Mina paket

före....
efter...

Vilken jävla dag!!!

Herriguud vilken dag! Har fått hem alla mina paket idag, har sytt fast klipps i 2 timmar, fikat, varit på acnespecialisten, letat efter en dräkt till Fredrik, följt med fredrik och solat och handlat klart allt mitt! Asså sjuukt har knabbt hunnit äta någonting idag då jag har gjort grejer heela dagen verkligen!
Detta är alltså min dag i bilder!
Vid 12.00 tiden så åkte jag och Fredrik in till stan och han solade i 16 minuter. Efter det så åkte vi vidare till Söder för hans konsultation på Acnespecialisten som tog ungefär en halv timme. Efter det mötet så åkte vi fort till T-centralen för att kolla en dräkt till Fredrik men tyvärr så var den slut överalt :( Så han fortsatte vidare för att gå gymma så då mötte jag upp Sofia istället. Hon följde med mig och köpte löshår samt Bunny grejorna till festen på Lördag. När vi handlat allting så gick vi en sväng till Waynes coffe eftersom Sofia ville att jag skulle prova deras Chai Latte. Den var faktiskt hur god och kan inte förstå varför jag inte druckit det tidigarer? Så där satt vi i någon timme och bara pratade om allt mellan himmel och jord...Vid 18.00 tiden var jag hemma igen och satte direkt igång med att börja sy på klipps på det nya fräsha löshåret. Gosh skiten tog två timmar och har nu verk i både händer och rygg! Gjorde tre dubblade rader då jag ville få med allt hår på fyra rader så nu voila sitter jag med mitt nya löshår. Är faktiskt sjukt nöjd och så glad att jag tog lite kortare än förut, ger mycket mer volym och inte lika jobbigt! :)

Eyelash Overdose

Weey öppnade en skokartong i mitt rum och hittade mina lösögonfransar som ska bäras på Halloween festen på Lördag!!
Äntligen en fullbordad bunny outfit detta var bara pricken över Iet ;)

Shots baby!

Gud va kul vi hade igår! Verkligen perfekt fylla! groggvirket tog slut ganska fort eftersom vi inte planerat att dricka alls. så vi bestämde oss för att shota järnet istället! Tappade räkningen efter ett tag men första gången jag lyckas shotta utan att få kräkreflexer XD

Baaakiiiis

Fyfan vilken jobbig dag! Elgeryd är påväg upp hit och jag ska ladda upp alla bilder nu!
Puss

Vilken dag!

Verkligen en oplanerad Lördag, hade inte ens tänkt vara hemma idag förens mamma messade och ville ha sällskap nu på kvällen. Så strax så kommer Navida Fredrik och Fredrik ganska spontant hit och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Var trött på att se ut som en crackknarkad pundare också så nu har jag sminkat mig med det lilla smink jag äger och kolla man kan ju tro att jag tillhör familjen simpsons? kan man bli gulare och bilderna är inte ens redigerade :O Åhh nu vill jag att mina produkter levereras nu nu nu nu!!!
Så himla katastrof?? okej måste blivit något fel med blixten för så här farligt är det väll inte? :(
Nä nu ska jag in på nelly och kolla in skooor typ det ända jag shoppar från sidan. beställde ju en pennkjol och en klänning för ett tag sen och fyfan det beställer jag inte från nätet mer, jag är en måste testa alldeles för kräsen människa. men skor däremot är jag mycket nöjd med från sidan!

Hemska jag

Har legat och sovitmestadels av Lördagen vilket är ganska skumt eftersom jag sov i 9 timmar inatt! Har även suttit och väntat på en massa svar på sms när jag sedan ser fem timmar efter att mitt simkort är inaktivt? suck alltså men jag startade om mobilen och nu är det fixat. Ska upp och fixa mit litet nu för snart kommer fredrik, fredrik och Navida hit på chill bara! Får absolut inte bli lika packad sådär fort som förra helgen då jag knabbt kände något rus utan mest bara mådde illa :/ idag ska det vara bokstavligt talat chill...

Beauty Monday

Det här måste vara första gången jag ser fram emot en Måndag, har så mycket att fixa till festen osv..

Lördag!

Vaknade vid 9.00 tiden och kunde verkligen inte somna om! Så jag satte igång och kolla igenom alla 4 avsnitt som hittills visats av Two and a half men utan Charlie. Jag har även hunnigt med ett samtal med Sofia och tre avsnitt av Modelljakten. Undra vad jag ska hitta på här näst? Jag och Navida satt och pratade lite igår om när Halloween egentligen är då dem flesta firar det redan idag?
Detta hittade jag då på någon random site..
Halloween 2011 är den 31 oktober om man följer amerikansk tradition, annars kan man även fira Halloween dagen innan alla helgons dag här i Sverige. Alla helgons dag är den 5 november i Sverige i år då Alla helgons dag alltid är den första lördagen i november. Alltså kan man fira Halloween antingen måndagen 31 oktober eller fredagen den 4 november 2011.
Dock så kör vi ju festen om exakt en vecka :) ååhh är sjukt taggad! Bara rädd att vi ska bli lite för många då det kommer runt 30 pers till Fredriks lägenhet lixom...



Skumt solarium?

Som sagt så åkte jag och mötte Fredrik för att köra en Happy hour på solariumet i Hornstull. Jag och Fredrik solade för två poletter var dvs 16 minuter. Jag satte mig upp i solariet efter mina 16 minuter men vet ni solariumet fortsatte ticka? så jag la mig ner och fortsatte sola tänkte att det kanske var en tid på 24 minuter som gällde. Men icke efter 24 minuter fortsatte den åter ticka så jag satte mig upp och messade Fredrik att han skulle komma in till mig. När jag legat där i 30 minuter så fortsatte den att ticka???? Jag blev lite rädd och tog på mig kläderna och gick därifrån haha har aldrig varit med om något sådant undra hur länge den fortsatte att vara på? Ville inte stanna längre eftersom jag då förmodligen blivit helt bränd?
Efter Solandet så åkte Fredrik och gymmade så jag tog en tripp till Navida och vi pratade om allt mellan himmel och jord gud va tiden går fort när man bara sitter och pratar! grymt uppskattat!! Men efter ett tag var jag tvungen att möta Fredrik i centrum för att handla mat och snax till ikväll, så nu sitter vi och har en ugnspannkaka i ugnen. Det blir väll idol snart också. Denna Fredag vart kanske inte riktigt som planerat men att bara vara hemma någon gång är ju också bra!
Nelly paketet som äntligen kommit! Hämtas ut på Måndag!
Jag blev irriterad på Fredde för att han pratade för mycket och satte en tvättkorg över honom...
Har lärt Fredrik älska naturgodis tror att detta är min 7de påse den här veckan eller nått! Älska!
Fredrik gör ugnspannkaka..

huvudverk, nackspärr och lite nästäppa på det

Igår var nog min tröttaste dag under hela året. Redan klockan 19 var jag färdig för sängen lixom men ÄNDÅ så sov jag inte klockan 23...Vet att jag är så otroligt stressad just nu med alla skolarbeten så jag funderar på börja äta propavan igen! Sen så ska jag även till vårdcentralen för att få en remiss till öra,näsa, hals centrum. Kanske är det mina polyper som börjat växa ut igen? jag menar det är ju inte speciellt normalt att vakna täppt varenda jävla dag? Nej så idag ska jag ringa en massa läkare och bara ta det lugnt! Låg och sov, vakna sov vakna hela jävla natten trotts jag egentligen var så himla trött! Känner mig inte som en människa idag!
För att gnälla lite mer så har även en massa pormaskar och finnar börjat visa sig i mitt ansikte nu också! Brukar i mitt fall vara ett tecken på stress och dålig sömn. Fan...
Webbkameran suger ju! Men iallafall så ska jag köpa hem en massa ansiktsmasker på Måndag när jag och Fredrik ska ta en låång shoppingrunda för ett besök på acnespecielisten för att han ska göra en konsultation, efter det så ska vi dra till butteriks, besöka någon salong och få ögonbrynen noppade osv. Dessutom ska jag strax åka iväg till Hornstull, har hört att det finns ett solarium där man solar för halva priset mellan 7-14? så jag ska strax möta upp Fredrik där och förmodligen sola lite. Ska försöka få upp Navida också nu under lovet och sola där innan festen så perfekt för vem pallar betala fullt pris lixom? ;) jag har annat att lägga pengarna på just nu faktiskt!
Puss på er!

Låång skoldag

Började 8.30 men gympa GYMPA? Måste ta tag i dem lektionerna nu då jag missat en del. Så nu väntar en kuhilektion matte B prov och engelska B Sen klockan 17.00 får jag gå hem! Usch hörde om en jätte tråkig och hemsk grej i morse så jag och mamma ska träffas och köpa blommor när jag har slutat :(
Nåja jag ska fortsätta plugga nu och trycka i mig frukt så att jag klarar dagen!
Puss!

Älsklingar

Glöm mulberry väskan som jag har visat i en del inlägg nu, såg den live på NK för någon helg sen och nejnejnej fastnade inte alls för den som jag borde gjort! Så nu har jag spanat in två nya godingar som SNART ska bli mina! Åh okejkanske inte så snart men förhoppningsvis efter jul!
Ett par louboutins by him self! Så classy en ändå stilrent. den röda sulan gör ju hela skon och jag kommer kunna ha dem svarta pumpsen till både fest och vardag! Längtar tills dem blir mina mina MINA!!! Detta blir isånnafall mina första svarta pumps tror jag? ganska skumt men! Hittade för en gångs skull en svensk sida som säljer dem här, och vist har dem sitt pris men även sin skönhet!
Hittade även ett par blåa pumps från YSL
Som även fanns i vit mocka! Asså åååhhh kära shejk var är du?? nej men sparar jag det jag jobbat under två helger så har jag råd med dem

Nu är sminket skickat

Fick ett sms av Elf att mitt smink nu är skickat från UK! ÄNTLIGEN snart är jag 18 produkter rikare! Ska för första gången i mitt liv även testa på mineral smink då jag beställde ett mineralpuder och en consealer. Nästa gång jag beställer så tänkte jag beställa hem en mineral blusher också men den färgen jag ville ha var tyvärr slut :/ nåja får nöja mig med en kakblusher sålänge :)
Längtar tills paketet är framme!! Hoppas för gudsskull att färgerna stämmer med ordern!

GeMu prov avklarat

Sov över hos Tommy igår och somnade kanske halv ett och vaknade 6.00. Dessutom så skrev jag Prov i musikteori imorse och konstigt nog så kunde jag faktiskt allt på provet, någonting som är väldigt ovanligt i mitt fall...Så nu sitter jag bara i skolan och väntar på att min pianolektion ska börja. Hatar Onsdagar men håltimmar efter nästan varje lektion!
Efter skolan så har jag mitt möte med Gloria och efter det ska jag hem till Navida, för att sedan gå till Fredrik en stund och SEN hem och chilla! Imorgon börjar jag 8.30 :(

Jävla internetbank!!!

Nu håller jag på att beställa:

En rougeborste
consealer
mineral fundation
puder
rouge
2 duo ögonskuggor
foundationborste
ögonskuggsborste
flytande eyeliner
lösögonfransar
läppglans
2 nagellack

Sen så tänkte jag gå förbi H&M och köpa en ögonbrynspenna och eyeliner, deras är ju så jävla bra!
Men så får man som vanligt problem med internetbanken då mamma har maestro och inte visa. Så har suttigt här och surat i någon timme innan jag tillslut ringde Sanna! så hon gick med på att betala detta åt mig på sitt visa så för jag över pengar till henne! Så jävla iriterande att mamma inte kan ha ett vanligt jävla kort! Jag själv kan ju inte handla på mitt kort för att jag är ungdom och inte 18 år gaaah irriterande!!! Men så ikväll så skickar jag iväg beställningen iiihhh  ÄNTLIGEN har gått osminkad alldeles för länge nu.


Wildflower by Kenza

Fick hem Veckorevyn i brevlådan när jag kom hem från skolan. Hittade ett par sjukt snygga kilklackar från wildflower by kenza. Hittade hennes senaste kollektion på nelly.com och fastnade för SJUKT många shit va snygga dem är! Har tidigare tyckt att hon gjort lite halvsnygga skor bara men DEM HÄR! SÅ MIN STIL!


Alone

Önskar att jag hade sån här lust till att blogga heela tiden! Älskar när bloggen utvecklas och inläggen bara rullar in! Men kan ju bero på att jag känner mig lagom ensam ikväll...Kom hem från skolan och fikade lite, började plugga svenska, åt middag och allt det där. Vid 19.00 skulle jag till Navida men vi tar det imorgon istället, så när vi kastat sopor så tog jag en promenad samlade tankarna och ringde Sofia och pratade en stund. Nu sitter jag här hemma alldeles uttråkad! Ringde upp Fredrik också men han verkade inte vilja prata, Tommy har inte messat på hela dagen. Vad är det här? Känner mig totalt forever alone x)
Ibland känner jag själv att jag bara vill vara ensam för mig själv men konstigt nog inte idag! När jag vill vara ensam ta det lugnt och bara tänka ja då vill alla träffas och smsen kommer en efter en tills jag blir galen. Nu när jag är så utråkad så är mobilskärmen ständigt svart känns det som och jag sitter här hemma och bara tråkar. Viste redan igår natt att denna dag skulle bli helvete. Imorgon blir en bättre dag! Det ska jag se till! Då ska jag vara PIGG i skolan, fräsh & fixad, sola med Navida, ha utvecklingssamtal och beställa en jävla massa smink från elf.se behöver ju som sagt smink från grunden!
FML ibland asså hata måndagar!!

On my way

Nu drar jag till Navida nu ett tag. SKa kasta lite sopor med mamma först :) See U!

Vem är hades?

Sitter och pluggar svenska just nu. Har ju som sagt prov imorgon och inte pluggat någonting hittils. Försökte få lite hjälp av Fredrik men märkte nog ganska fort att han inte var till någon hjälp!

Text..

♥ Den som vill dig något, KOMMER till dig.
♥ Den som bryr sig om dig, HÖR av sig till dig.
♥ Den som saknar dig, TÄNKER på dig.
♥ Den som vill ditt bästa, RÅDGIVER dig.
♥ Den som brinner för dig, FINNS alltid för dig.
♥ Den som älskar dig, LÄMNAR dig aldrig


serumbehandlade naglar

buhhuu klippte av tumnageln på fyllan i lördags..fast jag störde mig på den ganska långt innan då den var ganska böjbar. Så nu kör jag på dagligen med serum, olja och kräm. Dem SKA Inte spricka! funderar även på att börja äta B-vitamin tabletterna igen! För i mitten av December så tänkte jag göra Akrylnaglar att ha under jullovet! Det positiva är att jag slipper mina pianolektioner nästa år har ju som sagt gett upp pianospelandet för min del men har fortfarande en 50 poängs kurs som måste bli klar. Men så i sommar så kan jag ha akrylnaglar forever lixom hela tiden :)

Glömt att visa min nya vinterjacka!

Livet blev så mycket roligare att leva då jag köpt denna skönhet att ha i vinter! hade ju letat länge och denna var den ÄNDA jag verkligen fastnade för!
Och en svart basic halsduk från GinaTricot! Så nu är jag laddad för vintern!

Inget matteprov

Emily tyckte inte att det var någon ide att jag skulle göra provet idag så jag gör det på Torsdag istället. Usch vilken jävla dag det har varit idag! Som jag nämnde så har jag knabbt sovit någonting inatt! Fredrik ville sova här så vi gick och la oss vid 00. Han somnade hur bra som helst men jag blev störd heela tiden! Så vid 2.00 tiden så tog vi på oss kläder och gick ner till fredrik och sov. Sjukt iriterande!!!! och stackars fredrik som började 7.30 imorse! Det där får absolut inte hända igen!

Perfekt Måndag

Sov ingenting inatt! Och nu är det dags att åka mot skolan! Kul varken sömn eller energi, hinner inte med frukost heller, och det roliga är att jag ska skriva ett matteprov nu på förmiddagen..garanterat IG! Har även glömt bort MuKo läxan då jag inte hittade vieoklippet vi skulle se...Åhhh mitt liv är såå perfekt!

Längtar..


The time of my life

Åååh 2010 var ett så jävla händelserikt år, sitter och kollar bak i bloggen och fyfan va kul det va! 2011 var ett jävla skit år enligt mig hände det seriöst en enda bra sak?
Okejokej sa försöka tänka positivt och göra resten av 2012 till någonting bra!

Här hade jag och Fredrik precis träffas och varit tillsammans i ca en vecka. Kommer ihåg att jag tyckte mamma var såå pinsam som skulle ta massa jävla bilder till Fb hela tiden...xP

ahahah älska!!!


Tatuera mig

Åååhhh suck! Såfort Halloween och Jul är över så ska jag boka tid för en ny tatuering. Har ju inte gjort G-klaven än men känner att ekonomin inte tillåter det just nu, först halloween sen jul lixom...Men i Januari då jävlar!

Nyss beställt

Åh va onödigt det kändes! Jag som måste lägga pengar på så mycket just nu, bla på festen drickan utklädnaden, dekoration, löshår och allt smink från grunden. Men jag kunde verkligen inte låta bli när jag hittade dem ubersnygga skorna på nelly som desutom nu var på rea!
Fredde fick två par från armani..kände för att vara lite snäll han som ska köpa en ny mössa till mig lixom och inte vilken mössa som helst dessutom :)
Någonting jag verkligen är i behov av!!! torrschampo för oss mörkisar! av mitt förra torrschampo vart jag helt vit i hårbotten :/ såg nästan gråhårig ut...
Sist men inte minst dessa skönheter!!!
Får lite ångest men tänker positivt genom att tänka att jag ju precis fått ett fast jobb så rent tekniskt så har jag ju råd eller hur? :/ i slutändan alltså...:)

Blir svartbrunett

Detta fick jag hem från centrum idag! Köpte som ni ser en svart/brun toning som jag tänkte lägga nu någon dag i veckan. Hoppas inte det blir för mörkt bara men med tanke på att det bara är en toning så tonas ju även färgen ut väldigt fort. Köpte även en ny foundation nya kortörhängen och en lypsyl som luktar banan/jordgubb underbar tuggummidoft!

BakisSöndag

Gud vilken helg! Sov hos Tommy Fredag-Lördag och kom inte upp ur sängen förens vid 18.00 eftersom vi låg och kollade på film och chillade hela lördags förmiddagen. På kvällen så körde vi lite chillkväll med Elgeryd, Fredde Navida,Alex och Enes. Jag laddade ner appen "jag har aldrig" och körde på! Redan efter en timme så var vi alla ganska fulla och jag började redan må illa! Så fort alla hade gått  så gjorde jag och Fredde Varma mackor och The innan jag deckade!
Riktig bakis dag idag! Men har ändå hunnigt shoppa lite med Irena under dagen! Bilder kommer senare! Puss!

Marshing for love

Nu är det över! men fyfan va kul det var! Var verkligen en upplevelse för livet! Som ni vet så uppträdde vi aldrig med måns eftersom han bara var det dagen innan, men istället för Måns så kom Daniel Carlsson istället nu vet The Moniker. Han medverkade i Idol 2007 då han kom 4a och melodifestivalen 2011. Det var hur coolt som helst att öva med honom samt att uppträda. Shit vilken upplevelse! Mamma, pappa och Fredrik filmade lite så...bara inzoomat på mig lixom -.-
Här har ni då daniel med sin låt Oh my god!

Ingen kamera

ÅÅhhh hittar inte kamerajäveln! Som tur är så tar pappa med sig sin kamera till kvällens show! Som ni förstår lär det ju inte bli mycket uppdateringar idag eftersom jag kommer att vara ute mestadels utav dagen. Men nu vet ni varför inläggen blir bildlösa också!
Puss på er!

Marshing for life

Fyfan vilken dag det var igår! Började skolan vid 9.40 och slutade 15.20. Under den tiden så hann jag tappa bort min mobil för att sedan hitta den på expeditionen, springa till gallerian under håltimmarna och köpa min vinterjacka och halsduk. Efter skolan mötte jag upp Sofia i centralen för lite mer shopping. Vi var bla på NK för att testa min pälsmössa en gång till och tro mig Sofia älskade den lika mycket som jag! Vi tog en sväng förbi Donken också för att käka lunch/middag innan vi fortsatte stadsvandringen. Efter shoppingen då jag även hittat nya vantar så mötte vi upp Navida i Hornstull och Solade i 15 minuter, sedan var det dags för mig att dra mot StEriksplan för Marshing for Life showen med Hadyia och Vagge! Hade som sagt inga förväntningar, var ganska sur på att alla de skolorna fick sjunga med MÅNS, MÅNS? Men idag när vi har konsert så är måns inte med :( Det var en tre timmars konsert men fyfan va kul det var, en jävla upplevelse alltså och jag kan knabbt fatta att jag ska stå på den scenen imorgon och sjunga! Ser fram emot det som fan! Detta innbar alltså att jag var ute från 9.00 - 23.30 igår innan jag tillslut kom hem och deckade! Idag blir en likadan dag, kommer vara hemma lika sent iallafall, men jag överlever! Klockan 15.00 kommer vi att vara på plats och öva, för att sedan börja allting klockan 19.30 som vanligt. Mamma bokade biljetter till henne Fredrik och pappa igår så lite åskådare får jag också :)

Minishopping

Igår innan mötet med gloria så åt jag, Fredrik och Alex kinamat till middag i centrum. Men trots att vi suttigt där ett bra tag så var det fortfarande lite strötid kvar, så jag tog med mig pojkarna och gick och småshoppade lite. Behövde ett par nya svarta leggings också äger ju inte ett enda par hela leggings alls. Jag har även börjat spara på naglarna för första gången i mitt liv typ så handlade hem en myrrolja, ett nagelserum, och nagelbanskräm från depend. Får hoppas att det hjälper lite iallafall...

Regnet öser ner

Jag och Elgeryd sitter vid mitt köksbord och har allmänt jätte kul. Fredrik Har precis kommit hem från gymmet, så vi chattar lite på facebook  medan jag och andra Fredrik sitter här med varsin laptop och chattar. Gud va jag har kul!
Jag och mina Fredriks!

Livet leker...

Ibland känns livet bara så perfekt. Jag och Navida har fått jobb vilket kommer ge mig några tusenlappar extra i månaden, vi sitter och planerar en fest var, imorgon är det shoppingtime!! skolan går bra, jag och fredrik kommer överens och umgås ofta! det är lov snart! Ja ibland känns allting bara för bra! Vill stanna där jag är nu och bara vara!

Inväntar Elgeryd

Fyfan vilket väder det är! Elgeryd hade tråkigt så han kommer över och gör mig och regnet sällskap allderles strax. Har försökt mig på att plugga lite matte nu också men fattar verkligen INGENTING! och inte nog med det så är min ända mattelektion iveckan klockan 16-17 en tordags eftermiddag :O
Imorgon tänkte jag och Sofia mötas istan efter skolan och jag ska handla min vinterjacka, vantar och en halsduk. Jag och Fredrik var på NK i lördags och jag hittade en as snygg pälsbolls mössa i en av avdelningarna. Hade inte tänkt mig en mössa i päls i år men tro mig den satt verkligen BRA sjukt snygg var den, dock så kostade den 700kr vilket jag verkligen inte tänkt lägga på en mössjävel..men vet ni? Fredrik ska köpa den till mig dagen vi ska till acnespecialisten dvs måndagen på lovet :) Har verkligen sagt åt honom att han inte behöver jag menar vi är ju inte tillsammans och han har inte någon som helst skyldighet att köpa en massa saker till mig! Nåja får hoppas att min vinterjacka finns i min storlek imorgon, det finns ju en tendens till att alla storlekar tar slut så fort man har pengar....
Ska även förbi butteriks och köpa bunnysettet imorgon och sola med Navida för första gången innan festen, måste ju sola några omgångar för att se riktigt solbrun och fräsch ut :)

Jobb för mig och Navida

Som jag tidigare skrev så behövde ju mammas kompis en tjej som kunde stå i kassan på helgerna och ta emot beställningar och svara i telefon. Jag ville som sagt inte jobba varenda helg så då kom jag på att jag och Navida kunde dela på helgerna. Så ikväll vid 21.00 så kommer han hem till oss för att prata om jobbet så då gäller det att både jag och Navida är där och tar emot informationen. Då jobbar jag och Navida det vill säga varannan helg var :)

Planerar

Har rast till 12.25 så ska försöka planera en del saker sålänge bla kommer ni ihåg att jag ska starta företag? Åh det är otroligt mycket jobb som måste göras och än är inte alla pusselbitarna på plats. Så nu har jag sprungit ner till coop handlat en burk cola och lite naturgodis. Så konsentrationen är på topp, synd bara att det inte var en längre rast!
okej bilden vart gul fattar noll men nu ska jag börja planera see U!

Ett till helgjobb

Mamma ringde mig vid 8.00 tiden och sa att en gamal kompis till henne ringt angående en Pizzeria han startat. Han behöver nu en kassörska, som tar emot beställningar, svarar i telefon osv. Jag är självklart in to it så mamma ska ringa honom ikväll och prata med honom! Hoppas verkligen att jag får jobbet för då har jag ju ännu ett helg jobb när apg inte hör av sig vilket dem ju inte gör varje helg. Hoppas HOPPAS!
Nackdelar - jobbar varje helg i stort sett
Fördelar - Cashflow!!!
Herrigud med mina anställningar på Backupevent, och APg så blir det här ju mitt tredje jobb :O Fast iförsig så är det ju extrajobb hela bunten så får ju inte jobba hela tiden ändå.
Fast ingenting är ju säkert än men får hoppas att han inte hittar någon annan under dagen idag xD

Halloweenfesten

Då var eventet uppe och alla inbjudna är inbjudna ;)
Jag och Fredrik har gjort hela budgeten för festen och jag har hittat vad jag ska ha på mig. Jag, Sofia och Fredrik var i stan i Lördags och på butteriks hittade jag ett helt sett med bunny öron, svans och fluga plus ett par svart vita knästrumpor. Är sjukt taggad på min outfit och inget INGET får gå fel på den här festen. Well den 5 november kör vi!! :)
Som det ser ut nu så är både jag och Navida bunnies under kvällen :) ska bli sjukt kul att se vad de andra väljer att komma som. Men pax för bunny-outfit its ours ;)

Mot stan

Nu drar vi in mot stan. Kom på att jag har en massa grejor att kolla när jag väl är där! Så vi hörs när jag är hemma igen!
Puss

Sjuk Fredag

Fyfan vilken fredag det vart! Den här veckan slår fan rekord för dåliga veckor. Men igår var det droppen, har nog aldrig varit så frustrerad som jag var igår! Men nu är det Lördag det vill säga en ny dag som är öppen för nya möjligheter. Vid 13.30 så ska jag och Fredrik möta upp Sofia inne i stan. Jag tänkte springa förbi NK och kolla in Mulberry väskan som jag vill ha! Jobbigt nog så ligger priset på ca 7800 kr men det är den ändå SÅ värd, dock så hörde jag en fågel viska smått smått i mitt öra att vid jul så kan någonting likt denna underbara uppenbarelse kanske ligga under julgranen och vänta på att få bäras av sin nya ägare!  Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite innan det är dags att åka!
Puss
Jag vill ha väskan i färgerna svart och oak. Hmm jag tror att jag får nöja mig med en färg iallafall just nu :P

Inför Halloween

På Fredag kommer jag och Fredrik att skapa evenemanget på Facebook! Är redan as taggad som fan och hoppas på mer än en lyckad kväll!!
Jag har istortsett redan bestämt vad jag ska ha på mig, vilket jag inte tänker berätta än. Men lite ledtrådar kan ni få i form av gigantiska lösögonfransar, korsett, löshår, sjuksköterskeknästrumpor, möjligen färgade linser också?
Jag och fredrik har kommit överens om att beställla allting från teknikmagasinets webbshop. Men jag själv är lite kluven på om jag ska köra med röd korsett samt röd/vita sjuksköterskeknästrumpor när jag hittade den här
hur söt som helst ju! Perfekt till halloween men passar verkligen INTE till rött :/

Vinterjackan

Ska strax iväg på en viktig grej men vid 9.15 tiden så följde Fredrik med mig ner till tandläkaren en snabis. Efter det så åt vi frukost på donken samt gick runt och kollade runt lite inför halloween festen. Hittade även min efterlängtade vinterjacka!!
Bilden är väldigt orättvis tycker jag då den satt så jävla bra på! Gav mig allt jag ville ha genom att den går att dra in i midjan, är smal och formar sig snyggt efter min kropp. Satt som ett smäck alltså! Har redan pratat med mamma så nu väntar bara inköpsdagen. Har ju letat efter en vinterjacka nu som en galning och provat det ena och det andra men aldrig blivit så nöjd som med den här. Inte ens när jag var på NK och provade boomerangen! Dock är jag lite besviken på färgerna....så vi får se hur jag tänker där. Jackan finns på MQ och kostar 1699kr dvs även ett sjukt bra pris på den!

Mango

Har precis tagit en varm dusch och snacka om att mitt dåliga humör påverkades mot det bättre. Dock så råkade jag skära mig lite av rakhyveln på ena benet. Så nu sitter jag här med keratinbehandlat hår och doftar Thebodyshop Mango hela jag! Tommy vill att jag ska möta honom nere vid bowlinghallen om en halv timme men måste ju klä på mig och föna håret så får se hur bäst jag hinner.
Nagelarna ska målas också så fort jag hinner, dem börjar bli långa och nu och när dem är någurlunda lösnagellånga så ska jag gelebehandla dem UTAN tippar :) frågan är bara hur jag ska lyckas få dem så långa, någonting jag aldrig hittils lyckats med...

Hemma igen

Fyfan vlken dag! Var i skolan under GeMu lektionen. Satt och pluggade i ungefär 1,5 timme fick as ont i huvudet, gick förbi coop och handlade köttfärs för att sedan åka mot Fredrik. När jag kommit dit så lagade jag och Fredrik spagetti & köttfärssås till lunch, åt tillsammans och la oss sedan i sängen och kollade på film. Vid 16.30 hade jag mitt möte med Gloria och efter det så gick jag runt i skäris lite med Navida. Nu tänkte jag ta en dusch och fräscha upp mig lite innan jag ska möta Tommy. Är på as dåligt humör och har ont i huvudet. Fan va jag hatar hösten!

Ofräsch

Sitter i skolan och har ca en timmes rast! För att sedan ha lektion i 15 minuter och ännu en timmes rast....Hatar verkligen Onsdagar! Så jävla trista verkligen! Inte nog med det så  har jag knabbt fått sova inatt då fredrik väckte mig heela tiden! Så sedan 8.00 har jag varit vaken efter att ha vaknat upp med att han låg och tryckte in en fjäder i mitt öga???
Men har försökt sminka mig lite idag, och fixat håret med keratinspray och serum. Borde känna mig fräsch men tröttheten förstör allt! Åhh jag vill bara gå hem och sova!!!!

Onsdag

Fredrik har gjort frukost till mig denna skit morgon så om ungefär en halv timme ska jag börja åka mot skolan. Har en jävla massa håltimmar idag och vet inte riktigt hur jag ska orka med! Men överleva lär jag och efter skolan blir det ett samtal med Bup, middag ute med Navida.
Måste plugga matte också har ju prov imorgon :/ fan ta faktorisering fattar verkligen ingenting....

Godnatt människor

Nu är klockan snart 12 så jag och Fredrik tänkte gå lägga oss. Imorgon ska bli en bättre dag har jag bestämt. Men kommer att vara så förbannat jävla trött! Jag och Fredrik har kollat på charter resor till Rom mellan 9-15 april dagen efter hans 18 års dag. Kommer bli sjukt nice om det blir av så att säga!
As sliten som sagt men precis duschat och smörjt in mig med Sheasmöret så antar att jag är lite fräshare nu :)
Puss på er och godnatt!

IRENA

Ring mig om du ser det här!
Puss!

Fredrik och Jag

Sitter just nu med Fredrik och Pratar lite. Åhh allting är så himla kompliserat just nu känns det som. Fredrik mår inte så bra jag försöker ta hand om honom även fast jag vet att det gör det så otroligt jävla mycket svårare att gå vidare när vi träffas så ofta! Men Fredrik är en så jävla viktig person för mig, som jag nämnt tidigare. Jag älskar honom över hela mitt hjärta men trots det så vill jag gå vidare av en del själ. Fredrik kommer alltid att vara min bästa vän, alltid!! Han är som en tjejkompis utan det där tjejiga ni vet? Vilket ju är både positivt och negativt. Han och jag är som Jin och jang våra personligheter möts och passar ovanligt bra ihop vädur + vädur= explosion sägs det. Men ändå så är vi så olika, när jag ser Fredrik eller möter upp honom så ler jag bara jag ser honom det lixom rycker i mungiporna hela jag fylls av glädje, men samtidigt som finns det en mening med allt som händer. Jag och Fredriik ska inte vara tillsammans just nu det bara är så, någonting i mig säger mig att vi  kommer att hitta tillbaka till varandra så fort det blir rätt tidsmässgt, men fram tills dess så förblir han min älskade söta lilla bebis Fredrik trots att vi båda lever som fria singlar.
Jag älskar dig♥

Välkommen till klubben

Är det bara jag som fastnat för wordfeud? Spelar det verkligen heela tiden man blir verkligen fast! Spelar det mellan lektioner, under, efter innan jag somnar ja ni fattar. Mitt batteri är ständigt urladdat men vadå! Slutar vid 14.45 och då ska jag dra hem till fredrik och chilla lite. Ser allmänt as hemsk ut idag så har en del att göra sen när jag kommer hem!
Juste glömde berätta att jag köpte ett nytt kropps smör från The Body shop på kryssningen. Blev sheasmöret som jag länge velat ha!
Mitt Bodyshop lass blir bara större men kan inte sluta älska deras kroppssmör!!! min nästa doft får bli Coca butter dels för att den luktar helt okej men för att den också motverkar hudbristningar..om man nu ska tro fullt ut på det varför inte testa?
I sommar tänker jag satsa på den flytande cocos mjölken med shimmer i . Var och kollade på den igår och den doftar gudomligt samtidigt som den kommer ge mig shimmriga sommarbruna ben!! Åhh sommar 12!!!
Beroendeframkallande saker tro mig!

MVG in my ass

Fick nyss tillbaka mitt företagsekonomiprov. Skrev ju som sagt en g/Vg del och en vg/mvg del. På första delen så fick jag 28/29 dvs VG och på andra delen 9/10 då 8 är VG och 10 är MVG!! Alltså vart betyget VG+ men såg att Peter skrivit
MVG - men sedan strykigt över! Åh vart super iriterad :( känns som att en poängs grejen händer mig ofta då det skedde ungefär 3 -4 ggr förra året :(
Nåja VG + är ju också bra men jätte retligt att han inte kunde satt MVG - but whatever ;) sa ju att jag skulle bli pluggis i år :)

Min helg

Fredagen började ganska knasigt. Skulle iväg och hämta min bettskena på Odenplan men tunnelbanorna gick inte från rådhuset så det slutade med att jag och mamma promenderade ÄNDA till T-centralen...Det tog väll omkring två timmar att komma hem den dagen... När jag väl vart hemma så gick jag ner till Tommy och bara chillade under förmiddagen, åt middag osv innan vi började gå ned mot HeronCity. Vi såg filmen "Whats your number" som var hur rolig som helst! Hade verkligen inga förväntningar knabbt men den var jätte bra verkligen! Efter filmen så gick vi hem till honom igen och kollade på ännu mer film ända tills jag somnade.
Lördag morgon vid 10.00 så åkte jag och Tommy till Strängnes med hans brorsa, hans tjej och deras lilla bebis :). Tommy har typ hela sin släckt där så vi satt hemma hos hans mormor, åt mackor och spelade kort mestadels av dagen då vi inte gick runt på marknaden som finns där en gång om året. Vi gick runt och tro mig det var STORT. Vi handlade brända mandlar och bara gick runt! Spelade på lottor ( för en stor chokladkaka) och bara strosade runt mellan stånden. Skit mysigt verkligen!! Vid 18.00 tiden var vi tillbaka i Stockholm och vid 21.00 var vi hemma hos mig. Elgeryd och Fredrik kom över men vi satt mest och tråkade. Vad gör man egentligen när man har tråkigt? Jo mamma hade redan tagit några groggar från vår halloween vodka så vi tänkte att äsch Lördagen kan ju inte bli värre så vi satte oss i köket dunkade musik och krökade! När mamma drog ut och jag hade lägenheten själv så drog vi igång! All haloween dricka är nu slut men belive me jag fixar nytt ;) Trodde verkligen att det skulle bli så failat med jag och en massa killar. Men dem är mina homies lixom! Och det vart en grymt rolig fylla! Vi dunkade musik, pratade, ringde heta linjen osv dock så var dte mycket roligare än det lät dåra! Men iallafall så kom jag i säng vid kanske 5 tiden? Vaknade 8.00 med nackspärr och låg i sängen o chillade med Fredde och Tommy till 17.00 ungefär...Fan va bakis jag var! Men kul var det! Så söndagen togs det vääldigt lugnt på :)
Tack och hej! :)

Tisdag var det här...

Ska strax rulla ner mot tunnelbanan och åka mot skolan! Usch va skoltrött jag är, räknar varenda sekund i skolan! Funderar till och med på at byta linje? Känns som att det här kanske inte är helt rätt för mig och att det är lite för höga krav mot vad jag orkar med just nu. Ett exempel så är ett G ett starkt VG i Fredriks skola. På Nordiska krävs det så otrooligt mycket av mig som elev och som sagt det kan bli för mycket ibland. Kanske ett nervous breakdown på G?
Nåja ska iallafall klara av tisdagen! På Torsdag börjar jag 8.30??? samt har MATTEprov klockan 16??? vafan??

Avskärmad

Känns som att jag varit ganska avskärmad från världen nu under helgen iallafall. Har varit en mycket händelserik helg kan jag säga och allt slutade med att jag kom upp 17.00 idag! Men ska hoppa i badet nu så hörs vi sen!
Puss

Näsblod

Vaknade av att hela kudden var full av näsblod :S Förstod inte riktigt varför först men efter ett tag kom jag att tänka på hur mycket jag överdoserat nässprayen i några dagar nu, men har ju varit så jävla täppt satt det inte sant! Nåja kom iallafall upp vid 10.00 tiden, slängt i mig frukost och ska pugga kulturhistoria nu då jag har prov imorgon!!! Ska även reservera biljetter till den sena Bion på Fredan efter jobbet...:) blir "Whats your number med T" :)
Såg trailerna och den verkar helt okej! Fanns inte så mycket filmer att välja mellan har ju typ sett de flesta så..

Läser...

Ska lägga mig och läsa en massa skvaller och skit i någon timme nu! Borde plugga Kuhi fan men jag orkar verkligen inte konsentrera mig! fan...

Tycker synd om mig själv

Satt och råpluggade Kulturhistoria från 12.00-14.00. Vid 14.00 orkade jag verkligen inte mer och la mig i sängen och läste lite istället. Somnade ganska fort, och drömde en del as skumma drömmar, vaknade till, somnade om, drömde lite fler skumma drömmar och vaknade upp med en jävla ångest klockan 19.20?? Så nu har jag tagit ett varmt bad (inte bra ) smörjt in mig och druckit varm choklad. Får se var resten av kvällen tar mig men antar att jag blir hemma imorgon med ingen ide att må såhär hela jävla tiden ...
Ja såhär går det när man åker på kryssning, springer ute och skiter i att vila när man är sjuk. Man blir lixom aldrig frisk! Skolmässigt så pluggar jag ju in det mesta hemma så att jag inte kommer efter! Vägrar låta de bli som i ettan då jag var tvungen att hoppa av matte B för att ta igen saker och ting jag missat! Som sagt i tvåan ska jag ju va pluggis!!! en positiv sak by the way så börjar rösten bli bättre, men dock inte snuvan!

The bitch is out

Yes! äntligen har bruden tagit bort fjorreinlägget! Självsitter jag här med en värkande näsa?? ja ont i huvudet och 0% röst..Men får ligga hemma och vila idag samt plugga en massa kulturhistoria!!! Har fixat mackor till lunch och pannkakor med vispgrädde och sylt till dessert, så får kasta i mig allt och fortsätta plugga!
Vi hörs sen!
Over and out
.

Middagsdags

har precis vilat i ca en halvtimme och sminkat mig lite. Ska fortsätta med middagen nu, packa och sen gå...Längtar tills morgon eftermiddag då får jag sova!! Älskar att ligga i sängen med mina pocketar! Läste ut Carolina Gynnings LAURA på 300 sidor på 1 och en halv dag samt kommit halvvägs på Flickan från 20 talet. Måste fan beställa nya böcker snart, har sjukt svårt att sova utan att läsa eller kolla film :/

Fixa mig lite

Asså folk är ju så jävla roliga, tänkte lite på inlägget nedan. Har hittat min "drivfjorre" bild på nu henne äckelblogg, en video på youtube plus att folk länkade inlägget på facebook. Tänk att folk gör grej av någonting som är nästan 4 år gammalt så jävla pinsamt! jesus vi hade tråkigt tog en massa drivbilder no fucking big deal??? ni skämmer ut er pinsamma människor! Som om jag skulle sätta på mig en vitblond peruk och ta en massa bilder och efteråt så hittar jag en blogg där hon skriver om blonda bimbosar och så kommer jag upp? haha hallå ofta man inte ser sånt? Lika pinsamt som när jag och en FD bästa kompis gick ut med att vi ibland fick munsår ni vet herpes viruset. typ INGA vågade dricka ur våra flaskor och folk snackade som fan om det, messade och frågade om det stämde. Vet ni att 90% av sveriges befolkning lider av munherpes? DVS så gott som ALLA får munsår ibland. Ne kan inte säga annat än att folk måste vara jävligt retard och extremt pinsamma x)
Mina munsår blommar dock bara ut en gång vartannat år men...
Nu ska jag börja fixa mig lite och dra upp till Tommy. Måste sitta och plugga en MASSA så alltid kul med sällskap.
Puss på er!

Vad är det för fel på folk...

Igår när jag kollade lite grejor på datorn så kom jag in på någon randomblogg som skrevs av någon liten miniskit. Då ser jag att hon i maj månad iår publiserat ett inlägg med en bild PÅ MIG från 2008 en kväll när jag och en kompis hade tråkigt, så vi tog en massa fjorrebilder, kastade en massa smink i fejjan och tog en jävla massa drivbilder som jag sedan publiserade på bloggen. Nu har denna lilla randombrud skrivit ett inlägg om "fjortisar" och satt in en bild på mig och kissie samt skrivit under någonting i stil med, - jag tycker synd om er som är fjortisar för ja du är en. (notera en av våra drivbilder) och under kissies bild så stod det (som för övrigt också var 2-3år gammal) vilken megafjortis.
Jag brusade självklart upp som fan då INGEN och jag menar INGEN har rätt att stjäla MINa bilder som JAG äger! Så jag skrev självklart en jävligt lång komentar till äckelbruden om att hon genast ska radera inlägget. VEM är hon och tro att  hon kan ta min bild och sedan make fun of it? Vafan vet hon om mig lixom? Vad är det för fel på folk? För det första tycker jag inte alls det ser ut som någon fjorre har ju ba kletat på en massa jävla consealer på läpparna och vitt mellan ögonen WOW!!!! Men kan ändå inte förmå mig att inte skratta lite innombords. Jag och Kissie? fjortisar? bra blandning  verkligen! Kanske hade hon inget bättre att skriva om? LIlla gumman har man ingen fantasi så ska MAN TA MIG FAN INTE HA BLOGG! Nåja bilden ska bort och jag kommer kriiiga för den lilla horungen! Hon har SÅ INGEN RÄTT att klicka in här ta en DRIVBILD och skriva att hon tycker synd om mig för att jag är fjortis?? Det finns en tanke mellan varje bild raring VÄX UPP!!!
Vart nu så frustrerad att jag var tvungen att lämna en till eldig komentar i random bloggen som jag absolut inte tänker länka till det förtjänar hon inte!

Måndag

Godmorgon på er! Gud vilken helg det varit, allt från sena utekvällar till 24 timmars krysnningar, till middag med Fredrik och Fredrik haha!
Jag och Fredrik skulle verkligen behöva rensa våra kompisar! Efter att Fredrik blev totaldissad igår så bjöd jag över honom hit istället! Så vi tre satt vid mitt köksbord och chillade fram till 22.00 tiden igår kväll då dem började gå hemåt. Då bytte jag ut det sällskapet mot en jävla massa babbel med Tommy i tele i kanske 1 och en halv timme tills det bröts av dålig mottagning....
Jaja livet är hårt somsagt inte alls frisk snarare sjukare men behöver verkligen närvaron på MuKon!
Fan....
Löshåret har åkt av så har kanske 20 % hår kvar på huvudet xD men det funkar ska ALDRIG ALDRIG sätta i löshår som sitter i hela tiden imitt hår! Ska köpa klipps och bara ha vid speciella tillfällen!

High on life...

Kryssningen vart jätte bra verkligen! Ganska tråkig båt SiljaLine Galaxy och fel folk ombord men annars så var det jätte mysigt! Igår kom jag hem vid 18.30 tiden och hoppade direkt in i duschen. Vid 21.00 så Mötte jag och Alex upp Elgeryd, Tommy och Jakob. Vi satt och chillade lite samt gick runt en heel del. Jag som är förkyld kände hur jag bara mådde sämre och sämre. Tror att vi gick runt och pratade i kanske tre timmar, för när killarna skulle iväg till Statoil så gick jag hemåt så fort jag kunde. Vid tolv var jag hemma och då var in hals verkligen hemsk det rev till av bara minsta ljud, så jag kokade te och bara tog det lugnt. vid 1.30 tiden ringde Fredrik mig för att kolla hur jag mådde i och med att jag just då låg och frös med feber i sängen som kom han över med vicks halstabletter och sov över. Fan va halstabletterna gjorde skillnad! Sov som en stock i tio timmar vilket verkligen behövdes!

NU ska jag och mamma strax gå handla Tacos och glass för vid 18.00 tiden kommer Elgeryd hit och äter middag har vi bestämt. :)
Puss på er

 

RSS 2.0