Hjälp!

Jag sitter här och försöker göra en Header till bloggen, börjar tycka att den ser väldigt tråkig ut. Men jag hattar helt enkelt inte hur jag ska klistra in den. klistrar in en text där man ska, men det kommer inte fram någonting :S Kan det vara att man ska göra annurlunda när man använder grunddesignen "Retro blue".

Snälla om det är någon som vet hur man gör i just RetroBlue, kan inte ni skriva en komentar, har verkligen kollat olika hjälpbloggar, men det står inget om RetroBlue?

ha det bra!
carro

Handla med mamma

Följde med mamma till SKHLM en snabbis, för att passa på att uttnyttja mitt stämpelkort på glitter, Har ju fått 8 stämplar nu så då får man välja ett smycke värt max 100kr.

Jag och mamma började med att gå till Glitter och efter väldigt lång tid bestämde jag mig sedan för den här ringen.


Efter Glitter så gick vi till H&M för att köpa lite krämer och schampon och sånt, och efter det gick bara till Ica kvantum en snabbis.

Här är jag på väg ner till Centrum för att möta mamma som har vart och solat i simhallen.



Efter att vi kommigt hem så åt vi direkt en snabb Lunch


Efter det hade jag lite tråkigt...Så då tog jag dem här bilderna:



Ni får ha det så bra!!

Carro

Det här jag idag!




Gamla bilder

Igår såkallade natt satt jag uppe vid datorn och kollade igenom hela min blogg. Tänk att jag snart bloggat i ett helt år. Måste ju firas ett års jubileum snart ju.
Men hursomhelst, så när jag satt och kollade in månad efter månad så hittade jag massor av Gamla bilder på mig.
Tänkte att jag skulle lägga upp några här på bloggen igen...


Jag och Mamma i Finland sommaren 2007



Mitt gamla rum..helvete vad det såg ut!

 Jag under min fjortis period sommaren 2007 (Regina tog bilden)


Grekland sommaren 2007


Påväg till Grönan Våren 2008


Lina



Jag och Linnea fikade på Stureplan Juni 2008


Jag och Savvas åker frittfall våren 2008


Jag och Alex på Heron City (vi båda va hemma från skolan av helt olika anledningar) Maj 2008


Jag och Mamma December 2007

Jag höll på tyna bort....





'

Godmorgon

Och så var det Lördag igen då.
Idag ska jag inte göra annat än att följa med mamma och handla lite nu på morgonen, komma hem, ta det lugnt, blogga och lite sånt.
Vill ju vara helt frisk på Måndag så att jag kan börja ta igen allt i skolan som jag missat.

Vad ska ni göra i dag då?

Här är lite bilder från igår som jag inte orkade lägga upp förens idag hehe :P



Här körs det Guitar Hero WorldTour och Rockband



Igår kväll lagades det Tacos här hemma





Gustav tittade på när det lagades Tacos







Till efterrätt vart det Marängswiss




Sen kom Sotiris






Men nu ska jag gå äta frukost

Ha en bra lördag allihopa!!

Carro

Tråkigt

Har haft lite tråkigt nu den närmaste tiden, men nu ska jag nog gå hjälpa mamma lite med Tacosen.
Gjorde den här under min lilla tråkiga tid By The Way :P


Let`s Dance

Nu väntar jag på att mamma ska sätta i gång och fixa kvällens middag som då som vanligt blir Tacos (äter vi nästan alltid på fredagar) också kan jag hjälpa henne lite så att vi hinner med tills Let`s Dance börjar.

Hörde att Magdalena Graaf var tvungen att lämna Let`s dance för några dagar sen hon hade tydligen blivit sjuk eller nått? Sen hörde jag också att nån sa att det låg en förbannelse över årets Let`s dance, med tanke på att först Mojje fick en hjärtinfarkt och nu Magdalena Graaf.
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro hehe kanske är rent utav vanlig otur bara..

Men jag ska iallafall kolla på det ikväll och undrar vem som tagit över Magdas plats? Sen så är det ju sessongstart för Hjälp!
Glöm inte det kära läsare hehe

Ha en trevlig helg allihopa!

En STOR Kraam

Carro

bildFoto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4


Vem är er favorit i årets Let`s dance?

Min nya idol

Okej jag vet att jag säkert är helt efter nu, men vet nu vem min nya idol är?
Jo det är ingen mindre än Lady Gaga Har suttigt nästan en timme nu ute på internet för att leka fakta om henne.
Men det står inte så mycket mer än att hon egentligen heter Joanne Stefani Germanotta är  född 20mars 1986.

Älskar hennes låtar Just Dance och Poker Face. Är ju bara dem låtarna jag hunnigt lyssna på än så länge. Kollade på lite klipp på youtube och älskar att hon är så annurlunda.
Inte som alla andra lixom. Tex när hon börjar sina framträdanden med sina Glasögonen och börjar med Hallo my name is Lady gaga and welcome to my show! typ.

Nej men det är nånting med henne som jag bara gillar, vet inte riktigt vad men någonting är det. Har ju såklart lyssnat på Just dance hela hösten nu och börjar typ tröttna på den lite nu. Men nu har jag fastnat vid henne!!

Lady GaGa: Poker Face (Official Music Video) - HQLady GaGa - Just Dance (Live Sommarkrysset)

  


Lady Gaga - Just Dance (Pop Music Will Never Be Low Brow)

Dagens fråga!





Alla hjärtans dag tips

Den 14 Februari är det ju Alla hjärtans dag som vanligt.
Jag brukar inte göra nått särskillt på Alla hjärtans dag, dels för att det inte finns någon kärlek i mitt liv och dels för att jag bara ser hela grejen med Alla hjärtans dag som ett sett för företag att tjäna massa extra pengar.
Men det kan ju alltid va kul att köpa nått litet till någon iallafall...

Här är lite tips på saker man kan köpa med Alla hjärtans dag tema från Gallerix

P-clip, Mugg Olaf x2 med hjärta Mix - Kudde i form av hjärtaP-clip, Mugg - Olaf, "Worlds best friend"KärlekscheckarMiranda - Presentförp Porslinsmugg + 10 cm nalleMiranda - 15 cm Håller i  hjärtformad smyckesaskMiranda - 22 cm Håller hjärta "Älskar Dig"Miranda - 30 cm Håller i vadderad text "I love Y"Miranda - Presentförp m 2 hjärtformade fotohållare


Carro

Min Älskling


Godmorgon Bloggen!

Klockan är runt 11.30 och det ända jag gör är att sitta vid datorn och tråka. Mamma tyckte inte att jag skulle gå till skolan idag heller så jag stannar hemma och vilar ut heela helgen och bara tar det lugnt.
Och så kommer jag igång med allt på Måndag igen, ostället för att gå till skolan för tidigt och bli sjuk igen.

Så vad ska jag göra idag då? Kommer bli en lugn och tråkig helg och inga planer på att träffa några kompisar. Nej jag ska bara vara hemma, spela Thesims, Blogga, Läsa läppstift djungel, kolla på film och som sagt bara ta det lugnt och ladda inför på Måndag.

Vad ska ni göra i helgen?

Kraam



Maskara test

Jag har testat på en hel del olika maskaror under åren. Vet att jag har haft ett maskara test lite längre bak i bloggen, men  nu har det ju gått ett tag och jag är en sån som köper olika hela tiden för att testa på vilken som ger bäst effekt.

Här är tre av mina senast använda maskaror:



Loreal Paris Volume Collagne är en maskara med gigantisk borste. Jag var ju van vid att använda teleskopic maskara med minimun borste när jag köpte den här, vilket var till en början vääldigt ovant. Eftersom borsten var så stor så kom det lät maskara färg på övre och undre ögonlocken och efter en tid slets borsten ut, satt när jag tar ut borsten nu såhär 3 månader senare så är den klumpis, ihopklämd och allmänt förstörd vilket är ett enormt minus. Men det positiva med maskaran är att eftersom den ha så stor borste så blir fransarna gigantiska. Dem blir långa, fylliga och böjda. Själv så är jag jätte nöjd med resultatet :)

 
Loreal Paris double extension mascara
är en två stegs maskara i svart och vitt. Ganska stora borstar vilket ger ett fylligt intryck och den är lättapliserad vilkt betyder att den snabbt ger bra mycket färg och man behöver inte jobba särskillt länge för att få det fylliga intrycket. Men den är väldigt kladdig. Man får va väldigt försiktig när man appliserar på maskaran för det blir väldigt lätt att en kladdar ut sig i hela ansiktet, och det blir ännu kladdigare när man försöker sig på att tvätta bort det med vatten.


Maxfactors 2000 calorie  en rätt så vanlig maskara med normalstor borste. Känns inte som om det finns något unikt med denna maskara utan den är nästan som dem flesta andra. Men ett plus med maskaran är att det ger väldigt FYLLIGA ögonfransar. Utseendet lockade inte mig alls utan ser som sagt ut som vilken maskara som helst. Men fylligheten den ger är ett stort plus!

Fruktsallad

Till kvällsmål var mamma sugen på en fruktsallad, eftersom det både är bra och nyttigt  för oss som är sjuka.
Hon gick ner till Ica för att handla och vår Ica har verkligen INGA roliga frukter, så det vart bara det vanliga, Äpple, Apelsin,banan och honungsmelon.

Jag började som vanligt med att skära frukterna och blanda ner dem i en skål.






Och sen toppar man bara men MASSOR av vaniljvisp!

KLART!



Det här väntar mig

Nu har jag spelat Thesims 2 ett tag men bestämde mig sedan för att lägga av för att blogga lite.
Tror inte att det blir någon skola för mig imårrn med utan ska nog bara vila ut hela helgen och inte tänka på nånting! Allt skit med läxor och skolarbeten börjar jag med på måndag igen.
Men ändå känner jag ångesten i kroppen när jag ser min väska ligga där med alla helvetes böcker.

Nu kan jag iförsig inte göra annat än att ta det lugnt. Vägrar gå till skolan och anstränga mig och sedan aldrig bli helt frisk.
Kommer ihåg i 6an då jag bara vart halvförkyld men vägrade stanna hemma från skolan. Det slutade med att jag var halvsjuk i lite över 3 veckor tills jag gav mig och va hemma ett par dagar och bara tog det lugn, då vart man minsan frisk!

Mamma kom hem precis med tonvis apelsiner till mig, nog med att hon också börjar bli sjuk nu, stackarn hon kommer säkert ligga dödsdeckad hela helgen för det var exakt så det började för mig. Ont i huvudet, hängig you name it, Sen vaknar man en morgon och kan knappt andas.

Här har ni dagens lunch (man pallar ju inte äta annat när man är sjuk)


Men apelsiner det är nästan ett måste när man är förkyld


Bajs på skolarbeten just nu!!

Fashion week by Berns

Här kommer lite visningsbilder från fashion week by Berns och alla dess modeskapare som valde att ha sina modevisningar då.

Ida Sjöstedt



Diana Orving


Hope


Tiger of Sweden



Cheap Monday



Acne



Fifth Avenue Shoe repair (min favorit)



Huskurer mot förkylning

Kan tänka mig att det är fler än jag som ligger hemma och är dödsförkylda just nu, det är ju sånna tider just nu då nästan alla blir sjuka.

Så därför har jag vart ute på internet och kollat lite huskurer som åtminstone kan lindra förkylningen lite iallafall...


Näsdroppar.
Tar bort nästäppan. Droppar lär enligt en del ha en djupare effekt än spray.


Echinagard
(Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Naturläkemedel gjort på blomman röd solhatt som enligt tradition lindrar förkylningssymptom. Ger bäst effekt om det tas innan förkylningen bryter ut.
Hostmedicin. Finns både i tablett- och vätskeform. Dämpar hosta, men tveksamhet råder om den slemlösande effekten. Bäst är dock Noskapin och Nipaxon.

Ånga. Används sedan urminnes tider för att hålla luftvägarna fria.

Koksalt.
Gammal beprövad huskur som används som näsdroppar och håller näsan öppen. Kan ges hur ofta som helt.

Sugtabletter mot halsont.
Samtliga sorter på apoteket lenar svalget och stimulerar salivbildning. Bäst anses Bafucin och Strepsils vara som har en viss bakteriedödande effekt.

Echinaforce.
Naturmedel av färsk Echinacea. Lär stärka immunförsvaret och lindra hosta och heshet.

Kan Jang.
Naturmedel med viss förebyggande effekt på förkylningar.

Esberitox.
Naturmedel som består av tre olika läkeörter mot bakterie- och virusangrepp.

C-vitamin. Delade meningar råder om vilken effekt det har som förebyggande skydd.

Honungsvatten.
Honungen i sig har ingen läkande effekt, men gör vattnet godare och dricka det ska man göra i massor för att bli frisk.

Värktabletter.
Kontroversiellt. Vissa hävdar att de stör kroppens eget skydd mot förkylningen.

Vitlök.
Gammal huskur som det råder delade meningar om.

Tea Tree halstabletter.
Naturmedel av Echinacea, Propolis, mentol och Tea Tree-olja.

Dinamint C.
Naturmedel i form av sugtabletter. Består av Echinacea, C-vitamin, zink och mentol.

Mentol.
Naturmedel mot förkylning.

Oleum Basileum
(Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Naturmedel i form av inandningsolja som kan lindra förkylningsbesvär.

Bastubad.
Gammal beprövad huskur som tros kan minska risken för att bli förkyld.

Kwai*.
Naturläkemedel i tablettform som ska hjälpa mot förkylningssymptom. Består av torkat vitlökspulver.

Munvatten. Lindrar irriterad hals och har viss bakteriedödande effekt.

Bio Garlic
(Naturläkemedel som godkänts av läkemedelsverket). Ska lindra symptom i näsa och svalg vid förkylning. Godkändes nyligen som naturläkemedel.

Biokraft.
Naturmedel i form av Echinacea-kapslar som ska lindra förkylningssymptom.

Propolis.
Naturmedel av propolispulver.

Revitonil.
Naturmedel i form av droppar eller tabletter som består av färskväxtextrakt av Echinacea, Silicea och kisel.

Förkylningsbrus.
Naturmedel i form av en brustablett. Består av Echinacea som lindrar förkylningssymptom.

Antibiotika.
Botar ingen förkylning och är inte till för "egenmedicinering". Ät därför aldrig gamla tabletter som ligger kvar hemma.

Aloe Vera Juice.
Naturmedel som ska lindra tillfällig heshet och förkylningssymptom i näsa och svalg.

Drosinula.
Naturmedel som består av råsocker, päronkoncentrat, honung, granskottskoncentrat, sileshår och murgröna.

Cai-Pan droppar.
Naturmedel av japansk pepparmyntolja som ska lindra muskelvärk och andra symptom vid förkylning.

Zink.
Har visat sig förkorta förkylningsperioden, men till priset av svåra biverkningar. Rekommenderas inte.

Cura Med hals.
Naturmedel i tablettform. Består av norsk råmjölk som ska lindra halsont.

Kycklingsoppa.
Är sedan gammalt känt för att lindra förkylningar och har i studier visat sig hjälpa övre luftvägarna att hålla rent.
Thymogen. Naturmedel som ska ge kroppen bättre motståndskraft.

dessa huskurer kommer från www.aftonbladet.se

Hoppas ni hittar nått som hjälper för er!

Carro


Top 10 av de bästa låtarna just nu

1. Lady gaga -pokerface

2. Darin - See U at the club

3. Katy Perry - Hot N cold

4. Agnes - Release me

5. Darin -Breating your love

6. Lady gaga - Just dance

7.Rihanna -Disturbia

8.Alicia Keys No one

9. Kevin - with every bit of me

10. Pink -So what





Made in sweden (dagens fråga)


I love Pink

Det här är de rosa prylarna som jag önskar mig av mina föräldrar när jag fyller år den 27 mars..


Bild av ACER ONE ASP ROSA En rosa Laptop från Acer, den är i miniformat med normalstora tagenter.


Bild av APPLE NANO 16GB ROSADen classiska Ipod nano 8GB räcker för mig.(helst i rosa :))



Bild av NIKON S560 ROSA Rosa kamera från Nikon

Bild av Samsung S760 ROSA eller varför inte en från samsung?
Bild av Samsung L310W ROSADet här är nog kameran som verkar bäst och därför den jag helst vill ha. Min nuvarande kamera har 12x zoom och 5 Megapixel (jag vet den e några år nu) och den här har både den senaste autofokustekniken och hela 13.5 megapixel..

carro

Godmorgon

Va tvungen att gå upp vid 7.00 för att försöka få iväg Alex till skolan. Och när han gått så hade jag så tråkigt att jag fixade lite frukost och somnade framför nyhetsmorgon.

Vid 10.30 vaknade jag av att mamma ringde som en galning (hon trodde att nått hade hänt för att jag inte svarade) och sen somnade jag om en halv timme.

Nu känne jag mig otroligt utvilad och jag tror faktiskt att jag kommer orka gå iväg till skolan imårrn, vi har ju inte de jobbigaste lektionerna precis. Men det beror på hur jag känner mig, annars får väll mamma eller Alex gå förbi och hämta hem alla skolböcker jag blir tvungen att jobba med i helgen.

ha det bäst

Carro







Nu ska vi bli nyttiga och vältränade

Nu är det bara 5 månader kvar tills beach sesongen är igång igen. För ett års sen satt jag nog och hade dösångest föfr att jag inte viste hur mycket jag skulle svälta mig själv till den absolut smalaste kroppen. Trots att jag redan hade ett BMI på 15 så kände jag mig stor som ett hus och grät nätterna långa eftersom jag hade pressen på mig att vara den absolut smalaste på stranden i Grekland. Jag var inte frisk helt enkelt. I år mår jag betydligt bättre och är så gott som frisk från min anorexi efter en hel del behandlingar och shit.
Nej nu syftar jag mer på den hälsosamma och vältränade kroppen.

Så fort jag fått lite pengar av Mamma så köper jag ett halvårskort till gymet och börjar gymma 3 gånger i veckan. Vet än inte när jag kommer få köpa kortet, det beror på mamma.
Men När jag väl får det så kommer mitt träningsshema se ut såhär:

Mån: Gym
Tis:  Gym
Ons:  Gym
Tor: Pilates
Fre:Pilates
Lör:Pilates, Jogging
Sön: Pilates, jogging

Men fram tills dess så börjar jag med träningen på Måndag där jag kör Pilates Mån till Fred och lördag och söndag powerwalk.
På Fredag och lördag får jag desutom äta onyttigt på kvällen. Resten  av dagarna består av långsamma kolhydrater, omättade fettsyror och MYCKEt proteiner.

Men, vet ni vad ma kan göra för att göra träningen roligare? Jo köpa roligare träningskläder såklart--
Här kommer lite tips på Träningskläder från Stadium...


Enjoy!


PUMA W 3/4 SWEATPANTADIDAS W 3S PANTNIKE W JERSEY PANTNIKE MULTI GRAFIC TANKSOC W T CT SLTOP SS091SOC ENJOY 3/4 PANTUNDER ARMOUR SS FREQUENCY TEECHAMPION SEAMLESS SHINY TOP


Kanske inte dem roligaste träningskläderna men...

Vårens Måsten

Här sitter jag och känner mig dödssjuk. Ändå tänkte jag slänga in ett modeinlägg såhär på den sena eftermiddan.
Har suttigt och funderat ut vad för slags vårjacka och skor jag tänkt shoppa iår. Vist kanske det är lite tidigt att tänka på sånt, men blir man inte liiite gladare när man änker på att våren är påväg? Varje år gör jag min årliga shoppingrunda där jag köper en ny vårjacka samt ett par nya vårskor och kanske någonting mer.

Och det här ska det bli iår...


Jeanstights


Helst i stentvättade jeans men det hade jag inte ansträngning nog att leta efter bild på.

Converse

Tänker dock köpa ett par chockrosa i den kortaste modellen (bild kommer senare)


Också årets vårjacka



Ja nånting sånt. Vet inte än om jag vill ha en jacka i den här modellen eller en kappa, det får jag väll helt enkelt se vad jag hittar :)


Carro


Tagit det lugnt

Trots att jag nästan bara spelat TheSims 2 hela dagen, så har jag vilat lite och kollat på Top Model Australien. Lyckades somna i ungefär 20 minuter tills pappa ringe och väckte mig.
Men nu känner jag mig lite bättre men ska nog bara stanna i soffan resten av kvällen.
Har försökt äta lite middag också men det gick verkligen inte bra. Fick nöja mig med dagens frukost och lite apelsinjuice. Är ju så svårt att äta när man inte är hungrig.



Nu ska jag gå ta en till Ipren

Ha det bäst

Caroline

Det här lever jag på just nu...


1. Älskar Sophie Kinsellas böcker <3




2. Guitar Hero i Miniformat



3. Mina livsnödvändiga tabletter
.

4.Min nuvarade bok läppstiftdjungel och som ockå har börjat som serie på tv3 (tror jag) måndagar 21.00



Ja vad mer kan man göra när man är sjuk då? Tror inte att det är så bra att jag sitter här framför datorn iallafall. Borde nog gå vila en stund...


Carro

TheSims 3 Försenat?

I måndas efter läkaren gick jag och mamma bara snabbt för att hämta Alex på Gamestop. När jag ändå var där så passade jag på att förhandsboka Thesims 3 som jag förväntat mig ska komma ut den 19 februari. Men när jag sedan frågade han i kassan om när den kommer ut så sa han att den blivit försenad till i April.

Chokad som jag vart försökte jag så fort som möjligt komma in på internet för att kolla om fler hört om den så kallade förseningen, men internet strulade ju så jag kom aldrig in på internet föräns igår. Då ser jag att på en del hemsidor står det 19februari, på andra står det i mars, andra står att den möjligtvis kan bli försenad men att Eagames inte är säkra än, och vissa säger att den kommer ut i slutet av 2009.
Så vad ska jag tro? blev så obeskrivligt besvikn när jag hörde att den skulle komma ut i April. Har ju räknat månaderna nu sen i mars förra året.

Det ända jag kan göra nu är att vänta och se (och spela 2an ett tag till framöver)



Im a real Thesims Fan








 Min Thesims samling...

 Mina Thesims 3 klistermärken


Sjuk

I Söndags vaknade jag och kände mig lite hes, men det kan man ju va ibland så jag tänkte inte mer på det. Men sen Söndag natt (natten till Måndag) vaknade jag flera gånger under natten för att det gjorde så jävla ont i halsen. Det kliade och så fort jag började hosta rev det i halsen.
Nja inte så jätte bra start på veckan. Mamma tyckte jag skulle stanna hemma och bara ta det lugnt i måndags, så hela måndagen gick ut på att jag låg i sängen, hostade, sov och kollade på film.

I går trodde jag det hade blivit bättre och gick iväg till skolan. Men nej så fel man kan ha, jag klarade av en lektion sen så var det kört.
Huvudet dunkade, jag hade huvudverk, halsen rev och jag var inte änns säker på om jag skulle palla gå hem från skolan.
Men det gjorde jag och för varje dag som gått så har det bra blivit sämre. Nu sitter jag här och lider mig igenom detta inlägg. Näsan rinner, jag har feber och jag tog nyss en iprem så huvudet slutar väll dunka snart också.
Jag lär väll bli hemma imårrn också, men på fredag vill jag försöka gå, måste ju ta hem allt jag missa och jobba med under helgen.

Här ser ni min nya "tröja" eller vad man nu ska kalla det från MQ köpt i måndags när jag var på väg hem från läkaren.


Snacka om att se SJUK ut xD eller kanske mera "död"


My Weekend hos Pappa

Har inte bloggat på ett tag nu och som vanligt tänker jag skylla på att min internet strulat nu i en veckas tid.
Men idag startade allt upp igen och jag tänker nu börja blogga på som en galning igen. Hur det nu ska med mina nya naglar. Kommer bli ett helvete att skriva med dem där långa sakerna.


Men jag får väll helt enkelt lägga in mer bilder än text osv..Men nu måste jag ju berätta hur jag har haft det på senaste tiden.
Jo i helgen åkte jag och Alex lite spontant till pappa. Egentligen var det meningen att vi bara skulle stanna under fredagen eftersom mamma åkte på komferans under fredag till lördag.
När jag och alex kommer till pappa så är pappa och hans tjej Lina sura på varandra som vanligt. Det slutade med att jag fick ha terapisamtal med dem i tre timmar tills dem sedan blev sams igen. Fast sen på morgonen så vart det bråk igen...

Men hursomhelst så bestämde jag, Alex och Issa att vi skulle sticka iväg till kista och shoppa lite i väntan på att Valerias mamma Simona skulle komma och hämta oss fär att sedan köra oss till mina kusiner i Tallkrogen. Så det slutade med att vi fastnade framför Guitar hero på Onoff och en hel del fika innan Simona tillslut dök upp i en gul Taxi.

Vi åkte iväg till mina kusiner men åkte först för att hämta upp Valeria i Blackeberg. Men när vi åker för att hämta Valeria så ser jag att hon bor i exakt samma område som min Största idol Darin gör. Bara fem minuters gångavstånd och knappt det. Det kändes på nått sätt ganska coolt eftersom jag vart hemma hos Valeria men att det då varit så mörkt ute och inte fattat att jag varit där.

Men iallafall så spenderades lördagen hos mina kusiner i Tallkrogen, och söndagen åter i kista, tills vi vart så trötta att vi gav upp all shopping och åkte hemåt.


This is my new nales





Nu ska det bli ändring!

Gud va jag suger på att blogga just nu.
Finns ju INGENTING att skriva om, eller så är det bara jag som är så fruktansvärt tråkig och inte kommer på något.
Men inte finns det någon tid heller, åtminstone inte idag! Men om 5 minuter måste jag börja gå igenom engelska glosorna bara skjuter på allting hela tiden.
Franska,matte och NO är dem ämnena som håller på gå rakt åt helvete..Särskillt matten, men jag är ju "så bra" så jag skiter i den och försöker att inte tänka på det!
Nej nu ska det bli ändring under nästa kapitel (bråk) ska jag ta mig fan hänga med hela tiden, och Franskan skulle jag få extra uppgifter av Francois.
Men det är så sjukt för i sexan när jag började läsa franska så gick det skit bra, eller jag läre mig nått iallafall, men sen under 7an gick jag kanske i skolan en femtedel av hela året så där tappade jag en hel del, samt nu så gick början av vårterminen bra och i november gick allt åt helvete så då tappade jag också as mycket, så nu är jag där jag e lixom, det e bara att acceptera läger..

Nä nu måste jag gå plugga :((


VAd tycker ni om bilden? snygg va?


Today

Vart en lång dag idag...Men för att göra en lång dag kort..
Jag gick till skolan (hade sovmorgon) började vid 10.20 då vi hade bild.
Slutade inte förens vid 15.10 och då stack jag till Centrum för att köpa en födelsedags Present till Valeria som fyllde år i fredags. Det vart ett armband i silver fårn guldfynd, men guud va söliga dem är i den affären har vart där ganska ofta på senaste tiden och tycker alltid dem är söliga som fan..och sex nummer var det framför mig och det tog ungefär en halv timme.
Men hur som helst så hade jag ju ingenting annat att göra fram tills 16,00 då jag hade ett möte med Gloria.
Direkt efter mötet ringer mamma och ber mig möta henne och Alex på Bibblan, så jag stack dit ett tag och följde samtidigt med mamma och handla lite på Ica Kvantum, och som om inte det räckte så ville mamma sen gå in på Vivo bara för att "hälsa" på hennes gamla jobbarkompisar, så medans hon står där och pratar med en i Kassan så kommer Tommas min So lärare dit och till Den kassan desutom, gissa om det var pinsamt?

Men nu sitter jag här och tänkte börja med Engelska glosorna vid 20.00 och vid 21.00 kommer det där nya programmet, kommer inte ihåg vad det heter nu igen...det där med idol juryn? Men iallafall och frukta den kommande dagen...
Imårrn börjar vi 9,00 och slutar 16,00 plus att vi har gympa :(
Efter skolan tänkte jag hänga med Regina till hennes Dans som hon har varje Torsdag...



En sur Carro! (för att vi har gympa imårrn)


En glad carro (för att det är helg om två dagar)

TheSims 3 Husstilar

Satt och läste lite på min favorit Sims-blogg http://www.simsnorden.blogg.se/ och såg det nya inlägget om stilarna i TheSims3.
Bilderna fick mig verkligen att längta ännu mer tills spelet kommer ut den 19 februari om ungefär en månad!

Här är några bilder från SimTimes:

Undan med Uggsen?

Ja nu börjar vi ju gå mot ljusare och Varmare Tider, vilket innebär att man snart måste lägga undan Uggsen.
För mig lär det nog ta ett tag till innan jag väljer att lägga undan mina svarta Uggs.
Nog med att dem är så varma, dem är så sjukt bekväma också. Kommer nog kunna ha på mig dem även fast det blir några plus grander varmare.
Nä Uggsen är nog de mysigaste skor jag någonsin har haft så dem lär nog stanna kvar ett tag till :)



Paris Hilton Smalare än någonsin!

Okej nu känns det som att dte håller på bli för mycket. Men det här såg jag nyss när jag var inne på ww.msn.se och det måste ju bara skrivas in i bloggen hehe!
För nått år sen när jag var mitt inne i mina ätstörningar så tror jag att jag läste någonstans att Paris Hilton var 173cm lång och vägde 50kg.
Nu är hon smalare än nånsin!

Såhär står det:



såg allt tunnare ut under hösten och av de senaste bilderna att döma verkar hon nu ha tappat ännu mer i vikt.

Som Starlounge tidigare rapporterat berättade arvtagerskan i november att hon panikbantat då hon fått veta att hon skulle fotograferas i en pytteliten outfit i annonsen för parfymen Fairy Dust.

- Paris ville inte bli retuscherad så hon började överdosera pilatesklasser och annan träning så snart hon fick veta vad hon skulle ha på sig. Hon blev helt galen, avslöjade en källa för Fox news.

Den 27-åriga blondinen ser dock allt benigare ut och skvallerpressen fortsätter att spekulera i vad som orsakat hennes kraftiga viktminskning.


Bajs för Size Zero

För bara omkring 2 årsen var jag en av dem som skulle göra vad som helst för denna "size zero" storlek.
Men det slutade bara med att jag fick sitta på halva sommaren på dagbehandlingen Nike för Anorexi.
Kändes så konstigt kan jag känna nu efteråt (även fast jag fortfarande inte är helt stäld i huvudet") hur jag kunde vara en av dem som drabbades medans jag i ett annat perspektiv även kan förstå det.
Jag har aldrig i hela mitt liv brytt mig om mitt utseende kroppsmässigt, vist har jag alltid gillat mode, väskor, smink och blingiga smycken vem gör inte det? men det har aldrig varit det viktigaste.
Jag har alltid vart en sån som åt allt och var ständigt onyttig, jag kommer ihåg i 5an när jag och mamma åt en påse kinapuffar var Varje och då menar jag VARJE kväll, plus massa sockrig cola till det. Jag kommer också ihåg att jag på jullovet för två år sen inte kunde sova, och gick upp klockan 00,00 och kollade på gamla avsnitt av sex and the city och åt Fazer Choklad, inte fan kunde jag veta att bara ett år senare skulle vara sjuk i anorexi.
Så svårt att fatta när jag var en sån där Glad och kurvig tjej som älskade livet, till att på så kort tid bli en olycklig, smal och liten tjej som hatade livet.
Nu är jag på väg till mitt kurviga liv i gen o fast att jag gått upp omkring 6kg så vet jag att jag är långt ifrån frisk. Jag har kommigt ungefär halvvägs eller 8kg ungefär har jag kvar till min normalvikt.

Men iallafall det jag vill komma fram till är att jag aldrig någonsin kommer att bli en Size Zero Tjej igen Never! det är det inte värt!! Allt jag har förstört och som jag nu måste bygga upp igen, nä fy fan det är inte värt det!
Hellre Lycklig, glad och Kurvig, än Olycklig, nedstämd och smal!.
Men är man naturligt smal så är det ju en annan sak som min jäkla lillebrorsa som endast lever på godis men som ändå har ett BMI på 15. När jag hade ett BMI på 15 ja då hade jag inte enns ett liv.
Men då är det och alla är ju olika, jag är normalviktig ivanliga fall så det är bara at vänja sig.
För mig är det alltså Slut med Size zero här ska jag bli kurvig och vältränad!

Och här har ni en till som inte vill va en Size Zero!

Emma vill inte vara en size zero


"Det är inte snyggt att vara supermager"
 

Emma Watson har inga planer på att göra som många av sina skådespelarkollegor och banta ner sig till en size zero. "Harry Potter"-stjärnan tycker helt enkelt inte att det är snyggt.

- Jag tycker inte att det är fint att vara väldigt, väldigt mager. Det inspirerar inte mig över huvud taget. Jag har haft tur och ser ut som jag gör naturligt. Jag bantar inte och jag försöker inte att vara supersmal, säger hon till Grazia magazine.  

Så vilka är skådespelerskan laster i matväg?  

- Jag älskar choklad och pasta och jag älskar att baka. Jag gör en jättegod hallon- och amarettokaka.




 

Är inte Beyonce snygg?


Min ytliga förebild

Nu säger jag det rakt ut - Såhär vill jag ocksås e ut!!
Gud vad min blogg börjar bli ytlig nu xD nästan bara massa sånt smick smack jag skrivit om nu.
Men är inte Adriana Lima vacker? Hon har ju verkligen en så jäkla vacker och hälsosam kropp!
Det är Exakt såhär jag vill se ut i sommar!!(kroppsmässigt) hennes utseende går ju inte att få XD



Ska jag verkligen göra?

Förut var jag ju så himla fäst vid den där Madonna Piercingen, men det verkar bara mer och mer försvinna ur mina tankar, sen jag kollade på en film på youtube där en tjej gjorde den, och dem satte en låg tagg eller vad man ska kalla igenom överläppen. Sånt där skrämmer mig xD plus att jag inte vet om det går med min tandställning heller.
Men får se kanske gör en lite längre fram, men jag tror faktiskt inte det, tycker inte det är så snyggt längre...

Men så jag har istället börja fundera över att ta hål i naveln istället, kommer inte det vara snyggt i min nyvältränade kropp i sommar? Men är så rädd för att det ska göra ont? och sen så måste man ju ha det rätta smycket för att det ska se "snyggt" ut och inte bara nån konstig sak som hänger...



Victoria Secrets Models <3

Jag bara älskar Victora Secrets Modeller. Dem är varken för smala eller för tjocka (fast det kan dyka upp någon lite för smal ibland)
Dem ser ju så långa och vältränade dem flesta av dem precis så som jag vill se ut!
Tänker ju fortsätta med Pilatesen nu 5 gånger i veckan, men vetefan hur jag ska få in mer träning alltså. har ju knappt ork för skolan, kommer hem och är helt slut varje dag och rent av sover bort helgerna.
Hur ska jag göra för att komma igång?
I sommar är det jag som jag som ska se ut som modellerna nedan, inte bara för utseendets skull utan också för hälsan.
nej nu ska det bli ändring på det här, måste nog ändra om kosten lite och börja träna mer! Kanske ska börja gå simma varje söndag?
Göra 30sittups på kvällen (orkar aldrig dem tidiga mårnarna) samt köra pilates Mån-Fre.
Tänker också köra lite Detox på Loven dvs sport lovet och påsklovet, skulle aldrig orka med den en vanlig vardag i skolan.
Men nog pratat om allt detta!



Nej ingen Size zero här inte!




Bra dag

kan faktiskt erkänna att dagen häll på att gå åt skogen.
Kände mig trött eller rättare sagt helt död först! Men sen tillslut vart det lite bättre iallafall..

Så vad har jag gjort idag då?
13,50 slutade skolan, jag kom hem, åt mellis och pluggade lite, kollat upp lite kollon nu på datan och har bestämt mig för att åka på kollo i sommar. Vet inte än om jag får med mig nån kompis måste kolla med några först, annars så åker jag antingen själv eller med Alex om han nu vill åka. Regina och Jennifer har redan bestämt för länge sen att dem ska åka så Regina blir det iallafall inte. Men det är ju någon månad kvar innan man söker, så jag kanske får tag i någon annan :)

Det kollot jag fastnade för var "Torgårds Ungdomskollo"
Barn klättrar på rep

Torsgård är en kollogård som vänder sig till er ungdomar. Gården har allt möjligt att erbjuda: basket-, beachvolleyboll-, tennis- och gräsfotbollsplan, samarbetsbana, höghöjdsbana, Visbys enda inomhusklättervägg och en unik badplats i ett kalkbrott. Vad sägs om att hänga en hel dag på äventyrs- och vattenlandet Kneippbyn, eller kanske besöka Visby?

Självklart har vi andra aktiviteter som hajk, dj-skola, flottbygge, disco, att softa i solen och mycket mer. Självklart är du med och formar programmet.
Tillsammans med dig och andra killar och tjejer vill vi ledare ha en kanonsommar fylld med häftiga upplevelser, massa nya vänner och fina minnen vi sent kommer att glömma! Torsgård är redo för sommaren, är du?
Vill du veta mer, kolla in vår hemsida.

Carro


Pluggish

Har suttigt och halv pluggat/surfat nu sen jag skrev sist..
Har verkligen ingen lust att blogga en dag som denna, inte lägga ut några bilder för den delen heller.
Känmer mig så fruktansvärt uttråkad, här händer det ju sällan något kul längre, kanske därför jag bloggar så sällan..finna ju inget att skriva om.

Nä jag måste ju för fan ta tag i mitt liv, men vad som än häner, så får jag ALDRIG låta det gå som under förra terminen, att låta det gå så långt.
Nu tänker jag ta dag för dag och vist idag vart det ingen bra dag men det betyder inte att det blir en dålig dag imårrn.
Enligt mitt horoskop ska det tydligen bli en jätte bra dag imorgon, men får väll se hur det går med det.
 Såhär ser mitt liv ut just nu

7,00 Vakna (snooza)
7,10 gå upp äta frukost fixa mig, gå till skolan
8,00 vara i skolan
15,00 (oftast) gå hem från skolan
15,15 plugga, äta middag, sitta vid datorn

20,00 kolla på tv
22,00 gå sova

och så samma sak nästa morgon

och inte nog med det tror ni det bli bättre på helgerna eller?
9,00 vaknar jag oftast, äter frukost spelar Thesims.
Sen är klockan 12,00 jag kollar på filmer'
20,00 tv`n börjar och sen ligger jag sådär Både lördag och söndag, kul liv va?
Nej imårrn kanske jag ska kolla med Regina om hon vill ha hjälp med att dela ut tidningarna, nu är det fan dags att jag gör någonting såhär kan jag ju inte ha det :S

Carro




En inte så bra dag

Känns som att jag börjar tappa greppet igen.
Onsdag, torsdag och Fredag gick ju så himla bra i skolan, men känns som att det börjar släppa nu.
Eller vad det kanske för att jag var så jäkla trött idag (somnade vid 2.00) som jag kanske inte har vart den absolut roligaste människan idag.
Men iallafall så slutar vi 13.20 nuförtiden på måndagar så efterskolan kollade jag med Regina vad hon skulle göra, och hon skulle stanna kvar och vänta på Jennifer så jag bestämde mig bara för att gå hem som vanligt.

Nu har jag suttigt här ett tag, läst lite nya komentarer, känner mig allmänt uttråkad och har hur mycket plugg som helst.
Har Engelska glosor tills på Torsdag, matteprov på fredag, hela Kemi projectet samt en hel rös ´med 20 franska glosor.
Har nästan gett upp franskan helt nu, kan verkligen ingenting och jag har snart läst det i två år, fast förlorade ju en hel del förra året men...
Största problemen har jag med att böja verb, och gramatik i allmänhet funkar verkligen inte.
Börjar känna mig väldigt skoltrött nu, men hur fans ka det kunna gå till? jag har ett och ett halv år kvar på grundskolan, tre år på gymnasiet och (om jag ska bli psykolog) 5 och ett halv år sen på unniversitetet.
Jag har verkligen INGENTING att se fram emot.

Börjar fundera på om psykolog verkligen är någonting jag vill satsa på, nog med att man måste ha MVG i dem flesta ämnena sen på gymnasiet.
Har ju inte så lång tid kvar nu att bestämma mig, men jag får väll se

Carro

Blogg frågorna

1. Hur firade du nyår?
svar: Jag firade hos pappa och Lina, vart inte riktigt som jag hade tänkt eftersom många tydligen var "sjuka" just på nyår.

2. Hur skulle du beskriva ditt 2008?
svar: första halvåret till Juni vart det ett helvete, vattkoppor, anorexi, behandlingar och shit, men sen jag åkte på semster i grekland i juli kom tillbaks och slutade behandlingen på Nike började i min Gamla skola har det faktiskt gått framåt, även fast jag mött på nya problem på vägen. Så halva 2008 har vart ganska bra eller OKEJ medans andra halvan var ett riktigt helvete.

3. Vad förväntar du dig av 2009 - blir det ett bättre eller sämre år än 2008?
Hoppas verkligen på ett bättre år. 2007 och 2008 har varit mina livs värsta år, så jag hoppas verkligen på en bättre förbättring 2009.

4. Hur tror du att ditt bloggår 2009 kommer att se ut?
Förmodlingen lite bättre med bloggandet, men det är svårt med all skola i vägen, men jag hoppas på att bli en riktig "bloggaholic" det här året, förra året (2008) vart det 750 inlägg ungefär. Men jag hoppas på att ha kommigt en bra bit över det år 2009...

5. Har du gett något nyårslöfte i år?
Nej det har jag inte, har aldrig gjort det....(dem hålls ju aldrig ändå)


Så mycket plugg!!

Inte nog med att jag inte alls hänger med på matten, har desutom 39 kemi ord jagska kunna tills på Torsdag. Sånna ord som Neutron, Proton ädelgas och indikator you name it! jag har en frivillig uppgift (om man vill få högre än G) där jag ska skriva en uppsats om Ozonhålet.
Jag ska skriva och göra en powerpoint samt ordna upp en redovisning om mina fem grundämnen (platina,nickel,fosfor,plutonium och zirkonium).

Efter det har jag ytterligare matte att plugga (prov nästa fredag) hänger som sagt inte alls med och måste plugga in all jäkla Algebra och Ekvationer.
Har 20 franska ord jag ska kunna tills också på Torsdag och sen så är det nog bra för stunden iallafall.
Lär ju komma mer imårrn också :S
Men nu måste jag fortsätta plugga...

Så är ser närmaste kvällen ut!

16.45 Blogga
16,50 gå igenom 5 av 39orden och kunna dem
17,00 Pilates
17,45 Middag
18,00 Plugga (matte, franska, Kemi)
19,00 Bada + fixa naglarna (ser hemska ut ingen kvalite över huvudtaget!)
20,00 TV
21,30 börja gå lägga mig!

(får lägga in en bild sen hinner inte leta upp kameran måste fortsätta plugga)

Ha det bäst!!

Carro


Grammisgalan

Är det något jag inte får missa ikväll så är det Grammisgalan som går på tv4 ikväll 20.00.
Men jag kommer förmodligen INTe att missa det, det finns lixom inte.

Här är olika nomineringar till kvällens gala, vem hejar ni på?

Årets Låt:

Do you love me - Amanda Jenssen             (099 416 01)
Jennie let me love you -EMD                         (099 416 02)        
longing for lullabies -kleerup feat Titio       (099 416 03)
Jag är en vampyr - Markus krunegård      (099 416 04)
Måndags barn - Veronika Maggio               (099 416 05)

(5.70kr)
(röstar på Amanda Jenssen tror jag...)


De nominerade till Regeringens Musikexportpris 2008 är:
September
Basshunter
Max Martin
Martin Fröst
Björn Ulvaeus och Benny Andersson 

(röstar på Max martin)


Årets Album:
Kent - "Tillbaka Till Samtiden"
Lars Winnerbäck - "Daugava"
Sahara Hotnights - "What If Leaving Is A Loving Thing"
Salem Al Fakir - "This Is Who I Am"
Säkert! - "Säkert!" 

Årets Barnalbum:
Anders "Kråkan" Ågren - "Gagga!"
Blandade Artister (Den Blå) - "Älskade Ramsor, Sagor & Sånger Frånbarnkammarboken"
Bosses Vänner - "Läget?"
Bröderna Lindgren - "Vuxen Barnmusik!"
Doris Och Knäckebröderna - "En Rutig Skiva" 

Årets Dans/Hip Hop/Soul
Adam Tensta - "It's A Tensta Thing"
Familjen - "Det Snurrar I Min Skalle"
Ken - "Äntligen Hemma"
Mange Schmidt - "Känslan Kommer Tillbaks"
Petter - "God Damn It"

Årets Dansband/Schlager
Benny Anderssons Orkester/H. Sjöholm & T. Körberg - "Bao 3"
Drifters - "Ett Liv Med Dig"
Lasse Stefanz - "Vagabond"
Magnus Carlsson - "Live Forever - The Album"
Nanne - "Jag Måste Kyssa Dig"

Årets Folkmusik/Visa
Abalone Dots - "From A Safe Distance"
Ale Möller Band - "Djef Djel"
Lars Demian - "Välkommen Hit"
Sofia Karlsson - "Visor Från Vinden"
Sven-Bertil Taube - "Alderville Road - Ord & Toner Av Evert Taube"

Årets Grupp
Kent - "Tillbaka Till Samtiden"
Mando Diao - "Never Seen The Light Of Day"
Sahara Hotnights - "What If Leaving Is A Loving Thing"
The Ark - "Prayer For The Weekend"
The Hives - "The Black And White Album"

Årets Hårdrock
Entombed - "Serpent Saints"
Hardcore Superstar - "Dreamin - In A Casket"
Lillasyster - "Hjärndöd Musik För En Hjärndöd Generation"
Mustasch - "Latest Version Of The Truth"
Takida - "Bury The Lies"

Årets Jazz
Alice Babs Med Jan Johansson & Georg Riedels Ork. - "Illusion"
Bitter Funeral Beer Band W Don Cherry & K. Sridhar - "Live In Frankfurt 82"
E.S.T. - "E.S.T. Live In Hamburg"
Nils Landgren Funk Unit - "Licence To Funk"
Rigmor Gustafsson - "Alone With You"

Årets Klassiska
Anne Sofie Von Otter / Bengt Forsberg Terezín / Theresienstadt
Harmony Of Voices / Fredrik Malmberg Monteverdi Soavi Accenti
Lisa Rydberg & Gunnar Idenstam Bach På Svenska
Martin Fröst Nielsen & Aho Klarinettkonsert
Vadstena-Akademien Opera Under Fyrtio Somrar

Årets Kompositör
Annika Norlin "Säkert!"
Benny Andersson "Bao 3"
Joakim Berg & Martin Sköld "Tillbaka Till Samtiden"
Ola Salo "Prayer For The Weekend"
Salem Al Fakir "This Is Who I Am"

Årets Kvinnliga Artist
Anna Järvinen "Jag Fick Feeling"
Laleh "Prinsessor"
Miss Li "God Put A Rainbow In The Sky"
Sonja Aldén "Till Dig"
Säkert! "Säkert!"

Årets Liveakt
Lars Winnerbäck
Lena Ph & Orup
Takida
The Hives
Timbuktu

Årets Låt
Lars Winnerbäck I Duett Med Miss Li "Om Du Lämnade Mig Nu"
Mange Schmidt Feat. Petter "Giftig"
Sahara Hotnights "Cheek To Cheek"
Salem Al Fakir "Good Song"
The Ark "The Worrying Kind"

Årets Manliga Artist
Lars Winnerbäck "Daugava"
Moneybrother "Mount Pleasure"
Måns Zelmerlöw "Stand By For"
Salem Al Fakir "This Is Who I Am"
Timbuktu "Oberoendeframkallande"

Årets Nykomling
Adam Tensta "Its A Tensta Thing"
Maia Hirasawa "Though, Im Just Me"
Oh Laura "A Song Inside My Head, A Demon In My Bed"
Salem Al Fakir "This Is Who I Am"
Säkert! "Säkert!"

Årets Producent
Benny Andersson "Bao 3"
Björn Olsson "Never Seen The Light Of Day"
Björn Yttling "Writer´S Block & What If Leaving Is A Loving Thing"
Jon Joshua Schuman & Kent "Tillbaka Till Samtiden"
Salem Al Fakir "This Is Who I Am"

Årets Textförfattare
Annika Norlin " Säkert!"
Eva Dahlgren "Petroleum Och Tång"
Jason Diakité "Oberoendeframkallande"
Joakim Berg "Tillbaka Till Samtiden"
Salem Al Fakir "This Is Who I Am"


Mtv-Priset För Bästa Video
Adam Tensta - "My Cool" (Regi: Marcus Lundin)
Familjen - "Det Snurrar I Min Skalle" (Regi:Johan Söderberg)
Kent - "Ingenting" (Regi: Mattias Montero/Adam Berg)
Slagsmålsklubben - "Malmö Beach Night Party" (Regi:Andreas Nilsson)
The Ark - "Prayer For The Weekend" (Regi:Magnus Renfors/Kindpeople) 




 

Klar med Pilatesen

Nu är jag klar med träning Nr 1 av 2.
Det var första gången jag testade det här och det känns väldigt konstigt i musklerna.
Videon höll på i ungefär 40 minuter och det var faktiskt riktigt jobbigt vilket man kanske inte tror om Pilates.
Och enligt dem på videon så ska denna övning 3 gånger i veckan räcka för att bli tränad främst vid magen.
Men jag tänkte att jag kör övningen ungefär 4gånger till den här veckan och börjar med träning nr 2 nästa vecka och kör den 4-5gånger och så om två veckor kör jag nr 1 igen 4-5 gånger (1gång per dag) osv..

Sen så hoppas jag kunna vara fit till sommarn :D



Redo för Pilates?






Varför?? säger jag bara, hur ska jag kunna säga till mamma att jag ser förjävlig ut i gympakläderna. Skulle känna mig så taskig! skorna ser inte kloka ut och byxorna ser  ut som gud vet vad. Det va det här jag INTE ville.

Jag (imorse) -jag ska väll följa med och köpa gympakläderna?
mamma- jag tänkte inte gå så sent, men vadå du litar väll på mig?
jag- Ja jo det klart (yeah right) men mamma jag kan väll följa med iallafall bara i säkerhetsskull?
mamma-Ja okej

Jag ringer mamma efterskolan
jag- ska vi gå köpa gympakläderna nu?
mamma- men jag är påväg hem jag handlade dem i förväg vi kör in och hämtar dig nu puss!

Jaha så nu sitter jag här, men egentligen ser dem inte SÅ hemska ut, men bara det att jag ville ha "vanliga" gympakläder men mamma vet inget om sånt hehe antar att jag får se lite annurlunda ut på gympan då :) men brallorna var grymt mjuka och sköna iallafall :D

Nä nu är det dags för Pilates

Ha det bra allihopa
Carro

Det här med kosten

Ja jag vet att det här kanske inte är det bästa att göra när man ör mitt under en behandling av ätstörningarna, men jag känner mig verkligen frisk, jag har gått upp sammanlagt 5kg sen i september och jag väger mig inte varje dag.
Jag äter istort sett allt varesig det är friterat eller socker. Nu under julen har jag ätit allt från lussebullar, pepparkakor, och choklad i stort sett varje dag.
Nu känns det okej att gå upp i vikt, men det vill jag inte göra på godis, utan jag vill börja träna och äta nyttigt regelbundet.
Fast vist på lördagarna är det klart att jag kommer äta godis och andra saker framför tv`n, och jag är medveten om att all denna träningen som står framför mig kommer göra så att jag kanske till och med går upp i vikt eftersom jag bygger muskler.

Men hursomhelst, så har jag precis ätit mellanmål (det var fiskbullar till lunch) ja ni fattar, så om 5 minuter tänkte jag börja med lite pilates och testa mina nya gympakläder som mamma köpte i förväg idag.


okej erkänner att detta kanske inte var den absolut nyttigaste mellanmålet. Te, grovmacka med smör och salami, samt en sockrig yoghurt. Men vadå? jag vill ju bara börja träna lite inte återgå till mina ätstörningar för då går allt bara åt helvete igen.

Men med tanke på att detta stod och väntade på vardagsrumsbordet..



Så kanske mitt alternativ var liite nyttigare iallafall jag tänker inte bli något hälsofreak för det har jag vart en gång och det gjorde mig bara olyckligare än jag redan var, så NEJ ingen Anna skipper grejs här inte. Sånt har jag lovat mig själv att börja med när jag blir lite äldre och får sämre förbränning osv, Men nu kör jag på vanlig hederlig husman.

Tänker inte köra med några lätt produkter (måste ju ha förbränningen)
Tänker inte köra light dvs sockerfritt förutom min kära cola light<3 och sukketerna jag har i teet. (lite sötningsmedel har väll ingen dött av) fast jag vet att som mamma, pappa och lina brukar tjata på mig med att det inte är bra osvosv...

Nej det jag ville komma fram till att det är vältränat som gäller, måste hitta lite fakta på nätet också, kan ju inte riktigt nått om sånt, om hur man bygger upp muskler osv men det ska nog gå bra :))

Carro


Första dagen avklarad

Första dagen gick förvånadsvärt bra, hade sån ångest påvägen till skolan imårrse så att jag till och med mådde illa.
Men det gick skit bra verkligen, mycket bättre än jag hade trott.
Undra om det kan bero på dem nya tabletterna jag börjat ta eller om det är för att jag fått vila ut på lovet.
Men hursomhelst så har jag nu satt upp en dagens planering, och jag har (som nästan alla andra) bestämmt att till sommaren då ska jag förfan vara vältränad (inte smal) vältränad.
Håller på läsa lite på internet om sånt osv och jag hade tänkt simma varje fredag, köra Pilates 40minuter tre dar i veckan, ta en powerwalk (då och då) inte bestämt riktigt än, men ska strax göra det, samt gympan i skolan, och börja jogga när snön smält lite ungefär 1 mars.
Tror ni jag kan bli ganska så vältränad med det där? Men jag måste nog komma på en lite bättre planering, med när jag ska träna osv jag får ju inte gå på gym än, men vad som än händer så KOMMER jag INTe att återgå till mina ätstörningar absolut inte allt det här är bara för hälsans skull och för att få bättre kondis ingenting annat.
men det här fick bli ett snabbt och slarvigt inlägg, håller på göra the och vattnet håller på koka över..

Hörs

Carro

Bilder från Sala













Precis kommigt hem från Sala

Nu har jag precis kommigt innanför dörren, det vart ett jäkla spring på burger king och massa andra affärer på Centralstationen innan vi kunde ta T-banan Hem. Men så är det alltid när Alex följer med någonstans.
Men iallafall så har jag kommigt hem nu och ska börja med att Ta ett bad, fan imårrn börjar skolan, kan inte beskriva över hur stor ångest jag har över det, har fått en klump i magen varje morgon jag vaknat och tänkt på det nu i en veckas tid :S. Den här terminen kommer bli annurlunda, ska börja vara med på gympan, och verkligen kämpa mig igenom skoldagen även fast jag mår som skit. Kan inte bara få ett G i betyg till sommaren, jag måste för fan ta mig i kragen nu, såhär går det inte att ha det, och det absolut viktigaste är att inte påverkas av andra människor som försöker sabba allt för en, jag tycker som Caroline Gynning sa någon gång. Man kommer bara längst om man är stark och skiter i alla andra, kompisar kommer och går, man kan inte fastna för dem, det funkar inte att göra som mig, och låta andra trycka ner än och bara ge upp hela tiden.
Nej den här terminen ska jag vara stark, mår jag skit en dag så får det vara så, jag käkar mina tabletter nu som förhoppningsvis får mig att må bättre om några veckor.
Det är mina tankar som förstör allt för mig, mår jag dåligt en dag och inte pallar med nått, (för så kan mitt liv vara lite just nu) så känner jag mig som gjordes tönt i skolan bara för att är så social som jag annars (om jag mådde bra) skulle va.
Men jag vet ju att jag är jag lixom, jag kommer aldrig att klassas som något annat, och ska tänker skita fullständigt i vad folk säger. Så fort jag mår bra igen och klarar av alla normala vardagssysslor som en normal människa, ja då kan jag börja leva, nu får jag bara kämpa, men jag hoppas verkligen att tabletterna kommer hjälpa mig, och det tror jagfaktiskt att dem kommer göra också:P

Många kramar
Caroline!

5 Januari

Nu ska vi allderles strax åka iväg in till stan, men först måste vi tjata med Alex.
Jag har med mig kameran för en gångs skull och hoppas kunna lägga in några nya bilder på bloggen sen när jag kommer hem :D

Ha en bra dag allihopa

Carro

5/1 -09


Sala!





Om bara någon timme åker jag, mamma och Alex in till Centralen och tar tåget till Sala, vi kom på igår att vi skulle åka och hälsa på en kompis som bor där.
Mamma ringde dit igår vid 23.00 tiden och nu ska vi åka :P
Vi åker bara in till Centralen och tar närmaste tåg, och är där hela dagen och kommer hem imorgon på morgonen.

Så det ska jag göra idag iallafall, vad ska ni göra?

kraam


Daarin <33


Hemmakvällen är Över

Här kommer lite tråkiga bilder från denna "tråkiga" men mysiga hemmakväll :P



Tv-kväll

Har suttigt som fastklisstrad framför tv`n nu sen 20.00 och först kollat på Mean girls på tv4+ och sen bytit över till "you, me and Dupree på Tv3.
Har försökt att spela lite TheSims mellan pauserna men istället har jag fastnat framför Sophie Kinsellas "mina hemligheter"

Men nu ska jag tillbaka till Tv`n

Ha det bra allihopa!

Carro



Sophie Kinsella

Sophie Kinsellas "En shoppaholic säger ja" och "Mina hemligheter"



Två pocketar jag börjat läsa nu på lovet, när jag inte haft något att göra osv, ligger just nu på sidan 272 i boken "mina hemligheter"  och har fastnat helt i den boken. Ska börja läsa "en shoppaholic säger ja" sen när jag läst ut denna, och just nu känns det som att jag inte änns vill att "mina hemligheter" ska ta slut. Den är verkligen Skit bra!

Sophie Kinsella "Mina Hemligheter"

Emma är som vilken tjej som helst. Hon har några få små hemligheter..

Hennes mamma inte får veta om:
1. Jag miste min oskuld tillsammans med Danny Nussbaum i gästrummet medan min mamma och pappa satt nere i vardagsrummet och tittade på Ben Hur.

Hennes pojkvän inte får veta om:
2. Jag väger 59kg. Inte 52, som min pojkvän Conner tror.
3.Jag har alltid tyckt att Connos är lite lik Ken. Ken i Barbie och Ken alltså.

Hennes kollegor inte får veta om:
4.När min kollega Artemis retar gallfeber på mig vattnat jag hennes krukväxt med apelsinjuice. (det blir nästan varje dag)'
5.Det var jag som hade sönder kopiatorn den där gången. Och faktiskt alla de andra gångerna också.

Hon inte delar med någon i hela världen:
6.Stringtrosor gör ont.
7.Jag förfalskade mitt mattebetyg för att förbättra mitt CV.
8.Jag har ingen aning om vad bokstäverna i NATO står för. Eller vad NATO är...


Sophie Kinsella "En shopaholic säger JA"

Rebecca Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar. och får betalt.
Det perfekta jobbet, den perfekta mannen -Luke Brandon.
 Och nu det perfekta bröllopet. ja Luke har friat och bröllopsplanerna är i fullgång. Den här gången behöver Becky inga ursäkter för att Shoppa, för man gifter sig ju bara en gång...
Beckys föräldrar tar förgivet att ska gifta sig i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort Bröllop i New york. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidorna. Atlanden fortskriver i takt med att datumet närmar sig...

46dagar kvar...


When a Stranger calls

Igår kväll kollade jag på skräckisen "When a stranger calls" för andra gången.
Var ändå ganska länge sen, jag såg den så kom inte ihåg så mycket.

Filmens handling kretsar runt den unga Jill Johnson (Camilla Belle), som efter att från sin mobiltelefon ha ringt för en otrolig summa pengar av sina föräldrar får som straff att vara barnvakt åt två barn till en vän till familjen. Kort efter att hon anlänt till huset inser Jill att det är någon konstig person som ringer och försöker skrämma henne. Vad Jill inte vet, är att mannen gömmer sig i huset och psykologiskt terroriserar henne. Detta har han gjort flera gånger tidigare mot andra kvinnliga offer. När Jills bästa vän Tiffany (Katie Cassidy) hittas död i huset och en operatör ringer till Jill och säger att de hotfulla samtalen kommer inifrån huset börjar kampen för överlevnad och flykt ut ur huset.



4/1 -09



Såhär har man gått runt en så tråkig dag som idag :P

Morgon?

Vaknade inte föräns 12.10 idag (igen) hur ska jag kunna vända å dygnet sen när skolan börjar :S
klockan är 13.40 och jag har presic ätit frukost, när jag vanligtvis redan ätit lunch för länge sen...menmen..
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske bara hemma och ta det lugnt igen en tredje dag på lovet.
Kanske fastna framför TheSims? jag får väll se, måste verkligen vila upp mig dem sista dagarna som är kvar nu tills skolan börjar.

Carro

Veckans Ris och Ros



  Veckans Ris


*Ingen London -
Var egentligen meningen att jag, mamma, Alex och ev kanske Anna och Pekka skulle åka till London 27 December- 4 januari och jag hade sett fram emot det så mycket att jag till och med drömt om det (kolla längre bak i bloggen) Men tror ni det vart nått? knappast!

*Mellandags rean - Okej vist är det kul med rea och man får mer för alla presenkort man fått i julklapp osv men jag som tex var och handlade på Ginatricot herromdan kom knappt varken in eller ut. Folk blir som galna när det är rea, och folk klänger, tar saker från händerna på folk, och jag trodde jag skulle svimma efter bara nån halvtimme.

*Slutet på Lovet - Nu börjar ångestkänslorna bränna i magen, på Onsdag är det dags för skola igen, hur ska den här terminen gå då? Jag ska börja va med på gympan igen och ska satsa på VG i alla ämnen utom gympan där jag blir nöjd med ett G. Men jag har lovat mig själv att om något händer (som det troligtvis gör) så ska jag gräva ner mig i skolböckerna istället för under tecket. Här ska det inte stå några IG´n Inte...

*Plugget - Sitter här och har hur mycket Kemi uppgifter som helst att göra. Måste skriva om mina 5 grundämnen, ordna med en föreläsning, lära mig massa konstiga ord samt en extra uppgift för dem som vill ha ett bättre betyg än G Plus att jag inte änns kommer ihåg vad jag valde att göra för uppgift...

 Veckans Ros



*Mellandags Rean- också är den här igen, trotts att folk blir som tokiga och att det känns som att man ska dö i dem långa köerna, så är man på betydligt bätre humör när man fått shoppa upp sina presentkort på så mycket mer. Jag ser nu förtiden alltid till att gå shoppa på vardagarna då så många som möjligt är och jobbar, så är det betydligt lugnare i butikerna, Nä Mellandags rean är inte bara en Ris den förkännar en Ros också för alla bra fynd man kan hitta :D

* Jullov! -Vist är lovet snart slut, men det är också några dagar kvar att göra vad man vill på. Det här lovet har jag bara gjort sånna saker som JAG vill göra, inte tvingats göra något för någon annan för en gångsskull. Jag har träffat kompisar, vart på bio, haft kompisar som sovigt över, vart hos pappa, firat Jul, Firat nyår, träffat folk, sovigt, kollat på film, tryckt i mig godis, tagit det lugnt och läst mina nya pocketar (kan det blir bättre?)

*Nyår - Även fast den inte vart lika rolig som väntatså vart det ändå en succe (som vanligt glömde jag kamerajäveln hemma :() Men jag valde att fira hos Pappa och Lina och det vart en hel del fyrverkerier, dansande och festande för min del även fast det bara var en vanlig hemmafest hemma hos Pappsen XD

*TheSims2 - Älskar att kunna vakna på loven och det första jag gör är att starta The Sims och spela en timme eller två. Spelar dock bara på kvällarna och mårnarna nu för tiden (vill ju inte slösa bort hela dan) Men har verkligen fastnat i spelet igen, och jag har bestämt mig för att Låta min Sim Laura flytta ihop med sin syrra Valeria + Lauras nyblivna man herr kommer inte ihåg vad han heter, och sen ska Valeria vara otrogen med Lauras nyblivne Man så att laura kommer på dem och så ska laura bli sur på dem båda också slutar det med att hon gör slut med sin man, Vilken jäkla röra det vart men jaa sen fortsätter det men hon måste ju också bli gravid på köpet med hennes otrogna män XD Älskar verkligen TheSims XD




3/1-09

Här kommer det första inlägget på året då.
Lite sent kanske har haft väldigt dålig uppdatering nu innan jul :( men har tänkt förbättra mig, älskar ju att blogga men har jämt så mycket annat för mig, måste bara komma igång lite...
Men iallafall igår kom Zeineb och hennes lillebrorsa hit på kvällen, vi körde lite Lips, monopol, guitarhero och kollade på lite filmer, samt spelade TheSims 2 halva natten, tills vi sedan gick och la oss vid 3.00 tiden.
Vi vaknade inte föräns vid 12.00 (igen hur ska jag kunna vända på dygnet?) och vid 13.00 åkte vi in till stan, jag, mamma och Zeineb
Efter det, har jag bara varit hemma smsat lite med kompisar och bara tagit det lugnt.
har börjat plugga på Kemi grejen nu också då jag ska redovisa om 5 grundämnen, jag ska redovisa om Platina (Pt) Plutonium (pu) Fosfor (p) zrikonium (zr) och Nickel (Ni) Ska verkligen bli Jätte kul (not)

Men ni får hade så bra och hoppas ni får ett bra år :D (det tvivlar jag på att jag får)

Kramar
Carro

 
Morgontrött XD


RSS 2.0