Desperate Houswife

Idag är Desperate Houswifes tillbaka på kanal 5 klockan 21.00

Har längtat efter den ända sedan den hade sässongsavslutning, och "The starter wife" började sändas istället.

Jag fastnade inte på "The starter wife" (eller vad den nu hette) på samma sätt, som på Desperate Houswifes, har ingen aning om varför, men jag antar att jag är ett stort  Omedvetet Desperate Houswifes fan.
Så, så var det med den saken.

Idag kom någon kärring från svenska bostäder, och plingade på dörren just när jag satt i telefon med Linnea.
Hon sa att någon katt kissat och bajsat utanför vår dörr, och eftersom att det bara är vi som har katter så är det ju själklart vi.
Men nej då!! Gustav och Mimmi är inne katter, plus så stank det verkligen skit därute, vilket betyder att en okastrerad katt vart där och skvätt.
totalt Omöjligt att det kan vara Gustav eller Mimmi, dem som bara legat hemma och sovit hela dagen.
Och Gustav har någon konstig tendens att kissa i våra nybäddade sängar, (katter gör så när dem vill protestera mot nånting XD)
Och inte änns då stinker det, så som det gör i vår port just nu. Gustav e nämligen Kastrerad, så då är det inte samma sak. Dem skvätter ju inte!!

Undrar om det inte är grannens hund måna som vart där ute och gjort någonting, eftersom att mamma lyfte på grannens matta och det var en stooor jvla fläck.

Nää jag säger bara att det inte går att det är Mimmi och Gustav, det är omöjligt. någon katt ELLER hund är det men inte dem!!!
men jag blir samtidigt så jvla förbannad på dem på svenska bostäder, eftersom att dem tar förjäves att det är vi, när han som bor framför oss också har husdjur.

Men våra lägenheter ska sanrt säljas ut, så då slipper vi dem!! det ska bli SÅÅÅ sjönt att slippa SB där vi bor för det här är inte det första dem tar något för  givet dem tror jämt att det är vi som gör allt förbjudet här på gårdarna.

. Det skulle vart helt okej om hon frågat snällt om våra katter vart här ute.
 men nej då, hon ankladade mig på en gång, o ba- du ska städa upp här annars hämtar jag chefen imårrn, och jag bara stod där med gapande mun.
nää dra åt helvete kärring säger jag bara och plinga på grannen först, eftersom att  det inte är första gången mona isåfall kissar i porten, jag ser grannen jämt stå där och skura..




men aja förlåt om det blev ett sånt hårt inlägg, har vart på så dåligt humör nu hela dagen sen hon kom!!kände att jag bara behövde skriva av mig lite

men men.. ha det bra // carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0