jo det tänker jag inte tacka skolan för. Utan jag kan tacka mig själv och Gloria för att jag mår som jag mår idag. Skolan har inte gjort ett skit för mig. Dem har planerat in massa möten och shit men tror ni det har blivit något av det? Nä skolan sket fullständigt i mig när jag mådde som värst.
Jag har fått ta tag i allting helt själv med hjälp av mediciner och Gloria.

så skolan kan jag glömma som stöd nästa gång jag mår dåligt. Jag måste helt enkelt lära mig att ta tag i mig själv och mina problem utan någon som helst hjälp. Och jag har klarat det! Men vem vet egentligen hur det blir i höst? det ända jag kan göra nu är att leva livet och inte tänka så mycket framåt. Ta dagen som den kommer osv....

Carro


Ledig!

Begärde ledighet från skolan idag, och följde med mamma till hennes skola istället.
Jag kom hit vid 9,00 tiden och kommer att vara kvar till 15.00 tiden ungefär. Efter skoldagen som egentligen inte är någon skoldag, ska jag möta upp Regina i Centrum för att efter det gå upp till bibblan och plugga lite och efter det ev jogga några kilometer.

Om en kvart ska jag iväg på dagens sista lektion med niorna. Som tur är så ska vi bara till mediateket (datasalen) vilket innebär att jag förmodligen kommer kunna blogga då också. (även fast skolan blockerat halva internet)

Ha det bäst

Carro


Ny pluggbag

Jag och Malin fick något konstigt ryck förra veckan och började möblera om i mitt rum. Resultatet finns lite längre ner på bloggen. När vi var mitt uppe i den jobbiga städningen så hittade jag en hel del gamla väskor och plånböcker som jag säkert inte användt på flera år.
Då bestämde jag och Malin att hon skulle få alla mina gamla prylar som jag aldrig använder och hon skulle få mina.
Det slutade iallafall med att hon fick en hel drös med saker från mig, och jag kom hem med ett par svarta pumps, tre väskor, massa smink och örhängen samt två jätte snygga linnen.



Så nu har jag bytt ut min gamla friis & Co väska till denna svarta sak som pluggväska... alltid kul att variera :D

Carro

Möta Malin

Måste sticka iväg ner mot skolan om 10 minuter. Ska möta Malin 13,20, och har möte med Gloria vid 14,00. Tänkte att vi sätter oss i bibblan och pluggar lite efter mötet..

Ha det bäst
Carro


Dagens Outfits


Leggings - GinaTricot
Linne - GinaTricot
Fred Perry jacka - MQ
Halsband - Glitter

Onödig skoldag

Hade svårt att somna inatt som vanligt...Men har efter en tid nu förstått att det är pågrund av stressen jag går runt och bär på. Kan tänka mig att jag sov i kanske 5 timmar iallafall tills det var dags att gå upp. '
Skoldagen började med en 5 minuters lång lektion med 6 personer i klassen. Efter det hadej ag en och en halv timmes hål/rast, tills vi sedan kollade på en skit tråkig film i 40 min.
Skoldagen slutade sen med en 6 manna fysk lektion 30 minuter tills vi sedan gick gå hem!

Känns som att jag hellre hade kunnat stanna hemma eller följt med mamma till skolan en sån här skoldag. Tjänade ju verkligen ingenting på att gå....


MVG i Bild

Gick ut med ett G i bild förra terminen dvs, i höstas. Men i Onsdags hade min bild lärare Ignacio lovat oss att han skulle prata betyg individuellt med varje person.

Under hela lektionen hoppades jag verkligen på att jag skulle lyckats höjja mina betyg till VG den här terminen. Och när han äntligen ropat upp mitt namn och jag kommer och sätter mig med min bildmapp så får jag höra detta.

-Jag gillar att se på när du jobbar, du kan göra vad som helst när det gäller konst. Du kan måla med akryl, i perspektiv osv.
Det ända du behöver göra nu, är att skriva ett brev till mig där du kort berättar vad konst är för dig. Då är jag berädd att höja ditt betyg till ett MVG.

-Ett MVG??? Herrigud!!

- Ja du är jätte duktig, men jag är rädd....rädd för att du ska ta bilden för givet och sänka betyget i Nian.

- Nä jag lovar jag kommer fortsätta kämpa!


Middag och film



Har precis kollat klart på en av mina favorit filmer "Whild child" och ätit middag med mamma och Malin. Känner att jag kanske måste läsa igenom Biologin som jag har tills imorgon samt engelska glosor. Men det är såååå tråkigt! Har absolut ingenting emot att plugga på vardagarna men på helgerna? då vill man ju bara chilla runt och ta det lugnt, och inte sitta framför en jävla Biologi bok!

Men är man tungen så är man....

Carro

Bilder ala Carro & Malin



Tråkdag!

Vid två tiden började jag, mamma och Malin att kolla på jordens skräckis "One missed call" tills vi sedan fortsatte tråkdagen med att Kolla på Bröllops duellen med Kate Hudson och Anna Hathaway. Hade inte så stora förhoppningar på Bröllps duellen eftersom jag hört så mycket skit om den. Men kan på en gång säga att filmen faktiskt spräckte mina urdåliga förväntningar...rekomenderar den verkligen till 100%

men nu ska jag återgå till plugget...Biologiprov imårrn!

ha det bäst
Carro


Hårdrocks fest!

Efter Shoppingen med Malin så åkte vi raka vägen hem och börjada fixa oss för hårdsocksfesten. Mitt i allting så går min kamera sönder, så innan jag köper en ny så får det bli mobilkameran i bloggen.
Festen vart helt okej, den vart kanske inte riktigt som jag och Malin hade tänkt oss, men vi gick upp till sovrummen och satte oss och ringde Date Cafè och drev med folk hela kvällen istället.



Mini shopping med Malin

Vid 12.00 tiden åkte jag och Malin in till Östermalm för att kolla in lite High Fashion prylar. Vi yrade omkring på Stureplan och besökte allt från Gucci till Louis Vuitton.
Men när vi tröttnat på allt Eluxury, så tog vi T-banan till T-centralen där vi gick raka vägen och åt Lunch på Burger king. Trippen slutade iallafall med att vi gick runt lite i Gallerian och jag köpte min efterlängtade Foundation Borste.

Men nu ska vi gå och göra oss redo för Hårdrocks festen som vi ska på ikväll!

ha det bäst
Carro

 Foundationborste "Kicks" 100kr


Fransig bag från Bianco


Måste absolut in på närmaste Bianco i stan för att kolla den här frans bagen!! Blir ett måste Idag.

Carro


Godmorgon

Vaknade vid 6,30 tiden och kunde inte somna om. Förstod inte riktigt varför jag vaknade så tidigt....Hade ju ställt klockan på 9,00.
Jag och Malin tänkte börja åka mot stan och ta en fika vid 10,30 tiden, och efter det lite senare ikväll så ska jag och mamma iväg på en såkallad "Hårdrocksfest" hos en kompis.

Men nu tänkte jag allderles strax gå iväg och fixa frukost och försöka väcka Malin.

Ha det bäst
Carro


Guds gåva till kvinnan!


Fick en jätte snygg ring av Malin, medan vi var hos hennes pappa. Förstod först inte vad det var för något. Men Malin öppnade upp hela ringen och vips så hade den öppnats och i den låg ett läckert läppglans från Isadora.

Coolt va? :)

Kramar

Fredag eftermiddag med Malin

Gick från skolan vid 14,00 tiden, efter vår sista Franska lektion. Malin följde med mig på franskan eftersom hon redan  slutat. Efter skolan gick vi raka vägen till Malins pappa och hämtade med oss några filmer som vi tänkte kolla på ikväll.
Bla. Linas kvällsbok, 27 Dresses och bring it on!

Så nu tänkte jag gå iväg och städa mitt rum (igen)....

ha det bäst!
Carro

Dagens Outfit



Jeans - Cubus
Topp - H&M
Adidas jacka - Stadium
Skor - Malins (Dueichman :S)
Halsband - Six

Godmorgon

Eftersom jag inte varit så aktiv på några dagar nu, så passar jag på att slänga in ett inlägg nu innan skolan...
Idag slutar jag inte förens 14,20, och då ska jag träffa Malin och vi ska antagligen bara hem till mig. Känns inte som att jag har så mycket för mig en Fredag som denna.

Men nu ska jag gå och fortsätta sminka mig...

Ha en bra dag!

Carro


Storstädning på gång


Känns inte som att jag riktigt har någon tid med plugget idag! Måste verkligen fixa klart rummet först! eller vad säger ni?

kramar
Carro

Dagens Outfit



Leggings - GinaTricot
Tunika - GinaTricot
Adiasjacka - Footlocker


TÄVLING MED CARROBRUDEN!!



Så här ser designen ut:  (kan göra små förendringar om så önskas)



Ha det bässt!
carro

Världens nyttigaste mellis!

Sitter här med Malin och delar på världens nyttigaste mellis, bestående av mariekex, marabou mjölkchoklad och cola zero. Tänkte lotta ut en bloggdesign i bloggen lite senare också...

Ha det bäst!

Carro


Kort dag i Skolan

Gick raka vägen till centrum efter skolan för att möta upp Malin. Hon fyller år om några veckor så vi tänkte att vi skulle sitta och planera hennes födelsedags fest lite.
Skoldagen vart kortare än vanligt. Min franska lärare Francois hade ställt in vår lektion vid 12.50 - 13,50 så vi skulle egentligen fått sluta vid 12,40. Men när jag var på väg ut genom skolan så träffar jag på Regina, och enligt henne så skulle vi vist ha franska lektion idag. Så det var bara att sätta sig på den timmes långa lektionen och bita ihop.

Ha det bäst!
Carro




Sammanfattning av helgen

Har nog aldrig varit så upptagen på helgerna som jag vart denna helg. I torsdags hade vi vår sista skoldag och jag, Malin och Steffie var i full gång att planera lördagens fest hemma hos mig. I fredags gick jag iväg till centrum för att möta Steffie och Malin. När jag väl hade mött dem så tog vi en snabb trip runt hela Centrum och kollade på allt från festprylar till överdrivet snygga väskor. Efter det så tog vi T-banan hem till Malin där vi i några timmar ringde runt till folk och bjöd dem på vår fest. Och dagen slutade med att jag och Steffie sov över hos Malin (men eftersom jag som vanligt har problem så traskade jag hem klockan 4.00 på Lördagsmorgonen utan att ha sovit en blund) På lördagen mötte jag Steffie och Malin vid Centrum och vi gjorde allt för att planera festen så bra som möjligt.

Vid 19.00 tiden kom alla, och det vart tillslut en ganska hyffsat bra fest!







Dagens Outfits


Jeansleggings - Gina
Tunika - Gina
Halsband - Six

Frukost

Har precis ätit frukost framför gamla avsnitt av Ugly Betty...Tänkte att jag skulle kolla med Malin och Steffi om hur det blir på lördag, och om vilka som kommer osv...

Carro


Engelska uppsats

Nä nu måste jag verkligen skriva klart min Engelska uppsats och maila den till Cissi, var egentligen meningen att jag skulle mailat den förra helgen, men då vart ju internet strul.....


Fredag morgon

Tänk att det egentligen bara är fredag morgon, känns som att det är en helt vanlig lördag.


 Jg och mamma på en Majbrasa igår kväll med hopp om att träffa Steffi och Malin där. Men när vi kommer fram så ser vi en miniliten brasa stå och brinne med massor av folk runt omkring. Det var tydligen några ungjävlar som hade brännt upp brasan igår natt, så att dem fick börja om från början.

Jag och mamma kom dit och träffade på två-tre stycken som vi kände igen (brukar ju vara mycket mer) Och någon steffi eller Malin såg man inte heller till. Men jag och mamma tog bara en runda runt brasan och åkte hem igen.

När vi kom hem så gjorde jag iordning lite Torsdags mys med Linth chokladkulor, brieost, cider, och lite annat. Och vid 22,00 tiden kom Sotiris och så hyrde vi en film genom Tv`n.


RSS 2.0