Äntligen iPhone!!

Hallå på er! Detta är mitt första iPhone inlägg äntligen. Konstigt nog fick jag luren efter två veckor och inte åtta. Vid halv åtta tänkte vi dra ner mot brasan och efter det blir det krök! Är enormt ofräsch just nu och ska strax ner och handla lite. Efter det kör jag en rejäl make over! Pussas


Uppdate

: Iphonen har kommit äntligen! Mina två klänningar har kommit! ååhh ska hämta de efter skolan!
- bästa valborg!
Puss på er!

Facelook

Är helt förstörd i hyn känner jag! porerna bara strålar ut och hela mitt ansikte är fullt av krims krams :( Strax ska jag gå ner och möta upp fredrik och gå mot Heron. Efteråt får jag inte glömma att lägga en ansiktsmask, det var verkligen ett tag sen nu.
Imorgon är det ju valborg och just nu känner jag mig som ett riktigt frågetecken. Men jag ska prata lite med fredrik om det! Kanske han har någon ide om hur vi kan göra?





Det hände igen

<dont ask>
Ni anar inte hur viktigt det är att äta bra under en läkninsprocess, viste faktiskt inte att man påverkas så jävla hårt som jag har gjort. Gick upp vid tio imorse, duschade, gjorde mig iordning osv och glömde helt bort att äta -.- vid klockan 15 blev jag helt yr och illamåendet från igår kom tillbaka. Lyckligtvis förstod jag att mitt blodsocker var lågt och tvingade i mig te och mackor. Likt igår så gick illamåendet över på en gång nästan!
Nu ska jag fortsätta laga mat, äta och fixa mig lite och vid 19tiden ska jag möta upp Fredrik. Vi ska gå på bio och se Hungergames :)
Saker och ting går framåt :) saker och ting har verkligen förändrats på ganska kort tid. Jag viste det! Kände på mig att någonting var på gång! Nu har jag fått det bekräftat :)
Nej fyfan nu måste jag springa och fortsätta med biffarna! Idag blir det ostfyllda vitlöksbiffar med potatismos och tzatsiki! poor poor baby ;) xP
Puss på er!

Bakisbakis

Kvällen började hos min kära granne Isam som fyller år idag :) Vi firade honom med en massa starka groggar och snacks. Vid tolv tiden mötte jag upp Raffe och vi promenderade till Malin. Resten minns jag faktiskt inte helt 100%. Det är verkligen skillnad att bli tankad på vin och att bli tankad på vodka. Det var ett tag sen kan jag säga! Minns knabbt när jag kom hem? Fick för mig att jag skulle möta upp min bror men det roliga är att jag inte ens hörde av mig till han? -typ hej kom och läs mina tankar och möt mig!
Skickade en massa flummiga sms till folk såg jag imorse :S Ni kan jätte gärna bortse från dem är ni snälla XD Men om man bortser från skumma sms och en bortglömd hemgång så var dethelt okej igår :)
















Tatoo uppdate: tatueringen kliar som in i helvete nu, alltså är läkningen på gång! När jag är ute på krök så tänker jag på den 24/7 för att inte råka riva upp den på fyllan eller något. Den tvättas med lactasyd och smörjs in med helosan var tredje timme! Allt är som det ska med andra ord :)

Puss på er!!


illamående av nygjord tatoo

Igår från ingenstans var det bara att kuta till toan och spy upp absolut ingenting eftersom jag inte ätit. När jag och Alex gick iväg för att handla så var jag tvungen att stanna av på vägen flera gånger för att jag mådde så illa :O Trodde på riktigt att jag blivit magsjuk! :O Men direkt efter en förkylning?
Med lite misstankar så googlade jag tillslut på saken och -tatuering! säger jag bara!
Det är vanligt att må illa dagen efter en sittning vissa får till och med feber? Kroppen sätter ju igång en läkningsprocess och mitt blodsocker var sjukt lågt under hela dagen!
Internet hade helt rätt! Jag drack ett glas cola och fortsatte laga maten. Fem minuter efter glaset gick illamåendet över! Och efter den rejäla middagen var det som om ingenting hade existerat.
Får tänka på det i framtiden! Tro mig det var riktigt jobbigt mådde så illa att jag knabbt kunde röra mig :O

Iväg och handla

Nu ska jag och Alex dra ner till Skäris och handla lite. Påbörjade städningen men lyckades aldrig avsluta den! Vi hörs! Puss
Ser ut som en skit! Men när jag är färdig men alla sysslor så ska jag lägga en ansiktsmask och kanske lägga en toning i håret. Ricinoljan har ju blekt ut det så mycket :(

Over and out!

Nu ska jag städa rummet och lite annat! Måste hinna klart till ikväll! Nu räcker det med sjuklingsgnäll från min sida. Ja jag hostar 24/7 men so what? ja överlever...tror ja...

Gårdagen i bilder

Var hemma till 3.00 och insåg ganska fort att jag inte borde rört mig ute över huvudtaget! Låg och hostade hela jävla natten/morgonen, men lyckades tillslut somna i alla fall!
Det var en kul kväll med massa karaoke, och dans. Tyvärr hade jag liite för höga skor på mig så det blev lite jobbigt -.-

Glas vin!

Nu ska jag bara dricka upp mitt glas vin och sen bär det av till D. Jag och gamlingarna ska ut och sjunga ikväll. Nåde morgondagens skola med bakfylla! Men jag ska bara ta ett glas vin på stället! Är hemma till 1.00 see u!
Köpte en ny kula till tungpiercingen också!
Puss på er !

Nytatuerad!

Kom hem för en liten stund sedan! Blev riktig stress ner mot ANT idag då tåget bara stannade mitt i en tunnel och stod stilla! Nåja en minut i halv var jag och Sofia på plats! Skrev "kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken" på ryggen i typsnitt english. Jag kan helt ärligt säga att helvetes fitta va ont det gjorde! En timme tog det ungefär och jag fick den 500kr billigare hihi det var as sjysst! :) Men just när han skrev vid ryggradskotan och runt om! fyfan! kände mig som värsta pussyn.
Men jag är grymt nöjd med resultatet! Blev verkligen som jag hade tänkt!
Nu ska jag laga mat! och efter det ska jag nog ut och sjunga lite med gamlingarna! Mår mycket bättre nu till kvällen än när jag vaknade imorse! huvudvärken har nästan helt avtagit så imorgon bär det av för en kördag i skolan...
Puss på er!

Photoshoot!

Jag kommer att behålla den här ultra fula designen i ca en vecka till! Nästa Söndag så ska jag, Fredrik och Sofia gå och fotograferas på modellhouse. När dem bilderna är köpta så utgår jag från dem när jag gör designen. Det kommer bli så himla kul, men kan dock inte bestämma om jag ska ha rakt eller lockigt hår under fotosessionen? Åh vilken ångest! Får hoppas att det blir bra i slutändan iallafall.
Kram!
4

Fredag och vilodagen för moi

Ställde klockan på 9.00 men vaknade redan strax innan 7 med en gigantisk huvudverk. När jag sedan skulle upp på riktigt så ilade huvudverken som fan, så jag stannar hemma och vilar idag! Det känns aningen bittert att alla har långhelger samtidigt som jag själv måste befinna mig i skolan imorgon -.-, var dem tvugna att sätta in en kördag under långhelgen? Men tacksamheten kanske kommer sedan till sommarlovet!
Nu ska jag strax upp och göra frukost! Har lyckats sova i 12 timmar inatt om man bortser från att jag vaknade vid 7.00.
Ska vila heela dagen fram tills det är dags för tatueringen!
Puss på er!
Orkade verkligen inte tända lampan -.-

Godnatt!

Har gjort ett perfekt dygnsval nu dem senaste dagarna vilket betyder att klockan inte ens är tio men det känns som att den skulle vara 2.00 eller något. Har precis duschat och ska nu lägga mig i sängen och kolla på Bigbrother var det tänkt :)
Sov gott sötnosar!
Puss!
Insåg nyss att jag bara kan använda effekterna vid bilder på en upplösning till max 380px. tråkigt :(
Nu ska jag sova och bli frisk! Slutar 15.45 imorgon då ska jag möta upp Sofia och Alex i Gamla Stan och så går vi vi vidare och tatuerar! ååhh va spänd jag börjar bli nu :)

webbcam

Invigde  nyss min nya HD webbcam! Ja kameramässigt suger den ju såklart men webbcam mässigt äger den!
Ja I looke like shit men jag är ju fortfarande sjuk så då är det okej :) Stress! Imorn ska jag fylla i mi tatoo och göra en ny! Iihh längtar :D

Sofia mitt hjärta!

För exakt en vecka sedan fyllde Sofia 17år!! jag kan helt ärligt säga att 17år och dem närmaste 365 dagarna må vara dem längsta under hela livet. Har nog aldrig längtat till min födelsedag så mycket som innan jag blev 18! Men stay strong för snart är du där, det går fort! Om man inte gör som jag och sätter upp en kalender på kylskåpet med 100dagar på där man kryssar i varje dag dåra hehe.
Jag använde min kreativa hjärna när jag fixade hennes present, så den fick hon av mig, och så åt vi middag och bara chillade! Riktigt trevligt!
Jag beställde hem både nya och gamla bilder på oss :) Boken är inte fylld utan vi får beställa hem fler nu genom tiden som går :) ÅÅhh kommer vara så kul att kolla i om ex 20år! :)
Puss på er!

Chillkrök long time ago!

Låg deckad hela jävla helgen känns det som! Fast i fredags körde vi karaokekväll på D där jag även träffade Mathias för första gången! Vi sjöng en jävla massa låtar och hällde i oss dricka! Grym kväll verkligen! Dock så vaknade jag helt jävla förstörd med feber och hela skiten Lördag morgon! Men helgen innan dess så partades det loss riktigt ordenligt! Vi körde viper på Fredagen, mötte upp tjejerna efteråt och chillade heela natten! På lördagen så chillkrökade vi hos mig och tro mig att fira den ortodoxa påsken hos pappa på söndagen uppskattade inte huvudet! Men det var kul! :)
Här har ni some pictures!
Fredde och raffe på viper. Fredde kör en sex on the beach och Raffe drack mest öl hela kvällen
Jag och Raffe kör all in medan fredde kör på Xider!
Det var verkligen en grymt kul kväll! Som dock slutade såhär...
Me on my private rides haha! ja döör!
Men så bortsett från den helgen så var förra helgen galet lugn. På måndag är det valborg så det måste planeras! Men det ska vi göra nu i dagarna så det är no problemas! Surt att ha skola på lördag 10-17 -.- men får kompenserat 8 dagars längre sommarlov så det är det värt..tror ja? :)
Puss på er!

Ny dator!

Det här blir mitt första inlägg med den nya datorn! var tvungen att avbryta sånglektion då min förkylning vägrar ge med sig! Hämtade ut datorn efter skolan och voila! Nu ska designen bytas och jag kommer att börja blogga som vanligt igen! Som jag har längtat!

Sjukling + shopping!

FML just nu! skulle egentligen inte blogga något mer nu innan datorn kommer vilket den gör vilken dag som helst nu! Mår skit bokstavligt talat! Kan varken prata eller tänka känns det som! näsan rinner, det kliar i halsen och huvudet dunkar! Kände inte av helgen över huvudtaget! jätte trisst verkligen! lever på ipren och jag känner verkligen när tabletten slutat verka! Som plåster på såret så beställde jag nyss två klänningar från nelly. Sommarångesten börjar komma nu så tänkte muntra upp den lite och hoppas på en bättre sommar iår!


Dessa två vart det tillslut! Den svarta är med öppen rygg då jag måste skaffa mer sånna. På Fredag tatueras jag juuuu!!! :D Hade nästan glömt bort det XD
Lite nervös inför hur dem sitter då jag beställt klänningar från nelly.com förut som suttigt som rent crap! Men nu läste jag noga igenom folks recensioner och ja det ser nog bra ut!


Imorgon jävlar!

Imorgon blir en stressig dag och kommer nog vara helt död på kvällen! Kl 8.00 måste jag vara på eriksdhalsbadet för en simlektion! och efter den lektionen så har jag en lång håltimme, så då ska jag springa och köpa det sista till Sofia som fyller år imorgon! Måste "skapa" hennes present (visar den efteråt) och beställa min nya laptop! (har även börjat funta på en ny design till bloggen) Mitt i allting så har jag nationellaprov i engelska och en massa andra lektioner. Inte förens kl 17.00 slutar jag!! och då åker jag till Akalla för att äta middag hos Sofia samt ge henne sin present! Räknar med att vara hemma runt 21-22 heelt död! Sen är det ÄNTLIGEN fredag! Låt dagarna gå fort herrigud vad jag har att göra!!! -.-
Puss på er!


Mobilizera ta er någonstans!

För ca tre veckor sedan (27mars) var jag ute för att teckna abonnemanget Tele2 maxi unlimited. Jag valde då (oturligt nog) att teckna det hos er i skärholmen. Mobilen fanns dock inte inne utan den skulle komma om ca en vecka. Först så gick allt som det skulle men  tio minuter efter att jag gått därifrån så ringer ena försäljaren upp mig och ber mig återkomma med mitt lägenhetsnummer. Jag som inte hunnit gå hem än går då tillbaka och ger honom det utan problem. Då upplever jag att alla 5 försäljare står och stirrar mig rakt upp i ansiktet och ber om mitt legitimation igen! När jag ger ena killen det så anser han inte att det är jag på mitt legg? Alla fem kollar på mig som om jag vore en bedragare och säger även att ena säljaren arbetar som polis? (so what tänker jag, jag är här för att teckna abonnemang inte för att prata med någon polis) Dem ville se mitt CSN kort för att se att det verkligen är jag? men ett legg ska ju räcka det är ju för fan ett fotografi på det? men nej tydligen skulle jag komma tillbaka med fler kort som BEVISAR att det är jag??? Jag fick en otroligt otrevlig känsla av att stå där med fem säljare som tittar på mig som om jag försökte teckna abonnemang på någon annans namn eller något. (har ALDRIG) varit med om detta förut och aldrig haft problem med legget. Tillslut går dem mycket motvilligt med på att göra upp en beställning på en Iphone och ber mig skriva på papprena. Idag har det gått tre veckor sedan och inte fan har jag hört ett skit från dem? jag gick dit idag och pratade  med samma flummiga kille som när jag tecknade avtalet och tydligen ska dem ha skickat ut ett sms till alla kunder om att dem inte får in fler iphone? jag har då inte fått något sms!!! -oj det var illa var hans kommentar men vi kan tyvärr inte göra något du kan riva ditt avtal det gäller inte längre. Jag går då till Tele2 butiken och berättar vad som hänt, och får då reda på att maxi unlimited inte går att teckna längre! Nu måste jag alltså teckna ett dyrare abonnemang tack vare att era skit försäljare inte hörde av sig till mig?? Fick bemötandet att -jahapp det var synd för dig då. När tele2killen även ringde ett samtal för att se om någonting var signat på mitt namn så var det ingenting? har dem gett mig en kopia på "ingenting"? Nej fyfan jag har hört så mycket dåligt om er och dum som jag var gick jag emot strömmen. Antar att jag bara har mig själv att skylla. Otrevlig personal, extremt oproffesionella och jag sätter aldrig min fot hos er igen! Skulle jag aldrig gått dit idag så hade jag förmodligen aldrig hört någonting mer om mobilen....visste inte ens att sånt här KUNDE hända, trodde att säljare hade som mål att sälja abonnemangen och inte tvärt om som dem i skärholmen.
Mail till mobilizera.
Helvete va upprörd jag är! Som tur är så hittade jag lite mecanat studentrabatter på mecanat.se så det blir nog ett hyffsat abonnemang iallfall (om det blir något verkar ju inte vara ment to be) Tro mig det var svårt att hålla hyffsad attityd och jag fick verkligen anstränga mig för att inte flippa ur totalt. som tur är så åkte jag inte på ett svindyrt abonnemang tecknat på 24 månader som jag läst att MÅNGA råkat ut för på moblizera. Dock förlorade jag ju maxi unlimitid dealen tack vare dessa skitförsäljare! Hoppas skiten går i konkurs!
Sodans kommentar när han hörde att jag tecknat där var - vänta bara Carro kommer bli blåst på ett eller annat sätt! Hon kommer inte få det som hon bad om.
Men jag hade tur som sagt att inte åka på någon jätteräkning utan att det "bara" var det här.
Puss på er!

Ny dag nya tag!

Igår vart det en låång kväll! Blev bara Raffe, jag och Fredrik som drog ut tillslut. Det var väll helt okej på stället men vid tolv tiden så drog vi vidare. Mötte upp Malin & Nadya, ut och sprang i snön, hem till fredde, hämta kläder, ut igen, in, chilla sönder och tillslut hem i snökaoset vid 4.30 tiden! Har en förbannat grov huvudverk idag! och ångesten hänge väll med antar jag! Nu ska jag strax hem till mig, laga mat, duscha och handla lite. Vid 21.00 drar vi igång igen! Men måste vara pigg till imorgon (hur det nu ska gå till) då vi ska på familjefest hos pappa och fira in den grekiska påsken, snacka om att man kommer komma dit heelt förstörd! Men Go påsklov, fan va kul det har varit! :))

Korthårig!

Nu har jag kört lite hemmabeautysalon då jag hade lite tråkigt och satt och stirrade på mina slitna toppar! Mitt hår har ju stannat i växten pågrund av att topparna ramlar av hela tiden :S så nu när jag hade lite strötid så fixade jag till topparna och klippte av 3-4cm och noppade brynen! Håret blev kortare vilket resulterar i en liten ångestkänsla jag som sparar :( men gud vilken freshnes känsla det är att dra igenom håret nu! Det här behövdes verkligen!
Mitt "nya" fräsha hår! extremt dålig bild jag veet! men stå ut om en vecka har jag min nya dator!

Konsultation 23 april

Ringde upp akademiklinken för ett tag sedan och snacka om att jag va nervös! Fick världens sämsta tid också på Måndag 23 april klockan 14.40. Får se om jag får med mig någon annars bokar jag om tiden till ett senare tillfälle.
Nu startar jag en ny kategori på bloggen vid namn "Mina nya bröst" Är sjukt förväntansfull men även nervös! Det jobbiga är att det är omgivningen runt omkring som får mig så tveksam och förvirrad. - Ska du verkligen göra det? - du kommer tänka annurlunda när du blir äldre - tänk om du ångrar dig - riskerna? - det är ett stort beslut osv. jag vet! Såklart jag vet, jag har till och med redan varit på en konsultation när dem gick igenom allt sånt! Men jag förstår ju dem också på något sett! Jag vill inte bli någon plasticbimbo jag vill bara ha lite mer proportionalitet i kroppen! Jag tänker inte dra någon snyft historia om hur mycket jag hatar mina bröst och hur dåligt självförtroende jag har för så är inte fallet! jag gillar mina bröst dem är inte perfekta men dem funkar! Dock så passar dem inte till min kropp. Och det är jobbigt att inte kunna ha BH på sig utan att bygeln lyfter sig över bröstet för att den inte har någonting som tar emot (om ni förstår vad jag menar?) så att jag får stå och dra ner BHn heela tiden! Men jag tänker heller inte sitta och hitta på värsta förklaringarna till varför jag vill göra det, för att det ska se bättre ut för er som läser (folk har sånna fördomar så det inte klokt!) Men jag kör lätt på Malou-stellas (från ungamödrar) teori om detta! Men nu ska jag sätta igång med kategorin Puss på er! :D

Kommer att bli en stammis

Kommer lätt att bli en stammis på Proforma clinic insåg jag nyss när jag kollade lite behandlingar som dem har! Men dock inget plastic fantastic är det tänkt utan jag är jätte inne på att göra en helkroppsvaxning (aj) i slutet av juni, så att jag slipper all benrakning och shit under sommaren. Så den 25 juni ska jag försöka få en tid till det, och jag ser INTE fram emot det!! Månaden därpå den 25 juli så ska jag boka tid så att jag hinner prova på 0.8ml juvaderm innan resan, får hitta en tid några dagar innan eftersom jag inte vill gå runt med blåmärken under resan! Samt en konsultation i september! Drar ju ut på tiden med den för att jag är jäkla nervös! Sjukt vad ont i magen jag får när jag ska ringa och boka tid! Har gjort upp värsta planerna fasten jag aldrig ens varit där! Så nu får vi verkligen hoppas att jag får ett trevligt bemöttande annars...ja då vet jag faktiskt inte...

Akademiklinken

Helvete kliniken ringde mig imorse angående konsultation. Fan dem ringde vid 9.00 och så sov jag ju! Åh får ringa dem imorgon! imorgon blir en jobbig dag!
1. Måste ringa banken då min internetbank strular
2. Ringa akademikliniken och boka tid
3. Gå till mobilisera och bråka med idioterna om min Iphone (dem skulle höra av sig vilket dem inte gjort) har även alla korten som jag ska kasta på dem beredda i fickan! -dem vet inte hur ett legg ser ut?

Känner på mig att det kommer bli en jobbig dag! Som tur är avslutas den med en utgång, vilket är braa!
Önska mig lycka till ;)
Puss!

Värsta tabben!

Åh va fantastiskt! Tonade håret svartbrunt för ca tre veckor sedan (tror jag) och då blir ju håret riktigt jävla mörkt men ändå inte svart. Nu så känner jag bara att -fan har mitt hår inte blekts lite för fort mot vad det brukar? det lyser röda koppartoner i solljus! och jag  brukar bara behöva tona det var tredje-fjärde månad för att få det att hållas mörkt. Men NU vet jag vad det är som bleker mitt hår! och nu har jag även fått bekräftat att det blivit ljusare och inte bara jag som blivit färgningsblind. Ricinolja mina kära vänner är någonting jag bara kommer att använda en gång i veckan framöver (istället för tre) och när denna flaska är slut (vilket den aldrig tycks bli) så slutar jag med oljan! Den drar nämligen ur färg så in i helvete! och tänk er då i sommar när både oljan och solen bleker ut mitt hår? kommer ju behöva färga håret en gång i veckan??? Nej så nu sätter jag i en ny toning i slutet av månaden och sparar ut på mina oljebehandlingar!
(om jag inte får för mig att bli blond då är det ju bara ett plus)

Fira fredrik på Fredag

På fredag så ska vi ut ett gäng och fira Freddes 18års dag! Har inte planerat sådär jätte mycket mer än att vi förkrökar hos mig innan vi drar ut och att dem som vill hänga på får hänga på! :) Det är bara att höra av sig! I helgen ska vi fucka sönder!! Med både fest och chillkrök fredag-lördag!
Puss på er!
På fredriks 17års dag :)

Efter 10 dagar

Igår kväll vid 19.00 tiden gick jag ner till Fredrik för att ge honom hans "mini" present. Det var en ros, ett påskägg med hemligt innehåll ;) och ett fint 18års kort. Väldigt standard! Men den 2 Maj får han sin "stora" present vilket är en fotografering på Modelhouse där jag betalar hans bilder :) Trodde verkligen inte att han skulle gå med på en fotografering men han blev verkligen jätte taggad! :D Så det kommer bli kuuul! Så nu är jag på ett strålande humör (trots att jag varit sjukt bitter dem senaste dagarna) Kanske är det helt enkelt Fredriks förtjänst? Vi hade trots allt inte setts på 10 låånga dagar! hmm jag kanske är beroende av honom? :S detta kan nämligen verka som ett apstinensbesvär på "fredrik".
Nåja nu ska jag strax hoppa in i duschen och skölja av Ricinoljan, innan mitt möte med Gloria. När det är slut så ska jag möta upp Sofia och gå på bio och se American Pie! Väl efter filmen så ska jag möta upp två personer för ett glas vin! Så dagen är fullspäckad!
Hörs snart!
Puss!
suddig bild från min 18års fest...om 8 dagar beställer jag min efterlängtade dator! och det första jag kommer göra på den är att byta design på bloggen och börja blogga på riktigt igen iiih!

Förstå vår humor

eller inte...
Jag och Elgeryd hade ganska booring igår natt efter att vi kollat resor. Vi tänkte då att hmm undra om någon kassörska på ICA (inte coop) någonsin ramlat från stolen och brytit nacken? hahaha ja dööör! Vi kollade in hanna Ws blogg där hon lagt upp några "strippbilder" så då undrade jag om det inte är läskigt ifall man skulle ramla ner från stången och bryta nacken? Så vad skulle ni ta ett riskerande jobb som strippa eller ett jobb på ica? Då kom elgeryd - men hallå om du sitter i kassan kan du ju ramla ner från kassastolen och bryta nacken hahaha! men nej det hade tyvärr aldrig hänt -.- boooring!

Ayia napa

Jag och Elgeryd kollade lite resor igår kväll, tänkte att det kan vara bra att kolla upp lite nu när vi tänkt boka nästa månad. Är inte riktigt helt hundra på vilka vi blir som drar än men det ska kollas upp! Hittade bästa resan till Ayia napa i cypern i 8dagar, första veckan i Augusti. Då bor vi på hotellet Green Bungalows som ligger precis vid Ayia napas nattliv! På hotellet ordnas poolpartyn, karaokekvällar och mer! Visade mamma resan vi ska boka och tydligen så har min mamma och pappa också bott där på samma hotell (?) för typ hundra år sedan dåra men iallafall. The next generation is on the way!




ååh fett taggad! den här sommaren FÅR inte bli lika tråkig som den förra! Men det lär den inte bli i vilket fall som helst har ju en del planer på G! ;) <3

Bättre än förväntat!

Igår vid elva tiden mötte jag upp Nadya och Malin i centrum, vi åkte till Skäris och väntade in massa andra bla Anthony, Mackan, Raffe, Vicke, Rebecca och några till! Vi gick hem till Malin i kylan och chillkrökade resten av kvällen. Jag var helt död när jag mötte upp dem, mina ögon var sjukt röda och jag ville bara sova! Men trotts det så vart det en grymt kul kväll! (trots att det blev lite knas i slutet) så var det ändå en relativt lyckad kväll (om man bortser från sura grannar och "stök") Spillde även kokande vatten på mitt stackars finger två ggr! när jag försökte bära ut nudelskålen till bordet! Helvete vad ont det gjorde!! men idag är det bara lite rött...Samgick hem med Fredde och Raffe när dem ville börja röra sig. Kom hem strax efter tre och deckade direkt! har drömt sjukt skumma drömmar inatt! men lyckades sova mina 8timmar trots att jag inte var helt nyckter när jag kom hem! (sover alltid dåligt när jag har druckit) Nu ska jag gå iväg och laga min påsklunch, städa rummet och vänta in Fredrik E! :)
Tog inte med mig kameran igår (fan) så inga bilder att lägga upp :/

Ihh imorgon kommer fredrik hem från Finland :D


Ångestfylld dag

Mitt rum som ser ut som skit bokstavligt talat! Kläder ööverallt godispåsar, obäddad säng osv, men jag bara skjuter upp städningen! Idag har besvikelsen verkligen sköljt över mig! Det gjorde faktiskt grymt ont att inte få träffa Fredrik på hans 18års dag, men samtidigt är jag glad för hans skull. Hela dagen har varit totalt upp och ner, bestämt det ena, också blev det inte av, bestämt det andra och så blir inte det heller av. Det värsta av allt är att rosen kommer hinna torka innan han får den :( (det är ju bara att köpa en ny?) jag vet! Men har verkligen tagit åt mig av ALLt idag! Imorgon ska jag bara ta det lugnt och verkligen bara chilla! Ska städa mitt rum, och rensa allt! fixa en efterbliven påsklunch och bara ta det lugnt framför Tvn och tjocka! på kvällen så drar eventuellt jag och Sofia på bio! Får inte glömma Mr Elgeryd som inte har fått sin present än :O Perkele! Men nu finns den här färdig och klar att leveras :D Behöver verkligen en lugn dag fasten jag är så jäkla rastlös nu för tiden? På Tisdag hoppas jag verkligen att jag får träffa fredrik, men jag vågar knabbt hoppas på det :(
Jag och Fredde i Oktober förra året :) ♥

Grattiiis hjärtat!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Fredriks födelsedag hurra hurra HURRA! Grattis på 18års dagen!!! Jag älskar dig!!♥

Bild från Freddes 17års fest förra året :)

Sjuk natt :/

På riktigt! Det började med att vi satt inne hos Anna och förkrökade smått. Vid 22.30 tiden så mötte jag upp Malin och Nadya i centrum för att åka vidare. Vi väntade in några fler och efter det så blev det chillK på hög nivå. Efter en liten stund så gick jag iväg till Fredde (hjärtat fyller år idag) fast besluten om att dra tillbaka till tjejerna efteråt. Vi skulle bara träffas en snabbis för att klockslaget nyss hade gått :) Men när jag är vid äckelbaren H så möter jag på en massa andra bla Anna och några till! Dem övertalade in mig en "liten stund" som inte riktigt blev en liten stund pågrund av en massa omständigheter. Jag lovar det var första och SISTA gången jag sätter min fot på det där stället, dem där äckelmänniskorna kan på riktigt dra åt helvete! jag är van vid att man dansar lite och thats it inte att man drar ut den andra slänger sin äckliga mun mot en och håller en så hårt att man knabbt kan röra sig? Det slutade med att jag och Anna fly helvetes förbannade står utan för H när det stänger klockan 3.00 och bråkar med en stor jävla idiot! Efteråt var allt jag bara ville hem och sova!! Hela kvällan bra fuckades upp riktigt ordentligt på det där jäävla stället! Inte nog med det så flög min lur i golvet säkert 10 ggr plus att den blev fuktskadad av nån som droppade cider? Jag försökte få på den så gott jag kunde och hade typ 20sms när jag startade den, usch va dåligt samvete ja har för att lämnade tjejerna o inte kom tillbaka :( allting blev bara så himla fel! :( Men jag hoppas verkligen dem hade en kul kväll iallafall och att våra "nästahelg" planer inte fuckas upp dem också! :( puss på er!


Nervositet

Tänkte att jag skulle ringa Proforma Clinic och Strandkliniken idag och boka konsultation! Höll hårt i telefonen och höll på spricka av nervositet! Mådde nästan illa! Och vet ni vad? smarta jag tänker inte på att det är långfredag idag! Åhh så nu måste jag vänta med samtalen tills på Tisdag :(
ÅÅhh ja orkar inte! Men jag får helt enkelt bita ihop och vänta... Är jätte osäker på om jag ska välja Proforma eller strandkliniken! Så därför tänkte jag gå på båda och känna efter var jag får den bästa känslan någonstans.


Snökaos?

Stackars Elgeryd som ville ut och spela basket idag! well I told ya ;) Men sommaren kommer väll någon gång ändå får man hoppas!
Igår vart det en asnice kväll fasten ingenting var planerat. Först så satt jag, Elgeryd och 4 till hos mig och drack vin, lyssnade på musik och bara chillade. Vid halv tolv så drog vi ner till en kompis som hade chillkrök. Där mötte vi på Raffe, Malin och Nadya som hängde med på "efterkrök" hos mig vid halv ett. Blev lite the stuff som aldrig vart av i Lördags. Men det var verkligen hur chill som helst och vi drack lite till (alldeles för mycket) pratade, och bara chillade (kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer) vid 3.00 tiden så skulle jag bara gå vila lite och höll ett fast grepp om min lur för att kolla tiden. Tror ni inte klockan är 7.00 helt plötsligt från ingenstans?
Idag är jag baaaakiiiiiiis och halvdöd! Blir inte gladare av att kolla ut genom fönstret heller -.-
Puss på er!

Sweet 16 VS Sweet 18

En sak har dem iallafall gemensamt -dem slutade lika illa xP har verkligen hängt upp mig på det där!
Sprang faktiskt runt någon timme innan festen satte i gång och gnällde på att jag såg lika hemsk ut som på min sweet 16 dag! fyfan vad jag INTE längtar tillbaka! Herrigud vilka flashbacks jag får av att se den bilden :S Men likheter finns det! Klänning, lockigt hår och någonting konstigt på huvudet ;)

Bilderna är uppe!!

Hoho fredde ser ut som en fyrkant och jag ser ut o vara gravid -.-
Sätt igång och tagga er! Blev tyvärr inte så många bilder då dem flesta var suddiga! Helvete till sommarn mååste jag ha en ny kamera! Den här suger verkligen anus!
Men tack igen alla som kom! Det var verkligen jätte kul fram tills i slutet :( men lifes go on! Det kommer nya fester! ;)

The shoes

Beställde mascaran och läppstiftet igår och idag så ligger dem på köksbordet när jag kom hem! DET är snabb leverans :) Hämtade även upp mina nya skor på vägen hem idag och dem satt helt perfekt! Jag och mamma ska ut på en promenad nu och när jag kommer hem så laddas bilderna från festen upp :)
Puss på er!

Uppföljning

Ska strax iväg på en pianolektion så är lite småstressad!
Idag händer det ganska mycket nytt! jag har bestämt mig för att börja gymma igen (fasten jag sa att jag aldrig skulle sätta min fot på gymmet igen) Men den här gången så blir det på 24/7 där jag som student betalar 169kr/mån UTAN bindningstid! till skillnad från sats där det var mer än dubbelt så dyrt MED bindningstid!  så nu tänkte jag köra fem dagar i veckan nu fram tills operationen, känner mig ganska stressad med tanke på att det redan är apri! Nå efter pianolektionen ska jag iväg till ANT och boka min tatuering! och ikväll ska jag ringa både strandkliniken och proforma för att boka konsultation! Så nu händer det grejer verkligen! Tror att gymmet kan vara väldigt bra för mig just nu också då det blir ett sett att verkligen rensa tankarna! Så nu jävlar new Carro på ingång :)
Puss på er!

Förändring

Kom precis upp ur duschen och ska strax gå lägge mig. Men först så måste jag bädda sängen och borsta tänderna. Det tar emot som fan, allting tar emot som fan just nu! Det är någonting som håller på att hända! jag vet inte vad men jag har mina aningar. Det är inte positivt. Jag är trött på nästan alla i min närhet och dem som egentligen borde finnas där och lyfta upp mig om jag skulle falla bara står där och tittar på. Det finns en person (kors i taket) som funnits för mig lite extra den senaste tiden, och det är Fredrik Jansson! Han fanns där och erbjöd sig när ingen annan gjorde det. Det betydde verkligen mycket för mig och vår relation har verkligen förbättrats under den senaste tiden. Det är nu jag borde fokusera på allt det roliga i livet och göra saker jag tycker är kul, men annat tar över! Jag vågar knabbt gå till skolan för att jag är så rädd för att bryta ihop där, för om någon skulle fråga mig vad som var fel så skulle jag inte kunna svara. Jag går runt med en oro i kroppen hela tiden som om något dåligt har hänt. På kvällarna kan jag inte sova för att det känns som att jag har en stor klump i halsen som gör det svårt för mig att andas, men det roliga är att den klumpen inte ens existerar rent fysiskt. Vissa skulle kalla den ångest, oro eller förtvivlan. Måste jag ens nämna att mina såkallade kompisar aldrig dissat mig så mycket som nu! jag gillar begreppet när man mår dåligt i livet så märker man verkligen vem som är ens riktiga vänner! Folk säger att de ska ringa, skiter i, ber om ursäkt nästa dag och säger att de ska ringa igen vilket dem aldrig gör, medan vissa bara är allmänt dryga. Jag vet att jag behöver en förändring, jag trivs inte alls i den här situationen! Imorgon när jag gör ett försök mot skolan så ska jag ringa och boka konsultationstiden för brösten och boka tatuering. Men jag är inte ens glad? Jag måste verkligen börja om på nytt och kasta det gamla vad gäller allt i livet, allt från kompisar till kläder ja ni fattar, för det här funkar inte! Funderar på att börja en ny sertralinkur, då jag egentligen inte har någon som helst anledning att må såhär ingenting har ju hänt? men imorgon har jag min tid med Gloria thank good! vet inte hur jag skulle klara mig annars!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på unga mödrar, den serien får mig verkligen på andra tankar! Efter det så får vi se om jag lyckas somna i natt eller om annat håller mig vaken!
godnatt på er!
bilden här reflekterar verkligen min och fredriks sett att se på saker och ting!

Jag funderar!

Ni som känner mig känner säkert även till att jag är ett extremt kontrollfreak! Budgeterar mina inkomster - utgifter ganska extremt varje månad och när det inte går som jag hoppats (vilket det sällan gör, oväntade saker händer alltid) så faller jag sönder, exploderar och blir boktavligt talat galen!
Jag såg dock nyss att Jeffrey Campbells klassiska Lita skor kommigt in på Nelly. Dem har inte funnits på hur länge som helst och jag funderar, funderar och funderar lite till om jag borde beställa dem! dem är klassiker, passar till allt vare sig det är en klänning eller ett par jeans! ååhh beslutsångest! Jag ska fundera lite till och kanske höra lite åsikter från er läsare? (om det finns några kvar med tanke på hur det gått med bloggen Xd)
1700:-
Dessa skor är skorna som jag slog till fredde VARJE gång vi var ute på stan och det kom gående någon brud iförd dessa! och sa -Fredde jag vill jag vill jag vill OXÅ ha sånna! men jag fick dem aldrig :( och nu när jag är myndig så har jag lite mer än bara studiebidraget att leva på, så kanske borde jag slå till? jag vet inte, kanske?

Shopaholic?

damn! Sitter och väntar på att avin med mina nya skor ska dimpla ner i brevlådan! Beställde dem i onsdags kväll och idag är det Tisdag? 1-3dagars leverans var det va Nelly?
Har varit så otroligt deppig och nere dem senaste dagarna, känns som att alla mina nära går emot mig istället för med mig. Kunde inte sova inatt! Mådde illa var yr och drömde konstiga drömmar! Får en klump i magen när jag tänker på att min nya 2000calories maskara kom bort i helgen, visserligen var det den gamla förpackningen och jag har ju mina misstankar! Jag tycker synd om mig själv faktiskt! jag tycker inte det är okej att jag ska lägga en massa pengar på smink för att ens kompisar sen ska gå baxa det? så jag beställde nyss hem ett nytt läppstift från YSL (läs YSL) och en maskara från Lancome! Köper aldrig speciellt dyrt smink men just nu förtjänar jag det! Tänker låsa in det i ett kassaskåp framöver! Blir väll inte lika kul när fakturan på nästan 700 kommer på mailen men det skit samma just nu! allt är faktiskt skit samma! Man lever bara engång så!
Blev Lancôme Hypnose Precious Cells Mascara - Ska tydligen vara as bra när jag läste recensionerna så det får jag hoppas på också när den gick på 325kr....
Ysl Pure Lipstick i färgen beige (inte den på bilden) Svårt att välja färg på datorn så får verkligen hoppas att den ser bra ut irl annars.....

så nu väntar jag in lite fler prylar som gärna får komma in dem röda dagarna sätter fart!

Boka tatuering

Min hjärna har gått i slowmood hela dagen idag! Somnade i skolan under håltimmen, blev sur på den sega datorjäveln och åkte hem! Mitt studiebidrag hänger verkligen på en lös tråd just nu men jag orkar inte ens bry mig! Tog med mig Alex till Heron och åt middag, och åkte hem och duschade. Imorgon lovar jag att ladda upp bilderna från festen, men det tar emot att se bilderna, och får sån ångest bara av att tänka tillbaka på lördagen. Samtidigt som jag förstår mig själv lite grann ändå, det är väll klart att man hamnar i flippmode när man varit arg, irriterad och sur i en veckas tid + en massa alkohol till det, det bådar nog aldrig gott! (jag som såg fram emot efterfesten Xd) men den kör jag väll på nästa helg istället! Då är det ju till och med lov och allt! vad kan gå fel? ;)
Ska svänga förbi ANT imorgon och boka tatueringen också, verkligen sista chansen innan sommaren! Så fort jag fått min Iphone ska jag även ringa upp Proforma och boka konsultation! Ja det är ju lite av vad som håller mig uppe just nu!
Puss på er!

Weekend

I fredags så blev det ViperRoom med några kompisar! Min första utgång och det var grymt! Mötte upp Fredde efteråt och däckade direkt! I lördags var det då dags för min sweet18 och jag var så otaggad och bakis man bara kunde bli! Tre timmar innan festen gick min lur i högvarv, folk bjöd in sig skulle ta med kompisar osv mitt humör låg på botten folk som inte pratat med mig på ett två år skulle helt plöstligt komma??  och jag var såå nära på ställa in hela jävla festen!! Men när vi väl var igång så gick det vägen! det var grymt kul, bra människor och fett med fest! Vid 2.00 dock så förstörde min granne allting och till min besvikelse så hade hon inte dött än? (hon har inte förstört på över ett år nu??) man fyller bara 18 en gång i fucking livet? och inte ens då kan jag få ha fest i fred? go and die bitch and you make my fucking day! please? Nej men seriöst? sen så flippade jag kanske lite väl mycket men när man fått hem två varningsbrev när man suttigt och kollat film så är det fan inte kul längre! Men sammanfattat så var festen jätte lyckad trots att min granne förstörde den, 10pers oinbjudna gäster plingade på??? och två saker blev baxade så blev det roligare än vad jag trodde! Men det var även den jobbigaste festen att planera ever! Och nu blir det inga mer fester hemma hos mig, får helt enkelt nöja mig med chillkrök och utgångar! Så mycket lättare!! nästa gång at my place = nyår 12-13! :) Tack för att ni kom alla som gjorde festen i Lördags! Som sagt det var kul sålänge det varade! (bilder kommer) Puss o kraam

RSS 2.0