Hot picture Stuff

Hittade lite gamla bilder från återigen gamla bloggen GlambyCarro. Here you have them bitches!♥
vilka jävla tider det va :)

Pust..äntligen klar!

Äntligen klar! Sängen är inne, golvet är moppat, hyllan är full av klarlämnade saker. Nu ska jag strax gå ta en alvedon och hoppa in i badet. Måste få ta det lugnt ett tag nu innan jag ska ut och träffa Oskar.
Laddar upp bilderna på mitt nya rum så fort jag orkar...
Puss♥

Höstlov!

Wohoo! Då var man inne på Höstlovet då! Har precis börjat rensa igenom mitt rum, då jag tänkte hinna med att möblera om nu under förmiddagen. Jag kommer att rensa igenom och kasta all skit, flytta in den stora sängen och flytta på min hylla. Stackars mamma som får ta över min lilla 90cm säng. Men jag är så trött på att hålla på samla ner på golvet varenda jävla natt som Fredrik sover här, vilket ju blir ooofta!
men nu ska jag återgå till mitt möblerande. Men lite svårt när Fredde ska ligga och sova hela tiden!!!
Moahaha stolt smygfotograf ;)♥

Dålig uppdatering!

Förlåt...Mår inte så bra...
Får nog vila mig som fan nu under lovet.
Men lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. ge mig lite tid bara.
Btw fick jag tillbaka mitt svenskaprov i språkriktighet idag, och fick ett poäng från MVG! ett poäng? :O
Jisses!
See u!

Training med miss Navida

Går iväg snart! Möter upp Navida vid bussarna som vanligt vid 18.00 tiden. Sedan hoppas jag att hennes inflammation blivit bättre så att vi kan köra kondition idag :)
Möter förmodligen upp Fredrik efter träningen som vanligt♥ åhh om 5dagar har vi varit tillsammans i två månader ♥
Mina älsklingar samlade i ett♥
Fredrik♥
Navida♥
Och jag själv ;)♥

Lindex love!

Har alltid varit lite smyganti Lindex! Sett det som en lite halvtantig butik, på något sätt. Men när jag var där för några dagar sedan så fastnade jag ju på den svarta kappan som jag genast köpte! Alltså mitt första plagg från Lindex! Och vet ni vad jag mer la märke till? Att de har grovt murriga och mysiga halsdukar, mössor och vantar till vintern! Sprang ju runt som en galning för att hitta min halsduk på Bikbok. Men på Lindex är de dubbet så mysiga! Snacka om att jag kommer springa där på mina framtida shoppingrundor, när jag letar vinteraccessoarer!
Och så min svarta kappa, som inhandlades i måndags på min håltimme :) ♥

Kroppen säger ifrån?

Fyfan va skit man mår! nej nu känns så det som att jag blivit lite extra gnällig i bloggen. Men hursomhelst så börjae allting på t-banan i morse. SL hade ställt in något tåg vilket ju resulterar i att det blir proppfullt i de fungerande vagnarna. För det första så vart det en stressig morgon då jag mest bara klädde på mig och rusade ut genom dörren. Sedan kommer man till en proppfull tunnelbana och hamnar längst in! Fick knabbt någon luft och klände hur det höll på svartna för ögonen! Kan tänka mig att det berodde på att jag varken sovit eller ätit. Det händer ju mig ibland att blodsockret är så lågt att det bara svartar och man typ faller ner på golvet i en stor hög. Men vanligtvis så går det över. Den här gången var jag tvungen att rusa upp till skolan, ha min musikteori lektion ihopp om att det skulle gå över. Men det gjorde det inte, så jag bad pappa komma och hämta mig då jag absolut inte skulle våga åka T-bana i det läget. Tänk att svimma på T-banan? Men han var för upptagen, så jag gick och mötte bagge i Liljeholscentrum, där jag vilade ett tag. Men när hans lektion dock började så gick jag ner till ICa köpte en liten chokladkaka, och tog närmaste tub hem. Dock så mötte Alex mig i vårberg centrum eftersom jag inte var i form för att ens våga gå hem själv. Var så jävla rädd för att bara plaska ner på marken. Så jävla pinsamt!
Hursomhelst så har jag nu sovit i 3timmar och sitter nu och äter en skål med vaniljyoghurt och frostis. Måste börja ta hand om mig nu! Stressar som bara den på dagarna, en del ämnen i skolan går åt helvete och den 30 november har jag två tunga omprov att göra samma dag. Hemma är det mycket som ska fixas, ett piano måste inköpas, rummet ska möbleras om, samtidigt som det ska pluggas, träna piano, sjungas osv....Detta har lett till att jag fått en massa klåda på överkroppen, som kliar och kliar. Nu har det utvecklats till blåsor som även kallas "stressblåsor" som kliar som bara den, tänk er att ha myggbett på hela överkroppen! plus att jag inte sover på nätterna då jag mest bara ligger och tänker. Det är klart att kroppen tar stryk! Är så grymt glad över att det är lov nästa vecka! Då ska jag bara ta det lugnt heeela lovet!♥

Utvecklingssamtal strax..

Måste dra iväg och möta upp mamma i Lijeholmen strax. Har Utvecklingssamtal vid 18.30 tiden. ÅHH hur ska jag orka? låg vaken i stort sett halva natten och messade med Oskar. Hade ju även två jävla prov idag som för övrigt gick åt helvete båda två! Jag gå verkligen in i väggen de dagarna då jag inte sovit.
Men nu tänkte jag ta det lugnt ett tag och läsa lite Frida. Fick hem den senaste i brevlådan nyss, och jag som valde att inte fortsätta som prenumerant? Hmm..skumt!
Aja nu ska jag läsa FRIDA sötnosar!♥
Gud va sliten man ser ut på morgonon :O

Dagens Outfit!

Kappa: Lindex
Leggings: Gina
Halsduk: Bikbok
Väska: Secret

Fest!

Vet inte riktigt vad jag ska säga...kommer inte ihåg så mycket. Tragiskt. Men här har ni lite bilder från i helgen!
Det började såhär..
Och slutade såhär..
Så kan det gå...Men nu blir det inge mer festande på ett bra tag :P

Hinner inte med någonting längre...

Nehepp vart inge bloggande igår! Kom hem vid 19.30 tiden. Mötte upp Fredrik, satt och pluggade, gick och sov. Det var min dag det.
Dagens Planering!
9.45-14.00 skola
14.20-15.20 Pianolektion
16.00-17.00 Hem & plugga/blogga
17.30-Möta mamma i liljeholmen
18.30 Utvecklingssamtal!
19.30-Hemma! + plugga!

Usch så man mår :(

Okej! Håller SÅ med Navida! Har aldrig varit såhär bakis! Vist kan man känna sig lite tröttare än vanligt, och lite småont i huvudet. Men idag! Gosh har sjukt ont i huvudet, är konstant törstig och mår illa så fort jag reser mig upp! Vad gjorde jag för fel igår? :O Oh good now i know ;)
Vi hörs imorgon när jag är lite piggare!

Årets första chokladtomte!

Såg ni vad det snöade imorse? :O ursäkta uttrycket men helvete va snön kom tidigt iår! Fick ju gå köpa min första chokladtomte redan i Oktober! ♥
Men Oktober är fortfarande en höstmånad enligt mig!♥ Det ska vara orange/brunt/gult på vägarna inte vitt! :O♥

Brunett så hett!

Nu är det gjort! Nu är jag brunett igen! Och det blev/känns huuur bra som helst! ♥
Färgen sitter i...
And the Result!♥
ååhh är SÅ nöjd med resultatet! Det ser lite mörkare ut på bilderna btw men räkna med en liiite ljusare nyans. ♥

Ny Pianolåt!

Sprang till donken och köpte en liten kaffe som energihjälp!




Vet ni vad? nu lägger jag nog undan Fantasie ett tag tills jag skillat upp mig lite. Känner inte att jag orkar med alla små detaljer just nu! Så därför kör jag på Mozarts populäraste Rondo nu ett tag! (då förstår ni väl att jag syftar på den turkiska marshen?) den ska inläras nu! Satt en timme och övade i skolan, innan jag sedan åkte hem och övade.
Så himmla roligt stycke alltså! Nu är jag trött på alla långsamma moll stycken som jag spelat de senaste åren...Så nu lär det bli en hel del rondon för min del.

Bilderna som inte kom upp imorse!

♥♥♥♥♥♥♥♥
Wohoo! Fick äntligen upp bilderna från imorse! Här har ni då som sagt dagens frukost. Men nu är det förövrigt middagsdags för mig snart. See U♥

Duschen...

Kom precis ut ur dushen. Ska strax lägga mig och läsa lite Veckorevyn och överlämna datorn åt Fredrik. Men eftersom han nu står i dushen så hinner jag nog slänga in några inlägg♥

Gamla goda tider!

Fan vad jag har fastat på de gamla tiderna den här morgonen! Kanske för att mobilen vägrar ladda upp några bilder på datorn, av någon anledning. Så mina Facebook album lär bli min bästa källa för tillfället.
Men iallafall, kommer ni ihåg de gamla goda tiderna när jag fyllde 16? okej nu får jag det att låta som om jag vore typ 50 eller nått, men glöm inte bort att jag faktiskt fortfarande är 16! hehe så nja gamla goda tider vet jag inte riktigt att man kan kalla det. Fast jo det har ju hänt så otroligt mycket nu på senaste tiden. så att det känns som om min sweet 16 är så långt bort den kan vara!

Oldies

Jag, Mamma & Navida nere på Johannesdhal i Maj 2008
2009
Ut & Fiska med Navida
2010
Så man har sett ut :O haha kan inte sluta undra hur jag kommer att se ut om ett år :P♥

Godmorgon!

Gud vad jag är uppe tidigt idag! Behövde egentligen inte gå upp förens vid 9.00 tiden. Men hursomhelst så ligger Fredde fortfarande kvar och sover, men tänkte att jag går och väcker honom runt 9.00 han också!
Har ju lite extra tid nu på morgonen, så vad passar bättre än lite bloggning?  Ska försöka få i mig lite frukost sen också. Eller nja om man nu kan kalla det för frukost just...♥

Kära medmänniskor!

Så har jag inte min mobil på eller med mig för tillfället av en anledning! Det vill jag bara att ni ska veta om ni tänkte messa eller om ni  redan gjort det. Ganska lång historia. Men jag tar fram den igen när det blir tid♥

Plugga musikteori!

Måste plugga musikteori!
Hör snart♥

Väntar på Fredrik!

Här satt jag och nötte noter i nästan en hel timme!♥
kom precis hem! Hade mitt vanliga möte med Gloria, i ungefär 45 minuter. Nu tänkte jag gå iväg och göra iordning någonting till middag. Undra om jag hinner innan Fredde kommer?
Hursomhelst så gick skoladgen mestadels bra. Drack en kopp kaffe på morgonen, vilket gjorde mig mycket piggare än vanligt, trots att jag bara fått sova 4 timmar inatt. Men gissa om jag har ont i huvudet nu?
Eftersom att det är Onsdag så har vi vår musikdag idag, och jag har suttigt och nötit noter nu under hela dagen. Till och med när jag väntade på Gloria innan mitt möte. Nu jävlar sitter det snart...eller inte!♥

Beställt och klart!

Ska alldeles strax gå lägga mig! Tänkte först bara skriva ett litet godnatt inlägg! Och ja juste det höll jag på glömma. Kolla vad jag beställde hem nyss!
Två par nya converse! Men nu i färgerna Beige & mörklila! Ser så fram emot när det kommer på posten!
Puss på er♥ & Godnatt♥

Höll nästan på glömma

Ljusterapi kan vara bra om du känner dig tröt, hängig, deppig och orkeslös under vinterhalvåret. Starkt vitt bredspektrumsljus från vanliga lysrör gör oss piggare visar en forskning. Melatonin produktionen i hjärnan avtar också vilket gör att du blir piggare. Det påverkar därefter omsättningen seretonin vilket gör att vi helt enkelt mår bättre :) svårare än så är det inte med ljusterapi.

Nikon D3100

Kommer att stå högst upp på min önskelista över mest behövda julklappar! Den nya Nikon D3100 finns att köpa på de flesta elektronikställena och tar helt fantastiska bilder, samtidigt som den är av hög kvalitè, lätt använd och lättförståelig. Passar alltså lilla Retard Carro perfekt :) ♥

ScorettLove!

Snart dags för årets vintershopping! Ja jag vet att det fortfarande är mitten av Oktober, men längtar verkligen tills vinterstövletterna ska shoppas! Funderar på någonting i stil med dessa iår? Ihop med kanske en vinterfodrad Trenchcoat? Fast borde nog kanske ta ett snack med Fredde först eftersom jag är 100% säker på att han kommer bli bokstavligt talat galen om jag bestämmer mig för att köpa någon av dessa. Det är ju sedan han som får bära hem mig, när jag inte orkar gå i dem längre. Och Tro mig det händer alltid ;)♥

Spegel, spegel på väggen där...



Lite designuppdatering!


Kvällens Middag

Har suttigt och flifflat lite med bloggdesignen nu i nästan två timmar! Men fick avbryta för en middagspaus för någon timme sedan. Idag vart det Pannkakor med grädde & Sylt till middag! Känner mig verkligen grovt nyttig idag (not). Men äsch ingen idè och bry sig riktigt känns det som.
Nu ska jag nog ta och lägga mig i ett bad tänkte jag.
Hörs snart♥
BTW är det bara jag som tycker att sylten verkar lite halv creapy i svart/vitt format? ser ju ut som hm..lakritssylt eller kanske svarta maskar omslingrades runt pannkakorna. Haha nä fyfan börjar bli smått äcklad av mina skumma tankar! Men jag lovar att det är vanlig hederlig sqeezy jordgubbssylt från BOB you know"♥

Hemma från Pianlektionen!

Äntligen hemma säger jag bara! Suck vilken jävla skit dag det varit idag med! Tror nog aldrig att jag varit med om en jobbigare skoldag. Inte nog med det så blev jag så otroligt frustrerad under Pianolektionen att jag bara hade lust att kasta notpapprena på golvet, gå därifrån och aldrig komma tillbaka! Seriöst, jag var så jävla nära att sumpa Fantasie I D-moll av Mozart och ge upp den helt!  Är verkligen inte på humör idag, och tålamodet ska vi inte ens prata om!
Kan det kanske bero på att jag inte ätit någonting idag? Kanske beror det på att min mobil ringer nonstop med någon galen man på andra änden...Nä nu stänger jag nog av mobiltelefonen ett tag & går och rostar några mackor!
See U♥

Saknar mitt naturliga hår :(

Eller färg rättare sagt! Har inte haft min ljusbruna naturliga hårfärg på säkert 10år! Men nu har jag iallafall bestämmt mig för att Tona det guldblonda i mitt hår brunt alltså så kommer jag att låta min utväxt vara som den är. Detta kommer alltså att Ske på Fredag!  Så att man blir snygg till Festen på Lördag :)
Men nej vill verkligen inte bli svarthårig igen :S Brunt ska det va :)
ÅÅÅhhh va jag vill bli brunett igen :)!!!! Kan det inte bara bli Fredag på en gång!!!

Godmorgon!

Fyfan va trött man är! Förstår inte hur jag ska klara av dagen :O. Men som tur är så har jag bara tre lektioner idag plus en pianolektion efter skolan. Efter det så kommer jag nog springa hem och lägga mig och vila. Fast så tänker jag iförsig alltid på morgonen, men det brukar inte bli så.
Här har ni iallafall en ganska dåligt tagen "Dagens Outfit" bild!
See U♥






Stopp! Stanna! Jag ska göra en NEDA!

Satt för en liten liten stund sedan och kollade in Joannas blogg. Ni vet hon som levde med Anorexi från Tv-programet Tonårsliv. Blev så sjukt inspirerad av en tatuering som hon inom kort ska göra. Jag har alltid velat göra en tatuering som symboliserar kampen mot ätstörningarna/anorexin, man har ju sett folk på tex Miami inc som gjort stora tatuering som symboliserar just deras kamp mot ätstörningar. Tex stora blommor som i stort sett täcker hela överkroppen. Men jag skulle vilja ha någonting mer diskret. Så vad passar då bättre än en NEDA tatuering på Höger höft istället för mina hjärtan som jag tidigare hade tänkt mig.
NEDA-tatueringen står för National Eating Disorders Accosiation Och tatueringen är alltså deras symbol. Ser möjligtvis ut som ett halvt hjärta på ena sidan och en vägslinga på den andra. Åhh vad jag vill ha denna symbol tatuerad på höften just nu! Någonting som jag förmodligen heller aldrig kommer att ångra! Skulle verkligen betyda skit mycket!

Fest på Lördag

Ja som rubriken lyder! Mötte upp Navida vid 18.00 tiden och hon började genast prata om sina planera inför helgen. jag har redan tagit mitt lilla snack med mamsen och nu står det klart att jag får ha hela lägenheten för mig själv på Lördag kväll. Jag & Navida har börjat planera en jätte fest alltså inget vanligt halvtråkigt chillkrök som vi nästan alltid har hos mig på helgerna. Utan nu slår vi på stort! Hittills har jag fått upp ca: 30 namn på min inbjudningslista och tack och lov så är mer än hälften av det på istan Navidas både tjej och killkompisar. Måste ju börja festa med lite nytt och sansat folk också.  Så nu jävlar har vi planer alltså! Tänkte alldeles strax gå och lägga mig. Måste upp vid 8.00 imorgon och börjar min första lektion som är Svenska A 9.45. En väldigt viktig lektion förövrigt då jag har prov på Fredag.
Så nu går jag nog och lägger mig!
Godnatt♥

Åker till gymmet strax!

Ska försöka slänga i mig en middag innan gymmet. Ska möta upp Navida vid bussarna kl 18.00 för en timmes styrke/konditionsträning. Smarta mamma som skulle koka pasta hade glömt att sätta på plattan, så nu är det bara att vänta extra länge på att pastan ska koka klart.
Vi hörs efter gymmet!
Puss på er♥

Juldags igen?

Nu till Halloween så har ju butikskedjorna en tendens att redan börja publicera ut årets julskyltning! Det märkte jag idag när Elloskatalogen damp ner ur brevlådan. Så då tog jag fram  närmaste chokladkaka (choklad blir man ju glad av xD) och la mig ner i sängen och kollade igenom allt! Riktigt mysigt att julen är igång igen♥ Har man ju någonting att se fram emot iallafall♥

Ny design!


Puh! Äntligen klar med den nya designen! Gick och la mig och vilade lite framför Tv´n ett tag, och funderade lite kring en ny design. Kom på en Idè om att samla ihop en del outfitsbilder och trycka ihop till en design. och Voila här har ni the result!
Hopa U like it!
Puss på er ♥

Några exempel på konsertklänningar!


Ljusterapi?

Funderar på att kanske prova på Ljusterapi? Har hört att det tydligen ska vara jätte bra just under hösten..
För någonting måste göras för tillfället. Det här kommer aldrig att funka i längden.
Någon som testat på ljusterapi någon gång?

Mår inte så bra..

Halsen ömmar, kanske är den lite svullen också? Tror inte att jag kommer iväg till skolan idag igen. Börjar bli trött på det här nu! Har även fått en massa jävla stress exem på vissa ställen på kroppen :S Blir alltid så jävla stressad när jag aldrig kommer iväg till skolan! orolig över min frånvaro, närvaro ja allting! längtar så till höstlovet! Just nu så är skolan absolut ingenting för mig! Har iallafall gjort klart min engelska låttext nu på morgonen. Varken svårt eller jobbigt! Men som tur är så missar jag bara två teoretiska lektioner idag, dvs en Engelska A lektion samt en Historia A lektion. För övrigt så håller det på gå åt helvete för mig i skolan just nu, känns det som iallafall. Kanske för att jag inte vet? Vet inte alls hur jag ligger till i de flesta ämnena :S Får försöka resonera det såhär:
Matematik A -Ligger på ett VG i dagsläget..
Svenska A Mvg/vg på teoretiska uppgifter
Engelska A Ingen koll alls :S
Sång Funkar väll
Piano (biinstrument) Funkar
Gehör A Kan tänka mig att det går ganska bra
Musikteori A Kan tänka mig att det går ganska bra?..
Histora A Åt helvete! ett restprov och absolut ingen koll alls :S
Samhälle A nja G tror jag att jag ligger på i dagsläget
Kör A Ingen som helst aning
Idrott o hälsa A ingen kommentar
Natur A Katastrof!

Så, har en del att ta tag i om man säger så! Men blir nog hemma och bara vilar idag...Borde inte alls se detta som något konstigt eftersom det alltid blir såhär varenda jävla höst sedan 07. Suck alltså! Vad kan muntra upp mig? just nu absolut ingenting. Nu tänker jag gå lägga mig och sova & stänga av mobilen!
Puss på er <3


Lite bilder från igår!



Måndagsmorgon!

Vaknade på totalt fel sida idag! Drömde konstiga drömmar under natten, och vaknade av att jag drömde samma dröm som senast. Att jag kvävdes i vatten :S Hur ska det här sluta? Åhh jag hatar hösten blir alltid såhär kring den nya mörka månaden. Efter gymnasiet funderar jag seriöst på att flytta från Sverige. Till ett ställe där det inte bara är Sommar i tre veckor, något ställe där man spenderar mer tid i bikini än i sin Canada Goose? Jag är verkligen en sån peson som påverkas stenhårt av vad det är för väder ute, och varje höst blir exakt likadan! Såhär!
Låt och läste champagne flickan igår innan jag försökte somna..

Godnatt på er!

Tänkte ta en alvdeon och försöka bota min huvudverk nu! Ska upp tidigt imorgon, fast kom iförsig på att jag inte börjar förens 9.45 imorgon.
Godnatt!

Dagens Fråga!



Rutters Gloria


Minishopping!


My Weekend!

Blev så grymt besviken på denna helg! har nog aldrig varit på sådär dåligt humör! Eller jo föresten det har jag nog. Fyfan va besviken man va! Men Navida muntrade upp mig lite genom att smida nya planer inför nästa helg! Moahaha väntar spänt på att möta upp bruden och börja planera helgen! En ledtråd..Som man bäddar får man ligga..
Puss på er !

Gårdagens Oufit


Leggings: Ginatricot
Midjekjol. Ginatricot
Skjorta: H&M

Konsert Oufit!

klänning: bikbok
Kavaj: H&M
Leggings: GinaTricot

Blogg time!

Tänkte spendera resten utav kvällen framför datorn faktiskt. Kom precis hem från Konserten i Essingekyrkan. Mamma & Fredrik kom dit vid 18.10 tiden, några minuter försent. Men hur som helst så gick konserten väldigt bra! vart inget mindre än jätte lyckat! Smäller in något videoklipp strax!
// Carro

Lördags kvällen!

Har inte haft en så dålig dag på länge! verkligen ingenting blev som jag hade tänkt det! Fredrik gick nyss då han skulle ut och träffa några kompisar. Hade absolut ingen lust då jag mestadels är så sjukt iriterad på allt och alla idag. Att folk bara tror att de kan bete sig hur som helst, kan folk kanske börja tänka lite mer på andra och inte bara på sig själva hela tiden så skulle vi komma så jävla mycket längre! (BTW Navida jag syftar inte på dig, you know what i mean ;))
Så nu tänkte jag ha en myshemmakväll en Lördag all by myself och ladda inför morgondagen med lite pannkakor med grädde och sylf framför en sjukt bra film, samt en hel del Thesims3 spelande!
Tror för övrigt verkligen att det behövs idag! Fuck off alla där ute nu stänger lilla ensamma Carro av mobilen, för att inte höras av med någon ikväll precis som förr i tiden. Nu ska jag gå mysa med lilla mamma♥
Puss på er!

Vart ingen kör!

Skulle egentligen befunnigt mig i Essingekyrkan idag vid 10.00 tiden, men vad händer? jo jag vaknar upp pigg och glad vid 13.00 tiden i tron om att klockan är 8.00. Inte nog med det så hade jag ungefär 5 missade samtal och ett sms från Yulia, förstår inte varför jag aldrig fattar att jag måste ha ljudet på när jag går och lägger mig! Snacka om att man kan bli sur på sig själv ibland :O Nåja imorgon är det iallafall genrep i tre timmar innan Konserten. Kanske kommer ikapp något då!
Men nu ska jag strax till Centrum för att möta upp Tre kompisar. Vi måste handla en del till tjejkvällen ikväll :)
Puss på er!

Halloween dags snart!

Snart är det dags för årets Halloween fest igen :) Men än återstår det ju två veckor :) Hm..tiden går fort när man har roligt :)

ÖvaÖvaÖva!


I morgon gäller det! Då sjunger jag först sopranstämman på låten "nu har jag fått det jag vill ha" och sjunger därefter upp min valda folkvisa dvs uti vår hage, i a capella. känner inte att jag är helt hundra på min sopran stämma än, men med lite övning nu dem sista timmarna, så ska väl allting gå bra imorgon.
Men nu måste jag öva vidare!
Puss på er ♥

Hemma från Gymmet!

kom precis hem från gymmet! Så trött man kan vara alltså! Sov till och med en stund i skolan, och tro mig, då är man trött :O
Så nu tänkte jag nog bara ta det lugnt lite ikväll, och försöka gå lägga mig någorlunda tidigt!
Imorgon blir det Rep inför Audition på Fredag, på Fredag hålls själva audition, på Lördag är det rep på Stora essingen 10.00-14.00. på Söndag är det GenRep mellan 15.00-17.00(?) Och Konsert 18.00 då alla som läser Kör A inklusive Kör B ska framföra Rutters Gloria!
Puss på er <3

Gymmdax igen!

Då var det dags igen! Hoppsan Bussen går om 18 minuter. Måste rusa!
See U
Carro

Chilla ikväll!

kom hem vid 20.00 tiden! Mötte upp Navida vid 18.00 och drog iväg en sväng till gymmet. Blev ju bara styrka i en hel timme eftersom Navida skadat knäna..
Så nu passar jag på att blogga ett tag medan Fredrik & Alex kollar på sport..suck..!
Tänkte lägga mig i badet strax och planera lite inför tjejkvällen på lördag. Satt och planerade en held el med Navida på Bussen men petig som jag, så måste jag nog kolla igenom allt igen.

Ny parfym + bodyspray!

Fick med en prov på So...?Sensual i veckans FRIDA tidning! Snacka om att jag fastnade direkt! Och nu har jag äntligen klickat hem denna parfym + en bodyspray!
Puss på er!

i´m the best!

Wohoo så stolt över mig själv!!
Fick tillbaka mina två svenska texter häromdagen, varav en av de var ett debattinlägg!
Fick VG+ på debattinlägget och MVG på min tankenovell! Åhh snacka om att jag vart glad! Nu gäller det att fortsätta i samma stil bara!
Btw. kommer självklart publisera dessa två tester i bloggen, men det fårbli såfort jag fått hem mitt arbete då det ligger i min portfolio i skolan :)
Kram på er <3

Beställt en ny mobil!

Undra om man kan vara såhär jävla trött på toutch mobiler, som jag är för tillfället! Får min lön på Fredag, satt nu har man suttigt och beställt en ny mobil också :)
Någon som kan se vad det är för någon liten filur?

Gissa konversationen

Såhär kan det se ut när man messar med *****!
Hemlig: tjockis :) allt bra?
Jag: haha jadå det funkar väll själv då? :)
Hemlig: Gött, fan bra asså ;) Lång tågresa hem nu bara.
Jag: Haha okej kul för dig dah ;)
Hemlig: Nej kul för dig. Betyder att jag har tid att smsa ;) va fan ville du för nån dag sen? vakna med typ 10sms från dig :O
Jag: haha ja jag vet :O men du din dryga sak vägrade ju höra av dig så ne nu tänker jag inte säga. Och nee jag är inte psykiskt sjuk jag lovar!
hemlig: haha jag har inte sagt de, men eftersom du själv tror att du är psyk så är det naturligt att ja oxå tänker i samma banor gumman..;)
jag: haha nej nu räcker det! xD Btw får jag fråga dig en sak?
Hemlig: fråga får du göra :)
Jag: Du verkar vara en ganska öppen person om du fattar? men går du alltid från till tjejer sådär random? xD
Hemlig: Suck..hur länge har du tänkt på den där frågan tjockis :)
Jag: länge nog nu ;)
Hemlig: haha söt du e ;) jag kommer bo i Sthlm på Onsdag
Jag: Men vadå bara under Onsdagen?
Hemlig: jaa, skulle byta däck på alla bilar :P
Jag: ehh okej?
Hemlig: Äh ingen idee att förlara ;)..
Jag; ne kanske inte...men vadå så pantad är jag väll ändå inte?
hemlig: haha man kan väl säga såhär, kommer inte ta med dig på nån mer film där åldersgränsen är över 11 :)<3
jag: hahah men vadå? det var ju inte en åldersgräns på över elva? plus så kan jag slå vad om att du fattade lika lite av filmen som jag :)
Hemlig: Jag fattar allt gullet..:) borde stå på biljetten: vi vill varna blåsta tjejer för intellektuella scener. Vänligen ta med en smart pojkvän som kan förklara filmen...Suck..;)
Jag: hahahah ***** du är ju fan knäpp xD<3
hemlig: Du är inte den första som säger det <3
Jag: haha ne jag förstod det <3

Hmm..haha någon som kan gissa vem denna hemliga person är? Den som lyckas svara rätt får en länk haha! Navida kom igen nu jag vet att du vet  (maybe your boyfriend)XD ♥

Såhär kan det se ut när man har tråkigt!

Innan sånglektion satte igång...

konstig dag!

titta vad som damp ner genom brevlådan för någontimme sedan. Jag viste inte att jag börjat prenumerera på Frida? :S min prenumeration gick ju ut för ca: två månader sedan? :S Nåja vart lite mysig dagsläsning då :)
ojoj rummet måste städas, titta nu! mamma har kastat in mitt hår i bokhyllan xD
Hoppsan hejsan vad man måste plugga musikteori idag!!

titta vad man hittade här då!

Lilla Theodor ligger och sover i en papperspåse! Sötnosen dah!

Hemmadag!

Skolan lockade inte riktigt idag! Har så jävla mycket att göra, men tar inte tag i någonting! Så jag passade på att stanna hemma en dag, bara vila, samla tankarna, plugga musikteori, öva på låtarna till fredagens Audition, ta ett bad och städa mitt rum. Som sagt det har varit lite mycket på senaste tiden. Känner ingen som helst motivation längre. Men vem vet? kanske kommer tillbaka...
Har iallafall skrivit klart min CV nu och sökt hela två jobb idag! Sökte ett jobb som säljare, och ett jobb som butiksbiträde på godisbutiken i KungensKurva.
Får hoppas att det går vägarna nu!
Kram!

Godnatt på er!

Går nog och lägger mig nu! Imorgon blir det en lång skoldag, gymmet med Navida, träffa Fredrik & En pianolektion.
Kom på att jag även måste fylla på mitt mobilkort då min kompis gått ut (så ni vet om ni messar)
Godnatt på er!

Dålig på att blogga

Ja jag vet....Men vet ni hur mycket jag egentligen har att göra nuförtiden? Skolan & Gymmet tar verkligen upp hela min tid :S Inte nog med det så får jag ju inte blogga när Fredrik är här heller Suck!
Så mårnarna innan skolan börjar lär bli den bästa tiden att blogga på! HAr ju hela en halvtimme kvar innan jag måste rusa.
Kanske kan börja med att berätta kort om vad jag gjort i helgen? Jo i Fredags gick jag på bio, då mamma & Sodan ville ha lägenheten ett tag för sig själva, vilket betyder att jag och brorsan blev så gott som utkickade! Men hursomhelst så valde vi tillslut att kolla på filmen "tusen gånger starkare". Död som jag brukar vara varenda Fredagskväll så däckade jag på en gång när jag kom hem!
Lördagen spenderades med tjejerna! Jag mötte upp Sofia & Navida i skärholmencentrum för att sedan gå äta lunch tillsammans. Vi åkte därefter hem till mig, för att sedan gå ner till ICA och handla massa godis & Snax för ett filmmaraton! Vi kollade på film, medan mamma stod och kämpade med att bli klar med Pizzan och bullarna under kvällen! Vid halv tolv tiden vart allting klart och vi satt framför TV`n och åt mammas nybakade bullar!
Riktig myshelg alltså med andra ord!
Sometimes I Love my life!
Puss på er!

Måndagmorgon!

Gud vad jag hatar måndagsmårnar! Har en sånglektion från 9,15-9,45, medans mina resterande lektioner sedan inte börjar igen förens 12.30, det ger alltså en håltimme på ca: två och en halv timme!
Dock så har jag ju en hel del att göra också, vilket betyder att håltimmen kanske inte alls är så mycket ivägen.
Hursomhelst, så tänkte jag pallra mig till gymmet efter skolan, utan Navida den här gången eftersom hon råkat "slita ut" sina knän på något sätt på gymmet, förra veckan :S Men vi får väl se när hon lyckas komma igång med träningen igen :)
See U !

Milano Nästa?

Nästa Fredag ska vi ha en såkallad "Audition" i skolan där tio personer av alla som valt att söka kommer att få åka till Milano några dagar innan Lucia, och "turnera runt" på olika ställen i Milano och sjunga i ett Luciatåg!
Man är obligatorisk till att sjunga låten "nu har jag fått den jag vill ha" samt en valfri folkvisa. Själv valde jag låten " i en sal på lassarettet" Som min mamma brukade sjunga för mig när jag var liten :)
Så nu antar jag att det bara är att sätta igång och öva, samt hoppas på en Milanoresa i december ;)
Puss <3

TRESemmè VS Syoss

Ingen kommer väl undan Syoss & TRESemmè produkterna, som idagsläget blivit väldigt omtalade. Både säger ju sig tillföra sallongskvalitè men till ett rimligare pris. Jag har valt att testa båda två under olika perioder. Jag har sedan sex månader tillbaka endast används TRESémmes produkter, men tänkte göra en liten förändring då jag helt enkelt tröttnat på dem. Jag valde istället att skaffa fram Syoss Shampo Balsam. Shampon / Balsam för sig gör ju inte så mycket skillnad, men min personliga favorit blir dock ändå Syoss produkter då håret får en mycket fräshare och mildare lukt än efter en TRESemé kur. Tycker även att håret känns fräshare lenare och allmänt friskare med Syoss produkter. Men som sagt det där får var och en avgöra, då det i stort sett är exakt samma sak, fast med en annan "label"
Puss på er!

Dagens Outfit!

Converse -
linne: GinaTricot
Kofta; ginatricot
Leggings; GinaTricot
Halsduk: BikBok

Så mycket att göra!

Sitter och väntar på en kompis! kom alldeles nyss hem från en "privat" sak, och tänkte nu ta det lite lugnt i någon timme ungefär. Ska möta upp Navida vid 188 tiden för en timme på gymmet. Lär ju behövas med tanke på att jag smällt i mig både massa godis och snacks både igår och idag.
blir väl att möta upp Fredrik efter gymmet sen också!
men nu jävlar ska vi bli fit!
Ibland har man ju tråkigt i skolan med...här sitter Yulia och spelar!♥
Carro

Möter upp Navida strax

Ska möta upp Navida strax! Vi tar som vanligt bussen ner till HeronCity för en timme på SATS!
kom hem från skolan för någon timme sedan, och laddade batterierna med ytterligare sallad och ett stekt ägg (proteiner är ju så grovt viktigt under träning)
Men ska börja bege mig mot Navida typ nu, och möter upp älsklingen efter träningen för lite läxhjälp, har ju som sagt matteprov imorgon! har gett fan på att spika ett MVG på MATTE A! Så nu gäller det att prestera i Procent! fick ju ett VG+ på förra matteprovet så nu jävlar! Matte is the sheat retards ;)
Puss på er <3
Måste ändå påpeka att jag tycker, ja o Navida e så grovt duktiga som börjat gymma! Tänk vilka jävla kroppar vi kommer att ha i sommar? Vågar knabbt tänka på det ;) eller ja annars kanske vi ser ut som r**** h**** Moahahah sagt från en mycket mycket tragisk källa ;)
Puss på er <3

Skoldags!

ÅHH har så jävla mycket att berätta! Men så lite tid! Måste pallra mig till skolan nu! Gosh så jobbigt! glömde mina hörlurar i skåpet i fredags så ingen musik lär det bli på vägen! Fan ta mig ibland!
Puss!

My trainingDiet!

Måste strax börja rulla mig iväg mot skolan! Men innan dess så tänkte jag berätta lite kring min och Navidas träning.
Vi har ett 12 månadser kort på sats som gäller på alla sats center i hela sverige. Vi började träna förra veckan, mestadels för att fy snygga och starka kroppar till vår greklandsresa i sommar. Men även för att stärka oss själva som personer. kortfattat så lever jag ett helt annurlunda liv idag än vad jag gjorde för ett halvårs sedan!
Vist festar jag som jag även gjorde då, men på ett lite mognare sätt idag och inte alls lika mycket! Skolan kommer alltid i första hand vilket betyder att jag inte alltid kan vara bakis på söndagarna längre!
men i och med att jag börjat träna så har jag även börjat äta mycket mer hälsosamt!
En vanlig frukost kan tex se ut såhär!
Yeah i know tyå 98% socker i risifruttin, men kände att jag var i behov av en sockerkick den dagen! xD
En fetaost omelett med en vitamin well till det :P
Dagens lucnh bestående av fullkornsmackaroner (dock inte så mycket) paprika,gurka, fetaost, bladspenat, rödlök, olivolja, citron och salt!
Även chiqitas smoothie är en favorit att traska omkring med i skolan! ger en jävla energi ska ni veta xD
Så här har ni nya Carro!
Puss på er <3

Wild Weekend!

HAr haft så otroligt mycket att göra i helgen nu, så att bloggen verkligen råkade komma i andra hand. Men nu är det Måndag och en ny vecka på gång!
Jag & Navida har hängt på Sats nästan varje dag nu, och varvat kondition med Styrka. Gosh vilken jävla träningsverk man har nu då!
hursomhelst så mötte jag upp Ante i Fredags och åt lunch med honom på en restaurang i liljeholmen. Kan ju säga att vi hade en del att prata om..Efter skolan i fredags så rusade jag till centrum för att hitta någon Månadspresent åt Fredrik, eftersom vi firade en månad i Fredags. Mötte sedan upp Navida och tog närmaste buss till Gymmet. Tror att det vart omkring en timme styrka den dagen. Men åkte sedan hem för att återigen åka till HeronCity och träffa Oskar.
Fyfan vilken jävla fredag det vart! Tror för gudskull aldrig att jag varit sådär trött någonsin! Snacka om att man sov bra den natten!
Hursomhelst så gymmade jag & Navida även på lördagen, i två hela timmar, wohooo vi är SÅ grymma! Mötte sedan upp Sofia, sprang till Bolaget med vår "lilla langare" XD och fick tillslut med oss en smirnof 70cl och 8 extra starka cider! Nu jävlar ska det festas!
Nå resten kan vi väll försöka påpeka är historia.
Men här har ni lite bilder från min allderles för händelserika helg!
Gosh inte så bra med all jävla dricka under vår träningsvecka! Men ibland är det väl ändå okej men några undantag?
Puss på er <3

RSS 2.0