Mammas födelsedag

Fredrik gick nyss! Igår hade vi födelsedagsfika för Mamma som fyllde 40år Gud vilken oldie hon blivit! ;) Men hon gnäller hela tiden om att 40 är det nya 20 yeah right så säger alla...40 åringar ;)
Nåja det var mysigt och även Fredrik kom hit med en stor blomma och en askchoklad. Jag kämpade mig igenom kvällen med en maaassa avedon! Nu fan ska jag må någorlunda bra på kryssningen ikväll iallafall. Igår kväll satt jag och Fredrik och prata en massa och gud vad jag har saknat honom, han är en person som verkligen alltid kommer finnas i mitt hjärta! När alla hade gått så beställde vi en kebabtallrik att dela på och efter det så sov Fredrik över. Jag som legat och hostat och svurit hela natten! Nåja Fredrik Stannade hemma från skolan idag för att han ville vara med mig aaww så nu hela morgon har vi legat i sängen och spelat wordfeud genom mobilerna ända tills han var tvungen att gå. Men trots att vi träffas såhär ibland så är vi båda två med på att vi inte ska fortsätta något förhållande på ett tag pga en massa saker som kommer i klämm. Men vi får ju självklart se vad som händer med tiden....
Här är en målning som jag målade igår den är absolut inte klar men jag tror att helheten har kommit fram iallafall. Den föreställer mig och Fredrik i ett band som inte kan brytas genom att vi sitter fast i ett guldlås och håller i ett gemensamt hjärta. Ganska flummit men iallafall.
Nu ska jag gå bada, och torka håret efter det så går jag nermot Fredde för att hämta en massssa skor som jag haft där alldeles för länge nu , måste ju ha någnting på kryssningen:)

Funderar på att beställa hem..

Vet ju inte vad för vinterjacka jag ska ha än, men känns som att uggs passar till det mesta. Vet inte om jag ska beställa dem övre eller de vanliga. Men tror nog det blir dem övre, tycker dem va sötare :)

Ser ni vad klockan är???

06.47 för tillfället. Låg och messade till säkert klockan 01.00 innan jag försökte mig på att somna. Igår mötte jag först upp Pekka i centrum för att köpa mammas present det vart ju ingen massage just för att vi bytte båt från Birka till Galaxy såå.Men det blev bra iallafall. Mötte efter det upp Navida och gick runt lite i butiker. Men helt random när jag kommer hem så känner jag hur min näsa blir mer och mer täppt än vanligt och hur huvudet tyngs ner lixom. Idag vaknade jag vid 6.00 tiden klar vaken ,enorm huvudverk, täppt näsa och as ont i halsen. En dag innan kryssning????? Så tro mig nu tänker jag peppra med vitlök, alvedon och apelsinjuice. Ska iväg till skolan för att hämta min mattebok, samt prata med Maria om den omöjliga sånglektionen, samt köpa alvedon på vägen hem...
Åhh hatar att va sjuk så nu ska jag FAAn bli frisk!
Har redan ätit en frukost bestående av Ett glas färskpressas apelsinjuice, två råa vitlöksklyftor och en kopp te.
har aldrig kännt mig såhär stressad inför att bli frisk, fan skulle ju gå HELA veckan i skolan utan NÅGON frånvaro PLUS att vi ska på kryssning imorgon har ju inte varit på kryssning på flera år, plus att jag ska träffa en kompis på Lördag och fanfanfan ev jobba på söndag, och plugga, plugga plugga sa ju att jag skulle bli plugghäst i tvåan! Fan :(

Rekord på dåliga dagar

Det här måste seriöst vara rekord på dåliga dagar
1. Mobilen stängdes av i natt och klockan stannade på 22 vilket betydde att alarmet inte ringde och jag kom upp försent.
2. Jag ställde om klockan enligt alex lur vilket var för tidigt så var tvungen att vänta på tuben i 15 min :O
3. Mina sms krånglar jag ser inte smsen jag får och dem jag skickar försvinner från chatten även fast de jag skickar till får dem....
4. Jag kom på att jag har samtal med Gloria idag från Ingenstans
5. Jag glömmer alla noter hemma (har bara musiklektioner idag) som piano, kör, sång osv UTAN noter även pennan ligger kvar hemma, hur ska jag nu plugga hade jag tänkt
6. Skoldagen är i 6 timmar varav 3 är med lektioner :S alltså 3 timmars håltimme....
7. Drömde värsta mardrömmen om Fredrik inatt vaknade vid 5.00 kunde inte somna låg vaken är svintrött idag (a)
Yey love my day...
gnällgnällgnäll thats my day bitches ;)

Företagsekonomi

Har rast i ungefär en timme dåra. Har lite grejor att skriva på datorn så tänkte uttnyttja tiden. Fast egentligen vill jag nog bara va själv och tänka lite. Älskar lektionerna just nu eftersom jag tänker på helt andra grejer! Men ibland blir det lite mycket. Jaja hade mitt företagsekonomiprov nyss och det gick väll bra mvg frågan var lite flummig :( men får hoppas på ett VG eller kanske tom MVG men det tror jag inte :)

Sad but true

When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.



Siljaline Galaxy

Bokade biljetterna igår med mamma! Åhh har inte åkt SiljaLine på elva år exakt :O! Men det blir nog kul, kul att fira mamma iallafall! Självklart ska dricka införskaffas till Halloween festen också SÅ mycket bättre än systemet! Men sshhh säg inget till mamma....
Jag och Fredde ska dela på drickan så jag handlar hem 1l Bacardi och 6 longdrinks (as goda) så nu jävlar ska det partajas hehe!

Fek Prov

Sorry för dålig uppdatering. Men just nu är det bara att acceptera tycker jag. Har ingen blogglust alls så...Skolan blir bara värre och värre jag tycker alltid att det är så att om man mår dåligt över någonting så mår man ännu sämre när man är i skolan. Vet inte varför lixom alla tankar bara kommer fram ne usch! Men ska göra mitt bästa på företagsekonomi provet idag iallafall. första provet för terminen!
Igår kväll kollades Idol in samtidigt som jag försökte spela Wordfeud md Fredrik, stackarn han fattade ju ingenting xD

Tankar inför Halloween

Navida tyckte att vi skulle vara sjuksköterskor eller playboy bunnies. Jag har kollat runt lite på partykungen.se och hittade dessa men får se vilken det blir :)

Ögonfransförlängning

Snacka om jag blev på mycket bättre humör genom att först ha en bra konversation med fredde där vi kom överens om en bra grej tycker jag :) Efter det så har jag pratat lite med T också, han tycker vi ska köra Wordfeud hela natten, yeah right? och jag blir den deprimerande zombien imorgon i skolan ;) och sist men inte minst så pratade jag i tele med Navida som gjorde mig på såå mycket bättre humör. En av grejen vi pratade om var en ögonfransförlängning som vi nu har bokat in Tisdag den 4 Oktober i Aspudden! Vi blir då modeller för studernade, ska bli grymt intressant! får se till att gå tråda brynen innan lektionen har nog sparat ut tillräckligt snart!

Sitter och tänker

Vet att jag borde plugga men jag kan inte. Sitter och tänker och tänker. Undrar vad som händer nu lixom, det här hade jag verkligen inte tänkt för två dagar sedan. Som jag sa till Fredrik så är jag så otroligt rädd för att forlora honom i mitt liv så att vi slutar som varken vänner heller. Han sa att jag inte behövde oroa mig för det men ändå...Hur är man som kompisar? Vart ligger kontrasten? fan..Ibland känns allting helt okej och jag tänker att det här kanske blir bäst då det inte alls blir kompliserat. Men samtidigt så vet jag ibland inte vad jag ska göra av situationen. Det är lixom JAG och FREDRIK mot alla andra! Vi har någonting speciellt tillsammans även fast vi är väldig olika i vissa lägen! Det är alltid fredrik jag ringer eller messar när jag har tråkigt, det är alltid han som jag är med efter skolan, vi har tom bott tillsammans under 9 månader och nu är allting över? eller? Vi kanske bara borde ta en paus för att se vart vi hamnar? eller så är det helt slut? Jag kommer iallafall fortfarande att lägga unden från lönen till hans julklapp som jag planerat nu i månader, vi har kommit överens om att planera Halloweenfesten tillsammans, han och hans mamma kommer hit på fika på Torsdag när mamma fyller år. Fast nu är vi bara kompisar, kan man gå från förhållande till vänskap tror ni? Ibland känns det som att jag skulle kunna det bara jag får ha Fredrik i mitt liv och i vissa lägen tvivlar jag på om inte det skulle bli alldeles för mycket känslor inblandade hmm bara tiden kan bevisa det!
Måste bara säga igen att
Jag älskar dig Fredrik Jansson <333333 <33333 <333333

Ut och handla med mamsen

Har precis ätit lunch och ska strax iväg till skäris med mamma. När jag kommer hem så måste jag plugga matte och Fek. Ingen rolig Söndag alls men måste överleva -.-

Jag älskar dig Fredrik

1/9/10 - 25/9/11
Vi har pratat och pratat och pratat. Men det blir nog bäst så! Det är nog en av det jobbigaste sakerna jag gjort i hela mitt liv och tro mig jag har knabbt sovit en blund inatt. Men både jag och Fredrik har kommit fram till detta och vi slutade inte bara som vänner utan som bästa vänner... Som jag sa - De flesta börjar som vänner och slutar i förhållande, men vi gjorde tvärt om. Vi har en så speciell relation som jag hoppas och tror att vi kommer ha hela livet. Han är min högra hand, min själsfrände, min bästa kompis.
Jag älskar dig Fredrik


Gårdages Facelook

Yeey hämtade ut mitt paket igår!
Min hittilsa samling :)
har slutat köra på solpuder nu och kör med bara foundation tills jag beställt nytt smink! Ser Så mycket fräshare ut!
Bara jag som tycker att mitt hår ser Lila ut på bilden? :O knas har ju varit lila hårig...när jag va typ 13 :/ blev ganska iriterad nu funderar jag på bli blond :S

Låång idag

Sorry för dålig uppatering under kvällen igår. Var tvungen att åka in till Kungsholmen för att stå och dela ut programblad till konserten som var. Så jag var inte hemma förens vid 21.00 och då vart det en låång dusch med min bebis samt filmkväll där vi såg filmen "friends with benefits" så sjukt rolig! ;) Men nu har jag iallafall precis kommit hem från Jobbet, mötte upp Fredde i centrum och gick på ica och handlade en massa gott. Snart kommer Elgeryd hit och så ska vi ta det lugnt, kolla filmen vi hyrde och bara chilla som vilka pensionärer som helst. Men nästa helg blir dert kryssning så lite fart i fläckte är det iaf ;)
Puss på er!

Måla en tavla

Låg och funderade kring lite grejor igår innan jag somnade. Låg och tänkte ganska mycket så det vart ganska svårt att somna tillslut. Enligt mig så är hösten den allra jobbigaste tiden på hela året..Jag tycker folk är galna som tycker hösten är mysig med alla mysiga stickade koftor filmkvällar osv. Jag har försökt. VARJE år tänker jag att DEN här hösten ska inte bli som förra året, den HÄR hösten ska jag minsan shoppa en massa mysiga koftor, nya skor och murra in mig framför en film så ofta det går. Men det funkar inte! Alla känslor jag har inom mig lixom kommer ut och saker jag tidigare "glömt" snarare förträngt kommer fram igen. I år har jag frunderat kring om jag skulle börja äta sertralin igen för att sedan trappa ner till jul. det kanske skulle kunna hjälpa mig mycket! Det är inte så att jag går och bär på mycket för det mesta har redan kommit ut genom Gloria, Mamma, Fredrik osv. Bara det att jag är en person som dras med så otroligt mycket känslor! Känslor som har en tendens att inte visa sig förens tex under den tråkiga hösten. Ibland känner jag tom att jag inte kan njuta av tex Juli månad som är den varmaste sommarmånaden under året just för att jag fasar så mycket kring att det bara återstår några månader till höst! En gamal musiklärare sa en gång till mig att jag verkar vara en person med ganska mycket känslor inom mig och hon tyckte att jag borde fundera kring att kanske försöka få ut dem där känslorna via musiken. Kanske skulle jag testa att sätta mig framför ett Piano och skriva ett stycke bara för att få ut alla känslor. Men jag kom ganska fort fram till att det inte var någonting för mig. Vist pluggar jag musik, jag har ett musikintresse men jag är inte musiker. Om något så är jag sångerska. Jag är ingen musiksjäl jag är en kultursjäl. Kreativ...Igår slog det mig att jag inte målat en tavla sedan bildlektionerna i 9an. Jag kom på hur mycket jag älskar att måla! Måla kan jag göra när jag vill när jag är glad, ledsen deppad eller arg. Sjunga? Det är någonting jag bara kan göra när jag har lust. Ingenting jag dras till när jag mår dåligt. Våren 11 var en ganska jobbig och tid vilket resulterade i att jag inte sjöng och övade så mycket som jag borde. Under sommarlovet övade jag knabbt någonting men det var då sms aker och ting började ordna upp sig. När jag sedan hade min sånglektion i Augusti och ursäktade mig bestämt till maria och sa att jag inte övat nåågonting under sommarlovet och att jag drömt mardrömmar om att det skulle komma kråkkrax ur min hals under första sånglektionen. Men vet ni vad? Vad rösten hade förändrats till det bättre utan någon som helst övning! Då sa Maria att rösten är som en spegel, den visar lixom hur man mår. Det var en klar skillnad mognad av att inte öva någonting av att bara ha ordnat upp saker och ting och börjat må bättre. Nu har jag iallafall bestämt mig att införskaffa akrylfärger, stafli och dukar. För nu när jag känner att känslorna är på väg så ska jag stänga in mig i mitt rum sätta på hög musik och måla, måla och måla.....

Beställt!

När jag har läst karriär och köksbesvär så har jag läst ALLA böcker av Sophie Kinsella :) har fastnat ganska brutalt i alla böckerna och har velat läsa dessa två länge nog nu. Håller på läser Ego Woman nu för andra gången men har absolut ingenting att läsa efter den så nu kör jag på hårt och beställde hem tre efterlängtade böcker från Adlibris!

Facelook

Tänkte ta tuben som går vid 11.01 och har lektioner from 11.20 till 15.45 utan en enda rast! dagen ser alltså ut så att jag har Svenska B, sånglektion, Datakunskap, och Engelska B Efter varandra! Yeey är så taggad verkligen!
Kör på 0 solpuder idag! Är tröttpå att se orange och äcklig ut i facet. Men på Måndag så ska jag beställa hem smink från grunden i MIN färg ;)

Helt fräsch

Vaknade upp på helt fel sida idag! Vaknade redan vid 7.00 tiden och var redan då på as dåligt humör! Idag är det ändå Fredag så borde vara ganska taggad! Men vi får se hur det blir efter skolan kanske mår bättre då :) Idag ska jag hem till Fredrik tänkte jag nu har vi inte setts sen i Tisdags!!!! Och imorgon så ska jag jobba ett pass från 14-18 bara :) Hoppas på jobb på söndagen också! Kom på att jag innan jobbet ska dra iväg till TajMahal och kolla in löshårs lim. har ju som sagt kliat sönder flätorna känns det som plus att det redan efter två veckor bildats tovar mellan varje trens från mitt hår säkert pågrund av kliandet. Så nu är ju trensen ganska lösa men sitter otroligt hårt fast! Vilket begtyder att jag kan ha kvar håret så länge det går! Men är trött på att vakna varje morgon och tro att den nedersta trensen losstnat helt. Så i helgen tänkte jag ta ur flätorna och limma fast håret istället (inte keratin lim) kör på Liqud gold samt en remover. har ju aldrig testat det heller så är ganska nyfiken på resultatet! väldigt enkelt att sätta i dock kommer jag behöva hjälp av någon som kollar raderna osv. Sen är ju bara frågan hur pass bra limmet håller? Men dem kör ju med det på Rapunzel så tror nog det går ganska bra :) Man har ju hört en del skit om att limma fast då vissa tappat mycket hår osv. Men med en bra remover och inte enkelradade trenser så tror jag inte att det blir några problem. Men just det limmet jag tänkte använda sliter faktiskt ingenting på håret om man tex jämför med keratin som sliter otroolligt mycket så slits bara mitt hår om jag skulle dra av hela skiten...ganska logiskt...
TILLBEHÖR TILL LÖSHÅR - REMOVER- FÖR LATEX LIM

Tappa upp ett bad

Ska strax lägga mig i badet och fortsätta läsa lite! Nu är hösten verkligen här och jag tror inte jag gillar det :(
Blir jätte deppig, ser ingenting bra med saker och vantrivs som fan! så fort jag får chansen så ska jag flytta från detta skit land tänkte jag samma år är det samma veva! Höst mörker regn kan ju vara mysigt,men jag är en av dem som faller i höstdeppet varenda JÄVLA år!:(
Blev Haloumisallad till middag!
Och såg dessutom att mina The Bodyshop produkter kommit med posten! Imorgon efter skolan så ska jag hämta ut mitt Body butter och duschkrämen i doften Pink grapefruit.

Sitter och pluggar

Sitter och pluggar företagsekonomi nu klockan är strax 20.00 och jag tänkte sitta till 21.00 så vi hörs sen :)
Puss!

Så jävla typiskt!

Helvetes skit vilken skit dag där här blev :O Jag fick för mig att jag började 11.40 men nejnej 10.40 var det så jag missade min sånglektion nu på morgon plus att nästa lektion inte börjar förens 13.00. Fine jag har ju som sagt med mig min laptop så tråkigt lär det inte bli. Dock så har jag en kulturhistorie lektion klockan 13 till följd av engelska och matte. MATTE? hallå jag glömde min penna hemma :O Knas jävla skit dag! Ligger så jävla mycket efter som Emily får hjälpa mig med och så glömmer jag min pennahelvetes penna? :O
Det är lite invecklat med min matte ni vet? ska se hur jag kan förklara det på bästa sätt. Jag väljer själv när jag vill göra mina prov så jag har planerat in att jag måste ligga på sidan 35 imorgon (jag har fastnat på 25) för att hinna med allt till provet som jag gör nästa vecka. Jag kör i dubbel fast då Matte C väntar till nästa termin. Nu till det problematiska. Jag har fått i KÖR B i mina ämnen i trean. Kör lixom? så jävla tråkigt och för att skippa den 100 poängskursen så tar jag Matte D 50 poäng och Psykologi A 50 poäng som komplement ni  vet? Alltså jag MÅSTE bli klar med matte B till jul! LÄr bli matte hysteri det här året med både B och C men sen får vi se om jag tar D på ett helt år eller en termin :) Åhh så invecklat! PLus att jag har prov i företagsekonomi och en svenska inlämning till imorgon. Weey i love my life ;) not.....
Såhär sitter jag just nu med min smartphone, en burk kola, min kalender och minilaptopen och känner mig aning stressad....

Dagens outfit

Lägger ju sällan upp dagens outfit bilder längre. Kanske för att jag suger på att ta dem :s nåja här får ni iallafall!
Leggings från Ginatricot
Topp även den från ginatricot
Klocka från Ur & Penn
Midjeskärp från H&M
Kofta från New Yorker
Örhängen från Ur & Penn

Skoldags vid 11.00

Börjar inte förens 11.45 idag så tar tuben som går 11.21 så hinner jag precis. Har sprayit i en massa värmeskydd i mitt hår nu så jag ska strax fixa till frisyren lite innan jag går. Funderar på vad jag ska göra efter skolan vid 17.00 tiden har ju en hel del att plugga men så svårt att konsentrera mig ibland :S

Morgonpigg?

Ställde klockan på 9.00 men vaknade upp utvilad och klar klockan 8.00, dock vägrade jag gå upp så jag satt och kollade in en massa appar på Android market. Laddade ner appen truth or dare som man tex kan ha på Fredriks halloween fest? så jävla kul! Tex..du kan dra upp två mätare kring hur sexiga sanningen eller konkan får va. Jag satte den ungefär i mitten dåra..
hahahha ja döööör Did you get any action on your last birthday? Do you hade a favorite sex store?, do you have hair on your nipples? do you want to get laid tonight? var några på sannings sidan och kom ihåg DET HÄR ÄR BARA MEDELrankningen" Några konka kunde vara -call up a past lover on speaker phone, determine who can grip your butt the hardest. hahaha satt och läste en del sanning och konkor igår innan jag somnade och låg i sängen och as skrattade för mig själv xD måste sett konstigt ut men vadå?
-XY has been naughty this year spank his sexy bare as for 1 minute, Dance in your underware, Get on table and strip, Do you like it nice and slow or rough and hard? haha det här är bara NÅGRA av alla truth or dares som finns självklart är alla inte lika grova du kan ju själv välja hur grova du vill ha dem x) hahahaha!

Fan va det kliar

Trodde bara att isydda hårtrenser skulle klia första dagarna? fan va det ska klia hela tiden! Känns som att jag nästan kliat sönder raderna snart! men har läst att en av nackdelarna med isytt löshår är just klådan :( så i helgen så ska jag gå köpa Lim på TajMahal och kolla om jag kan få ur det här håret och eventuellt limma fast det istället eller stå ut (för så farligt är det ju faktiskt inte) i kanske två månader till tills det är dags att köpa nytt hår? Vi får se vad som händer känner mig ganska kluven faktiskt typ ska jag ha kvar det? ska jag limma istället men tänk om jag förstår håret när jag tar ut det, kan man ha dubellrader när man limmar?, ska jag bara vänta och limma i mitt nya hår istället?, ska jag bli ljushårg? är sugen på en ny hårfärg men vafan jag har ju precis blivit mörkhårig men jag har redan tröttnat fan...
Har precis tagit ett bad så nu ska jag lägga mig ner och plugga företagsekonomi som jag har prov i på tisdag yey 55 sidor -.- bara att börja! Men först ska jag smörja in mig med body shops cocos smör ;)
Puss på er

Men tjena

Äntligen hemma! Blev en jobbig dag i skolan idag och kände verkligen hur ringarna under ögonen bara växte och växte, håret for åt helvere och jag kände mig så död när jag gick därifrån. Usch imorgon har jag lektioner fram tills 17.00! som tur är så är det ganska chilla lektioner iallafall. Men nu vet jag inte alls vad som händer ska se om jag får tag på min älskling annars så ska jag nog bara blogga äta och ta det lugnt!
Puss

Klänning

Sitter och bloggar samt äter choklad i skolan. Ligger efter med en del saker så jävla hårt och när jag försöker plugga så fattar jag noll :S nåja sitter och kollar klänningar, vill ju köpa någon att ha på Kryssningen nästa helg :)


Rast en timme

Sitter i skolan och har en timmes rast innan nästa lektion börjar. Har i stort sett bara as tråkiga lektioner idag som man så bara vill sitta igenom..Kör lixom? Men efter skolan så ska jag iväg på möte hos gloria och möta upp Alex i centrum för att äta middag. Längtar tills jag slutar...Puss

Goodnaatt

Fredrik gick hemåt nyss så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Imorgon blir det ÄNTLIGEN en hel dag i skolan! Har en del att ta igen!
Puss på er!

Älskar min lur!

Och mina nya örhängen:)

Rosa blingbling

var ju som sagt tvungen att gå efter första Svenska lektionen så jag mötte upp Alex i skäris för att hinna äta lunch innan allting. Köpte även hem ett par vit rosa hörlurar med en blingbling sten i varsin enda av lurarna. Skit snygga faktiskt och perfekta till min nya Lur ;)
as dålig bild men kameran är på laddaren så den får duga ;)

Svenska lektion

Svenska lektion på G! Efter det så ska jag iväg på en privat grej! Ses senare!
Puss!

Hårprodukter

I och med att jag nu satt in löshår i håret så krävs det ju lite mer hårprodukter än bara shampo och Balsam. Jag har valt att köra på dessa produkter där bla Biosilks silkesdroppar, Gliss balsamspray med flytande keratin, Glansspray, serum och värmespray finns med. Älskar att krama in en massa silkesdroppar i håret efter varje dusch och spraya med balsamsprayen lite när som helst under dagen! Rekomenderar verkligen dessa produkter då jag använder dem i stort sett varje dag för att hålla mitt och löshåret så friskt som möjligt!

Middag och Idol

Nu ska jag kolla på Idol och bara ta det lugnt resten av kvällen. Har varit en jobbig dag idag! Berättar sen <3
Puss!

Ny mobil Love

Skit snygga örhängen som jag hittade i skäris ;)
♥Samsung L.O.V.E♥

Fan ta mobiljäveln

Min advokat ringde mig vid 14.00 tiden men jag var tvungen att klicka honom då han inte ett jävla ord av vad jag sa! Det här handlar ändå om alvarliga grejor alltså ett tillfälle jag verkligen behövde ha mobiljäveln. Så Jag möter upp mamma i centrum och går raka vägen till The phonehouse och köper en ny lur! Blev en Samsung Galaxy Mini att ha det sista halvåret innan jag tecknar min Iphone!

FanFanFan

Försov idag mig! hade en sånglektion vid 9.25 och kan heller inte svara på Marias sms :S Sitter här med en megafrukost nu på tre mackor, en kopp te och banan yoghurt. Ska iväg till skolan till nästa lektion 12.30. Fan vilket väder såg ju inte ens ut ur fönstret när jag vaknade för att det var så immigt :O
Skit!

IDOL

Tycker IDOL är ovanligt bra iår! Vet inte varför kanske beror på den nya juryn? nej men Det är verkligen super bra personligheter som är med!

Jag älskar dig

Det går verkligen upp och ner i ett förhållande. Tro mig ibland är jag så trött på Fredrik satt jag har lust att packa in han i en väska och skicka iväg han till Brasilien för att endast höras i telefon ;) eller som Fredrik sa igår när jag frågade Fredde varför han aldrig blir sur på mig då sa han -jo för jag blir sur på dig när du har gått hemifrån mig tro mig det har hänt MÅNGA gånger eftersom du ALDRIG PLOCKAR UPP SMINKET FRÅN GOLVET! vet du hur många gånger jag har darrat av ilska och tänkt ta allt ditt smink och spola ner i toaletten. Ops...dålig ovana av mig dåra :( men hur som helst så tär ju ett förhållande på en väldigt mycket i vissa lägen. Men jo det jag ville komma fram till vad att just nu trivs jag SÅ bra ihop med Fredrik!!!Han ska ju tom sova över hos mig idag även fast han för bara någon månad sedan hatade att vara hemma hos mig pga en del anledningar som jag verkligen förstår han över ...Men nu ska jag kolla på Idol, äta choklad för att sedan vänta på att fredde kommer så att vi kan lägga oss i ett bad tillsammans och bara ta det lugnt!
Puss <3

Bilder från i Lördags

Mysig filmkväll! fast Jag och Elgeryd släckte ljusen ganska fort eftersom våra hår riskerades att brännas upp då vi lutade oss mot elementet x)

Söndag :/

Gick upp Precis! Ska ju vara på jobbet vid 12.00 idag och jag kan ju inte säga annat än att jag är otaggad! Får försöka tänka positivt nu under dagen....Igår kväll vid 20 tiden när alla kommit hem till mig så kollade vi på två filmer "not another teen movie" och "bröllopsduellen". När filmerna var slut så gick vi ner till Centrum för att lämna Sofia och mitt i allt så bestämmer sig Fredrik för att vi ska sova hemma hos honom istället..Så vi går hem till Fredrik men precis när jag klätt av mig så vill han hem till mig och sova igen..Alltså klockan 00.00 igår gick vi ner till centrum upp till Fredrik och ner till mig igen. Det vart en jävla promenad! Men lyckades iallafall att somna vid 03.00 tiden iallafall.
Ganska otaggad på allting just nu! Längtar tills på Fredag!!!

Mitt lilla hjärta

♥♥♥Gustav♥♥♥

Lockigt!

Vid 20.00 så kommer Elgeryd, Sofia och Navida hit. Vi blir alltså Elgeryd, Sofia, navida, Fredrik, Jag och Alex intryckta i Alex rum för att kolla film. Mysig Lördags kväll! Men fortfarande lite ångest över att jag inte gick och jobbade idag :/ behöver verkligen cash :/
Hade tråkigt och bestämde mig för att locka håret. I en timme nu har jag lockat det "pust" ska aldrig mer locka det!!!!

Ny design

Nå vad tycks? Satt mest inne på Photoshop för kul men tillslut så var denna design skapad. På bara 40 minuter! Har hittat massa nya verktyg och sett att arbeta! Tycker faktiskt det är såå kul att göra bloggdesigner!
Före & Efter
Som sagt inte värsta skillnaden ungefär samma bas och så :)

Lördag bitches!

Glömde mobilen hemma igår när jag gick ner till Fredrik så när jag kommer hem idag så ser jag att min chef smsat mig om jag ville jobba idag 15-19 fan jag som såg messet 14.30 :S Nåja imorgon ska jag jobba iallafall!
Fredrik sprang precis till ICA och lämnade filmerna vi hyrde igår. Jag ska precis torka håret och fixa till mig lite för ikväll kommer Sofia och Elgeryd hit på en filmkväll. Blir nog säkert mys...
Puss på er!

Fredagsmys

Har varit en konstig dag idag! Fredde låg och sov till 19.00, sen väckte jag honom när mamma lagat middag. Efter middagen gick jag och Fredrik ner till centrum och hyrde två filmer och köpte lite snax. Nu är det dags för Fredags mys! Hyrde hem "min låtsas fru" och "sceram4" Har ju sett båda två och min låtsasfru typ 10 ggr men det är såå jäävla bra! finns nästan ingen bättre film!

Våfflor och jobb

Börjar må lite lite bättre iallafall..Har suttigt men en bloggdesign i säkert 4-5timmar, legat och läst och varit med Fredrik. När han slutat så kom han upp till mig ett tag och nu ligger han och sover...Jag och Alex ska förmodligen gå handla lite på Ica bara! Blir säkert Fredagsmys ikväll...Och på Söndag blir det jobb 12-18 ;)
Puss på er!
"Hemligt" Tar dig! Men är kul! Hoppas bara att det funkar någurlunda iallafall ;)

Fredag..

Äntligen Fredag! Men jag mår fortfarande skit så är hemma och vilar nu veckan ut tänkte jag! Bättre det än och kämpa sig till skolan för att sedan bli ännu sjukare känner jag. Nåja nu tänkte jag ta det lugnt nu på morgonen har redan läst ca 150 sidor av Ego Girl och vänta på att Fredrik kommer hem. Möter förmodligen upp honom i centrum när han slutat och går vidare hem mot honom :)
Puss på er!

Lekte lite med kameran

sliten...

The Answer

yeey någon tror på mig iallafall hehe! nej men tack hjärtat känns verkligen bra att ha ditt stöd! Puss på dig och vi får träffas någon dag nu!♥♥♥

Inga roliga inlägg alls..

Sodan är här med kameran igen! kul! synd bara att jag ligger här med gamalt äckligt smink helt död! Lär nog inte bli så fina bilder! Sitter och funderar lite kring allting om skolan, jobben, om bloggdesignarna...Kommer det verkligen att funka? Kommer det att ta så mycket tid att skolan kommer i kläm? Jag menar jag är inte ute efter något multiföretag där jag drar in miljoner jag vill bara göra någonting lite extra och för en gångs skull göra någonting där jag tjänar pengar men ändå inte har en jobbig chef dragande efter mig. Jag menar bloggdesigner till andra har jag ju gjort tidigare det är bara det att jag nu måste registrera eget företag samt ansöka om F-skattesedel för att allting ska gå rätt till. Viste ni att det är olagligt att sälja bloggdesigner utan en registrerad enskild firma till exempel? Ganska skumt med tanke på att det inte handlar om så stora pengar alls..Men sånt är livet och sånt man får ta...
Har så sjukt ont i hela kroppen, ligger mest här och tycker synd om mig själv :S och Fredrik som är förkyld :S Kul helg det lär bli imorgon fan...

Överförmyndare

Skickade ett mail till dem nyss! Får jag ett godkännande av dem och av mina föräldrar så är det bara att skicka in en ansökan om F-skatte sedel, betala avgiften och sen så har jag mitt egna företag! Namn på företaget måste även det bli godkännt men jag har ju mina idèer så det blir nog inga problem. Åhh hoppas bara att allting går runt nu och att jag inte tar på mig för mycket!

Bloggdesigner

Har suttigt och pluggat företagsekonomi ett tag nu samt läst lite övrigt på nätet. Funderar på att starta en enskild firma nu med affärsidèn Bloggdesigner. Nu tänker ni säkert - Hur många tjejer finns det inte som redan säljer bloggdesigner osv och vad är det unika med mig? hm..mycket saker jag har att tänka på innan? En affärsidé har jag ju men vad är det som är så speciellt med just min affärsverksamhet? Vad ska företaget heta? Hemsidan måste byggas, marknadsföringen börjas, priser ska sättas och sist men inte minst så ska företaget registreras. Men jag tror nog det kan vara riktigt kul jag menar jag är inte ute efter något multiföretag bara någonting på fritiden lixom där jag är min egna chef skulle vara jätte kul och utvecklande. Ska kolla med mamma och Sodan också om dem kan hjälpa mig lite på något sett Sodan driver ju redan två företag så han vet vad det handlar om iallafall. Nu gäller det bara att jag utäkar mina kunskaper i fotoshop lite granna och skriver upp en lista med saker som ska ordnas. Åhh är så taggad! Hatar att vara rastlös har ju redan två jobb och pluggar på heltid men tror ändå det här kan vara någonting att köra på!
Så vad tror ni?

Blondie

hahaha omg!!! 3år sedan nu! Och kommer aldrig att hända igen x)

Så fort gick det!

Aj! huvudet verkar, jag mår illa och har sovigt liite för länge...Var ju uppe vid 9.00 för att kolla sånglektionen men lyckades tillslut somna om till nu! Är sjukt trött trots att jag sovigt i 11 timmar :O. Vaknade upp av att jag frös och var tvungen att sova med dubbla tecken! Jag vet inte men känns iallafall som jag blivit sjuk! fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan nu ska jag äta lucnh (om någonting går ner) och lägga mig i sängen och läsa eller något! Lyckades läsa ut hela Elsas värld innan jag somnade om! Kanske får för mig att läsa Ego girl igen för tredje gången. Ni vet den av Carolina Gynning? Så bra!

Vandrande frågetecken..

Fick inget klart svart på om Maria och jag skulle ha någon sånglektion idag då hon sa att hon skulle om hon orkar. Så nu tll det svåra...Ska jag fixa mig och åka till skolan vid 10.00? och riskera att vara i skolan ca 2.5 timmar innan nästa lektion börjar eller ska åka till skolan vid 13? hmm det är svårt alltså! För vad fan ska jag göra där i nästan tre timmar när jag kan vara hemma och göra annat på? fan :/
Ska jag börja åka vid 10.00 så har jag mycket att göra nu som tex noppa brynen tvätta av gamalt smink fixa  mig :/

Halloween fest?

Weey har lyckats övertala min lilla bebis om att ha Halloween fest på Halloween som är om hmm 6 veckor? ja vet lång tid men är ganska taggad redan nu! Jag fixar eventet på facebook 2-3 veckor innan och hoppas på att några dyker upp hihi! Har redan planerat utstyrsel och allting ;) Puss!

Terminsuppspelning

Fan va det gick! Men jag överlevde och det är väll hela grejen. Nu ska jag lägga mig i soffan,äta glass och kolla TV. Har precis skickat iväg ett mess till min sångpedagog Maria angående sånglektionen imorgon. Om lektionen är inställd så börjar jag inte förens 13.00 morgon...

Några bilder

Jag och Sodan lekte lite med hans systemkamera och här har ni lite av resultatet! Imorgon ränkte jag försöka fixa in lite bilder in i den nya headern jag tänke göra (ingen speciell design ungefär som den här fast med lite nya bilder)

vilken dag!

Nu har jag precis laddat upp bilderna på datorn. Gosh vilken dag! nu är den snart slut! Ska redigera lite bilder nu så vi hörs efter det!
Puss

Godnatt gott folk...

Fredrik kom hit vid 19 tiden! Vi åt lite middag, poppade popkorn och kollade på IDOL. Orient Maraboun var ingenting att hänga i julgranen hihi! Men nu har Fredrik börjat gå hemåt och jag ska strax lägga mig i sängen och läsa Elsas Värld. Sotiris kom hit också och sydde på lite på den sista raden i håret. Det är skummt va känslig jag har blivit med löshåret den här gången, så fort det stramar till lite så tror jag att hela skiten ska lossna :S Så har suttigt och petat på den nedersta raden nu i två dagar och idag kände jag att det blivit som ett hål genom trensen. Men det är fixat nu som tur är!
Nu sitter det ordentligt fast igen :) Imorgon har jag en jobbig skoldag framför mig :S
börjar 9.40-10.40 GeMu 10.50-11.40 Gymma 12.00-15.20 skola 15.30 Möta fredde i Slussen åka till Grönan dem stänger ju snart så måste passa på på vardagarna när det är helt tomt där :P 18.00 Fotograferas!!! Så kul! Måste bara se till så att jag har kläder och smink klart då! Får se till att inte stanna på Grönan i mer än en timme ungefär. IIIHhh sen ska jag uppdatera headern med lite nya proffesionellare bilder också :) yeey!
Så rättare sagt så ser min Onsdag ut...
Skola
Gymma
Grönan
Fotograferas
Måste avboka mitt möte med Gloria hinner verkligen inte :(

Fredag = jobb

Bokade in mig på ett pass vid Tekniska Högskolan på Fredag mellan kl 8.00-11.00 och efter de skola 11.20-15.45 får se om dem ringer mig från APG sen också så att det blir kvälls jobb! Kommer ju att vara heelt sliten! Ser INTE fram emot :(

Arabisk afton

Okej då kanske inte är så fint som det låter men vadå hittade både det ena och den andra på ICA så nu tankar jag den tråkiga Tisdagskvällen tillsammans med en påse Kebab chips och en Marabou chokladkaka med smaken dadlar och pistage dvs Orientalisk:)

Extremt dålig hårdag...

Hoppas kunna få ett arbetspass i helgen också! För nu till höst så funkar verkligen inte solpudret! Har varit en sjukt sålig hårdag idag, har sett så hemsk ut i facet att jag gått runt en hel jävla dag och täckt det :S Nej allt smink förutom maskara ska jag strax beställa hem från internet.
Har skrivit en lista på vad som ska inköpas från ELF...
Foundation
Mineralpuder
Kajalpenna
ögonskuggor
rouge
foundation borste
3pkt lösögonfransar
ögonbrynspenna
consealer
borste till consealern

Flawless Finish FoundationFoundation Brush

Sångsångsångsång

weey hela skolan ska delta i Marching for life i slutet av oktober i Philadelfiakyrkan på fridhemsplan. Star for life är en grupp där bla Måns Zelmerlöw är ambasadör (var bara tvungen att berätta det hihi) och dem kämpar mot aids och hiv i afrika. Så den 19-20 Oktober så kommer vi att uppträda en stoor kör med en massa olika artister bla Måns Zelmerlöq Molly Sandèn och folk som flyger hit från Sydafrika i och med Galan. Ska bli så otroligt kul men också sjukt mäktigt kan jag tänka mig! Tänk att jag ska stå på samma scen som dessa artister! Och förmedla en sån grej?! Nej ser starkt fram emot det!
Men nu ska jag fortsätta öva! Har mitt terminsprov imorgon där jag ska framföra Amors del ur operan Orfeus och Eurydike ;)

Nu dags för lite Elsas värld

Sen ska jag sova! Har tagit ett bad, smörjt in mig med mitt nya cocos smör, fönat håret, balsamerat håret osv. Så nu gör jag mig redo för en ganska jobbig skoldag imorgon. Vi körpå med SvenskaB, Företagsekonomi, pianoövning och sist men inte minst lite kultur historia på det ;)
Efter skolan så ska jag och navida åka och gymma! Vårt SATS medlemskap tar ju slut om typ två veckor och som sagt ÄNTLIGEN! NU måste jag bara planera lite så att jag börjar använda Aminas tränings Dvd också som jag fick av henne i sommras :)
weey bild chock!

Hårförlängningen

50cm mörkbrunt från TajMahal på drottninggatan.

Våfflor

Dem glutenfria som jag även bakade från grunden vart sjukt bra som ni ju ser på bilden ;) men dem vanliga som Fredrik gjorde som färdigt pulver ni vet, vart heelt vita hahaha!

Mammas 40 års dag

Dagarna närmar sig..Den 29 September så fyller lilla mamsen 40 år! :O Oldie huh? Nåja idag när mamma och jag var nere hos Fredrik och fikade så planerade vi även hennes födelsedag lite. Så nu är biljetterna bokade för mig, fredrik, Freddes mamma, mormor, Alex, och Sotiris den 30 september en 24 timmars kryssning på Birka Paradise. Ser fram emot det fett! har inte varit på kryssning sedan 2008! det roliga är även att vi vaknar upp på båden den 1 oktober alltså på min och fredriks 13 månaders dag! Så vi får se vad vi hittar på hihi tänkte bla kolla upp spa avdelningen på båten kanske skulle vara något? :)
Jag älskar dig min lilla beeebiis!! (även fast du är en tråkpåse ibland x))

Helgen...

Vart en jävligt jobbig helg! Mycket har hänt men det har ordnat sig nu iallafall. I Lördags så åkte jag och Fredrik in till Grönan och mötte upp Linus och hans lillkusin Douglas. Vi sprang runt där och åkte runt i kanske tre timmar innan vi sedan åkte vidare hem till mig och gräddade våfflor.
Min outfit på Grönan ;) BTw löshåret är i nu också, var hos navida under fredagen och fixade till den lite samt att sotiris sydde in den sista raden i Lördags. Tror nog det här är den snyggaste hårfärlängningen jag någonsin haft faktiskt sitter så jävla bra! Fast till nästa gång så tänkte ja köra på 40cm istället för 50 samt be dem nere i salongen att fläta in det bara för att testa det lixom.

Helvete

Löshåret är i! Men det här har varit den värsta Fredagen på länge..Nu är jag iallafall hemma hos Fredrik igen :) vi har inte träffats på tre dagar och man märker verkligen vilken skillnad det är! Men nu ska vi hoppa in i duschen och sen se film♥
pusss♥

Mot stan

Det här är ev dem sämre dagarna faktiskt :/ men nu ska jag och Alex in till stan och köpa löshår iallafall.Ingenting kan stoppa mig just nu förutom Navida dåra som ska sätta i det :) utan navida = inget löshår men det får vi hoppas inte händer :) Men först så har jag ett möte hos Gloria 16.30...

Onsdag

Godmorgon! Vilket jävla skit väder det är ute idag! Tror även att jag håller på bli sjuk nu också :/ Vad som helst men INTE nu! Har ju redovisningen den 14 september SEN kan jag bli sjuk tack! Är i stort behov av Alvedon just nu och sen får vi se om jag orkar åka iväg mot skolan!

Vår nya hårfärg

Åh fan för att sova här hemma. Känns nästan som att jag får abstinensbesvär av att inte vara med fredrik, men jag får ta ett nikotinplåster (ringa honom) när det blir extra jobbigt! Sprang upp till honom efter skolan för att hämta kameran och noter som jag glömt där, och det slutade med att han följde med mig hem och ner till Centrum Jag, Fredrik och Alex. Vi åt lite på donken och killarna följde med mig och kollade in lite nya vinterjackor. En perfekt dag efter skolan helt enkelt :)
Här har ni oss med våra nya hårfärger!
Vi körde på två mörkbruna hårfärger från SYOSS. En och en halv till mig och en halv till Fredde♥
Nu har jag även klippt topparna ca 3-4cm också så nytt och fräsht känns det verkligen! Imorgon syr Navida in löshåret på mig :) Men hoppas hon blir frisk snart :( usch det är verkligen sjukling tider just nu! Krya på dig hjärtat!!!♥♥

Chillkröket

Det var kul! kort med chill! Slapp vara bakis på jobbet :)

Under konstruktion

Faan va internet ska krångla här! Nåja ska försöka ladda upp lite bilder nu så att jag uppdaterar bilderna på min nya hårfärg också!
Puss på er

ByeBye Fredriks rum

Fredrik mötte upp mig idag när jag hade en två timmars håltimme, och så åkte vi in till Burger King och åt lunch samt kollade löshår som förövrigt var slut???? Men det fixar jag till imorgon så men det är så jävla typiskt! Men hursomhelst så hjälpte Fredde och Raffe mig hem med alla mina grejor. Så nu komme rjag att fixa mitt rum här hos mamma och sova över hos Fredrik på helgerna. Vi får se hur det går i och med att jag inte bott här på ca 9 månader nu :O Så 5 nätter hemma och två hos Fredrik!

Chill och dålig uppdatering

Vilken sjuk helg det har varit, har jobbat fredag, lördag och söndag :O Men han med lite chill i Lördags också så att det händer någonting kul. Är mörkbrunett nu också eller svarthårig för tillfället men det bleks väll ut! Nåja jag är iallafall sjukt nöjd med färgen. så imorgon efter skolan så åker jag in till hötorget och köper mitt löshår som Navida ska hjälpa mig att sy in på Onsdag.
Glömde min usb kabel hos Fredrik så ni får vänta med bilder till imorgon. Har ju flyttat hem till mamma igen och det är sjutk va tråkigt man har här :O
 
Jag kommer aaaaldrig i hela mitt liv bli blond igen! trivs så sjukt mycket bättre i mörka färger :) btw så färgade jag freddes hår också! Det vart finare än jag hade trott faktiskt :P

Mot skolan

Börjar 11.45 idag så tänkte ta tåget vid 11.10. Måste fixa lite internetkoder osv innan jag börjar med en SvenskaB lektion.
asså kolla färgen :O knas! Från nästan svart mörkbrunt till det där?? av bara solen??? :O

Första dagen på jobbet

Börjar 16.00 idag och slutar 21.00 första dagen. Åh är både spänd och nervös. Undra om det är svårt? vad ska jag göra osv :) Har iallafall sjukt ont i hela kroppen från bowlingen och gympalektionen igår. Allt i ett!
Nåja vi får se hur det går och förmodligen hör jag av mig när jag kommer hem!
Puss
Ahahah första bilden som jag laddade upp på bloggen! Kolla hur jag såg ut? :O haha 13 år knas :/ :)

Videobloggar


Också lite bilder på det...

Som ni vet så öppnade vi varsin present vid tolvslaget och fredrik lilla hjärtat hade köpt en extra present då han råkat avslöja sin andra present genom att säga vad det var (?) Kan inte varit så snäll mot honom då jag blev gasnka besviken :( jag menar jag hade sett fram emot att få öppna paketet och se vad det är i. Men lilla fredrik kunde inte hålla tyst haha ;) Sötnosen gav mig det här kortet där det stod...
Sårat och sårat blev ju bara lite besviken inte sån stor grej men Fredrik ville iallafall gottgöra det :)
Fredrik fick en parfym av moi ;) från YSL :P
fredrik kör med barnsaken ni vet som man kastar ner klotet i x)
Saktidigt som han blir ganska uppägd ;) Aja vi körde 4 serier och det blev faktiskt 2/2 ;)

Ett år med min underbara älskling

Pust ett 12 timmars pass avklarat! Men ett ganska så roligt också! Idag är det ju min och Fredriks 1års dag! Tänk va tiden går fort! idag är det ett år sedan den dagen på solariet när stackars fredde var så nervös över att fråga om vi skulle bli tillsammans. Så nu har vi haft en underbar kväll tillsammans med bowling, middag och en tripp till ica för lite snax. Så nu ska vi hoppa in i duschen tillsammans, kolla film och äta massssaaaa snax och skita fullständigt i morgondagen. För idag är det vår dag!
Jag älskar dig Fredrik Jansson♥♥♥

RSS 2.0