Do it again!

Goodmorgon! har precis drukigt upp mitt kaffe, bortat tänderna och satt in skenorna med blekningsmedel! Usch ska aldrig mer bleka tänderna med skenor :( Dock så verkar det gå bättre idag än igår, då jag gjutit skenorna helt fel! men nu hoppas jag att dem sitter bra så att tänderna kan bli vitare någon gång! Men är fortfarande lika äcklad och skräckfylld som vanligt av att stoppa plastbitar med grejs i i munnnen :S 
Men nu ska jag försöka fixa håret innan jag ska möta upp Amina:) Fint väder idag för en gångs skull! Det måste utnyttjas med en ny klänning :)

What a beauty day!

Helt omedvetet blev denna tråkiga "sommar" dag en riktig skönhetsdag! Idag har jag fixat brynen, solat solarium, blekt tänderna och ricinoljat håret ;) 
Imorgon ska jag och Amina ta vår årliga tripp in till City och kolla läget! Måste försöka börja gå upp tidigt eftersom sommarjobbet börjar på Måndag! :)
Håret ser extremt slitet ut av ricinoljan xP

Tandblekning!

Testade på tandblekningen idag för första gången. Den ska sitta på i 30 minuter i 7 dagar! Jag som har enorm munskräck (får kväljningar direkt osv) vet inte riktigt vad jag tänkte när jag beställde det! Usch det var sjukt äckligt! Jag fick verkligen bita ihop för att inte få kväljnig efter kväljning när skenorna väl va på! Men får hoppas att det är värt det! :)
 
Tänkte också svara på komentarerna angående mina jeans! Tack så mycket :) Dem är köpta på H&M! Gillar dem för att dem är så tunna, och formar sig lätt efter kroppstypen :)
Konstigt nog så är den sista bilden "före bilden" Antar att den ser vitare ut för att ljuset va skarpare :)
 
 

New in!

Fick sjukt fina blommor av Sofia när hon kom på midsommar! :) dem blomstrar fortfarande efter fem dagar, som om dem vore nya :)
 

Sammanfattning av veckan!

Har varit så dålig på att blogga den senaste tiden så nu får jag försöka sammanfatta allt så gott jag kan! Idag var jag tvungen att gå upp klockan 7,00 för att hinna till öppenvården i Liljeholmen med Fredrik, damn vilka väntetider det är! Han ska på ett till samtal i Augusti innan han förmodligen (förhoppningsvis) blir kvalificerad till den "riktiga" kön som är i 3-12 månader! Efter mötet som var i ungefär 2 timmar så gick vi och åt lunch i Liljeholmen, innan han åkte vidare för och jobba och jag drog iväg och solade! Ger upp den svenska solen nu! Finns inget att vänta på! Jag sticker så fort jag kan om en månad och i höst ska jag prova på ljusterapi, det här landet bryter ner mig! usch! Men iallafall efter solningen så åkte jag hemåt och hämtade ut mitt paket från H&M. Allting satt perfekt, så jag är super nöjd!
 
Nu kör vi en bildbomb med allt som hänt under och efter midsommar :)
 

Dålig uppdatering!

Jag vet! Har sugit på att blogga under de senaste dagarna! Ska svara på lite komentarer strax också. Hursomhelst så har motivationen inte varit på topp nu när regnet öser ner! I Lördags så lagade jag och Fredrik middag tillsammans innan vi åkte till HeronCity. Vi var där lite för tidigt så vi satte oss på Olearys och jag tog ett glas vin innan bion. Filmen Lol var sjuuuukt bra! Rekomenderar verkligen den, speciellt om du är ung, då man kan känna igen sig i mycket! :)
 
Igår blev jag kvar hos Fredde och vi handlade mat, köpte en massa godis och kollade på En gång i Phuket för fjärde gången! Men idag blir det nya tag, och ska alldeles strax röra mig hemåt. Hittade en grym klänning och ett par rosa klackar på Nelly, dem var verkligen to die for! Men vet ni vad? just när jag skulle klicka på "beställ" Så klickade jag istället på det röda krysset och stängde ner sidan! Är faktiskt lite stolt över mig själv! Visst var dem sjuukt snygga men jag behöver dem inte! Måste bara inse det! 
Puss på er! 

What a day!

Alltså jag orkar inte! Vilken kväll det var! Drinkar som flödade, grillmat och jordgubbstårta! Har inte laddat upp mina bilder än men ska göra det så fort jag orkar. Just nu sitter jag hos Fredrik helt proppmätt efter middagen vi lagade. Det ble rostbiff, färskpotatis, bea, halloumi och coctailtomater! Nu bär det strax av mot bion! Vi ska se filmen lol. 
Laddar upp några av min mammas bilder från igår:
 
 

Inväntar alla!

Nu är allting handlat och klart! Bullarna är i ugnen och grillen har tänts på! Freddes mamma ska baka en tårta som han ska ta med sig aww! :) Snart är Sofia här och innan vi går ut så börjar drinkblandadet för min del :) Är såå hungrig, har hittils levt på en kopp kaffe idag! 
Ihh gjorde en krans också :) får "leka" att det är sommar och sol ute ;) Men hur ofta är det det på Midsommar i sverige? :S

Shoe ångest!

Mamma gnäller som fan på att jag bara beställer en massa skor men aldrig använder dem! Men när jag använder dem så gnäller hon på att dem är för höga och att jag inte kommer palla gå i dem (?) Så idag är det midsommar och ja ett tillfälle att plocka ut något fint :)
Dock har jag lite skoångest! 
Fokusera inte på brännmärkena hehe mitt minne är som Doris i Hitta Nemo :S Men tror nog att det blir  klumpklackarna iallafall! Båda är ju så gott som nya men dem tjocka är ju 1000% bekvämare :)

Minnen <3

Har beställt lite bilder på mig och Fredrik och ramat in dem ♥ snart sitter även vår modellbild i stort format på varsin vägg! Hela rummet sprudlar av gamla minnen känns det som, jag är såå glad att jag har träffat dig fredrik! Även fast vi valde att gå den vägen vi gjorde i september så är det som om vi båda dras till varandra som magneter! Har aldrig gått så bra ihop med någon som med Fredrik! Han är inte bara en vän&pojkvän han är min familj! oavsett vad! Vi har en så otroligt nära relation även om vi kallar oss för tillsammans eller inte. Vi har ett sånt där förhållande att vi kan varandras lösenord till allt vare sig det är bankdosan eller hotmail utan en egentlig anledning, vi har varandras hemnycklar egentligen bara för att! En sån relation har jag aldrig haft med någon annan!  Men en dag Fredde, en dag! ♥Jag älskar dig♥

Glad midsommar!

Väntar på att mamma ska duscha klart så att vi kan gå handla igen! Behöver lite mer grejer till drinkarna och mamma ska baka bullar så ingredienser behövs! Slänger in lite dagens outfitbilder sålänge! 
Puss på er!
Har på mig min nya topp som kom i H&M paketet :) Och så mitt morgonkaffe like always ;) rosa kopp som inköptes när jag och Fredde va på Ikea, det här är min kopp BARA MIN hihi ;)

Nytt jobb på Aveny nattklubb

Fick ett mail om att Aveny Nattklubb sökte nya promotors, det vill säga sociala personer som gillar att festa och träffa nytt folk. Tyckte det lät lite som jag och såklart som en kul grej och skickade in en ansökan smått halvseriöst. Igår kära läsare, fick jag jobbet! Im in now! Så nu kommer jag arbeta med en provisionsbaserad lön, där jag ska mingla runt vara trevlig, dricka drinkar och få in nytt fräscht folk! Ska bli en kul utmaning och jag ser fram emot att börja jobba! Livet kan verkligen ta en vänding ibland! För ca en månad sedan var jag helt förtvivlad över att jag inte fått något sommarjobb och nu har jag både ett sommar och helgjobb på en nattklubb, kan det bli bättre(?) :) 
 

Carro -The bartender

Vi kör på hårdare än på nyår känns det som! Försöker att inte tagga till för mycket (eftersom det brukar bli så tråkigt då) Utan har verkligen noll med förväntningar på morgondagen. Är nog mest taggad på att få blanda drinkarna! Handlade hem en hel del olika juicer, redbull, socker och lime till dem. Blir en Midsommar ala cocktailtema ;) Lite mindre wite trash än dem andra åren! Vet dock inte vad jag ska ha på mig än! Det får nog vädret avgöra imorgon...
Puss på er!

Midsommarplaner!

Vet ni vad jag gjorde midsommar 2010? - jo hängde i parken och försökte klunka äcklig dricka som små fjorrar xP
Vet ni vad jag gjorde midsommar 2011? Satt hemma hos fredde, åt middag, Spelade Thesims och somnade 20.00 xP
Den här midsommaren ska iallafall vara lite strukturerad! Jag, Grannarna, Fredde, Fredrik och Sofia ska grilla under dagen/eftermiddagen, jag och fredde ska blanda drinkar heela dagen har jag bestämt! och senare på kvällen så kör vi hos mig tycker jag! (end the rest)
Har kollat lite drinkrecept och vi ska försöka oss på 747, Absolut victory, Alfie, Bonka bäver, Cabrioletti, Cosmopolitan och Emma. Kanske en miss Bartender på g? ;)
Men så idag ska jag prata med Sofia och planera lite till samt följa med mamma och Anna och handla allting! Såå taggad inför midsommar iår! Har tom en ny klänning! Vilket jag inte ens hade på nyår lixom xP (then its big? ;))

Kyld Starbucks..

let us see om den nu är så god som alla påstår. Dock är den i kylt format, sjukt bra när man inte sover hemma!

Forget your boyfriend

Fick en Vipinloggning till Nellys nya Sommarrea idag. Kunde verkligen inte hålla mig i en sekund! Dör nästan för dem blåa forget your boyfriend pumpsen. Hittade även klänningen som jag dregglat över sedan den tagit slut i min storlek. Hittade allt i min storlek och NU är allt signat och beställt! :)
Skorna och klänningen passar verkligen inte ihop färgmässigt dock. Funtade mellan dem blåa, röda eller militärgröna pumpsen, men tillslut blev det dem här! Nu måste jag nog officiellt säga att det inte blir mer skor förm mig i sommar! iallafall inte om det ska bli någon resa nästa månad xP
Läste självklart i efterhand att skorna är lite små i storleken, får hoppas att dem sitter bra i 38or, annars får jag helt enkelt gå ur dem!

Spring, Spring dag!

Vilken dag det var igår! En massa spring hit och dit innan jag slutligen kom in till stan. Checkade lite butiker och åkte sedan vidare mot Skäris. Jag och Fredrik mötte upp Mamma för att lämna lite saker innan vi tog bussen till PizzaHut (as usual) jag börjar tröttna på skiten nu, men Fredde vägrar äta något annat (?). Efter Pizzahut tog vi en promenad till IKEA och handlade en massa glas och shit som mamma behövde. Under kvällen gick jag ut med Elgeryd och Sonny och bara chillade i Parken, vilket kändes som såå 2010 ;) Men nostalgi äger ibland! Vid tolv låg jag dock helt deckad! Inte konstigt att jag vaknade 8.00 idag?
Fick med mig, en ny bodybutter i doften papaya.
Hårspray från Proffs
Brun/guldig ögonskugga från Isadora
Klänning från MQ
Deo från Björnborg





Dags att börja förburka kanske?? :/


Gålö!

Åhh va nervös jag var blev jag öppnade kuvertet! Men vilken glädje! Nu inser man så att det var värt alla spring hos mentorer, expedition osv för vad som kändes som miljoner papper...
image description
Befann mig dock inte på Berwardhallen den 7 Juni och tog emot Stipendiet (såg den ansökan för sent :S) men fick den hemskickad igår :)
Det kul när det lönar sig på lite andra sätt av att man går i skolan! :)

Svarar

Hej! Jag brukar vara dålig på att svara på komentarer från personer som inte länkar, men tänkte nu att jag skulle göra ett försök iallafall. Hmm svår fråga konstigt nog, för ibland undrar jag själv hur vissa saker går ihop. Men ja, jag arbetar ju extra utöver skolan, och eftersom mina föräldrar är skilda så får jag även ett underhåll varje månad. Så det är ju oftast dem som ryker på shopping osv :)

Eyebrown..


Facelook


Middag!

Har precis fixat mig lite och ska strax möta upp Fredrik och vi ska efter det möta upp Sofia! Har på mig min nya klänning från MQ och skor från Nelly. Blev en liten shoppingrunda igår, men det finns ju verkligen inget?? Jag som hade småångest över nätshoppingen men efter igår så förstod jag att det är där allt finns. Ingen ide och springa runt bland allt utplockat. Införskaffade även Thesims3 i Rampljuset som jag instalerat hos fredde, och hur mycket han än kallat mig TheSims nörd så bråkar vi om vem som ska spela! Får snart instalera skiten på laptopen :P
En guldig ögonskugga i tre nyanser
Thebodyshop Shea tvål perfekt till skrubben
mamma fick två produkter av moi :)
Sandaler från Scorett
Klänning från MQ

Studenten nästa!

Bara ett år kvar nu! ja jag vet ett helt år men ändå! Jag och mamma började prata lite om den igår och jag kom att tänka på att jag nog kommer behöva börja spara pengar ganska snart. Så efter resan i sommar så öppnar jag ett studenten sparkonto. Räknade ut vad min outfit kommer att gå på med skor, klänning, hår, naglar, mössan och övrigt hihi kom upp på 8000kr på bara jag lixom holy shit! Och då räknade jag med att klänningen går på runt 500kr. Livet är hårt men man tar ju bara studenten en gång :)
Nu ska jag och Alex ner till centrum och chilla lite. Hade en diskusion med Fredde igår natt, och det slutade med att vi möttes upp vid 1,00 och gick hem till honom, fick typ mjöksyra i armen av telefonen (tänkte inte på att det finns något som heter headset) men ändå! Så vi låg och pratade halva natten, innan jag föll i djup sömn och vaknade klockan 6,00 av att han skulle till jobbet.

Shoppingberoende nästa?

Utökade min varukorg på H&M.com också..Har varit en så sjukt tråkig dag idag och då blir man eller iallafall jag på lite bättre humör av internetshopping! Så nu inväntar jag även lite underkläder, en sjukt snygg kofta/tröja, ett till par shorts och en stickad tröja. Den här sommaren har jag laddat upp med!
Funderar till och med på att införskaffa ett H&M kreditkort? Men det känns som att det vore att ta i lite xP typ Lyxfällan next? ;) Nej så långt kanske jag inte ska ta det men ändå ;)

Ändring i studieplanen!

Mailade min Rektor det första jag gjorde när jag såg att hon lagt dit piano steg 3 i min studieplan. Jag som gett upp pianospelet för länge sedan fick jordens klump i magen! Men nu fick jag som jag ville tillslut och ska läsa Psykologi A till hösten. Det är en webbkurs från herrmods vilket betyder att man jobbar enskilt i skolan och skickar in uppdrag till en lärare i psykologi som arbetar på Herrmods. Alltså tror nog aldrig jag har blivit så glad för en skolkurs? en kurs!? Den ger mig även 0,25 i meritpoäng när jag söker till Socionomprogrammet sen också! :)
Weei nästan så man ser fram emot att börja skolan i Augusti nu! (bara för det kommer jag säkert bli sjutk besviken på kursen XD men ändå!) ;)

Love my life!

Vi som hade planer på att dra på efterfesten av Summerburst på Aveny i helgen. Nu går jag på antibiotika, mår illa och huvudet ömmar, love my life! Ska äta skittabletterna till på Onsdag. Hur lyckas man? Jag som valt kläder och var sjukt taggad! Får sitta hemma i helgen då -.- eller så drar jag med mig Fredde på bio eller nått, han får bli min lilla räddare i nöden :D
Jag och Mathias ute förra helgen :D damn kom hem vid 5.00 typ!

Godmorgon!

Sommarlovet är i full gång och det märks verkligen då det inte finns någonting att göra på dagarna. Var sjukt peppad när jag gick upp imorse och tänkte att nu ska jag smörja in mig i The body shops nya cocosolja, sätta på mig mina nya shorts och glassa runt. Men det räckte med att kolla ut genom fönstret för att bli på dåligt humör! Igår följde jag med Amina till bibblan en snabbis så sommarläsningen är iallafall på G.
Sofia jobbar, Fredde jobbar, Sonny är i turkiet, och molnen dominerar. Yeey jag är bitter! Bokade nyss en ögonfransförlängning på Odenplan nästa vecka också. Men frågan är om det värt det eller om jag bara är för spontan? naglarna ska ju också fixas! damn! Men vill verkligen prova på en förlänging! Aldrig varit så hype till det förens jag såg Jane Timglas fransar, dem är såå to die for!
Men nu ska jag fortsätta vara bitter..
Puss på er!


nytt cracknagellack i svart....

Sommarea!

Äntligen har den börjat komma igång! Fick lite stress och shoppade lite på hm.com för att jag är halvpank fram tills på fredag.
Ska strax möta upp Amina för första gången iår iihh! och gå ner till skäris en sväng. Men innan dess så hann jag med och shoppa detta:
Blev som ni ser, en blus (hoppas den sitter bra, va lite tveksam!)
Två koftor (är i behov)
två par skor, ett par jeansshorts och två klänningar!
Hela köpet skulle gått på 1467 typ men min faktura blir på 704 :) Love it!

Grönan!


Skolavslutning!

Äntligen!! Kan knabbt fatta att det äntligen är sommarlov!! Igår vart det en låång dag för mig, med skolavslutning, stan i 1.5 timme och Grönan med Sonny, Sofia och Alex från 12.30-23.00!!
4
Ingen skolabslutningsoutfit alls! Men har absolut 0 sommarkännsla igår så vad spelar det för roll?
Och mina betyg från ettan och tvåan. Ett MVG som ligger där alldeles själv och trycker XP

Natti

Nu ska jag försöka gå lägga mig, hur det nu ska gå eftersom jag gick upp 11.00 idag. Men ska försöka sätta på en film och somna till den. Imorgon klockan 10.00 börjar min skolavslutning och jag är såå nervös för betygen :( Usch får en klump i magen när jag tänker på det!
Efter skolan så ska jag, Alex, Sonny och Sofia till Grönan! Första gången för iår! Hoppas att det är lite folk!
Puss på er!

Ta reda på fakta!

Idioter...enda vettiga jag har att säga om vissa människor ibland.
Det här är min blogg! och ja jag har inte varit duktigast på att blogga på senaste tiden just för att skolan har varit det som har återupptagit mina tankar den senaste tiden. Jag har tagit bloggandet lite halvseriöst den senaste tiden och enligt mig så är det inte så jätte kul att varken blogga eller läsa om en tjej som bara pluggar hela dagarna. Just därför har jag försökt underhålla bloggen på så sätt att jag skrivit mycket inlägg om saker jag gjort på helgerna shopping och sådant som jag tycker är kul att både läsa och skriva om.
Jag har gått i terapi i 4år nu och hade mitt sista möte förra veckan -det var inte det lättaste eller roligaste jag varit med om. Jag är en person som tänker otroligt mycket så för mig är det bra att gå och prata en gång i veckan, för att få ur mig tankar.
Jag är mitt uppe i ett volontärarbete, då jag till hösten förhoppningsvis kommer att bli mentor på anorexi/bulimikontakt och stödja folk med ätstörningar.
Jag tar skolan extremt seriöst, okej jag är inget mvg barn men jag behöver mina poäng för att en dag kunna utbilda mig till psykoterapeut.
Min brorsa har precis fått en neurupsykatrisk diagnos, och jag har varit mycket på möten med honom, pluggat in och läst -för att jag är intresserad! Psykologi och psykiatri intresserar mig extremt mycket! När jag har tråkigt om dagarna brukar jag ibland gå ner till biblioteket och bara läsa, allt som har med diagnoser, sjukdomar och om hur vi människor fungerar i vardagen med olika problem ect Som sagt det är ett intresse jag har och det är någonting som jag verkligen vill hålla på med i framtiden.

Vet ni vad som iriterar mig som mest? Det är att en person som inte känner mig, som inte är människa nog att kunna skriva ett namn bakom meningarna, sitter och skriver en spydig kommentar om att -allt jag bryr mig om är utseendet, personen är så himla trött på folk som mig, eftersom livet är för kort för sånt?
När jag läste komentaren kunde jag inte låta bli att le. Vad är du för inkopentent liten skit som anser att livet är för kort för att bara bry sig om utseendet. Visserligen vore man mycket tragisk som person om man bara brydde sig om utseendet, men du borde skämmas! Hur kan du som bara läser min blogg och inte veta ett skit om mig, anse dig ha rätten att späda ut att jag bara bryr mig om utseendet? Ursäkta men vad fan vet du om det? känner du mig? Vet du vad jag går igenom i mitt liv, vad jag gör och tänker på om dagarna? Enligt mig så är livet alldeles för kort för att sitta bakom en skärm och skriva anonyma idiotiska komentarer på en blogg där du inte ens känner skrivaren? jag tycker synd om dig som gör dig själv till ett så tragisk människa i mina ögon. Om du är så trött på människor som mig? varför befinner du dig på min blogg? Sluta läs och gå gör nått vettigt istället. Livet är för kort för sådant!


Shopping!

Ska strax åka till Sofia och äta buffè, men först hinner jag med en minishoppingrunda (behöver nya skor!) innan dess!
Fredde jag behöver nya skor för över cash till mig? :D
Eh va?
ANNARS KOMMER JAG HEM TILL DIG MED LAST YEAR SESSON BALLERINA OCH DEM ÄR ALLT MER ÄN FRÄSCHA!
dude! okej, men sätt in pengarna på resekontot sen!
Sure :D hoho ;)





Shoppingrunda!

Är så i behov av en riktig shoppingrunda! Behöver allt från nya sommarkläder till hårprodukter och skor! Får ta det nu ibörjan av sommarlovet! Är superhype på The bodyshops nya oljor som man kan ha på både kroppen och i håret! Jag som tänkte köpa kroppsolja och hårolja för sig, nu räcker det ju med en och samma! Kokos är så jävla fräsht på sommrarna så den ska absolut inköpas!
155:- från Thebodyshop!
Mina nyblonderade slitna toppar ska dessutom dränkas i min nya hårinpackning från respons och denna
Hårsmör från Thebodyshop! ♥ 135:-

Nu är det över!

Jag och mamma har suttigt på möte sedan 9.45 imorse, och det var inte alls kul kan jag säga er! NU vill jag bara släppa allting och leva livet! Ska försöka få hit lite folk ikväll och bara chilla med dem bästa! Det behövs verkligen! Köpte med mig lite makeup efter allting! Face har ju stängt ner i centrum men lyckades hitta en i stan åtminstone. Blev en ögonskuggsborste, läppstift och mörk eyedust! Grrr..
Ett blodrött läppstift från face stockholm.. Hemska naglar jag vet! tog bort tipparna i fredags :/

Söndags update:

Nu håller vi på Hanna J ikväll! Hon är den ända värdiga vinnaren enligt mig! Så nu är det taggat med ostbågar, godis, jordgubbsmarabou, cola och ricinolja i håret! Grr imorgon är det dags för en ny vecka och dem sista 5 dagarna i 2an (eller 4 skoldagar men ändå)! I helgen är det loooov! Och det ska infiras i helgen!!! :)


Private rides!

Har varit helt off från verkligheten den här helgen har det känns det som. I fredags hade jag mitt sista möte med Gloria, och det var aningen värre än vad jag hade trott. Gick därifrån med en klump i magen samtidigt som jag kände en lättnad över att det sista mötet var avklarat då jag grubblat över det i över en månad! Så i fredags mötte jag upp Sonny efteråt och vi lagade lite middag och planerade kvällen. Måste bara säga ännu en gång att fan va bra allting blir när man inte planerar något! Vi körde spelkväll hos mig med tända ljus, dricka och snacks. Jag, Elgeryd, Alex och Sonny satt hemma hos mig och chillade galet! Fick några cider av grannen och pimplade vin hela kvällen. Frans kom över en sväng också och hell vilken kväll! Sjukt mycket nostalgi med gamla melodifestivalslåtar, skumma hoolahoola danser, karaoke, nicke & nillas tjabba tjena hallå och en massa private rides! ;))





Äntligen hittat ett vin som inte smakar blä i eftersmak ;)





See u soon!

Nu sitter jag och väntar på att få påbörja mitt sista möte hos Gloria. Usch va nervös jag är! Längtar nästan tills det är över! Huvudverken spränger och konsetrationen suger! Fan vad jag hatar vädret! men jag tänker inte deppa ihop för efter mötet så ska jag gå handla lite till ikväll och möta upp S. Vi ska chilla hos mig "som vanligt" och kolla film i det dåliga vädret! grr...
Hörs när jag kommit hem!
Puss på er!

Snart sätts betygen..

Åh vilken nervositet! Kan inte betygsjävlarna sättas någongång!! Om ca en timme måste jag gå ner igen för mitt sista möte med Gloria. Tänk er 4.5 år har gått sen första mötet! Det inte klokt! :O

Börjar redan tröttna!

På min ombrefärgning! Vilken ångest! Funderar på att ha den juni ut och sedan tona tillbaka det! saknar mitt älskade löshår som bara ligger och dammar i hyllan :( Åhhh...

Eurovision kvällen!

I Lördags började vi kvällen med Eurovisionkväll hos mig! Älska Sverige!! Så jävla kul!! Jag, Sofia, Fredrik, Fredde och Alex satt bänkade ända fram tills vinnaren korades! På söndagen gick jag och mamma ner till stranden och solade i några timmar. S kom ner efter ett tag och joinade! :)

Illamående

Puuh vill bara lägga mig i sängen och kolla in en film eller något. Vaknade up med värsta huvudverken som bara spänner och spänner! ska vila lite nu och se om jag åker iväg till skolan till nästa lektion! Om en vecka är det skolavsluting! Ihh det ska bli soligt från och med på Onsdag!
Juste glömde föresten att visa er vad mamma fick av mig på Morsdag i söndags! Hade sån beslutsångest men tillslut så blev det en spadag för två på Sturebadet! Någon dag i sommar så ska jag och mamma dit och bara koppla av, dricka champagne och ta det lugnt! MEN dock inte bara vila och ta det lugnt, utan vi ska även simma massor och gymma en jävla massa på deras gym!

RSS 2.0