Misslyckad shoppingtur

Jag var vid t-centralen vid 12.45 tiden. Hade bestämt tid med sandra kl 13.00.
Tiden gick och gick och jag ahde ingen mobil med eftersom jag glömt den hos pappa, så jag väntade och väntade.
Efter en halvtimme gav jag upp och började gå mot Strömma på strandvägen där Lina jobbar eftersom hon hade min mobil och så.
När jag fick min mobil igen ser jag att jag fått ett sms från sandra där hon skrivet att hon blivit sjuk och tyvär inte kunde komma.
Jag hade inga markeringar så jag kunde heller inte ringa upp henne. Så jag började åka hemåt och hon ringde mig på t-banan så vi ska ses nån annan dag istället.
Så nu har jagdå haft en liten misslyckad shopping tur haha fast på Torsdag så hoppas jag att inte amina har luftvägskatarr längre och att vi kan gå shoppa istället eftersom att jag verkligen måste ha en bikini. Vist kan jag gå själv ochj köpa en också, men eftersom att jag och mina redan bestämt och så, så kanske det blir bäst hehe.

Det har inte heller blivit några fler bilder idag tyvär. Är fortfarande på jakt efter kameraladdaren ://

Ha det bra
Carro

Så vart Midsommaraftonen!

Jag sov över hos pappa Torsdag till Fredan, och missade alltså inte programet "supersize vs superskinny"
Vid 9.30 tiden mötte jag och pappa, Mamma, Alex, Anna och Pekka vid strandvägen eftersom att vi skulle åka till waxholm med Strömma båtarna.
Lina är chef för "strömma" så hon skrev ut ett precent kort till os på 1000kr så att vi kunde äta och sånt på båten med det.
Vi tog båten som gick vid 10.00 tiden och tyvär tog jag inga bilder eftersom att mamma inte hittade kameraladdaren.
efter 1 timmes båtresa vart vi framme.
Vi gick till et kafee och började med att dricka en kopp the hehe. Efter det gick vi runt ett tag på Ön och alex tjatade ocg var grinig som vanligt.
Men efter ett tags promenerande så gick vi för att äta lunch på en ute servering.
 jag år bakad potatis med skagenröra och mådde grymt illa av röran efteråt hehe men men...efter det så satt anna och pekka bara och hinkade i sig massa jävla Öl, så jag och mamma gick för att spana in waxholm lite till.
Vi hittade parken vi vart på för många år sen och där dem skulle ha midsommarstången. '
Vid 17.00 tiden tog vi båten tillbaka till stockholm.
När vi kom fram så ösregnade det verkligen, så vi sprang fort till konsum i t-centralen och handlade lite och åkte sedan hem.


Det vart min Midsommarafton det
ha det bra
Carro

Spillt vatten på modemet

Nu har jag tyvär inte kunnat skriva nått på några dagar eftersom att, mamma vart super smart och ställt en blomvas vid datorn. Mimmi kom och skulle dricka vatten. Resten kan ni ju lista ut själva hehe.
Vi har varken haft internet telefon eller tv nu i några dagar. Men mamma plingade på grannen och han hade ett extra modem så nu är allt fixat :)
stor lättnad eftersom at tagentbordet inte heller funkade eftersom att det kommigt vatten på den med :/
Men nu ska jag iväg och läsa lite bloggar
ha en trevlig dag
Carro

Roliga Kattbilder!

Här kommer dem..


Min dag då :P

Dagen började med att mamma följde med mig och va med mig på Nike hela dan.
Vi börjar ju 10.00 på Tisdagar så det vart inte en sådär lång dag precis. Men iallafall
så vid 13.00 hade vi möte med min KP och Christer. Pappa och Lina kom också på mötet. Jag vet inte rikigt hur det gick och så, men det var väll helt okej.
Men jag tror nog inte jag har motivationen att gå kvar på nike tyvär. Min närmaste framid ser verkligen inte ljus ut. Sommaren kommer bli ett rent helvete eftersom att ingenting är som förr eller sig likt. Jag måste flja med till Grekland. Det vet ag inte om det är bra eller dåligt men just nu känns det som om det är dåligt. Efter denna hemska sommar kommer skolan igen och jag vet att allt kommer bli exakt som i 7an fasten jag nu kommer börja få betyg :S vilket kommer göra allt 100gånger värre. Så jaa ingenting är särskillt bra just nu ochj ag har verkligen INGNTING att se framimot.
Men iallafall, så här vart dagen iallafall...
Jag och Mamma stack till Nike. Vi var där och det har jag inte nån vidare komentar på. Det började två nya tjejer i Måndags och jag kan säga att "ursäkta språket" men VÄLDIGT idiotiskt av Nike att ta in dem båda tjejerna på samma dag.
Alla som var där igår pratade lixom om hur hemskt det var den dagen. ingen av tjejerna vill varken äta eller har NÅGOn motivation. Dem blev helt enkelt tvingade att börja på Nike. Inte för att jag tror att nån väljer att gå där HELT frivilligt eller det kanske finns ¨nån och så men dem flesta har nog tvivlat lite på det.
Men iallafall efter det åkte jag in till stan och träffade Linnea och Navida. Det var sådär kul hehe inte så jätte kul eftersom att det spöregnade och var trött.
Efter det tänkte jag att jag skulle gå ut och vara lite med Amina. Men hennes Kusin hängde med till sverige iår så jag antar att jag inte kommer kunna vara med henne så mycket i år.
Inget är sig likt lixom. Längtar tillbax till sommaren 06 den var verkligen bäst <3

Carro

Ut med katten

Okej jag kom precis hem från nike eller jag träffade Navida och Linnea i stan. Vi stack till Kungshallen och tog en fika, sen åkte vi bara hem.
Nu tänkte jag gå ut lite med Mimmi. Gustaf är nog redan ute tror jag. Så jag slänger bara in ett snabbt inlägg skriv sedan om hur dagen vart och så, eftersom att det har hänt en hel del idag.
¨
ha en trevlig kväll
Carro

Den perfekta Midsommaraftonen..

Mamma har pratat med Både Annelie och Anna om vi inte skulle åka ut till Vaxholm på Midsommar.
Vi skulle kunna äta ute, käka glass, gå runt och lite sånt.
 Det var verkligen åratal sen jag gjorde nått på Midsommar. Och då menar jag verkligen ÅRATAL tror att jag var typ 4 år när vi var på skansen eller nått.
Efter det har det bara regnat och vart tråkigt varje år.
Och tyvär lär det nog bli så iår också :( men hoppas kan man ju alltid göra.

/ Carro


Shopping på Fredag<3 och lite Sushi på det!

Joo som jag då skrev i det förrförra inlägget så skulle jag och amina gått och shoppat lite på fredag.
Men det blir inte direkt av eftersom att det då är Midsommar. Ända skället till att gå shoppa då är om det är dåligt väder, som det vart i sverige dem närmaste 15åren :S
Men annars så får jag kolla med Amina om vi kan sticka iväg på Lördag istället.
Det jag är ute efter är...

1. En ny maskara (eftersom mamma tog sönder borsten på min igår)

2. En ny bikini

3. TheSims 2 Ikea prylpaketet


4. Lite smycken och övriga saker


En extra sak jag och Amina kommigt överäns om, är att vi ska testa att äta Sushi för första gången i våra liv hehe det kan låta hur töntigt som helst men vi har faktiskt aldrig ätit det. Vi tänkte dela på den minsta menyn som finns hehe och sen får vi se hur det går med den, eftersom att varken jag eller Amina är särskilt förtjusta i fisk hehe

ha en trevlig kväll
Carro

Gamla Hederliga Bilder från 05

Här är lite "gamla hederliga" XD bilder från sommaren 2005.
(jag och Amina)

haha guud vi såg verkligen liite döende ut



haha guuud tänk vad man har ändrats på 3 år XD

Gustaf när han var kattunge<3<3<3

Problem

Förlåt allihopa :( Nu har jag inte bloggat på länge igen. Har haft nått problem med datorn som gjort att jag inte kunnat logga in här utan att datan fastnat och jag vart tvungen att starta om.
Rensade datron och vips så var det problemet ur vägen.
Idag Kom Amina och dem tilll sverige eller jaa asså dem kom i förrgår fast vi träffades idag.
På fredag ska vi iväg och shoppa lite. och sen nåndag efter prämieren eller på den ska vi gå på Narnia 2.
Så, där har man lite planer inför sommaren hihi
imårrn ska jag tillbaka till Nike :S men jag ska bara gå där tre dar till sen så är det slut. Har pratat med mamma nu och hon ska va med mig hela dagen imårrn. efter Nike så ska jag träffa Linnea och vi ska in till stan och fika lite bara. Navida skulle också med men det verkar inte som om hon vill följa med, Hon ha rinte svarat på mitt sms iallafall :S

Men men nu ska jag tillbaka och se på Lyxfällan
Ha en trevlig kväll
Carro

friis & Co Specal

Flip Crown Bag<--- den känner jag igen :) ¨kommer från Nelly.se
Switch Small BagPiza Medium BagOrchid Crown MinibagAscot PurseLegendary Big  Wallet

Shorts i sommar <3

Guni ShortsGuni ShortsTix ShortsApple pie shortsAitu ShortsBoy Jeansshorts

Victoria`s Secret

Här är lite Bikini Tips från självaste "Victoria`s Secret"






Beach Style

 

oaktiv

Jag kommer nog inte vara så aktiv nu den senaste veckan.
Mår så fruktansvärt illa ibland. Det lixom kommer och går.
I fredags vart min sista dag på nike av fler anledningar. Christina ringde mamma och frågade vart jag var och så, eftersom att hon blivit orolig eftersom att jag rasat i vikt dem senaste dagarna. Det går fort och sen är man där nere sa hon.
Men jag vet att jag bara är besvärlig för dem andra i personalen, dem visade klart och tydligt igår att jag inte förkänar att gå där.
Så igår vart min sista dag. ;Mamma ringer dem på Måndag eftersom att hon inte orkade tänka på det i helgen. Det finns verkligen ingenting som skulle kunna göra att jag fortsätter, Nu är det NOG asså!!
Menmen...nu är jag fri och har sommarlov som alla normala människor.
Amina och dem kommer från algeriet i helgen, så det ska bli kul att träffa henne. Hon har med sig en kusin iår också.
Och det bästa av allt hehe okej kanske inte det bäst bästa då men den 20 juni kommer nya the sims2 Ikea home stuff ut  butikerna. Jag vil inte säga att jag längtar så jävla mycket eftersom att jag bara blir besviken när det gäller prylpaket haha har alltid för stora förävntningar.
Men jag har redan bara på framsidan sett massor av möbbler eller aa iallafall 4-5 möbler som vi har här hemma eller hos pappa hehe så det kommer bli kul att kunna ge sina simmar det man har här hemma haha

Men nu ska jag iväg och göra ingenting
ha det bra
carro

förvirrande dag :S

Nu trór jag nog att jag klarar av att åka till Nike idag.
Jag och mamma åker med tåget som går 21 över 8.
Är rätt så orolig för maten eftersom att jag inte kan äta vad som helst än, och mår illa för minsta lilla.
Men jag får väll se och hoppas på det bästa. Måste försöka smsa både dominique och navida också men mamma är hemma sent, så då få rjag väll göra det då, då om jag inte får för mig att ringa navida och kolla om iv kan göra nått.

Men nu ska jag iväg och göra det sista, gud va tråkiga inlägg jag skrivit på senaste tiden haha

men men...

ha en bra dag
Carro

TheSims2 Livet i Lägenhet

Det nya expansionen är ute i butik den 22 augusti och ett datum dit jag verkligen längtar!! här är lite bilder och sånt från expansionen..

 Klicka f�r att st�nga bildenH�mtar bild.. Klicka f�r att st�nga bildenH�mtar bild.. Klicka f�r att st�nga bildenH�mtar bild.. Klicka f�r att st�nga bilden
 Klicka f�r att st�nga bilden

Simsnördens tävling!!!

Nu är jag då med i min favvorit blogg http://www.simsnorden.blogg.se/ s andra tävling.
Det ända man gör är att man skriver en komentar på hennes sida och är då med och tävlar om detta snygga svettband :DD
priset till tävlingen!

Det har aldrig sålts i någon butik och finns därför bara i en limited edition upplaga på EA's huvudkontor.

guuud va det skulle va kul att vinna denna lilla skönhet utan att ta i hehe
men vi får väll se, jag vann ju hennes förra tävling så skulle inte vara så konstigt om hon valde ¨nån annan denna gång.
Men hoppas kan man ju alltid :DD

kramar
Carro

Min nya Generation!

Nu har jag alltså påbörjat min nya generation i thesims.
Marie har vuxit upp och Laura har blivit åldring.
dem köpte ett nytt lite modernare hus Laura och Marie tillsammans,
Med hjälp av den fuskiga önskebrunnen så har Marie dag efter dag skaffat nya pojkvänner efter ett hektiskt liv som tonåring.
men tillslut tog det stopp. Det hände när hon var förlovad och gift med Markus. Dem hade ett barn tillsammans en liten tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter av nån anledning :S Jätte iriterande :S
Men det är dock inte Markus barn utan Eriks, som hon var tillsammans med innan Markus.
Nu väntade hon barn med markus, just när hon mötte denna William Wiktorsson. Hon blir förälskad direkt och utan att tänka på konsekvenserna så vänstrar hon mot markus just när han råkade komma in genom dörren och ser alltihopa.
Han blir helt utomsig av ilska och hoppar fram till Marie och William och slår till dem båda dramatiskt.
Det dröjer inte långtid föräns hon och markus attakerar varandra och markus vinner.
Marie vet inte vad hon ska göra, så hon gör det bästa för henne genom att göra slut med markus.
Markus flyr och flyttar ut förkrossad.
Marie och William försöker att inte tänka på det som har hänt och fortsätter leva sina egna liv. Och det dröjjer inte länge föräns dem också förlovar sig och sedan gifter sig.
magen på Marie växer och det är nu dags för henne att föda hennes andra barn. Det blir en son vid namn Junior.
Junior och Tjejen kommer inte så bra överäns och hon retas väldigt ofta med stackars junior.
Dagarna går, och Laura blir allt äldre. Marie har nyss skaffat sig sitt första jobb som diskare medans William kämpar på som jobb inom juristiken.
Junior växer snabbt upp till småbarn och Tjejen är nu ett vanligt barn.
Hur fortsättningen följer det återstår att se....


carro

Förlåt!

Nu har jag vart väldigt oaktiv dem senaste dagarna.
PGA att jag vart magsjuk sen i torsdags.
Jag vart ju tvungen att bli hämtad från Nike, och både jag och Alex låg sjuka hemma hela helgen fram tills på söndag.
Då vart jag någurlinda frisk och kunde gå ut och handla med mamma.
På måndag kändes det lite konstigt på nike och jag mådde mer illa efter måltiderna mot vad jag brukar göra.
När jag kom hem, så låg jag mest bara och sov, Jag drömde konstiga drömmar natten tills Tisdag och vaknade några gånger av att jag mådde illa.
Jag blev sjuk igår igen, och har sovit omkring 14 timmar per natt nu, och känne rmig lite bättre idag, Det är från och till. Just nu mår jag rätt bra, men det kan vända och jag kan börja må as illa igen.
Dem på nike tycker att jag borde försöka komma imårrn så att jag kommer igång med maten igen eftersom att jag inte kunnat följa shemat nu på några dagarn vilker har lett till stor viktnedgång.
Det känns svårare än vanligt att åka till nike och jag vet inte om jag är redo att gå dit igen imårrn. Jag menar vem pallar äta så mycket när man ligger och är magsjuk?
Nej det ända positiva med det här är att när man mår någurlunda bra, så kan jag spela Thesims 2!!!!
Jag skriver ett nytt inlägg om allt som hänt för det är MYCKET!!!

kram på er alla!!

Carro

Sjuk i sommar!

I Torsdags, efter Nike, så fick jag jordens feber attak.
Jag fick panik öve rhur jag skulle komma hem från nike, eftersom att jag säkert skulle svimma på t-banan.
varken pappa eller mamma svarade i telefon, och jag blev as orolig och gick och pratade med sjuksköterskan,
Vi tastade att ringa hem från hennes telefon och då svarade mamma.
Hon och alex skulle kommit och hälsat på efter vilan men dem kom aldrig, så det första mamma säger när jag ringde var, Alex ligger här och är skit dålig.
Jaha okej, jag har feber lixom.
Sen en halv timme senare kom pappa och hämtade mig, och jag blev allt sjukare och sjukare. Har nog alldrig vart så sjuk som jag var då, i hela mitt liv.
Jag hade lixom migränhuvudvärk, var förkyld inklusiv täppt i näsan och sky hög feber.
Jag och Alex har nu bara legat i sängen två dar, nu, och idag vart det då mycket bättre,
Ingen vidare nationdal dag iallafall


Piano!!

Gud va bra. Jag hade egentligen piano tidn i tisdags kl 20.00, men igen orkade gå dit med mig, och eftersom att mamma inte ville att jag skulle åka dit själv då, så vart det inget.
Vid 20.15 ringde min Piano lärare christer och bokade om tiden tills idag halv fyra.
Det var ju vekrligen suuper shyst jag menar han kunde ju rent utsagt skita i det. Jag kom ju inte i Tisdags ändå lixom.
Men så efter Nike har jag PIano, som jag är lite nervös inför, eftersom att jag inte kommer ihåg nånting hehe.
Men jag får väll se hur det går. ..

/ Carro

Förkyld en sommar

Hur kunde detta hända? Är det för att jag och Navida gick i shorts när det var 27 grader ute? det blåste iförsig kallt ibland, vissa dagar. Eller är det helt enkelt min lillebrorsa alex som smittat mig sen han var "lite" förkyld förra veckan. Men jag är inte "lite" förkyld just nu.
Det blir värre dag för dag, men jag tror nog jag kan åka till nike idag utan att smitta någon, Känner mig inte sjuk på det sättet utan mest att det gör ont i halsen och är täppt/ näsan rinner.

men men...har redan fördömt dagen i förväg. Dagen kommer bli skit eftersom att jag har vägning idag med Elisabett eftersom Kristina är hemma för hennes dotter tar studenten. + att mamma och alex ska komma vid 12.30 tiden och hälsa på, eftersom att alex har så mycket fördömmar om stället. Och så har vi ingen matlagningsgrupp. men det är iförsig bra hehe men vad ska vi nu hitta på d? hoppas verkligen inte att vi kör kubb eftersom att jag blivit förkyld.
Okej nu var jag lite självisk, men om dem andra vill köra det, så är de klart jag är med på det lixom..

Men nu ska jag iväg ut på nätet lite hehe
ha en bra dag
Carro

Skolavslutning

Idag kl 10.00 började engelbrektsskolans avslutning.
Jag var där på plats i engelbrektskyrkan bara för att kolla på.
Det höll på i en timme, och vår rektor Sören höll tal, Vår klass och åttornas pop/rock profil sjöng och lite sånt.
Jag vet inte om jag ångrar det lite grann att jag gick på det.
Men efteråt vid 11.00 var jag tvungen att springa iväg till Nike hehe, så jag var framme där vid 11.30, så jag hann till lunchen iallafall..annars skulle det väll blivit två näringsdrycker eller nått :S och då är det fan inte värt att gå på deras skolavslutning.
Men men..det blev bra igen när jag kommit till Nike.
Känns som om jag kommit från värsta häcktiska stället efter att ha vart på skolavslutningen, allt blir så himla stressat när jag ser min klass stå där, och då tänker jag lixom att nästa år kommer jag också att stå där, och guud i augusti ska jag tillbakx dit och det vill jag verkligen inte :(
Borde egentligen byta skola, om det inte vpre för att det var en pop/rock profil och att jag bara gått där ett år, Man kan ju lixom inte byta skola hela tiden hehe
Men eftersom det gav så dåliga vibbar redan när jag började där, det var absolut ingen bra början haha så vill jag verkligen inte tillbaka.
men jag får se hur det blir i höst. Det kanske blir bättre. Eller så blir det bara sämra och då vet jag fan inte vad jag ska göra.
Men det ordnar sig väll sen.
Nu har dem andra sommarlov, men det gör absolut ingenting för jag går hellre på Nike som jag gör nu, än att ha gått i skolan och sen nu ha sommarlov. Eftersom att allt skulle vara 100% värre nu då.
så, så vart det med det, haha känns nästan som att hela dagen blev deppig bara för att jag gick på skolavslutningen. Fick lixom fram så mycket gamla minnen. Har inga bra minnen därifrån hehe är väll kanske därför.

Men nu ska jag iväg och kolla på tv
Ha en trevlig kväll
Carro

På Humlan med Linnea!

Vid 15.15 efter Nike igår så mötte jag Linnea vid Östermalmstorg.
Vi satte oss i solen, vid humlegården bland massa andra "solare" hehe
när vi hade suttit där ett tag, så gick vi bort till cafeet "gumlan" och köpte varsin dricka som vi sedan drack i solen hehe

När vi hade druckigt upp våra drickor, så bestämde vi oss för att gå omkring lite, och lixom inte göra någonting.
Men då kom jag på att jag skulle till Sturegallerian och kolla om min klänning fanns där, den som pappa och Lina tyckt att jag skulle köpa ni vet den "korta" hehe

Den fanns fortfarande kvar, och jag och Linnea gick för att kolla lite på friis & company väskor.
Jsg krev ju i mitt inlägg igår att jag behövde en sån väska, eftersom att jag behövt någotn lite större väska till Greklands resan.
och vad tror ni händer? jo jag hittar en någrulunda perfect friis & company väska.
Men grejen är den att jag har ett ungdomskort från nordea, och man kan bara handla för 1000kr i veckan, och det var i fredags som jag gick och shoppade, vilket betyder att jag precis gjort av med 1000kr.
Jag och Linnea gick på bankomaten för att kolla om det gick att ta ut pengar endå eftersom att det var tisdag och ny vecka¨.
Och jo det gick att ta ut :D då nu har jag då köpt min efterlängtade lilla friis & company väska hehe

ha en bra dag
Carro



Snyggt från Guess By Marciano



Friis & co väska

måste snart gå köpa en friis & Company väska.
Får prata med pappa om det nu, så att jag kan ha den i Grekland.
Han hade ju lovat mig en stor guess väska, men det blir nog bättre med en friis & company hehe.

Här är någraav dem friis & company jag skulle kunna köpa..



 haha lite orginal, men rätt vanlig och snygg
 kanske lite "to mucht" lixom, men vem vet, kanske blir en sån hehe



 
haha kanske kan ha Linas Chiuauan Rocky där inne :P

dags att åka!

Nu ska jag strax iväg till T-banan.
Har sprungit runt här som en galning nu på morgonen och letat efter mitt jävla diadem.
Men tillslut hittade jag det i soffan hehe
Men eftersom att det är ungefär 20 minutar kvar tills jag ska åka, så få rjag väll sitta här och ha super tråkigt sålänge haha ock lyssna på nyhets morgon på tv4.
Idag har vi hantverksgrupp på nike, och då måla rman och håller på. Det är faktiskt väldigt kul.
Tror att jag ska ta  medmig lite nagelgrejor och måla naglarna där. eftersom att jag aldrig hinner eller alltid glömer bort det när jag är hemma.

Men ha en bra dag
Carro



Top 5 maskaror

1.Max Factor Masterpiece




2. Max Factor Masterpiece max




5.
4.
3.

Grekisk Gudinna

Elin Lanto visar upp hett sommarmode med gudomlig touch.
Kanske någonting jag skulle ha på mig när jag åker till Grekland XD...eller inte...

Bilderna är från Aftonblader..


Beige klänning med sidendetalj, 450 kronor, VILA. Plastarmba



Så får du en grekisk stil..
# Draperade klänningar
# Diadem i form av en fläta
# Mönster virkad spets


/ Caroline

Yves Saint Laurent dog igår!

Modeskaparen blev 71 år gammal

Modevärlden har sorg.

Yves Saint Laurent dog i går, 71 år gammal.

För fransmannen blev skissandet tidigt ett sätt att skingra tankarna från retande så kallade skolkamrater. Yves Saint Laurent ritade kläder åt sin mor och systrar och vann som 18-åring en stor designtävling.

Priset blev oväntat stort.

Jobbade för Dior

Christian Dior upptäckte segraren och erbjöd den talangfulle modelltecknaren arbete. 1957, när Dior dog, blev den då 21-årige Yves Saint Laurent chef över hela modehuset.

Han stannade kvar på företaget i fem år. Det var då, 1962, han startade eget och samtidigt gjorde den modemedvetna kvinnans klädstil lite tuffare.

Har varit sjuk länge

Yves Saint Laurent tittade in i sin egen garderob och skapade då okända plagg som skepparkavaj, knäbyxor och trenchcoat.

Han slutade 2002, då italienska Gucci-gruppen hade köpt verksamheten.

Nu är han död, innovatören som gjorde Paris till modevärldens huvudstad.

Yves Saint Laurent har varit sjuk under en längre tid och somnade i går kväll in i sitt hem i Paris, enligt hans vän och tidigare partner Pierre Bergé.

www.aftonbladet.se


Sommarens hetaste plagg!

Det har väll ingen missat att det är Shortsen.
Här är lite olika stilar, som passar bra när man har shorts. 
 
/ Carro

Grekland i sommar!

Nu har jag bestämt mig.
Jag följer med pappa och Lina till Grekland från den 9juli i exakt 14 dagar.
men BARA för att pappa och Lina kommer på mötet på nike, eftersom att allt annat skulle gå rakt åt helvete (ursäkta) annars.
Jag pratade lite om det med mamma ifår kväll, och även fast amina kommer så kan vi ju träffas efter Nike, plus att jag är hemma i iallafall två veckor.
Sen så kommer ju mina kompis åka bort på läger, kollon och massa sånt. Ska jag sitta här hemma då?
Nej. jag tror nog det kan bli lite lättare om dem går på mötet på Nike, eftersom att dem inte vet nånting om det här hehe.

Men så, så blir det i sommar iallafall, hehe lite Greklands resor och kanske en resa till Danmark med mamma hehe

Ha det bra
Carro

tisdags morgonen!

godMorgon allihopa!
har verkligen haft en hemsk natt, vaknade flera gånger av att det brände i halsen, plus att jag inte kunde somna igår, så att jag har halvsovigt lite i ungefär 6 timmar.

Men idag har vi sovmorgon, så vi börjar vid 10.00 och jag tänkte börja köra lite the sims 2 nu, om jag hinner.
Efter Nike, ska jag träffa Linnea vid Östermalmstorg, och vi ska gå mot humlegården och sola lite :)
Efter det hehe ska jag hem och träffa Navida :)

Så, så ser min dag ut!

Ha en bra dag
Carro

Måndag igen :P

Jaha så vart det Måndag igen då..
Ska snart börja gå iväg till T-banan, och åka till Nike.
Vi slutar 16.00 idag eftersom att vi har keramik sista timmen. Efter Nike ska jag hem och äta middag, och sedan träffa Navida lite.
Hoppas verkligen på att det ska bli lika varmt idag som igår, fast idag har jag iförsig jeans på mig, så det kan bli lite varmt..
Men men..nu ska jag iväg och surfa lite på nätet innan jag ska gå!

Ha en bra dag
Carro

Mitt nya Intresse

Idag vid 11.00 tiden ringde pappa och frågade om Jag hade lust att följa med och fiska, med han, Lina och Isabelle och några till..
Jag ringde genast Navida, och pappa kom och hämtade oss.
Vi åkte ut till Saltsjöbaden och träffade lite mer folk,där.

Det vart lite strul med Navidas fiskespö så vi fick turas om med mitt hehe
Det gick jävligt bra för oss till en början hehe jag fick upp tio fiskar och Navida fick upp det dubbla.

OCh det var faktskt väldigt kul, vilket jag absolut inte trodde hehe, men det vart inte så kul senare när vi slutade få fisk.
Men men..jag var dum som inte tog hem lite fisk till katterna, utan gav allt till Pappa eftersom att jag inte vet hu rman tilllagar den hehe

Här är lite bilder från idag :) och som vanligt nästan bara bilder på mig haha

Ha det bra
Carro
image159
image160
image161image162image163
image164
image165

Kiss i Torsdags

Okej, det vart som jag trodde. Ingen Koss konsert :(
Men här är en recension från SvD!

Jag ville ha det bästa och fick... något som var helt okej. När gigantiska rocklegenderna Kiss spelar på ett fullsatt Stadion, för första gången i Sverige på nio år, är förväntningarna höga. Det här ska ju ändå vara världens hetaste rockband. Ett underhållande spektakel av högsta kvalitet. Ett band som lockar hårdnackade fanatiker, såväl som en stor dos ungdomar. Vare sig man dyrkat de sminkade New York-borna sedan sjuttiotalet, eller enbart skrålat med till Rock and roll all nite på den lokala karaokebaren så ses Kiss live som ett måste för gemene man. Det här är kult. Och man ska få valuta för pengarna. Det dröjer dock innan det tar sig. Inledande Deuce är, en storstilad entré av medlemmarna till trots, stel och kantig. I nästföljande Strutter schabblar Paul Stanley till och med bort sig och tappar tredje versen. Och det är just nämnda sångare och gitarrist som under kvällen visar sig vara kvartettens svagaste länk. Jag kräver inga övermänskliga prestationer, men så dåligt som Stanley sköter sången i I was made for lovin' you är inte okej. Det tafflas en hel del med gitarrarbetet också, inte minst i Nothin' to lose. En grov besvikelse då jag klassar den som en av de bästa låtarna i katalogen. Stanley är andfådd och splittrad redan efter sex låtar och i det förutsägbara mellansnacket påbörjar han meningar han inte avslutar. Jag kommer inte ifrån känslan av att bandet inte tar sig själva på lika stort allvar som deras fans gör. Det är mycket snack om Sveriges snygga brudar hit och "vi älskar er" dit, men i bakhuvudet vet man att det här är bandet som sagt att de aldrig ska spela in en ny skiva, då man tjänar mer kosing på annat. Jag vill köpa alla klyschor, men för det mesta tar det emot.

Förvånansvärt nog irriterar jag mig inte ett dugg på trummisen Eric Singer eller gitarristen Tommy Thayer - den halva av gruppen som inte är originalmedlemmar. Visst känns det fjantigt att de istället för att ha egna identiteter har krälat i sig Peter Criss och Ace Frehleys kostymer - men i den väloljade maskin som kallas Kiss är det givetvis inte en slump. Gene Simmons och Paul Stanley vet att det som är närmast det "riktiga" Kiss, är det som går hem bäst hos publiken. Och ser det ut som det - ja, då räcker det ganska långt. De flesta bryr sig säkerligen inte alls - så länge det levereras hits. Dessutom gör Thayer ett bra jobb som låtsas-Ace.

Klassiska liveplattan Alive från 1975 är vad som avhandlas, låt för låt, fram till extranumren. Det är i Black diamond som det tänder till ordentligt och efter det börjar det Kiss som man förväntat sig möta sakta men säkert ta form. Det är nästan så att man tror att Simmons och Stanley menar vad de sjunger i Rock and roll all nite när konfettin och fyrverkerierna haglar. Men det är ett annat väl beprövat trick som visar sig vara mest effektfullt. När Simmons belyses i grönt och basen mullrar är det som när det är dags för motorcykeln att rulla in på ett Judas Priest-gig. Alla vet att snart kommer blodet att spruta, men likväl fnissar man förtjust åt ett sådant enkelt publikfrieri. Samma sak gäller när Stanley åker lina över publiken och spelar Love gun från en plattform mitt i folkhavet. Med en sådan avrundning blir avslutande Detroit rock city oemotståndlig. Många unga såg ikväll sin första Kiss-konsert. Jag har svårt att tänka mig att de blev besvikna. För egen del är jag tämligen säker på att Iron Maiden i sommar kommer att slå det här hårt på fingrarna.

ha det bra
Carro


Morgon Outfitsen

Vaknade kl 8.00 av att Alex kompis ringde hem till oss i en timme typ. Att han inte fattar att Alex sagt att han inte kan följa med ut och segla.
Nä då ska han ringa hit oavbrutet i en timme och tjata på mamma och sånt :S
Man blir så himla trött på honom ://

Så jag och mamma gick upp vid 9.00 tiden och åt frukost på vår morgon soliga ballkong.
Det är ju bara sol där på mårnarna, så böst att passa på lixom..

image157
Ja, ballkongen är inte den frächaste :S eftersom att vi aldrig är där ute hehe, så allt dammar lixom..

Nu är det så varmt så att jag tänkte sitta här och köra lite´TheSims2, eftersom att det är allderles för varmt för att sitta där ute.
Sen ska jag träffa Navida lite, och göra någonting, kanske gå till stranden och sola. om vi orkar hehe..

Ha en bra dag
Carro
image158

RSS 2.0