Sånglektion!

Sitter i skolan och väntar på att  min sånglektion ska börja (12.00) har precis skrivit ut min So uppgift plus ringt ett riktigt jobbigt samtal som jag fasat över nästan hela sommaren. Men nu är det gjort! och det gick fort! Idag ska jag bara vara hemma och mysa tror jag. Hm..Emil kanske kommer över och kollar på film ikväll :) Annars tänkte jag lägga mig i ett långt bad, smörja in kroppen i olika oljor, sätta på en ansiktsmask, måla nagglarna, raka benen, fixa en snygg pedikyr osv. Allt medan mamma julbakar, julpyntar och lyssnar på julmusik! Älskar verkligen julen och nu är den i´gång igen :D

Pöss!

Hm..intressant...

Doktorn säger:
Alkoholen e din fiende.
Jesus säger:
Älska din fiende!
Prästen säger:
Tro på Jesus

Drömmar om andar?

Vaknade upp efter en skum mardröm inatt igen! Drömmer ofta om just spöken och andar nu för tiden....Så jag kollade upp lite vad det betyder och nej jag vart inte imponerad!
Att drömma om spöken kan handla om gamla minnen, gamla rädslor, om det förflutna som jagar dig. Det kan handla om att vara rädd för döden, vara rädd för det okända. Det kan också handla om saker som du har gjort, handlingar du försökt att övervinna och försökt att glömma. I österländsk tolkning betyder drömmar om spöken att det kan handla om din karma. Det visar resultat av dina handlingar och dina tankar.



Skoldax!

i 7an moahaha jag och Alex lekte på HeronCity!
Jag & mamma på en fika i GamlaStan innan mitt utvecklingssamtal i 7an. Hade precis varit på NIKE för att se hur det var, samt bli informerad om dagbehandlingen osv...kul? sajk!
Ojoj nu måste jag nog börja åka! Börjar vid 9.45. Förstår inte hur jag ska klara dagen när jag vet att illamåendet kommer att skölja över mig snart :S möjligtvis om jag bara sitter av varenda lektion, men vad är grejen? Jo närvaron! Behövs ju för tillfället!
Efter skolan har jag min pianolektion & efter det blir det förmodligen gymmet med Navida! hm...gymma varje dag? men vill man bli snygg och vältränad så...
Men nu måste jag börja gå!
See U

Har jag sagt att Mimmi väntar kattungar?

De kommer en månad senare i år dvs i December! Obeskrivlig längtan!♥

Orolig Måndag!

Gammal bild från en fest i Februari kanske??
Hur ska man kunna sammanfatta dagen? Jo jag låg vaken till 3.30 inatt, kändes som att jag hade en stor klump av oro som hos mig alltid sätter sig i halsen. Känns som att man ska kvävas you know? Men lyckades somna tillslut. Var tvungen att gå upp vid 8.00 tiden och vara i skolan till 9.45. När jag kommer till skolan så insèr jag att min sånglektion är inställd. Alltså så börjar min nästa lektion 12.30! Jag sätter mig ner och försöker plugga lite Historia, men börjar må as illa! Ignorerade det i början, men efter ett tag kommer jag på mig själv med att inte "orka" läsa! Konsentrationen låg på 0! Jag mådde mer och mer illa och ringde mamma. Det slutade med att jag sprang in på toaletten, olch spydde upp en liten del av frukosten dvs en halv kopp kaffe ungefär! Då fick jag nog och åkte hem och sov! Fredrik kom inklampandes hos mig vid 11.00 tiden. Läskigt när man vaknar av ett ansikte som sitter och stirrar på en...Han gick och vilade, jag mötte Navida och sprang till gymmet!
Följde med henne och solade en snabbis i Axelsberg också! Mamma vart ganska sur på att jag gick till gymmet när jag inte är fysiskt kapabel till det, men tro mig, det vart inte så mycket hårt jobb! Ibland är gymmet så skönt för det får mig på andra tankar! Timmarna på gymmet går lixom ut på att förtränga den trista vardagen och bara springa, pumpa & svettas! Dagen hade ju redan gått åt helvete, så det kan ju bara bli bättre!

Klockrent!

Haha Flashbacks? Kommer ihåg när jag och mitt kompisgäng i tioårsåldern jämt nördade Mujjaffas Bmw! Så jävla sjukt men samtidigt klockrent spel! Haha dog nästan när Navida frågade om jag kört det någon gång ? Gamla minnen ploppade upp i huvudet, när jag kommer ihåg hur man tutade på knappen för att sjasa in blondinen i bilen. Ibland vart det ett "sensure" annars så vart det ett -droppe du har ju nått kndome! Hahaha!
Do you remember!
Hoppsan jag råkade viss köra in i en stor truck! Sorry!
hahaha kolla Mujaffas ansiktsuttryck!!!
Fyfan hur kommer man ens på en idè om ett sånt här spel? haha

Måndags morgon

Måste sticka iväg till skolan nu..."suck"....Efter skolan ska jag & Navida dra iväg på ett spinningpass på Sats!
Hörs sen♥

Så bra skrivet!

Hade absolut ingenting bättre för mig, så jag surfade in på Paows blogg och hittade ett inlägg som hon kopierat från en annans blogg & kommenterat! Måste bara säga hur bra skrivet det var! Håller med till 110%
Carro

Spanien VS Grekland

En sak som jag och Navida satt och pratade lite om igår var vår resa i sommar. Antingen kör vi på Rhodos i Grekland eller Spanien. Navidas syrra ska ner till Spanien i tvp veckor i sommar, och eftersom att hon är över 18 så lär det bli mycket lättare med hotellbokningar, samt resan dit osv. Åker vi till Rhodos så har mamma en kompis som bor där som har lovat att kunna hjälpa oss om det skulle bli några problem när vi är där osv. Men hittills så sitter vi och velar på saken. Feststaden Rhodos eller Spanien???
Hm..återstår att se...

Söndags morgon "Suck"

Såå trååkigt! Kan inte riktigt förstå att det är i skola imorgon! HAR NOG ALDRIG VARIT SÅHÄR SKOLTRÖTT! Frågan är hur jag ska palla med tre prov varav tre matteprov + ett nationella under en månads tid! Känns ganska bra att ett Historia prov är avklarat nu iallafall!
hursomhelst så Gick jag och Navida och gymmade igår vid 13.00 tiden. Efter det så satt jag mest bara hemma och tråkade en stund innan hon kom över igen vid 20.00 tiden. Vi satt och pratade om allt mellan himmel & jord, och hur det var "förr i tiden". Kan inte riktigt förstå hur jag kunde tillåta en del saker. Men suck tur att det tillhör det förflutna idag!

Harry Potter!

Ska börja åka ner mot Heron vid 20.00. Bion börjar vid 20.45! Möter upp "the secret person" ungefär tio minuter innan bion börjar! Men nu ska jag gå iväg och hjälpa mamma lite med middagen!

Måste kila!

Vaknade upp imorse, och kunde i stort sett inte se någonting. Utan att fatta ett skit så gick jag upp och gjorde i ordning frukosten som vanligt. Från ingenstans kommer den där äckliga huvudverken, huvudvärken med ett annat namn, Migrän! Borde förstått det när jag vaknade! Har bara fått såhär en gång tidigare, och det var en natt i sommras. Gick och la mig, somnade och vaknade smärtfritt. Vart attltså ingen skola idag. Migrän är verkligen ingenting att leka med finns ingenting värre! Förutom isånnaf all öroninflammation (jag var öronbarn när jag va liten) fyfan!
Men nu har allting lagt sig och jag ska åka in till Liljeholmen och gymma med Navida♥
Take care♥

Kolla vad jag hitta!

Caroline 13år December 07 inte så jävla längesen ändå. Fast det har ju iförsig häntotrooligt mycket på de här tre åren! Mitt liv idag och då går verkligen inte att jämföra!

Längtar!

Allt som ska göras när jag fyllt 18! Ser SÅ fram emot det ;)!

SATS liljeholmen!

Kom precis hem från "skolan"! Eller nja körde ett konditionspass på Sats i Liljeholmen först. Så nu tänkte jag chilla lite och ta det lugnt, blogga och plugga lite Historia...
Fortfarande grymt besviken på att jag inte fick följa med till CafèOpera i Måndags..Fan att man ska vara under 18! Men hörde att O hade riktigt kul, så det var ju bra, fast dock lite synd att inte jag fick hänga med :S
ÅÅ va jag längtar tills min 18 års dag nu! Har T.om satt upp en nedräknare på bloggen! Let the count begin! Sen ska det festas, och göra staden osäker!!!
Jag på gymmet...
Den magiska vågen moahaha
pallar du inte trycket, kan du ju alltid gå kolla på tv istället ;)
See u !

so true...

Kärlek som gör två stycken lyckliga 
gör oftast den tredje olycklig. ♥

Hotties

Godmorgon! Måste börja stress iväg mot skolan om sådär 30 minuter! "Suck". Måste nog slänga ihop en dagens planering iallafall!
9.45-16.20 Skola varav projektet
16.20-16-25 möta upp Sofia få conversen hon lånade igår
16.45-20.30 Jobba!
20.30-21.30 plugga Natur & Historia 30 min vardera
21.30 Blogga
22.30 Sova!
Btw är dessa i sååå snygga! Okej Navida gillade de lite mer än mig, men hittade dem i en svart färg på nätet & inte mörkblå som de i butiken. Snacka om att de här var såå mycket snyggare :) Now im in love!

Skriva en självbiografi = ett livsmål!

Någonting jag faktiskt skulle vilja göra när jag blivit lite äldre. Är ett såkallat "livsmål", För trots att jag öppnat mig väldigt mycket om tex mina ätstörningar i bloggen, så finns det mycket som fortfarande är osagt! Vad var orsaken till anorexin tex? Det finns mycket att berätta, och som jag hoppas ska kunna hjälpa andra i liknande sits. Som min farbror sa till mig för något år sedan..
Caroline du är ung, du ska inte ens känna till sånt här. Livet kommer att bli hårt, livet är hårt, du fick bara känna på det alldeles för tidigt...

My perfect life?

♥♥Ska gå lägga mig  och läsa Elsas mode strax...hmm kan det kanske ha någonting med mitt hemliga projekt att göra? Måste för övrigt dra ner till Nathalie schuterman imorgon efter min sånglektion (har en håltimme i 2.5 timme) 
Åhh va spännande det ska bli! Ser så fram emot projektet! Är nog det roligaste som hänt på mycket mycket länge! Har faktiskt aldrig varit med om någonting liknande. Kan det kanske bli nyckeln till någonting stort i framtiden? hmf återstår att se!
Trots en del godbitar i livet, så finns ju även en del trissta måsten. Här har ni mina både jobbiga & lite roligare måsten! Vad det än är så är det en väldig tidspress!
Naturprov 30/11
Historiaprov 30/11
Historiaprov 2 på Fredag!
Svenska uppsats ska vara klar på Fredag
Konsert på TorsdagK vilket betyder minst 30 min övning varje dag! Varav 2 timmar på Onsdag!
Pianolektion!
Mitt hemliga projekt! (tar nog ändå mest tid)
Skoldagarna alltså så lite frånvaro som möjligt (ibland har jag tom stannat hemma någondag för att det varit så mycket, och tragist nog så håller jag med Oskar där -det är fan inte okej!!)
Samhällsuppsats tills på Fredag
Blogga - ett måste så gott jag hinner!
Lära mig sång uppvisningslåten som jag fick av min sånglärare - görs i slutet av varje termin för att se att man är på god väg att utvecklas och nå målen!
Läsa 100 sidor ur svenska boken vad den nu hette tills 1 december
Öva på Piano 1.5 timme varje dag!
Gymma minst 2 ggr i veckan!
Jobba extra på Prisma
och sist men inte minst kompisarna & Fredde!!! ♥

Jobba?

Hm...Jobba eller inte jobba 17.00-20.30 imorgon är frågan? Jag som måste hinna med gymmet också :S!

Äntligen hemma!

Kom nästan precis hem från centrum. Mötte Sofia vid 14.00 tiden och vi chillade runt i centrum ett tag. Vart inge gym idag eftersom Navida blivit matförgiftad :S hm..V***** Pizzeriorna lär ju inte vara de bästa! hursomhelst så tänkte jag ta det ganska lugnt ikväll, och läsa lite Cosmopolitan, blogga, slappa osv. Nu iveckan har vi ju den efterlängtade Orgelfrossan i skolan, vilket innebär att vi har konsert på Torsdag! Där jag ska sjunga en Duett med en tjej i trean. Får hoppas att det kommer att gå bra :) Men alltså så har vi Inga lektioner förutom Måndag & Fredag..Soft!

Projekt pågång = dålig uppdatering

Men det är TopSecret! Ingenting för allmänheten alltså! Hursomhelst så vaknade jag vid 9.00 tiden. Fredrik ligger fortfarande & sover den sömntutan. Så jag tänkte att jag utnyttjar tillfället till att blogga lite. Sitter här i morgonrock och äter chokladglass. Pms tiden är igång, och är det någonting jag lärt mig så är det att livet går ut på att leva det tillfullo! Varför skulle jag sitta här med en torr sallad, när det finns chokladglass i frysen. do you get the point? Självklart mår man ju bättre av en hälsosam kost, men enligt mig så är chokladglass minst lika hälsosamt för psyket som torra spenatblad är för fysiken.
Så jag säger som en gammal kompis sa en gång i tiden -Här är det inga bantningsmetoder som gäller! här äter vi precis vad vi vill, när vi vill, och hur mycket vi vill, utan att tänka på det. När jag ändå har kommigt igång så måste jag ändå påpeka hur otroligt synd jag tycker det är om normala, friska och sunda tjejer, som får dåligt samvete / ångest så fort det käkat någonting unhealthy! I know jag har ju själv varit där...Men ju fortare man inser att det finns roligare saker att fokusera på i livet, desto bättre kommer du att må! Jag är glad att jag är där jag är idag, jag är hur konstigt det än låter tacksam för att jag hamnade i skiten som jag gjorde 2007. För det har lärt mig så jävla mycket! Det har fått mig så otroligt jävla stark idag! Idag kan ingenting bryta mig! Och jag ser livet & saker med helt nya perspektiv! Vist kommer ju tankarna alltid att finnas där fast till en rimlig gräns. Idag skulle jag aldrig tänka -oh no ja kan inte äta det där, jag kommer bli fet! för vet ni vad? jag är ledsen att behöva säga det, men det sitter BARA i era huvuden! Är man så jävla olycklig & osäker på sig själv att man som normal kille eller tjej tänker på detta sätt, då är det någonting som gått riktigt snett! Vad, kan jag inte svara på, men hump media kanske? modeller? eran egen självkänsla? osäkerhet? yeah you name it! Allt detta har faktiskt stämt in på mig en gång i tiden. Men idag är jag starkare! och det hoppas jag att fler kommer att bli!

Ett smakprov från sånglektionen!


Passacaglia

Jag har alltså som sagt valt att påbörja stycket passacaglia av Händel.  Passacaglia är en spansk form av passacale som betyder just "promenerande" Den har används mest i konstmusik/klassiskmusik och går för det mesta i tre fjärdedelar. Mitt sycke är som sagt skrivet av Händel men även J.S Bach, Arnold Schöbnerg, Alban Berg och Benjamin Britten har skrivit en del Passacaglior.
Men nu ska jag gå iväg och öva, och hoppas det går vägen! Funderar på att lära mig stycket och sedan prata med Klarika (min pianolärare i skolan) om jag skulle kunna framföra stycket på vår Bi-instrument konsert!♥
Ojoj vad man utvecklats när jag tänker efter. den dagen i Maj när jag var och gjorde mitt intagningsprov till Nordiska musikgymnasiet så spelade jag upp River Flows in you av Yiruma ni vet, och jag kunde inte ens den "snabba" delen i stycket utan körde bara halva stycket. Någonting som jag idag kan mer än utantill, och baktill, samtidigt xD Känns som att jag Utvecklats lika mycket på Nordiska under två månader som jag annars gjort under två år! Läskigt vad man kan utvecklats med övning!

Södertörsnstingsrätt

Vilken jävla dag! Åkte till skolan till 8.30, hade en Gehörs lektion och en musikteorilektion. Efter det åkte jag hem, hann med två snabba rostade mackor för att sedan springa ner till Fredrik för att möta upp han och hela hans familj. Vid 13.00 tiden började rättegången, som sedan kom att hålla på i nästan tre timmar! Som tur var så vann Frerik och ett fett skadestånd väntar. Men för mig var det dock bara att springa iväg till nästa möte efter rättegången. Hade mitt vanliga möte med Gloria, som vanligt, innan jag sedan åkte hem vid 18.00 tiden. Såg att Nya veckorevyn låg vid dörrkarmen, när jag kom in vilket fick mig på mycket bättre humör! Det är fördelen när man prenumererar på fler än en tidning. Igår fick jag nya frida & idag kom Veckorevyn!
Men nu tänkte jag gå iväg och öva lite på pianot. Har ju påpörjat stycket av Handel Passacaglia :)
Puss på er!

Blev inget gym!

Mötte upp Navida vid 19.00 tiden i snöstormen. Vi begav oss mot bussarna på en gång, och stod och väntade på en buss, som vart över en halvtimme försenad, när vi började gå hemåt igen. Snacka om att man har ont i både händer & fötter nu efter att ha varit ute så länge i kylan. Nästan glad att jag försov mig idag, och att det inte blev någon skola. Vi hann i alla fall ta ett par grymt snygga bilder, innan vi gav upp och gick hem. Men de bilderna lägger jag in lite senare eftersom de ju togs med Navidas kamera...
Här har ni iallafall some pictures by moi♥

Pianolektion?

Undra om man kommer iväg till någon pianolektion idag iallafall? Vågar ju knabbt kolla ut genom fönstret! Är ju värsta snökaoset :O
Men vill heller inte missa någon lektion för den delen...hm..får se hur det blir ♥

One true flame

Sitter hemma och käkar lite frukost. Har sprungit runt och letat skåpnycklar hela morgonen känns det som...Men hursomhelst så lyssnar jag även på Darins låt one true flame på spotyfy. Länge sen man hörde låtarna från The Anthem alltså!
Så jävla bra♥
Please säg inte att jag har fel :)

Nu ger ni fan i att lägga er i mitt liv!

Nu jävlar är jag irriterad, irriterad på en patetisk människa, som tror sig veta allt om mig och mitt liv! Seriöst har man inget bättre för sig än att lägga ner energi på att göra allt för att förstöra för en annan människa, då är det seriöst någonting som har gått riktigt fel. Jag har mött på motgångar ända sedan den dagen då jag och Fredrik blev tillsammans. Folk har snackat skit, pratat bakom ryggen, försökt förstöra, gjort mig osäker, gjort Fredrik osäker, hans kompisar har stört sig på mig, mina kompisar har stört sig på honom, vi har stört oss på varandra osv, listan kan göras lång! Jag börjar nästan bli van vid att folk inte har någonting bättre för sig, för att dem är så jävla bittra för att det ska lägga sig i saker de inte har ett skit med o göra!
Jag älskar Fredrik annars skulle jag ju aldrig vara tsm med honom eller hur? Vist har det inte alltid varit eller känns perfekt mellan oss. Men fortfarande. DET ÄR NÅGONTING MELLAN OSS! Nu har bägaren runnigt över, nu räcker det!
Jag älskar Fredrik Jansson och jag är ledsen men det kan ni inte göra någonting åt!

Vilken morgon!

Försovit mig, och värsta stormen där ute! Men har en positiv nyhet iallafall. Mitt navelsmycke aviserades i dag från webbsiten barbarella.
[Sugarbell 17]
Vart en sån här tillslut. Nu inväntar jag bara dagen då jag kan byta ut smycket. Fast det är nog inga problem i dagsläget!

Hinner väl med att berätta...


Vad jag gjorde under Höstlovet också innan jag går iväg och äter middag!
Fredagen började med ett bankbesök, vilket betydde att jag var tvungen att springa från sista lektionen. Lördagsmorgonen och förmiddagen spenderade jag med mamma och Fredrik. Vi möblerade om i mitt rum, innan min nya gavel, garderob och piano kommer. Blev väldigt snyggt faktisk. vid nio tiden mötte jag upp Oskar på Heron City som vanligt. Vi stack hem till mig och kollade på en asskumm film, och bara "hängde" fram tills 3.00 ungefär. Söndagen spenderades med Navida, jag färgade håret på henne, vilket hon själv inte tyckte alls blev bra, eftersom det blev ganska rött. Men misslyckat vart det absolut inte! Fredrik kom över med vår två månaders present som var ett Thesims 3 Kvällsnöjen! Dagarna därpå, gymmade jag lite med Navida, shoppa lite bla en fuskpälskrage, tre par skor och en parfym, hade lite softa filmkvällar med Emil under Tisdagen & Onsdagen, varav var med Fredde en enda dag under lovet dvs på Fredagen, när jag, Fredde, Navida & Emil gick på Bio och såg på Saw 3D! Möte även upp Sofia på en fika i skäris den fredagen också! på Lördagen vart det ju hemma/Halloweenfest, och igår dvs på Söndagen. så åkte jag, Navida, Alex och Emil till HeronCity och lunchade!
vart ett uberlyckat lov faktiskt! Bara väldigt deppigt att det är dags för skola nu igen :/ Suck!

Nya skor!

Nu ska jag äta lite middag, och försöka plugga efter det. Har ett Medeltidsprov,ett Imperiumsprov, och ett naturprov! Inte nog med det så väntar minst två konserter också!  Gosh har jag nämnt att jag känner mig stressad? Pust!

SmexSmex

Nej jag hade inte fest ihelgen, även fast i stort sett halva V***** tror det. Jag tänker absolut inte förklara mig. Vi hade skit kul! Mamma bestämde sig för att ha en egen fest och bjuda hit några av hennes kompisar, varav jag bjöd in några av mina närmaste. Snacka om att man inte hade några förväntningar. Festa med mamsen lixom! Men vet ni vad? Det var såå jävla kul!! Det vart inga jävla problem snack, alla dansade, drack, hade vispgräddskrig, fottade, strulade och skrattade! Den här festen slår fan min 16års dag, med hästlängder! Så Tack för en skit kul kväll, Fredrik, Emil, Navida, Yasmine, Zeinep, Guggi, Mamma, Pekka, Linda, Alexandra och resten av gänget!
Menmen...Snacka om att man var bakis dagen efter! vaknade upp i min säng bredvid Emil & Yasmin. Smex för honom att vakna bredvid två brudar lixom ;) Lär ju inte hända honom så ofta moahaha ;)♥
Morot morot på väggen där säg vem som gulast i ansiktet är?

Hemsk dag!

Seriöst! på riktigt! Det har varit en såå hemsk dag idag! Låg och vände och vred på mig hela natten i stort sett fram tills att alarmet ringde på morgonen. Första Måndagen efter ett lov är ju ett helvete!Inte nog med det, så verkar det helt enkelt inte vara min dag annars heller. Missade T-banan precis, blev illamående i skolan, när jag tänker på allt jävla plugg. Ett tag funderade tom på att droppa Gymnasiet. Men det kan jag ju fan inte göra! Utan gymnasie eller högskole/universitets kompetens kommer man ju ingenstans i livet! Men pust, ibland funderar jag på om jag verkligen gjorde rätt val, när det gäller gymnasium. Känns som att jag skulle gått Jensens Sam Journalistik linje iallafall! Samitidigt som jag trivs så jävla bra på Nordiska. Men kan tänka mig att jag tänkt tvärt om, ifall jag nu gått journalistik. Gäller bara att samla tankarna! Det har gått två månader och jag känner mig redan helt slutkörd. Nej att tvunga sig själv till plugget varje dag, när man är så skoltrött som jag är för tillfället! Nä absolut ingen höjdare! Men försöker bita ihop varenda jävla skoldag! Och hoppas från botten av mitt hjärta att denna orkeslöshet bara är någon höstgrej!
Puss på er!

Gymmet nästa!

Ser ni! Jag försöker uppdatera så ofta som möjligt även fast jag inte har någon lust xD Tänkte dra ner till gymmet en snabbis. Har ju inte varit där sen i Måndags :O Fredrik ligger fortfarande och sover, men med tanke på hur mycket han skämde ut mig igår så tycker jag faktiskt att han förtjänar att bli ensam kvar här hemma moahah.
Men vet nio vad? jo jag tänkte börja blogga ordentligt imorgon igen, med lite nya bilder osv. Så ni får hålla ut tills dess!
Nä nu ska jag ut och träna tills jag ser ut som ett mosat päron!
Puss på er!

Lite ändringar!

Vart lite ändringar ikväll. Ska strax ner till centrum & möta Emil, Fredde, Navida & Alex. Vi ska iväg till Heron City och kolla på Saw 3D. Men måste skynda mig nu! har ju inte haft någon dator under lovet, och tro mig, jag har såå mycket att berätta! Båda bra och dåligt! men en sak är säker, måste göra någonting åt min frustration nu innan bion. Gosh va trött jag är på alla människor som tror att de vet exakt allt om mitt liv :O Det ända som vet hur det egentligen ligger till är jag själv eller hur? Och jag anser att jag har tillräckligt med saker att tänka på, är trött på att hela tiden få bära andra människors bördor! Så passar det inte så dra okej?

RSS 2.0