Som Kung och Drottning

Här har ni en bild på min underbara gullunge Gustav med hans mamma Tindra. Jag kommer så himla väl ihåg den dagen då jag, Alex, mamma och Sotiris åkte till Mammas Kompis Jennie för att välja ut en kattunge en tidig vårdag 2005.
han var dock 2 veckor gammal så vi var tvugna att vänta i 6 veckor innan vi fick ta kattungen som vi valt.

Gustav var den förstfödda och var en väldigt kaxig kattunge. Han var den som stajlade mest inför sina syskon med att kunna gå längst bort från mamman först. Alla andra låg bara med sin mamma och sov hela dagarna. Gustav kom då först fram till mig och började nosa och klättra på mina ben. han var så otroligt söt! Och eftersom han var den som var mest Orange av alla andra ponkarna så fick det bli honom vi tog!
Dock så tog vi honom 4 veckor för tidigt från sin mamma vilket var väldigt taskigt mot honom men det hade vi ju ingen aning om först, tills han börjad ekissa i mammas säng regelbundet! och pölarna blev bara större och större ju äldre han blev.
Jag och Alex hade vart hos pappa och mamma ahde sagt att vi skulle gå Gustav på onsdagen istället för på Söndagen.
Så jag och Alex åkte hem besvikna från pappa men vad tror ni vi ser när vi kommer hem? Jo in från köket kommer en liten skrikandes kattunge endast 8 veckor gamal! kommer aldrig att glömma bort den dagen. Och va försiktig jag var med honom. Jag sulle täcka för alla Elutag med stora kuddar och skulle kolla honom var han än gick. Ja jag var som en riktig överbeskyddande förälder.



Här har ni familjens Kung Gustav och hans mamma Tindra. Är dem inte söta? <3<3

Carro

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gratis presentkort på olika butiker?!

Allt du behöver göra är att bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=1519 och skaffa så många poäng som möjligt och du får ett presentkort!

2009-03-10 @ 15:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0