Jofama by Kenza


399kr på tex Vivaldi

Här har ni den! Jofama By Kenza väskan som står högt upp på min önskelista i jul. Men får jag den inte i Julklapp så springer jag fort som *** ner till SKHLM och köper en :)


Juldesign= klar!

Så då var jag klar med den tillfälliga juldesignen då. Kan Dock medge att den vart lite oproffsigt gjord på vissa ställen. Men Jag är inte riktigt proffs på Photoshop än :P Så den får helt enkelt duga i jul.

Merry Christmas på er!♥




Julklänning?



Årets Önskelista 2009



Såhär såg det ut förra julen


Snart är Julen här!

Mamma springer runt som en galning här i huste och försöker städa på så kort tid som möjligt. Själv tog det nästan en timme att städa i mitt lilla lilla rum....Nu ska julsakerna fram, och det första ljuset på adventsljusstaken ska tändas. Min önskelista ska skrivas rent och sättas upp på kylskåpet precis som alla de andra åren. Om någon vecka är det dags för julbaket, och det sker alltid någonting nytt varje år! Men det tråkiga iår, är att jag inte lär fira någon jul med min kära pappa....Men jag ska försöka komma på någonting, julen är ju ändå till för att firas med familjen eller hur?


Förkyld

Fick feber igår kväll, och låg hela kvällen och kollade på Flickan som lekte med elden, och höll på dö av värme! Somnade tillslut och vaknade upp med en lägre nivå feber men, med jordens förkylning. Kan det bli bättre? Jag som har gympa imårrn och Idrottsdag på Onsdag. Gympan håller på gå åt helvete för mig den här terminen, så jag vill verkligen kunna vara med på allt som går nu innan jul.

Kanske hinner man bli frisk tills imårrn?

Kram // Carro

Dagens Outfit



LackLeggings - Åhlens
Tunika - GinaTrivot
Lila kofta -??
MidjeSkrp - H&M
Halsband - Glitter



Har verkligen ingen bra hårdag idag! Hur jag än vrider och vänder på det, så ser jag ändå förjävlig ut....

Tights Frossa!




Godmorgon?


Vaknade ovanligt tidigt idag faktiskt. Var helt klarvaken vid 7.50 tiden, och gick då upp och spelade lite Thesims3. Nu ska jag strax gå klä på mig lite, möta pappa och städa rummet kul va? Men vid 15.30 tiden åker jag och Alex iväg till Skärmarbrink för att spendera resten av Lördags kvällen hemma hos Farbror Vagelis.

Vad ska ni göra idag?

Kram!

Svar på tal!

Anonym om Min sommarhistoria:
Hejsan! Gud,blev helt rörd av din berättelse. jag lider själv av aneroxia och har verkligen bestämt mig nu att klara det och bli frisk. men hur gjorde du för att bli frisk? följde du de där j*vla matschemat som ja förstår att du också tyckte eller hur gjorde du? behöver tips!
Tack på förhand! =) / L.


Svar: Oj, det är så svårt att säga exakt hur jag blev frisk. Men det första som krävs är att du måte ha motivationen till det, vilket det verkar som att du har när jag läser kommentaren, men om du någon gång provat att bli frisk så vet du nog att motivationen försvinner så fort man gått upp några HG. Men då gäller det bara att fortsätta kämpa...Och nej, grejen är den att jag faktiskt blev frisk när jag slutade följa det där jävla matshemat! För när jag väl slutade tänka på frukost, mellis, blablabla så slutade konrollen lixom, och jag åt när jag kände mig för det. Men det är självklart indiviuellt och behöver absolut inte vara så för dig. Bristerna när det gäller vården för ätstörningssjuka personer i sverige, tycker jag är att de just inte har någon individuell hjälp. Alla ska lixom få ett matshema och gå upp i vikt. Thats it! Medan jag började må väldigt mycket bättre, när jag lyckades övertala mamma att bojkotta matshemat. Men det uppmanar jag dig verkligen inte att göra. Utan om jag var du så skulle jag, fortsatt att äta enligt det där "jävla" Matshemat, och se hur du mår och vad du klarar av när du börjar gå upp i vikt. Efter det kan du själv känna efter hur du själv vill göra när det gäller att bli bättre...men då gäller det verkligen att ha motivationen till det! Försök hitta någon fritidsaktivitet du kan hålla på med som får dig på andra tankar, få fram motivation till VARFÖR just DU ska bli frisk!Och fördelarna med att leva ett normalt liv. Och var beredd på att det kommer att kännas hopplöst en tid. Men du ska se att du efter en tid kommer må SÅ  mycket bättre! Tänk inte "jag måste bli frisk, jag måste blir frisk" Utan tänk "Jag måste må bra, jag förkänar att må bra och leva ett fullt NORMALT liv utan anorexin!" För det gör du! Och jag tror på dig!
Lycka till!

Kram // Carro

Lite nya bilder på mig och Malin från igår!

Sprang ju som sagt ut på en liten shopping runda med Malin igår, och passade även på att testa på nya Subway som nu även öppnat i SKHLM.


okej såg ju aningen "normal" ut...

Söta Malin med även hon en ny frisyr :)

Vart det inte snyggt på henne?


Mitt och Malins hår xD som hon tänkte hänga upp på väggen hehe

Hörs sen / Carro ;) <3

Förhandsvisningen av Göta Kanal 3!

Fick en inbjudan av *** allderles nyss, där jag blivit inbjuden att delta på förhandsvisningen av Göta Kanal 3. Jag får också ta med mig en person till det. Men eftersom det egentligen är min kära moder som blivit bjuden till en tripp på röda mattan, så har jag nu lyckats övetala henne om att välja mig framför Sotiris och brorsan hehe snällt va?


Detta kommer alltså ske den 15 December klockan 18.30 på Rigoletto. Förhandsvisningen av Filmen Göta Kanal 3. Mingel och mat från 18.00...

Kan det bli bättre? Tänk så mycket kändisar som kommer mingla runt där! :)

Kram på er!


Så här ser man ut idag!



Ser ni att jag har köpt lackleggings? ;)
Köpte också ett par nya stövlar igår när jag var och shoppade lite med Malin :) Snacka om att jag kände mig som värsta nya människan idag med mitt nya utseende!
 399kr / Skopunkten...
Har fått så mycket bra och snälla kommentarer ifrån folk i skolan, med tanke på mitt nya utseende. En tjej sa tex idag, att hon älskade min stil och att jag borde börja jobba inom Mode, vilket verkligen kändes hur kul om helst att höra ;)

Min nya frisyr!

Kan inte fatta att jag vågade det! Men i Onsdags klippte Emelie (Malins syrra) Av mig håret! Och gissa om det vart snyggt? Värsta frisören ju! Fick också värsta posetiva kommentarerna i skolan också, och gud är jag verkligen SÅ nöjd!





Ville ha en blandning mellan Rihanna och Victoria Beckham!



Nå vad tycks? ;)
Kram på er♥

Theodor är här!

I måndags kom de efterlängtade Kattungarna! Det vart tre styckna till slut!





Mimmi är en så otroligt bra mamma den lilla älsklingen♥

Tack Frida Förlag!



Gud så glad jag blev när jag såg att jag vunnit ett kitt med HTH (hjälper torr hud) från Frida Förlag! HTH produkter hjälper verkligen till nu inför vintern! Love FRIDA "Sveriges största tjejtidning" !

Kram på er♥

Now i`m back!

Ska ner till centrum och hämta ett paket jag fått från Frida förlag?? Undra vad det kan vara? Efter det så får i se när jag åker iväg till min farbror..

hörs om ca: 30 min!

Kram på er !

Allt går åt helvete...

Jaha, då var dagen kommen! Det var ju meningen att jag skulle börja blogga igen idag, men jag tror jag väntar tills på Fredag...
Allt håller på att gå åt helvete nu säger jag bara, låg uppe till 5.00 och tänkte, grät, tänkte, grät osv i 6 timmar....Vilket betyder att jag bara sovigt i ca: 2 timmar inatt... Just nu håller jag på gå in i väggen totalt!Det finns ingenting värre än November Månad! Månaden då småsaker blir till stora äkliga bölder som sätter sig lite här och var. Det är mörkt exakt hela tiden, och vi människor är ju sånna, vi påverkas ju av nästan allt i vår omgivning.

Nej idag är ingen bra dag!


Dagens Horoskop = Kan det bli så rätt?

Kram på er♥


En bloggpaus





kram på er♥

 


Lite bilder från i helgen!


Kvällens sminkning innan bion.-..






haha värsta blicken av Steffie XD

Steffie & Eddy♥





Ingen mobil för tillfället..

Måste bara skriva till er där ute som försökt smsa eller ringa mig under helgen...Det är något jävla knas med mobilen för tillfället, så smsen och samtalen kommer inte fram till mig...

Så nu vet ni det ;)♥


Vinnaren till den vibrerande maskaran är...

Skriver upp alla tävlandes namn på varsina lappar. Samlar ihop lapparna och drar en ur högen...

Vinnaren är...."trummvirvel" ...Nilla!!

GRATTIS!!! Jag har skrivit en kommentar till dig, och så fort jag fått dina kontakt uppgifter så skickar jag iväg maskaran! ;)

Jag inleder en ny tävling redan ikväll. Missa inte att ansöka er till den också ;)

Kram på er♥

 


Det e dags för fredagsmys...

Kom äntligen hem från skolan, och snacka om att man känner sig slutkörd efter hela den här veckan! Sitter och käkar en skål med flingor och mjök nu innan jag tänkte börja sminka av och sminka på och fixa mig lite. Vid 17.00 ska jag möta upp Steffie & Eddy i centrum.


Eftersom vi reserverat biljetter så måste vi dra dit lite tidigare....



Men nu ska jag dra vinnaren till Maskaran!

Kram på er♥

Det här har jag hunnit med idag





Nu har jag:
Spelat "My heart will go on" & "All by myself"
Skrivit ungefär halva redovisningen om Schizofreni
Pluggat igenom engelska glosorna.

Nu ska jag kolla på andra avenyn...


Dagens Citat



Källa: någonstans ute på internet...


Plugga...

Fan har inte pluggat nått sen jag kom hem....Måste plugga! Har engelska läxöfrhör imorgon kul va?


Helgens planering..


Lite nya skönhetsprodukter

Fick man hem igår, efter att ha spenderat många timmar i centrum med Steffie...
Köpte bla en ny foundation eftersom den jag tidigare haft varit så otroligt glansig. Ville köra lite på den säkra sidan och köpte med ett nytt puder vid namn Stop Shine! Så ja...Ni hör ju själva på Namnet. Inget mer dockface här inte...

Tävlingen avslutas imorgon!

Den vibrerande maskaran från Meybelline ligger här och bara väntar på att få eskorteras hem till vinnaren. Så är du intresserad av att vara med och tävla? Då är det bara att klicka på kategorien "Tävling". Jag drar en vinnare imorgon..

Lycka till alla som är med och tävlar...♥

I`m home!

Kom precis hem från utvecklingssamtalet samt skolan. Faktiskt så va detta utvecklingstal det bästa i min skoltids historia! Fanns faktiskt inte alls mycket alls att klaga, på och jag känner mig faktist riktigt nöjd. Men tog även upp det där om panik ångest attacken i Måndags också. Då sa Lisa att det var kroppens sätt att säga att det blivit allderels för mycket just nu. Så jag har börjat prioritera som bara den och tar dagen som den kommer.

Är det en dålig dag idag? Då gäller det att inte gråta över det, för imorgon blir det en bra dag!


En av de första bilderna på mig som svarthårig. Kolla färgen i pannan hehe

Kram på er♥

Nu drar jag och Steffie till skolan



Träffade Steffie efter skolan igår, och vi bestämde oss för att gå runt lite i centrum. Blev ett nytt puder, ett armband, ett rött nagellack, och en ny foundation. Har inte så mycket tid nu, så bilderna får ni när jag kommer hem från skolan.

Det slutade iallafall med att Steffie sov över, och vi ska nu allderles strax börja traska iväg till skolan tillsammans...


Ha det bra♥

Nu drar jag till skolan

Och hoppas på en bättre dag än igår. Bägaren rann lixom över, som min skolsyster sa hehe
Efter skolan så drar jag till centrum med Malin en snabbis eftersom jag måste hem till en annan kompis vid halv sex tiden och plugga...

Ha det bäst!


Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här bilden haha (Jag, som ser lite halv *** ut och Malins Mamma Anne i bakgrunden xD)


Svar på Tal! (inlägget raderat)






Nu går jag och färgar håret



Hörs sen när jag är klar...♥

Va hemma vid 12.30...

Allting gick bra i början...Vi började vid 8,00 tiden och de två första lektionerna gick helt okej. Några minuter innan Mattelektionen kände jag ett starkt tryck över bröstet. Jag fick skumma svettningar, och hade svårt att andas. Det har jag haft nu några gånger under helgen också, men absolut inte i skolan! Så jag smsar mamma, som då ber mig komma hem på en gång.
Men envis som jag är så gick jag på Matte lektionen och gjorde mitt läxförhör. Efter lektionen gick det inte längre. Det kändes som att jag skulle dö! Andningen blev tung, det svartnade för ögonen, hjärtat bulltade snabbare och snabbare, jag svettades och blev läskigt yr. Jag gick då fort iväg till skolsyster som direkt påpekade att det inte var något fysiskt fel på mig, utan att det som jag hade känt, vart en panikångest attack...

Jag satt en stund i skolan och pratade ut lite med Mariam, Regina, Tansu och Reham innan jag begav mig hemåt.Jag har funderat och funderat under större delen av dagen, vad som kan ha orsakat ångest attacken, jag menar jag mår ju bra? det är inget fel på mig! Men då kom jag fram till att det måste vara skolan och olika problem privat som stör mig. Jag går i nian och står inför många stora val, jag måste få bra betyg, folk rubbar för mig på fritiden och ger mig mer problem. Det är precis som Mariam sa...-Vi människor påverkas av allt runt omkring oss. Så är det verkligen!

Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte lixom bara skita i skolan bara för att jag blir stressad! Utan jag måste nog prioritera mera, och inte bara se en hel hög med böcker framför mig när jag tänker på ordet "plugga". Jag måste lära mig att ta en sak i taget, och inte allt på en gång....


Tävla om en "Pulse Perfection Mascara" från Maybelline


Ny Kategori



Nu sätter jag igång ett gäng olika tävlingar i bloggen!

Kram på er♥

M.J va INGEN pedofil!

Blir så jävla förbannad på en del personer, som sitter och skrattar än rakt upp i ansiktet när man säger att man gillar M.J. Han är ju för fan Pedofil säger dem! Han kan du ju inte tycka om!

Jag har bara en sak att säga er därute...



Till Pappa




Grattis på Farsdag pappa♥

Allt jag vill säga är.....


100% nöjd med designen!

Nu är jag så jävla nöjd med den nya designen! Eller vad tycker ni? förutom att Uggsen ser helt jävla avhuggna ut så ser den väll rätt okej ut?


Bröllopsfotografen



Möter Sandra vid Hötorget klockan 17.40. Nu börjar Pusselbitarna äntligen falla på plats!

Hörs sen♥

Huvudverk och nymålade naglar

Nu sitter jag här med värsta huvudverken! Och inte har vi någora huvudverkstabletter heller...Huvudverken kanske beror på att morgonen vart sån jävla katastrof! Jag har suttigt vid datorn i nästan 2 timmar, för att försöka mig på en lite mer avancerad bloggdesign, men gav sedan upp då jag såg att jag inte har någon bra bild till det. Har också suttigt och smsat med Sandra med min oladdade mobil som när som helst kommer dö, medan Alex tjatar på mig om att jag ska köra bandHero med honom!

Fasen också! Så är klockan redan halv tre också! Känns som att klockan skulle vara 10-11 någonting! Jag har inte hunnigt med ett skit idag eftersom jag vaknade så jävla sent!
fan alltså...Helgen ser ut att bli en jävla katastrof!!!!

Hoppas ni har en bättre och mindre stressig helg än jag!

Såhär ser då början ut till min nya Design som till 50% kommer att bli av...Malin mörda mig inte nu, men det ser ut som att jag ska ändra bloggdesign igen haha fast bara om allt går som det ska ;) Har typ värsta Idèen här nu ;)

 

Kram på er♥


100 frågar om mig!

1. är du kär? - jag vet faktiskt inte xD
2. har du snusat? - nej!!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nepp
4. har du legat i sängen brevid en kille? - jaa :P
5. har du blivit dumpad? - neej
6. har du blivit slagen allvarligt? - neej
7. tar du droger? - nepp
9. har du pussat en tjej? - jaa
10. hatar du någon? - jaa!!
11. älskar du någon? - ja men det klart <3
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja en vän! Men sånna klarar man sig utan
13. har du djur? - absolut :D två katter (en till på gång) och ett marsvin som kanske Malin ska köpa hehe
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jadå :)
15. hatar du dig själv? - nej jag älskar mig själv ;)
16. gillar du orange? - enda gången orange är fint är på röda katter♥
17. har du haft/har oskyddat sex? - neej
18. har du nån sjukdom? - beror på hur man deffinerar ordet "sjukdom"
19. har du skämt ut dig för den du gillar? - jaa :(
20. har du en gris? - va? nej!
21. har du en plattång? - absolut!
22. har du en bror? - japp
23. har du sjukt bra humor? - absolut ;)
24. är du brunett? - självklart! vad annars? xD
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - neej snabbt ska det gå!
26. tycker du om hästar? - aldrig varit en hästmänniska
27. har du en hund? - neej
28. har du skilda föräldrar? - självklart
29. har du gått på simskola? - ja för några år sen
30. har du sagt bög till en kille? - sker några gånger på dag :( dåligt eftersom jag föredrar bögar framför hetero! Mycket roligare att vara med dem!
31. har du sagt fitta till en tjej? - haha aa xD
32. har du fuskat? - på vadå?
33. har du en teve på ditt rum? - nej Alex tog den :(
34. har du lunar? - hade!
35. har du MSN? - såklart :)
36. har du en syster? - neej
37. har du bruna ögon? - ja :D
38. gillar du att fota? - sådär...
39. har du sett dig själv brinna? - neeej
40. hjälper du dina vänner? - alltid♥
41. gillar du tacos? - jaa ;)
42. tycker du att du är söt? - sötast♥
43. har du dansat? - såklart??
44. har du spelat fotboll? - ja men när jag var yngre...
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nja, jo det gör jag väll
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - gud nej!
47. har du ätit sniglar? - nej och kommer nog aldrig att göra det!
48. äger du en locktång? - såklart :D
49. gillar du att tugga tuggummi? - ibland!
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jaa!!
51. gillar du kläder? - gissa två gånger?? ;)
52. hatar du falska vänner? - absolut! finns ingenting värre!
53. gillar du räkna matte? - faktiskt så ja :D
54. älskar du någon nu? - jaa :D
55: har du gråtit inför en vän? - ja det har jag ;(
56. kan du sjunga? - kanske...
57. har du sett nån dö? - nej
58. säger du vad du vill? - absolut!
59. är du stor? - nja det vill jag inte påstå xD
60. vad är ditt hela namn? - Caroline Alexandra Paraskevas
61. kan du tala spanska ? - neeey
62. är du kortare än 1.60? - WTF?? xD neej 12 cm längre xD
63. älskar du sommaren? - jaaa .)
64. älskar du vintern? - jaaa :)
65. har du mer än 6 par skor ? - Är påven katolik??
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland...
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jada :D
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej ett par mer eller mindre
69. gillar du att städa? - ibland...
70. gillar du att sova länge? - nja..
71. har du vart med om en olycka? - ja det har :) när jag var liten och skulle på Cirkus med pappa så rasade hela cirkustälten och massa blev skadade! Sen dess har jag hatat cirkusar...
72. är du förvirrad? - sometimes :)
73. har du mer än 6 par byxor? - absolut :)
74. har du förlorat en vän? - jaa ;(
75. gillar du att shoppa? - absolut :D
76. har du varit i paris? - Nej men vill åka!
77. gillar du spindlar? - har värsta fobin!
78. klarar du dej själv? - absolut :Deget  ansvar är min grej xD
79. har du lagat mat? - ja såklart xD
80. är du klantig? - jätte! ;(
81. har du foppatoffler? - verkligen inte!!!
82. har du mer än 20 låtar på din data? - självklart :D
83. sminkar du dej innan skolan? - Asbolut!!!
84. har du träffat en kändis? - jaaa :)))
85. har du mer än 7 par nagelack? - men vad är det här för frågor!! självklart har jag det!!
86. har du busringt? - haha omoget men jaa :D
87. har du skällt på din bror? - varje dag!
88. har du en vän som skiter i dig? - HADE! sånna vänner ska man INTE ha! de borde skjutas xD
89. har du velat göra saker men vågar inte? -  jag vågar Allt!!
90. sover du med nått gosedjur? - nej de tar bara plats ju :O
91. har du åkt nånstans utan att du får? jaa haha
92. vill du bara bort ibland? - jaaaaa
93. har du tältat? - nepp
94. har du brännt dig? - ja fast ingenting alvarligt
95. har du lekt med levande ljus ? - när jag var liten....
96. har du lekt anden i glaset? - när jag var liten....
97. skäms du ibland? - mm men BARA ibland...
98. bor du i skåne? - neej Stockholm♥
99. var denna fråga borta? - WTF???
100. är du på sista frågan nu? Är jag det eller?

Malin försöker sig på photoshop hehe




Såhär kan det alltså se ut, när man lämnar Malin med photoshop öppet xD Vackert eller vad tycker ni??

Rabih är ute!!




Förstår faktiskt inte hur Mariette kunde hänga löst mot Rabih! Vet faktiskt inte varför men jag har stört mig på Rabih ända sedan fredags finalerna börjat. Han är så jävla mesig med sin lilla röst...
Men nu slipper jag paynas varenda Fredag framöver och håller på Mariette och Tove till final (Fast Erik är ju jävligt bra han också ;)) ♥

Vad tycker ni om min nya bloggdesign?

Vart inte riktigt 100% nöjd med den, men den får duga...

Vad tycker du om den nya designen? Fukar den eller ska jag byta tillbaka till den jag hade innan...



Lite bilder på mig och älskade Alexia







Hörs sen♥

BandHero

Pust! Har varit ute och sprungit sedan klockan 13.00 idag men nu är jag äntligen hemma! Jag och Alex åkte förbi Hötorget och Webbhallen för att köpa BandHero som kom ut idag! Äntligen ett GuitarHero spel med poplåtar! Det har jag väntat på nu i några år känns det som. Men nu kan ni nästan gissa vad jag ska göra resten av fredags kvällen hehe...

Men får inte glömma bort att börja skissa lite på den nya bloggdesignen som kommer läggas in inom kort.





Ha en super bra fredag!♥

Krönikan ni vet...

Vart är världen på väg?

När jag tänker på framtiden, blir jag rädd. Jag blir rädd när jag tänker på vart världen egentligen är på väg. När jag tänker tillbaka på tiden så ser jag framför mig hur folk strosar omkring på Stockholms gator, med neon rosa midjekjolar, fula axelvaddar och stort permanentat hår. Sverige ser jag som ett mindre mångkulturellt samhälle, där man inte tog in mer invandrare än vad man ansågs vara nödvändigt. Familjerna satt kvällarna ut och kollade på tv serien ”varuhuset” och ungdomarna dansade nätterna ut till dålig 80-tals rock.

Men tiden gick och samhället förändrades, sakta men säkert. Idag lever vi striktare än någonsin. Vi tonårstjejer ska vara smala, populära, snygga, duktiga i skolan och sist men inte minst ha en pojkvän snyggare än självaste Brad Pitt. De vuxna ska ha de perfekta jobben, de dyraste kläderna, de ambitiösaste barnen, de största husen och den mest perfekta familjen. Hur går detta egentligen ihop med verkligenheten? Det vore dumt att säga åt folk att bara sluta, och vara nöjda med den man är och det man har. För ingen lyssnar på sådant trams nu för tiden. I dagens samhälle får man inte vara sig själv och ytterst få starka individer klarar av det.

Hela våra liv försöker vi banta oss till den perfekta kroppen, fuska oss till de bästa betygen och fjäska oss till de falskaste kompisarna. Vi sviker och bedrar våra närmaste till vår egen fördel, vi gör allt för att vinna över de andra och slår ner de svagaste. Allt för att ta oss själva till toppen. Detta kanske låter mer eller mindre som en mardröm, men det är det inte. Det är verkligheten. Men om vi beter oss och lever såhär idag, hur kommer så världen och samhället se ut om 25år?

Jag blir rädd när jag tänker på att vi kanske knivhugger våra arbetskamrater för att få en befordran, gifter oss med chefen för att behålla jobbet, tar droger för att hålla oss smala, och äta receptbelagda mediciner för att klara av den stressande vardagen. När jag tänker på de här sakerna, så går det upp för mig att verkligheten till viss del redan ser ut sådär idag. Igår läste jag i tidningen om en mamma som dödat sina två barn för ett modellkontrakt. Alla vet ju att modelljobb och barn inte går ihop.

Men detta får mig verkligen inte undra. Vart är världen egentligen på väg?

Såhär ser Krönikan ut som klar (fast i två spalter)



Kommer ni ihåg när jag publiserade den här krönikan? Igår pratade jag med min svenska lärare Lisa och gissa vad? Jo den gav mig ett...


Nya nagellacks färger



Ni vet vad jag tycker om Niveas Calcium lack. Så grymt bra var dem!! Färgen håller i sig som bara den, plus att den ger en massa vårdande ämnen till naglarna. Så jag Och Malin sprang förbi Kicks igår efter skolan och köpte två nya färger....Det blir att måla naglarna i helgen alltså!

Kram på er♥

Godmoorning sunshines



Nu måste jag strax börja röra mig mot skolan...Börjar vid 9,40 så..
Efter skolan ska jag och Alex ut till Tallkrogen för att hälsa på mina kusiner en liten stund bara, och efter det går vi och köper Band Hero som kommer ut idag!!!
Känns som att jag har fruktansvärt mycket att göra idag, så bloggning blir det inte föräns efter 18.00 då jag förhoppningsvis kommigt hem. Funderar på uppgradera designen lite också....Börjar bli trött på den jag har nu...

Men vi får höras sen när jag har lite mer tid...

Puss o kram♥

Vi väntar på dig Theodor!

Om ca: två veckor så har vi ett gäng nya familjemedlemmar. De flesta ska ut till andra (bra) familjer men en av er kommer vi att behålla. Och det blir du lilla Theodor. Varje dag bär jag upp Mimmi och kollar på hennes gravidtjocka mage och tänker -Tänk att du finns där inne lille Theo! Än har du inte föds men är redan så älskad av alla oss i familjen. Vi väntar på dig och dina syskon!


De ofarliga sömntabletterna

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/somn/article3461.ab

Här har ni beviset på att jag har rätt! Nej propavan är inte farligt någonstans. Det har länge funnits sömntabletter man blir beroende av osv, men man får inte glömma bort att det bara är en tillfällig lösning.



Jag har iallafall bestämt mig att INTE ta propavan innan en vanlig skoldag. Får sånna jävla biverkningar, och försover mig varje gång jag tagit dem under natten. Dagen efter är man alltid helt körd i huvudet och konsentrationen ligger på noll. Så Propavan är någonting jag iallafall bara kommer att ta nu då det verkligen behövs....tycker inte det är värt biverkningarna som trötthet och konsentrationssvårigheter. Inte när man har plugg att göra dagen efter iallafall

Shock röda naglar



Provade på det nya nagellacket från nivea (calscum power) och köpte den i en shock röd färg...Eftersom den innehåller en del stärkande ämnen plus calcium så håller den väldigt bra och flagnar inte bort efter ett par timmar (som jag är van vid) Jag vart faktiskt riktigt nöjd med resultatet så hedan efter skrotar jag depends dåliga minilack och satsar på niveas Calcium power!

Vad hände här nu då...



Skulle ändra storlek på en bild och vips så formaterade datorn om hela kroppen.... såhär kan tex. mina ögon se ut xD och vilka gigantiska påsar man fick, och störa djupa ögonlock xD


Äntligen hemma efter en lång skoldag!

Men Tråkigt nog så verkade de flesta vara hemma och sjuka idag...Men dagen rullade på för mig iallafall..Och slutade vid 16.00 tiden. Imorgon efter skolan drar jag till SKHLM och tar en fika med Malin och skvallrar lite, det var ju ändå väldigt sen vi träffades nu och jag känner att det kanske finns en hel del att prata om. Resten av dagen tänker jag nog plugga! Det går åt helvete för mig i skolan just nu känns det som. Igår när jag fick tillbaka mitt Fysik/kemi prov visade det att jag fått en halv poäng från G men som tur är så behöver jag bara göra en liten kompleteringsuppgift. Fick tillbaka mitt franska prov idag som visade på ett svagt G!!! Jag som fick MVG på båda mina franskaprov i 8an. Fast iförsig får jag skylla mig själv när jag inte pluggat lika mycket som då. Så nu har jag planerat upp ett schema i mitt huvud när det gäller pluggning (eftersom jag har väldigt svårt för det) och måste ta tag i det hemma...Innan jag sänker mina betyg lagom till slutbetygen...


Lackleggings



Ni vet vad jag har tyckt om lackleggings tidigare...har alltid tyckt att dem ser riktigt äckliga ut. Men helt plötsligt, mitt från ingenstans, så har jag nu börjat älska dem. Kanske har jag sett allderles för många gå runt med sånna på stan kanske? Nu är de helt plötsligt sjukt dö snygga i mina ögon!

Måste skaffa ett par sånna här innan veckan är över♥

Skoldax

Måste börja gå hemifrån om sådär 25 minuter skulle jag tro. Morgonen har spenderats mestadels framför spegeln eftersom jag inte har lust med någon frukost idag. Vilket betyder att jag har såå mycket tid över denna morgon att blogga och göra annat kul på :)




ojoj fick verkligen inte till någon bättre bild!! Men detta får duga...

Kram på er♥

Darin i Melodifestivalen 10


Gissa om jag blev glad när jag fick veta? Sandra smsade mig på förmiddagen när jag satt och bloggade lite, och det slutade med att jag satt drägglandes inne på aftonbladet.se för att leta reda på artikeln...

Äntligen säger jag bara! Nu har man äntligen någon man kan rösta på, tillskillnad från de andra åren! Jag menar det har ju inte riktigt gått "bra" för Sverige i Eurovision de senaste åren..

Dagens skönaste låt..




Let me break the news it’s been a while
You can’t control what I do
What’s this fuss about you saying
I ain’t all that I ain’t true

All that shit you say and do
You know laugh right back at you
Respect my way of living life like I want to
Don’t be a fool

I’m everything you wanna be
Is that why you look down on me
Your envy and you jealousy
Can’t stop the way I’m wanted so

Shoot, now go, just try to grow
I’m everything you’re not
A pretty boy like, I’m sweet I can’t be beat
I’m everything you’re not
Just trying to make you understand
Not saying I’m a better man
All I’m saying is I’m hot you’re not
Be cool don’t act a fool
I’m everything you’re not

Oh no here he comes that’s what they say
When I’m just minding my own
Watch out a few days later
You’ll find a picture of me in your girlfriend’s phone
It’s really obvious to me
That your hate is all around
I don’t give a damn yeah here I stand
It’s loud with my new sound

I’m everything you wanna be
Can’t stop the way I’m wanted so

Shoot, now go…

I am sorry, not trying to be cruel
You gotta stop thinking I’m trying to be cool

I’m everything you’re not
Stop acting like I’m not
I know I’m superhot but I don’t give a damn
About your girlfriend I know she’d say ok
Cause that’s my only way

Satt och lyssnade på "everythinh your not" under hela vägen till Odenplan och tillbaka! Har totalfastnat på låten igen sedan 2007 när den kom ut!!


Den här veckan = En stor besvikelse

Missade Pianolektionen idag....Försov mig både igår och idag, kan veckan börja bättre undrar man? Men inte nog med det så är jag grymt besviken på en del av mina kompisar också....Man finns där för de när de har det svårt men så fort man själv mår lite dåligt, så blir de kalla och går sin väg. Mamma springer omkring här hemma och tjatar som någon tjatkärring på att någon måste fixa middag, Jag och Alex har stökat blablabla... Det ända positiva idag är att jag inte har så mycket plugg den här veckan (fast det lär ju komma)....Alltså detta är verkligen ingen bra vecka känner jag.

tack och hej!

Dagens motto


Marabou Vinter


Redan förra året kom Polly ut med en Julversion, som hade smaker i bla kanel och julglögg. Ingen favorit om ni frågar mig. Men nu har Marabou kommigt ut med en ytterligare LimetidEdition utgåva efter sommarens Marabou Sommar. Fast nu är det istället Marabou vinter som gäller, och innehåller julkryddor såsom nejlika, kanel & mandel osv. Helt okej var den faktiskt...

Nu är jag hemma igen

Var bara i skolan i ynka 20 minuter innan det var dags att ta tunnelbanan in till Odenplan! Så nu sitter jag här med nyspända tänder och det gör lika ont som alltid. Så därför åkte jag hem efter tandläkaren och stannar här resten utav dan. Jag och Alex sprang förbi ICA på hemvägen och köpte hem lite lunch (choklad & cola) vad mer kan man äta när precis spänt sin tandställning?

Men nu ska jag plugga lite matte tänkte jag
Puss på er♥

Brottom!!

Försov mig som vanligt! Vaknade 10 minuter innan So-lektionen! Så nu sitter jag här och häller i mig lite yoghurt, samtidigt som jag försöker få upp Alex ur sängen. Har tandläkare idag vid 11,45, så jag måste sticka 20minuter efter att No`n har börjat, och åka in till Odenplan. Efter det så får jag se om jag traskar tillbaka till skolan eller om jag går hem och äter lunch först.

Ha en bra dag♥

 


Älskar den här super söta bilden på Mimmi♥


Ginatricot Måsten i höst..


Tråkigt IDOL test



haha, kanske beror på att jag följt IDOL slaviskt ända sedan starten 2004?

Gult vatten


Skulle precis lägga mig i ett varmt bad och bli lite fräsh då jag upptäckte att vattnet i vadkaret va helt gult! Så jag tog ur allt vatten och får nu helt enkelt börja om från början och hoppas på lite genomskinligt vatten den här gången! Fy så ofräsht och äckligt det såg ut! Hoppas bara att jag får till ett normal färgat vatten den här gången. Men först ska jag trycka i mig två skivor fet Pizza! (tjockisen talar)

Vill inte påpeka att denna dag gick som jag ville. Det började med att jag försov mig i två timmar! Så det var bara att springa ner till skolan, osminkad och nyvaken! Och när jag precis kommigt fram till skolan så inser jag ganska så snabbt att jag glömt både min mobil och gympakläderna hemma. Så det var bara att springa hem på lunchrasten (ingen lunch för mig då) Dagen kunde ju inte börjat bättre! Men efter det så vart allting ganska så lugnt, även fast jag höll på dö av trötthet i skolan! Tur att man inte har mycket plugg hemma iallafall. Men nu ska jag nog gå trycka i mig lite pizza, och sen får vi se hur det går med badvattnet!

Puss på er♥


Så firar kändisarna Halloween!


Dagens motto


MVG+ på modekunskap



Annurlunda skor



Hot or Not?


Skulle du vilja springa omkring i denna chockrosa jacka från H&M i vinter? Skriv gärna en komentar om ad du tycker...Hot or not?
Själv säger jag nog ett starkt NOT, ser lite trashigt ut eller vad säger ni?


Dagens outfit

Fy fan va ofräsh jag känner mig idag. Är totalt osmikad och haft ett riktigt jobbigt gympa pass....Men slänger ändå in en "ofräsh" outfits bild.


Leggings -H&M
Pennkjol - GinaTricot
Vit topp - MQ
Halsband - Glitter
Rött nagellack - Nivea

En färgstark förändring




Eller behålla det som det är nu? Sådär kolsvart som jag fixade till på bilden känns nog inte riktigt som jag. Men en mörkare brun skulle jag asbolut kunna tänka mig...eller vad tycker ni? Så som Caroline Gynning har på den första bilden jag la upp kanske?

Caroline Gynning

Älskar verkligen Carolina Gynning. Hon är verkligen en stor förebild för mig, och efter att jag läste ut Ego girl så började jag bara älska henne ännu mer! Hon har hållt på med så mycket olika skumma saker, men har alltid haft båda fötterna på jorden och varit sig själv, hon har aldrig låtit någon och då menar jag verkligen NÅGON köra med henne.... Hon gör det hon tycker är kul, och skiter i vad alla andra tycker. Hon kör sin grej lixom! någonting som man både måste ha mog och styrka för att klara av....

Plus att hon är vrålhet i sitt nya mörka hår (som kanske inte är så nytt men...)





Syns det vart jag fått min modeinspiration ifrån kanske?


Har sagt det förut men säger det igen...Rösa läppar är verkligen SÅ hett i höst!


Hiss & Diss


*Röda läppar i höst -Finns det någonting snyggare och trendigare i höst? Nej röda läppar gillar vi!

*The Sims 3 World adventures - Äntligen släpps det första expansionspaketet till TheSims 3, som liknar 2ans jorden runt som faktiskt inte var en av favoriterna. Men i detta expansionspaket kan man åka ut och resa till Egypten, Frankrike och Kina, så jag förväntar mig ett lite bättre spel än 2ans....

*Idol 2009 - Skrämmer mig bara mer och mer när jag tänker på att slutet närmar sig för Idol 2009. Nästa år är det ju jag som söker :S Det känns kul men också lite halvskumt! Jag har ju väntat på den dagen då jag själv ställer mig i juryrummet i 6år då!


* Folk som inte tål att höra sanningen - Tyvärr möter man på dem många gånger i livet. Men det är bara att ignorera så gott det går. Som man bäddar får man ligga helt enkelt...

*Höstlovet är slut...- Imorgon börjar helvetet igen! Att man är skoltrött och inte orkar med några fler skoldagar hjälper ju inte till heller...

*Mörka Hösten - Är helt klart en av de värsta årstiderna...Det regnar konstant, är mörkt ute mer än det är ljust, man blir trött, deppig och allt som hör till hösten..


Till Amina



Ett annurlunda sätt att blogga på



satt och tråkade för någon timme sedan. Men nu har jag och mamma gjort det ena och det andra både bakat Pizza och billar, så nu är jag i full gång igen. Men så jävla tråkigt att det här utanför fönstret ser ut som natt. November är verkligen min värsta månad! Det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man kommer hem...Nu längtar jag till Sommar 10!


Maybelinne Pulse perfektion Mascara

Gav upp min Blueberry Mascara och hakade på trenden att prova en vibrerande maskara. Sprang förbi Kicks med Steffie för några dagar sen och köpte mig en Pulse Perfektion Maskara från Maybelline 189kr.



Fördelar: Ger en jämn färg och appliceras lätt på fransarna med hjälp av den vibrerande borsten. Ger separerade och fylliga fransar, och färgen håller i sig hela dagen. Prisklassen är också ett plus!

Nackdelar: Gav inte ett lika stort intryck som jag hade hoppats på. Fransarna blir fylliga men ser lite livlösa och platta ut (men som lätt går att fixa till med en ögonfransböjare) Det var lite jobbigt att jämnt behöva hålla in vibrator knappen också. Kanske vore bättre med en liten on/off knapp istället?

Betyg: 3/5


Nu drar jag till centrum

Ska möta upp en kompis allderles strax och gå ner till centrum en sväng. Fick med en härlig bild på Gustav allderles nyss hehe han brukar vara väldit svårfångad och man får knappast med honom på bild... but i did it!

Kram på er♥



Dagens Motto


Fortfarande nyvaken



Nej nu måste jag börja klä på mig och försöka hitta på någonting att göra. Får verkligen en kickspark i magen när jag tänker på att skolan börjar imorgon. Hur ska jag orka? Är så fruktansvärt skoltrött! Men är ändå fast besluten om att få MINST 240 poäng till jullovet. Så det är bara att bita ihop!

Kram på er!

Frukost Dags


Nu har jag precis ätit lite flingor till frukost, och som ni ser så fick lilla Mimmi ta resterna. Hon är ju så otroligt hungrig hela tiden när hon är Gravid. Men hursomhelst så har jag inga planer för dagen utan tar den mer som den kommer. Alex och Mamma ska strax gå ner till Centrum så då blir jag ensam kvar hemma....

Kram på er♥


Svar på Tal från ***

Fick två anonyma kommentarer från *** skriver inte namnet eftersom jag inte vill smutskasta min blogg. I kommentarerna påpekas det att man ska skriva om sitt liv i bloggen och ingenting annat. Det är precis det jag gör varje dag för såhär har mitt liv sett ut. *** tänker inte lägga ner mer energie på det här och det är jag tacksam för. Varför blanda in oss när det i grund och botten är era problem. Se för fan till att lösa dem först!!!! Detta är sista gången dessa människor nämns i min blogg eftersom jag nu inte kommer att ha någonting med dem att göra mer. Ni som känner mig och läser detta vet vad och vilka jag pratar om och håller med mig. Är det någon som har vett i huvudet så är det min mamma så kom inte och säg någonting annat.  För det ända hon gör är att skaka på huvudet och undrar hur fan ni orkar hålla på. Det är också hon som har fått mig att fatta att det är hos er problemen ligger och att ni behöver lösa dem innan ni drar in oss. Tack och hej leverpastej nu går jag vidare i mitt liv UTAN ER!


RSS 2.0