Top 7 The sims 2


Nu har jag tänkt skriva en "Top 7" Lista med alla The Sims2 Expansioner.
Ibland är det ju så att man tänkt  köpa ett nytt expansionsaket men inte vet vilket, Då kan det va bra att läsa på sidor som den här.

Såhär kommer min The sims2 Lista!
  2/5
1. Studentliv
Bra: Det blir mycket verkligare, när tonåringarna, kan välja att bli ungdomar och flytta till campus, för att plugga.

Dåligt: Man är i Campus för länge (4 Simår) och det är tråkigt att behöva plugga så mycket. Eftersom att man är i Campus så länge, så blir det tråkigt att bara göra samma sak hela tiden, nämligen plugga. The sims2 Studentliv är faktiskt den tråkigaste Expansionen enligt mig.

 3 / 5
2. Nattliv

Bra: Det är bra att det kommer så mycket nya grejer in i spelet. man kan tex bli vampyr, åka ut på disco, gå bowla och massa annat kul. Man får också tillgång, till garage och Bilar, massa nya snygga möbler och skit snygga kläder.

Dåligt: Man tröttnar fort på disco ställena, eftersom att alla ställena på sätt och vis är likadana. Jag hade förväntat mig lite mer spänning och ondska bland vampyrerna, fast det kanske var att ta i lite. Inte en så himla kul expansion enligt mig. Men väl värd att köpa, om man gillar "nattliv"



 2/5
3. Djurliv

Bra: Dem flesta djur, är väldigt söta och dem flesta ser rätt verkliga ut. Det är kul att man kan skaffa jobb och göra djuren till kända filmstjärnor. det är också väldigt bra att man kan ha hamstrar och fåglar, och alla söta leksakerna till djuren

Dåligt: Man tröttnar väldigt fort på den här expansionen, och den var enligt mig väldigt långtråkig. En till grej som jag inte tycker är så bra, är att man inte kan styra djuren utan fusk, det gjorde tex så att polisen kom och hämtade min lilla hund eftersom att den vägrat gå och äta.

 4 / 5
4. Året runt

Bra- Min första Expansion som jag köpte när jag började spela thesims för drygt ett år sedan.
Det blir väldigt verkligt nu när man äntligen kan ha årstider i spelet. Det finns alltid något nytt att göra, tex kolla väderleksraporten, fånga fjärilar, kratta löv, bygga snögubbar, och allt det.
man kunde också för första gången, börja använda "ute kläder" vilket också gjorde spelet mycket mer värkligt.
En väldigt rolig expansion enligt mig

Dåligt. Det finns inte så mycket dåligt med denna expansion tycker jag. Men om jag är tvungen att välja nåot, så är det väll att det finns för lite grejer att göra. man har lixom årstider, men har man ingen annan expansion mer så blir spelet väldigt fort tråkigt. En till grej är också att det blir vinter för långsamt. Ibland kommer inte snön förens ibörjan av våren. Det blir lite tråkigt faktiskt.

 4 / 5

Jorden runt

Bra- Man kan äntligen börja åka på resor  och bo på olika prisklassiga hotell. Själva Expansionen säger ju sig själv. Man reser, går på utflyckter, äter på restaurang, badar, är med i olika tävlingar ja allt som dem flesta resmål erbjuder.

dåligt: varken så många nya möbler, eller nya kläder. Spelet blir snabbt tråkigt när man uppnått alla mål, för resorna. Jag tycker man kunde haft lite fler resmål att välja mellan, det blir lite för tjatigt att åka på tre resmål hela tiden. Men annars så var den här expansionen helt okej.


 5 / 5
Fritid!!

Bra - Min personliga Favorit. Nu kan simmarna, börja spela fotboll, basket, fiol, forska i naturen, jogga, ja allt som har med hobby och fritid att göra. Man kan bygga med keramiklera, sy kläder och andra saker kolla på sport ja allt. Spelet blir liom aldrig tråkigt, eftersom att det hela tiden finns något nytt att göra.
Man kan va med i olika matlagningstävlingar där en jury väljer ut vem av dem fem som är med och tävlar som har den godaste maträtten m.m en toppExpansion enligt mig.

Dåligt - inget mer än att jag undrar vart håret som tjejen på bilden har är? verkar inte finnas med i spelet :S
Men annars så var allt bra

ha det så bra // Carro












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0