Ny Carro!

Nu är jag så jävla trött på det här! trött på alla falska och jobbiga människor som "förgyller" ens vardag! trött på att aldrig bara få ta det lugnt längre. Känns som att jag håller på spåra ur! guud vad jag längtar till gymnasiet nu! börjar ju ett helt nytt liv då, med en massa nya människor! ser starkt fram emot det. Är så less på folk som tror att dem kan köra med en hela tiden, folk som hela tiden attakerar och skapar problem. Varför inte bara leeeva? livet är tillräckligt jobbigt ändå, fok behöver inte göra det jobbigare eller hur? Tänk va bra världen skulle va om alla bara skötte sig själva och sket fullständigt i alla andra!

Tänk er vad fulla av hat vi människor är egentligen. Det är så svårt att lära sig älska en annan människa, medan det är överdrivet lätt att se ner på någon annan. Det räcker med att en person ställer sig i ett rum, och människorna i rummet tänker en massa elakt om den personen, vad hände med dem godhjärtade? dem som inte dömmer folk utan anledning?

jag har iallafall bestämt mig för att bli en ny MOGNARE Carro, som tänker mer på plugget och framtiden. Skiter man i plugget nu, som ändå blir den grund vi senare ska stå på, så kan man likahjärna gå dö. Finns inte någon som helst framtid utan skolan nu förtiden. Det kanske är dåligt, men så är det!

Puss på er!

Freeedag!

Kom precis upp från ett efterlängtat bad, och sitter här nu och bara tar det lugnt! gårdagen spenderades mest med fysikboken, och en massa annat plugg! Nu hoppas jag bara på ett VG på provet, så är jag nöjd :) Fredagen tänkte jag spendera lugnt! lånar ett par mjukisar av alex och tänkte lägga mig i sängen och räkna lite matte (ligger efter) kul fredag kanske ni tänker, men faktiskt så är det väldigt avkopplande att bara ligga och lösa en massa tal. Är man mattesnille så är man ;)

Nu måste jag nog gå och klä på mig lite!

kram på er

Godmorgon..

Vaknade med ett jätteryck av att ha drömt värsta mardrömmen! inte kul någonstans. men hursomhelst så får ni aceptera de tråkiga inläggen nu innan jag fixat min standard dator. Jag kan varken ladda upp nya bilder, skriva normalt, osv på den här halvgamla laptopen.

Men jag hoppas att jag får tillbaka min vanliga dator snart :)

kram på er !

Bal & kryssningskorna klara!

product view of: Pump w. Bow
Sprang runt i centrum med mamma och Alex igår. Tvingade med mamma till Bianco och kolla vad jag hittade! :) Ett par chockrosa pumps perfekta till kryssningen och balen! Men nu sålänge får de ligga i min bokhylla och damma :)


Dags för plugg kanske?

Dags att göra gymnasievalet i helgen. Lär nog bli Jensen norra media-journalistik som första val iallafall, resten vet jag inte. Kan bara hoppas på att jag lyckad höja mina betyg till minst 250poäng, till sommaren,  för att lyckas komma in.

Hursomhelst så måste jag nog gå iväg och plugga Fysik och matte nu. Fysikprov på Fredag!

kram på er!


Skrivning...

Jag måste bara få säga en sak! jag ÄLSKAR ATT SKRivA! låt det låta hur konstigt som helst! men det bästa som finns är när man sitter på en svenska lektion och bara skriver noveller, krönikor, reportage ja ALLT! det är så jävla kul! Att jag kan få MVG på en krönika när jag inte ens sett kriterierna, utan bara skrivit rakt av från mitt hjärta. Idag satt jag tex på en 90minuters lång svenska lektion och mådde as! känner mig inte så pigg för tillfället och har inte sån jäkla skolmotivation just nu om man säger så. Men när jag sedan fick börja på min novell så var det som att tiden bara stannade. Jag fick värsta Ideen och bara skrev och skrev och skrev, tills lisa abröt för att vi skulle sluta! Så jävla kul! En av mina drömmar i livet är faktiskt att göra mig ett namn och skriva en självbiografi! att bara få skriva! Love it!


Kanske någonting jag borde börja göra i bloggen allt oftare? :) ja vi får väll se :) skulle vara så sjukt kul ;)

Allt går åt helvete!

Nu jävlar alltså! nu är det dags för mina deppo inlägg igen, som verkligen ingen orkar läsa. Men iallafall..det är så otroligt mycket som jag har i huvudet just nu. Kanske borde skriva det i min privata blogg istället, men tänkte att med tanke på den dåliga uppdateringen så kan nog ingenting gå fel.

okej here we go!
jag har gått ner 6kg! jag väger nu ungefär 50kg. Yes jag vet vad ni tänker! men nej jag är inte tillbaka någonstans. Jag har bara så mycket att tänka på just nu och maten kommer i sista hand. Men jag vet att bara för att jag varit där en gång, och att det är som en drog. jag vill gå ner mer! min kropp skriker efter det! att se sig själv bli mindre och mindre, att se sig försvinna är den bästa känslan som finns! jag känner mig lycklig! jag får en dopamin kick av det! allt som går så fel just nu vänder och jag ser bara positivt när jag går ner i vikt! alla falska vänner som pratar bakom ryggen på en, och sviker en. Killen som dissar en rakt av, betygen som går åt helvete, all stress i skolan, allt nytt som händer. det påverkar än verkligen! Men tro mig, jag är inte gnällar typen. Hatar verkligen sånna, som inte gör annat än och gnäller på deras så jävla jobbiga liv. jag ska ta mig fan se till att ordna upp det här nu! men jag behöver lugn och ro just nu känns det som! det händer för mycket! Ge mig lite tid, så ska ni se att den vanliga Carro dyker upp snart igen♥

Puss på er!


Dålig uppdatering...

Yeah I know! har haft upp nu de senaste dagarna känns det som. I fredags gick jag, mamma och Alex ner till Sotiris och hade lite myskväll, innan vi sedan gick hemåt och mötte upp Camilo. resten är Histiora jag knabbt vill minnas! men hur som helst så vart helgen fullspäckad iallafall....tänker absolut inte gå in på några detaljer...

kom hem vid 19.00 tiden idag eftersom jag åkte in till stan efter skolan och mötte upp Heiro. Vi åkte tillsammans in till solna och mötte upp Pappa. Vi åkte och gick på psykologigymnasiets öppet hus. Känner mig inte alls pigg just nu. Känns som att det hänt så otroligt mycket nu under så otroligt kort tid. Vad mer kan man säga?


Godmorgon!

Kunde inte sova igår natt, och vaknade spänt klockan 6.00. Vilket betyder att man alltså ska behöva gå runt och vara trött nu hela dagen. Tur att det är fredag!

lite senare idag så går jag, mamma och Alex över till Sotiris och äter middag samt kollar på Lets dance. Det var inte riktigt så jag planerat min fredags kväll men imorgon får det smälla istället :) camilo, Sandro, malin, Fredde och ev. niklas kommer hit :)

Så jag har ändå en hel del att se fram emot :)

kram på er

Shopping med Malin <3

Självklart vart det lite shopping igår också...

Fick med mig:

John Frieda brilliant brunette shampo 69kr


Nitarmband JC 79kr styck :)

Volume Shine Pure Diamond Rött läppstift från Nivea 99kr

MineralFoundation 149:-

 

kram på er!


Hål i näsan..

Äntligen! Igår efter skolan gick jag och Malin ner till centrum till närmaste frisörsalong. Dem ringde upp mamma för att kolla så att allt var okej och sedan satte vi igång. Dock så är min dator lika bra som en fyrkantig träbit just nu så någon usb kabel funkar inte. ska försöka fixa min vanliga dator i helgen!

Men riktigt snyggt tycker jag det blev och jag trivs sjukt bra i det! Självförtroendet fick sig en rejäl skjuss ;)



Ganska ful och tråkig bild. Men får duga sålänge :) självklart filmade malin hela "operationen" xD

Har man världens bästa kompis så har man!

Gissa vem som kom på besök idag då? själv låg man och sov/vilade med en ömmande huvudverk när det helt plötsligt nackar på ytterdörren och Malin skuttar in! hon hade med sig en bukett röda rosor, samt en stor pommac flaska, som en liten present för att jag ligger hemma och är sjuk. :)omtänksammare kompis får man ju ta mig fan leta efter..;)



jag älskar dig Malin♥

Imorgon kommer löshåret!

Gosh va nervös jag är! tänk om färgen verkligen inte är min? men får verkligen hoppas att  jag har turen på min sida. löshår är verkligen någonting man InTE ska köpa online enligt mig, men idag så tog begäret över och otåligt som jag är så orkade jag inte vänta.

Så förhoppningsvis så har jag mina clips redan imorgon :) Vilket passar perfekt eftersom jag håller på styla om ögonbrynen (det tar sin lilla tid), ska pierca näsan, och sätta i löshåret i morgon! värsta förändringen ju! Gosh jag klarar verkligen inte av att se likadan ut dag ut och dag in, måste ske förändringar i mitt liv hela tiden! :)
2 Mörk kastanjbrun

Måste få tag på "Fur Elise"

Börjar som sagt att tillfriskna lite sakta nu, och har mestadels suttigt framför pianot & Tv`n mest hela dagen. Påbörjade en ny låt också, och det vart efter ganska mycket letande "Fur Elise" Av Ludwig Van Beethoven. lärde mig "tuturial" delen ganska så fort dvs den första minuten av videon. Men nu skulle jag behöva noterna till nästa del. Vilket var betydligt svårare att hitta. Men som tur är så har jag Piano imorgon, så får jag kolla med min piano lärare, som säkert har den någonstans. 



Hjälpte ju inte riktigt att försöka kolla på google...


endast min del.....


gosh, snälla hör av er om någon ser vad det står! Men här har vi åtminstone hela låten :) synd bara att man inte ser vad det står :( åå den är så otroligt bra den här låten, känns så himla tråkigt om jag inte får tag på noterna :(


Birka Paradise here vi come!

Sååå! nu har jag suttigt här hemma och kollat bokningar på en 24-timmars kryssning med Birka Paradise! Om allt går som det ska, så åker jag, Alex, mamma och Malin på kryssning, på sportlovet! Självklart ska man åka på ett lov, då det kryllar av andra ungdomar på båten, än om man åker en vanlig helg då det bara yrar runt massa fulla gubbar omkring på båtarna...

Men mamma skulle egentligen vilja testa Silja line kryssningarna till Tallin, men lyckades övertala henne om att Birka paradise är bättre då dem inte har någon åldersgräns på discot. Det är ju festandet vi åker dit för right?





Mcdonalds = Diktatur?



Var bara tvungen att pressa in ett inlägg! får skynda mig på innan febern tar över! så vad ska man egentligen tycka om det här då? Kanske inte världens grej att bli sparkad från mcdonalds direkt, fast själva prinsipen! Har man inte rätt att få uttrycka sina åsikter i sin blogg utan att få sparken? det är ju rena rama diktaturen om ni frågar mig! nu vet ju inte jag vad dte var hon skrev, men även fast chefen inte gillade det hon skrev så ska väll chefen klara av lite kritik?...hur feg får man vara egentligen? inte nog med det så går chefen ut på Facebook och skriver om händelsen i sin status. Usch vilken patetisk stackare....

Fast å andra sidan kan man ju undra om inte tjejen kunde tagit ut sina klagomål på chefen istället för på bloggen? fast å andra sidan, så ska man faktiskt kunna skriva vad man tycker och tänker på en blogg utan att få sparken. Väldigt oproffesionellt gjort av chefen tycker jag. thank good att det var bara mcdonalds det gällde, finns ju ändå inte en enda bra sak med stället! kan ju verkligen inte påstå att de gör någonting bra för männskligheten.

oj nu känner jag hur ilskan börjar ta över. Är på överdrivet dåligt hummör idag.

kram på er

Jofama


Fannyhair

Äntligen beställt!



55cm långt clips-on löshår kommer här på posten om några dagar. Och missförstå mig inte nu, självklart älskar jag mitt korta, svarta (nu mörkbruna) hår, men det kan va kul med lite förändringar ibland. Så därför beställde jag hem ett clips-on sett, så att det bara är att clippa på och av hur som helst :)

Balklänning!

Sitter här och tråkar framför Malou efter 10, och försöker kolla lite efter balklänningar på nätet. Usch vet inte alls hur länge jag orkar sitta här vid laptopen, känner hur febern är påväg tillbaka, men tänkte ta en till alvedon vid 12 tiden.




Två av mina favoriter just nu. Men det kommer bli så svårt att bestämma sig för vilken jag ska ha. Har nog över 20 klänningar att välja mellan just nu. Vissa ska beställas, vissa ska testas osv...

Sjukling!

Dålig uppdatering! jo jag vet! vaknade vid 5.00 tiden i lördags av att hela jag höll på kokas sönder! ganska tydligt att jag råkat ut för influensan! Har dock blivit ganska mycket bättre, men halsen ömmar fortfarande, näsan täpper, och febern är ännu inte borta. Men jag lever just nu på alvedon, apelsiner, färskpressad juice, mycket vila osv. Så förmodeligen kommer jag iväg till skolan imorgon eller på onsdag!

kram på er !


TopShop



Shoot!


Pluggish!

Kom hem ganska tidigt idag eftersom att elevensvallektionen var inställd. Gick och la mig och vila det första jag gjorde, och gick upp och pluggade lite vid 17.00. Nu har jag läst in lite fysik den närmaste timmen, och tänkte ta en kort paus innan jag fortsätter med nästa moment.


Gosh tänk att det är sista terminen jag behöver läsa fysik & kemi mer i hela mitt liv! att aldrig behöva röra en enda fysik bok mer! kan det bli bättre?

 


Snygga T-skirts

James&Marilyn - Kenza
KENZA

James&Marilyn - Foki
FOKI

James&Marilyn - Elin Kling

ELIN KLING


Vad är det för fel?

Har känt mig helt sjukt trött både igår och idag! Men jag sover ju som vanligt! Så jag förstår inte riktigt vad som är felet? orkar knabbt konsentrera mig i skolan! Har pressen på mig att minst gå ut nian med 270poäng, annars jävlar! det blir mycket plugg för min del alltså, men vafan, det är ju bara ett halvår kvar!

Lite smått iriterande att man ska gå runt och må skit hela dagarna bara. Sitter som död i skolan, mår illa, huvudet dunkar. Oj jag kanske håller på bli sjuk eller nått? :S


Vill verkligen inte påstå att man har så jävla högt IQ heller! 103 första gången, och 110 andra...

I´m home!

Äääntliiigen!! fyfan vilken dag! kom hem och stekte pannkakor det första jag gjorde. åt varken frukost eller lunch, och gick i skolan till klockan 16.00. Det går verkligen inte ihop! fy va dåligt man mådde!

Men nu känner jag mig aningen pigg igen, och måste nog snart börja prioritera kvällen...
tror jag skiter i pilatesen idag! allderles för seg idag! Ska nog vila lite, plugga So, läsa lite, och spela lite Piano, innan jag vid 19.10 tiden har pianolektion.


Äntligen mina!



Nu jävlar ska det bli löpning för hela slanten! ;)

Sötnos VS gräddnos


Vilken mjukisdress tycker ni jag borde träna i? Känns lite Wannabe Kissie/dessie med en rosa. Men samtidigt är det ju så jävla söt! får se, vilken färg jag väljer, kanske får bli båda, om jag har allderles för svårt att bestämma mig ;)


Yes fotona har kommigt!

Fick hem fotona jag framkallade från falun förra veckan! En massa bilder på mig, malin och en massa champagne! Framkallade även en söt liten bild på söta Marie! Som direkt ska in i skåpet i skolan!

 

Titta vilken sötis som kommer sitta i mitt skåp i skolan!


Massa böcker att läsa ut!


I want them!

Höga klackskor med nitarHöga klackskor med nitarHöga klackskor med nitar

Topmodel

Hade en pilates lektion idag på gympan med Reham. Gick väldigt bra faktiskt, och det vart ett klart Vg på lektionen. Kom hem helt slut och har legat och slappat framför TopModel under hela eftermiddan.

Nu tänkte jag strax gå iväg och plugga lite, samt leta upp pilates Dvd`n. Nu är det plugg & träning som gäller! inga lata soffpotatisar här inte! Vill man ha vältränad mage i sommar så gäller det att börja träna redan nu!


Dagens "hemma" Outfit



Mjukisar - Malins
Linne: GinaTricot

Modekungen.se


Hittade ett par grovt coola kilklackar med spegelglas på modekungen.se. Inte så värst dyra heller! Blir nog att klicka hem ett par i veckan...

Klickat hem!



Klickade hem dessa nitarmband, och klocka från cocoo.se allderles nyss! Är de inte snygga? Älskar det sista nitarmbandet!

SovDag!

fy vilken jävla dag det varit idag! Vart allderles för mycket igår, så idag har jag bara legat framför tv`n och sovit! Imorgon är det dags för min & Rehams gympalektion, så vare sig jag skulle velat eller inte så har jag varit tungen att planera pilatesövningarna..
Usch imorgon börjar helvetet igen!


Nya gelènaglar







Vaken...


Hoppsan, Kissies huvud blev smått avhugget på bilden..




Kom hem vid 7.00 tiden imorse! Snacka om att mamma vart galen! Träffade Jibbe, Natisha, och några till vid 2.00 tiden hemma hos Malin, och avslutade allt hemma hos Natisha. Nästa helg blir det att sitta hemma och tråka då..Men det gör inte mig någonting, det gick ju faktiskt lite överstyr igår..

Dagens Outfit



Leggings: Åhlens
Tunika: GinaTricot

Fuck you!



I Love my life I´m sorry if you hating yours!

Godmorgon eller?

Somnade vid 5.00 tiden i morse och blev väckt vid 7.00 av att Malin drömt en mardröm. Men vi kom upp vid 14.00 tiden iallafall, och har precis tagit en snabbdusch. Drömte värsta skumma drömmen om att jag försökte bli blond igen! I mitt fall var det faktiskt en mardröm! Det gick åt helvete och blev orange, vitt, svart och en massa andra färgen! Fy säge jag bara! Skulle aldrig kunna tänka mig att bli blond igen!



Drar till centrum




Drar till skolan

Gosh va trött jag är!! måste snart börja gå iväg till skolan med värsta magvärken! (lingonveckan är här) Men som tur är så har jag en väldigt kul helg att se fram emot! Undra om det lyckas bli någon fest idag, mamma ska ju ut och äta middag med sina vänninor, och kommer inte hem förens väldigt sent ikväll.. Men jag måste kolla med både malin & Fredde om hur det blir (but shhh its a secret ;)) så kanske vi kan vara här ikväll ;)

Imorgon fyller älsklingen Heiro 16 år! Så på dagen så ska jag, malin, Heiro och några till dra på skräckisen "instängd" och fira henne lite ;) Och på kvällen drar jag på bio igen med VaggeBagge och eventuellt några till. Vid 21.00 tiden börjar avatar 3D ;) 

kan knabbt bärga mig ;)



Gosh malin....Vågar vi?? Instängd? jesus jag som har klaustofobi :S får panik bara av namnet ju :O hehe but i love skräckisar så det ska nog inte bli några problem ;)

Ny Tv!


Svar på tal!




GinaLove


Hiss / Diss



Svar på tal!


 ..Malin kan övereagera lite ibland, det tycker till och med jag hehe.. Vi hade pratat lite om kommentaren jag fick, eftersom jag inte viste om jag skulle tolka den som något negativt eller positivt. Men som sagt, så nej ja tycker också att hon kanske tog det lite väl hårt hehe
kram

Första skoldagen

kan tänka mig att jag sovigt i ungefär tre-fyra timmar i natt! Fyfan va trött man är! Som tur är så slutade vi redan vid 13.00 tiden idag, och enligt mig så var skoldagen bara så onödig. Vi satt mest i klassrummet, och stirrade in i väggen för att vänta på att få gå ut på rast, städa lite och så fick vi gå. Kunde vi inte fått göra allt sånt imorgon och sen börja skolan på alvar igen på måndag?
Men jag kom hem för en stund sedan, och tänkte nu bara ta det lugnt resten utav dagen...


Vanliga Designen på plats!

Så, då var den vanliga designen på plats igen då ;)

Malin är igång!

Fick en anonym kommentar för några dagar sen

jag svarade kort och gott på komentaren i ett "svar på tal" inlägg. Malin såg inlägget och här har ni hennes en aningen lite överdrivna komentar hehe go malin!





ojoj Malin är igång! ja du gumman, jag vet inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg komentaren hehe jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga :P

jag älskar dig♥

Till Mamma



I varje man en andra chans
Han var svaret när hon lockade till dans
Hon var så ensam, i detta stora land
Hon skrattade och sprang när hans hjärta brann


Jag minns hur som sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Nästa dans


Nästa stad och nästa dröm
Den vita villan, vid den stora sjön
Här är det vackert
Här blir allting bra
Hon packade sin väska nästa dag


Jag minns hur som sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans

Varför gör du som du gör
Ser hur mina drömmar dör
Du river runt, och du förstör
Jag vill att du ska vara gla'
Jag vill att vi ska ha det bra
Kan vi inte stanna, Mamma, här ett tag?

Jag minns hur dom sa till mej
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, Hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn
I din famn


Dags för ett helgjobb!


Satt och pratade lite med mamma allderles nyss, och vi kom överens om att jag ska börja söka helgjobb den här veckan! Vi kom överens om att det faktiskt ger mer fördelar än nackdelar! Så jag tänker iallafall försöka mig på att skriva en CV och skicka in den till en hel del olika butiker och andra ställen! Så då blir det några timmar på förmiddagen på lördagar & Söndagar som jag skaffar mig lite arbetslivserfarenhet ;)

Dagens planering


Vill ha!


Godmorgon!

Blev lite överdrivet sent igår, så nu sitter jag här och håller på dö av trötthet! Imorgon är det dags för helvetet igen! och jag känner mig inte ett dugg laddad! Men samtidigt så är motivationen stigen! nu jävlar är det dags att höja de där jävla betygen! Så att det förmodligen blir psykologigymnasiet i höst...

Men nu ska jag nog gå lägga mig igen!
Puss på er <3


Gelenaglarna


Dagens Outfit

Vaknade vid 12 tiden av att en viss person bombade med sms! Kul start på dagen alltså! Idag vill jag inte annat än att bara ta det lugnt hemma, utan en massa stress & press!

Här har ni dagens outfit iallafall ;)



Leggings: Åhlens
Tunika: Gina
Halsduk: Åhlens
Klocka: Ur & Penn
Leggings

En stor förebild!

 

Lånade boken av Malin för några dagar sen, och har total fastnat i den! Har inte läst ut den än, men är på god väg. Jag känner igen mig själv och så många i min omgivning när jag läser boken. Har ju tidigare läst boken -Du äger av Mia törnblom som också fashinerade mig väldigt mycket!
Hur är man egentligen när man har bra självkänsla? För ungefär två år sedan, hade jag själv väldigt dålig självkänsla! jag trodde att jag skulle bli lyckligare om jag gick ner i vikt och blev smal. Smal=lycklig var mitt livsmotto! Gosh så fel man kan ha! Det började med oskyldig bantning i 6an, men slutade på Anorexi klinik ett & ett halv år senare! Så fort mamma pratade i telefon, eller när jag såg folk på gatan som pratade med varandra, så tog jag förgivet att de snackade skit om mig! Jag trodde till och med att min egna mamma satt och snackade bakom ryggen på mig! allt detta berodde inte på någonting annat än dålig självkänsla! Andra beteenden man kan visa/ ha genom dålig självkänsla är:

# Man tror att allt handlar om sig själv man blir egocentrisk
# Man snackar skit om personer!
# Man "gillar" att starta bråk med personer för att få bekräftelsen
# Man kräver mycket uppmärksamhet
#Eller så är man rädd för att kräva uppmärksamhet
# Man mobbar!
# man håller på med destruktiva beteenden som att skära sig, svälta sig osv
# man känner sig inte värd att älskas...
# Allt man gör blir fel..

Mia berättar också om en föreläsning som hon hade en gång. Där rankar hon personer från 0-5 beroende på hur säker och bra självkänsla personen har! Hon själv beskriver sig som en 4a. När hon pratat klart inför människorna är det dags för Mia att sätta sig i publiken för att lyssna på sin kollega som är en stark 5a. Om inte mia jobbat på sin självkänsla så skulle hon gått från en 4a till en 2a efter att ha lyssnat på kollegans föreläsning. Om det är riktigt illa så går hon ner till -1! Då kommer hon inte vilja fortsätta föreläsningen utan  låta kollegan ta över helt o hållet. Hon kommer då att gå ner och sätta sig i publiken. Efter ett tag skulle hon säga någonting i stil med -Maria är ju bra men undra om hon inte har problem med sin man. har du tänkt på att hon ibland luktar lite svett? en person med låg självkänsla klarar inte av en person som är en 5a utan att försöka hitta något fel på ´henne. tycker du inte om dig själv och tycker du inte att du duger, så kommer du även leta fel på andra människor. En person med dålig självkänsla klarar inte av kritik utan att ta det som ett personangrepp!

Här har ni då bla anledningen till att jag inte tar åt mig av folk som försöker trycka ner mig genom elaka komentarer eller andra saker! Jag Själv anser mig i dagsläget som en 3a-4a! Människor som känner sig som någonting under det, kommer ständigt att försöka trycka ner mig. Det är i grund och botten deras självkänsla som spelar ett spratt där!

men man kan göra mycket för att öka på självkänslan. Boken ger en hel del bra tips som jag själv tänker börja följa. Mitt mål är att bli en klar 5a en dag!

Svar på tal!


Anledningen till att jag ska börja träna är inte av någon annan anledning än att jag mår bra av det. Och nej jag har absolut inga planer på att komma tillbaka till anorexin. Tvärt om! jag älskar min kropp och mina 53kg! Så länge jag äter so0m jag ska, och tränar för att jag mår psykiskt bra av det och känner att jag ökar mitt självförtroende & självkänsla av det så ska det inte vara några problem. Jag känner idag att jag lever ett väldigt bra liv! jag vet att lyckan inte sitter i vad jag väger och är medveten om att jag till och med kommer att gå upp i vikt av att börja träna. men det har jag asbolut ingenting emot! Sålänge jag är nöjd med mig själv som person, och känner att jag gör någonting vettigt med mitt liv så är jag nöjd! Så sammanfattningsvis så tänker jag börja träna för att jag mår bra av det, och för att det är hälsosamt. Det ska absolut inte finnas något destruktivt med min träning, utan tvärt om!

Mot ICA!



nästan beredd på att springa ut i morgonrock! Men så kul ska vi inte ha det! så på med kläderna sen så följer jag med mamma till ICA en snabbis!

Svar på tal!


Gelenagelkitten kommer inte från något annat ställe än självaste Kicks. Depend bla har ett gelenagelkitt som jag började med o testa. Absolut inte den bästa kvaliteen, men värd att prova iallafall, om man nu vill det..


Måste ha lista!


Nyårslöften 2010!


Vad skulle jag göra utan er?


Because i`m Beautiful



Spoken:
Don't look at me

Every day is so wonderful
And suddenly, i saw debris
Now and then, I get insecure
From all the pain, I'm so ashamed

I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down
So don't you bring me down today

To all your friends, you're delirious
So consumed in all your doom
Trying hard to fill the emptiness
The piece is gone left the puzzle undone
That's the way it is

You are beautiful no matter what they say
Words can't bring you down
You are beautiful in every single way
Yes, words can't bring you down
Don't you bring me down today...

No matter what we do
(no matter what we do)
No matter what they say
(no matter what they say)
When the sun is shining through
Then the clouds won't stay


And everywhere we go
(everywhere we go)
The sun won't always shine
(sun won't always shine)
But tomorrow will find a way
All the other times

'cause we are beautiful no matter what they say
Yes, words won't bring us down, oh no
We are beautiful in every single way
Yes, words can't bring us down
Don't you bring me down today

Don't you bring me down today
Don't you bring me down today

Goodmorgon!

Vaknade vid 11 tiden av att pappa ringde mig. Kunde efter det inte somna om så nu sitter jag här vid Datorn! Fy satan vad det är svårt att skriva med ett par långa gelenaglar! Men antar att det bara är att vänja sig. Btw Så vill jag bara påpeka att jag är på ett strååålande humör idag! Idag är en sån dag då jag bara älskar att få vara jag och ingen annan ;) Jag  & Malin ska strax ut och shoppa lite, och vid 21.00 tiden är det dags för fest! Fan vilken perfekt dag!

Puss på er <3
  


Tjejkväll med malin <3

Sitter här med Malin. vi tänkte strax hyra en skräckis och chilla lite resten av kvällen! Sprang förbi centrum också en snabbis och köpte med mig ett gelenagelkitt och idominsalva (som jag tänkte läka mina torra läppar med under natten)
Imorgon Tänkte vi gå ut och shoppa en sväng och träffa Fredde en stund på kvällen...Roligare än så blir det inte ;)


Dagens Outfit


Lackleggings: Åhlens
Ljusblå tröja: Gina
Midjekjol : Gina
Midjeskärp: H&M
Rosett: Åhlens

Blogglovin



Följ gärna min blogg så följer jag din...skriv en komentar i sånna fall så att jag vet vem du är ;)

2010 är igång på riktigt!

Redan 3 Januari idag! Känns så sjukt konstigt. Men jag känner på mig att 2010 kommer bli ett riktigt dunder år! idag ska jag iallafall möta upp malin, gå iväg och shoppa lite. Vid 18.00 tiden tänkte vi dra in till stan och träffa Daniel. När vi kommigt hem från stan så blir det tjejkväll med massor av ansiktsmasker och hårinpackningar!




2010 here we come!












RSS 2.0