Nyår!!

Gott nytt år kära läsare! Äntligen är 2011 snart över och vi går in i ett nytt år fullt med möjligheter! Ikväll blir det fest hos mig, Frans och Anna. Jag och mamma chillade där igår kväll några timmar, tror att jag var hemma vid 2.00 tiden ungefär. Frans har satt upp väärsta ljudanläggningen och vi pratade nästan hela tiden om hur vi skulle möblera vardagsrummet för att vi ungdomar ska få mer plats. Gud vad tacksam jag är att dem ens ställer upp! Seriöst vems grannar skulle ens låta oss ungdomar festa där? Och allt vad dem planerar! det är nästan sjukt! Men tro mig det här var sista gången som jag låter folk bjuda in sig själva! Vissa har verkligen NOLL respekt och ska verkligen ta med sig heela jävla kompisgänget fast jag sagt att det bara är okej att ta med sig 1-2 personer. What is the fucking problem? Respektera eller stick? det är nyår det finns andra fester! Men som tur var så tog Frans tillslut tag i saken och ringde upp dem så det ordnade sig -.-
Vi kommer använda MIN dator och MITT spotify, jag kommer skriva en lapp plus låsa datorn och den som rör min baby och tänker byta musik åker ut med huvudet före! Jag kommer göra en låång spotifylista med ALLT! RNB, dubstep, remixer osv only the best hehe Känner mig lite som en bitterfitta när jag skriver detta men ibland kan människor verligen chocka mig :O tyvärr! Men idag ska vi ha kul, fira in det nya året och feeesta laaaagom!!!!!
Puss på  er!
pssst tänkte göra en årsresume men 2011 har verkligen varit skit så jag skiter i det ;)
Btw har ni några låtar ni vill jag sätter in i listan så kommentera :D

Skjut mig tack!

Städade mitt rum för två dagar sen! Kolla nu!
Nej fyfan! Nu ska jag och mamma in till frans och anna för att kolla ljudanläggningen inför imorgon och se lite hur han hade tänkt med vardagsrummet osv. Är sjuukt taggad kommer bli såå kul! Men imorgon så ska jag börja dagen med en kopp kaffe och frukost. Ta ett låångt skummbad! Städa skitrummet och öva ögonskuggsmaken.
Tänkte göra en spotifylista också har ju premium så slipper reklam hihi men jag vet ju att alla kommer byta musik -.- men till en början iallafall...
Min och Sofias partyhattar XD vi har även sånna där trumpeter ni vet sånna med jobbigt ljud? som man blåser i haha kommer bli späckat asså!
Gillar ljusa pennan bättre! (jag som precis köpt en mörk -.-) jaja :)

Fixat Sofias naglar

Vi möttes i Skäris, tog en sväng runt stod i låång kö på H&M, köpte en ljus ögonbrynspenna och kajalvässare. Sofia köpte med sig ett Gelekit från åhlens. Dock ingenting jag rekomenderar än som tillfällighet då kvaliten suger...Naglarna bokstavligt talat mosades när jag filade dem :S Ena nageln var av på en timme och aktivatorn innehöll ingen pensel :S Men annars så funkar dem ju till nyår! :) satte även på lite glitter för att piffa upp

Drar till skäris

ska möta sofia i Skäris strax så ska börja röra mig neråt! Inviger min nya kofta från H&M också!
hörs när jag är hemma igen
Puss

Ny kategori


ang Nagelmodellandet

Nu har jag fått in intresserade via facebook, irl och här på bloggen ang nagelmodellandet! Så roligt att ni är intresserade och att ni vågar ta den risken hehe Nu har jag fått in tillräckligt med tjejer som vill sitta provmodeller så om ni är fler intresserade så självklart kan ni hoppa in om någon inte skulle kunna osv.
Tack så jätte mycket nu ser jag starkt fram emot att få hem all material! :)
Puss & Kraam

Must have

Gud va skönt det kändes att kunna radera en massa ur min förra behovslista! Julklappar, nyårsoutfit, skönhetspdoukter, accesoarer, smink, parfym, smycken! Dock så fylls ju listan på i stort sett hela tiden så just nu är jag i behov av...

Consealer MuS
Rött läppstift (kommer bli skit snyggt när läpparna är fixade) från MuS
Rengöringsspray till borstarna Kicks
Blushborste Kicks

Nagelmodeller sökes!

Nu har jag äntligen beställt hem ett stort akrylset att börja öva med! Så alltså skulle jag behöva några modeller att öva på! Det kan vara allt från färglösa tippar, till franska manikyrer i olika färger, glitter, symboler, olia former osv. Jag kommer börja med detta i slutet av Januari så om du är intresserad (du ska gärna bo i närheten av skärholmen) men det är ju självklart inget krav. Så hör av dig med en kommentar samt mobilnummer så hör jag av mig när jag fått hem produkterna! Ps..Tänk på att jag är extrem nybörjare så resultatet och kvalitèn lär inte bli den bästa! Dock så gör jag nu i början alla modell-naglar helt kostnadsfritt.

Nyårsnaglar


Årets nyårsnaglar!
Jag använder mig av en nagelfil med olika kanter,myrrolja, topcoat, glitter och handkräm
före..-stor utväxt, repiga naglar och torra nagelband
jag filar naglarna (speciellt utväxten) tills nageln är matt och len
jag målar på glitter på tipparna dock utan skarp kant
Låter det torka
På med topcat - låt torka
På rikligt med myrrolja och smörj in nagelbanden, torka av med en handuk
På en handkräm
Klart!



Och nyårsnaglarna är fixade! :)


No microshadow

Åhh min ögonskugga från makeupstore var slut så den leveraras vid ett senare tillfälle. Nåja fick med mig lite annat smått och gott iallafall. Dem är grymma på sätta rätt färg på foundations på makeupstore så nu har jag en i perfet färg verkligen! Dock är dem ganska dyra men får hoppas att det är värt det!
armband till nyår från accent
Torrschampo Åhlens
Blusher från Makeupstore
Dem var på rea så varför inte..redan bestämt tre tillfällen då dem ska bäras XD
Fy nu äger jag en mineralfoundation två billiga och så den här! Hoppas att det är rätt färg nu! fast det vet jag ju att det är XD
En hårinpackning och foundation test (fanns med i paketet från kicks)
Nu ska tipparna lackas! sminkborstar tvättas, sminkningar testas osv iihh om två dagar är det nyår!!! :)

Kicks

Weey fick nyss ett samtal från Kicks i skärholmen att jag har ett paket att hämta ut! Så innan mötet med Gloria så springer jag in och hämtar ut mina beställda produkter! Så glad att jag fick dem innan nyår! Nu ska naglarna lackas och så ska jag provsminka lite olika stilar med den nya ögonskuggan från makeup store. Kom på att jag måste springa in även där och köpa en foundation också! Dem är extremt duktiga på pricka rätt hudfärg!
Min nya ögonskugga speciellt inköpt inför nyår! den är glittrigare i verkligheten!
Usch kollade in min blush som jag köpte därifrån och kolla hur den ser ut på hemsidan
verkligen helt fel färger! Nåja jag får ladda upp mina egna bilder på mitt nya smink sen i "rätt" färg! :)

Shopping

Alex och jag gick ner i förväg och började småshoppa innan Sofia mötte upp oss. Stackarn hon hade spytt på tåget och mådde sjukt dåligt. Det slutade med att hon försökte få i sig en sallad och så följde jag med henne till tuben. Rean var inte alls som jag förväntat men lyckades göra av med lite mer än hälften av alla presentkort.
Har även min nyårsoutfit klar nu :) men den är secret än så länge :)
Nessäsär från Accent som jag fullproppat med krämer!
Väska från accent
kofta från H&M
Tröja från MQ
Stickat från Gina
Jeans från H&M
satt fett bra men dock ej på rea..
underklädes sett från H&M
som sagt så har jag bara använt hälften av saldona på presentkorten så jag och Alex ska strax gå ner igen och så ska jag kolla in lite smink på make up store!
Puss på er!

Kattunge

Kolla vem som ar lagt sig  på mitt ben och somnat! aww lilla bebiiis♥

Mellandagsrean

Nu sitter jag på sängen med ett fett lager nutrigena ansiktskräm, ricinolja på ögonfransarna och håret uppsatt i en ful knut. Stra ska jag dra med mig brorsan till SKHLM och uttnyttja lite presentkort! Ska även en titt på Thebodyshop! Åhh är sjukt taggad, så mycket mer än vanligt faktiskt. Får se när Sofia kommer fram också men innan dess ska jag dricka upp min kopp kaffe och väcka Alex ;)
Knaas så här ser man ut 20minuter efter att man vaknat...
Åhh det är så mycket jag måste handla idag!!
Underkläder dvs en BH
Rouge i färgen Sand från make up store
Rengöringspray till sminkpenslarna
Någonting från The body shop?
Nyårsoutfit
jeans
basplagg
väska

Äh får springa ner strax!
Puss på er!

Dagarna bara går och går

Ligger i sängen med alla tre kattungar intill mig! ska strax gå och borsta tandisarna. Imorgon blir det shopping på hög nivå! Ska möta Sofia i Skäris klockan 11.00 och gud vet vad som händer efter det! Kan tänka mig allt folk och hysterin! Måste hitta en klänning till nyår också gaah! inte långt kvar nu :O
Puss på er och Godnatt!♥

Have2have

Asså ge mig bara dessa! så jävla vackra! Varför har jag inte beställt från have2have tidigare? Nu har jag dock precis klickat hem massa smink och ett start akryl set plus att En massa kommer att gå till nyårsoutfiten osv så skorna får vänta. Men vänta bara, till sommaren så kommer minst två av dessa par stå i min skohylla har jag bestämt hihi :)
De svarta och rosa var lätt favoriterna! :)

Nyss beställt hem

Julrean började ju i dem flesta webbshopar redan idag! Så jag passade på att beställa hem lite kosmetik från kicks.se.
Får verkligen hoppas att det hinner komma innan nyår då allting är anpassat till det!
Beställde en ögonskugga från MakeUpstore, Ett läppglans från Isadora och silverglitter nagellack att lacka nageltipparna med inför kvällen! :)

Min jul 2011

Var en helt fantastisk jul enligt mig! Lugn, rolig, mysig ja allt! Den firades med mamma, Alex, Pekka, mormor, Isam och Fredrik E! Är sjukt nöjd och tacksam över julklapparna och imorgon väntar den underbara hetsiga julrean! :)
Tack för julklapparna Fredrik E, Fredrik J, Mamma, Alex och Pekka♥ och för en lugn och mysig julafton såklart :D

God Jul!

Sov hos Fredde igår och vi kokade knäck mestadels under kvällen (en hel sats blev bränd) så efter det la vi oss i sängen och kollade på "Ensam hemma" och öppnade varandras julklappar. Nu har jag varit ganska dålig på att fota de senaste dagarna men Fredrik fick:
Törsta hjälpen - drickhjälm ni vet? man sätter två burkar på hjälmen och sätter sugröret i munnen och dricker
Hörlurar - Till luren han tog ju sönder sina under höstlovet :/
Axe set- För att han stinker så jävligt! Okej nej bara för att!
Lacost tröja (som ni ser på bilden så köpte jag även en juligt röd pikè till mig;)) Freddes tröja är dock en jumper och inte en Pikè.

Jag fick av fredrik:
Presentkort på MakeUpStore 500 kr
Handbojor med svart fluff (får ta bild sen xD)
En Secret stuff! hmm vad kan det vara? ;)


Den ser ju orange ut :S nej men den är verkligen röd ;)


Nu börjar Kalle Anka snart! Efter Kalle Anka så kommer Fredrik Elgeryd och Isam hit och så ska vi äta julmiddag, öppna julklappar och spela lite olika familjespel som mamma köpte igår :)
Puss på er!
Och GodJul!! ♥

Jag Julen 2009 2 år sedan nu :S

Knaaas

Dagen före dopparedan!

Fredrik är ensam hemma så jag har varit här sedan 18.00 och så har vi lagat mat, kokat knäck och kollat på film! Hög julmysfaktor!
Nu tjatar fredrik om att vi ska öppna varandras presenter (vi ses ju inte imorgon) Jävla tråkpåse jag som vill vänta x)
God jul!

Stopp! ang nyår!


JulJul strålande jul

Julklapp av Fredrik Elgeryd :D

Ricinolja

weey köpte hem en flaska ricinolja idag! De finns inte framme på hyllorna utan man måste fråga personalen och till och med hon förstod att jag skulle ha det i håret (är till för svår förstoppning) men på senare tid så har det kommigt fram att oljan får kvinnors hår både längre och tjockare. Forskade lite på nätet och fick fram att normalt så växer ju håret 1 cm i månaden men med oljan i håret 25-50 minuter tre gånger i veckan får håret att växa 5cm i månaden!! :O
Mitt har legat i håret i nu 30 minuter så jag ska strax gå och skölja ur plus tvätta en massor! Hoppas på låångt hår till sommaren nu! skulle vara coolt om det lyckades växa hela 25-30 cm ju :O Känns ganska orealistiskt men med tanke på att oljan funkat på i stort sett alla så why not? ;)
Puss på er! <bildlöst inlägg använder mammas laptop tyvärr>
Psst - Går att använda på fransar också! De ska bli myycket längre! till och med upp till ögonbrynen på vissa. Börjar oljekuren idag och återkommer med resultat om 4 veckor dvs den 22 Januari!


Blivande skal till..

min blivande Iphone. Psst den ska vara vit!!
Diamond Light Silver
Diamond Light Pink
299:-
Och drömmen
Crystal Pink
4 990 kr swarowski diamanter :D

Tre veckor gamla naglar

(lim från julpyssel i lillholm -.-) plus utväxt..
ser ni hur nageln blivit på sidorna? nej usch skulle verkligen behöva boka tid och fylla i /fräscha till naglarna. men i och med att jag måste smälta ner dem i januari så känns det så onödigt :( Dock till Maj så har jag INGA pianolektioner kvar så då tänkte jag börja fixa naglarna regelbundet. Fast helst på en annan salong är inte jätte förtjust i den här metoden , tycker det är ganska mycket luftbubblor i akrylen osv. Tänker köra på vit/rosa akryl då ist för bara genomskinligt som jag har nu!
Men tänkte tvätta av händerna ordentligt nu, skrubba under naglarna och smörja in med myrrolja vilket brukar fräscha till dem något iallafall..

Vitchoklads mask

plus ett stoort paket med skummande rosa badsalt! Var grejorna jag fick hem igår! Lite sur över att det blev mörkbrunt och inte svartbrunt. Älskar när håret är riktigt mörkt men ändå inte kolsvart! men hittade inte det någonstans :( Men får bli nästa gång ;)

Worst day ever!

Både fredrik och fredrik spenderade förra kvällen här. Elgeryd gick vid 2.00 tiden inatt och jag gick upp 8 idag! Är så förbannat jävla trött! Och har ett jävla skitjobb som ska göras nu idag torsdag och fredag! Fan va jag inte orkar med sånt just nu! Igår färgade jag håret iallafall, blev väll inte så stor skillnad möjligen mörkare och fräschare. Känns som att jag måste tona håret iallafall var 8de vecka just för att färgen bleks ut, glansen försvinner och håret känns tråkigt! Men jag hatar verkligen att mitt hår blivit så jäävla tunt på senaste tiden så imorgon tänkte jag gå på apoteket och köpa Ricinolja och påbörja en kur. Det är egentligen ett laxermedel men frisörer tipsar om att man ska ha det i håret några gånger i veckan för att få det glansigare och tjockare! Läste i Veckorevyn att det funkat på Caroline Gynning så varför inte testa? ( kanske jag slipper tona håret 6ggr om året också!)
Känns som att jag kommer vara helt off nu fram tills fredag kväll! Imorgon efter jobbet vid 15.00 så ska jag möta upp Fredde, Alex och Elgeryd för att Elgeryd och jag först ska till six och så ska jag få välja ett navelsmycke som julklapp :) Efter det så ska vi åka in till Gamla Stan och gå på julmarknaden <3 Plus att Fredrik ska handla lite julklappar när han ändå är i stan :)
Puss på er!

Måndag baby

Då var luren tankad med 195 så nu kan jag ringa messa och surfa som faan! Elgeryd kom till mig vid 9.30 tiden imorse (orkade knabbt ur sängen) och så tog vi en promenad ner till mammas skola och hälsade på lite! Det är ju även Freddes gammla grundskola så det vart ju lite kul för honom också. Men vid 13.00 tiden gick ena tumnageln av :( Så jag och Fredde gick till Skäris för att laga nageln - fick göra om den gratis som en julklapp! Tyckte det var lite pinsamt men hehe efter det så handlade vi lite och jag var på ett kort möte innan jag kom hem och hoppade i badet!
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen är så sjuukt trött! Imorgon så ska jag förmodligen träffa Sofia ELLER pappa beroende på om det blir något med pappa eller inte! Måste även till skäris och handla hårfärg, julklappar osv...
Pussss

Hej jag heter Caroline och jag...

Hade lite tråkigt så....


‎1. Vill du ta ditt ex tillbaka? nej absolut inte (dont take it personal fredde) men det är bra som vi har det :)

2. Civilstånd? Singel and ready to mingle
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? har jag väll
4. När var sista gången du verkligen skrattat? idaag :D
5. Något är fel, den första personen du vända dig till?  Fredrik eller Navida (beror på vad det är)
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? hmm jag vet inte, bryr mig inte?
7. När var sista gången du grät mycket? Tror förmodligen i februari igår? Riktigt ordentligt med hyperventilation och allt!
8. Är det någon du vill göra allt? va??
9. Hur många kan du berätta allt för? kanske 4-5 personer
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? nej 
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? ja stoor betydelse
12. Beskriv dig själv med ett ord? hm.Egen ;)
13. Har du något som hör till ditt ex? ja en jävla massa kläder 
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? eh ja?
15. Fullständigt namn? Caroline Alexandra Paraskevas
16. Favoritlåt? Olika med Fight for you med Derulo just nu tror jag :P
17. Favoritfärg? lila
18. Bästa vänner? Navida, Fredrik Sofia, Amina och Fredrik E
19. Person jag saknar som gillade min status? Personen jag saknar mest använder inte facebook -.-
20. Första kyssen? Sommar 09 med C like in a movie :D
21. Sista kyss? Idag haha
22. Första kram? eeh va?
23. Senast kram? Tio min sen kanske
24. Senaste meddelande från? mamma - kan jag få vaselin och min bok i hallen ?
25. Senaste person som jag någonsin sett?Alex
26. Mitt missbruk? Missbruk? Inte beroende av ett skit förutom min laptop ;)
27. Favorit butiker? hmm....BikBok? Gina?
28. Vem jag berätta allt för? Amina vet nog aaallt om mig i och med att vi haft så bra kontakt sen vi var små
29. Favorit djur? katt
30. Lång? 171cm
31. Vem har mitt hjärta? ingen? min hjärna däremot -.- 
32. Favorit film? just go with it så jäävla klockren ;) Såå min humor :D
33. En hemlighet? då skulle det ju inte va någon hemlighet? 
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 10!!!!
35. De flesta minnen med? Navida
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? Fredrik E vi har kommit varandra sjukt nära tex om ni googlar på elgeryd så kommer massa bilder på mig upp moahahah
37. De hetaste person som gillade detta status? baxade den till bloggen ju -,-
38. Vem jag inte kunde leva utan? mina kompisar o familj 
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? vet inte 
40. Vem jag älskar mest? Ja vem/vilka tror ni? :D

Just be happy?

Snälla vad är det för fel på folk? Varför kan man inte bara just be happy?
Bild tagen från Navida! Helt ärligt så är det ju problem tagna från absolut ingenting eller hur? Min fråga är bara Whata fuck är problemet på riktigt? Nu pratar jag bara från min sida av anledningen att jag är jag och jag kan bara stå för vad jag säger. Vi är inga småbarn längre vi har kommit halvvägs genom gymnasietiden det här är pinsamt? På riktigt! Jag skämms nästan när jag hör allt! Hur mycket fritid har man egentligen? Livet är kort, ha kul istället för att må dåligt av så jävla töntiga anledningar? Festa, gå på bio, häng med kompisar, flippa ur?, shoppa, ta hand om dig själv, träna? asså huuur mycket kan man inte hitta på? speciellt vi som är unga? det är NU du får göra misstag, det är NU du ska festa sönder leva livet och må braa! Varför kasta bort hela ungdomstiden på en massa skit som ingen ändå pallar höra? Jag blev sjuukt iriterad när jag läste Navidas text på bloggen! Och när vi pratade ida! hade nästan glömt bort allt det där? Det var ingenting jag ens brydde mig om? På riktigt? Jag har världens bästa kompisar, kompisar som gillar och älskar mig för att jag är jag? för min personlighet? Vi ställer upp för varandra, skrattar tillsammans, fester, pluggar eller bara hänger. Någonting som andra också borde prova på? Om jag har något emot en person ja då skiter jag blankt i den och lever mitt liv med människor jag mår bra med inte faan går jag och sprider massa ryckten snackar skit och gör allt för att den ska få ett helvete? vet ni varför? Jo för att lev ditt liv och skit i alla andras? Så många idioter skit människor jag mött på TÄNK om ag skulle älta om dem heela tiden? Mitt liv skulle bygga på deras skit liv? Men nej jag vill inte ha det så så därför lever jag med människor jag mår bra med, jag festar, pluggar, övar, bloggar, planerar resor med kompisar planerar framtiden just för att jag har en! Alla har en framtid man väljer bara vad man vill göra med den! Karma is a fucking bitch på riktigt? bara inse! man mår mycket bättre av att skita i dem man tycker är idioter? men för att kunna skita i sinna såkallade fiender ja då måste man må bra i sig själv först vilket inte alla människor gör tyvärr.....♥
we are happy people try it you to? :D

Chillar lagom

Jag, Alex och Fredrik Elgeryd har sittigt i min säng nu dem senaste timmarna och chillat lagom med våra laptops. Imorgon ska jag iväg och hälsa på, på mammas jobb och Fredde följer med. Viste ni att han även ska fira jul med oss iår? ;) Coolt! Nu måste jag bara köpa hem något roligt spel (monopol) så att man har någonting att göra under aftonen! Mysfaktorn blir nog hög!
Kolla in min nya profil på facebook. Gillade inte kvaliten stod och gnällde som fan tills jag förstod att det facebokk det beror på och inte bilden hehe ;)

Söndagar är min dag!

Så soft att inte vara bakis en söndag! Igår när Sofia åkt hem så mötte jag upp Fredrik. Vi tog en sväng förbi Ica, handlade massa godis snax, läsk och beställde hem mat från grillen för att gå hem till honom och kolla på Tomten är Far till alla barnen och en Julsaga med Jim Carrey. Nu kommer Elgeryd strax upp hit men efterson han ska äta och grejer innan så hinner jag lägga mig i badet med en ansiktsmask. Tänkte ta Gurk/äppelmasken idag då jag körde på alg, lermasken förra veckan :D
Pusss

Snart smäller det

Julafton om 6 dagar :O och nyår om 13 dagar! Då jävlar ska det nya året infiras!

Freedag

Brukar verkligen aldrig göra någonting på fredagar och nu var jag till och med förkyld. Men Sofia ringde spontant till mig vid 18.00 tiden och frågade om jag ville med på fest. Hon åker över till mig och vi börjar fort att fixa oss! Vi åker till festen möter upp J på tbanan helt random :O Aldrig träffat honom tidigare bara fått ganska halvdåliga vibbar men han var hur trevlig som helst men jag och sofia drog vidare! Hamnade på en jävla skitfest med två personer någonstans åt helvete, så jag messade J och vi åkte hem till hans kompis i Nacka istället! Där hade vi gryymt kul även fast det bara var chillkrök! Vi körde dricklekar, sanning/konka osv. En kille blev aspackad och deckade på Toan så jag och sofia fick dra ut och kissa typ hela natten! Men det var grymt kul iallafall och det tog två jävla timmar att komma hem igen! Mötte en kille i Liljeholmen som Sofia tyckte var grymt söt, han bjöd mig på hans studentskiva men lilla Sofia var tyvärr för ung haha men vi får se med den saken xD Han bjöd med oss på efterfest klockan 4.30 lixom :O men jag och Sofia drog hem till mig var hemma 5.00, lagade mat och sooov!
haha ser ut som en riktig p(/)(%& XD

Wild wild bitch

Sorry för dålig uppdatering, ska hem nu och ladda upp lite bilder, blev en spontan fredag var sjuukt bakis igår, träffa konstiga människor, träffa roliga människor, tappade bort oss i stan? Knas! , ingen kompis på mobilen men ska tanka imorgon. Weey 195 = fri surf = wordfeud med Navida? ;)
Vet inte var jag ska börja ;)
Kan ju börja med att gå hem
Puss

sanning


Till Malin

Kom på att jag inte svarat på din kommentar ang nyår. Men du kan självklart komma på festen :)
Kram
Carro

Sista för idag

Ååh vilken dag! nästäppan verkligen väägrar ge med sig! Men Elgeryd kom hit och gjorde mig sällis ett tag iallafall. Hoppas han blir sjuk lagom till jul moaha nej då men det var kul! Gick ner till Fredrik och lämnade ett viktigt papper, handlade middag och ligger nu i sängen. Känns inte bra att ha missat så mycket skola direkt innan lovet. Men jag lovar alltså nästa termin = 100% närvaro när jag inte har feber dårå dvs mår jag lite dåligt så SKOLA! Måste även maila min rektor under lovet angående psykologi och Matte D! fan...
Puss på er! avslutar kvällen med ett bra citat välanpassat till mig själv haha

Vill ha sommar!!

Har så mycket planerat under sommaren nu! Längtar verkligen till sommar 12! Har verkligen en del både bra och dåliga minnen från förra sommaren men även en önskan om att göra nästa sommar mycket mer händelsedrik! Så jävla trött på det här jävla svenne vädret nu! beställer ta mig fan en riktigt varm sommar i julklapp nu tack!
När jag kollade på festbilderna från Johan i sommras så tycker jag faktiskt att jag passar väldigt bra i rött läppstift! Har ju aldrig någonting på läpparna längre och om tre månader så ska dem fyllas ut lite lite så jag tänkte faktiskt införskaffa ett fett med hett rött läppstift så fort jag orkar ta mig ner till centrum :P
Pusss

Old times

Har ganska tråkigt så har suttigt och kollat igenom lite gamla inlägg på bloggen. Säger bara LOVE till hösten 2010 <3 Hittade även lite gamla bilder på mig och Sofia från alla jävla chillkrök! Tänk hur mycket vi förändrats på bara två år ;)
Våren 2010
Hösten 2010
Januari 2011
Oktober 2011 ;)

Ljusbrunett till Sommaren

Funderar jätte mycket på att bli ljusbrunett till Sommaren. Älskar verkligen mitt mörka hår och vill verkligen ha kvar det MEN funderar ändå på en förändring! Vill verkligen inte ha kolasås hårfärgen igen utan snarare typ..
antingen hennes ljusa om det inte är föör ljust?
Tyras hårfärg var typ perfekt ;) Den vill jag ha i sommar!

Inväntar Fredrik

Vet inte när Elgeryd slutar idag men han kommer iallafall upp till mig när han gjort det. Förstår inte att han ens vill ta den risken när jag bara ligger här och snyter mig hela jävla tiden..Men det är ju hans val, jag blir iallafall glad av lite sällskap här i min lilla hörna :P

Det går bra nu..

Pax på Fredde dåra ;) Memon på luren är öppnad, namnen fylls i och när den är full vilket den är efter 15-20 rader ja då är festpersonerna inskrivna, lite sådär först till kvarn moaha ;) Men 7 stycken är redan inskrivna så ;)

Ang nyårsfesten VIKTIGT!

Jag känner mig lite smålost när det gäller nyårsfesten iår. Satt och tänkte lite och kom på att det är lite mer än två veckor dit!!??!
När vi planerade Halloweenfesten så skapade vi evenemanget ca 4 veckor innan festen och i skrivandes stund så vet jag inte ens vilka jag vill bjuda på nyår. Men det kommer bli en jäävligt stor fest kan jag säga, Mina Grannar Anna och Frans som bor dörren framför mig ska joina festen så det kommer alltså att vara "Öppethus" haha eller ja fest i båda lägenheterna helt öppet och musiken kommer PUMPA!
Såå alltså nu är det upp till mig att bestämma vilka av mina små sötnosar som jag vill ha med och fira in 2012 med? Funderar på att köra som förra året då alla helt enkelt får bjuda in sig själva och så säger jag stopp när vi är tillräckligt många? OCH jag vill inte ha en massa "okända" på festen blev lite väl på halloweenfesten tycker jag!  Så messa eller skriv till mig om du tänker joina ;)

Var: Hos moi ;)
När: 31/12 21.00
klädsel: Nyåår baby!!
Psst..Glöm inte drickan och det glada humöret :D
Det här kommer läättt att bli åårets stora fest!!♥
OMG blir 18 snart!!! weeeyyy ser fett med fram emot :D <3


Kallsvettas

Somnade vid 15.00 tiden och vaknade 18.30 heelt jävla kallsvettig! Har drömt hur mycket konstiga drömmar som helst och det känns som att jag legat här i evigheter. Borde bett Fredrik köpa en Otrivin Komp nässpray igår istället för en vanlig, då hade jag sluppit snyta mig stup i kvarten. Nåja nu ska jag försöka få tag på Sofia (måste fråga henne en sak hihi)
Puss på er!

SÅ inte sant

Vaknade av nästäppan hela jävla natten men tänkte att nu fan har jag inte varit i skolan på ett bra tag så jag måste dra dit! Jag kommer dit och bara känner hur svetten bara rinner i ryggen av febern. Kämpar mig igenom en timmes gemulektion snyter mig, nyser ögonen rinner. Inte för att vara så dramatisk men en förkylning är det allt. Så nu sitter jag på min säng och ska vila lite tänkte jag! Vill bli frisk!! Skulle aldrig åkt och fikat med Sofia i går (inte för att jag inte ville träffa mitt hjärta) utan för att idag så är jag tusen gånger värre :( Måste vila, måste bli frisk!
Puss på er!
En frisk Carro!

Panik!!

Sitter och vän tar på att Fredrik ska komma hem från skolan! Måste göra en kopp te, ta en alvedon, nässpray (Fredrik köper påvägen hem) Det här är så knas det bara kan bli! Men som tur är så är inte halsen påverkad även fast jag har feber :/ Ska möta Yulia i skolan vid 16,00 tiden och öva på vårt framträdande som vi måste redovisa imorgon? samt konsert på fredag :O Tuuur att den inte är så jävla lång låten :O
Kolla min hårfärg btw? inte fan är det där svartbrun iallafall.. Måste köpa en hårfärg nu snart också får väll bli toning som vanligt så jag inte sliter sönder håret. Dock så måste jag ju göra om det var 6e vecka. Usch va fult med massa röd koppar som lyser fram i håret :(
En annan bild på mig i lördags. Var på så trist humör så jag satt med den svarta morgonrocken i köket med dem andra...well fredrik ser ju ut att ha kul iallafall -.- XD
Fråga inte...Mamma som gjort någon konstig kreation..

En desperat liten figur

Ibland blir jag så jävla trött på allt och alla alltså. Nu ska jag inte sitta här som någon sur bitter kärring men detta inlägg ska publiseras innan jag går någonstans! Låg i desperation och spådde mig själv igår desperat som man är (ska träffa en sierska i början av januari) för att eventuellt kanske förstå mig själv lite bättre. Konstigt nog så kändes det trots att det bara var digitalt som om min dator förstod mig på många plan även fast svaren ibland blev helt galna. Appropå ingenting så sög helgen och nu tro mig nu blir det inget mer lördagstradition hos mig! sprang ut med alldeles för tunna kläder så idag värker halsen mer än någonsin! Men ska gå ner mot fredrik nu, ta en massa alvedon dricka te och ta ett låångt bad! Imorgon så ska jag och Yulia öva gärnet på vårt framträdande vi ska framföra tillsammans på avslutningskonserten på fredag :D Paniiik angående halsen men bara det inte blir värre så funkar det :D
Så sant så på vissa plan! Visserligen inte en människa förutom N maybe som förstår vad jag menar. Men jag är ju en desperat människa i detta läge så XD haha lite kul...Tänk vad enkelt livet hade varit om jag bara kunde ringa upp och fråga vad som fick personen att känna som den kände hm...

Hemma efter en låång dag

Dagen blev inte alls som jag planerat dock! efter en massa spring och åk överalt så insåg jag att skoldagen var förbi. Så jag åkte till Årsta (Södermalmsträ) och jobbade med syskonen Jansson i 7 timmar! Känner mig spänd på vad den hemliga lönesumman kan bli? Funderar på att Tatuera mig igen? Nåja jag ska strax gå iväg ner till Fredrik och hjälpa honom med en svenska nationella grejs. Har ju ändå inget viktigare för mig! Han ska ju även få sina tre julklappar som han MÅSTE spara tills på julafton! skitunge!
Hmm undra vad det här kan vara då? ett tips...du har tjatat om skiten läänge nog för att jag ska tröttna och bara köpa den åt dig XD

Mot jobbet!

Fredrik slutar 10.00 och jag börjar 12.30 så nu drar jag in till Årsta, möter upp honom och jobbar lite innan skolan.
Puss..

Minishopping ala julklappar

Nu är jag så gott som nästan klar med årets alla julklappar. Har bara en till sak jag ska handla till min brorsa innan allting är klart. Så igårkväll såg min säng ut som värsta tomtevärkstaden ungefär som på mitt och Fredriks tillfälliga jobb. Kände även för att handla lite julklappar till moi också så hem fick jag med mig ett överlack för att lacka akrylnaglarna för att fräsha upp dem, fyra ansiktsmasker, shampo/balsam för färgat hår och ett par rosa hörlurar till mobilen (lyckades slarva bort mina bling bling :()
Gick även förbi och kollade in lite skal till min blivande Iphone. Guud vilken beslutsångest jag kommer få! Finns ju så sjuukt många as snygga skal :(

Måndag morgon

Knas bild!
Godmorgon sötnosar Jag trodde jag skulle behöva gå mot tuben vid nio tiden fram tills jag kollade schemat. Insåg ganska fort att inte någon sånglektion idag på förmiddagen utan börjar min första lektion 12.30 -.-
Så nu sitter jag här med mitt morgonkaffe i handen, laptopen på sängen och Mimmi i knät :)
Efter skolan så ska jag åka iväg till Södermalmsträ igen för att slutföra mitt och Fredriks julklappsjobb! Hoppas bara han inte hinner klart utan mig då han slutar lite tidigare än mig!

Knas med tele2

Kan inte skicka ett enda jävla sms?? alla misslyckas! Nåja ska strax börja laga lite middag bestående av Egna Pommes, lövbit och bea :) Riktig Lördags mat för min del alltså. Ska försöka få alla att komma upp hit vid 20.00-21.00 tiden? Blir ju lite svårt när luren krånglar men det löser sig nog!
Men nu måste jag börja med maten
Puss....

Ut i regnet

Nu ska jag strax ut och springa i regnet. Mår genast mycket bättre idag känner jag! Måste skynda ut nu! är hemma vid sex tiden och då kommer mina homies Navida Fredrik och Fredrik hit för att kolla Idol finalen ikväll! Go Robin!
Puss på er!

pepparkakor och Kaffe

Vaknade för en liten stund sedan och märkte att jag blivit helt svullen bakom ena örat? Så nu har jag smörjt in stället med lite idomin och väntar på bättre tider. Ska strax gå upp och göra lite kaffe och pepparkakor. Men först ska jag spana in dagens avsnitt av julkalendern.
Puss
Finn ett fel moahaha

Crazy day

Åh va den här dagen blev oplanerad. Trodde vi skulle vara där vid 12.30 men tydligen så var det egentlogen 15.30? Så nu har jag strosat omkring på julmarknad, Nk och Gallerian utan att egentligen orkat. Det märks att jag mår bättre nu men iallafall! Inte tillräkligt lixom! Kom hem vid 18.00 och insåg att Elgeryd satt i mitt kök med min brorsa, så jag satte på julmusik på högsta volym och lagade mat och bakade pepparkakor. Chillade ett tag med killarna innan jag och Navida tog en låång promenad! Vilket verkligen behövdes kände inte alls som att tiden gick! ♥ Kom hem för en timme sedan och har nu tagit ett bad och ska lägga mig i min nybäddade säng och kolla in Svenska Hollywoodfuar. Så mer får vi höras imorgon!
guud vilken jävla blick Xd ser ju helt missbildad ut XD

8 December

Har ju glömt att visa er min chokladkalender. Något som för mig är ett måste varje år lixom. Spelar ingen roll hur gammal jag är eller kommer att bli!

Breakfest

Måste springa iväg nu har försökt sminka bort mitt sjuka face men antar att det inte gick så jätte bra. Måste gå om tjugominuter och vet inte alls hur lång tid allting tar men hoppas för gudskull att jag överlever :/
Pusss
Falsk happiness vill ju bara överleva dagen :(
Nåja ser ni hur mitt stackars hår bara stripar ut? Hade några ordentliga tovar så nu har jag borstat och borstat, dragit sliti hela förmiddagen känns det som!

Tre gubbar!

Åhh va tråkigt att bara ligga hemma! Batteriet på mobilen är urladdat, hittar inte min laddare och har haft sjuukt tråkigt idag. MEN like always så hittar Caroline på någonting att göra även fast jag mår skit. Orkade inte gå på mötet idag alls låg hemma och sov/mådde illa istället. Fick för mig att handla lite julklappar så tog en kärringpromenad (låångsam promenad) till skäris och köpte tre julklappar wihoo plus en ljus foundation och en duschkräm till moi. Orkade verkligen inte stanna länge så tog snabbt mitt pick och pack och rusade mot tuben. Åkte hem, lagade mat och mötte upp Navida samt gjorde hennes sällskap på palmera. Inte för att avslöja för mycket men vi har en del planer på G ;) Måste bara kolla om kära Elgeryd joinar osv ;) Om allt går rätt till så kan det nog bli gryyymt och annurlunda. Spänning på hög nivå :) Jag och Navida + våra halvgalna ideer, åka hit och dit i sverige, nu det här haha helt jävla stört egentligen. MEN inga är som vi ;) Älskar dig♥Älskar oss♥ xP
Men nu ska jag lägga mig och kolla in något program har tagit en skum tablett oxå så nu känns det som att hela jag ska delas på mitten. Men måste ju bli frisk :S Jobbigt att vara sjuk när man egentligen inte är sjuk, ni fattar?...inte?
Puss♥
och juste appropå rubriken så ska jag imorgon på morgonen kolla in julkalendern och baka pepparkakor. Köpte hem pepparkaksdeg idag :D
Försöker få fram lite julkänsla kolla bara hur bloggen ser ut? men det svårt när det inte är någon snö...

Choklad eller kolasås?

September 2010                                               September 2011

Just for a minute

Såja! Nu är jag klar med min juldesign! Vart verkligen inte super nöjd, men den får funka månaden ut! Vilket helvete det var att få dit den! Shit vad datorn segade! Men nu är den inna iallafall!
Puss...
Aldrig haft en svart bakgrund tidigare så den sista månaden under 2011 gör väll inget ;)

Stranger Danger

Sover och sover...Tog mig upp, sminkade mig, plattade håret egentligen bara pågrund av tristess..Får inte överanstränga mig just nu, låter som en gammal kärring men jag tänker ändå gå på mitt möte med Gloria. Och om jag orkar så springer jag och handlar lite julklappar efter innan allting tar slut..

Are we Human or are we danc....

Fett med ös medvetslös!! eller inte! XD Kändes otroligt bra i Lördags att bara druckit Bacardi och en shot av Freddes dricka. No hangover här inte ;)

Jobbig natt

Är inte sjuk..Mår inte så jävla dåligt. Men har legat och spytt halva natten. Har varit uppe och pratat lite med mamma och nu ska jag lägga mig och kolla på julkalendern. Måste sova också! Blir absolut ingen lucia för mig. Ska vänta på att Elgeryd vaknar så får han komma upp och göra mig sällskap...Funderar på göra en ny bloggdesign kanske? Tröttnar så sjukt fort satt det inte sant! Fast har ju haft denna i 4 månader nu! Det är nog rekord för mig :P
Puss på er!
Bild från i Lördags...Ingen sammanhållning alls till texten men..

Where is the fucking snow?

Okej jag vet inte om jag är ett sådär jätte stort fan av just..snö? MEN jag blir så troligt stressad av att tänka på de resterande åren då vi hade värsta snöstormarna vid den här tidpunkten? plus att jag vill ha det ljusare!! Gaah aja har mått jätte konstigt idag känns som om magen vänt totalt upp och ner :/ Måste verkligen till skolan imorgon! Måste ta det lugnt och försöka vara så slow som möjligt så att det inte blir som idag.
Morgondagens planering
9.00-15.00 (hoppas sluta tidigare) Luciaträning
15.00-16.00 Shoppa! måste ha en ny foundation och lite annat skit
16.00-16.30 Fika med mamma
16.30-17.15 Möte
17.20 Möta upp Navida åka och sola
Efter allt så får Elgeryd komma upp en sväng :D
Ska försöka sova nu! satt och chatta med Fredrik på FB men han gick och duschade från ingenstans -.-
Godnatt♥

Titta! ena har öppnat ögonen


Hösten 2011

Igår efter alla skitmöten så var jag hemma runt 19.00 tiden. Elgeryd kom upp till mig vid 19.30 tiden och vi kokade lite te och satte oss i min säng och pratade. Vi kom ganska fort fram till att denna höst varit den segaste och tråkigaste hösten ever. Motivationen till skolan varit låg, legat hemma och bara sovigt mycket och inte riktigt orkat allt det där man vanligtvis orkar..Hög frånvaro, jobbiga brev från CSN osv okej så långt har det inte gått för mig men ni fattar. Kändes skönt att inte vara ensam om denna tristess. Känner att jag bara längtar tills jul, ledighet och den efterlängtade nyårsfesten. Men är samtidigt lite skrämmande. Har haft så mycket att göra hela tiden så att jag glömt bort hur det är att vara ledig och inte ha någonting att göra...Vägrar låta dagarna bara gå! Nåja vi satt och pratade en heel del igår och det slutade med att han kom iväg vid 00.30 tiden. Kul när man ska upp 7.00 lixom :)
Bild av Yulia :)
Kören är ett exempel på vad jag måste jobba på i vår! Kommer knabbt våga läsa mina julomdömmen, dem brukar bli som ett stort slag i magen! Kära gud låt mig överleva 1.5 år tills jag tar studenten! För det känns som att jag redan håller på förfalla av alla krav, skumma skoldagar osv Tack och hej :)

Misslyckat


Måste messa Sofia så fort jag kan! Jag, Sofia och Elgeryd skulle träffats 16.00 i Tcentralen för en tripp till julmarknaden men vi får ta det en annan dag. Var i skolan till lunchen blev yr, mådde illa sover inte tillräckligt längre så nu har jag legat hemma sedan 13.00 tiden. Mamma höll på att bli sjuk i Lördags bara inte jag är smittad? hoppas jag kan få gå den korta tiden som är kvar i skolan nu...
Igår efter mötet i Syndbyberg så skrapade jag sönder ena tumnageln på tunnelbanan -.- så påvägen hem så gick jag förbi Skärholmen och lagade nageln. Han fyllde i den vita tippen med extra färg samt tillsatte gele över hela nageln så att den nu är mer tålig. Usch mår inte så bra idag är trött, mår illa vill bara ha Jullov! Skolan tar kål på mig! MEN imorgon ska jag närvara under hela Luciaövningen! och efter det möta upp mamma i centrum fika, handla julklappar och ha mitt vanliga möte med Gloria
Puss..

Måndag morgon?

Vaknade till och märkte att klockan hunnigt bli 12.00 :O borde rusha till skolan men orkar verkligen inte! Har inga vanliga lektioner denna vecka utan två dagars ta igen dag och tre dagars lucia träning. Skulle följa med Navida idag när hon gör sina akrylnaglar men sen så kommer jag på att jag ska på ett möte i sundbyberg vid 15.30 tiden :/..Orkar verkligen ingenting idag! Har ont i huvudet och känner mig mer bakis idag än igår...knas!
Jag och Sofia körde på två flätor i lördags :) Viste inte alls hur jag ville ha håret så detta fick bli min räddning x)

Andra advent

Måste komma ihåg och köpa pepparkaksdeg samt besöka en julmarknad under den kommande veckan! Ska även julpynta och städa rummet riktigt ordentligt! och kanske bara kanske handla lite julklappar redan (kör alltid 23/12 annars) Men hursomhelst så mår jag någurlunda bra idag det vart ganska maxat igår fram tills att jag blev trött från ingenstans och bara satte mig ner och pratade och tog det lugnt. Har sovigt bra hela natten och vaknade upp med endast en minimal huvudverk så jag mår bra! Och är redo för kommande vecka! Ska även jobba med Fredrik Torsdag och Fredag på Sannas jobb. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi se då :)
Pusss

Pictures

Min Fredagskväll med Fredrik! Vi låg mest i min säng åt tacos, godis och en massa cola. Riktigt Fredagsmysigt :) Och så lite chokladmask Lördagmorgon, mys innan kvällen! Då jävlar :D

Fräsh på höög nivå

Kom precis upp ur badet! gjorde min egna ansiktsbehandling med först vichys 3i1 rengöringstvål, samt neutrogenas 2i1 mask några få minuter innan jag bäddade på min choklad/shea mask som satt i i ungefär 10-15 minuter. Så nu sitter jag här och precis smörjt in ansiktet med neutrogenas dagkräm och känner mig såå fräsh :) 
Men nu ska jag upp och smörja in kroppen i någon bodybutter och sedan äta frukost!
Puss

Chocolate mud mask

Kolla in mitt nya puder! SO NO REDNESS XD älskar det ska ALDRIG ALDRIG mer ens tänka tanken att dränka ansiktet i rödfärgat solpuder xP
Ska förmodligen till Simon och kolla på Idol om jag inte somnar efter maten x) Tänkte även lägga denna choklad/shea mask ikväll om ja hinner!
Men nu ska jag fortsätta med tacosen
kram!

Ta ett bad

Ska strax ta ett bad och almänt bara sura :/ Imorgon har jag ett skitmöte i centrum kl 16.00 och jag tänker absolut inte gå tidigare från skolan för det! Idioterna på stället verkar tycka att det mötet är viktigare än min utbildning i och med att dem var skit otrevliga när mamma ville byta tiden mot en senare tid för att jag inte vill gå ifrån skolan. Så jag kommer glatt sitta kvar i skolan tills jag slutar 15.45 för att sedan gå på mötet och möta upp Sofia för en tur till systemet (ja det är ju fredag trots allt) Men själv så ska jag sminka Sofia inför hennes date och sedan bara vara forever alone! Ganska sur på att vara så rastlös en Fredag HATAR att vara själv, allting i huvudet bara ploppar upp då och jag vill inte! Men på Lördag däremot bär det av till Nacka och där blire allt annat än tråkigt får jag hoppas! Weey synd att helgen är så kort bara :(

Börja skulptera egna?

Funderar på att lära mig bygga egna akrylnaglar? Känns som att det skulle vara en rolig och ganska kreativ grej att hålla på med. Har hittat en jätte bra hemsida där jag så fort ekonomin tillåter vilket är om någon månad så tänkte jag beställa hem ett akrylsett plus testfingrar (creapy) men ja ni fattar måste ju ha någonting att öva på. Och sen om det är någonting för mig? Så kanske jag efter studenten hoppar på en utbildning? Gillar ju att sminka folk, fixa hår, löshår så varför skulle inte det här vara lika kul? :)

Försvann lika fort

Så var mitt studiebidrag borta med vinden...Fick med mig en kajalpenna och ett puder i natural färg igår också! Så jävla trött på att ha ett så orange ansikte på varenda bild även fast jag blandar solpudret med ett jätte ljust.
Nu tänkte jag ändra och förbättra min såkallade basic sminkning till någonting fräshare men samtidigt sotigare! :)

Sanning


Bilder på naglarna


RSS 2.0