i went insane


Dagens planering

12.00 möta upp Sofia och sola på Rålis
- Gå hämta resebrosyrer på ticket
16.00 Fika med Emily i centralen



Gårdagens

Igår började dagen med att jag, Amina, Someia och Yasmin promenerade till centrum och bara gick runt lite. Efter någon timme mötte vi upp Navida och fortsatte vår promenad ner mot stranden. Amina hann dock inte vara kvar så länge men jag och Navida låt i sanden och solade i runt två timmar. Efter solningen åkte vi till skäris och åt middag för att sedan avsluta dagen med att sätta i oss solen och bygga upp Navidas Gelènaglar. Gissa om jag hade huvudverk efter utekvällen? Det kunde inte varit värre!

Minishopping dagen därpå

Gud va jag har ouppladdade bilder... well här har ni lite nya shoppingbilder..
Och en ny kofta från bikbok :)

Dagen på Grönan!

Och påvägen hem...

Ute...

fan vilken dag! Har varit ute i 6 timmar nu med en extrem huvudverk, och ny solbränna!
Hörs när jag orkar x)

Grönalund

Spenderade dagen på Grönalund igår med Alex, Danilo, Fredde & Bastian. Även Sodan & Mamma kom förbi på kvällen och kollade på Sommarkrysset. Nu ska jag strax hoppa in i duchen och åka in till stan med en kompis. Måste köpa wax, fredde ska få hjälpa mig att vaxa benen ikväll hihi
Puss

Min klänning :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Bilder från igår :)


Boka resbiljett

Prata med pappa för nåra timmar sedan. Han var typ helt förtvivlad över att vi inte bokat biljetter till Grekland än. Jag har kollat upp det lite granna nu men gud va resorna är dyra nu när det är så dåligt väder! Fan ta Sverige och dess skitväder :O Men det ska nog ordna sig, men känns inte som att ja kommer kunna slappna av förens biljetterna är bokade♥
Paradise Beach

Lite nätbilder på bikinisarna :)

Älskar tangan! Dock så är bikinin mer grön i verkligheten än på bilden...
Tog bort bandet så att det blev axelbandslös :)

Min Torsdag

Vart inte alls någon bra morgon! Men till lunchen blev allting mycket bättre. Jag bjöd Fredde på lunch i Skäris, samt tvingade med honom i en del butiker stackarn. När han inte orkade mer så ringde jag över Alex som är SÅ mycket shoppinggladare än Fredde..Vi gick runt överallt och letade en present till mamma, Tillslut hittade vi ett par skit söta blomörhängen från pilgrim i en smycketbutik som jag köpte till henne (fick min lön igår helt omedvetet) hehe alltid kul när man checkar in kontot och förväntar sig en summa på 0.00 men så ligger det några extra tusen lappar som man inte viste existerade. Nåja hittade ett jävlit snyggt halsband i småsmå diamanter och kristaller som jag verkligen dog för! well 9998:- får man vara beredd att ge för skiten..fan -.-...Fick med mig två bikinsar från Ginatricot samt koftan som jag har på mig på bilden hem..Nu ska jag & mamma strax baa bullar sen bär det av till Fredrik. Då lägger jag även upp bilderna :)
Puss på er!

Dagens Facelook!

Under sminkningen
shimret som jag kör på kinderna under brynen på över läppen
Bara hår kvar då :)
Dagens Outfit




Från början till slut ♥


Good day ;)

Idag har varit en bra dag! Först Shopping och lunch i centrum, efter det hem och fixa naglarna, senare mot kvällen åkte vi till Medborgarplatsen och åt middag, samt en tripp till Radisson Hotel för en drink ;) Me like!
te
Detta fick jag med mig under shoppingrundan!



See ya!

Gått en minipromenad till centrum för att kolla en grej. Vid 20.00 så sticker vi! Fan Ta Fredde som bara sover, jag som vill ha med mig han :(

Shopiiing!

Yes fick med mig min Body Shop cocos grejs hem :) och även massa annat bla gelenaglar och dessa två ringar och armband. Är hos mamma och min usb kabel är inte här så ni får nöja er med detta sålänge!
Nu ska jag, mamma, Alex och Sodan åka in till söder och käka på en Kina restaurang.
På Midsommar dvs på fredag så kommer mamma & Sodan på Midsommarmiddag hos Fredde & co. På Lördag ska alex, några kompisar till han, mamma, sodan, jag, fredde, Greta, och några till, till grönan :) Och på Måndag Ska vi allihopa besöka Eriksdhalsbadet!
Åhh va bra allting håller på bli bättre! Men undra vad som ska komma här näst???
ojoj den guldiga ser ut som ett "djävulskors" i spegelvinkel, men äh från rätt sida så ser det ju rätt ut :)

Iväg till centrum

Ska möta upp Irena vid 12,00 tiden i skärholmen tänkte gå på "the body shop" och kolla in deras kroppssmör i cocos.
175kr kostar en sån
Har fått en förkärlek till kokosdoften, särskillt på huden! Har nu två billigare varianter av cocas smör samt min cocosolja som solskydd/sololja. Vet inte om det är någon skillnad på den här? Men känns som attd et ändå är värt att testa :)

Nu är löshåret borta!

Usch tänk att jag haft det nu sen i början av april??? Känns skönt att det är borta nu, och ska nog låta mitt håra vila lite från löshår nu och sätta i nytt den 30 juni :)


Onsdag

Vaknde vid 9.00 tiden och ska strax ta en dusch med Fredrik. Vid 11.00 ska jag möta upp mamma och Sotiris för att gå göra några ärenden. Efter det så får vi se vart dagen tar mig. Puss på er!
Här har ni gårdagens outfit!
Klänning - H&M
Jeansjacka - H&M
Inte världens roligaste men...

Hemmmmma

usch vilket väder det är ute! Jag och Alex ska strax börja laga lite spagetti & köttfärssås. Mycket som har hänt nu under de senaste 24 timmarna ! tro mig...mycket! Måste smälta allting tror jag och sen börja förändra, eller bara påverka till en förändring. Fredrik som har vänt dygnet helt åt helvete ligger och sover just nu (han gick och la sig 9.00 imorse) Men lovade att köpa med mig en pizza till honom så om jag är på humör så kaanske jag är lite snäll ;)
Vi hörs!
Puss
(btw färdiga dagens outfit bilder på kameran hos fredde)

Dagens feta DISS

Är så jävla förbannad just nu usch finner inga ord! Ibland händer det saker i livet så påverkar en mycket negativt eller hur? Ibland skèr en kris då man behöver tid hos en kurator/terpeut/psykolog så fortsom möjligt för att överleva som människa eller hur? Detta hände min mamma för ca två månader sedan. Jag följer med henne till Carema Vårdcatral den 31 april för att få en akut tid. Men nej då det går minsan inte då det är helg. Fine! När jag sedan själv går upp dit själv för att boka en tid till mamma på en vardag, så säger kärringen i receptioen att dem inte sköter samtalsterapier på det här stället. Jag - Men hon behöver i sånnafall träffa en vanlig läkare för att få en remiss. kärringen- jaha du menar så...(borde väll hon vetat inkompetenta %¤&/) Så mamma får en tid hos läkaren ca tre veckor efter mitt besök läs TRE VECKOR. När hon väl varit hos docktorn (där jag också var med) Så gick docktorn ofta iväg på annat så vi fick vänta i hennes rum, pratade om annat i telefonen osv. SÅ OPROFFESIONELLT! Men mamma fick en tid hos kuratorn (som dem VISST hade) en månad efter det.
IDAG hade hon tiden men vet ni vad som händer? Mamma kommer dit och det blir tjaffs mellan kuratorn och någon läkare då det blivit något strul i datorn, så mamma fick sitta och vänta där i en halv timme för att sedan få en ny tid den 25 JULI. Är dem inte riktigt kloka? Här var mamma ute efter akut hjälp och så får hon vänta i TRE månader! för att ett par inkompetenta fittor inte kan sköta sitt jobb? Jag märkte det första gången jag var där! Personalen sköter sig otrooligt oproffsigt, det står ingen i reseptionen, de säger fel saker osv och stället skrek verkligen -det här är ett ställe där du nöjer dig med vad som helst! ATT NI INTE SKÄMS på CAREMA vårdcentral! Fy vill springa upp dit nu och spotta dem i ansiktet! Fy vad jag är irriterad!!! Var i helvete går våra skattepengar? ska vi inte få den vård vi behöver? Fine att det är väntetid men när mamma får vänta EN MÅNAD till för att slynorna inte kan sköta sitt jobb? Ne för i HELVETE jävla TRASH ställe!
Nu ska jag personligen se till så att mamma blir utskriven från skitstället samt hitta ETT BÄTTRE ställe att gå på! Om det så är det sista jag gör!

Hot and frech från nelly.com


Godmorgon!

Usch vaknade upp och gick upp för att koka lite te. Hade en så grymt äcklig känsla i kroppen, kroppen blev lixom tung och mina händer darrade as mycket när jag skulle sätta i tepåsen, kände mig yr och det svartnade för ögonen! Jesus det var verkligen läskigt! Vet inte om jag vågar resa mig från stolen! Äter iallafall en skål med yoghurt, en kopp te, ett ägg och ett glas multivitamin till frukost nu! Borde verkligen börja äta enorma frukostari och med att det faktiskt är det viktigaste målet på hela dagen bokstavligttalat! jag som bara tänkte käka ett jävla ägg?

Tack a bath?

Jag och Fredrik tog ett bad tillsammans lite tidigare idag! kvällen vart inte alls som planerat. När jag precis kommit upp ur badet och smörjt in mig i cocos kräm så messar mamma att hon vill att jag och Fredde kommer upp. Vi skyndar oss så fort vi kunde och ja det kommer bli radikala förändringar i hemmet nu HOPPAS JAG! Men det lär bli mycket dramatiskt :( Maybe i can come home now? 

Nåja nu är vi iallafall tillbaka hos fredrik och lagar mat. Jag kör på en två äggsomelett och dricka till det, Fredrik kör på spagetti och köttfärssås! Fan ge mig hans mat! Har typ adlrig varit såhär hungrig i hela mitt liv! Men på midsommar har jag faktiskt en paus dag!
Btw viste ni att det inte rekomenderas någon träning när man kör på äggdieten? Känns så jävla töntigt att säga att jag går på diet lixom hallå? Men jag styr ju upp den helt själv och går inte helt efter reglerna så :) Tycker det blir alldeles för mycket att ha med massa annat kött och shit nä jag kör på ägg,ägg,ägg,ägg,ägg bajs! Men BARA i 4 veckor! Det kallas även DETOX :)

Huvudvärk

Är på dag 1/30 och har redan huvudverk. Vet inte men kanske bara beror på vädret? Kvällens planering iallafall..

Hemma från gymmet!

Min lille bebis ligger fortfarande och sover! Jag tänkte hoppa in i duschen snabbt och koka mina ägg till middag. Får se hur det här projektet går! Men är as taggad så nu jävlar!
Älskarälskarälskar Adriana Limas kropp! Men vet ni? Jag har aldrig varit sån som jämför mig med andra och kollar på vad andra har som inte jag har osv har av någon anledning fått för mig att man bara mår dåligt utav det? eller kanske för att jag är nöjd och acepterar min kropp som den är? eller sker det bara i det tysta?  jag vet inte fast nu tänkte jag gå emot mig själv och göra det ändå! Älskar hennes kropp, kolla de långa benen, de perfekta brösten och den platta magen! well inte alls realistiskt för mig med mina B-kupor, men wtf? jag tror mer på strävan efter individuella mål tex vad tycker jag inte om med min kropp? hm...om jag ska vara helt ärlig så är jag egentligen ganska nöjd med de. Jag tänker i stort sett ALDRIG på saker jag vill ändra på men tro mig det har krävs låång tid och många kroppskännedomstimmar för att aceptera min kropp. Tragiskt? jo kanske. Jag har inget speciellt jag vill ändra på men skulle det vara nått så skulle det väll vara lite fastare rumpa armar och ben samt en liten viktnedgång. Men så lever vi i denna värd där det är SÅ tabu att gilla saker hos sig själv. Man får absolut inte tycka att man är snygg som man är. Man får verkligen inte tycka att man är bra, man får absolut inte säga vad snygg jag känner mig idag. För då är man ego! Man bryr sig bara om sig själv och skiter i alla andra! Folk känner sig hotade av att man når egen personlig framgång! Men vet ni vad? Jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig! Jag har haft en måbra dagbok ala Mia törnblom en gång i tiden, som jag verkligen inte delade med mig i bloggen. Men jag tycker att ni som kanske inte känner er så bekväma i er själva sla testa på att varje dag skriva ner tre bra grejerom er själva! Och om en vecka, en månad, ett år eller kanske flera år ska du se att din trygghet i dig själv ökat markant!
Jag kan tex idag säga såhär (och det tycker jag också)
1- Jag tycker att jag har fin mage
2- Jag älskar min rumpa
3- Jag tycker att jag har ett ganska sött ansikte
4- Min naturliga hårfärg är såå fin
5- mina ögon är skit fina precis efter jag har gråtit och dem glittrar sådär ni vet
Där har ni 5 saker som jag gillar med mitt utseende och saker jag lärt mig att aceptera! Men glöm inte bort att i måbra dagboken är det även mening att man ska fylla i bra saker med ens personlighet. Tex bra kompis, snäll, smart, rolig ja ni fattar.
Jag tycker att alla som läser det här och driver en egen blogg, tar och skriver ett inlägg där ni skriver 5 saker som ni är nöjda med hos er själva!
Tro mig det ger resultat!


Jordgubbar & Cola light

Blev lite ändrade plander. Följde med mamma och handlade en sväng, köpte hem lite ägg, cola light och jordgubbar. Ska strax ner och möta Navida för att åka och gymma. Men sålänge så tänkte jag dricka ett glas cola light och äta några jordgubbar. Älska sommaren (dock inte när det regnar)
Btw fick nyss en lite rolig kommentar från ett inlägg som gjorde för tre år sedan. Haha satt som vanligt och skrattade lite för mig själv. Jag tyckte den var rolig xD

För att jag ska bli fin till Greklandsresan!

Fyfan va trött jag kommer att vara på dem sen! Men om vi gör ett stardatum 20 juni till 30juli (i och med att vi åker någon gång i slutet av juli) så hoppas nå min målvikt på 4*... (som jag inte tänker berätta hihi) Btw tjejer så måste vi börja leta biljetter i början av juli, då dem ska bokas.
Puss :)
Nu drar jag till gymmet ;)
Puss♥

Dagens fråga!

Har en svag känsla av att jag skulle vilja göra en design i en annan färg? En rosa blogg känns lite väl "host" . Vist gillar jag ju färgen men ibland känns det bara så inte jag. Rosa lixom hallå? Jag är lixom lila :) eller...(a) Nej men funderar helt enkelt på att uppdatera den lite. Spontan som jag är så tröttnar jag på saker alldeles för fort och det gäller även det tex blogg designen.

Escada Taj sunset

Beställde nyss denna parfym från parfymbutiken.se. Älskar verkligen doften tycker att den påminner av sommar och mango just vad vi vill ha i sommar :)

Städat rummet!

Fick in mitt smink och en del andra produkter också! Allt har ju tidigare legat i hallen och bara sett stökit ut!
Nu är jag riktigt nöjd med att ha allting på en och samma plats :)

Hämtat ut mitt H&M paket!

äntligen!
En röd tubtopp
En vit tubtopp
Ett par ballerinaskor
en bikini
två långa klänningar
tre par trosor
ett par shorts

IIIHHH





Haha känner mig smart

Gjorde nyss ett testprov av 65 trafikfrågor. Man måste få 80% rätt för att klara provet. Jag som inte övat ETT SKIT fick såklart Icke godkänt hehe förstod knabbt frågorna DOCK så förstod jag en moahaha satt och småskrattade för mig själv när den frågan kom upp hahaha navida do you know what i mean? ;) hahahaha
hahahahahhaha så kul det kan va när man har tråkigt XD asså lixom dem( "stendog dah?) hahahaa
Buhuu bara 42 % klarade jag. fast känner mig ändå ganska nöjd då jag inte ens köpt min körkortsbok :) Men imorgon ska jag möta upp pappa, vi ska till en södermalmstrafikskola och anmäla oss till handledarkursen. Efter det? j adå är det övningskörning med pappsen som gäller fast först en synundersökning :) Som sagt när jag fyller 18 så ska jag ha körkortet i min hand där med pasta! Tuben = never again moaha ;)

Hos Mamma

Blev inget gym idag. Gick hem till mamma istället och åt Sotiris hemlagade lunch istället :) Har så ingen lust att bege mig ut i regnet idag! Ska strax börja gå mot Fredrik, och tror att jag bara lägger mig och kollar på film heela dagen idag. Fast får inte glömma att städa rummet. Usch så trött på allting nu!
Puss på er!

Give me those!

Varflör är Jeffrey Campbells kollektion Så underbar! Skulle ge mitt liv för hans skor!! "host" eller aa nästan...

Gårdagen

Tog dock inte med mig kameran men.. Efter den lilla shoppingrundan så gick jag och Fredde ner till stranden och mötte Sara, Linus, Niklas, Fredde, Raffe och Emil. Jag, Sara och Fredde satt mest och kollde på när de andra badar, ja menar vem badar i sverige klockan 19.30 en inte så solig dag haha inte jag iallafall. Men efter en liten stund så Gick jag och fredde hem till Linus och körde lite Wiifit medan de andra gick upp till Centrum och köpte läsk och godis till filmerna. Det blev tillslut jag, Fredde, Linus, Sara, Niklas och Emil som kollade på film hos Linus då hans föräldrar är på landet. Kollade på två asäckliga skräckisar och tillslut en komedi (som jag dock somnade mitt under). Men vid 3.30 var jag Fredde on our way home!

För några dagar sedan


Gårdagens Shopping!

Var i centrum med mamma, Selcuk, Alex och Greta. Fick med mig hem...

Top från Cubus
Shorts från H&M
babyolja
En bodylotion som luktar Cocos ;)

Filmkväll

Kunde inte sova igår..Somande 7..Var på filmkväll hos Linus med några till. Nu ska jag gå till gymmet i ösregnet strax. Är på Sjukt dåligt humör! Puss hej!

Sofia

Gumman du är jätte vacker! Btw sorry att jag inte ringde, jag låg och sov nästan hela dagen idag. usch ingen bra dag! Men vi hörs imårrn så pratar vi om Greklandsresan iiihhh :)
Puss!

Jasså?

HAHA jasså? Vad jag vet så är min blogg INTE lösenordsskyddad XD mabye try again? ;)
Puss på dig!

Greece here we come!

Ringde upp pappa under dagen för att prata om Greklandsresan. I och med att jag är under 18 behöver jag ju hans underskrift. Hade förväntat mig en nekning rakt av men vet ni? Han gick med på det på en gång! Vart helt förvånad verkligen! Så nu är det snart klart, inte riktigt säker på datumet än men vi tänkte boka i början av Juli. Så i slutet av Juli så åker jag, Alex, Sofia och Navida till Grekland i 2 veckor!!
Längtar som in i helvete! Gud va kul det ska bli! Första resan utan förädrar!

Carro är tyvärr i chokladensland just nu!

Åh ja dör! Har inte haft riktig lingonvecka sen någon gång förra året? Igår kände jag mig AS seg hela dagen och idag vart det en riktig lingonvecka! Har sovit till 16.00 ungefär, och tänkte nu sätta mig vid datorn och äta nutella mackor, och en chokladkaka efter det! Så just nu är jag tyvärr okontakt bar, shit jag har glömt hur det är att vara tjej...
Bara ge mig allt det där tack ;)

Blir så förbannad!

Folk är så JÄVLA egoistiska och otacksama! För några dagar sedan så märkte Freddes mamma att någon klippt sönder nätet som de har över balkongen för att katterna inte ska hoppa ut. Detta gjorde någon alltså sist vi chillade hos Fredde. Det som är ännu roligare är att ingen heller sagt någonting om det under kvällen. Detta var alltså för över två veckor sen i think? Inte nog med det så tog någon även sönder handfatet i lilla toaletten? så nu när man sätter på vattnet så sprutar det ut ur röret. Fredrik måste nu lägga sina egna pengar på att köpa ett helt nytt nät och sätta dit vilket för förståeligt då det var han och jag dårå som ordnade chillkvällen. Vist vet jag att man får räkna med att saker försvinner, folk baxar, tar sönder, är för högljudda när man har fester osv. Det är en av anledningarna till att JAg aldrig skulle tänka tanken att ha någonting stort eller litet hemma hos mig längre. Men jag tycker ta mig fan inte att man klipper sönder saker, och tar sönder saker när man faktisk är BJUDEN hem till någon annan. Har ni ingen som helst uppfostran eller ni kanske inte har lärt er att man inte tar SÖNDER andras saker? usch jag kokade nästan när jag fått veta detta. Folk är så sjukt jävla otacksamma satt det inte är sant! va tacksamma att ni slipper sitta ute och punda er @£@$£$£, eller hitta någon annanstans att va!!! En sak är säker, och det är att nästa gång vi planerar någonting så är inte freddes lägenhet NÅGOT alternativ! Här är hans mamma shyst och låter oss vara här och chilla även hon ska jobba nästa dag, det är ta mig fan inte många föräldrar som skulle tilåta! Och är det här tacken eller??? åhh va sur jag är! Tycker även det är JÄVLIGt synd alltså!
Punkt och slut

Så var dagen igång!

Har precis tagit en dusch och smörjt in håret med en av mina nya serum! Känner mig ny och fräsch och ska strax gå sminka mig lite. Dagens planer är lite röriga. Ska ev möta Navida och Irena i centrum, kanske träffa Amina och kanske träffa sofia hehe allting beror på vad som händer.

Dagens outfit!

Fick en kommentar från en som ville att jag skulle lägga in fler dagens Outfit och yes vet att jag varit sjukt dålig pådet den senaste tiden, men det ska det absolut bli ändringar på!!
Här har ni gårdagens outfit ps: egentligen inga menade dagens outfit bilder så sorry om de ser lite werdo ut ;) now you know!

Skor -  Din Sko
Linne - Ginatricot
cardigan - Freddes från H&M
Leggings - H&M

Shopping!

Igår var jag och shoppa lite med S. Var väldigt kul faktiskt och kom hem med en drös nya grejor :) Pga av att jag tex köpte en AS dålig maskara för bara två veckor sedan så fick jag köpa några olika maskaror för att testa på lite olika och minska risken på att någon suger... Fick även med mig en as snygg långklänning från H&M, Två par nya skor, ett nytt navelsmycke, dem här stora bronzpudrerna i två olika färger (sen när man blir lite mer solbrun), samt tre olika hårserum i olika prisklasser till mitt NYA löshår som jag fixar den 25 Juni när Lönen inkommer hehe ;)
En till mamma, fyra till mig ;)
Ser ni att staven sticker ut även på ett 8a :O snacka om att jag SÅ inte kan ha tior :(((((
Love it! ÄNTLIGEN ett hängande navelsmycke som känns bra! Den första som jag köpte var en tia, tänkte äsch bara 2 mm men såg förjävligt ut! den andra hade en stav på 1.2 wtf???? :O men nu tredje gången gilt så satt den jätte bra :)

Jobba

ska börja åka vid 10.00. Har ett arbetspass idag vid Kungshallarna från 11-14. Efter det tänkte jag gå förbi punktshop en sväng och kolla in något nytt navelsmycke. Åka och träna samt möta upp Irena vid 17.00 tiden, Fast någonting kommer ju såklart gå åt helvete idag jag menar det är alltid någonting som ska hända känns det som...

Rålis med Sofia

kom På att vi tog lite bilder när jag och Sofia var på Rålis förra Måndagen.
Ser att det tydligen ska vara dålig väder nu de närmaste två veckorna. Fan ta sverige och sommarens skitväder. Nu vill jag utomlands!

Sommarens citat

Carro sommaren har knabbt börjat och du har redan festat och supit sönder typ, du lär ju inte ha några hjärnceller kvar i 2an haha - Navida . Så sant så..kanske. Fast nja året har varit så otroligt jobbigt satt jag känner att nu på Sommaren ska jag bara göra allt det jag VILL göra och leva livet! För att ens orka börja i 2an med eller utan hjärnceller hehe
Puss



Då går vi dah..

Mot mamma!!!!

Ganska otaggad

Sitter hos Fredde med min cola nu. Känner mig trött och seg idag! Vi ska strax gå upp till mig och vänta på Irena. Vi får se vart kvällen tar oss, fast jag vill nog helst i säng innan 01.00 hehe.
Träffade pappa under dagen. Jag, han och Alex åkte till HeronCity och fikade lite. Efter det så åkte jag hem till mamma och deckade tills Fredde väckte mig. Nu väntar en lång kväll! Imorgon hoppas jag på bra väder! Ska förmodligen in till stan med Alex och köpa lite nya navelsmycken och han ska byta ut sina smycken i hans snakebite. Sen vill jag SOLA om det är fint väder annars så jävlar slänger jag in mig i ett solarium ;) På kvällen så kör vi lite rave tycker jag, eller rättare sagt Navida! hm jag som ska jobba på Tisdag :O men det fixar vi ;)
Puss på er <3

Under Omedvetande

Vet ni vad jag kom att tänka på igår? jo jag har helt omedvetet bytt sida på min bena?? har alltid haft den på vänster sida, men nu sitter den helt plötsligt på höger. Har haft den på vänster sida i måånga år. Kanske betyder något? kanske är en omedveten början på ett nytt liv? hm eller inte...Men tyckte att det var lite kul, tycker dock att den sitter mycket bättre på den här sidan så :)
Puss♥

Sommar och sol!


Bilder från igår ;)


Tur i oturen

Inte många i vart som skulle gå på strandfesten tillslut av olika anledningar. Men tur i oturen så får jag när jag komer hem värsta magkramperna, kallsvettningarna och hm ja ska inte gå in på detaljer. Just nu går det okej men jag vet att det är pågång snart igen! Undra om jag kan fått i mig någon bakterie från vattnet i sjön? eller blivit matförgiftad! Det gör iallafall så ont satt jag ibland inte ens vet vart jag ska ta vägen....

Gömmarn

Tänkte strax börja röra mig mot centrum. Tänkte gå köpa en sololja på Åhlens innan jag, mamma, Fredde och Selcuk drar till Gömmarn och badar. Vi ska mötas upp 12.00 så antar att jag har lite bråttom...
Gårdagen vart iallafall ganska chill. Jag, Fredde, Niklas, lilla Matte, och Matte träffades hemma hos matte först. Efter det så mötte jag, Fredde och Niklas upp Mamma och Selcuk. Vi tog en sväng till Lindvretens donken och åt middag vid 23.00 ungefär. Det var faktiskt väldigt chill! Påvägen tillbaka så mötte vi upp raffe och Malin, satte oss vid ett dagis och tog det lugnt någon timme, innan vi började röra oss hemåt. Tror att vi var hemma runt 3.00 iallafall så snacka om att jag är seg idag. Fast äsch beachpartyt väntar så WTF? inget hindrar mig moaha ;)
Men då ska jag börja röra mig mot Åhlens dåra!
See U!

Ska ut med mina pojkar nu

Då ska jag strax dra ner någonstans och chilla lite med mina pojkar, eller aa hm Niklas och Fredde. Har haft en så jävla dålig dag idag, satt den bara kan bli bättre. Niklas tar med sig några öl och så ska vi chilla och fira in sommarkvällen lite grann ;)
See you ;)

Friterar munkar och bokar jobbpass

Har bokat in ett pass på Tisdag. Var ett tag sen jag jobbade nu! Behöver ju även lite extra cash i Juli så det var bra att det blev inbokat. Jag, Fredde och hans mamma har stått och bakat samt friterat munkar nu ett bra tag. Dem vart jätte goda faktiskt, och kan tänka mig att jag lär leva på dem ett bra tag nu fram över ;)
Och imorgon är det beachparty som gäller nere vid flatenbadet i skarpnäck! Vi kör på förkrök nån timme, sen drar vi dit! See u♥

Sover bort solen

Gud va ofräsh jag känner mig! Jag och Fredrik har precis städat ur heela köket! Och tro mig det var inte lite som behövde göras! Innan städandet så la jag mig bara ner i sängen och somnade. Sov till halv tre och tiden efter det har gått till städning. Känner hur svettet bara rinner usch! Det som är så fint väder ute, och så har man sovigt bort hela dagen. Suck vaknade helt på fel sida idag. Jävla skit dag!

2009 VS 2011

Gud tänk att det där var jag en gång i tiden! Verkligen därför jag bloggar, att kunna gå tillbaka två år i tiden och se hur man levde då! Mycket har förändrats verkligen. Både utseendet och personligheten. Men jag gillar nog ändå mitt liv bättre idagsläget än då...Så ne det var nog inte bättre förr. Iallafall inte för mig.
Tänk att den då söta lilla oskyldiga, osäkra tjejen på bilden som faktiskt är JAG har gått från det till det här. Gud va läskit! Hm undra hur det ser ut ytterligare två år fram i tiden. Jag som 17 åring till 19 åring. Så spännande :)

Skolavslutningen!

Försov mig imorse. Men kom i tid till skolavslutningen iallafall. Fick även mina betyg, som faktiskt såg helt okej ut.
Samhälle - G
Sång - G = Men tänker höja den nästa termin då jag inte hade min oblikatoriska konsert den här terminen
MatteA - VG
SvenskaA - VG
EngelskaA - VG
Natur - G
Historia - G

Nu är det bara att kämpa på nästa termin! Hoppas då självklart på ett VG i tex MatteB också ;)
Som ni ser så vart jag klar med MatteA redan i December, har därför inte haft någon matte sen dess. I tvåan kör jag MatteB och C en termin var. I Trean får vi se om jag fortsätter but i think so. Känner mig ganska medelmåttlig, men wtf? Historia lixom? och natur? blääää

Dagen...

Well dagen har varit ganska jobbig faktiskt. Inte alls någon lust att gå på skolavslutningen imorgon. Är så jävla uttråkad! Men har så mycket jag måste göra! Måste duscha, bädda sängen och så...men kommer inte igång...Bajs!

About moi!

Namn: Caroline...
Födelsedag: 27 Mars
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Bruna
Längd: 171cm
Högerhänt/Vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vädur
Skostorlek: 39
Är dina föräldrar skilda: japp
Skor idag: ballerina
Det första du täner på när du vaknar: oj det är ju lika :O

FRAMTID:

Namn på barn: Anastasia eller Elias 
Vad vill du bli när du blir gammal: gammal?
Drömjobbet: just nu advokat men det ändras ju hela tiden känns det som

FAVORIT:

Djur: KATT!
Tuggummi: hubbabubba ;)
Helgdag: Julafton <3
Årstid: Vår
Tandkrämssmak: mint???
Radiostation: 105,3

HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär: ja
Rymt hemifrån: nee
Föreställt dej ditt ragg naken: haha ne
Skolkat: eh ja
Sovit utomhus: hm...aa en liten stund iaf
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: ne
Velat bli modell: En gång i tiden...
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha aa
Sett en död människa: nej :S
Använt droger: nepp
Ätit sushi: ja usch!
Retats: ???

THIS OR THAT:

Cider/öl: Cider
Pepsi/cola: Cola
Mc Donalds/ Burger king: McDonalds
Kärlek/sex: Kärek
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: båda ;)
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: fan...
Kakor/paj: kakor
Mtv/vh1 MTV
Blind/döv: DÖv

KAN DU:

Skriva med båda händerna: ne bara höger
Blåsa en bubbla: jaa
Nudda näsan med tungan: neoo
Göra olika konster med tungan: jo :)

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET:

Du nuddade: Fredde
Du pratade med: Fredde
Du smsade med: Sara
Du kramade: Fredrik
Du skällde på: Fredik moaha

SENAST:

Skrattade: nångång idag tror jag xD
Grät: oj kommer inte ihåg...
Filmen: Rush hour 1
Tuggade tuggummi: typ en vecka sen
Drog ett skämt: eh?
Sjöng en sång: typ igår :)

VAR ÄR DU:

Vad ser man utanför ditt fönster: En parkering och en lekplats typ...
Lyssnar du på musik just nu: nej
Vad har du på dig: shorts, linne
Vad är det på din musmatta: den är mörkblå och så står det Fredrik nerklottart på hela

HAR DU NÅNSIN:

Hoppat studsmatta: jaa
Ätit fiskbullar: aa :S
Tagit kort på dig själv: hela tiden moaha ;)
Skrattat så att du börjat gråta: haha aa
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: hm tror det...
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: nej
Badat mitt i natten: aa
Åkt berg o dalbana och spytt efter: nej
Gråtit till en bok: ja faktiskt sist till sista sidan av "syskonkärlek"
Varit rädd för tomten: nej
Ätit deg tills du spytt: nee
Lagat en misslyckad måltid: jo säkert
Har du sjungit karaoke: aa love it!
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: nee
Har du sett någon ha sex: ne inte live iaf xD

Årets fest!

Fyfan va kul det var igår! Kommer verkligen inte ihåg sist jag var sådäär packad! Jag och Fredde vinglade ju hem, eller rättare sagt jag vinglade och han gick XD fast det vart ändå inte FÖR mycket, utan det var fortfarande grymt kul hela tiden. Verkligen en minnesvärd fest!♥

Wild night!


Wohoho känner ni ruset?

wohohoho det är fest i hela huuuseet...
jaha så, sådär trodde ni jag såg, hm..maybe sometimes men vet ni vad? JAG ÄLSKAR GLASS HAHAH här har ni ett bildbevis! ;) hahahha älskar bilden..

Snart dags för körkortet

Tänkte börja övningsköra! Är så fast bestluten om att ha bl nästa sommar så det kanske är dags att börja nu?i
har nyss blivit medlem på korkort.se där man kan läsa på lite teori online och göra exempelprov. nu jävlar! Hm..undra vad man ska ha för bil dåra? Well kanske lite tiidigt att tänka på redan nu? Har ju knabbt börjat än ;)
Its Carro on the ride bitches ;)

Ta igen sommar!

fyfan vad jag ska ta igen den här sommaren! Känns inte som att det hände någonting förra sommaren då jag typ jobbade upp hela. Den här sommaren har jag ett 5 siffrigt belopp på mitt sparkonto, INGET sommarjobb och en jävla massa förväntningar. Den här sommaren ska jag ta mig fan ligga på stranden varenda jävla dag! Kanske eventuellt jobbar några pass om det kommer upp några lediga. Men annars ska jag BARA läs BARA...
- FEESTA!!
- Ta det lugnt, läsa maasssa böcker (älskar att läsa)
- Hänga på grönan
- Resa utomlands med tjejerna
- SOLA, SOLA, SOLA och BADA såklart
- Åka på kryssning
- SHOPPA
- Gå på strandpromenaden med älsklingen
- TA DET LUGNT OCH LEVA LIVET!
Just love it♥

Började som en riktig jävla skit dag!

Dagar som är som dag är de dagarna som gör att jag verkligen bara vill skita i skolan! Så här nära på sommaren tar det verkligen emot att sitta i skolbänken när man kan vara ute och sola!
Var framme i skolan kl 11.00. helt ovetande om vad som händer då det står "vanliga lektioner" på skolhemsidan. Tydligen skulle vi tömma skåpen, men min nykel är spårlöst borta så jag var tvungen att springa och leta efter nån som kunde låsa upp dem. Sen märker jag att jag glömt TRE skolböcker hemma :S Jag som varit sjuk den senaste veckan kände inte alls att jag fick den informationen jag behövde, så jag gav upp skiten och åkte till Hornstull och solade i 18 minuter. Efter solningen satte jag mig på stranden och läste en bok. Riktigt mys fram tills Fredde kom dit och släpade mig hem. Vilket iförsig var ganska mysigt eftersom vi åkte hem till mamma och lagade lunch. Efter lunchen la vi oss och vilade en timme innan vi begav oss hemåt igen. Nu ska jag strax börja fixa mig, för i kväll är det FEEST för hela slanten! Hemmafest hos Johan! Men just för att jag vet att jag måste befinna mig på en körlektion kl 10.00 imorgonbitti så känner jag mig inte så taggad. fan ta skolan nu vill jag ha sommarlov!
såhär kände jag mig idag i skolan. Vart tillslut så sjukt iriterad på allting satt jag bara hade lust att springa därifrån och aldrig mer komma tillbaka...

Solning heela dagen!

Igår åkte jag till SATS och gymmade fett pass från 10-11. Efter passet så åkte jag in till Kungsholmen och mötte upp Sofia. Vi gick raka vägen till Rålis och bänkrade upp för lie solning. Tre timmars solning och årets första dopp!! Vi planerade även Greklandsresan som vi förmodar blir av i början på Juli. Vi tänkte åka till Aten och bo hos min Farmor och farfar i två veckor. Måste snacka lite med Navida om det också, men det fixar vi. Tror nog att det kommer bli grymt! Aten tänker jag lite som världens gråaste storstad, men man kan faktiskt hitta grymt fina stränder och riktigt bra uteställen så vadå? ;)
hursomhelst så åkte jag hem vid 16.30 tiden för att sedan promenera till Johanndesdhal stranden med Nadya och möta upp lite fler folk. Även där vart det sol & bad innan solen gick ner. En riktig jävla höjdar dag om jag får säga det själv! Känns som att sommaren är på G på riktigt nu!
Dock glömde jag kamera jäveln hemma :S

28 plusgrader!

Såg att det ska bli upp till 28 plusgrader imorgon! Tänkte sticka och gymma vid 10.00 tiden, möta upp Sofia och sola på Rålis samt sola solarium med Navida. I vilken ordning allting blir i beror helt på när Navida vaknar moaha ;) Men får verkligen hoppas på¨lite färg till skolavslutningen på Fredag! lär nog inte vara något problem dock..

Fick med mig hem...


Bilder från chillkröket!

OsvOsv en jävla massa bilder som inte publiseras men...

LillLördag?

Yey på Tisdag har Johan Tryman hemmafest. Jag, Fredde, Alex, Navida tänkte dra dit då. Synd bara att man har skola dagen efter, hur fan ska det gå med det? well det är ju skolavslutning på Fredag så wtf? Sommar och sol lixom här ska det festas! Sommaren 2011 here we come!


Grönan var det?

Fyfan va trött man är idag! Igår kväll åkte jag, Fredde och mamma till Tyresö för att Fira Irenas mamma Sonjas 40års dag. Vart lite småshopping innan dess och köpte med mig ett par ballerina och en as snygg topp från H&M. Ja jag vet att jag inte lagt upp några bilder än men tänkte strax bunkra upp mig framför BigBrother kanalen med Laptopen och ladda upp dem. Kom precis hem från Grönan föresten. See u!

Lördag...

Sorry ingen uppdatering igår. Men iallafall...Ska strax ladda upp alla bilder från chillkröket, men måste ladda laptopen först i och med att det är den enda datorn som jag har picasa på. Men iallafall, så vart chillkröket faktiskt sjukt kul! Började riktigt segt! Så segt så att jag börjae känna mig fyllehungrig och trött redan efter en halv timme :S Men helt plötsligt från ingenstans så blev det as kul, vet inte riktigt vad som hände? Men det vart iallafall sjukt kul! Igår så åkte jag Alex och Fredrikt ill Grönan. Bi åkte två attraktioner innan vi åkte hemåt igen då det var såå mycket folk och såå jävla varmt. På kvällen så gick jag och Fredde upp till mamma och åt Tacos till middag. Vid 22.00 tiden var vi tillbaka hos Fredrik, tog det lugnt och somnade. Btw så har jag sovigt grymt dåligt två nätter pårad pga av löshåret! fyfan vaknad av att huvudet dunkar och ömmar :S tänk sen när Navida syr in 5 rader på mig? nä får va beredd med alvdeon då asså!!!

Taggad! nu kör vi!


Well! Nu kör vi! See U!

Smakprov

Precis tryckt i mig massa middag! Camilla gjorde potatiskroketter med fläskfilè och bearnaisesås. Skit gott fast tubtopper klämmer som in i helvete nu. But Whatever lär lägga sig framåt kvällen hehe. Vid 20.30 ska jag möta upp en massa i vårbergcentrum. I kväll sa jag & Navida köra gärnet, kör på bara ryska grejor nu vetni ;) Men som Navida säger -nu ska vi inte lägga öga. men får hoppas på en grymt lyckad kväll iallafall. Navida kom över vid fyra tiden och sydde in mitt löshår på mig. sjukt bra känns det, mycket bättre än med klipps! fast helvete va ont det gjorde :O och om ungefär två veckor tänkte jag köra med nytt löshår och då med 5 hela rader :O skjut mig nån? Men kommer nog bli sjukt snyggt! Well nu ska jag återgå till städningen med Fredde och Raffe!
Puss på er!

Myskväll istället

Varken jag eller Fredde va sådär jätte taggade på att gå på bio igår, så vi bestämde tillslut att åka till skäris och köpa lite mat och snacks, fixa en film och ha myskväll istället Så jag kokade några korvar, öste på med godiset, tvättade av sminket och på med mysshortsen. Vi såg filmen Rush hour 3 ;)
målade naglarna svarta ;)
grr mjau ;)
riktigt mysit ;)

Shopping on the internet

Tänkte även beställa ett bronspuder men kändes som att den kanske går sönder i paketet? har på något jävla sätt lyckats hålla mitt puder  nu utan att ta sönder det. Dock så håller den på att ta slut. Men wtf tar det i butik sen. Beställde nu hem dessa ;) Väntar nu på tror att det är 11 oleverade varor från H&M. Kommer inte ens ihåg vad jag beställde sist, eller juste det var ju två tub toppar och ett bikinisett. wohoo får hem dessa älsklingar i mitten på juni också. Längtar till klänningarna! Och ballerina skorna" Underkläder har jag också brist på!

Chill hos Fredrik imorgon!

Så nu är det klarplanerat! eller iallafall nästan. Imorgon så kör vi gärnet hos Fredde. Jag & Navida kommer förkröka hos henne någon timme innan, för att sedan gå till tillbaka hit och festa vidare. Sjukt taggad just nu och hoppas för gudskull att det blir lyckat!

9 månader idag!

Wohoo jag och älsklingen firar 9 månader idag! Kan inte fatta att det gått så lång tid! Detta firar vi med att gå på bio och ser Baksmällan del två som börjar vid 21.35 på Heron City.
See u!
Jag älskar dig Fredrik! <3

RSS 2.0