Sammanfattning av Dagen

Jag var i skolan från 8.45 -16.00 Alltså vart det en lång dag idag, och inte blir det kortare imorgon heller. Känns som att jag börjar tappa greppet nu..
Jag och Regina har inte pratat på två veckor typ och har funderat över om hon är sur på mig, men det tror jag faktiskt inte hon är. Jag menar varför skulle hon va det?
Det beror nog mer på hur jag är tror jag. Jag pratar inte med nån nuförtiden jag bara pluggar och pluggar, har så jäkla mycket press på mig just nu så att det känns som att jag ska gå under.
Engelska prov idag, Franska och HK prov imorgon plus att en Musik uppsats ska vara mailad och klar imorgon. Jag måste skriva en Uppsats om Australien och Maila den till Tomas vilket jag gjorde för några timmar sen. Plus att jag och Tansu måste boka vår "Egna lektion" som vi ska ha på gympan.

Det blir inte bättre av att jag missat hela sjuan heller...Jag når inte målen i franskan dvs jag har IG i franska och måste kämpa som fan med den nu! Engelskan är förjävlig, kan knappt regelbunda verb över huvudtaget.
Ja allt inom skolan är helt åt helvete nu!
Men det ska bli så otroligt skönt med Ett sportlov från och med imårrn! Då ska jag bara ta det lugnt.

men iallafall så efter skolan har jag bara vart hemma som vanligt har ju inget som helst Socialt liv längre! Och spelat Piano, pluggat franska, bloggat, chattat med Linnea och Marika och ätit middag-
Mer har jag väll inte gjort...

Ha en trevlig kväll allihopa!

Carro


Kvällens Middag, Fiberpasta med olivköttfärssås, Tzatziki och massa massa FET ost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0