Ibland tänker man tillbaka...

Satt och kollade lite gamla inlägg här på bloggen som jag skrev i december 09. Fick bara sånna flashbacks av att se alla bilder, av att läsa alla inlägg..Ibland kan jag till och med känna en längtan. Jag verkade må så bra eller är det jag som förträngt allt det dåliga? Allting verkade vara toppen! Känns som att hela mitt liv bara gått i spillror och nu måste jag sitta och försöka plocka ihop bitarna igen. Kolla bara bloggen? Den ser förjävlig ut en riktig jävla skit design det vill säga. Snart tar Fredrik datorn, min photoshop är spårlöst borta och min kamera har varit trasig det senaste halv året... Funderar på att byta ut till förra årets juldesign eller skulle det innebära allt för mycket flashbacks tro? När jag precis hade färgat håret kolsvart och klippt det i en kort "rihanna" frisyr och kallades för Vicktoria Backham i skolan. Vilka tider! Men är det någonting jag lärt mig så är det att livet går upp och ner.
Lite bilder från förra årets jul..
haha sur man såg ut :P
Jag ser verkligen ingenting bra i att blicka tillbaka sådär. Jag kan ju inte påstå att det ger någonting bra precis. Men man får helt enkelt tänka positivt, ska ju snart skriva min årsresumè, och tro mig år 2010 har varit ett SÅ händelserikt år, så det finns Så mycket att berätta :)

Min nya Friis!

Glömde att berätta! Så mycket som har glömts bort på senaste tiden. Har jag nämnt att kattungarna kommigt? det vart bara två stycken den här gången men helvete va söta dem är! Helt olika ser dem ut också! ;)

Hämtade ut mina minipiller...

Nu har mamma hämtat ut mina minipiller. Fan va det lär bli mycket piller nu den här perioden, en massa värktabletter, järntabletter, sertralin och nu Cerazette...Känner mig lite som en tablettnarkoman. Hursomhelst så får man väll hoppas på bättre tider. Men jag känner igen det här, när man för tillfället mår skit och behöver sina närmastes stöd 24/7 så märker man verkligen vilka som finns där för en på riktigt och vilka som bara drar så fort allting inte står rätt till...Men jag har tur som har min underbara mamma! Hon är den som alltid kommer att finnas där och ställa upp för mig! Hon kommer aldrig svika mig och vara den som betyder mest...Så jävla mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu...Frågan är om jag någonsin kommer kunna lè igen?

Nu är allting över..

Fick ett återbesök på Huddinge den 3 januari. Nu är allting verkligen över. Tror nog det här är det värsta som hänt mig! fyfan!

Facebook status!

Lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''
& Lite smärta bakom "det är lugnt"

Hårförlängning!

Funderar på att sy in lite löshår någon gång efter jul! Men är inte riktigt säker än! Ska ju förlänga ögonfransarna den 29/12 (för första gången) och är grymt spänd på resultatet! Ska även försöka få med mig Navida som också vill förlänga dem. I mars händer ju de riktiga grejerna :)
Men back to the thing, så orkar jag inte med en massa klipps som jag hade sist. Vist var det så enkelt att bara klippsa på på mårnarna, och inte ha de dagar man inte kände för det. Men i längden blev det jobbigt. Så nu funderar jag på att testa att sy in. Eller om jag kanske bara har mitt naturliga? som för övrigt blir längre & längre (sparar ut det nu tänkte jag)
Jag i mitt ljusa "klippsiga" hår ;)
Puss på er <3

Fredagens planering!

Saker och ting börjar smälta lite nu. Har fått lite extra tider med Gloria, och mamma har pratat med min mentor / sånglärare Maria. Vist blir saker och ting lite jobbigare men jag SKA klara det. Har ju så fantastiska kompisar som stöttar mig i vårt och torrt. Eller iallafall de två som jag valt att berätta det för. Är någonting jag lärt mig så är det att inte lita på alla människor! Därför har jag pratat ut med två personer som jag litar på till 100 %. Nämligen Navida & Yulia♥ Tack sötnosar för ert stöd & er förståelse♥♥♥

Lite nya smycken

Åkte in till stan med Fredrik & Alex igår. Sprang förbi PunktShop och köpte ett nytt navelsmycke. Frågade tjejen i kassan efter 8mm smycken, men av alla smycken som finns där så hade hon ca: 5 stycken!!! :O Så det fick bli en 10mm av de här vita :) Är så nöjd, dock så vågar jag inte byta, utan Navida får hjälpa mig. Men ett madonna byte vart det också. Är så trött på alla mina färgglada så nu fick det bli en liten silver basic. Så mycket snyggare!

Dålig uppdatering!

Känns inte som att det första jag tänker på när jag kommer hem på dagarna är att blogga. Fick reda på en ganska jobbig grej i Tisdags även fast jag nästan förstod det...Det är så jävla mycket att hinna med nu, en jävla massa paket som ska skickas (mitt hemliga projekt) en massa plugg och så nu det här....
Idag är det första riktiga skoldagen efter att jag fått veta. Undra hur det ska gå? om jag kommer kunna koncentrera mig osv..Men tror att det kommer bli svårt, kanske inte ens gå alls. Jag vet inte..

karma smycke!

Nu ska jag gå äta min middag och försöka sova lite! Vänta på att Navida messar också!
See U!

RSS 2.0