Grattis mamma<3

Nu sitter ja här färdigfixad och väntar på att alla ska komma! Blir middag vid 19 osv och sen får kvällen gå hur den vill:p Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!


Bråttom!

Är på tuben påväg hem från D. Har så otroligt mycket att göra innan klockan sex! allt från tårtbak,paketinslagning och sy in klipps. Damn! Nåja hörs när jag är på banan igen! puss på er!


On my way!

Har tidsfördrivit den senaste timmen genom att ligga i sängen och gjort absolut ingenting! Nu väntar jag på tuben in till stan där ja ska möta upp D. Seriöst det här vädret! Förstörde verkligen mina klädplaner då ja egentligen tänkt bära kenzajackan och pumps! No way! blev vinterjacka och matsimuto! puss på er! btw ser ni vad jag gjort i facet???:) nått speciellt?;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/492158/images/2012/pic_5065a9079606ee41a5ed33ae.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/492158/images/2012/pic_5065a907e087c31086b68baa.jpg" class="image">


Miss it!

För en månad sen var ja ju hos frissan och klippte av allt det slitna! Hade nyss en nostalgitripp i kameraalbumet och faan va ja saknar mitt långa ljusa hår:(


More shoes!

Imorgon fyller min underbara mor år så idag när ja slutat åkte jag förbi skäris och handlade ingredienserna till de tre tårtor jag ska göra imorn! Fick även med mig ett par beiga pumps oxå! 15.5cm klack hell! Nåja nu ska jag fixa lite lunch och ta det lugnt innan jag ska träffa D i stan. Sover där inatt så lär bli lite stress imorn men whatever!


Fredag!!

Ska försöka mobilblogga igen me men minns hur mycket appen lagga! Aja ska strax börja åka mot skolan! see u!


Im back!

Då är jag tillbaka igen! Fast nu dumpar jag min PC för nya Macbook air! Är fortfarande sjukt ovan med mac men det lär väll komma med tiden. Idag efter skolan vid 12.00 tiden mötte jag upp Pappa utanför kontoret i Solna. Vi jobbade på med nya lanseringstexter och tjockade oss med donken till lunch! Vid 16 tiden hade vi möte på Handelsbanken vid strandvägen för att ordna med företagskonton osv. Efter mötet så åkte vi till skäris, mötte upp Alex, åt middag och shoppade skor. Nu har jag precis tonat håret mörkare och ska strax gå lägga mig, fredag imorn! yey! :D

RSS 2.0