Tunisien here we come!

Om en vecka ska jag och Sofia boka vår resa som vi pratat så länge om! Det blir till Tunisien i 7 dagar, och vi åker den 3 Augusti! Iihh längtar sååå himla mycket! Äntligen ska mina sommarkläder, sololjor, aftersun osv få användas. Måste ta med mig määngder av böcker också efter som jag tänker blir brun! Har snart rensat hela psykologihyllan på biblioteket och just nu läser jag...
Ett barn i varje klass skriven av Christoffer Gillberg. Tog över den efter Amina. Dock tycker jag fortfarande att det står sjuukt lite om ADD. Den mesta informationen om man bortser från dsm-IV kriterierna finns bara på engelska. Men vänta bara...om några år lär det också finnas får jag hoppas! Lät Sonny (som är så neurotypisk man bara kan vara) att göra ett ADD test bara för "att se" vad han skulle gå för poäng, och han fick...3. Jag själv skrev sedan samma test och fick...71 (?) så jag har lite olika alternativ att gå efter 1. Jag har vissa kriterier, det är en extremt luddig diagnos och kanske är jag bara överdrivet glömsk, slarvig och klumpig i personlighet av annan anledning än ett funktionshinder. eller..2. Jag överreagerar. 3 hypokontriker. Jag kanske forskar så mycket kring ämnet att jag själv tror att jag är lider av det. Låt mig få poängtera att jag i tio års ålder kollade på Hitta Nemo och direkt identifierade mig med fisken Doris. Kanske säger en del...Well nu blev det väldigt off topic, men hursomhelst Tunisien here we come! :)
Nu ska jag möta upp Amina och ta en promenad...
Puss på er :)

My life...

Är otroligt rörigt just nu, har ju aldrig tidigare haft ett jobb med såhär fasta tider och det tär verkligen på mig. Orkar inte med någonting alls när jag jobbar på dagarna, helt sjukt! Okej att man är trött men såhär trött? :/ och sen ligger jag där på kvällarna och kan inte sova heller, alla tankar bara virvlar runt i huvudet :/ Mamma ska boka en tid till vårdcentralen åt mig, då jag har lite frågor som jag skulle vilja ställa en läkare. Börjar få mina funderingar...Nåja så vad har hänt dem här dagarna då? Jo jag har jobbar, varit med Sonny, Krökat sönder, blev liite för mycket i Lördags och tvingade Sonny sjunga Disney låtar med mig hela kvällen :( I mitt huvud så hade ju alla kul? men dagen efter fick jag veta att så inte var fallet xP hmm....I Veckan träffade jag Oskar i Kungsträdgården, vi gick runt och pratade om allt mellan himmel och jord, men vi båda hade jobbat hela dagen så efter någon timme åkte jag hemåt. 
 
Måste börja få ordning på saker och ting nu, vi kan börja med mötet på vårdcentralen...
saknar mitt långa mörka hår :( men ska ha mina ljusatoppar under sommaren iallafall :P

Jeffrey campbell med mera..

Bloggande kommer inte i första hand just nu. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vad som kommer i första hand just nu. Kom hem från jobbet vid tre och har suttigt vid datorn sedan dess och tänkt och filosoferat. Det så mycket tankar såm virvlar runt i mitt huvud hela tiden! Längtar tills på fredag, då jobbet äntligen är över! Beställde Jeffrey Campbell lita shoes i färgen tan förra veckan och dem når mig nog den här veckan skulle jag tro. 
Har alltid sagt till mig själv att dem svarta ska införskaffas först men dem är ju aalltid slut så jag orkade inte vänta längre! Mitt i alla tankar i dag så stannade jag upp en sekund, och kollade Nelly.com min favvo shoponline site. Hittade dessa skönheter där också, och som klickades hem! Men leverans tiden är sjuukt lång så lär få vänta minst två veckor iallafall...
Forget your boyfriend pumpsen har kommit nu iallafall och helvete va trånga dem var där fram! Men jag går i dem hemma tio minuter om dagen för att töja ut dem, dem är ju föör fina! Och har redan märkt en skillnad!. Mathias var här förra veckan och han blev lika kär i skorna som jag! Han är ju fotograf och någon dag nu ska vi ha en fotoshoot! Men jag undrar vem modellen kommer vara, jag eller skorna? :) 

Bildbomb!!

Mycket har hänt under den senaste tiden, jag jobbar fem dagar i veckan och börjar 7.00 varje morgon så uppdateringen är långt i från bra! Men nu kör vi en bildbomb på vad jag har varit med om under den senaste veckan :) Jag, Sonny och Alex har varit på Skansen, Jag, Amina och Nadya har varit på shoppingrunda i stan och jag och Sofia har haft middag hos mig samt varit på Christoffers 20års fest :) I söndags vaknade jag av att Sofia stökat i köket ganska länge, när jag kommer upp för att se vad hon gjort så har hon varit nere på Ica på handlat väärsta megafrukosten! Bästa bakismaten ever! Såå uppskattat!♥
 

Framtiden...

Har såå mycket tankar på framtiden just nu satt det inte sant! Sjukt förvirrad är jag också! Ska jag söka jobbe efter gymnasiet eller börja plugga direkt? ska jag hoppa på ett helt program eller bara enstaka kurser, ska jag läsa upp mina betyg? gaah blir typ galen! På senaste tiden har jag börjat ifrågasätta min tanke om att bli socionom? den studieplanen lockar inte alls lika mycket som psykologprogrammet, men samtidigt så är det ju en väg för att sedan kunna bli terapeut. Men det känns som att jag hellre pluggar till psykolog än terapeut men samtidigt så har jag ju inte dem betygen. Att plugga utomlands är ju dock även det ett alternativ då det inte är lika höga krav på andra ställen. Sveriges klimat (höst/vinter) har påverkat mig negativt så länge jag kan minnas, så varför inte bara dra härifrån och plugga till psykolog någon annanstans?  Mina möten med Gloria är ju avslutade vilket oroar mig lite inför hösten. Ska boka tid för ljusterapi dock men funderar på om jag ska gå via landstinget eller privat. Går jag via landstinget så måste jag dock först få diagnosen SAD och sedan bli remiterad till St Göran, vilket lär bli om några år?? -.-Så därför lutar jag just nu mot kiropraktorkompaniet på Östermalm där man snabbt och enkelt bokar in ljusterapi utan någon remiss privat. I höst kommer det hända grejer känns det som! Ljusterapin ska bokas i slutet av Augusti, högskoleprovet ska skrivas 27oktober, boka tid med syo ang livet efter studenten osv. Men en sak känns iallafall bra, och det är jag äntligen har kommit på vad jag vill göra i livet vad gäller yrkesval. Dock vet jag inte hur jag ska ta mig dit ännu? Seriöst en intagningspoäng på 23 på stockholms universitet, har folk ens sånt? :S 
 

Sommarjobb

Började jobba i Måndags och eftersom jag börjar 7.00 varje dag så tar det verkligen på krafterna! Mamma sticker till Grekland imorn så nu har jag dessutom en vecka där jag måste sköta allt hushållsarbete wohoo! (?). Har planerat en massa med Sofia också! Bla om helgen, resan osv. Det är inte långt kvar nu! 
Btw har en massa bilder från när jag, Alex och Sonny var på Skansen, chillkvällar och när jag och Sofia var på Christoffers 20års fest!  Men det kommer!

RSS 2.0